Darah Bibo travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Darah Bibo travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Darah Bibo har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Darah Bibo har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Darah Bibo


Påskhelgens Spring Race med V75® fyra dagar i rad fortsatte på lördagen i Halmstad och dagens sportsliga höjdpunkt var anrika Yngve La..


Påskhelgens Spring Race med V75® fyra dagar i rad fortsatte på lördagen i Halmstad och dagens sportsliga höjdpunkt var anrika Yngve Larssons Memorial. Loppet som körts sedan 1979 hade lockat att starkt startfält och 2016 års vinnare Tycoon Conway Hall tog hand om ledningen. Favoritspelade Stoletheshow fick positionen utvändigt om ledaren och bakom honom tassade Harran Boko. Halvvarvet fån mål hissade favoriten nödflagg och då klev Harran Boko in i matchen. I sin tränare Conrad Lugauers händer spurtade han till seger på snabba 1.10,2 över 1640 meter med bilstart.
- Han ger mig mycket den här hästen. Jag och pappa äger honom tillsammans och jag har haft honom som passhäst i tre år. Det har varit ”ups and downs”, vi har varit i Frankrike och vi har varit i finaler på Solvalla. Det är en hedershäst och jag tror inte att vi har sett botten i honom än, sa Simon Mitman

Startgalopp för dunderfavoriten
Farlander Am radade upp segrarna under fjolåret och bar ett blytungt favoritskap när han nu gjorde första starten efter vinteruppehåll. Men en startgalopp modell större spolierade hans segermöjligheter och sköt åtskilliga V75-system i sank.
- Det är inte roligt att förlora med en storfavorit på V75. Han var lite spänd i volten och ville iväg, kommenterade kusken Stefan Persson.
Vann loppet gjorde Quite Special som efter en elegant styrning av Hanna Lähdekorpi spurtade till hemmatränarens första seger i V75.
- Det känns fantastiskt roligt. Det är som en milstolpe som man kan bocka av, sa Lähdekorpi.

Överlägsen skrällseger
Jägersrotränaren Bo Örberg triumferade också i V75 för första gången. Från spår sex bakom startbilen dundrade han till ledningen med treprocentaren Scorpion’s Madness, höll tempot väl uppskruvat, och vann närmast överlägset.
- Han är lite bättre i ledningen än bakifrån och jag vet att han är stark och rejäl, så jag tänkte att vi drar på rejält, klargjorde en mycket glad Bo Örberg efter loppet.
- Det är ju helt fantastiskt! Han betyder mycket för mig den här hästen och det här är min största seger.

Fyrling till Untersteiner
I Cruzado Dela Noches stoserie snuvade Alicia Bore favoriten Galant Sisu på ledningen och därmed låg vägen öppen för andrahandaren Darah Bibo. Sedan hon övertagit ledningen i sin tränare Peter Untersteiners händer stack hon undan till seger i imponerande stil.
- Hon kändes väldigt kaxig. Hon bara drog på och var verkligen löpsugen, sa Untersteiner.
Hemmaprofilen hade vunnit två lopp redan innan V75 tog sin början och inom spelformen satte han även dit nyförvärvet Kirsi Boko.
- Hon har faktiskt varit ett psykfall som vi har fått brottas med i vinter. Det såg mörkt ut ett tag men den senaste månaden har hon fått mycket bättre självförtroende och börjat tänka på att trava istället för att krångla till det, och i dag gjorde hon faktiskt allting rätt.

Multijackpot på V75
Joakim Lövgrens skräll Happy Few gjorde en mycket stark prestation när han rundade fältet från femte par utvändigt och Christoffer Erikssons Zlatan Knick förtjänar också högsta betyg för sin spetsseger.
De som prickade in samtliga vinnare på V75 fick för det 152 540 kronor. På söndagen är det final för Spring Race när en multijackpot ska delas ut på V75 på Romme.

Ola Johansson, Kanal 75


Lördagens höjdpunkt på V75® var anrika C.L. Müllers Memorial med 400 000 kronor till vinnaren.Ganska väntat var Cyber Lane blixtra..


Lördagens höjdpunkt på V75® var anrika C.L. Müllers Memorial med 400 000 kronor till vinnaren.
Ganska väntat var Cyber Lane blixtrande snabb från start och tog ledningen och lika väntat fick Very Kronos positionen utvändigt ledaren.
Favoritduon var jämnspelade på V75 och det blev också en duell helt i publikens smak. Cyber Lane såg kaxig ut i ledningen och Very Kronos såg pigg ut utvändigt.
In mot upploppet skaffade sig Johan Untersteiner en liten lucka och Cyber Lane kämpade storstilat hela vägen hem och höll undan med en längd på favoritbanan. 2017 segrade Cyber Lane i Svensk Travderby på Jägersro och tjänade fyra miljoner kronor.
- Det var skoj så klart, det var en hård kamp mellan två fantastiska hästar där framme. I dag hade vi det bättre läget och då kunde vi gå vinnande ur striden. Jag hade god feeling hela vägen, sa Johan Untersteiner.
Segertiden blev 1.12.3 över distansen 2 640 meter autostart. Segern var alltså värd 400 000 kronor och totalt i karriären har Cyber Lane tjänat 12,6 miljoner kronor.

Bra dag för Untersteiners
V75 handlade mycket om Untersteiners och Johan vann även V75-2 där han segrade med Velegance. Peter Untersteiner hade fyra hästar till start i loppet och det blev en stalldubbel sedan Johan serverat Velegance draghjälp till 250 kvar i rygg på stallkamraten och favoriten Darah Bibo som kördes av Peter. Men favoriten slutade oplacerad och tvåa blev stallets minst betrodda häst, Ofelia O.E. med Jörgen Sjunnesson i sulkyn.
Peter Untersteiner fick kuskrevansch i V75-6 där han lotsade in dansktränade Dortmund. Långloppet bjöd på högt tempo från början där det var kamp om positionerna. När värsta bataljen var avklarad där framme gjorde Peter Untersteiner vinstdraget då han attackerade och fick överta ledningen 1 600 meter från mål. Dortmund, som var trea i danska derbyt i fjol, tränas av Marc Baek Nielsen. Tvåa blev en mycket tapper Kennedy.

Imponerande vinnare
V75-1 bjöd på dramatik och efter en något svag värmning kunde inte favoriten Royce Rolls alls vara med i kampen om ledningen. Istället var det Hummer Scott som tog kommandot i en vrålsnabb inledning där han tog sig förbi innerspårets O’Man Flax i en 1.06-öppning första 500.
Björn Goop hittade rygg ledaren och dryga varvet från mål gled han ut utvändigt ledaren och därifrån var favoriten mycket tapper och V75 inleddes
- Jag är imponerad av hästens inställning. Han var tapper, konstaterade Björn Goop.
Det såg länge ut som att Björn Goop skulle ta ytterligare en favoritseger då Zap di Girofalco länge dominerade V75-3 i spets. Men ledaren travade inte perfekt och mitt på upploppet kom galoppen och istället slank Dragster ut från vinnarhålet i rygg på ledaren och spurtade till segern. Erik Adielsson körde vinnaren som tränas av Roger Malmqvist.
Spets och slut handlade det om i V75-4 där hemmatränaren Ola Karlsson satt Red Mile Brodde i utmärkt författning. Från spår 1 försvarade Jörgen Sjunnesson innerspåret och sedan dominerade Red Mile Brodde från start till mål.
Dagens kanske mest imponerande vinnare fick vi se i V75-5 där Farlander Am klev fram utvändigt ledaren varvet kvar och sedan bara mosade ledaren Ingo. Stefan Persson satt i segersulkyn och han såg segersäker ut redan halvvarvet från mål.
- Fruktansvärt jobbigt att stå vid sidan. Det är en hedershäst som gör allt och lite därtill, sa tränaren Johan Svensson.
Sju rätt på V75 gav 22 851 kronor, sex rätt gav 147 kronor och fem rätt 20 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det var dubbeljackpot på V75 den här lördagseftermiddagen på Jägersro och det blev miljonutdelning på sju rätt.I Gulddivis..


Det var dubbeljackpot på V75 den här lördagseftermiddagen på Jägersro och det blev miljonutdelning på sju rätt.
I Gulddivisionen över 1640 meter satte Björn Goop allt på ett kort när starten gick. Han tryckte av Mellby Free vad som gick och in en hiskeligt snabb öppnng pressade hon sig till ledningen in i första sväng. Det sexåriga stoet snuvade därmed favoriten Racing Mange på täten som fick bida sin tid i rygg på ledaren. Första femhundra metrarna öppnades efter 1.09,4 och Mellby Free varvade på 1.10,4. I sista sväng såg Björn Goop till att Racing Mange inte skulle få någon lucka ifrån rygg på ledaren. Men när Forfantone Am attackerade från andra par utvändigt vid upploppets början körde Goop vad som gick. Racing Mange blev tvåa ett par längder bakom och Forfantone Am slutade trea. Segertiden blev fina 1.10,1/1640a och förstapriset var 150 000 kronor för det sexåriga stoet som har tjänat drygt åtta miljoner kronor.
– Hon kan öppna men är lite ojämn. I dag kändes hon perfekt harmonisk och när Peters häst hoppade då gjorde vi ett försök och hon ville själv öppna, sa Björn Goop.
– Hon är en förbaskat duktig tjej och bryr sig inte om när hon möter killarna. Hon är tuff och det är tufft att ha spår sju på 1600 meter men när hon är i sånt här fint skick då visade hon att hon kan det också.

Imponerande utklassning av Harran Boko
Harran Boko utklassade sina motståndare och bjöd på en mäktig uppvisning i Silverdivisionen, V75-6. Marc Elias laddade hårt i starten och Harran Boko flög till ledningen samtidigt som Adde S.H. galopperade. Han fick en liten tryckare av Urban Kronos in i första kurvan och inledde med en 1.07 första femhundra metrarna. Därefter fick hästen dämpa tempot till 1.12 första varvet men ville sedan självmant dra på igen. Ut på slutrundan dundrade han bara undan i flera längder före övriga och höll ställningarna hela vägen in i mål. Harran Boko var helt ohotad över upploppet och var smått överlägsen i imponerande stil. Segertiden skrevs till 1.11,7/2140a.
– Prestationen var precis som här på Åbergs-kvällen, en femstjärnig insats. Jag ville komma till ledningen och laddade lite i dag. Det var första gången som jag visade honom pisken och var tvungen att chansa för att han skulle accelerera och komma förbi Adde S.H. Jag var sedan ganska nöjd med tempot och vi fick köra 1.19 en bit men då tyckte han att det gick lite för långsamt och ville springa fortare. Åttahundra meter kvar fick han löpa på lite, sa Marc Elias om den Conrad Lugauer-tränade stjärnan.
– Jag är stolt. Han har känts väldigt fin och han fick en paus efter finalen på Åby och det gjorde honom gott. Jag körde vassare intervaller med honom i måndags och han var smällfin. Jag förstod att han skulle göra ett bra lopp, sa skötaren och den tidigare hockeyprofilen Simon Mitman som drömmer om Sweden Cup nästa år.

Lucky Base en effektiv frontrunner
Tredjehandsfavoriten Lucky Base inledde dubbeljackpoten tillsammans med Kevin Oscarsson. Favoriten Nero Maximus galopperade direkt i starten och Lucky Base focerades till ledningen ut på den första långsidan. Den Hans Crebas-tränade hästen är väldigt effektiv i ledningen och stack ifrån till en smått överlägsen seger över upploppet. Kennedy försökte ifrån andra par utvändigt och blev tvåa, men kom aldrig hotande nära vinnaren.
– Det är tungt att stå vid sidan men det var underbart att se. Hästen har tjänat en halv miljon på sju starter men det finns fortfarande utveckling kvar i honom. Han är stark och väldigt bra i ledningen, sa Hans Crebas som har gjort ett kanonjobb med femårige Lucky Base.

Våldsam inledning bäddade för skräll
Det blev en våldsam inledning i V75-2 där favoriten och stallskriket Bansky och Oliveria duellerade hårt om ledningen. Det kostade 1.08,5 efter att Oliveria tagit täten i första kurvan och sedan släppt till Bansky efter ett halvvarv. Hon fick Awesome Kronos på utsidan och i andra par utvändigt gottade sig Upper Face. Adrian Kolgjini satt kvar när attackerna kom på sista bortre långsidan vilket var ett klokt beslut. Det löste sig sedan perfekt för Upper Facer och Adrian kunde vrida ut till attack vid upploppets början. Han tog sig förbi Bansky precis före mållinjen.
– Det här är en häst som har haft ögonen på sig, sa Adrian Kolgjini och syftade på hästens fina härstamning, Trixton – Lisa America.
– Det var skönt att han fick till det för det är är en riktigt bra V75-häst.

Favoriten fick inte vara ifred
Det blev hård körning även i V75-3 där favoriten Royce Rolls blåste till ledningen men fick sannerligen inte vara i fred i täten. Örjan Kihlström lossade direkt ut på den första långsidan från kön med andrahandsfavoriten Zenzero Jet. Han lade obarmhärtig press på Royce Rolls och första varvet travades efter 1.12. Zenzero Jet var tidigt slagen och tröttnade helt. Royce Rolls däremot höll strålande till kort före mål, men där fick han släppa en mycket vasst spurtande Rackham förbi sig. Christoffer Eriksson satt i kön med sin fyraåring som senast var med i derbykvalen. Rackham svarade för en mycket fin insats efter den vassa avslutningen ute i spåren.

Rejäl skräll i stoloppet
I V75-4 kom det en rejäl skräll när Carl Johan Jepson prickade springspåret perfekt och skickade Loes till ledningen. Hästen dirigerade sedan varje meter av loppet och det Eric Martinsson-tränade stoet höll enkelt undan. Darah Bibo spurtade vasst till andraplatsen men var för sent ute.
– Det var skönt att det gick vägen och det verkade som att jag var den enda som trodde på hästen. Hon har mött flera av de här hästarna tidigare och slagit dem, sa Eric Martinsson.

Stark insats av Exclusive Matter
V75 avslutades med att Exclusive Matter svarade för en mycket stark prestation vid segern. Han tog ledningen för Christoffer Eriksson och fick efter ett drygt halvvarv favoriten Mellby Granat på utsidan. Tempot hölls uppe och när Björn Goop kastade loss med T.Rex Face i utgången av sista kurvan såg Exclusive Matter ut att få det kämpigt. Men han visade prov på förstklassig styrka och moral och höll undan till seger. Tränar gör Johan Untersteiner som var avstängd och fick stå vid sidan. Johan fick även se sin Quick Lane bli trea för Erik Adielsson i samma lopp.
Sju rätt på V75 gav 1 455 652 kronor. Sex rätt gav 4220 kronor och fem rätt 281 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-5 Peter Untersteiner 2140/5 C 1 16.9 30
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-2 Peter Untersteiner 2140/4 D 2 16.3 17
2019-12-07 2019-12-07 Åby-8 Peter Untersteiner 2640/9 A 4 16.9 105
2019-11-14 2019-11-14 Åby-1 Peter Untersteiner 2140/11 A 1 15.3 57
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-4 Peter Untersteiner 2140/8 B 6 15.0 37
2019-08-08 2019-08-08 Åby-6 Peter Untersteiner 2140/6 A 1 14.4 15
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-8 Erik Adielsson 2640/2 B 4 14.5 184
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-4 Peter Untersteiner 2140/1 C 2 14.8 30
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-4 Peter Untersteiner 2140/5 B 1 16.9 13
2019-04-17 2019-04-17 Åby-3 Peter Untersteiner 2160/6 B 1 16.5 15
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-11 Stefan Persson 2140/6 B 2 13.7 99
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-4 Peter Untersteiner 2140/2 B 1 14.3 17
2020-11-25 2020-11-25 Åby-7 Peter Untersteiner 1640/7 A 3 12.3 38
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-6 Peter Untersteiner 2160/10 A 0 14.8 37
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-4 Peter Untersteiner 2140/2 A 1 12.3 13
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-7 Peter Untersteiner 2160/11 A 0 15.0 101
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-8 Peter Untersteiner 2160/10 A 2 13.5 145
2020-08-26 2020-08-26 Åby-5 Peter Untersteiner 2160/9 A 1 13.5 25
2020-08-08 2020-08-08 Åby-8 Johan Untersteiner 2160/11 C 4 12.6 277
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-7 Peter Untersteiner 1660/10 A 0 17.5g 66
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-4 Peter Untersteiner 2160/8 B 2 13.8 69
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-5 Peter Untersteiner 2160/11 A 1 14.6 15
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-10 Peter Untersteiner 2140/4 A 1 13.1 19
2020-05-09 2020-05-09 Åby-2 Johan Untersteiner 2140/6 B 2 13.3 61
2020-04-25 2020-04-25 Åby-8 Peter Untersteiner 2640/2 C 6 15.0 175
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-6 Peter Untersteiner 2160/13 C 5 14.8 100
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-4 Peter Untersteiner 2160/5 B 1 15.1 114
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-2 Peter Untersteiner 2140/6 C 0 15.7g 45
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-7 Peter Untersteiner 2160/10 A 6 13.8 60
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-5 Peter Untersteiner 1640/3 C 1 11.5 33
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-8 Peter Untersteiner 2160/7 B 7 15.0 128ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se