Dante Boko travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Dante Boko travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Dante Boko har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Dante Boko har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Dante Boko


För V75-spelarna och storloppsarrangörerna är Dante Boko ett odödligt namn. Hedershästen har tillhört eliten ända sedan fyra&..


För V75-spelarna och storloppsarrangörerna är Dante Boko ett odödligt namn. Hedershästen har tillhört eliten ända sedan fyraåringssäsongen då han vann Habibs Minneslopp i Norge. Under femåringssäsongen presenterade han sig för den franska publiken när han vann flera stora lopp i Paris och som äldre tog han bland annat hem Sweden Cup, Årjängs Stora Sprinterlopp och C.L. Müllers Memorial. Dante Boko tränades karriären igenom av Lutfi och Adrian Kolgjini och när nioåringen nu slutar tävla ståtar han med 27 segrar på 103 starter och 8,8 miljoner kronor insprunget.
- Vi tackar Dante Boko för showen och alla fantastiska prestationer han har gjort för oss. Nu får han leva det pensionärsliv han förtjänar, skriver Adrian Kolgjini på Twitter.

Ola Johansson, Kanal 75


8.136 personer hade sökt sig till lördagens V75-tävlingar i Rättvik där finalen av Sommartravet rundade av dagen som begåvades me..


8.136 personer hade sökt sig till lördagens V75-tävlingar i Rättvik där finalen av Sommartravet rundade av dagen som begåvades med härligt sommarväder.
Olle Goop kvitterade ut sin proffslicens i Rättvik på 1960-talet och även om sonen har världen som arbetsfält och vunnit betydligt större lopp var det trots allt en happening för Björn i V75-7.
- Jag har aldrig vunnit Sommartravet förut men alltid velat göra det, sade Björn efter loppet med 300 000 kronor i förstapris.
Royal Navy Neo sattes i Goops träning i höstas och hade gjort fem starter i den nya regin inför lördagen. Nu kom tredje segern på lika många starter i år.
Sommartravets final blev den femårige valackens största seger i karriären.
- Han hade gått bra när han kom till oss men vi hoppades ju hitta nya växlar. Han kom till final i Breeder’ Crown i fjol och efter det fick vi en vinter på oss att träna honom. Vi har väntat länge på att debutera honom i år och han har känts fin i alla sina tre starter. Han har bra styrka i sig och han har bra fart, det är en fin häst, sa Björn Goop som ledde varje meter av loppet med hästen som ägs av Stall Löf.

Piraten hann inte fram
Hästarna som dansat med störst framgång på V75 i sommar gjorde upp. Och som vanligt var
frågan om hästarna på tilläggsvolterna skulle hinna fram.
Svaret blev nej. Björn Goop fick styra och ställa framme i ledningen med klassige Royal Navy Neo och kunde enkelt glida undan före blanda annat starkt spurtande hemmafavoriten On Track Piraten.
I den sista kurvan kunde det dock ha gått helt käpprätt för Goop.
- Han snubblade till och galopperade. Hästen ”kotade över” som vi kallar det- Men han kan göra så där ibland han är stor och slapp och ibland sätter han fötterna fel men han reder ut det ändå, sa segerkusken om hästen som ägs av Stall Löf.

”En riktig superstjärna”
Efter femteplatsen i Elitloppets final i maj och en sommar i eliten på V75 fick Solvallhästen Milliondollarrhyme möta ett betydligt beskedligare gäng i silverdivisionen på lördagen.
Men med knappe favoriten Bucks To Burn i ledningen i lågt tempo såg det länge mörkt ut för Fredrik B Larssons stjärna. Från tredjeparet utvändigt blev det dessutom svårigheter genom den sista kurvan då hästen framför inte riktigt kunde hålla farten.
Men  Milliondollarrhyme flög verkligen den sista biten och Bucks To Burn fick ge sig kort före mål. Segertiden skrevs till 1.13,0 över 2140 meter, auto.
- Jag vet att han är hemskt snabb en bit. Men nej, med Bucks To Burn i ledningen som får bestämma första varvet ska det normalt vara omöjligt att hinna fram. Han gick som en raket! Det är en stor häst som har behövt tid på sig men nu har han utvecklats till en riktig superstjärna – tycker jag, sade Fredrik B Larsson.
Onsdagen 14 augusti körs miljonloppet Jubileumspokalen på hemmabanan Solvalla.
- Det loppet har vi siktat på länge så det här var en bra genomkörare. Han var inte i full form i dag men med det här loppet tror jag han blir det, sade Larsson.

Linders klättrar vidare
Falcon Am svarade för en ruggig insats i bronsloppet där fyraåringen fick tåga som första häst i tredjespår under slutrundan. Claes Sjöström kunde knipa segern på målfoto med den fyraårige klassklättraren som tränas av Fredrik Linder. Målfotoslagne tvåan Lexington Hall reparerade en startgalopp och var om möjligt ännu bättre än vinnaren…
Gulddivisionen var Ego Boys Minne. Daniel Redéns elitloppsdeltagare Sorbet spelades till dagens största V75-favorit (71 procent) men hade inte startat sedan försöket i Elitloppet i maj och formen var såldes inte på topp.
Carl Johan Jepson lyckades dock med lätthet hålla ut tuffaste konkurrenten Dante Boko i starten och resten blev en transportsträcka mot mål.
Sorbet vann med alla extraväxlar sparade. Tiden i mål skrevs till 1.11,3 över 1640 meter, auto.
- Han vann lätt. Det här är klart topp fem av alla hästar jag kört, summerade Jepson.

Zitor på svenskt rekord
Kallblodsloppet vanns på ett nytt svenskt rekord – en notering för voltstart för femåriga hingstar och valacker.
Gunnar Gabrielsson, amatör från Östersund, tränar Zitor som kördes till seger av Torbjörn Jansson. När Troll Ronja galopperade i ledningen passade Jansson på att köra till och spårade sedan varje meter av Siljansloppet. Segertiden skrevs till 1.22,5 över 1640 meter. Ett krävande rörelseschema har han, Zitor. Skicklige Jansson fick ”bära” lite.
- Det är en gedigen häst under utveckling som kommer att gå upp bland de allra bästa, berömde segerkusken.
Övriga vinnare på V75 blev Andre Ward (Flemming Jensen) och Deede Star (körd av Jorma Kontio och tränad av Timo Nurmos)
Sju rätt på V75 belönades med 5.938 kronor, sex rätt delade ut 55 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Adrian Kolgjini har två hästar till start inom V75-spelet på Rättvik som lockar med en jackpot och chans på 44 miljoner kronor p&ari..


Adrian Kolgjini har två hästar till start inom V75-spelet på Rättvik som lockar med en jackpot och chans på 44 miljoner kronor på sju rätt.
Vi fick en pratstund med Jägersrotränaren i onsdags i samband med V86-tävlingarna på Mantorp.
Först ut på lördag är högkapable Dante Boko som dragit spår sex bakom bilen i Ego Boys Minne, gulddivisionen (V75-3).
- Vissa dagar passar det inte honom helt enkelt och senast var det en sådan dag. Han har känts jättefin hemma och formen är bra. Det som är problemet här är att vi förlorade spårlottningen så vi får väl se vad vi kan göra från start, men som det ser ut just nu så har Sorbet klar fördel.
I Sommartravets Final (V75-7) har Adrian Kolgjini haft bättre tur med lottningen och Gideon H.Renka inleder från spår 1 i volten.
- Det är optimalt. Jag tycker att han har två orättvisa nollor måste jag säga, för han har inte kunnat göra sig själv rättvisa med en sjukdomsbild. Så vi har börjat om lite från början med honom nu och han känns väldigt pigg och glad.
- Jag tycker att han har väldigt lite pengar på sig med tanke på sitt kunnande och löper han upp till nått sånär hans kapacitet så kan han mycket väl vinna. Han känna bra och jag tror att han är bra hästen.

Åke S Olsson, Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Generaal Bianco (V75-3) har flera gånger visat prov på väldiga fartresurser. Men han fick inte visa dem i Jämtlands Stora Pris för tv..


Generaal Bianco (V75-3) har flera gånger visat prov på väldiga fartresurser. Men han fick inte visa dem i Jämtlands Stora Pris för två veckor sedan.
- Vi skulle åka till Östersund men vi hamnade på djursjukhuset i Slöinge, så det blev en kort tur. Han hade kolik där på morgonen, men det släppte snabbt så han stod i stort sett bara över träningen en dag och nu verkar han må hur bra som helst, säger Peter Untersteiner.
Precis som hade varit fallet i Östersund är motståndet i Kalmar av mycket hög klass. Favorit i loppet är startkatapulten Pastore Bob. Men likväl startsnabbe Disco Volante har spåret utanför sig och han trivs bäst i ledningen. Och från bakspår startar tuffingen Dante Boko. Med andra ord kan det bli rejäl körning på flera händer och det är precis vad Peter Untersteiner hoppas på.
- Generaal Bianco känns riktigt fint, det vill jag ha sagt, men det skulle ha varit ett halvvarv längre för att vara till vår fördel. Det är tuffa sprinters med och vår chans är väl att de andra inte kommer överens utan kör mot varandra så att vi kan glida med i draget. För han har ju en fin speed, det har han visat många gånger.

Startsnabb och gynnsam distans
Om Generaal Bianco skär mållinjen som etta kommer V75-utdelningen få en rejäl skjuts. Lika bra rens bland kupongerna blir det inte om hans stallkamrat Pastor Power tar hem den inledande bronsdivisionen från spår fem bakom bilen. Han tillhör de högst rankade i loppet, trots att han kastade in handduken i ledningen senast.
- Han kändes väldigt fin men det var tufft tempo i loppet och han var mör in på upploppet och galopperade. Han var slagen då, säger Untersteiner.
- Jag tror att det är ett plus att det är ett halvvarv kortare nu och jag tror att han är i ordning. Han har blivit rätt så snabb ut så jag utnyttjar det och så får vi se vad som händer.

”Ser problematiskt ut”
Kaiser Håleryd (V75-2) hänger också med till Kalmar. Han ströks från en tilltänkt start i början av månaden och hans tränare tror att han får svårt att slåss om segern från sitt dåliga utgångsläge.
- Han trampade sig lite men det gick över snabbt. Han känns fin men spår sju, kortlopp och lite medium från start gör att det ser problematiskt ut, även om han tränar bra.

Ola Johansson, Kanal 75


Som chef på Stuteri Palema har Morgan Wilhelmsson sett många toppdjur komma till världen. I egna uppfödningen Mack Dragan har han sin egen..


Som chef på Stuteri Palema har Morgan Wilhelmsson sett många toppdjur komma till världen. I egna uppfödningen Mack Dragan har han sin egen stjärna. Sexåringen tog sin hittills största seger och klivet in i den äldre eliten när han via en stark slutstöt gick förbi etablerade topptravaren On Track Piraten och bärgade förstapriset på 400 000 kronor i Orebro Intn’l.
- Jag hade nästan lite magknip för att jag hade anmält till det här loppet och tänkte att jag hade tagit för stort i mun, sa den lättade och lycklige Axevallaamatören efter loppet.

Hundraprocentig kuskinsats
Carl Johan Jepson satt som vanlig i sulkyn bakom Mack Dragan och han stod för en hundraprocentig styrning. De två första kilometrarna tillbringades på innerspår innan han varvet från mål avancerade mellan hästar i andraspår. När 500-meterspålen passerade kunde han glida ut i rygg på On Track Piraten i tredjespår och då Mack Dragan för första gången under loppets tre varv fick fritt in på upploppet avgjorde han enkelt.
- Det här var det tuffaste motstånd han har mött så det krävdes klaff för att han skulle vinna. Det fick vi och det var kul, sa Carl Johan Jepson.
- Jag rankar den här segern högt. Det här är en häst som jag gillar skarpt och har kört i stort sett i varje start, så det är jättekul att han får vinna ett stort lopp. Jag är stolt över hästen och att jag fick till styrningen.

Klirr i kassan när Adrian tog trippel
Charrua Forlan bar ett tungt favoritskap i gulddivisionen och när Emilia Leo planenligt körde honom till ledningen var det upplagt för promenadseger. Men familjen Kolgjinis hedershäst Dante Boko fick favoritspelarna att sätta segervrålet i halsen när han från positionen som första häst i andraspår krigade sig först över linjen efter en ursinnig upploppsstrid.
- Det är otroligt med vissa hästar alltså. De är nere och man tänker att de kanske har gjort sitt och så gör han ett sånt topplopp i dag. Han gör allt själv. Stenhård öppning, sedan körning efter 500 meter och så avgör han till slut. Det är en extremt häftig häst, sa Adrian Kolgjini.
Jägersrotränaren tog även hem klass I efter en svettig insats av Gideon H.Renka. Sexåringen galopperade i starten men rundade sedan konkurrenterna från kön sista halvvarvet.
- Det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Han stod bara och studsade i volten och det förvånade mig. Men han ställde sig och sedan var han bara bäst, sa Adrian Kolgjini som inte bara tränar och kör utan också äger hästen.
- Det klart att det klirrar på bra i kassan.
Som grädde på moset fick Adrian Kolgjini hoppa upp som lånekusk bakom Jerry Riordan-tränade Shadow Gar i stoeliten och den chansen förvaltade han på bästa sätt. När toppstoet skar mållinjen som överlägsen etta passerade hon fem miljoner kronor insprunget.
- När allting flyter för en och våra hästar går bra, då kör man bra med alla hästar man hoppar upp bakom. Det här kändes som spel mot ett mål hela vägen, sa Kolgjini.

Ural var brutal
Ural visade inget extra i årsdebuten för två veckor sedan men nu hade formen infunnit sig på allvar. Susanne Richters hårding fick svar i startrusningen och tvingades trava utvändigt om ledaren i stenhårt tempo. 500 meter nåddes på 1.07 och varvet på 1.10. Det bekom inte sexåringen som bara tågade på, krossade ledaren och höll undan till säker triumf.
- Jag hade från början bestämt mig för att inte ge mig in i någon strid om jag fick svar men hans häst (Christoffer Eriksson och Run Ceasar Run) travade inte riktigt runt svängen så jag tänkte att han skulle släppa till mig. Det gjorde han inte men det gick vägen ändå, konstaterade kusken Torbjörn Jansson med ett leende.

Uppvisning av Johanssons talang
Åbyamatören Håkan E Johansson har fött upp, äger, tränar och kör Sato. I klass II klädde den högkapable fyraåringen enkelt av storfavoriten Taiga Woodland och vann överlägset.
- Det här var en upplevelse. Han presterade över förväntningarna faktiskt, sa Håkan E Johansson.
Timo Nurmos-tränade Global Trust tog hem silverdivisionen tillsammans med Erik Adielsson på snabba 1.11,5 över 2 140 meter med bilstart.
- Det var en fruktansvärt bra prestation, berömde Adielsson.
På V75 betalade sju rätt 9 358 kronor. Sex rätt delade ut 72 kronor och femrättspotten går vidare till nästa veckas sjurättspott. Då kan en ensam jackpotvinnare bli 50 miljoner kronor rikare.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter den imponerande segern i både försök och final i Elitloppet 2018, ”försvann” Ringstarr Treb.En galopp på Solvalla i..


Efter den imponerande segern i både försök och final i Elitloppet 2018, ”försvann” Ringstarr Treb.
En galopp på Solvalla i september. Och en till i VM-loppet på Yonkers i New York. Inga fler framträdanden under året.
Och sedan avelsarbete i Italien.
Ringostarr Treb fick en infektion som hindrade start i Kymi GP i Finland efter Elitloppet.
- Han hade problem med en kota länge. Vi trodde att det var bra till loppet på Yonkers, Yonkers International, men kanske var vi för sugna på att vara med där, reflekterar Riordan.

”Kan liksom inte tömma hästen”
Så skorna ställdes in - och Ringostarr Treb fick ta igen sig.
Sedan nästan sex veckor tillbaka, är Ringostarr Treb tillbaka hos sin tränare. Efter en sejour i Italien, med bland annat avelsarbete.
- Han har betäckt runt 70 ston, säger Riordan.
På annandag påsk går Ringostarr Treb ut på Grand Slam 75, mot ett knippe tuffa djur. Racing Mange, Donatomite och Dante Boko väntar bland annat, i Grand Slam 75-6.
Hur pass förberedd är Ringostarr Treb?
- Han gick 15.8 i runt 1600 meter för tio dagar sedan, med en riktigt vass avslutning runt 1.08 de sista 400 meterna. Han känns mycket bättre nu, än när vi ställde av honom.
Spår tre på måndag?
- Wim Paal kan nog inte lägga allt från start, efter ”Ringos” långa frånvaro. Vi kan liksom inte ”tömma hästen” in i första sväng. Men han är ändå så pass startsnabb, att vi kan hoppas på andra par utvändigt, till exempel. Donatomite tar nog ledningen. Och ledningen är guld värt i sprinterlopp i den här klassen, det vet alla.
Någon nyhet till spelarna kring comebacken?
- Nej. Han tävlar precis som vanligt på måndag, barfota runt om och sådär. Precis som i Elitloppet. Inget nytt.

Siktar på Copenhagen Cup
Riordan säger att siktet är inställt på Copenhagen Cup för Ringostarr Treb, om allt går bra på måndag.
- Jag trodde att det var färdigtävlat, i vintras. Han är ju nio år nu. Men ägarna vill gärna ha kvar honom i träning, och hästen känns fin. Det är en riktig undantagshäst.
Elitloppet?
- Går han bra på måndag så får vi ta Copenhagen Cup som ett test. Ägarna har sagt att jag inte ska känna någon press alls, att vi ska vara med i Elitloppet. Han är som sagt lite äldre och det är två heat och så. Men jag utesluter inget, hästen får bestämma.
Jerry har tre hästar till på Halmstads Grand Slam 75. 1 Betting Queen och 12 Wonder Horse (GS75-2) och 5 Affinity Kronos (GS75-4).
- Det blir svårt att vinna för dom den här gången. Affinity Kronos har årgångslopps-kvalitéer, men jag tror att 8 Guzz Mearas är för bra i det här loppet.
Så om du måste satsa en hundralapp på en av dina egna hästar på måndag…
- … så måste det bli på Ringostarr Treb! Det är en riktig undantagshäst, som aldrig är chanslös. Han är tillräckligt förberedd för det här. Men som alla förstår, så kan han behöva loppet.

Robert Okpu

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-10 2015-10-10 Åby-7 2640/12 0 13.6 150
2016-12-31 2016-12-31 Vincennes-6 P Vercruysse 2875/12 A 0 58
2016-11-02 2016-11-02 Vincennes-3 A Kolgjini 2700/6 A 0 77
2016-09-10 2016-09-10 Vincennes-6 P Vercruysse 2700/3 C 0 332
2016-08-13 2016-08-13 Åby-11 Lutfi Kolgjini 3140/4 C 1 16.4 70
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-10 Lutfi Kolgjini 1609/10 D 4 9.2 266
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-11 Adrian Kolgjini 1640/4 B 0 10.5 93
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-10 Adrian Kolgjini 2140/5 B 5 12.6 63
2016-06-18 2016-06-18 Boden-13 Adrian Kolgjini 2140/6 C 0 g 145
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-3 Lutfi Kolgjini 1609/3 C 1 11.8 47
2016-03-26 2016-03-26 Vincennes-4 E Raffin 2700/8 B 0 121
2016-03-03 2016-03-03 Vincennes-1 E Raffin 2700/7 A 0 47
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-7 Lutfi Kolgjini 1640/2 B 1 10.7 16
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-11 Adrian Kolgjini 2140/3 C 1 12.0 23
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-9 Adrian Kolgjini 2140/7 B 3 11.7 64
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-11 Adrian Kolgjini 2640/3 C 1 13.9 43
2017-10-14 2017-10-14 Åby-10 Adrian Kolgjini 2640/11 C 6 12.2 392
2017-09-09 2017-09-09 Vincennes-4 A Kolgjini 2700/8 D 0 1007
2017-08-26 2017-08-26 Cagnes sur Mer-5 D Locqueneux 1609/6 B 0
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-10 Adrian Kolgjini 1609/7 C 0 10.3 121
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-11 Adrian Kolgjini 1640/2 D 1 9.6 116
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-12 Adrian Kolgjini 2100/4 D 0 15.0 147
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-10 Adrian Kolgjini 1609/7 D 0 10.4 150
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-7 Adrian Kolgjini 1609/7 A 1 10.0 47
2017-04-16 2017-04-16 Romme-7 Adrian Kolgjini 2140/6 B 5 12.3 152
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-7 Adrian Kolgjini 2140/1 C 5 13.0 55
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-11 Adrian Kolgjini 2140/10 B 2 12.5 88
2018-10-13 2018-10-13 Åby-11 Adrian Kolgjini 2640/11 C 7 12.7 370
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-7 Adrian Kolgjini 2140/2 C 7 11.7 128
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-7 Adrian Kolgjini 2140/8 B 0 12.5 83
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 1640/3 B 1 10.6 22
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-10 Christoffer Eriksson 1609/1 D 4 10.1 101
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-11 Adrian Kolgjini 1640/6 D 3 9.4 270
2018-06-16 2018-06-16 Boden-13 Erik Adielsson 2140/9 C 0 12.0 268
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-10 Lutfi Kolgjini 1609/6 C 5 10.5 39
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-7 Lutfi Kolgjini 2140/2 C 2 11.8 22
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-7 Lutfi Kolgjini 2140/10 B str
2018-01-27 2018-01-27 Vincennes-4 D Locqueneux 2100/8 C 0 65
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-1 Sofia Adolfsson 2640/2 C 4 18.9g 25
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-7 Adrian Kolgjini 1640/6 C 4 12.0 54
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-12 Adrian Kolgjini 1640/1 D 0 10.6 84
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-7 Lutfi Kolgjini 1640/9 C 0 10.9 49
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-2 Adrian Kolgjini 1640/6 C 1 10.7 36
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-7 Adrian Kolgjini 1609/5 B 1 10.9 47
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-9 Adrian Kolgjini 1640/6 C 3 10.5 94
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-7 Lutfi Kolgjini 2140/8 D 4 11.7 142
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-7 Adrian Kolgjini 1640/4 B 3 10.9 21
2019-02-02 2019-02-02 Åby-10 Adrian Kolgjini 2140/4 C 0 15.1 65
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 1640/7 C 1 12.1 27ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se