Dansa travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Dansa travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Dansa har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-7 Dagfinn Aarum 1640/4 B

Nyheter för travhäst Dansa


Femåringsloppet Henning Mårthans Minne inledde måndagens V64 i Rättvik. Don Fanucci Zet var tillbaka på banan igen och gjorde sin f..


Femåringsloppet Henning Mårthans Minne inledde måndagens V64 i Rättvik. Don Fanucci Zet var tillbaka på banan igen och gjorde sin första start efter elitloppet. Daniel Redén förvarande innan att det inte var någon toppform på stjärnan efter uppehållet – och han var också chanslös mot Brother Bill. Timo Nurmos häst öppnade snabbt bakom bilen och tog ledningen i utgången av första kurvan. Han fick sedan köra i ett synnerligen moderat tempo i täten, 1.14,0 första 500 metrarna och 1.15,4 första varvet. Hästarna bakom radade upp sig på ett pärlband och Don Fanucci Zet satt sist i fältet. Örjan Kihlström gick ut i andraspår 1200 meter kvar med storfavoriten och då gick Mika Forss ut framför med Union Forces. Ut på slutrundan skärptes farten rejält och Carl Johan Jepson, som satt i sulkyn bakom Brother Bill för första gången, skruvade upp farten ordentligt på sista bortre långsidan. Via 1.09 det sista varvet gav han inte de övriga en chans att gå i närkamp. Brother Bill såg kanonfin ut när han dansade undan till en lätt seger med tre längder och imponerade stort. Vinnartiden blev 1.12,3/2140a och förstapriset var 100 000 kronor.
– Det var en läcker häst att köra och han skötte sig perfekt. Nnär jag fick köra så pass långsamt och han höll sig så pass lugn första varvet, då ska det mycket till för att ta in några längder. Han är riktigt, riktigt snabb och jag körde aldrig maxfart någon gång, trots att han sprang ett sånt snabbt sista varv. Det är en topphäst, sa Carl Johan Jepson.

Kihlström nöjd med Don Fanucci Zet trots förlusten
Don Fanucci Zet spurtade bra i den snabba avslutningen men var utan chans att kunna utmana Brother Bill. Han lyckades greja andraplatsen precis på mållinjen, före Global Adventure som blev trea.
– Han kändes fin och gick bra, jag är nöjd med hästen. Det kändes väl svårt redan innan loppet om man ska vara ärlig. Brother Bill är så startsnabb och att gå utvändigt är också svårt när Don Fanucci Zet hade varit ifrån. När sedan Union Forces gick ut blev det ännu svårare och då fick jag ingen kontakt. Nu tror jag inte att vi hade slagit Brother Bill ändå för den har ju mer tävlingsform än Don Fanucci. Att gå utvändigt om honom hade blivit för tufft, sa Örjan Kihlström.

Michael Carlsson, Kanal 75


Sister Sledge gjorde tredje starten på svensk mark och hon är fortfarande obesegrad i sin nya regi Daniel Redén. Han ropade in henne på ..


Sister Sledge gjorde tredje starten på svensk mark och hon är fortfarande obesegrad i sin nya regi Daniel Redén. Han ropade in henne på Harrisburg-auktionen i fjol för 265 000 dollar och det ser ut att vara väl investerade pengar. Det fyraåriga stoet gick ut mot hingstarna i Fyraåringseliten och imponerade oerhört. Hon öppnade snabbt bakom bilen och tog ledningen. Men det kostade 1.08,8 första 500 metrarna och kort senare kom Alessandro Gocciadoro bombandes med Bepi Bi. Den italienska hästen pressade stenhårt utvändigt om Sister Sledge hela slutrundan och man kom upp till varvet på 1.08,9. De båda duellerade sida vid sida upploppet ner och när man kanske trodde att Bepi Bi skulle koppla greppet, så vägrade Sister Sledge att ge sig för Gocciadoros monster. Hon sträckte ärligt och berömvärt på sig och höll undan knappt på tiden 1.09,1/1640a.
Kraftigt överbetyg naturligtvis till Bepi Bi som var enormt tapper tvåa från dödens. Trea på avstånd blev Henry Flyer Sisu.
– Ett ruggigt häftigt lopp. Han var fantastiskt bra och Gocciadoros häst var heroisk, sa Örjan Kihlström.

Elitsprintern till Night Brodde
Night Brodde imponerade stort när han tog hem Elitsprintern efter ledning från start till mål. Conrad Lugauer skickade iväg Night Brodde rejält som öppnade maximalt från innerspåret bakom bilen. Han höll ut självaste startkatapulten Disco Volante, som sedan galopperade kort i första kurvan, och vann spetsstriden. Efter 1.08,5 varvade Night Brodde på 1.10. Han var aldrig i fara någon gång och drog undan till en lätt och imponerade seger. Vinnartiden skrevs till 1.09,5 för barfotadansande Night Brodde.
– Det är en underbar och fin häst. Vi hade en bra känsla hela veckan att kunna hålla upp ledningen och även att vinna loppet, sa tränaren Conrad Lugauer.

Svenskt rekord av Kali Smart
I Fyraåringseliten för ston blev det en rejäl överraskning när Adrian Kolgjini styrde in sin egentränade Kali Smart, som tävlade barfota runt om för första gången. Kali Smart bidade sin tid i kön och profiterade på det stenhårda tempot i täten. Stallkamraten Hilarious Am blixtrade till ledningen och släppte täten till Marion Fouty Bon efter ett halvvarv som öppnades i 1.06-tempo. Marion Fouty Bon varvade på 1.09 och var naturligtvis märkt av den farten vid upploppets början. Hon höll strålande till tredjeplatsen men ingen kunde svara Kali Smart när denne kom farande.
– Den här hästen är otroligt bra. Tyvärr är hon inte anmäld till någonting och det här var hennes riktiga stora lopp, sa Adrian Kolgjini.

Världsrekord av Chiru
Chiru visade enorm styrka när han vann sitt lopp utanför V75, som kördes som V4-3. Han gjorde det på tiden 1.13,0 över distansen 2640 meter med voltstart. Det var nytt världsrekord för fyraåriga svenska hingstar och valacker över lång distans. Chiru gjorde det även den tunga vägen då Claes Sjöström lämnade tredje par utvändigt och styrde fram utvändigt om ledaren efter ett varv. Där fick den Timo Nurmos-tränade fyraåringen tåga i dödens resten av loppet. Tempot var hög där ledande Brunello Hall blev het och drog i jämn 1.13,5-fart. Den sistnämnde var slagen i sista sväng samtidigt som Chiru tog över. Mister Donald och Björn Goop kom fram och försökte utmana, men Chiru svarade och stack enkelt ifrån den sista biten.
– Hästen kändes fantastiskt fin, berömde Claes Sjöström om Nurmos derbyhopp som tävlade barfora runt om för första gången.

Holländskt i Treåringseliten
I Treåringseliten, tillika finalen av Breeders Course, blev det holländsk seger genom Love You Too, som tog första vinsten i karriären. Påpassligt nog kom den i det är storloppet som hade en miljon kronor i förstapris. I sulkyn satt 21-årige Micha Brouwer som serverade sin häst en perfekt resa i andra par utvändigt. Love You Too kopplade greppet inne på upploppet och gick ifrån till en lätt seger. Vinnartiden blev 1.12,9/2140a och tränar gör Paul Hagoort.
I Treåringseliten för ston blev det seger för Cash Bank Bigi och Alessandro Gocciadoro. Efter tredjespår i första sväng dundrade han tidigt till ledningen där initialt spetsande Global Confession välvillig släppte täten. Cash Bank Bigi gick sedan inte att besegra och vann enkelt på tiden 1.13,0/1640a. Förstapriset var 200 000 kronor och överbetyg även till tvåan Breeze som höll mycket starkt från dödens för Claes Sjöström.

Michael Carlsson, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


På måndagskvällen var det dags för årets andra uttagningsrunda i unghästserien Breeders’ Crown för tre-och fyra&arin..


På måndagskvällen var det dags för årets andra uttagningsrunda i unghästserien Breeders’ Crown för tre-och fyraåriga hästar.
Fyra försök avgjordes i Halmstad där de sex främst placerade kvalificerade sig för semifinalerna på Solvalla i slutet av oktober.
Per Nordström satsar på Svenskt Travkriterium i höst med Felix Orlando. Breeders’ Crown smäller också högst och inför måndagen hade hingsten förberetts för seger.
Felix Orlando kunde vinna utan att brukas för fullt.
Per Nordström körde till ledningen per omgående. Efter att ha fått bestämma tempot helt dansade Nordströms kriteriehopp undan till seger med fyra längder på tiden 1.13,7 över 2140 meter auto.
- Det är en häst som verkligen har visat att han har snabbhet. Sedan har han framför allt ett otroligt härligt psyke. När jag vänder upp hästen efter loppet vill han stanna och stå still på banan. Han är hur cool och lugn som helst. Han har en sån där av- och på-knapp, sa Per Nordström efter segern.
Felix Orlando slutade trea i Svensk Uppfödningslöpning i fjol. Efter sex starter som tvååring och tre som treåring har hingsten nu tjänat 948 000 kronor fördelat på tre segrar, tre andraplatser och en tredjeplats. Äger gör Stall Motvind HB i Ystad.
Samtliga sex prisplacerade hästar kvalificerade sig alltså till semifinalerna på Solvalla i oktober. Tvåa slutade Jerry Riordan-tränade Donizetti efter en sent insatt spurt och trea Robert Berghs Dartboard.

Lillskräll av Båth
Per Nordström var även favoritspelad i de treåriga stonas uttagningslopp.
Där blev det emellertid förlust med Islay Mist Sisu.
I stället slog Svante Båth och Erik Adielsson till. Segervapnet var Lacille Boko som tog sin fjärde seger i sjätte starten som treåring.
Islay Mist Sisu (som vann det största tvååringsloppet Svensk Uppfödningslöpning under fjolåret) var tung favorit och gick till ledningen in i den första kurvan där Erik Adielsson valde att släppa med Lacille Boko.
Lacille Boko fick sedan smyga med i draget och hittade ut i den sista kurvan och spurtade till knapp men säker seger före Islay Mist Sisu som fick ge sig i mitten av upploppet. Trea Glorius Rain, körd och tränad av Johan Untersteiner.

Globalizer kvällsbäst
Jerry Riordan hade en framgångsrik kväll med många inkvalade hästar.
I Breeders Crown-försöket för de fyraåriga stona svarade Globalizer för kvällens prestation i händerna på Stefan Persson.
Ekipaget satt sist invändigt och 600 meter från mål fick Persson backa sig loss som sista häst. Globalizer avgjorde via en tung spurt i spåren och stack nosen först längst ut i banan. Segertiden skrevs till 1.14,2 2140 meter auto.
Mikka Forss hoppade in som kusk bakom Mr Mah Can och vann uttagningsloppet för fyraåriga hingstar och valacker. Fuxen forcerades till täten i den första kurvan och efter att Mikka Forss fått styra och ställa där framme blev segern mycket enkel.
Hästen från Robert Berghs framgångsrika stall noterade tiden 1.14,1 över medeldistansen.
Tvåa Synergy körd av Björn Goop och tränad av Frode Hamre, trea Jerry Riordans Halo Am, körd av Magnus A Djuse.

Mikael Wikner, Kanal 75


Finaler i STL (Svenska Travligan) och Solvalla bjöd på högklassig travsport på lördagens där förstås mest intresse f&..


Finaler i STL (Svenska Travligan) och Solvalla bjöd på högklassig travsport på lördagens där förstås mest intresse föll på finalen i gulddivisionen där spelarna gjort stjärnor som Handsome Brad och Sorbet till favoriter. Men när startbilen släppte fältet ställde Disco Volante favoritduon schack matt direkt.
Det bara small till så satt Ulf Ohlsson i ledningen bakom den kvickfotade åttaåringen.
Disco Volante gick barfota runt om för blott andra gången i karriären på 77 starter. Förra gången var då han vann silverdivisionen på Solänget i september 2018…
Utan dojjor på fötterna, men med boots för lite extra vikt vänster bak, dansade Disco Volante runt på Solvalla och årets fjärde seger i gulddivisionen blev enkel.
Segern var värd 300 000 kronor och totalt har hästen som tränas av Stefan Melander tjänat 5,4 miljoner kronor.
Kusken Ulf Ohlsson är inte främmade för att Disco Volante, precis som i fjol, är en häst för Elitloppet sista söndagen i maj.
- Inte alls omöjligt. En sådan här dag… 1600 meter… då springer han bra fort alltså, det gör han. När han har sin dag då är han riktigt bra.

Fem 5:or vann på V75®
Disco Volante vann från spår 5 och det är det statistisk bästa startspåret när det handlar om medeldistans och startbil. Och detta var 5:ornas lördag…
Ytterligare fyra vinnare hade nummer 5 på vojlocken (en av dem, Manny Muscle, dock nedstruken till spår 4) och rätt rad på V75 blev 5-5-5-2-5-1-5. Sju rätt jag 5 530 kronor, sex rätt 96 kronor och fem rätt 16 kronor.

V75-1 var final i klass I och Pere Ubu var sylvass bakom startbilen tillsammans med Peter Untersteiner. Den sexårige valacken såg löpsugen ut och barfota runt om samt utrustad med en jänkarvagn fixade ha första årssegern i imponerande stil på fina 1.12,7 över distansen 2 140 meter autostart.

Dubbla segrar för Adielsson
Säker triumf från ledningen blev det även i bronsdivisionens final för favoriten Sweetman och kusken Erik Adielsson såg ut att ha full kontroll hela vägen. Lars I Nilsson tränar vinnaren.
Erik Adielsson hade en bra dag på jobbet och han vann även V75-2 som var Margaretas Tidiga Unghästserie för de fyraåriga grabbarna. Efter en resolut spetskörning av Erik Adielsson dominerade favoriten Manny Muscle loppet från ledningen.
Det var en lika rejäl som välbetald årsdebut av Manny Muscle som tjänade 300 000 kronor.
- Jag är jättenöjd, han var lite väl löpsugen bitvis men han höll bra. Årsdebut är alltid årsdebut, det är lite svårt att veta…, sa tränaren Reijo Liljendahl om fjolårets kriteriefinalist.
Troligen siktar man nu mot Kungapokalen med Manny Muscle och det stora målet i år är Svenskt Travderby.

Global Undecided starkast i silver
Finalen i klass II (V75-3), den lägsta klassen i STL, fick en spännande avslutning där till slut Mandela Zon sluggade sig till vinst kort före mål tillsammans med Janne Korpi.
Pekka Korpi tränar vinnaren.
V75-4 var final i Diamanstoet och trots att Teton Sweet Lindy hade svårt att följa med i rygg ledaren genom sista sväng fick Markus B Svedberg fart på femåringen in på upploppet och hon spurtade sylvasst till segern. Det dröjde dock ett tag innan domarna meddelade resultatet då de tittade extra på hur vinnaren fick fritt.
- I tempoväxlingen 500 kvar då var det nära att jag körde galopp, då var det bara att hålla i och hålla sig kall runt svängen, det gick på nålar och då kändes det kört, men sen på upploppet kände jag direkt att det bet bra för henne och vi hann precis slinka förbi så jag kom ut. Det kändes som hon gick dubbelt så fort, så till slut blev det enkelt, sa Markus B Svedberg.
En tapper Global Undecided blev svaret i finalen av silverdivisionen (V75-5) som blev ett dramatiskt lopp. Inledningsvis så såg det ut som att Remarkable Feet skulle snuva innerspårets Ubiquarian Face på ledningen, men då fick Global Undecided upp farten mellan hästar och med den solfjäreffekt som blev kunde favoriten trots allt försvara innerspåret samtidigt som Remarkable Feet galopperade.
På väg in mot upploppet såg Ubiquarian Face fortfarande klar ut i ledningen då han plötsligt galopperade och istället tog Global Undecided över ledningen från sin position utvändigt. Bear Time fick samtidigt fritt från rygg ledaren men även han galopperade och Global Undecided kunde gå undan till en säker seger. Claes Sjöström satt i segersulkyn och tränar vinnaren gör Timo Nurmos.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


I dagarna blev Jörgen Westholm först i landet att passera tre miljoner inkört med stallets hästar under 2021.Och även om han själv..


I dagarna blev Jörgen Westholm först i landet att passera tre miljoner inkört med stallets hästar under 2021.
Och även om han själv inte tror sig ha några möjligheter om att hålla undan året ut så gav onsdagen ännu ett kvitto på att stallformen är på topp.
Dubbeln på V86 inleddes med en rejäl överraskning då Aurora Borealis lyste upp Bergsåker genom att spåra runt om för Rikard N Skoglund.
- Vi varnade för henne. Barfota bak och första gången på sprint, påpekade Westholm efter loppet innan han vände blickarna mot tv-skärmen och Solvalla där stallets på förhand bästa chans Global Attention skulle ut.
Erik Adielsson lämnade inget åt slumpen då han forcerade till spets knappa två varv från mål och såg till att stallet fortsätter att toppa tränarligan även efter onsdagen.

Bra och dålig favorit
Svante Båth var annars den som såg ut att dominera omgången på förhand, men valde själv Solvalla trots att han hade omgångens två största favoriter till start på Bergsåker. Det blev en flipp och en flopp.
Obesegrade Haikin Am såg så knackig ut i värmning och provstart att ATG Live-experten Stefan Hultman proklamerade att hästen inte borde få starta.
Det fick han, men agerade långt under pari även i loppet.
- Han var inte bra, så var det. Han var inte fin i provstarten, men är sällan det. Det är en löphäst som brukar skärpa sig i lopp. Banan var lite hård idag, men samtidigt är det nog inte hela sanningen, det var nog hans fräschör också, kommenterade körande Ulf Ohlsson.
Forna Bergsåkerskungarna tog emellertid snabb revansch med Gorm som såg desto spänstigare ut då han spårade kallblodsloppet hela vägen.

Jublande Gyllenberg
Bergsåkers nya regent Daniel Wäjersten infriade förväntningarna med sin favorit Gooner som rundade fältet via en häftig slutsväng i fjärdespår och visade att han är redo att ta sig an betydligt större uppgifter.
Paula A Gyllenberg bjöd på dagens segergest sedan hon spårat runt om i amatörloppet med sin passhäst Urgent Call.
- Det var första gången jag körde honom i lopp och det var angenämt. Jag var i ärlighetens namn lite orolig för att han skulle leka med mig, springa i lagom tempo och inte lyssna. Men han ville spetsa idag och sedan var det bara att hålla i sig. Jag ville verkligen vinna idag, jublade Gyllenberg som därmed ståtar med tre segrar på fem starter i sulkyn i år och kanske vill konkurrera med äkta maken och tränaren Oskar J Andersson om titeln som stallets förstekusk.

Ny jackpot på onsdag
Förstekusk åt Liselotte Olsson, som tränar 17 hästar med B-licens och firar allt större framgångar, är Troels Andersen. Med Gitte Silvåkra var siktet inställt mot ledningen och väl där släppte inte det barfotadansande stoet inte någon över bron.
Solvallakollegan Timo Nurmos valde att sätta upp Claes Sjöström bakom Deede Star och det samarbetet slutade precis som i årsdebuten med seger via en optimal smygare i ledarryggen.
Stallets ordinarie kusk Jorma Kontio fick chansen bakom Kapten Brodde och avrundade omgången med en bergsäker spetsviktoria som höll nere utdelningen på V86 till 12 887 kronor för åtta rätt.
Sexrättsutdelningen understeg jackpotgränsen vilket innebär att över tio miljoner kronor flyttas vidare till kommande onsdag.

Robin Johansson, Kanal 75


För fjärde året i rad blir det fest på V75® under påsken.Fyra omgångar på fyra dagar med en avslutande multijackpot ..


För fjärde året i rad blir det fest på V75® under påsken.
Fyra omgångar på fyra dagar med en avslutande multijackpot på påskdagen.
- I fjol delade vi ut 44 miljonvinster över hela Sverige på påskdagen. Vi hoppas på en ny spännande påskhelg och att vi får avsluta med en stor multijackpot med många glada vinnare, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG®.
Torsdag den 1 april inleds V75® Spring Race. Upplägget är samma som tidigare år, fyra dagar V75 som avslutas med en multijackpot på påskdagen på Romme
För att öka möjligheterna till en stor multijackpot under påskdagen, söndag 4 april, samlar ATG® 20 procent av alla skapade jackpots på V75 under perioden 16 januari till och med 20 mars. Från och med lördag 27 mars går hela beloppet av eventuella jackpots på V75 till 7-rättspotten på Romme, 4 april.
Under 2020 delade ATG ut 292 miljonvinster på V75 vilket är nytt rekord.
- Intresset för V75 har aldrig varit större än i fjol och V75 Spring Race har på kort tid blivit ett av årets mest uppskattade inslag i vårt erbjudande, säger Nicklas Jonsson.

V75 Spring Race 2021
Torsdag 1:a april Gävle.
Fredag 2:a april Färjestad.
Lördag 3:e april Klosterskogen (Norge).
Söndag 4:e april Romme.

Jackpotregler för V75 Spring Race
Under perioden 16 januari till 20 mars 2021 sätter ATG undan 20 procent av värdet på alla skapade jackpots på V75. Det undansatta beloppet tillförs 7-rättspotten på V75, 4 april 2021.
De övriga 80 procent av värdet på alla skapade jackpots hanteras enligt ordinarie rutin.
Alla jackpots som skapas på V75 under perioden 27 mars till 3 april 2021 kommer att till 100 procent utfalla 4 april 2021.

Pressrelease ATG

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-1 Carl-Erik Lindblom 2160/6 B 4 17.7 46
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-11 Carl-Erik Lindblom 2160/7 A 2 16.7 101
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-5 Carl-Erik Lindblom 2140/10 A 0 g 140
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-1 Carl-Erik Lindblom 2100/4 B 2 17.3 20
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-10 Carl-Erik Lindblom 2140/6 B 7 18.8 100
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-9 Carl-Erik Lindblom 2160/13 B 8 16.9 196
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Carl-Erik Lindblom 2140/8 B 0 g 119
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-5 Åke Lindblom 2140/3 C 5 17.1 294
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-5 Carl-Erik Lindblom 2140/11 C 6 21.7g 139
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-1 Carl-Erik Lindblom 2140/9 D 0 21.6g 105
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-2 Carl-Erik Lindblom 2100/2 D str
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-1 Carl-Erik Lindblom 2160/8 D str
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-9 Carl-Erik Lindblom 2140/4 D 5 18.0 399
2020-10-23 2020-10-23 Axevalla-8 Dagfinn Aarum 2140/1 D 0 g 139
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-4 Dagfinn Aarum 2080/6 D 0 20.3g 97
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-5 Carl-Erik Lindblom 2100/3 C 3 16.3 622
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-1 Dagfinn Aarum 2080/10 B 6 20.0 403
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-7 Kim Eriksson 2140/1 B 0 g 82
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-1 Kim Eriksson 2160/14 B str
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-5 Kim Eriksson 2140/9 A 0 g 80
2021-06-24 2021-06-24 Axevalla-7 Carl-Erik Lindblom 2640/8 C 6 16.9 78
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-10 Carl-Erik Lindblom 2140/13 A 1 15.9 26
2021-05-24 2021-05-24 Mantorp-2 Carl-Erik Lindblom 2140/7 D 3 14.7 727
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-5 Carl-Erik Lindblom 2660/7 D 5 18.5 303
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-2 Carl-Erik Lindblom 2100/13 C 7 17.7 586ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se