Dallas Brick travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Dallas Brick travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Dallas Brick har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Dallas Brick har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Dallas Brick


Han är norrmannen som efter flytten till Sverige och sina år på skolan i Wången har jobbat hos flera olika tränare. Det blev fö..


Han är norrmannen som efter flytten till Sverige och sina år på skolan i Wången har jobbat hos flera olika tränare. Det blev först två korta sejourer hos Per Linderoth och Carl-Otto Göransson innan han jobbade hos Jerry Riordan i ett och ett halvt år. Men det som Andreas mest är känd för är som lärling hos Timo Nurmos, där han har varit och är ansiktet utåt och stallets talesman för starthästarna. Efter en avstickare till Jörgen Westholm för några år sedan kom Lövdal tillbaka till Nurmos där han nu fortsatt arbetar och har varit i tre år. Men de senaste tre åren har det även blivit ett rejält uppsving som kusk och Andreas har rönt allt större framgångar i loppen. För två år sedan tog han elva segrar och körde in drygt en halv miljon kronor. I fjol blev det 19 segrar och drygt en miljon inkört, och i år visar siffrorna på 34 vunna lopp och två miljoner kronor inkört. Segerprocenten är fina 16 procent och det är flera proffstränare som har uppmärksammat 25-åringens framgångar och bland annat har han fått flera chanser att köra åt Alessandro Gocciadoro på V75. Och så sent som i söndags skrällvann Lövdal på Grand Slam 75 med Dallas Brick, en häst han lotsade till seger trots spår tolv över kort distans på Åmåls 800-meters bana.
– Det har gått jättebra måste man säga. Jag har fått köra bättre och bättre hästar och framförallt har jag fått köra oftare. Det blir mer kontinuitet vilket gör att man får mer rutin. Man märker att jag får fler och fler styrningar och att det blir uppmärksammat. Det är jäkligt kul, säger Andreas Lövdal.
– Att jag har fått chansen att köra åt Gocciadoro i lite större lopp och V75 är häftigt. Det hänger mycket på att man får köra bra hästar. Jag trivs bra hos Timo och är jättetacksam över att han är så schysst och ger mig chansen att åka iväg och köra så mycket lopp som jag får göra.

”Är en väldigt kapabel häst i fin form”
På lördag är det V75 i Rättvik som kryddas av en jackpot. Enligt ATG:s beräkningar finns det minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten. Andreas Lövdahl åker dit för att köra No Pressure i den första avdelningen, en häst som har vunnit tre lopp på sex starter i år. Andreas har vunnit två av de loppen med hästen som nu jagar tredje raka segern från innerspår över lång distans. Hästen tränas av Philip di Luca som Lövdal har ett bra samarbete med.
– No Pressure (V75-1) har varit lite ojämn tidigare men har varit fin i de senaste loppen och jag körde honom näst senast. Det är en väldigt kapabel häst som var fin och tidig som treåring men sedan strulade det litegrann. De hittade inget fel på honom och fick börja om helt enkelt och nu har han svarat bra på träningen. Det är en häst som har mycket pengar kvar att tjäna som det känns, menar Lövdal.
– Nu har han innerspår i voltstart och han kan öppna helt okej och även om han inte håller upp ledningen så får han en fin resa. Han är inte sämre än de andra hästarna och löper han upp till bästa kan han vinna ett sådant här lopp.

”Hästen står lite på tur”
Som lärling hos Timo Nurmos talesman för stallets hästar passar vi naturligtvis på att höra vad Andreas säger om Nurmos två hästar som är med på V75.
– Viking Brodde (V75-2) gjorde ett väldigt bra lopp i lördags. Det var förvisso bara en kort galopp i starten men han hamnade långt bak och avslutade jättebra. Det känns som att hästen står lite på tur nu efter att ha haft oflyt i flera starter. Han känns fin och är i form och det finns väldigt mycket kapacitet i hästen. Hoppas att det klaffar den här gången för då har han vinstchans.
– Inti Boko (V75-3) höll bra i comebacken i lördags. Han fick ett tufft lopp med tredjespår och dödens och var lite pigg men han gjorde ett väldigt bra lopp. Nu är det framspår och vi får hoppas att han sköter sig men läget är dåligt med spår långt ut. Det är lite svårbedömt men han kan vara långt framme om han håller sig lugn och går felfritt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten..


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten Hera Sisu spurtade till en lätt seger för Carl Johan Jepson i inledningen och det följdes upp med att andrahandsfavoriten Gomnes Fans vann den andra avdelningen. Men sedan small det till rejält i GS75-3 när Jan Silvén ledde hela vägen bakom hemmahästen Imparator Boko som tränas och ägs av Marcus och Christer Carlsson i Åmål. Efter att överraskningen Victor C. spurtat till seger i GS75-4 tillsammans med Dagfinn Aarum, så blev det favoritseger i den femte avdelningen genom Spinofhope L.B. och Mikael J Andersson från ledningen.

Ingen klarade stjärnsmällarna på slutet
Men sedan var det slut på det roliga för nästan alla system som fanns kvar. I GS75-6 så styrde alltmer framgångsrika Andreas Lövdal in Dallas Brick från spår tolv över kort distans till 38 gånger i vinnarodds. Hästen gick med i rygg på attackerande Maestro Zon och spurtade förbi den sista biten. Det här var Dallas Bricks andra raka seger och han tränas av Philip di Luca. På Grand Slam 75 var hästen spelad till 0,69 procent av insatsfördelningen.
– Det är en helbror med Zenit Brick som tjänat nästan fem miljoner kronor. Han har inte levt upp till honom men är inte så tokig häst. Det löste sig bra med rygg på Maestro Zon och det var bara att hänga med där. Det blev så perfekt det kunde bli från det spåret, sa Andreas Lövdal som närmar sig två miljoner kronor inkört som kusk i år.
– Det har gått jättebra så här långt och jag har fått köra jättefina hästar. Jag har fått köra lite oftare och det har blivit kontinuitet i löpkörniningen.
Efter den stjärnsmällen återstod endast ett system med chans till sju rätt. Hade favoriten Västerbo Lexington vunnit hade den spelare tagit hem hela potten på Grand Slam 75. Men favoriten hade ingen bra dag och var tidigt slagen från positioner utvändigt om ledaren. Istället blev det en ny jätteskräll när Outstanding O. spurtade vasst för sin tränare Per Henriksen och fångade in länge ledande Counterfeightr precis på mållinjen. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen.
Ingen vinnare med sju rätt således, medan sex rätt betalade 93 029 kronor och fem rätt gav 2549 kronor. Eftersom det är V75 kommande söndag med Kallblodskriteriet på Dannero, så går jackpoten på Grand Slam 75 vidare om två veckor och då är det Tingsryd som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75


24-årige Philip Wallström di Luca kom igång på allvar som tränare i fjol och största seger kom just hemma på Sundbyholm m..


24-årige Philip Wallström di Luca kom igång på allvar som tränare i fjol och största seger kom just hemma på Sundbyholm med Dallas Brick som vann ett lopp inom V86® under Fyraåringstestkvällen med 60 000 kronor i förstapris. På lördag ska helbrorsan tillika femfaldiga miljonären Zenit Brick försöka göra detsamma och därmed spräcka den unge tränarens nolla på V75®.
- Det hade givetvis varit fantastiskt att inleda året på det viset och med tanke på vilket enormt kunnande Zenit har känner vi oss inte slagna på förhand, konstaterar Philip.

Helt rätt besked
Zenit Brick har blivit en vinterföljetång på V75 de senaste åren och då i regi Timo Nurmos. Sin bästa vinter hade han kring årsskiftet och in på våren 17/18 då han på åtta raka starter i gulddivisionen vann fem och var tvåa i tre vilket belönades med en plats i Olympiatravet. Han gick starkt även vintern efter, medan vi föregående vinter inte fick se så mycket av Exi Svärd-sonen. Efter nästan ett års frånvaro gjorde han i alla fall comeback i ny regi på julafton och visade ingen ringrost.
- Beskedet hästen gav i comebacken på julafton just i Eskilstuna var exakt det jag ville ha. Han visade verkligen att han fortfarande vill springa och Jorma konstaterade efter loppet att det fanns väldigt mycket krafter i behåll.
- Nu ska vi ut på hemmaplan igen och det ser jag som ett plus med tanke på att han kan vara lite nervös att resa med. Dessutom har vi dragit ett för hans del optimalt startspår för en gångs skull då jag varken tycker att de längst in eller längst ut bakom startbilsvingen i Eskilstuna är speciellt gynnade, funderar di Luca.

"Väldigt smart häst"
Zenit Brick fick en del anhängare inför V75-comebacken på Bergsåker senast som dock ändade i besvikelse – inte minst för tränaren själv.
- Jag kände inte igen honom i loppet senast på Bergsåker och vi har inte hittat något fel på honom alls när vi gått igenom honom, men jag har funderat mycket och har väl mina teorier till varför det blev som det blev.
- Jag tror att det var en kombination av flera saker. Kanske hade vi varit lite för snälla med honom i träningen inför, men framförallt funderar jag kring två andra orsaker.
- Dels tävlade han med brodd för första gången på länge och även om vi hade tränat en del på det inför var det kanske inte tillräckligt. Jorma tyckte att hästen kändes sliten när han inte kunde hänga på där i tredjespår och var själv inne på att brodden kan ha spelat honom ett spratt.
- Dessutom är detta en väldigt smart häst och när han hamnade så pass långt bak är jag inne på att han helt enkelt inte brydde sig om att ge allt. Jag har upplevt att han agerat så tidigare i karriären och att han helt enkelt bara krigar när han känner att han har chans att slå sina motståndare, funderar hemmatränaren.

Bör ha gått framåt
Träningsmässigt har Philip i alla fall ingenting att gnälla på inför lördagens start.
- Hästen hade tagit comebacken på bra sätt och även tränat bra inför senast, men den genomkörare han fick på Bergsåker bör väl ha puttat fram formen ytterligare.
- Zenit känns i alla fall fin inför lördagen och vi hoppas på att den sämre insatsen senast helt enkelt var en engångsföreteelse – även hästar av hans kaliber har rätt att ha en sämre dag.
- Han har varit fin i veckans jobb och får det sista finslipande jobbet under torsdagen. Det finns alltså ingenting som oroar ur den fräschörmässiga aspekten, men jag vill först och främst gärna se att han fungerar som han ska på lördag innan man vågar hoppas på allt för mycket, resonerar Philip.

"Slagit dessa hästar förr"
En häst som ändå varit så pass dominant i gulddivisionen över tid ska kanske enligt undertecknad ändå inte bli så pass ratad av spelarkåren som Zenit Brick ser ut att bli på lördag och Wallström di Luca håller med.
- Jag är relativt säker på att han kommer göra ett bra lopp på lördag, men sedan är det givetvis svårt att säga hur långt det räcker.
- Det vi kan konstatera är i alla fall att han slagit dessa hästar förr och det är få andra hästar ens i denna klass som tål att göra lika mycket grovjobb som honom på egen hand.
- Visst, det kan vara så att han passerat sin absoluta peak, men det är inte att likställa med att han är slut. Han har trots allt gång på gång visat hur extremt bra han är och det kan inte vara många hästar som vunnit i högsta klassen från dödens lika många gånger som han gjort, konstaterar 24-åringen.

Full fart från start
Zenit Brick har aldrig gjort sig känd som någon snabbstartare, men tränare Wallström di Luca har koll på hästens historik.
- Det ska bli spännande med Erik i sulkyn på lördag. Nu när vi fått ett bra läge vill jag gärna att han laddar det som går från start och Erik är en av få som fått iväg hästen snabbt tidigare i karriären. På Bergsåker i november 2016 skickade han Zenit till spets efter 200 meter och öppnar han i likhet med den starten på lördag bör det åtminstone räcka till en fin position.
- Med tanke på att jag är inne på att prestationen senast helt enkelt berodde på det mentala står jag bakom Erik till hundra procent om han vill vara offensiv på lördag.
- Drömmen hade ju varit att få överta ledningen och helt uteslutet kanske det inte är, men annars får han gärna syna dödens. I så fall lär vi också hålla kvar Örjan och Sorbet där bak i kön då Erik knappast släpper ner dessa om duon kommer tidigt.
- Sen finns det ju oavsett flera som är snabbare den första biten – inte minst Elian Web, men vi får väl se hur Jorma lägger upp det med honom.
- Det är lätt för mig att säga från sidan, men jag tror att han är ännu snabbare än visat och Erik är en av de skickligaste startkuskar vi har så testar vi inte från start på lördag vet jag inte när vi ska göra det, avslutar tränaren som alltså jagar sin första seger på V75 och kommer den på lördag lär vi bjudas på härliga glädjescener från stallbacken på Sundbyholm.

Robin Malmgren, Kanal 75


Vårfavoriten inledde tisdagskvällens V64-tävlingar på Solvalla. Global Adventure var megafavorit och infriade förväntningarna. H..


Vårfavoriten inledde tisdagskvällens V64-tävlingar på Solvalla. Global Adventure var megafavorit och infriade förväntningarna. Han kördes på säkerhet den första biten och kunde glida till ledningen efter ett halvvarv. Erik Adielsson kunde sedan dämpa tempot och köra i långsam 1.20-fart. Men på slutvarvet gick det betydligt snabbare när Adielsson successivt skruvade upp farten. Global Adventure avslutade sista varvet strax över 1.11 och svarade säkert när Björn Goop kastade loss Galantis i utgången av sista kurvan. Den sistnämnde avslutade jättebra till andraplatsen men kunde inte hota Global Adventure på allvar. Segertiden blev 1.15,5 över distansen 2140 meter med bilstart.
- Det som var positivt i dag var att han var lugnare och inte lika vass som förra gången. Det märktes att han inte tävlat på ett tag då. I dag var han avslappnad och låg fint i handen hela vägen. Han hade kräm kvar och jag körde 1.10 sista femhundra, berömde Erik Adielsson efter årets andra seger för hästen.

Djuses Zolly avgjorde i ett nafs
Mattias Djuse vann Vårfavoriten för ston genom sin Zolly som han både tränar och deläger. Han serverade sin treåring en perfekt resa i andra par utvändigt och kunde sitta kvar till upploppets början. När Djuse vred ut till angrepp avgjorde Zolly i ett nafs och såg rätt obrukad ut genom mål efter att ha avslutat sista fyrahundra metrarna lite under 1.11. Segertiden blev 1.16,2 över distansen 2140 meter med bilstart och förstapriset var 100 000 kronor.
- Vi fick ett jättefint lopp och hon avgjorde på ett bra sätt, kommenterade Mattias Djuse.

Ny uppvisning av Gocciadoro
Framgångarna fortsätter för Alessandro Gocciadoro. Italienaren visade upp en mycket imponerande vinnare i V64-avslutningen i Zanzibar Wise As. ”Gul kusk” körde sin vana trogen offensivt och bombade till ledningen efter ett halvvarv. Zanzibar Wise As öppnade första femhundra efter 1.08,4 och varvade på 1.13,9. Det fyraåriga stoet ryckte undan in på upploppet och var helt överlägsen efter att enda hotet Bear Victory galopperat kort före mål. Segertiden skrevs till 1.13,6 över distansen 2140 meter med bilstart.

Dallas Brick slog storfavoriten på 1.12,2
Däremot brände Gocciadoro som storfavorit i den femte avdelningen bakom Archidamia. Trots att det treåriga stoet mötte äldre hästar blev hon storfavorit. Gocciadoro lämnade andra par utvändigt tidigt och körde fram utvändigt om ledande Dallas Brick. Men något segergrepp kunde aldrig kopplas på en för dagen mycket bra Dallas Brick som svarade upp hela vägen. Den Timo Nurmos-tränade fyraåringen, som är en lillebror till Zenit Brick, höll undan knappt före en mycket vasst avslutande Casanova Majo som flög fram den sista biten men det fattades ett huvud i mål. Dallas Brick, som tävlade barfota runt om för första gången, vann på nya rekordet 1.12,3 över distansen 1640 meter med bilstart.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla-tränaren har inte bara Readly Express i sitt 140 hästar stora stall. En av stallets bästa är Zenit Brick som närmar sig fem mi..


Solvalla-tränaren har inte bara Readly Express i sitt 140 hästar stora stall. En av stallets bästa är Zenit Brick som närmar sig fem miljoner kronor i insprungna pengar. Stjärnhästen har tagit flera imponerande segrar i Gulddivisionen och senast såg han dunderfin ut när han vann lekande lätt till synes okörd.
- Han såg otroligt fin ut och vann med mycket krafter kvar. Det var nog ett av de enklare lopp som hästen har vunnit, säger Timo Nurmos.
På lördag väntar en högintressant tävlingsdag på Solvalla. Timo Nurmos har laddat rejält på hemmaplan och selar ut sju hästar på V75.
Om vi börjar med Gulddivisionen så blir Zenit Brick storfavorit efter sina övertygande insatser i vinter. Han har ett perfekt läge med spår två bakom bilen, körs av Mika Forss, och frågan är hur långt efter han är den yppersta eliten nu.
- Zenit Brick (V75-3) är inte alls långt efter de bästa i eliten. Han slog exempelvis Propulsion tidigare i vinter och fick då ett jättetufft lopp med tredjespår första sjuhundra metrarna innan han kom fram i dödens. Han var tvåa efter Nadal Broline då som vann från ledningen och gjorde en heroisk insats, säger Timo Nurmos.

”Nytt huvudlag – ansiktsmask med skygglappar”
- Han har ofta haft dåliga startspår och fått väldigt tuffa lopp. Nu fick han äntligen ett bra läge och det är kul för hästen. Han har gått med helstängt huvudlag tidigare och det här var första gången han gick med ett nytt huvudlag, en ansiktsmask med skygglappar på. De sitter närmare ögonen och ger lite mer effekt än ett helstängt huvudlag. Sedan sitter det stabilt när det är en mask eller huva på ansiktet också.
- Jag har haft lite olika modeller tidigare men just det här huvudlaget köpte jag i Lexington. Det är inte omöjligt att det blir samma huvudlag igen, men det är för tidigt på veckan än så länge för att säga säkert, säger Nurmos.

”Vann trots punktering senast”

Vad säger du om dina övriga V75-hästar?
- Sebastian Journey (V75-1)
har gjort tre lopp efter vila och är mycket fint i ordning. Han har fått mer självförtroende och börjat slappna av mer i loppen. Senast fick han aldrig chansen och det var synd för han hade gott om krafter kvar i mål. Nu är det lång distans och jag tror inte att det är några problem. Han är väldigt snabb ut och jag vill att kusken kör i spets.
- Dallas Brick (V75-2) är en lillebror till Zenit Brick och han har utvecklats bra den senaste tiden. Senast vann han trots att han gick med punktering hela loppet efter att ha blivit påkörd i starten. Det var mycket bra gjort att kunna vinna ändå. Spår tre är perfekt och han öppnar bra. Kusken måste testa lite för ledningen.
- El Fitzgerald (V75-4) är ny stallet och gör första starten för oss. Hon var fyra i V75-finalerna senast och kom till oss samma dag. Vi har inte haft henne så länge men jag tycker att det är en fin märr som är stor och rejäl. Tillägg är alltid tillägg och det gäller att hitta position. Fjärdespåret är inte optimalt när hon är så stor, men hästen känns inte osäker i alla fall. Hon känns stark i träningen och har framtiden för sig.

”Han kommer att vinna när som helst”
- Victory Topline (V75-5)
är väldigt fint i ordning och det var synd på galoppen senast. Han har långa steg och snubblade till när kusken lade pisken på honom och laddade i starten. Han blev rädd helt enkelt för han har aldrig galopperat tidigare, varken i lopp eller i träning. Han gjorde en bra upphämtning och travade fint, det var inga problem. Hästen hade tränat mycket bra innan dess och vi provar igen. Nu är det bakspår och han får smyga med men har vunnit från alla positioner. Det är en av våra bättre chanser.
- Erik Sting (V75-6) spurtade otroligt vasst senast. Han satt sist in på upploppet men flög fram och hästen är väldigt fint i ordning. Han kommer att vinna när som helst men har ofta dåliga startspår och otur i loppen. Det blir inte lätt från spår elva men lite plus i alla fall att det är lång distans. Han gick med samma huvudlag som Zenit Brick senast, en ansiktsmask med skygglappar och det är inte omöjligt att det blir samma igen.
- Hawk Cliff (V75-7) blev det helt fel för senast. Han blev hängande i tredjespår fram till dödens och galopperade till slut. Vi får bara glömma det loppet. Hästen är annars i mycket bra form och har gjort bra lopp i V75 en längre tid. Nu har han bästa spåret på länge och är snabb ut, säger Timo Nurmos.
Vem är bästa chansen på V75?
- Vi har flera bra chanser men Zenit Brick är den bästa.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-7 Jorma Kontio 2140/6 B 5 16.6 47
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-8 Jorma Kontio 2140/12 D 8 19.7g 50
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-8 Jorma Kontio 2140/1 B 1 16.6 17
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-2 Jorma Kontio 2100/7 D 1 17.4 18
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-6 Jorma Kontio 1640/8 A 4 13.5 85
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-4 Ulf Ohlsson 1640/5 B 0 15.3 37
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-3 Jorma Kontio 2140/3 A 6 14.6 45
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-9 Jorma Kontio 2140/12 B 4 15.1 27
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-9 Jorma Kontio 2140/10 B 0 14.2 54
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-4 Yannick Gingras 1640/5 A 5 14.3g 15
2019-05-11 2019-05-11 Åby-8 Jorma Kontio 1640/6 B 0 g 55
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-8 Jorma Kontio 1640/5 D 1 12.3 69
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-5 Jorma Kontio 1640/10 D 0 19.6g 50
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Andreas Lövdal 2140/3 D 0 g 76
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-4 Jorma Kontio 1640/2 D 1 16.5 15
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-3 Anders Eriksson 2140/4 D 0 g 346
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-2 Andreas Lövdal 2140/8 C 0 g 98
2020-09-25 2020-09-25 Romme-5 Andreas Lövdal 2140/1 C 0 g 22
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-7 Isabell Eriksson 2140/4 C 3 13.9 51
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 Andreas Lövdal 2140/14 B 1 15.0 38
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-5 Oskar J Andersson 1640/9 D 5 12.9 126
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-5 Isabell Eriksson 2140/14 C 1 14.7 279
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 Andreas Lövdal 2140/3 D 1 14.9 561
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-11 Oskar J Andersson 2140/15 C 0 g 496
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-5 Oskar J Andersson 1640/7 C 2 14.0 40
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-4 Örjan Kihlström 2140/2 D 0 g 118
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-3 Andreas Espebu Lövdal 2140/2 C 0 g 47
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-4 Shkelzen Koka 2140/4 B 1 15.2 33
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-2 Oskar J Andersson 2140/5 B 0 19.2g 41
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-10 Oskar J Andersson 2100/11 A 5 16.5 123
2021-12-06 2021-12-06 Eskilstuna-3 Magnus A Djuse 2140/5 B 0 15.6g 53
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-10 Andreas Lövdal 2140/5 D 4 13.5 423
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-9 Örjan Kihlström 1640/11 C 3 12.3 112
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-4 Andreas Lövdal 2160/9 A 0 17.5g 89
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-6 Andreas Lövdal 2140/12 C 6 14.7 150
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-10 Andreas Lövdal 2160/12 C 3 14.4 20
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-9 Andreas Lövdal 1680/12 D 1 13.1 380
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-3 Andreas Lövdal 2140/10 D 1 14.9 77
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-3 Andreas Lövdal 2140/3 C 0 g 32
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-1 Andreas Lövdal 2140/4 D 4 14.3 112
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-8 Andreas Lövdal 2140/10 D 5 14.7 846
2022-12-19 2022-12-19 Eskilstuna-3 Andreas Lövdal 2140/10 D 7 15.4 708
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-9 Dwight Pieters 2640/15 C 6 15.7 534
2022-11-28 2022-11-28 Eskilstuna-1 Andreas Lövdal 2140/2 C 6 14.7 315
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-6 Stig Rune Sele 1609/7 B 8 15.9 65



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se