Daga travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Daga travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Daga har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Daga har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Daga


Fuxiga segerstaplaren Conrads Rödluva var fjolårets stora stjärna bland stona i kullen och är jättefavorit i sitt kval till Drottning ..


Fuxiga segerstaplaren Conrads Rödluva var fjolårets stora stjärna bland stona i kullen och är jättefavorit i sitt kval till Drottning Silvias Pokal (V64-2) på torsdagkvällen.
Åby är skådeplatsen och på torsdagen är det återigen dags för kvalloppen till Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal – två av de viktigaste loppen i landet för de fyraåriga travarna.
Hemmatränaren André Eklundhs hopp Felicity Shagwell startar i V64-6 och slipper möta Conrads Rödluva.
- Jag tycker att det på pappret ser ut som ett lämpligt lopp att göra comeback i. Hon fick ett bra spår, hon är startsnabb och dessutom har hon tränat bra. Så jag skulle inte byta häst med någon precis, säger han.
Felicity Shagwell vann ett av uttagningsloppen till Svenskt Travoaks i spänstig stil under hösten. Inför finalen blev det tvärstopp och mörkt på hästgården i Nossebro.
En skada i en kota i ett bakben satte stopp för stoet.
- Det var en jävla tråkig treåringssäsong. Hon var ju sjuk och dålig i sina lungor under hela sommarhalvåret och stod på kortisonbehandling väldigt länge. Sedan fick vi tillbaka henne till Oaks. Hon vann uttagningsloppet på ett jättebra sätt och sedan drabbades hon då av den här frakturen, berättar André Eklundh som hoppas att tur och otur ska börja jämna ut sig.

”Bra tag i linorna”
Efter boxvila och lugna promenader kunde man börja träna på allvar med pr-hästen några dagar in på det nya året. Efter ett banjobb inne på Åbytravet för två veckor sedan bestämde sig André Eklundh att gå rakt ut i hetluften direkt i comebacken.
- Hon kändes så jättefin i det där jobbet efter 1.16,0 över 2100 meter. Sista varvet körde jag 1.14,0 och det var med bra spänst och bra tag i linorna. Hon var så fin att jag tyckte att hon var startklar. Vi tycker att ett uttagningslopp borde vara lämpligt som comebacklopp. Hästarna seedas ju och vi hade koll på att vi inte skulle hamna med en sån som Conrads Rödluva exempelvis, säger André Eklundh.

Matchar Rödluvan?
Knutsson Trotting AB i Göteborg äger hästen som Eklundh menar inte fått någon utdelning alls sett till kapaciteten.
- Det skulle möjligen kunna visa sig att hon behöver ett lopp i kroppen. Hon har ju inte full form och skulle det vara någon formstark häst där kan den bli för svår. Men det ska ändå vara en rätt bra vinstchans som jag ser det. Vi kör precis som vi gjorde förra året, med aluminiumskor och ett öppet huvudlag, säger tränaren.
Conrads Rödluva vann både Svensk Travoaks och stonas Breeders’ Crown förra året. Åbytränaren håller tummarna för att det är Felicity Shagwells tur i år.
- Det är ju Rödluvan man hyser mest respekt för av alla i kullen. Samtidigt har jag en sådan tilltro till min egen. Jag tycker att hon är en absolut kulltopp och en topphäst. Så får hon vara fräsch och hel så tror jag att hon kommer att ge Rödluvan en match under året här.

Fotnot: Torsdag kväll körs sex kval på Åby, tre till Kungapokalen och lika många till Drottning Silvias Pokal. 1 150 000 kronor väntar vinnarna av finalerna som avgörs på Åby lördagen 11 maj.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det är 33 dagar kvar till det stora slaget på Solvalla den sista helgen i maj.I lördags blev Looking Superb inbjuden efter att ha vunnit storlop..


Det är 33 dagar kvar till det stora slaget på Solvalla den sista helgen i maj.
I lördags blev Looking Superb inbjuden efter att ha vunnit storloppet Prix de l'Atlantique på Enghien-banan i Paris. Tvåa i samma lopp blev Uza Josselyn som på tisdagen fick en inbjudan till Elitloppet och tränaren René Aebischer har tackat ja.
- Hon har varit med i den yppersta världseliten i två år och har väldigt bra form. Hon såg fantastiskt ut i lördags och det var ett givet val att bjuda in henne, sa Anders Malmrot i Solvallas facebooksändning.
- Jag är väldigt förtjust i hästen och bjöd in henne redan i fjol till Elitloppet. Hon passar väldigt bra på våra banor och rör sig så enkelt och fint. Jag tycker att hon ser ännu mer musklad ut i år och gjorde ett fantastiskt bra lopp i Prix de France bakom Readly Express. Av det jag såg i lördags är hon säkert minst lika bra i år.
Malmrot berättade vidare att han tror att Erik Adielsson kommer att köra Uza Josselyn, precis som han gjorde i fjolårets Elitlopp.
Därmed är följande sju hästar klara för Elitloppet: Aubrion du Gers, Dijon, Double Exposure, Looking Superb, Propulsion, Readly Express och Uza Josselyn.
Dessutom har titelförsvararen från i fjol, Ringostarr Treb, en plats om han vill vara med efter sin imponerande seger i Halmstad på måndagen på 1.10,3.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter den imponerande segern i både försök och final i Elitloppet 2018, ”försvann” Ringstarr Treb.En galopp på Solvalla i..


Efter den imponerande segern i både försök och final i Elitloppet 2018, ”försvann” Ringstarr Treb.
En galopp på Solvalla i september. Och en till i VM-loppet på Yonkers i New York. Inga fler framträdanden under året.
Och sedan avelsarbete i Italien.
Ringostarr Treb fick en infektion som hindrade start i Kymi GP i Finland efter Elitloppet.
- Han hade problem med en kota länge. Vi trodde att det var bra till loppet på Yonkers, Yonkers International, men kanske var vi för sugna på att vara med där, reflekterar Riordan.

”Kan liksom inte tömma hästen”
Så skorna ställdes in - och Ringostarr Treb fick ta igen sig.
Sedan nästan sex veckor tillbaka, är Ringostarr Treb tillbaka hos sin tränare. Efter en sejour i Italien, med bland annat avelsarbete.
- Han har betäckt runt 70 ston, säger Riordan.
På annandag påsk går Ringostarr Treb ut på Grand Slam 75, mot ett knippe tuffa djur. Racing Mange, Donatomite och Dante Boko väntar bland annat, i Grand Slam 75-6.
Hur pass förberedd är Ringostarr Treb?
- Han gick 15.8 i runt 1600 meter för tio dagar sedan, med en riktigt vass avslutning runt 1.08 de sista 400 meterna. Han känns mycket bättre nu, än när vi ställde av honom.
Spår tre på måndag?
- Wim Paal kan nog inte lägga allt från start, efter ”Ringos” långa frånvaro. Vi kan liksom inte ”tömma hästen” in i första sväng. Men han är ändå så pass startsnabb, att vi kan hoppas på andra par utvändigt, till exempel. Donatomite tar nog ledningen. Och ledningen är guld värt i sprinterlopp i den här klassen, det vet alla.
Någon nyhet till spelarna kring comebacken?
- Nej. Han tävlar precis som vanligt på måndag, barfota runt om och sådär. Precis som i Elitloppet. Inget nytt.

Siktar på Copenhagen Cup
Riordan säger att siktet är inställt på Copenhagen Cup för Ringostarr Treb, om allt går bra på måndag.
- Jag trodde att det var färdigtävlat, i vintras. Han är ju nio år nu. Men ägarna vill gärna ha kvar honom i träning, och hästen känns fin. Det är en riktig undantagshäst.
Elitloppet?
- Går han bra på måndag så får vi ta Copenhagen Cup som ett test. Ägarna har sagt att jag inte ska känna någon press alls, att vi ska vara med i Elitloppet. Han är som sagt lite äldre och det är två heat och så. Men jag utesluter inget, hästen får bestämma.
Jerry har tre hästar till på Halmstads Grand Slam 75. 1 Betting Queen och 12 Wonder Horse (GS75-2) och 5 Affinity Kronos (GS75-4).
- Det blir svårt att vinna för dom den här gången. Affinity Kronos har årgångslopps-kvalitéer, men jag tror att 8 Guzz Mearas är för bra i det här loppet.
Så om du måste satsa en hundralapp på en av dina egna hästar på måndag…
- … så måste det bli på Ringostarr Treb! Det är en riktig undantagshäst, som aldrig är chanslös. Han är tillräckligt förberedd för det här. Men som alla förstår, så kan han behöva loppet.

Robert Okpu

Michael Carlsson, Kanal 75


I påskveckan bjuder ATG återigen in till satsningen ”V75 Spring Race” med V75-trav från skärtorsdag till påskdagen.Fyra..


I påskveckan bjuder ATG återigen in till satsningen ”V75 Spring Race” med V75-trav från skärtorsdag till påskdagen.
Fyra dagar i rad med V75 som avslutas med omgången söndag på Rommetravet och den sista deltävlingen i Olympiatravet, samt en multijackpot på V75.
Gävletravet är först ut i Spring Race med V75 på torsdagen. V75-3 är Påskägget med 150 000 kronor i förstapris. Ett lopp för fyraåriga ston över 2140 meter som i år lockade ett litet fält.
”Aleppo Pine chanstippas i Påskägget där det är dunkel form på nästan samtliga startande. Hon var rejäl i flera starter ifjol och kan öppna bra om Kenneth Haugstad laddar. Påskägget är svåranalyserat trots endast sex startande och jag streckar alla”, skriver Mathias Gustafsson, banans sportchef i tipsen i banprogrammet.
Det handlar om årsdebuter för Roger Walmanns duo.
Aleppo Pine galopperade bort sig som spelfavorit i den långa E3-finalen för ston i slutet av juni. Trea i E3-finalen för ston i Gävle i augusti över kort distans.
Annars handlade det övervägande om segrar för stoet under debutsäsongen. Kenneth Haugstad satt bakom i samtliga elva starter 2018 och det slutade med sex segrar.
- Jag har kört henne hela tiden så jag ville köra henne igen. Aleppo Pine skulle normalt ha varit första hästen av våra, men på läget är det väl kanske Flash Am som är den bättre chansen den här gången, säger Kenneth Haugstad.

Jansson i spets?
Innerspårets Flash Am vann fyra av tolv starter i fjol. Tvåa som hårt betrodd i E3 i slutet av juni, bakom Zara Kronos. Torbjörn Jansson kör i Gävle på torsdag.
Enligt spekulationerna i förhandstipsen är Kenneth Haugstad en spetskandidat. Haugstad tror tvärtom att han ska ta det lilla lugna från sjättespåret när bilen släpper.
- Jag tar aldrig en längd på Flash Am. Om Jansson vill köra i ledningen med den så kommer den att vara snabbast. Tror jag. Ingenting är bestämt men det blir nog ett lopp bakifrån med Aleppo Pine den här gången, säger Haugstad.

Siktar på Derbystoet
Aleppo Pine och Flash Am matchas inte mot kvalen till Drottning Silvias Pokal. Stallet tycket att det ligger för tätt in på starten i Påskägget.
- Vi står över Drottningens. Tyvärr är de här två hästarna inte anmälda till Stochampionatet, men sedan är de med i alla lopp. Så det blir hösten vi siktar på, med Derbystoet och sedan Breeders, säger förstemannen i Roger Walmanns stall.
Vilken konkurrent blir tuffast emot i V75-3 på skärtorsdagen tror du?
- Det är svårt att bedöma. Båda våra har kapacitet för att vinna ett sådant här lopp i alla fall. Om jag ska säga något om motståndet….jag vet inte riktigt vad Daniel Redéns 2 Vivacious Allie kan men hans hästar ser ju grymma ut, så det brukar ju vara han som är värst emot! säger Kenneth Haugstad med ett skratt.
Hur går Aleppo Pine och Flash Am utrustade?
- Det blir skor runt om på båda så här första gången. Sedan blir det ett helstängt huvudlag på Flash Am och ett öppet på Aleppo Pine.

Mikael Wikner, Kanal 75


Sjuk som storfavorit i kriteriekvalet och missad anmälan till derbyt.Makethemark fick aldrig ens chansen att fullgöra sina största uppgifter som ..


Sjuk som storfavorit i kriteriekvalet och missad anmälan till derbyt.
Makethemark fick aldrig ens chansen att fullgöra sina största uppgifter som tre- och fyraåring.
Men som femåring kom revanschen.
I augusti i fjol spurtade Petri Salmelas ögonsten förbi sina kullkamrater i en sprakande upplaga av Jubileumspokalen på Solvalla.
Den första miljonchecken var bärgad.
I år ska den sällsamme spurtkanonjären slå sig in bland världens allra främsta travare.
Att han redan tagit plats i sin tränares hjärta står klart.
- Många tycker att det är lätt att säga att han är bästa hästen jag har haft bara för att han sprungit in mest pengar. Men det är någonting speciellt klokt med Makethemark. Om någon häst i min regi kunnat prata så är det han. Den känslan har blivit mycket starkare de senaste åren, han är grym, förklarar Petri Salmela som valt att förlägga årsdebuten till Rommeheatet under den sista dagen av Spring Race.
Spring Race som är ATG:s namn på avslutningen av påskveckan då man kör fyra raka V75-dagar med start torsdag och avslutar med en multijackpot på Rommetravet på söndagen.

Vill inte till Olympiatravet
Rommeheatet lockar med en sista fribiljett till Olympiatravet, årets första miljonlopp för äldre eliten.
Men den är inte Petri Salmela det minsta intresserad av.
- Nej, oavsett hur det går på söndag så kommer han inte starta i Olympiatravet. Vi har många fina lopp att välja bland och det kommer för tidigt, fastslår tränaren till Nordkalottens stora travstjärna.
Men även om Makethemark officiellt tränas i Boden så har han inte varit där på hela vintern.
Istället har han stått på Petri Salmelas Stockholmsfilial.
Och den tänkta vårtrippen hemåt blev inte av.
- Planen var att årsdebutera honom i samband med V75-tävlingarna i Boden 31 mars, men vi har haft några sjuka hästar på filialen så det blev inte av. Makethemark var inte speciellt drabbad själv, han hade en halvdag med feber i vecka 10 och var inte snorig som många av de andra hästarna. Men eftersom han har en lång säsong med många viktiga lopp framför sig valde vi att vänta in det här istället, säger Salmela som annars låter mycket nöjd med hur hans gunstling skött vinterträningen.
- Han fick några veckors vila efter sista starten i november, sedan har det varit full träning förutom veckan efter han stod sjuk. Han har fått två snabbare jobb. För drygt tre veckor sedan hemma på gården, då kändes riktigt fin och jag kan säga att det är det hårdaste jag kört med någon häst på den gården någon gång. Sedan var vi inne på Solvalla i torsdags. Han gick tillsammans med ett sto som fick starta 100 meter framför. Första varvet jagade han ikapp i 1.15-fart, sedan sprang de i en 1.15-fart sista varvet tillsammans. Då kände jag att han är färdig för start.

Brukar vinna i årsdebuten
Och Makethemark brukar prestera när han återkommer efter vinterträning.
Årsdebuterna som såväl fyra- som femåring slutade båda i seger efter virvlande avslutningar.
Något som är Makethemarks signum – att komma flygande långt ut i banan efter en resa en i kön i andraspår.
Det var också så han tog hem Jubileumspokalen.
- Om man kollar loppen genom hela hans liv så är det inte många meter som han har sprungit på innerspår, trots det har han levererat så fint. Men när man kör de allra hårdaste loppen, där det går i jämnt 1.10-tempo hela vägen så är det ofta avgörande att få springa där. Jag drömmer om vad som kommer att hända den dagen han får allt serverat, säger Salmela som planerar att söka upp hårdast tänkbara motstånd under säsongen.
- Men en sådan här häst är det logiskt. Det passar honom att få slå lite ur underläge. Samtidigt är vi inte rädda för några konkurrenter. Har man en sådan här häst måste man tro på honom och tro på hela konceptet vi har. Vårt första stora mål är Norrbottens Stora Pris hemma på Boden i juni. Han var riktigt bra där som tvåa bakom Propulsion i fjol. Hur vi gör på vägen dit är inte bestämt, vi har fått förfrågningar från Copenhagen Cup och Finlandia Ajo. Det funderar vi på efter söndagens lopp.

Väntar med barfota och skygglappar
Vad gäller söndagens lopp så har Makethemark läge att plocka fram ett vapen han inte visat så många gånger, startsnabbhet.
- Hästen kan öppna snabbt också, det vet jag. Han visade det i sista starten i fjol, även om någonting inte stod rätt till med honom den dagen. Jag tycker att innerspår är ett perfekt utgångsläge. Däremot vet jag inte hur hårt Ulf (Ohlsson) vill ladda upp honom och hur stor chans han har att hålla ledningen.
Hur vill du att han körs?
- Det enda jag vill är att han undviker dödens, annars får Ulf köra som han vill.
Utrustningsmässigt fann Makethemark onekligen en växel till då han fick springa barfota runt och med jänkarvagn i samband med genrepet till Jubileumspokalen. Däremot har han ännu inte tävlat med någon form av skygglappar.
- Han har aldrig haft de bästa fötterna och även om de blivit bättre under vintern så kan man inte köra barfota för ofta. Den här gången kommer skorna att sitta på, däremot får han fortsätta med jänkarvagnen.
- Vad gäller huvudlaget så tror jag inte det skulle ge något, i alla fall inte till slut. Hästen är så ärlig och det går gärna inte att springa snabbare än 1.08 sista varvet som han gjort många gånger. Däremot skulle det nog göra honom snabbare bakom bilen, men det får dröja. Kanske i Elitloppet 2020…, säger Petri Salmela.

Robin Johansson, Kanal 75


Åby-tränaren reser till Umeå med åtta hästar till start på V75. Mest intressant blir det att se Muscle Hustle (V75-3) som Robe..


Åby-tränaren reser till Umeå med åtta hästar till start på V75. Mest intressant blir det att se Muscle Hustle (V75-3) som Robert Bergh tidigare har uttalat sig om gärna vill vara med i både Olympiatravet och i Elitloppet.
- På kapaciteten ska han vara med och jag hoppas verkligen att han visar det nu. Jag har de planerna i alla fall, säger Robert Bergh.
Guldbjörken, tillika den tredje avdelningen i Olympiatravet, utgör V75-3 och där har vi omgångens megafavorit i Propulsion. Tränaren Daniel Redén har uttalat sig i veckan att hästen kommer mycket väl förberedd och har känts kanonfin i träningen.

Både Bergh och hästen hade haft semester
Ett av de eventuella motbud som finns är Muscle Hustle. Robert Berghs stjärna har gjort två starter i år efter ett långt uppehåll. Först vann hästen i Kalmar i ett stayerlopp över tre varv från 80 meters tillägg. Och senast blev han fyra på Solvalla i V86 i ett lopp som vanns av Sorbet.
- Jag var på semester och då hade han också tagit lite semester i träningen inför den starten. Han var helt annat tillspetsad inför Kalmar och nu är han också tillspetsad. Jag tror att han kommer att göra ett klart bättre lopp än på Solvalla senast, säger Robert Bergh.
- Jag är väldigt nöjd med hur det ser ut för honom och han har gått tung träning i backen hela vintern och även fram till loppet på Solvalla senast. Nu har vi släppt på den träningen och han är mer trimmad. Vi får köra lite på känsla. Det är svårt att sia om taktiken och om vi kan slå Propulsion men han fick ju läget som passar honom.
- Nu blir det urryckare och norskt huvudlag och barfota runt om. Så det blir en klar förändring på det, fortsätter Bergh som därmed maxar allt vad det gäller balans och utrustning.

”Transcendence gynnad av litet fält”
Den bästa vinstchansen tycker Bergh kommer redan i V75-inledningen. Det är starke och kapable Transcendence som har tävlat i Frankrike i vinter och bland annat varit tvåa på Vincennes. Nu har han ett fint läge med spår tre bakom bilen i ett litet fält med nio hästar.
- Transcendence (V75-1) är gynnad av det här lilla fältet för normalt sett hamnar han så långt ner och får tunga lopp. Nu kommer att vara mer med dem direkt och det blir inte så många att runda. Han känns stark och är i bra form hästen och jag har en bra tro på att han ska kunna segerstrida. Han kan göra mycket själv och jag tycker att det är min bästa chans, säger Bergh.

”Island Life gillar de här förutsättningarna bättre”
Bergh kommenterar de övriga V75-hästarna på följande vis. I den andra avdelningen startar han Nyhet från spår tolv som kommer med två raka segrar.
- Nyhet (V75-2) har utvecklats perfekt hela tiden efter att vi gjort någon korrigering med utrustningen. Det ser väldigt bra ut och det är samma där han har fått tung träning i backen och nu har vi lättat på den och jag tror att han gör ett ännu bättre lopp nu. Det blir barfota bak igen som senast.
- Island Life (V75-5) blev seg i loppet på Axevalla och det var många olika saker, först skor och broddar och han hamnade längre och längre ut hela tiden innan loppet blev klart. Senast var han klart bättre när han fick vara med där framme hela tiden. Nu har han ett bra läge och är startsnabb och det känns som samma upplägg som senast. Jag tror att han är bättre mentalt än när han som näst senast hamnar ner i kön och då blir han seg. Så han gillar de här förutsättningarna bättre.
- Jag tycker att Island Life har lite bättre högsta nivå än 3 Bullyoung (V75-5) även om båda två har toppform.

”Väldigt nöjd - kände att det hade hänt något”
- Enjoy Day (V75-6)
fick bra erfarenhet av de långa banorna i Frankrike och han var faktiskt bra redan när vi åkte till Danmark med honom. Han visar en bra utvecklingskurva och det känns som att han bär pengarna. Jag tror att han har lite lättare att komma iväg nu mot hur det var i Frankrike där han hade lite problem att komma iväg. Hästen har trimmat på sedan han kom hem och behövde ingen paus.
- Corroded (V75-7) var jag inte riktigt nöjd med i sista jobben innan han skulle starta i Mantorp men det har varit en klar förändring efter det. Jag var väldigt nöjd med hur han kändes tre dagar efter och direkt i första jobbet kände jag att det hade hänt något efter den starten. Det har varit lite av ett mål att han ska vara bra nu när ägarna bor i Umeå. Det ser bra ut och jag är väldigt nöjd med hästen. Han är rätt så bra på att komma iväg, senast var han så tung och klumpig i steget men jag tror att han kommer att visa en annan stil nu. Den här gången blir det halvstängt huvudlag också, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-27 2015-11-27 Romme-3 2140/7 0 g 137
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-2 Magnus Jakobsson 1640/2 B str
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-1 Per Linderoth 2140/3 C str
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-1 Magnus Jakobsson 2140/2 D 0 g 131
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-9 Simon Persson 1640/6 C 0 34.9g 417
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-7 Simon Persson 2160/11 C 6 35.0g 292
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-7 Simon Persson 2160/4 D 0 33.2g 306
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Simon Persson 2140/2 D 3 32.2 291
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Simon Persson 2140/4 D 0 32.4 656
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-5 Simon Persson 2160/6 B 4 33.0 61
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-9 Nicklas Westerholm 1640/1 D 0 g 40
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-8 Nicklas Westerholm 1660/11 D 6 32.0g 228
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-3 Mikael Persson 2140/6 D 5 35.4 69
2017-04-21 2017-04-21 Romme-9 Mikael Persson 1660/13 C 0 34.7g 164
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-2 Mikael Persson 2160/8 C 0 g 74
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-12 Mikael Persson 2140/8 D str
2017-02-12 2017-02-12 Romme-4 Simon Persson 1660/7 D 2 33.5g 96
2017-02-03 2017-02-03 Romme-1 Mikael Persson 1640/8 B 1 34.8 289
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-5 Simon Persson 2140/2 D 0 32.6 511
2018-11-16 2018-11-16 Romme-10 Simon Persson 2140/6 D 0 g 423
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-4 Simon Persson 1640/6 C 0 32.3g 336
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-2 Simon Persson 1640/10 C 6 30.9 365
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-11 Jimmy Dahlman 2160/12 C 0 36.6 417
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-9 Simon Persson 2140/1 D 6 31.5 454
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Simon Persson 1680/11 C 6 32.3 181
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-7 Simon Persson 2140/7 D 5 31.8 1116
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Simon Persson 2140/5 C str
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-5 Simon Persson 2140/5 D str
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-2 Simon Persson 2140/8 D 5 32.4 807
2019-04-21 2019-04-21 Romme-3 Simon Persson 2160/9 D 0 31.7g 774
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-5 Simon Persson 1640/4 D 6 29.9 550
2019-02-16 2019-02-16 Romme-7 Simon Persson 2140/7 D 0 33.5 145
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-3 Simon Persson 1660/6 D 1 30.5 1246
2019-01-06 2019-01-06 Romme-8 Simon Persson 2160/14 D 8 33.7 670ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se