Daga travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Daga travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Daga har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-3 Simon Persson 1660/6 D

Nyheter för travhäst Daga


V75-tävlingarna hemma på Umåker på juldagen skulle bli finalen på karriärens hittills bästa år som tränare.Rob..


V75-tävlingarna hemma på Umåker på juldagen skulle bli finalen på karriärens hittills bästa år som tränare.
Robert Dunder hade anmält tre hästar inom riksspelet vilka alla var hårt betrodda.
Pleasure for Cash slutade till och med som omgångens största favorit.
Men tre dagar innan slog dramatiken till hemma på gården i Sävar då den kombinerade garage- och stallbyggnaden fattade eld.
- Jag såg att det kom rök från garagetaket och gick dit. Då upptäckte jag att det brann i taket, det var väldigt obehagligt, berättar Dunder vars instinkt var att försöka släcka själv.
- Jag sprang och hämtade vatten och brandsläckare, men det var lönlöst. En timme senare hade hela stallet brunnit ner.
De sju hästarna befann sig vid tillfället ute i sina hagar och var aldrig i någon akut fara, istället fick man koncentrera sig på att få ut kaniner och höns.
Inga liv gick till spillo, men de materiella skadorna blev förstås stora.
Drygt två veckor senare är spåren efter branden nästan borta.
- Det finns ingenting kvar, allt är bortstädat. Försäkringsbolaget ska komma med något beslut i veckan och det ser ut att lösa sig på vettigt sätt, säger Robert Dunder som därmed bedriver hela sin träningsverksamhet inne på Umåker.
- Planen är att bygga ett nytt stall och ha det klart till sommaren. Men de flesta hästarna stod på Umåker redan innan så för mitt arbete har det inte betytt någon större förändring. Det är mest att man inte har något stall att gå till på morgon och kvällar.

Äldsta hästen är fem år
De tre V75-hästarna på juldagen slutade tvåa- trea respektive fyra.
Ett gott resultat kan tyckas, men ändå en missräkning.
- Efteråt kändes det som en halvdålig dag på jobbet. Our Soleado gjorde ett topplopp som tvåa, men Pleasure for Cash var inte som bäst. Han blev alldeles för hetsig och pullade bort sina krafter. Hade hästen uppträtt normalt så hade han vunnit, så det var en klar besvikelse. På det hela taget blev det väl ingen vidare avslutning på året.
Men i det stora hela var stall Dunders 2018 en succé.
24 i segerprocent är det ytterst få tränare som når upp till och 2,2 miljoner är mesta hittills under 33-åringens fyra år som proffstränare.
- Året var väldigt bra, det bästa vi har haft. Vi vann mycket lopp och körde in bra med pengar per start. Mycket tack vare att hästarna fick vara friska, året innan hade vi många småförkylningar.
Vad är målet för 2019?
- Att köra in ännu mer pengar och vinna ännu fler lopp. Vi har fina hästar och bra ägare bakom oss, nu måste vi göra vårt jobb.
Och spräcka nollan på V75?
- Ja, självklart. De äldsta hästarna vi har i stallet är fem år, som Our Soleado. Det innebär att vi inte får så många chanser att vara med i V75. Det gjorde att det kändes tungt att bränna på juldagen. Men vi kommer igen och hoppas att det vänder till stolpe in på V75 också.

Inte lika offensiv
På onsdagen är det inte V75 utan V86 som står på tapeten.
Our Soleado drog spår 12 i V86-5, men lär ändå tillhöra de mest betrodda efter sina mersmakande prestationer på sistone.
- Jag har varit väldigt nöjd med hästen i de två senaste starterna, men inte lika nöjd med resultaten. Han har stått på Umåker hela tiden så branden innebar inget miljöombyte för hans del. Han imponerar aldrig i träningen, men det finns inget hemma som säger att han skulle ha tappat något i form. Dessutom planerar jag att lätta honom i balansen den här gången.
Kan du precisera lättningen i balansen?
- Vi byter från en smal järnsko fram till päronskor av aluminium. Jag ska sko om honom ikväll (måndag) och testa i en lätt intervall imorgon. Funkar det som jag tror får han gå så, det blir första gången han tävlar med så lätt balans.
Inga ändringar i övrigt?
- Nej. Det finns flera växlar att ta av då han fortfarande går med öppet huvudlag, vanlig vagn och fast bomull, men det väntar vi med.
Du körde väldigt offensivt senast, blir det samma upplägg nu?
- Nej. Jag var väldigt inne på att vi kunde göra upp om segern senast och hade bestämt mig för det upplägget. I och för sig är jag inte främmande för att han kan vinna nu också, men den här gången vill jag ge honom ett lopp i ryggar. Det innebär förstås att vi blir beroende av hur loppet utvecklas. Skulle de andra köra hårt så är han bra nog att vinna, men vi behöver lite hjälp på vägen, säger Robert Dunder som tror sig ha en ännu bättre vinstchans i stallets första starthäst för 2019, debutanten Lupin Håleryd i lopp 1 på Bergsåker innan V86-spelet.
- Ja, jag tror att vi kan starta året med en seger. Det är en väldigt fin häst kom hit för en månad sedan och har jobbat starkt. Det verkar finnas mycket kapacitet i henne. Är hon som hon ska vara och klarar av resan utan att bli för nervös så tror jag att hon vinner.

Robin Johansson, Kanal 75


Förra måndagen gick Propulsion sitt första tuffare träningspass efter sjukdomen som drabbade hästen i samband med senaste starten p&ar..


Förra måndagen gick Propulsion sitt första tuffare träningspass efter sjukdomen som drabbade hästen i samband med senaste starten på Romme i mellandagarna.
Den här måndagen fick den nyblivne åttaåringen arbeta ännu hårdare och tonerna från stallet på Twitter efter jobbet gick i dur.
”Stenhårt träningspass för Propulsion idag, 6st intervaller (går normalt 5st som mest) dessutom i tufft tempo. Tar han detta jobb bra(vilket jag tror och hoppas)då är vi med i surret på allvar igen.”
”I eftermiddag väntar solariet och massage #PDA”
Det twittrade Daniel Redén ut på måndagen och följde upp med:
”Kan även tillägga att pulsen i dagens träning var högre än i hans flesta starter. Vi snackar hård träning.”
Propulsion sprang in över 11 miljoner kronor under 2018, vilket är rekord för en svensktränad travare under en säsong, inkluderat tredjeplatsen i Prix d’Amerique.
Årets Prix d’Amerique körs 27 januari på Vincennes i Paris med cirka nio miljoner kronor i totala prispengar.

Robin Johansson, Kanal 75


Italienaren Timone Ek (V75-3) har tävlat i världstoppen i flera år och vunnit stora lopp i både Frankrike och Italien. På meritlista..


Italienaren Timone Ek (V75-3) har tävlat i världstoppen i flera år och vunnit stora lopp i både Frankrike och Italien. På meritlistan finns flera årgångslopp i hemlandet och som äldre slår segern i Gran Premio della Lotteria 2017 högt. Tyvärr svärtades hästens rykte ner säsongen 2016 då hans dåvarande tränare Fabrice Souloy åkte fast för dopning, men det handlar om en fantastisk travhäst som när han i höstas kom till Jerry Riordan i Halmstad ståtade med 27 segrar på 53 starter och 12,1 miljoner kronor insprunget.
- Vi vet att han är en häst med stor talang och mycket styrka. Man tjänar inte tolv miljoner kronor av misstag, säger Jerry Riordan till Kanal 75.
Sjuåringen är emellertid inte helt lätt att handskas med.
- Han är en lite märklig häst. När han kom hit sa de åt oss att se upp för att han kan vara väldigt stökig. Han hatar att ha rycktussar i öronen, om man är ute och går med honom måste man hålla distans till en del hästar för vissa gillar han inte. En av hans tidigare skötare sa till Heli (skötaren Heli Tarrimaa) att hon måste vara beredd att lägga runt 45 minuter för att få på hästen huvudlaget på tävlingsdagar...
- Det är den typ av häst han är, men på banan gillar jag honom verkligen.

Toppfin i snabbt banjobb
Inför lördagens start, hästens första tävlingsframträdande sedan tredjeplatsen i Nationernas Pris i november, har Jerry Riordan gett Timone Ek ett ordentligt test på banan.
- Han var superfin! Han gick 1.14 över 1 600 meter med 1.11 de första 500 meterna och 1.10 de sista 500. Det är snabbt! Särskilt med mig i vagnen. Jag är den mänskliga handbromsen, skämtar Riordan.
Det är nära till hands att dra paralleller mellan Timone Ek och Ringostarr Treb. Den senare kom också från Italien till Halmstad som sexåring och hos Jerry Riordan utvecklades han till en megastjärna. I fjol vann han Elitloppet.
- Jag tror inte att Timone Ek blir en ny Ringostarr Treb. Det var något speciellt med Ringostarr Treb, som att han bara hade väntat på att komma till Halmstad för här blommade han verkligen ut. Han samarbetade också alltid och ställde upp på allt man provade. Timone Ek är mer hingstig och vill göra saker och ting på sitt sätt. Men han är absolut en mycket intressant häst och vi får se hur långt vi kommer att nå med honom.

”Som en jakthund”
Lördagens gulddivision i STL, Svenska Travligan, går som den tredje avdelningen inom V75-spelet på Jägersro. Timone Ek är andrahandsfavorit bakom sin landsman Turno di Azzurra men att döma av tonläget hos Jerry Riordan borde spelfördelningen vara den omvända.
- Jag vill gärna tro att även om han inte har tävlat på två månader kommer han gå ut och slå de här hästarna. Han har sådan grundkapacitet och har slagit den här typen av hästar förr. Han känns verkligen fin och han är väl förberedd, säger Riordan och fortsätter:
- Vi kommer att göra som med alla andra bra hästar vi har fått in, ta av all utrustning som de har gått med tidigare och försöka få dem att känna sig så komfortabla som möjligt. Vi tror på hästen och på kusken (Thomas Uhrberg) också. Båda är rutinerade och när de kommer upp bakom startbilen är det något som säger klick, då är Uhrberg som en jakthund som fått vittring.

”En underbar märr”
Jerri Riordan har med ytterligare en italiensk häst i loppet – åttaåriga toppstoet Shadow Gar.
- Hon är en underbar märr. Senast galopperade hon i nerförsbacken på Vincennes kort efter start men efter att hon börjat trava igen var hon samma häst som alltid och fick ett bra träningspass. Hon har skött förberedelserna inför det här loppet bra. Hon har nog bättre dagsform än Timone Ek men i grunden är han en bättre häst än henne.

Ola Johansson och Matteus Lillieborg, Kanal 75


Laura Myllymaa, 36, plockade ut sin proffstränarelicens 1 december i fjol och tillhör Halmstadtravets tränarkår. Hon håller till i Si..


Laura Myllymaa, 36, plockade ut sin proffstränarelicens 1 december i fjol och tillhör Halmstadtravets tränarkår. Hon håller till i Simlångsdalen tillsammans med sin sambo Christian Fiore som kör hästarna i loppen. Laura har tidigare jobbat hos Petri Puro där hon bland annat skötte om stjärnor som Cash Crowe och D.D.’s Hitman.
- Jag var hos Petri Puro i tre år och var hans högra hand. Innan dess var jag i Italien i flera år och jobbade med hästar, säger Laura Myllymaa.
- Petri har lärt mig mycket om svensk travsport och jag kände att det kändes som ett rätt beslut att bli egen tränare nu efter att ha jobbat länge hos olika tränare.
- Backträning var nytt för mig som Petri använder sig utav men egentligen gillar jag inte det. Jag använder mig av träning på rakbana och rundbana av mina hästar, fortsätter hon.

”Visste det skulle bli svårt att fånga henne”
Laura Myllymaa har elva hästar i träning, det är åtta på träningslistan men tre har tillkommit senaste dagarna. Framgångarna har inte låtit vänta på sig sedan hon kvitterade ut proffslicensen och antalet hästar i stallet lär utökas om det fortsätter att gå lika bra som det har börjat. Othala vann direkt sedan Laura blev proffs och följde upp med att ta andra raka segern när hon vann i V75 på Nyårsafton. Detta efter en resolut styrning av Christian Fiore som attackerade direkt från tillägg och styrde tidigt till ledningen.
- Hästen hade känts så otroligt fin att jag visste att det skulle bli svårt för de andra att fånga henne om hon kom till ledningen. Det var väldigt roligt att hon vann för hästen är så fin nu, säger Laura.
Othala startar på nytt på lördag i V75 på Jägersro på lördag från spår fem i den första avdelningen.
- Jag hade inte tänkt att starta henne först för vi siktar på V75 i Kalmar i slutet av januari. Men hästen känns så fräsch och fin i träningen och är i toppform att vi startar där också. Det är sista året som hästen tävlar, hon är nio år nu.

Är helt inne på skrällseger – ”en fantastisk häst”
En annan häst som finns i Myllymaas stall är Neverendingdream. Hästen har tidigare varit hos fem olika tränare, och förvisso tävlat bra med blandade resultat, men verkar ha tänt till i sin nya regi. Neverendingdream gjorde första starten för Halmstadtränaren den 20 december på Åby och blev då tvåa från rygg på ledaren. Nu ska hästen vara ännu bättre med loppet i kroppen och ändrad balans, enligt Laura. Neverendingdream startar på Åby i onsdagens V86-omgång som kryddas av en jackpot. En ensam vinnare beräknas kunna ta hem tolv miljoner kronor enbart på åtta rätt. Neverendingdream har ett smaskigt läge med innerspår bakom startbilen över kort distans. Hästen är helt bortglömd i skrivande stund.
- Neverendingdream (V86-3) är en av mina favorithästar. Han älskar att träna och tävla och han gillar mig, ha,ha. Han blir aldrig trött och det är en fantastisk häst att träna, säger Laura Myllymaa.

”Ny balans och vill se honom i ledningen”
- Han var bra i loppet senast men inte perfekt. Han var lite för tung i balansen och hade lite problem i svängarna. Det gick bättre på rakorna. Nu har vi ändrat balansen som blir lättare den här gången.
- Jag var inte så positiv inför förra starten men det är jag nu. Hästen har blivit bättre och bättre och tränar riktigt bra. Han ligger lågt i puls och känns väldigt fin. Han är mycket startsnabb och konditionen är så bra att jag vill se honom i ledningen nu. Startspåret är perfekt på Åby och jag tror att han springer en 1.12-tid om det behövs.
Hur bra chans tror du på?
- Det är spets och slut, säger Laura på svenska och skrattar.
- Jag har varit i Sverige i fyra år och lärt mig lite av språket även om jag helst pratar engelska.
- Så fin som hästen känns hoppas och tror jag på seger.

Michael Carlsson. Kanal 75


 Hur känns det att vara tränarchampion för hela landet?- Känns och känns, nu är det ett nytt år. Vi har bränt med ..


 Hur känns det att vara tränarchampion för hela landet?
- Känns och känns, nu är det ett nytt år. Vi har bränt med två V75-favoriter på två veckor, då är man inte så populär. Men ska man se tillbaka på året så har det varit fantastiskt.
Varför gick det så bra under 2018?
- Den stora förklaringen är att hästarna fått vara friska hela tiden. Vi hade ett enormt bra år på gång 2017 också, men tvingades till ett break på tre månader sedan det kommit in sjukdomar. I år har vi sluppit det och kunnat träna och tävla kontinuerligt med hela stallet.
Hur ovanligt är det att man lyckas undvika att få in sjukdomar i stallet under ett helt år?
- Det är väldigt ovanligt. För mig tror jag knappt att det har hänt tidigare.
Har ni gjort något speciellt för att lyckas med det?
- Ja, hela min gård är uppbyggd så att de olika stallarna ska ha så lite kontakt med varandra som möjligt. Virus sprider sig oftast via kläder, därför försöker vi undvika att man springer för mycket mellan stallarna. Personalen har ett stall man jobbar i, sedan får man träffas på fikaraster och liknande. Får man en sjuk häst ska man kunna isolera det stallet eller helst hästen som är drabbad.
Är det hela hemligheten, finns det inget annat du gjort annorlunda i år?
- Jo, det finns en sak till. Jag skruvade lite på träningsbanan också. Jag ville att hästarna skulle börja arbeta ännu mer med musklerna och lungorna, mer mjölksyreträning. Det är egentligen jättesmå grejer. Har man ett fungerade koncept så får man inte göra för stora korrigeringar, men vi fick ta hjälp av en speciell maskin som kunde packa underlaget och fick till väldigt bra svikt, samtidigt som vi behöll fästet. De har gjort att hästarna kunnat arbeta sina muskler mer.
Vad gav det för effekt?
- Hästarna som har mycket muskelmassa höjde sig och fick bättre uthållighet. Ett tydligt är exempel är Propulsion. En annan häst är som är byggd på samma sätt är Coogan, som verkligen är jättestark, men ändå blev trött i loppen. Nu när han fått arbeta på ett annat sätt i träningen så kommer mjölksyran mycket senare när det är tävling.
Hur många hästar blev bättre av det här?
- De flesta, det är bara att titta på min träningslista och resultaten. Men precis som människor så har hästar olika muskelmassa så man måste individanpassa träningen.
Vad är ditt bästa minne från 2018?
- Det är Rödluvans (Conrad Rödluva) Oaksseger. Det var enormt kul.
Därför att…?
- Det var bara det. Hela storyn bakom hästen, att jag hittat henne och tränat upp henne. Vi är inte så kända för att vinna unghästlopp så det var jäkligt skönt att visa att vi kan göra det också. Och det var inte någon häst som kostade flera miljoner heller. Hon är ett unikt exemplar.
Unik på vilket sätt?
- I boxen ser hon inte särskilt unik ut. När man kör henne hemma känner man att det är en ganska fin häst. Men på banan…. Jag har bara kört henne på banan en gång och det var i kvalet. Då märkte jag att det var något av det värsta jag suttit bakom. Hon kändes helt färdig trots att hon aldrig varit inne på banan i hela sitt liv, det var en jäkla upplevelse. Nu blir jag sugen på att det ska bli varmt så att jag kan starta henne igen…
När ska hon starta?
- Det dröjer. Hon har semester. Någon gång i slutet på våren.
Propulsion fick feber efter sin senaste start, hur är hans status för dagen?
- Han är frisk. Han hade feber i två dagar, det är första gången han fått feber sedan han kom hit. Men nu finns det inget att gnälla på. Det är en klok häst, han borde haft högre puls än han hade efter loppet. Men jag tror att han kände själv att något inte var bra och därför tog han inte ut sig. Han har fått ett lugnt träningsjobb och ska gå ett lite snabbare imorgon (måndag).
Vilka svar kan du få av det jobbet?
- Ganska många. Jag känner om han blivit ofräsch, även om det inte ser så ut.
Hur ser det ut inför Prix d’Amerique?
-Min förhoppning är att vara med. Men det får hästen bestämma, han måste vara i toppform för att kunna starta där.
Blir det någon mer start innan dess i så fall?
- Det vet jag inte, det är för tidigt at svara på.
Din andra Prix d’Amerique-kandidat Lionel N.O. var inte som bäst i lördags, var han också sjuk?
- Nej, han har inte hostat eller visat några tecken på det. Jag tror att det var banan som spelade hon ett spratt. Det var likadant på Bjerke i november, hästen var lite sämre och gjorde ett kanonlopp i starten efter. Jag räknar med att kunna starta honom i Prix d’Amerique.
När åker hästarna ner till Frankrike?
- Det blir i veckan före loppet.
Är det någon mer häst som är aktuell för start i Frankrike?
- Ja, Sorbet, om han tävlar bra på tisdag. I så fall siktar vi mot Prix de Luxembourg dagen innan.
En gång till, hur känns det att vara tränarchampion i Sverige? Det är bara åtta tränare (Sören Nordin, Stig H Johansson, Olle Goop, Åke Svanstedt, Kari Lähdekorpi, Robert Bergh, Lutfi Kolgjini och Peter Untersteiner) och som haft titeln sedan 1970, efter att Stig H Johansson bara släppt ifrån sig den två gånger under 30 år mellan 1977-2006.
Hur ser du på det?
- Det känns fantastiskt, nu kan man slappna av. Jag måste erkänna att jag sneglade åt det sista månaden. Innerst inne så trodde jag inte att vi skulle hålla undan (för Timo Nurmos) eftersom vi inte har så många hästar. Det är inte så att vi kan ta ut fyra-fem hästar på V75 en vecka. Men hästarna fortsatte att leverera och vi hade otroliga framgångar med de vi startade.
- Att Stig H nästan vann allt under 30 år är nästan ofattbart. Man fattar vilken prestation det är. Även Åke förmåga att hålla igång i så många år, det är helt fascinerande.
Börjar dina 30 år nu?
- Jag vet vilket enormt arbete som krävs och vet inte hur länge jag kommer att ha motivation och ork.
Men det var inte ditt sista tränarchampionat?
- Absolut inte, vi ska försöka jobba mot ytterligare något i alla fall.
Slutligen, vad är stallets mål för 2019?
- Självklart kan man inte ha målsättningen att försöka slå 2018, det blir ganska svårt. Men man kan säga såhär: Vi har många fina hästar som ska försöka hitta formen och leverera i de stora loppen. Sedan hoppas jag att flera som jag inte trott lika mycket på kan blomma ut. Samtidigt som de gamla trotjänarna håller stilen. Vi ska jobba vidare på samma sätt och hoppas på ett roligt år, säger Daniel Redén.

Robin Johansson, Kanal 75


Conrad Lugauer har rivstartat året. På tre dagar har han selat ut åtta hästar och fem av dem har vunnit. Torsdagens samtliga fullträ..


Conrad Lugauer har rivstartat året. På tre dagar har han selat ut åtta hästar och fem av dem har vunnit. Torsdagens samtliga fullträffar kom inom V64-spelet och efter att ha skrällt med Madonna S.T. och Bonny Boy satte han punkt för omgången tillsammans med favoritspelade Hennesy Boko.
- Jag är jättenöjd, stolt och glad över att hästarna var så bra i dag. Kvalitetsmässigt har jag aldrig haft ett bättre stall än vad jag har i dag, sa segerstaplaren.
På V64 betalade sex rätt 24 940 kronor, fem rätt 485 kronor och fyra rätt 46 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-27 2015-11-27 Romme-3 2140/7 0 g 137
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-2 Magnus Jakobsson 1640/2 B str
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-1 Per Linderoth 2140/3 C str
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-1 Magnus Jakobsson 2140/2 D 0 g 131
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-9 Simon Persson 1640/6 C 0 34.9g 417
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-7 Simon Persson 2160/11 C 6 35.0g 292
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-7 Simon Persson 2160/4 D 0 33.2g 306
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Simon Persson 2140/2 D 3 32.2 291
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Simon Persson 2140/4 D 0 32.4 656
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-5 Simon Persson 2160/6 B 4 33.0 61
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-9 Nicklas Westerholm 1640/1 D 0 g 40
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-8 Nicklas Westerholm 1660/11 D 6 32.0g 228
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-3 Mikael Persson 2140/6 D 5 35.4 69
2017-04-21 2017-04-21 Romme-9 Mikael Persson 1660/13 C 0 34.7g 164
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-2 Mikael Persson 2160/8 C 0 g 74
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-12 Mikael Persson 2140/8 D str
2017-02-12 2017-02-12 Romme-4 Simon Persson 1660/7 D 2 33.5g 96
2017-02-03 2017-02-03 Romme-1 Mikael Persson 1640/8 B 1 34.8 289
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-5 Simon Persson 2140/2 D 0 32.6 511
2018-11-16 2018-11-16 Romme-10 Simon Persson 2140/6 D 0 g 423
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-4 Simon Persson 1640/6 C 0 32.3g 336
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-2 Simon Persson 1640/10 C 6 30.9 365
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-11 Jimmy Dahlman 2160/12 C 0 36.6 417
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-9 Simon Persson 2140/1 D 6 31.5 454
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Simon Persson 1680/11 C 6 32.3 181
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-7 Simon Persson 2140/7 D 5 31.8 1116
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Simon Persson 2140/5 C str
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-5 Simon Persson 2140/5 D str
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-2 Simon Persson 2140/8 D 5 32.4 807
2019-01-06 2019-01-06 Romme-8 Simon Persson 2160/14 D 8 33.7 670ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se