Cupido Sisu travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Cupido Sisu travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Cupido Sisu har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-09-24 2021-09-24 Boden-2 Mika Forss 2140/3 C

Nyheter för travhäst Cupido Sisu


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Bodentravet bjöd på en favoritbetonad GS75® och utdelningen på sju rätt stannade vid 1710 kronor.Magnus Djuse var dagens kusk på..


Bodentravet bjöd på en favoritbetonad GS75® och utdelningen på sju rätt stannade vid 1710 kronor.
Magnus Djuse var dagens kusk på GS75 med tre segrar: Ravn Kiro (GS75-3) vann trots galopp och stor markförlust tidigt i loppet, Queen Of Nights (GS75-4) segrade från spets och Cupido Sisu (GS75-6) spurtade vasst efter lucka 300 kvar från vinnarhålet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På söndag smäller det på Charlottenlunds travbana utanför Köpenhamn. Det har blivit dags för Copenhagen Cup med 250 000 dan..


På söndag smäller det på Charlottenlunds travbana utanför Köpenhamn. Det har blivit dags för Copenhagen Cup med 250 000 danska kronor i förstapris. Stor förhandsfavorit är den italienska segerstaplaren Zacon Gio som tränas av Holger Ehlert och körs av Roberto Vecchione. Han har vunnit 22 lopp på 30 starter i karriären och vann VM-loppet på Yonkers i fjol höstas. Han årsdebuterade med seger i Neapel i början av mars och har spår fem bakom startbilen.

”Det dummaste vi gjort – katastrof”
Det största svenskhoppet knyts till Makethemark och Ulf Ohlsson. Ekipaget var sexa i fjolårets Copenhagen Cup men då från ett dåligt utgångläge. Nu har han innerspår bakom bilen och gör sin tredje start för året. Efter den imponerande segern i årsdebuten blev Makethemark inbjuden till Elitloppet. I senaste starten hade hästen spår tolv i Gulddivisionen på Romme och kom aldrig in i matchen under de miserabla förhållanden som rådde med störtregn och tung bana.
– Det var katastrof. Vi körde barfota och det är bland de dummaste vi har gjort. Speciellt med hans fötter på det underlaget som blev. Men vi hann inte reagera när regnet plötsligt kom och bara vräkte ner, säger Petri Salmela.
– Hästen är plattfotad och fick inget fäste och dessutom blev han hovöm. Han var känslig dagarna efter men sedan plastade hovslagaren fötterna och tre dagar senare joggade skötaren Anne honom. Fem dagar senare gick han lätta intervaller och var hur fin som helst. Jag fick ett sms på förmiddagen efter jobbet och det var bara tummen upp.

”Visste att han är riktigt snabb ut”
Makethemark var trea i Elitloppet i fjol efter att ha vunnit försöket. Då höll han ledningen från innerspåret, vilket var överraskande för många. Men inte för tränare Salmela.
– Alla sa att den hästen inte kan öppna men jag visste att han är riktigt snabb ut, säger Boden-tränaren.
Salmela preparerar nu sin stjärna för fullt mot Elitloppet den sista helgen i maj. Då är det meningen att toppformen ska vara inprickad.
– När vi fick besked om att vi inte var välkomna i Paralympiatravet så har vi haft full fokus mot Elitloppet, säger han.

”Prestationen viktigare än placeringen”
Men innan dess blir det Copenhagen Cup som ingår i söndagens V75-omgång. Hästen har fått innerspår bakom bilen i den sjätte avdelningen ch Makethemark har ju som sagt överraskat många förr…
– Innerspåret i Köpenhamn är inte det bästa men man vet aldrig. Vi såg i fjol när Handsome Brad höll ledningen därifrån och vann. Jag är nöjd med läget och Ohlsson får lösa det taktiska och köra vad som går från början.
– Jag hoppas att hästen kommer att få gå ett riktigt hårt lopp och få en ordentlig genomkörare. Då kommer han att vara i absolut toppform till Elitloppet om två veckor. Det blir perfekt. Placeringen är inte det viktigaste den här gången, även om man självklart alltid vill vara långt framme. Med en så här bra häst känner man sig aldrig slagen med när man anmäler, säger Salmela.

”Sparar fötterna – lätta skor runt om”
– Prestationen är viktigare än placeringen men sedan blir man som sagt aldrig chockad om han ändå skulle vinna. Hästen känns jättefin i alla fall och när det nu inte blev något Paralympiatrav så fick han ett rejält intervalljobb på gården förra veckan. I tisdags körde Anne intervaller med honom och var väldigt nöjd. Han ska få gå ett lugnt jobb till under fredagen och sedan rullar hästen mot Köpenhamn på lördag.
– Vi sparar fötterna till Elitloppet och det blir lätta aluminiumskor runt om. Då kan vi köra barfota runt om i både försök och final under Elitloppet, oavsett vilka förhållanden det blir då. I övrigt blir det samma jänkarvagn som vanligt, öppet huvudlag och stängd huva, säger Petri Salmela.
Salmela har ytterligare en häst med sig inom V75. Det är Cupido Sisu i V75-1 som han dock inte tror på någon vinstchans med.
– Cupido Sisu (V75-1) har visat bra form och var duktig som tvåa i monté senast men är ute i ett riktigt tufft gäng nu. Läget är bra och skulle han få en fin resa kanske han kan dyka upp på en plats. Jag är nöjd om hästen kan vara trea, fyra. Barfota runt om och jänkarvagn.

Michael Carlsson, Kanal 75


Publikplatserna må eka öde i en paralyserad omvärld, men Sveriges bästa travhästar verkar i alla fall inte bekommas av coronavirusets ..


Publikplatserna må eka öde i en paralyserad omvärld, men Sveriges bästa travhästar verkar i alla fall inte bekommas av coronavirusets härjningar.
Onsdagskvällen såg fjolårets elitloppstrea Makethemark i comeback efter halvårslång vila och intrycket lämnade inget i övrigt att önska.
Körande Ulf Ohlsson parkerade nöjt som förstahäst i andraspår, utan att bry sig om ledande Linus Boy.
När den senare slog på en galopp i slutsvängen kunde Ohlsson sitta helt still i sulkyn medan Makethemark helt självmant satte klorna i positive stallkamraten Cupido Sisu.
- Man kör trav varje dag, alla sorters hästar, så får man köra en riktig topphäst som den här. Det är sådana stunder man lever upp och verkligen njuter, förklarade en ovanligt nöjd segerkusk.
Tränaren Petri Salmela var uppsluppen efter loppet.
- Han bara fixar allt. Vi har sett det så många gånger att han bara vill vara först. Om tre veckor är han mycket, mycket närmare toppform och om fem veckor har han toppform, förklarade Salmela vars matchning nu går vidare mot Paralympiatravet på Åby i slutet av april.

”Magiskt fin”
En annan häst som visade att han kan bli något för de allra största loppen framöver var Gulfstream Am.
Conrad Lugauer körde i ledningen med Helena Burmans högmeriterade Europadebutant Osterc i rygg. Den senare gled ut knappa halvvarvet från mål vilket utmynnade i en ursinnig speedduell där klockan var nere i 1.05-fart vid ingången till upploppet.
Osterc galopperade snöpligt kort före mål medan Gulfstream Am gick undan på oerhört tilltalande vis.
- Det här var nästan Campo Bahia-varning. Det kan inte se bättre ut. Jag tycker att han är magiskt fin, uttryckte Stefan Hultman i ATG Live-studion och Conrad Lugauer verkade lika nöjd.
- Det är obeskrivligt. Hästen känns bättre på alla sätt och vis, jag är väldigt nöjd och lycklig med honom. Han har verkligen utvecklats i vinter. Efter det här loppet får vi säga att Kungapokalen är första målet för året.

Dubbla dubbelsegrar
Både Salmela och Lugauer kunde räkna in dubbelsegrar sedan My Sweden och Bonny Boy segrat för Mika Forss respektive Marc Elias.
Adrian Kolgjinis Neelix övertygade i ett långlopp medan Stefan Persson bar en dåligt travande Zanzibar Effe till målfotoseger.
Kryddat med tvärsäkra spetsvinster för Give Me Ten och Digital Class så gav det en V86-rad som betalade 14 279 kronor till 512 vinnare.

Robin Johansson, Kanal 75


Tredjeplatsen i Elitloppet var det definitiva genombrottet i världseliten.När Makethemark gör årsdebut på Solvalla gör han det s..


Tredjeplatsen i Elitloppet var det definitiva genombrottet i världseliten.
När Makethemark gör årsdebut på Solvalla gör han det som en av landets största travstjärnor.
För tränaren Petri Salmela blir det ett första kvitto på att sex månaders vinterträning gett önskat effekt.
- Vi la upp en plan i november. Vädret har gjort att vi inte kunnat följa den exakt, men på det stora hela har det fungerat. Jämför man med i fjol så har hästen fått en extra månad och är mer styrketränad, berättar Salmela som brukar preparera sin stjärna med ett jobb i tävlingstempo innan dylika återkomster.
- För en och en halv vecka sedan åkte vi in till Solvalla för att köra ett banjobb. Han fick gå tillsammans med Lady Zappa, som fick 20-30 meters försprång. Redan när jag satte sulkyn på honom märktes att han visste vad som gällde och när vi kom upp på utsidan på andra varvet gick det inte att köra långsammare än 1.12-fart, han bara bestämde sig för att springa förbi. Sammantaget körde vi runt 1.17/2 000 meter och intrycket var det jag önskade, han känns likvärdig med vad han gjorde inför årsdebuten i fjol.

”Kommer att tävla på samma nivå”
Fjolårets årsdebut skedde i Rommeheatet 4 april där Makethemark bjöds en invändig smygare och spurtade till seger på snygga 1.11,4/2 140 meter autostart.
Närmast slagna var Sorbet och Milligan’s School, hästar som sedermera gjorde Makethemark sällskap i Elitloppet.
- Hästen var bra då, men inte i full form och det kommer han inte att vara på onsdag heller. Vi sparar också på barfotakörningen. Tanken är att han ska starta på Romme 12 april och sedan vara på topp till finalen i Paralympiatravet två veckor senare.
Är det läge att köra i ledningen på onsdag?
- Det är svårt att säga. Givetvis är det en fördel för oss att Perfect Spirit drog bakspår, men löpningsscenariot vet man aldrig på förhand. När han gick i ledningen i Bollnäs i höstas så hade han börjat tappa formen så jag tar inte så hårt på att han förlorade den gången, men kommer som vanligt att överlämna det taktiska åt Ulf (Ohlsson).
Hur ser du på vinstchansen?
- Det är svårt att svara på. Det viktigaste för oss är att hästen får ett lopp i kroppen och fungerar som han ska, samtidigt tror och hoppas jag att han kommer att tävla på samma nivå som i årsdebuten i fjol. Men jag har ju ingen aning om hur väl förberedd Perfect Spirit är till exempel. Det ska i alla fall bli roligt och väldigt spänt att få se honom tävla, det är något man gått och längtat efter hela vintern, säger Petri Salmela.

”Otroligt fin häst”
Det här berättar Petri Salmela om sina övriga hästar inom V86®:
- 6 Lady Zappa (V86 avdelning 2) är en typisk barfotahäst som måste vänta till sommarbanorna. Hon gick jobbet ihop med Makethemark och var fin då, men har inga idealförutsättningar då hon fungerar bäst över kortare distanser. Formmässigt tror jag inte att hon är sämre än då hon vann årsdebuten i fjol, men med tanke på distansen vill jag ändå ligga lågt den här gången.
- 6 My Sweden (V86 avdelning 4) är en otroligt fin häst som gick i mål med gott om krafter sparade senast. Med fritt i tid tror jag att han hade gett Strong Heartbeat en rejäl match. Det här är i första hand ett led i matchningen mot rikstotofinalerna, det är då han ska vara helt på topp, men jag tror nog att formen från förra starten är intakt. Hästen trivs i ledningen, däremot hoppas jag att kusken kan undvika dödens om han skulle få svar. Som jag kan bedöma det på förhand är det en lika bra chans som Makethemark.
- 6 Cupido Sisu (V86 avdelning 6) genomgick en lättare halsoperation inför förra starten och det verkar ha gett önskad effekt, han gick i mål med full fart över mål och propparna kvar. Formen är på gång och han springer säkert en 1.12-tid här, men räcker förstås inte mot de bästa inklusive Makethemark. Däremot tycker jag att man ska passa honom framöver, hästen är klart uppåt för dagen.

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Årsdebut under första halvan av mars med finalen av Paralympiatravet på Åby i slutet av april. Petri Salmelas plan under vintern med stal..


Årsdebut under första halvan av mars med finalen av Paralympiatravet på Åby i slutet av april.
Petri Salmelas plan under vintern med stallets stjärna Makethemark kan slå in.
Första delen är i alla fall avklarad.
Trean från Elitloppet i fjol gör årsdebut på Solvalla kommande onsdag och möter bland andra Daniel Redéns jänkare Perfect Spirit i Kentucky Fibbers lopp.
Makethemark lottades till ett fjärdespår bakom bilen i loppet som går som V86-6.
- Han kommer absolut inte att vara formtoppad till loppet – det går inte. Vi måste köra med skor också eftersom det är en lång säsong men det är inte omöjligt att han vinner ändå, säger Petri Salmela.
Makethemark fick ett första snabbare jobb i kroppen förra torsdagen på Solvalla. Salmela körde tre heat över 2000 meter, med det snabbaste efter 1.17,0. Då gick hästen med järnskor.
- Han kändes jättebra och till onsdagsloppet lättar vi honom till lätta sommarskor. Sedan är det tre och en halv vecka kvar till Rommes försök i Paraylympiatravet (tidigare Olympiatravet) vilket varit det första stora målet i år, säger Salmela.

”Behöver inte bli bättre”
Elitloppet i slutet av maj är huvudmålet 2020. Tredjeplatsen i förra årets final smakade mer.
- Hästar är hästar. Känslan är i alla fall att han fortsätter tävla på samma höga nivå som under fjolåret. Då behöver han inte bli bättre.  Bara han levererar som förra året kommer han att räcka i alla stora sammanhang, säger Salmela som även har planer för miljonloppet Norrbottens Stora Pris lördagen 14 juni.

Startlista
Kentucky Fibbers lopp (V86-6)
2 140 meter, autostart

1. Ragazzo da Sopra – Björn Goop
2. Linus Boy – Rikard N Skoglund
3. Im Your Captain – Jorma Kontio
4. Makethemark – Ulf Ohlsson
5. Tito C.A.– Per Lennartsson
6. Cupido Sisu – Tomi Haapio
7. Digital Ink – Robert Bergh
8. Charrua Forlan – Torbjörn Jansson
9. Perfect Spirit – Örjan Kihlström
Förstapris: 100 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-10 2100/2 0 15.8 100
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-10 2640/5 3 15.1 195
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-9 2140/3 0 g 59
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-5 2140/8 0 14.3 598
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-10 2640/1 4 13.1 380
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-4 Örjan Kihlström 2140/6 C 5 15.7g 84
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-9 Per Lennartsson 2160/13 A 0 g 65
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Ulf Ohlsson 2140/5 C 0 14.7 305
2016-10-05 2016-10-05 Åby-6 Johnny Takter 3140/5 C 0 16.9g 40
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Per Lennartsson 2640/9 D 5 13.1 1309
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-5 Per Lennartsson 2640/9 B 2 14.7 593
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-8 Per Lennartsson 2140/1 B 3 11.8 330
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-7 Ulf Ohlsson 1609/1 D 6 11.1 309
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-6 Ulf Ohlsson 2140/11 D 3 12.9 509
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-6 Ulf Ohlsson 2140/3 C 2 15.7 25
2016-05-08 2016-05-08 Vermo-7 Ulf Ohlsson 1609/8 C str
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/2 D 2 13.0 236
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-9 Jorma Kontio 2140/6 B 4 14.7 79
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-5 Ulf Ohlsson 1640/5 C 7 12.7 143
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Tomi Haapio 2140/9 B 0 14.7 69
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-9 Tomi Haapio 2140/8 D 0 14.9 223
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-11 Tomi Haapio 1640/1 D 0 g 371
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-9 Tomi Haapio 2100/8 C str
2017-05-13 2017-05-13 Åby-7 Tomi Haapio 2640/8 D 0 14.1 377
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-5 Tomi Haapio 2140/4 C 4 12.2 269
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-10 Tomi Haapio 2140/3 C 7 13.7 121
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-11 Tomi Haapio 2140/4 D 3 13.5 87
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-5 Tomi Haapio 2140/2 D 2 14.9g 118
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-9 Tomi Haapio 2140/4 D 4 13.3 43
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-11 Tomi Haapio 2140/12 D 0 g 143
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-4 Tomi Haapio 2140/8 D 1 13.8 73
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-11 Mika Forss 2140/8 A 0 14.7 338
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-4 Tomi Haapio 1640/1 D 0
2018-08-08 2018-08-08 Boden-10 Tomi Haapio 2140/8 C 3 12.9 454
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Tomi Haapio 2180/14 B 3 14.6 31
2018-05-05 2018-05-05 Vermo-5 Tomi Haapio 2100/3 B 0 213
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-10 Tomi Haapio 2180/8 B 0 15.4 118
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-5 Tomi Haapio 2660/7 C 1 14.8 158
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-11 Tomi Haapio 1640/5 D 0 g 547
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-8 Tomi Haapio 2140/7 D 4 14.9 396
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-5 Örjan Kihlström 2140/4 D 0 g 121
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-5 Tomi Haapio 2140/7 D 0 18.7g 537
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-5 Tomi Haapio 2140/11 D 0 13.7 1035
2018-01-20 2018-01-20 Romme-5 Örjan Kihlström 2140/6 B 0 15.5g 77
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-9 Tomi Haapio 2640/11 C 4 15.5 337
2019-12-28 2019-12-28 Romme-3 Ulf Ohlsson 2140/4 A 1 14.4 28
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-12 Per Lennartsson 3180/10 B 0 15.4 307
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-4 Ulf Ohlsson 1640/6 B 4 11.8 425
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2180/11 A str
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-9 Ulf Ohlsson 2140/6 B 7 13.7g 239
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-2 Ulf Ohlsson 3180/6 B 2 14.1 144
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-2 Per Lennartsson 2640/2 C 5 13.0 399
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 2140/7 C 3 12.2 151
2019-07-21 2019-07-21 St Mikkeli-7 Ulf Ohlsson 3140/16 B 3 112
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2680/10 B 4 13.2 328
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-11 Björn Goop 2140/9 D 0 12.2 487
2019-06-15 2019-06-15 Boden-11 Claes Sjöström 2140/11 C 5 12.9 849
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-8 Kevin Oscarsson 2140/3 B 0 13.3g 507
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-8 Kevin Oscarsson 2660/11 D 0 13.8 724
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 1640/3 C str
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-4 Mika Forss 2140/6 D 3 14.6 216
2020-11-22 2020-11-22 Boden-10 Mika Forss 2140/8 D 2 14.4 185
2020-10-29 2020-10-29 Boden-4 Mika Forss 2140/5 D 1 14.5 29
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-5 Jenny Engfors 2140/4 C 0 15.3 59
2020-05-17 2020-05-17 Charlottenlund-5 Ulf Ohlsson 1600/2 D str
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-4 Emilia Leo 2140/5 B 2 14.2 39
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-8 Tomi Haapio 2640/11 D 0 14.4 359
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-11 Ulf Ohlsson 1640/6 D 4 11.5 188
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-6 Tomi Haapio 2140/5 C 0 13.6 351
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-9 Tomi Haapio 2140/6 C 3 13.5 1213
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-8 Tomi Haapio 2140/9 C 5 13.8 411
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-9 Ulf Ohlsson 2100/9 B 0 16.9 162
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-9 Ulf Ohlsson 1640/7 C 6 12.1 115
2021-08-28 2021-08-28 Finland-11 Santtu Raitala 2120/9 C 0 172
2021-08-10 2021-08-10 Boden-6 Ulf Ohlsson 2140/6 B 1 14.1 13
2021-07-28 2021-07-28 Boden-9 Magnus A Djuse 2140/9 C 3 12.9 209
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-8 Ulf Ohlsson 1640/4 C 2 11.5 92
2021-06-26 2021-06-26 Finland-11 Esa Holopainen 1609/8 C 0 549
2021-06-10 2021-06-10 Boden-2 Antero Heinonen 2140/6 A 2 13.2 67
2021-06-03 2021-06-03 Boden-5 Antero Heinonen 2660/5 B 2 14.4 101
2021-05-27 2021-05-27 Boden-6 Ulf Ohlsson 2640/4 C 2 17.8 56
2021-05-06 2021-05-06 Boden-9 Ulf Ohlsson 2140/5 D 2 13.6 53
2021-04-17 2021-04-17 Boden-5 Antero Heinonen 2140/6 D 1 16.0 28
2021-04-09 2021-04-09 Boden-7 Antero Heinonen 2140/3 D 0 17.2g 541
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-1 Mats E Djuse 2140/3 D 6 16.2 63
2021-02-08 2021-02-08 Boden-8 Magnus A Djuse 2140/6 C 4 17.2 103
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-8 Mats E Djuse 1640/6 D 0 36
2021-01-03 2021-01-03 Boden-9 Magnus A Djuse 2140/4 C 1 16.4 58ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se