Crossfire Simoni travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Crossfire Simoni travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Crossfire Simoni har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2023-06-03 2023-06-03 Åby-6 Brian S Jörgensen 2140/11 C

Nyheter för travhäst Crossfire Simoni


Down Town Girl, tränad och körd av Jeppe Juel är fortfarande obesegrad efter sex starter. Det fyraåriga stoet tog ledningen efter 400 meter..


Down Town Girl, tränad och körd av Jeppe Juel är fortfarande obesegrad efter sex starter. Det fyraåriga stoet tog ledningen efter 400 meter och vann sedan med en del krafter kvar.
Ledningen var också segerreceptet för Jerry Riordans Nouba Mom med Carl Johan Jepson i sulkyn.
Kvällens tredje spetsvinnare var Adrian Kolgjinis Tony Afrika. Mitt på upploppet var Crossfire Simoni förbi, men Tony Afrika kontrade och vann med nosen tillgodo.
Peter Arnqvists Lucky Truc fick revansch för den snöpliga upploppsgaloppen på V75 näst senast med till synes segern klar. Tillsammans med Johan Untersteiner avgjorde Lucky Truc loppet redan i sista sväng före en positiv Atlas Font.
Robert Bergh har en mycket lovande treåring i Mellby Joker som följde upp segern i debuten med ännu en imponerande seger.
Hans Crebas avslutade med omgångens enda lilla överraskning. Bransbys Juke Box spurtade ner Conrads Janne via open stretch.
Sex rätt gav 612 kronor, fem rätt 10 kronor och ingen utdelning för fyra rätt.

Joakim Brundin, Kanal 75


Den frispråkige och känslosamme amatörtränaren har blivit en följetång i tv när hans framgångsrike Vikings Preacher h..


Den frispråkige och känslosamme amatörtränaren har blivit en följetång i tv när hans framgångsrike Vikings Preacher har tävlat i V75. Nu blev det en riktig knockout-seger när Vikings Preacher forcerades fram utvändigt om ledande Sebastian Journey varvet kvar. Han slog enkelt klorna i ledaren som var slagen tidigt och fick därmed revansch från senaste starten när de möttes och då Sebastian Journey speedade ner Vikings Preacher. Det här var Vikings Preachers andra V75-seger inom loppet av några månader och förstapriset var 250 000 kronor.
- Var är du Nurmos, ropade Tony Löfqvist efter målgången, vars känslor svallade över.
- Det här är ett monster och vi är i himlen.
- Erik sa innan loppet att du får ta med hjälmen för han skulle till flyget så du får ta segerdefileringen själv, sa han. Så jag fick springa tillbaka och hämta hjälmen.
- Jag frågade även Erik efter värmningen när han var så nöjd att kör du honom i Jubileumspokalen. Ja tack, svarade han då.

”Jätteroligt att få vara en del av den här sagan”
Erik Adielsson var extra glad efter segern innan han hastade iväg till tåget, och inte flyget, på vägen hem.
- Det är jätteroligt för mig att få vara en del av den här sagan. Jag körde en hel del för Tony för många år sedan och har kört både mor och mormor till den hästen och vunnit lopp med mamman till den andra hästen som han hade med. Det var jätteroligt för Tony att han fick vinna på hemmaplan. Det är Tony som ska äras här, jag ska inte stjäla någon spotlights, sa Erik Adielsson.

Scenförändring i loppet när Victory Topline vann
Favoriten Victory Topline tog enkelt ledningen i V75-2 och fick sedan bestämma i mycket måttligt tempo. Johan Untersteiner kastade loss från kön med Pastor Power och kom med bra fart och överrumplade Victory Topline varvet kvar och övertog ledningen. Jorma Kontio lyfte ut favoriten i andraspår och sedan gick det undan värre. Pastor Power såg svårslagen ut in på upploppet men Victory Topline gav inte upp. Han kämpade strålande och kort före mål plockade han ner Pastor Power i en snabb avslutning. En stark insats av hästen som tränas av Timo Nurmos och som nu tog sin sjunde seger i nionde starten.
- Han har varit jättebra i de senaste starterna, haft lite otur och dåliga spår men hästen gör det bra hela tiden. Starten var bra och han tog ledningen men han kunde inte växla tempo så snabbt och svara när Johan kom efter ett varv. Men hästen var jättebra och kom på upploppet och 150 kvar kände jag mig säker på att vinna, sa Jorma Kontio.

Skön seger för Stefan Persson
Det blev favoritseger även i V75-3 genom Wingait C.H., som tränas och körs av Stefan Persson. Efter en perfekt resa i rygg på ledaren fick han chansen via open stretch och speedade till seger kort före mål. Tvåa blev en mycket tapper Hawk Cliff som hängde i tredjespår först och sedan utvändigt om ledaren hela vägen och var mycket stor i nederlaget. Stefan Persson har för övrigt tränat både pappan Bring Me Back och mamman Wingait Inga till Wingait C.H.
- Det var jäkligt kul och jag tänkte innan spårlottningen kom att tänk om han nu kunde få ett framspår när han är så bra i ordning. Jag kände att jag hade krafter kvar i hästen men han har en tendens att tappa aktionen till slut. Han är inte så kortspeedig och helst ska han dra upp spurten femhundra till sexhundra kvar. Jag försökte att inte förivra mig och inte överforcera honom, sa Stefan Persson.

Hemmahäst tog emot storfavoriten
Det blev hemmaseger i V75-inledningen genom Okaloosa Bell, uppfödd, ägd och tränad av amatören Lars Järpedal och körd av Ulf Ohlsson. Hon tog enkelt ledningen från innerspåret och gav sedan inte storfavoriten Southwind Feji en chans. Den sistnämnde kom fram utvändigt om ledaren varvet kvar men hade inte sin bästa dag och var slagen redan i slutkurvan. Okaloosa Bell stegade undan till en lätt seger. Förstapriset var 250 000 kronor.
- Det här är helt klart det största jag har varit med om, förutom mina barns födelse. Men det är nästan lika stort. Det var en härlig känsla och hästen är under utveckling, sa Lars Järpedal.
Segerkusken Ulf Ohlsson fyllde i:
- Jag tyckte runt sexhundra kvar att Southwind Feji såg lite sliten ut och jag hade kräm kvar i min häst. Då steg förhoppningarna. Jag valde att sticka där i slutkurvan eftersom jag visste att de skulle komma bakifrån. Hon var stark och rejäl, sa Ulf Ohlsson.

Falsig skrällde
Det blev skräll i den fjärde avdelningen när Bo Falsig ordnade en populär hemmaseger genom sin egentränade Crossfire Simoni. Efter en vilsam resa i ett galoppfyllt lopp slog hon av en tapper Rushmore Face den sista biten. Då hade det varit hårt tempo i täten där Peder Mykla kördes resolut till ledningen efter femhundra meter och varvade på 1.13,5.
- De körde friskt där framme och han har toppform och är stark. Men det kändes inte som vinst förrän vi var förbi 100 kvar, sa Bo Falsig.

Andra raka för Sorbet i guld
Sorbet tog sin andra raka seger i Gulddivisionen när han nu tog hem finalen för Örjan Kihlström. Tränaren Daniel Redén har satt sin stjärna i ett ypperligt skick och efter en resolut styrning körde Örjan Kihlström till ledningen 1400 meter kvar. Detta efter att Nimbus C.D. dundrat till ledningen först men som sedan släppte till Dante Boko som i sin tur överlät ledningen till Sorbet. När det var dryga varvet kvar lämnade Björn Goop andra par utvändigt med favoriten Zenit Brick och landade utvändigt om Sorbet. Det blev en ordentlig temposkärpning på slutrundan men Zenit Brick var tidigt slagen. Sorbet stegade ifrån och höll säkert undan före en mycket vasst spurtande Nimbus C.D. som flög fram till andraplatsen.
- Sorbet var jättefint i ordning och gick ett jättebra lopp i dag igen, sa Örjan Kihlström.

Äntligen Erik Sting
V75 avslutades med att Erik Sting äntligen fick vinna efter hur många tappra insatser som helst utan att få sätta pricken över i:et. Men det såg länge mörkt ut när han hamnade sist i sjätte par utvändigt från spår åtta bakom bilen. Detta samtidigt som tempot var lågt i täten med ledande Disco Volante. Den sistnämnde kastade dock in handduken helt in på upploppet och stannade helt. Erik Sting följde med i angrepp ute i spåren genom slutkurvan och genom en ruggigt starkt spurt längst ut i banan sprintade han före precis före mållinjen.
- Han hade verkligen samlat ihop till en seger. Det var starkt gjort att kunna vinna, vi satt ju sist hela vägen, sa Örjan Kihlström om hästen som tränas av Timo Nurmos som därmed tog en dubbelseger på v75 som tränare.
Sju rätt på V75 gav 401 125 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Vinci Power (V86-6) har övertygat i alla sina lopp på travovalen. Fyraåringen inledde karriären med fyra raka och efter en knapp förl..


Vinci Power (V86-6) har övertygat i alla sina lopp på travovalen. Fyraåringen inledde karriären med fyra raka och efter en knapp förlust i femte starten stod han som segrare igen i nästa.
- Han har gått bra i varenda start. Han är väldigt stor, en riktig bumling och det finns utveckling i honom. Det man inte klämmer ut direkt tror jag man har igen sedan, konstaterar Bo Falsig samtidigt som han duschar av Vinci Power efter måndagens träning.
- Jag har precis kört honom och allt verkar som det ska. Han har gått några intervaller som han brukar ett par dagar innan start. Det var inget som var negativt och det är ju positivt.
Åbytränaren håller till i Mölndal utanför Göteborg och precis som på många andra platser har vädret blivit svalare vilket uppskattas av de fyrbenta.
- Nu är det regn och lite blåst. Det är ju skönare för hästarna, när jag släppte ut dem i morse verkade de tycka att det var bättre temperatur. Men för oss andra är väl runt 20 grader mer drägligt.

Siktar mot elitserien
Lite drygt 20 grader ser Vaggeryd ut att få när de arrangerar V86 på onsdag. Vinci Power, som tagit samtliga segrar från ledningen, startar från spår 1 i fyraåringsloppet över 2 140 meter med voltstart. Som upplagt för spets och slut, eller?
- Det har inte varit någon utstakad plan utan det har blivit så. Får jag ledningen så kör jag där men det är säkert fler än jag som vill framåt, säger Bo Falsig som meddelar att det åter blir aluminiumskor runt om.
Även om läget är bästa tänkbara väntar tuffare konkurrenter än tidigare. En av dem är Versus As som vann ett åringslopp under elitloppshelgen. Motståndet är dock inget som oroar tränaren tillika kusken särskilt.
- I och med att han har gått så bra kommer han upp i klasserna snabbt och möter hårdare hästar hela tiden, det får vi räkna med. Jag tror att det är en häst som kommer växa in och bli en bra V75-häst.

”Jag ger inte upp”
Bo Falsig har 17 mil till den småländska travbanan och tar med sig ytterligare en V86-häst på resan. Crossfire Simoni (V86-2) är också fyra år och har tagit pengar i samtliga starter hittills. Förutsättningarna på onsdag är andraspår i volten över distansen 2 640 meter.
- Det är inte alls en sådan tokig häst. Vi har haft sämre lägen på slutet och inte kommit in i loppen. Om han sköter sig nu hamnar vi förhoppningsvis längre fram i fältet. Han är hyggligt rapp i benen med både volt- och autostart, säger tränaren och tillägger:
- Min häst har fått lopp i kroppen och det borde ha tagit fram honom. Jag ger inte upp på förhand, får vi ett vettigt lopp kan det räcka långt.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-20 2017-12-20 Åby-3 Bo Falsig 2660/3 D 2 17.4 79
2017-12-01 2017-12-01 Åby-8 Bo Falsig 2140/5 C 1 18.1 30
2017-11-16 2017-11-16 Åby-1 Bo Falsig 2140/8 D 2 18.9 66
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-6 Bo Falsig 2140/10 B 4 14.2 340
2018-10-18 2018-10-18 Åby-7 Bo Falsig 2140/1 B 4 13.2 62
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-6 Bo Falsig 1640/6 B 0 22.4g 264
2018-08-23 2018-08-23 Åby-6 Bo Falsig 2640/6 B 1 14.6 93
2018-08-11 2018-08-11 Åby-13 Joel Uhrberg 2140/10 B 1 14.7 100
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Bo Falsig 2140/2 A 2 16.8 30
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-4 Bo Falsig 2640/2 A 3 16.6 184
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-7 Bo Falsig 1640/12 A 5 13.8 88
2018-05-12 2018-05-12 Åby-2 Bo Falsig 1640/5 D 6 12.9 219
2018-02-22 2018-02-22 Åby-2 Bo Falsig 2160/4 B 2 16.6 47
2018-02-08 2018-02-08 Åby-5 Bo Falsig 2140/3 B 2 16.6 81
2018-01-18 2018-01-18 Åby-2 Bo Falsig 2140/1 B 3 17.0 37
2019-10-17 2019-10-17 Åby-7 Bo Falsig 2660/5 C 0 16.1g 282
2019-08-20 2019-08-20 Åby-1 Bo Falsig 2640/1 C 0 15.2 237
2019-08-01 2019-08-01 Åby-8 Bo Falsig 1640/1 A 0 12.0 114
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-7 Olof Thorson 2140/4 C 6 13.3 229
2019-06-13 2019-06-13 Åby-8 Bo Falsig 2140/9 C 0 14.2 180
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-8 Kajsa Frick 2140/4 B 5 13.7 106
2019-05-09 2019-05-09 Åby-8 Bo Falsig 2160/6 B 2 15.3 57
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-8 Bo Falsig 3160/6 D 5 15.8 105
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-11 Bo Falsig 2140/8 C 4 15.0 214
2019-02-02 2019-02-02 Åby-8 Bo Falsig 2140/5 C 1 15.2 80
2019-01-23 2019-01-23 Åby-6 Bo Falsig 2140/1 B 3 14.8 101
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-9 Bo Falsig 1640/4 B 0 15.4g 87
2020-12-10 2020-12-10 Åby-10 Bo Falsig 2180/9 A 4 15.1 49
2020-09-17 2020-09-17 Åby-7 Bo Falsig 2660/5 D 0 14.9 465
2020-08-29 2020-08-29 Åby-4 Bo Falsig 2140/5 C 2 14.6 129
2020-06-04 2020-06-04 Åby-8 Bo Falsig 1640/10 C 0 13.2 478
2020-05-20 2020-05-20 Åby-9 Bo Falsig 1640/11 D 0 12.3 1193
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-8 Bo Falsig 2160/15 B 0 15.2 589
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-11 Bo Falsig 2640/1 C 7 15.0 800
2020-03-25 2020-03-25 Åby-8 Bo Falsig 1640/1 C 4 11.6 640
2020-02-26 2020-02-26 Åby-5 Bo Falsig 1640/5 C 3 13.4 170
2020-02-12 2020-02-12 Åby-5 Bo Falsig 1640/7 B 4 13.4 95
2020-01-23 2020-01-23 Åby-8 Bo Falsig 2140/12 C 2 15.2 459
2020-01-02 2020-01-02 Åby-9 Bo Falsig 1640/12 C 4 13.7 523
2021-12-22 2021-12-22 Åby-2 Bo Falsig 1640/6 D 5 13.2 755
2021-11-06 2021-11-06 Åby-7 Anders Christiansson 2140/6 C 3 14.1 183
2021-10-24 2021-10-24 Åby-6 Bo Falsig 2140/6 C 5 14.1 186
2021-08-12 2021-08-12 Åby-10 Bo Falsig 2160/14 C 0 14.8 373
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-6 Bo Falsig 1660/6 C 5 13.4 53
2021-06-17 2021-06-17 Åby-4 Bo Falsig 2140/11 D 0 14.3 1789
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-9 Bo Falsig 1640/8 D 0 13.6 668
2021-03-25 2021-03-25 Åby-6 Bo Falsig 1640/12 D 0 13.0 422
2021-02-25 2021-02-25 Åby-8 Bo Falsig 1640/2 C 2 13.0 241
2021-02-18 2021-02-18 Åby-8 Bo Falsig 1640/1 B 0 15.0 268
2021-02-03 2021-02-03 Åby-8 Bo Falsig 1640/5 B 5 13.4 198
2021-01-14 2021-01-14 Åby-4 Bo Falsig 1640/6 B 2 13.2 96
2022-12-10 2022-12-10 Åby-1 Emma Ina Johansson 2140/8 D 8 19.5 740
2022-11-15 2022-11-15 Axevalla-9 Brian S Jörgensen 2140/4 D 0 14.1 764
2022-10-27 2022-10-27 Åby-8 Brian S Jörgensen 1640/2 D 0 13.2 1554
2022-07-19 2022-07-19 Jägersro Trav-5 Elinor Pettersson 2180/6 C 0 16.4 487
2022-06-29 2022-06-29 Vaggeryd-6 Bo Falsig 1646/8 D 0 13.1 890
2022-06-11 2022-06-11 Åby-10 Iina Aho 2160/7 B 1 16.6 15
2022-05-25 2022-05-25 Åby-4 Iina Aho 2160/10 C 2 14.3 295
2022-03-26 2022-03-26 Åby-3 Elinor Pettersson 2160/8 C str
2022-03-10 2022-03-10 Åby-8 Bo Falsig 1640/1 C 0 13.7 334
2022-01-26 2022-01-26 Åby-5 Bo Falsig 1640/8 D 5 13.5 567
2022-01-20 2022-01-20 Åby-10 Bo Falsig 2180/7 B 5 15.3 103
2022-01-06 2022-01-06 Åby-9 Bo Falsig 1640/8 C 0 12.9 693
2023-04-04 2023-04-04 Axevalla-2 Jennifer Alfredsson 2140/4 C 4 17.4g 426
2023-03-16 2023-03-16 Åby-3 Elinor Digerstedt 2140/7 C 3 17.0 613
2023-03-04 2023-03-04 Åby-6 Brian S Jörgensen 2140/7 B str
2023-02-16 2023-02-16 Åby-5 Jennifer Alfredsson 1640/5 C 4 13.8 599ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se