Conrads Wilhelm travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Conrads Wilhelm travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Conrads Wilhelm har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Conrads Wilhelm har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Conrads Wilhelm


Winter Burst rullar vidare och V75-kavalkaden mellan jul och nyår landar på fredagskvällen i norska Momarken. En bana som är känd f&o..


Winter Burst rullar vidare och V75-kavalkaden mellan jul och nyår landar på fredagskvällen i norska Momarken. En bana som är känd för sina snäva kurvor och de norska hästarna dominerar i startlistorna. Värt att notera är att det är tillåtet att köra barfota runt om i Norge för de som så önskar.
En av få svenska tränare som tar chansen att vara med i de penningstinna loppen är Kristian Lindberg. Årjängstränaren har bara sju mil till Momarken och reser dit med två hästar i transporten. Båda hästarna är formstarka och startar med segerchans. I den andra V75-avdelningen ståtar Conrads Wilhelm med två raka segrar när han går ut från spår sju bakom startbilen över medeldistans.
– Conrads Wilhelm (V75-2) har riktigt bra form nu och var rejäl vid segern senast. Han fick gå först i tredjespår och avgjorde ganska säkert. När han vann på Momarken näst senast fick han gå utvändigt om ledaren på slutvarvet. Han lyckades vinna även om det var ett billigt gäng, säger Kristian Lindberg.
– Hästen har kommit i sin vinterform nu och brukar vara bra den här årstiden. Han är inte så snabb ut så vi får försöka hitta ner någonstans från ett tråkigt läge. Han är gynnad av att alla måste gå med skor i Sverige eftersom han själv alltid tävlar med skor. Men i Norge gäller ju inte det utan där är det tillåtet att köra barfota året runt.
– Det är klart att han kan vinna loppet om han kommer till, men realistiskt är väl att tro på en platschans. Vi gör inga ändringar.

”Barfota runt om nu – blir klart vassare”

Du har även med Fruska Am i den sjätte avdelningen som var tvåa på en 1.13-tid näst senast och senast var hon fyra. Vad säger du om hennes möjligheter från spår tio?
– Fruska Am (V75-6)
gick bra som tvåa på Axevalla och sköt till bra då efter en sen lucka. Senast hamnade hon långt bak i kön och blev dragen bakåt på sista långsidan. Men hästen avslutade bra och gick med järnskor då. Nu kommer hon att tävla barfota runt om och hon är klart vassare på barfotabalans. Jag kan inte motståndet men har hon lite flyt med loppet kan hon var en rolig outsider, säger Kristian Lindberg.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla stod värd för lördagens tävlingar och i sex av loppen gjorde fjolårets mest framgångsrika V75-kuskar upp i prestigematc..


Solvalla stod värd för lördagens tävlingar och i sex av loppen gjorde fjolårets mest framgångsrika V75-kuskar upp i prestigematchen V75 Champions. Det var stor spridning på vinnarna och ingen kusk vann mer än ett lopp. Carl Johan Jepson lade grunden för slutsegern när han vann loppet över tre varv med Magnus Dahlén-tränade Vincent As. Något som förvånade många eftersom ekipaget inte såg segerfarligt ut någon gång, före upploppet.
- Jag trodde att det var något fel på hästen så trög som han var. Han orkade inte hänge med framförvarande och jag tänkte ”vad är det här”. Men det kanske var så att han inte gillade när det stänkte på honom, för när han inte längre hade någon framför sig tog han i och han gick ju dubbelt så fort som de andra till slut, sa Jepson efter att Vincent As vrålspurtat till seger.
Inför den sista avdelningen i V75 Champions var Carl Johan Jepson i ledning och trots att han fick nöja sig med femteplatsen tillsammans med Conrads Wilhelm räckte det för att hålla undan.
- Det var en rolig kuskmatch i och med att den var så jämn. Och det var otroligt kul att jag lyckades vinna.

Ensam om att klara innerspåret
Mildväder och regn hade gjord banan krävande och i lopp efter lopp tröttnade täthästarna långt före mållinjen. Det gjorde Perfect Dynamits prestation i Solvalla Hästägarförenings Vårvintervadringspris än mer imponerande. Trots att Peter Ingves var tvungen att köra en bit från start för att nå ledningen tågade den Tina Lisell-tränade sexåringen ifrån konkurrenterna och tog en förkrossande överlägsen seger.
- Vi har sett att det är tungt att springa på innerspår i dag men den här herren klarade det. Han var jäkligt bra! berömde Peter Ingves som efter en tids segertorka fick in sin första fullträff för året.

Arragon visade upp sig för morfar
Pensionerade kallblodsikonen Järvsöfaks hedersgästade Solvalla och sedan han umgåtts med publiken fick han se flera av sina söner äntra banan i Centaurs lopp. Men då favoritspelade Bellfaks galopperade i ledningen varvet från mål och Jörvsöodin tröttnade fick Järvsöfaks nöja sig med att vinna som morfar. Det såg Hans Petterssons-tränade överraskningen Arragon och Kaj Widell till. Solvallakusken visade prov på fina körhänder när han lirkade fram hästen från en position på innerspår långt nere i kön innan Arragon enkelt avgjorde via tredjespår genom slutsvängen.
- Det såg helt iskallt ut från början men sedan löste det sig på baksidan. Han har gått bra varje gång som jag har kört honom och det handlar om en fin häst, sa Kaj Widell.
Omgångens största favorit, finske gästen Wind Of Victory, gjorde en slät figur i ledningen och hade inget att sätta emot när Adrian Kolgjini-tränade skrällen Up North utmanade genom slutkurvan och därefter seglade undan till överlägsen triumf.
- Det löste sig vettigt och hästen var väldigt bra. De flesta blir trötta i dag men det gällde inte den här, sa kusken Kim Eriksson.

Eriksson höll huvudet kallt
I V75 Lärlingschampion bidade Anders Eriksson sin tid i kön och sedan han snyggt lotsat fram Ritchie Ås i ryggar spurtade hästen ifrån motståndet över upploppet. Toppkusken Erik Adielsson köpte nyligen hästen och tränar den tillsammans med sin far, pensionerade trav- och galopptränaren Hans Adielsson.
- Det här är jättestort för mig. Jag är oerhört glad. Kanske inte mest för min egen skull utan för Erik och för Hans som gjort en liten comeback här nu och satt den här hästen i ordning. Jag och Erik har känt varandra länge och Hans har alltid varit en förbild för mig, sa Anders Eriksson.

Fina pengar för sju rätt
Timo Nurmos El Fitzgerald imponerade i Björn Goops händer när hon vann stoloppet och Johan Untersteiner bokförde sig för en seger tillsammans med Lightningsky.
- Johan körde ett perfekt lopp och det var kul för jag fick hästen från Johan och nu fick han återstifta bekantskapen med honom, sa Lightningsky nuvarande tränare Reijo Liljendahl.
På V75 delade sju rätt ut 438 677 kronor. För sex rätt fick man 2 946 kronor och för fem rätt 206 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Att spela Kristian Lindberg på V75 i år har varit en lönande affär.Mycket lönande till och med. På åtta styrningar i trav..


Att spela Kristian Lindberg på V75 i år har varit en lönande affär.
Mycket lönande till och med.
På åtta styrningar i travets elitserie har det blivit två segrar, båda med Rambo Rivner.
Snygg träffprocent, som blir ännu snyggare när man betänker vinnaroddsen på 60 respektive 22 gånger pengarna.
Lägg därtill att Lindberg satt dit 93-oddsaren Edindy i ett lördagslopp som placerats utanför V75-kupongen så förstår man att Årjängstränaren berikat sina följare å det grövsta under 2017.
- Lite skrällkusk känner jag mig som, det blir ju så när ingen tror på en, säger Lindberg med ett skratt.
- Men jag ska erkänna att jag också varit överraskad vid vinsterna. Jag visste att hästarna var i bra form, men därtill ska det stämma med positioner. Vi har verkligen fått luckorna i rätt läge.
På onsdag beger sig skrällkusken över gränsen till Norge när Bjerke tar över stafettpinnen i Winterburst.
En resa han gjort många gånger förr.
- Det är 13 mil till Bjerke och hälften till Momarken så det blir många turer på ett år. I snitt skulle jag säga att vi tävlar i Norge varannan vecka.
Vad är den största skillnaden mellan att köra i Norge och Sverige?
- Det är väl att man inte får ha körspö, annars är det rätt så lika. En anledning att vi ofta åker till Bjerke är att underlaget håller så hög nivå. Det är bra svikt och sliter inte lika hårt på hästarna som många banor i Sverige den här årstiden. Fästet är bra och man brukar aldrig behöva brodd.
En annan skillnad är att Norge inte har något skotvång vilket gör det möjligt för tillresta svenska hästar att göra en tillfällig barfotadans.
- Som banan varit de senaste tävlingsdagarna jag varit där går det inte att köra barfota, men det ska bli varmare i veckan och då är det inte otänkbart. Den enda av mina fem som är aktuell att tävla utan skor i så fall är Rambo Rivner.

”Nu låter jag väl som en galning”
Just det, fem hästar.
Kristian Lindberg har verkligen ställt in siktet på den här tävlingsdagen och fyra av deltagarna startar inom V75-spelet.
- Fyra på V75 är rekord, med råge. Jag vet inte ens om jag haft så här många till start en vanlig tävlingsdag.
Att onsdagen betyder lite extra för Årjängstränaren är alltså uppenbart och förhoppningarna stora.
- Nu låter jag väl som en galning, men får jag chansen kör jag i ledningen med alla fyra. Vi kommer i alla fall att vara med och gasa från start.
Är det upplagt för nya skrällar?
- Gärna för mig. Det är ingen häst som känns chanslös i alla fall.
Vem tror du allra mest på?
Jag har inte hunnit läsa på motståndet ordentligt ännu så jag kanske ändrar mig, men spontant skulle jag säga Västerbo Loire, säger Kristian Lindberg som rundar av med att gå igenom sina V75-hästar:
- 1 Västerbo Loire (V75-1) var lite sämre senast då han föll ur travet i sista sväng. Vi har åtgärdat honom i framknäna efter det och nu känns han perfekt igen. Innan dess tog han två vinster från ledningen och i den andra var han riktigt fin med tussarna kvar. Uppehållet tror jag inte är negativt för formen, han var ganska tunt jobbad inför comebacken för tre starter sedan och vann ändå. Någon startraket är han inte, men skulle vi klara att hålla spets så vill jag köra där. Hästen fungerar bäst i den positionen där han tagit alla sina segrar. Vi kör med skor, helstängt huvudlag och vanlig vagn som tidigare.
- 4 Global Update (V75-3) bromsade till och galopperade i första sväng senast, insatsen därefter var väl ungefär som väntat med tanke på att hon inte startat på länge och gått ett 1.23-jobb som snabbast. Jag räknar med att hon går framåt med loppet och tror att formen ska vara likvärdig med segern starten innan. Då gick hon i ledningen och skulle vi hitta dit igen så testar jag gärna där, även om hon inte är lika beroende av att springa där som Västerbo Loire. Vi kommer nog att köra med urryckare, jag ska testa i sista jobbet och faller det väl ut får hon tävla så för första gången. I övrigt ändrar vi inget.
- 6 Conrads Wilhelm (V75-5) gjorde sitt bästa lopp på mycket länge senast, han fick tredjespår ett varv fram i dödens och var på linje med tvåan i mål. Han hade ryckhuva för första gången på ett och ett halvt år då och svarade fint så det blir samma nu. Jag kommer att köra det som går från start, han öppnade förbättrat senast och skulle vi hamna i dödens tål han det. Jag säger inte att han vinner loppet därifrån, men han kommer säkert att kämpa och göra ett bra lopp även med tufft upplägg. Vi har kört honom i jänkarvagn några gånger, men jag har inte bestämt hur det blir nu. Senast hade han vanlig vagn. I övrigt blir det skor och norskt huvudlag som vanligt.
- 2 Rambo Rivner (V75-7) var lite sämre senast då han blev frånåkt från rygg ledaren. Men hästen hade varit struken inför det och var inte speciellt tufft förberedd så jag hoppas att han gått framåt. Han känns i alla fall klart piggare efter loppet. Det var länge sedan han hade ett bra läge så jag laddar och tycker att det vore spännande om vi kunde nå spets. Han har bara gått i den positionen en gång i min regi och då vann han ett långlopp på Momarken. De gånger han öppnat som snabbast bakom bilen har varit med helstängt huvudlag, men över lång distans vågar jag inte ha det då han kan bli lite het. Därför blir det norskt som på sistone. Tillåter underlaget rycker jag alla skor, han har hovar för det.

Robin Johansson, Kanal 75


Kristian Lindberg driver ett mindre stall och syns inte så ofta i de större sammanhangen. De senaste veckorna har därför varit över f&..


Kristian Lindberg driver ett mindre stall och syns inte så ofta i de större sammanhangen. De senaste veckorna har därför varit över förväntan för Åjängstränaren. Två gånger i rad har han ställt till det ordentligt för spelarna. Först ut var Edindy som vann Lördagsloppet på Åmål i mitten av juli till nästan hundra gånger pengarna och sedan lördagen på Axevalla då Rambo Rivner städade bort de flesta V75-kupongerna till drygt 60 gånger pengarna.
- Jag är faktiskt lika överraskad som spelarna. Det har stämt perfekt i loppen och sedan har hästarna varit riktigt bra för dagen.

Mer påpassad nu
I stallet står 18 hästar i blandad ålder och Kristian ser ljust på framtiden.
- Det ser ganska bra ut. Det är en del nya hästar på väg in, framförallt unga hästar och det är jättekul.
Ev av skrällhästarna startar på söndagen, Edindy (GS75-1) och den här gången kommer hon att vara betydligt mer påpassad av spelarna.
- Hon har svarat för två kanonlopp i rad. Hon är allround och visade senast att den långa distansen är inget som är till hennes nackdel. Edindy är medelsnabb från start och spår 5 på Åmål är ett av de bättre spåren på en 800-metersbana. Jag tycker att hon ska ses med vettig chans och hon kommer att tävla utan skor igen.
- Conrads Wilhelm (GS75-6) hade inte en tanke på att gå felfritt senast. Han känns fin i jobben och klarar distansen utan problem. I första hand måste ha sköta sig. Han har hög kapacitet och jag blir inte förvånad om han är med långt framme, säger Kristian Lindberg.

Joakim Brundin, Kanal 75


Kusk- och tränarintervjuer till lördagens V75-tävlingar på Momarken:V75-1:- 1 Clemenza Am (V75-1) högg i galopp när vi skulle acc..


Kusk- och tränarintervjuer till lördagens V75-tävlingar på Momarken:

V75-1:
- 1 Clemenza Am (V75-1) högg i galopp när vi skulle accelerera från start i årsdebuten, men kändes jättestark efter det så jag visste att han var i ordning när Jimmy (Takter) fick testa honom. Han vann på bra sätt och har sett fin ut efteråt så jag räknar med att formen ska vara ytterligare framflyttad till lördag. Jänkarvagnen lär få sitta på igen och förmodligen även skorna eftersom han såg så fin ut. Jag vet att innerspår kan vara lite lurigt på bortre långsidan på Momarken så det blir väl svårt att svara ledningen, men Adrian får lägga upp taktiken hur han vill. Utan att känna till motståndet räknar jag med att han är bra nog att slåss om segern, säger Lutfi Kolgjini.
- 2 Conrads Wilhelm (V75-1) har varit jämn och säker på sistone och framförallt har han stabiliserat sig. Han känns fortsatt fin i träningen och spåret är passande även om han inte kan utnyttja det. Olav får köra lite på chans och blir det lite tempo på loppet kanske Conrads Wilhelm kan dyka upp på en plats, det är tuffa hästar emot. Om hästen är lugn i värmningen så provar jag med en ryckhuva, det var ett tag sedan han hade det, säger Kristian Lindberg.
- 3 Sugarboj Petoj (V75-1) har inte haft någon riktigt tur på sistone och är bättre än raden. Senast blev allt fel och ändå spurtade han över upploppet. Nu möter han lite för bra hästar och jag vill ner på innerspår så fort som möjligt. Jag ligger lågt vad det gäller segerchanse och den här gången blir det vanlig vagn, säger Kevin Oscarsson.
- 4 Flirtin Beach (V75-1) var väldigt bra senast och har tagit loppet fint. Motståndet är bra, men vi känner oss inte slagna på förhand från ett bra spår. Men är beroende av ett fint lopp över denna distansen. Går med sin vanliga huva, men ska lättas lite i balansen. Vi plockar bort brodden och provar lätta PG-skor istället för de tunga han går med i träning, säger tränarsonen Morten Strand.
- 5 Thengill (V75-1) gick ett bra lopp senast och han har skött sig på sistone. Han känns fin och jag tror på en ny bra insats av honom och jag ändrar inget, säger Peter Untersteiner.
- 6 Västerbo Exact (V75-1) har lopp i kroppen inför den här uppgiften och jag räknar med att han går framåt rejält med den genomköraren. Jag hade bara kört 1.20/1600 meter som snabbast innan årsdebuten. Hästen känns jättefin och lång distans gillar han och spåret är ok. Thomas får testa lite från början och det långa upploppet passar Västerbo Exact och jag hoppas att han är med där framme. Om banan är fin kommer han att tävla barfota runt om och förra året när vi ryckte skorna gav det en väldig kick och jag hoppas det gör det igen, säger Roger Persson.
- 7 Moni Viking (V75-1) visade i fjol att han tillhör de bättre treåringarna i Europa. Har tränat fint i vinter, 17,5/2100 i flera jobb. Han är bra förberedd och gillar distansen, men stöter på bra hästar och det blir ett försiktigt upplägg från ett spår långt ute. Det är endast en premiechans i mina ögon. Skor och vanlig sulky, säger Frode Hamre.
- 8 Amour du Coglais (V75-1) hade jag haft segerambitioner med från ett bättre spår. Nu är det nog en premie som gäller. Detta är en väldigt fin häst – som ändå jag blev lite besviken på senast genom att inte ta ner Kolgjinis Clemenza Am. Distansen 2600 meter är ett plus. Går med öppet huvudlag, skor och jänkarvagn, säger tränaren och kusken Jeppe Juel.
- 9 Pathos Om (V75-1) var väldig bra på Leangen näst senast. Galoppen sist får vi sätta på kontot for arbetsolycka. Uppgiften är spännande med ett smygspår över lång distans, men vi möter självklart häster som har högre kapacitet. Med klaff slutar han långt framme. Det blir utan skor fram eller barfota runt om, om banan tillåter det. Han går även med norskt huvudlag, säger tränaren Anders Lundström Wolden.
- 10 Framie Brodde (V75-1) tog en välförtjänt seger senast och han var riktigt bra. Distansen är inga problem och spåret klagar jag inte på för hans del. Han gör säkert ett bra lopp igen och han var fin barfota och går så igen, säger Peter Untersteiner.
- 11 Emir la Brousse (V75-1) har gjort bra lopp hela vägen, men står lurigt till mot bra hästar nu. Om vi har tur med resan kämpar han om en plats bland de tre. Är bäst utan bakskor och med jänkarvagn, säger kusken Magnus Teien Gundersen.
- 12 Västerbo Hard Cash (V75-1) håller mycket bra form och är bra för klassen. Han var uppe i Bollnäs i lördags och det tog ju sin tid och vi får se hur han hanterar det. Allt väl så här långt i alla fall och distansen har han inget emot. Spåret är tråkigt och han måste ha mycket tur nu. Inga ändringar är planerade, säger Anton Sverre i Björn Goops stall.

V75-2:
- 1 Pandora Face (V75-2) skyggade lite när vingen slog tillbaka i huvudet på henne i starten senast och kunde därför inte vara med i spetskörningen. Sedan kändes hon jättefin under loppet och hade gott om krafter kvar. Hon ska bli rappare med den genomköraren och jag utgår från att Adrian vill köra i ledningen här. I fjol blev hon klart bättre när vi ryckte skorna och det finns hovar för det nu, men jag måste se banan innan vi kan avgöra det. Hon hade öppet huvudlag i årsdebuten, eventuellt blir det någon form av stängt den här gången. Från ledningen blir hon inte lätt att slå, jag har i alla fall svårt att se någon ta 20 meter på henne.
- 2 West Coast (V75-2) möter lite för bra hästar och det är en premie som gäller. Går med helstängt huvudlag och utan skor fram, säger Frode Hamre.
- 3 Donatella Center (V75-2) har gått i mål med alla krafter kvar i de senaste två starterna. Hon känns fortsatt jättefin och formen är på topp. Hon ska ha rygglopp för att komma till sin rätt och hon kan inte göra så mycket själv i loppen. Det är tufft emot, men jag tror inte att dom springer ifrån henne. Voltningen ska inte vara några problem och vi ändrar inget, säger Micael Lindblom i Juhani Partanens stall.
- 5 Debbie B.R. (V75-2) har tränat bra och länge i vinter. Hon skulle årsdebuterat på på Bjerke 15 februari men den dagen blev inställd. Mot detta motstånd blir det att smyga med. Hon kommer gå utan skor och med "blindmask", säger tränaren Tor Arne Eggen.
- 6 Starfish And Coffee (V75-2) håller bra form och är snabb nog i volten för att få en bra start. Hoppas vi kan snabbstarta och kommer ner på innerspår. Därifrån hänger vi med till en peng. Hästen går med skor, urryckare och norskt huvudlag, säger tränaren Hans Wilhelm Storås.
- 7 S.J.’s Victoria (V75-2) möter några som blir för bra här. Jag har endast premie-ambitioner. Kommer ut med vanlig balans, utan sko fram och aluminiumskor bak, samt öppet huvudlag, säger tränaren Björn Larsen.
- 8 Jetset (V75-2) svarade för ett bra lopp senast och det gick lite för sakta första varvet för att hon skulle komma in i loppet på allvar. Hon känns fin och gör sällan ett dåligt lopp. Jag ändrar inget, säger Peter Untersteiner.
- 9 Seronera (V75-2) har inte startat på ett tag och lär behöva lopp i kroppen. Vi ligger lite lågt vad det gäller segermöjligheterna. Jag tror inte att det blir några ändringar, säger Anton Sverre i Bjrön Goops stall.
- 10 Caviar Sisu (V75-2) gör bra lopp varje gång och hon visar fortsatt form i träningen. Det är bra hästar emot den här gången och hon behöver lite tur för att vinna. Caviar Sisu är den hetaste av våra i loppet och inga ändringar är planerade, säger Anton Sverre i Björn Goops stall.
- 11 Nelson Nora (V75-2) har varit fantastisk i Frankrike i vinter där hon mött häster som Bold Eagle och andra elitstjärnor. Kommer ut utan skor och med norsk huvudlag nu. Ambitionen är självklart seger, säger tränaren Marc Bæk Nielsen.
- 12 Gematria (V75-2) gör aldrig ett dåligt lopp och ser oförändrat fin ut i träning. Hon går över alla distanser och från alla positioner. Voltstart bör inte vara något problem. Hon ska gå utan skor och i vanlig sulky. Min bästa vinstchans på lördag, säger Frode Hamre.
- 13 Jumble Ås (V75-2) visade full form senast och det var inte långt borta att hon slog Pasithea Face. Jumble Ås gör säkert ett bra lopp ige och nu får hon tävla utan framskor, säger Peter Untersteiner.
- 15 Indoor Voices (V75-2) missgynnades av ett dåligt tempo första varvet senast och det gick ruskigt fort sista 7-800 meterna. Hon tränar på fint och hon har visat att hon är bra för den här typen av lopp. Vi får se vad det blir för bana om vi gör några ändringar, det blir optimalt för dagen, säger Kenneth Haugstad i Roger Walmanns stall.

V75-3:
- 1 Tango Vang (V75-3) blev lite för pigg i ledningen senast på en dålig bana. Har varit fin i träningen efteråt. Spåret är kanon, men han är bäst med rygglopp. Då kan vi så klart bli fast. Han går över alla distanser. Det blir utan skor runt om för första gången i år och troligen även jänkarvagn, säger tränaren Peter Jensen.
- 2 Tonicetobetrue (V75-3) var väldigt duktig senast. Slutar normalt bland de tre och kan med klaff på loppet vinna från en fin utgångsposition. Går utan skor på alla fyra och med jänkarvagn, men detta är inget nytt, säger tränaren och kusken Jeppe Juel.
- 4 British Steel (V75-3) gör kanonlopp varje gång. Han har ett bra läge och får vi bara ryggar under slutvarvet så tror jag på en mycket bra chans. Han är värd en seger och den kan komma nu, säger Erlend Rennesvik hos Marcus Lindgren.
- 5 Thai Navigator (V75-3) har vi inte haft många dagar i stallet. Det är en otroligt bra häst som gjorde två bra insatser i Sverige innan den kom til oss. Ägaren vill att hästen ska starta här, så vi tar ut honom med förhoppning om en bra placering. Hästen kommer gå med skor nu för att spara hovarna till framtida uppgifter, säger tränaren Marc Bæk Nielsen.
- 6 Alvena Take It (V75-3) gick ett kanonlopp i årsdebuten. Hon har tagit loppet bra och kommer att göra ett bra lopp igen. Jag ändrar inget, säger Peter Untersteiner.
- 7 Beppe Am (V75-3) fick ett tungt slutvarv utvändigt ledaren senast och ledsnade nog lite. Nu är det lite täta starter och långa resor. Han har tagit det bra, men spåret är lite långt ut. Vi får se vad det blir för bana om vi gör några ändringar, det blir optimalt för dagen, säger Kenneth Haugstad i Roger Walmanns stall.
- 8 Zenit Brick (V75-3) tävlar starkt nu och han fortsätter att utvecklas. Allt ser bra ut i träningen efter senaste loppet och trots spåret tycker jag att han ska räknas tidigt. Vi ändrar inget, säger Clas Göran Björkroth i Timo Nurmos stall.
- 10 Alwaysinblackpedia (V75-3) satt fast senast med krafter sparade. Bakspår tycker jag är helt okej i ett tufft lopp. Kommer avsluta bra, men jag tror inte det är en vinnare härifrån, kanske platschans. Inga ändringar, säger Frode Hamre.
- 12 Deep Ses Dream (V75-3) fick ett riktigt dåligt spår mot bra hästar. Det blir därför chansartat. Får vi en slant är det bra. Om han går med eller utan skor är inte bestämt, säger tränaren Ove Georg Hvidsten.

V75-4:
- 1 Kolnes Kjell (V75-4) var bra senast efter en paus. Han spurtade snabbt då luckan kom i sista sväng. Hästen är mycket snabb, men jag önskar ett lopp i rygg då jag tror det är för tidigt för honom att gå i ledningen redan nu. Tror han kan runt sitt rekord och jag åker till Momarken som optimist. Inga ändringar, säger tränaren Jenny Thygesen.
- 2 Myhreng Jerker (V75-4) var bra på Bollnäs och tog både resan och loppet fint. Hästen har blivit stadigare på benen, men de första 200-300 meterna är lite kritiska. Vi måste komma iväg bra för att de där bak inte ska få tag i oss tidigt. Jag tycker hästen har form och kapacitet att kämpa om segern och om banan tillåter det vill jag köra utan bakskor, det gör honom bättre från start. Dessutom kan det hända att vi testar med en modesulky, men det ska jag fundera på fram till loppet, säger tränaren och kusken Olav Mikkelborg.
- 3 Bokli Vind (V75-4) är färsk mot dessa hästar och det saknas lite på toppfarten. Utan skor fram om banan tillåter det, men pengar är målet, säger tränaren Geir Flåten.
- 4 Mofaksan (V75-4) vann lätt senast och loppet sa inte så mycket. Hon håller inte toppform ännu och detta loppet blev riktigt bra och jag ligger väldigt lågt. Ove får smyga med och får hon pengar är jag mer än nöjd. Jag trodde på förhand att det skulle bli ganska billigt, men jag hade verkligen fel och vi slår ur underläge. Det blir inga ändringar, säger Mikael Olsson.
- 5 Galileo (V75-4) fungerade väldigt fint på Bergen förra helgen, men möter våldsamt bra häster här. Mest realistisk är att jaga en slant och ta loppet som en härdare. Det blir skor runt om och öppet huvudlag, säger tränaren Geir Flåten.
- 6 Alsaker Piril (V75-4) har tränat bra och håller samma goda form. Hade ambitioner att kämpa i toppen innan vi såg spåret, nu blir det mer chansartat. Hjåller han sig i trav satser vi framåt och kör på hästens styrka. Går som vanligt utan skor fram, helstängt huvudlag och ryckhuva, säger Espen Bakka hos Arthur Bö.
- 7 Steinfaks (V75-4) är jag nöjd med om det blir pengar. Han är inte lika bra som de bästa och tappade klart mot dem senast. Det blir spännande att se honom med sommerbalans, skor utan brodd, säger tränaren Ronnie Hansen.
- 9 Fetter’n T.G. (V75-4) kommer ut efter lång paus, men har tränat bra länge. Möter så pass bra häster att vi endast har penga-ambitioner. är banen fin går han utan skor runt om, säger tränarsonen Magnus Teien Gundersen.
- 10 Tekno Jerken (V75-4) hittar formen först när värmen kommer så han är inte helt på topp ännu. Möter väldigt bra hästar så det blir att smyga med och ta det vi får. Klaffer det max kan han så klart kämpa där framme, säger tränaren Anders Lundström Wolden.
- 11 Moe Svarten (V75-4) håller fin form och jag kunde kört mycket fortare senast, men jag var ganska säker på seger som det blev. När vi möter dessa konkurrenterna skulle jag helst sett att distansen var 500 meter längre. För de som väljer att ta med några häster kan Moe Svarten vara aktuell. Han går med samme utrustning som senast, det vill säga skor runt om, säger kusk och tränaren Jan Martin Bjerring.
- 12 Teddy Gutten Stöen (V75-4) var bra senast och tål att göra mycket jobb själv på vägen. Nu hoppas jag vi får ett rygglopp så han slipper göra grovjobbet ännu en gång, det kan sätta sig åp psyket på sikt. Det kommer bli en sevärd uppgörelse och vår häst är en av de som kan vinna. Det blir aluminiumskor på alla fyra hovarna, huva med bomull och norskt huvudlag, säger tränaren Jan Kristian Överdal.
- 13 Smedheim Solan (V75-4) var väldigt bra då han vann Lars Laumb och vann enkelt senast. Det är inte enkelt att hämta in 40 meters tillägg och det blir att köra i ryggar så länge som möjligt. Klaffar det positions- och tempomässigt är han en av flera som kämpar om segern. Skor och vanlig utrustning, säger Frode Hamre.

V75-5:
- 1 Revenue Lavec (V75-5) har mycket bra form, men möter lite för bra hästar för att kämpa om mer än en premie. Går med sin vanliga utrustning, säger Frode Hamre.
- 2 Ulisse Kronos (V75-5) gjorde vad jag förväntade mig senast och kändes stark hela vägen även om han som vanligt var lite trög. Allt har varit bra efteråt och hästen utvecklas för varje start. Han är den av mina hästar som lär vara mest hämmad av att få tävla utan körspö, men för att kompensera det kommer vi att utrusta honom med rycktussar för första gången. I övrigt ändrar vi inget och givetvis räknar jag med att göra upp om segern. Han har övernattat förut så det oroar mig inte kring honom eller någon av mina andra hästar, säger Lutfi Kolgjini.
- 3 Mellby Exotic (V75-5) hamnade illa till senast och kunde sedan inte ta något till slut. Hon gick fort över upploppet och hade full fart genom mål. Formen är fin och spåret passar. Vi får se vad det blir för bana om vi gör några ändringar, det blir optimalt för dagen, säger Kenneth Haugstad i Roger Walmanns stall.
- 4 Trot Kronos (V75-5) är en högkapabel häst som vann lätt senast och hade krafter kvar. Hans aktion är lite märklig och jag hoppas och tror att han slipar till det ju mer han får tävla. Jag hoppas att han ska kunna duga bra här och jag ändrar inget, säger Veijo Heiskanen.
- 5 Don Vince (V75-5) galopperade på Solvalla på väg mot ledningen. Jag tar på mig skulden för att det skedde. Han slog i sulkyn och tappade balansen. Efteråt har hästen också behandlats för en lätt halsinflammation. Vi har haft siktet inställt på loppet på Momarken och formen verkar fin. Don Vince är snabb bakom bilen, jag tror ingen på utsidan tar en längd. Det är meningen att köra i spets om han kommer dit. Vi har pratat om att lätta honom lite, från järnskor till aluminium, säger Karoline Krogh-Hanssen.
- 6 Ferrari B.R. (V75-5) var enormt bra senast, bättre än jag hade trott. Han hade inte fått några rejälare snabbjobb i kroppen före starten i Widding-loppet. Han har varit hos veterinären efter den starten, men det var absolut inte något särskilt att sätta fingret på. Jag måste säga att jag var jättenöjd med årsdebuten och jag har höga förväntningar på denna hästen framöver. Spåret är chansartat, men jag tror på min häst och skulle strecka honom tidigt på V75-kupongen. Jag planerar inga ändringer, säger Per Oleg Midtfjeld.
- 7 Symphonic Lennox (V75-5) har väldigt bra form och överraskade positivt genom att hålla undan för Urakas Gilbak senast. Med rygglopp speedar han snabbt, men jag tycker han möter fantastiskt bra hästar igen. Allt han får här är en bonus efter de loppen han har gjort den sista tiden. Går utan skor runt om som senast, säger tränaren Tor Olaf Halle.
- 8 Ulk Delle Selve (V75-5) har nyligen kommit till mitt stall. Jag har endast kört ett lugnt jobb i 1,26-fart på isbanan i Nannestad. Hästen kändes fin, men jag tar detta lopp som en test och kommer köra på väntan. Det blir skor på alle fyra hovarna. Möjligen blir det huvudstång, men det blir i vilket fall en murphybländare. Jag ligger lite lågt i första starten för oss, säger tränaren och kusken Kai Johansen.
- 10 Clint Classic (V75-5) står chansartat till med bakspår, men hästen är bra och håller fin form. Jag vill tro att vi har platschans. Hästen går utan skor runt om och med urryckare, säger kusken Kristian Malmin.
- 11 Cantab Genius (V75-5) står svårt till mot bra hästar. Trots fin form är det en premie som gäller. Inga ändringar, säger Frode Hamre.
- 12 Bestbyarsenal (V75-5) är en väldigt bra häst som tål att göra mycket jobb. Spåret blev dåligt och motståndet bra så vi kör i första hand om bästa möjliga premie. Hästen går tungt balanserat och utan extrautrustning, säger tränaren Magne Olsen.

V75-6:
- 1 Gigant Slugger (V75-6) vann i billigt sällskap senast, gick sista 700 i det loppet. Här kan vi bestämma om vi vill köra i ledningen, vi får se. Det är tuffa hästar emot och en plats är realistisk. Går utan skor fram och med jänkarvagn, säger kusken Jeppe Juel om hästen som Peter Jensen tränar.
- 2 Attack Diablo (V75-6) avslutade bra senast och han går bra nu. Spår och distans passar och jag kommer inte att ändra något till den här starten. Det är tufft emot säger Peter Untersteiner.
- 3 Patricia Hastrup (V75-6) fick ett fint spår. Jag är osäker på om vi kommer förbi Attack Diablo. Formen är fortsatt på topp och jag förväntar mig en bra insats, men att vinna kräver jag inte. Då måste loppet bli helt perfekt. Hon kommer gå utan skor runt om, säger tränaren Jens Kristian Brenne.
- 4 Bruno di Quattro (V75-6) är rejäl och tog en säker seger från dödens senast. Sprinterdistans är ett stort minus, men jag sätter på helstängt huvudlag för första gången för att få honom lite kvickare. Möter ett par mycket bra hästar, men han är bra nog att vara bland de tre. Går med skor och i vanlig sulky, säger Frode Hamre.
- 5 Allaballakaitoz (V75-6) möter nog lite för bra hästar. Han har gjort två bra lopp för mig och han känns fin i jobben. Han är bäst på innerspår och jag kommer att skicka iväg honom från start för att komma ner i banan. Kan han vara trea-fyra är jag jättenöjd. Inga ändringar är planerade, säger Veijo Heiskanen.
- 6 King City (V75-6) har fått träna mycket i vinter och visade i årsdebuten att han hade tagit det på rätt sätt. Han var lite bättre än vad vi hoppats på så det var positivt. Allt ser bra ut efteråt och han bör vara ännu lite bättre till den här starten och det lär behövas. Vi får se hur banan ser ut, kanske blir det barfota, säger Kenneth Haugstad i Roger Walmanns stall.
- 7 Winmecredit (V75-6) saknar lite till toppformen och står långt ut mot goda hästar. Ska gå utan skor och i vanlig sulky, men är inte aktuell, säger Frode Hamre.
- 8 Thai Broadway (V75-6) blev det lite fel för senast. Han har gjort bra lopp lite i skymundan och formen är fin. Nu är läget tråkigt och det blir svårt att komma till. Om banan tillåter blir det nog barfota igen, säger Anton Sverre i Björn Goops stall.
- 9 Mosaique Face (V75-6) har känts underbar i vinter och verkligen mått gott av en längre träningsperiod. Han gick ett provlopp på Jägersro förra veckan och jag sade åt Johnny Takter att köra 1.12,5. Nu blev det 1.11,6/1 600 meter istället och det var ett oerhört bra jobb för att vara den här hästen. Vanligtvis är han väldigt oinspirerad i träning. Han gick med öppet huvudlag i provloppet och vad han får på lördag beror på hur hästen uppträder i värmningen. Normalt tävlar han inte med öppet så många gånger per säsong, men är han laddad får han nog gå så nu. Annars är norskt det vanligaste då han ska attackera bakifrån. Jag har respekt för B.B.S.Sugarlight, men Mosaique Face är en bättre häst när båda hästarna tävlar på topp och jag räknar med att han vinner det här. Förmodligen sparar vi barfotakörningen och kör med lätta skor runt om, säger Lutfi Kolgjini.
- 10 B.B.S.Sugarlight (V75-6) har tränat fint inför årsdebuten. Jag tror knappt att jag har tränat honom hårdare inför en ny säsong. Han har fått fyra skarpa snabbjobb. Det sista i 1.14-fart på Jarlsberg med Vidar Hop som kusk. Bakspår är egentlig helt ok i årsdebuten. Jag förväntar inte att han vinner i den första starten för året, men jag blir inte överraskad om han gör det heller. Jag har inte bestämt balans, men det kan bli fyra aluminiumsskor. Jag tror på min häst, men är nöjd om han får rygglopp och spurtar in till en av de fyra bästa placerimgarna ni i årsdebuten, säger tränaren Fredrik Solberg.

V75-7:
- 1 Frascati B.R. (V75-7) har strålende form och satt fast senast med mycket sparat. Han är kvick ut och jag hoppas på ledningen, men kan inte startsnabbheten hos de de svenska hästarna. Jag har segerförhoppningar och detta är min näst bästa möjlighet. Ska gå utan framskor, upplyser Frode Hamre.
- 2 Sheriff Bi (V75-7) körde jag ett provlopp med förra veckan och han fick springa 1.14,5/1600 meter med en snabbare avslutning. Han kändes fin och behövde en genomkörare för att vara laddad inför den här uppgiften. Jag är helnöjd med läget och hoppas komma till ledningen för där gör han sina bästa lopp. Det är ett öppet lopp och jag tror alltid på chans med den här hästen. Vi gör inga ändringar, säger Tobias Modig.
- 3 Carlos Milo (V75-7) blev det helt fel för senast. Dom körde 1.19 första varvet och det är helt fel för min häst. Han känns riktigt fin och jag kommer att testa urryckare och ett halvstängt huvudlag i veckan och slår det väl ut så kommer han att tävla med den utrustningen på lördag. Jag hoppas att det blir lite körning för det gynnar min häst. Loppet är öppet och han måste ha lite tur för att duga. Är banan fin kommer han att tävla barfota runt om och det har han gjort en gång och då blev det galopp, men det var inte balansens fel, säger John Ö Jensen.
- 4 Double Spin (V75-7) möter milt sagt kvalificerat motstånd så jag har i utgångsläget endast tankar på en premie. Hästen har fin form, har bra kapacitet för klassen och kändes fin i de senaste intervallerna. Jag har ingenting att klaga på. Går med halvstängt huvudlag, järnskor fram och aluminium bak, säger tränaren Evy Marie Brinch
- 5 Mariana (V75-7) var jättefin vid segern senast och hon höjer sig lite för varje start. Hon blev ännu bättre utan skor och hon kommer att gå utan igen och vi ändrar inget. Hon är snabb från start och jag måste söka en bra position och trots att det är ett ganska tufft lopp har jag lite segerplaner med henne, säger Kevin Oscarsson.
- 6 Emil Fame (V75-7) är hårt anmäld, men det visste jag. Det är en snabb vardagshäst som normalt inte hävdar sig i toppen i denna omgivning. Han klarar att hänga med i alla tempo, så jag hoppas han får en fin position. Är banen bra kör vi utan framskor och han går som alltid med norsk huvudlag för han blir stressad annars, säger tränaren Gaute Lura.
- 7 Lea Chip (V75-7) vann lätt senast och det loppet bör föra fram formen ytterligare lite. Hon känns fin i jobben och är snabb från start om jag vill ladda, men det kostar också om jag gör det. Lea Chip måste ha en hel del tur och ett rygglopp för att kunna göra sig gällande här. Hon gick med ett norskt huvudlag senast och det rycktes aldrig, kanske blir det helstängt den här gången, det beror på hur hon är i värmningen, annars tävlar hon som senast, säger Micael Lindblom i Juhani Partanens stall.
- 8 Coffie U.N.G. (V75-7) gjorde bort sig senast men kändes annars lika bra som vanligt. Formen är säkert fortsatt på topp och jag räknar med en ny bra insats här. Läget blev tyvärr sämsta tänkbara men skulle vi hitta ned i ett vettigt läge då biter hans spurt bra. Jag har förhoppningar om att han ska dyka upp där framme. Inga ändringar, skor runt om, förmedlar Svante Båth via sin hemsida.
- 9 Mr Creation (V75-7) vann lätt senast och hade krafter kvar och svarade för ett topplopp. Det är liknande läge nu och hästen är fortsatt fin enligt tränaren och jag har förhoppningar om att vara med långt framme. Vi gör inga ändringar, säger Marcus Hultman.
- 10 Xanthis Amazing (V75-7) fick en spark i hagen och fick stryka sinför en start för några veckor sedan. Det var inget allvarligt och hon känns jättefin i jobben. Jag har inget att klaga på och spåret behöver inte vara fel och det långa upploppet gynnar henne. Jag har tänkt att köra henne barfota runt om den här gången och det hoppas jag ska ge önskad effekt. Hon visade senast att hon duger på V75 och jag tycker att hon ska räknas tidigt, säger Peter Strömberg.
- 11 Wallaby (V75-7) håller fin form och känns fin i jobben. Läget gör att jag inte kan ha så stora förväntningar. Om banan tillåter blir det barfota den här gången, säger Emma Bjerkås.
- 12 Astoria Brick (V75-7) har jag inte haft länge nog för att för att skapa mig en komplett bild av. Spåret sänker förhoppningarna och vi är beroende av tempo. Hon går utan skor runt om, säger tränaren Jens Kristian Brenne.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


I mitten av 2014 flyttade Kristian Lindberg sin verksamhet från Bergsåker till Årjäng. Nästan två år senare börjar ..


I mitten av 2014 flyttade Kristian Lindberg sin verksamhet från Bergsåker till Årjäng. Nästan två år senare börjar bitarna falla på plats och de 15 hästarna han har på träningslistan tävlar på bra sätt.
– Jag ska vara helt ärlig och säga att jag trodde att jag flyttade till ”middle of nowhere”. Riktigt så är det däremot inte. Det finns massvis med startmöjligheter, inte minst i Norge… Den möjligheten fanns inte på samma sätt när man höll till i Sundsvalltrakten.
Vintern har varit kämpig i stora delar av Sverige och Värmland har inte varit något undantag.
– Det har varit väldigt besvärligt och det är egentligen inte mer än tre veckor sedan som jag blev riktigt nöjd med träningsmöjligheterna. Hästarna som har startat har gått bra, men jag tror att formtoppen kan komma nu när vi har fint att träna på.

Rikstravet gav nya ägare
2015 var Kristian Lindberg med i Rikstravet. Hans bidrag i tävlingen var Conrads Wilhelm. Under säsongen fick de 1 000 ägarna bland annat vara med om seger på V75 och Derbykval på Jägersro.
- Hästen gick riktigt bra i fjol. Han gjorde det så pass bra att 125 personer valde att fortsätta sitt ägarskap… 125 otroligt positiva och glada hästägare – det kan inte bli bättre. Att ringa runt till 125 personer fungerar givetvis inte, därför har vi valt att blogga om hästen. Det är uppskattat har jag märkt. Ägarna är fantastiska och alltid är det några som är på plats när han startar.

Startar på söndag
På söndag gör han sjunde starten för året. Senast slutade han tvåa från spår åtta i ett kortlopp.
- Han gick riktigt bra den gången. Jag är nöjd med att han blivit allt mer stabil, han är inte lika spänd som han en gång varit. Vi behöver lite tur den här gången, men skulle det lösa sig under vägen slutar han säkert långt framme. Vi kör med vanlig vagn den här gången till skillnad från senast.
I övrigt har Kristian Lindberg två hästar till start i V64-avslutningen. Det handlar om Kim Klipp och Edindy.
- Kim Klipp var duktig senast efter uppehåll. Det är väl 50/50 kring om hon går iväg från start, men gör hon det tycker jag att hon ska räknas. Hon är tuff och rejäl, även om hon kanske inte ser jättemycket ut för världen, säger Lindberg och fortsätter.
- Edindy var jag lite besviken på senast, men banan var tung och dessutom hade vi haft dåliga träningsförhållanden inför den starten så hon är väl lite ursäktad. Efter den starten har hon tappat päls och känns pigg och fin i träningen, så det känns uppåt. Spåret ska hon klara och det kan bli så att jag rycker skorna runt om på henne. Hon är lite intressant, även om jag tycker att Kim Klipp kanske är den bättre chansen så länge hon går felfritt, avslutar Lindberg.

Dennis Engelbo, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-4 2100/7 4 15.2g 30
2015-10-28 2015-10-28 Åby-5 2140/3 0 14.8 44
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-5 2140/1 0 14.3g 185
2016-12-27 2016-12-27 Momarken-1 Kristian Lindberg 2140/2 B 2 14.8 41
2016-12-14 2016-12-14 Bjerke-8 Kristian Lindberg 1609/3 C 0 142
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-11 Kristian Lindberg 2140/6 D str
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-8 Kristian Lindberg 2100/6 D 3 43
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-8 Kristian Lindberg 2640/4 C 2 15.4 43
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-6 Kristian Lindberg 2140/3 B 2 14.4 26
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-2 Kristian Lindberg 2140/9 D 0 16.6 99
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-5 Jenny Mahony 2100/6 B 2 18.1 26
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Jenny Mahony 1660/15 A 0 15.7 36
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-9 Kristian Lindberg 2140/9 C 0 14.7g 123
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Kristian Lindberg 2660/7 B 0 g 56
2016-04-10 2016-04-10 Romme-9 Kristian Lindberg 2140/6 B 0 15.1 33
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-3 Kristian Lindberg 1640/8 C 2 13.4 63
2016-03-19 2016-03-19 Momarken-11 Kristian Lindberg 2140/9 D 0 14.2 42
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-9 Kristian Lindberg 2140/3 B 1 15.7 31
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-2 Kristian Lindberg 2100/2 B 1 15.3 20
2016-02-04 2016-02-04 Bjerke-4 Olav Mikkelborg 1609/8 B 1 14
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-6 Magnus Jakobsson 3140/4 D 0 g 183
2017-12-27 2017-12-27 Bjerke-7 Kristian Lindberg 1609/6 C 0 245
2017-12-13 2017-12-13 Bjerke-8 Kristian Lindberg 2100/10 C 3 148
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-4 Kristian Lindberg 2140/1 C 0 15.3 96
2017-11-15 2017-11-15 Bjerke-4 Herman R. Tvedt 2100/12 B 3 59
2017-11-01 2017-11-01 Åby-7 Kristian Lindberg 1640/11 D 0 12.7 136
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-5 Magnus Jakobsson 1640/5 D 3 12.6 90
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-10 Kristian Lindberg 2480/5 C 0 16.2 115
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-10 Kristian Lindberg 2640/2 D 0 g 444
2017-05-16 2017-05-16 Bjerke-7 Kristian Lindberg 2100/7 D 3 71
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-6 Magnus Jakobsson 1640/3 B 2 13.4 37
2017-04-12 2017-04-12 Åby-9 Kristian Lindberg 2140/6 D 4 14.0 442
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-8 Kristian Lindberg 2140/2 C 2 14.7 40
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-5 Olav Mikkelborg 2640/2 D 6 15.0 367
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-9 Kristian Lindberg 2140/11 C 2 15.1 45
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-8 Kristian Lindberg 1609/7 C 2 59
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-4 Kristian Lindberg 2140/3 C 4 15.7 107
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-4 Kristian Lindberg 2140/3 C str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-8 Kristian Lindberg 2140/3 C 4 14.3g 90
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-6 Kristian Lindberg 2160/10 C 6 17.1g 135
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-5 Kristian Lindberg 2140/4 C 1 14.5 37
2018-12-05 2018-12-05 Bjerke-7 Kristian Lindberg 2100/4 D 0 170
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-4 Kristian Lindberg 2140/4 B 2 14.9 128
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-4 Per Ludvig Nilsen 2140/5 D 5 15.3 117
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-4 Kristian Lindberg 2140/8 D 0 13.4 550
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-1 Kristian Lindberg 2920/11 B 4 16.7 29
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-3 Kristian Lindberg 2140/8 C 5 15.5 150
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-10 Kristian Lindberg 2140/5 D 0 13.2 205
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-7 Kristian Lindberg 2140/6 C 3 14.0 48
2018-03-17 2018-03-17 Momarken-11 Kristian Lindberg 2640/11 C 0 15.4 215
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-4 Kristian Lindberg 2140/4 B 2 14.1 27
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-3 Kristian Lindberg 2140/1 C 1 13.9 87
2018-02-09 2018-02-09 Bjerke-6 Kristian Lindberg 2100/1 C 1 63
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-10 Kristian Lindberg 2140/10 B 0 14.4 304
2019-12-27 2019-12-27 Momarken-5 Kristian Lindberg 2140/7 D 0 59
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-8 Kristian Lindberg 2140/11 C 1 14.1 246
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-11 Kristian Lindberg 1609/8 D str
2019-11-03 2019-11-03 Momarken-5 Kristian Lindberg 2140/8 B 1 49
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-9 Kristian Lindberg 2140/9 C 5 13.7 293
2019-09-23 2019-09-23 Romme-5 Kristian Lindberg 2640/1 B 3 15.2 112
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-3 Kristian Lindberg 2140/9 B 4 14.3 34
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-5 Kristian Lindberg 2140/6 D 5 14.2 838
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-1 Kristian Lindberg 1609/5 B 7 g 94
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-1 Kristian Lindberg 1660/11 B 4 12.5 89
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-11 Kristian Lindberg 1640/10 D 4 11.9 457
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-1 Kristian Lindberg 2100/7 C 4 13.3 254
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-6 Kristian Lindberg 2140/10 B 5 15.0 72
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 Kristian Lindberg 2140/8 B 3 13.4 160
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-8 Kristian Lindberg 2140/6 C 4 13.4 197
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-6 Kristian Lindberg 2660/8 D 4 14.9 207
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-4 Kristian Lindberg 2660/5 C str
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-5 Kristian Lindberg 2640/6 D 0 16.7 466
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-11 Carl Johan Jepson 2140/7 D 5 15.1 247
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-9 Kristian Lindberg 2660/7 C 2 17.6 56
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-9 Kristian Lindberg 2140/8 C 3 15.3 117
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Viktor Svanstedt 2140/3 D 5 12.8 747
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-6 Kristian Lindberg 2180/10 B 7 15.0 192
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-9 Kristian Lindberg 2160/8 B 0 g 109
2020-03-11 2020-03-11 Solvalla-8 Peter Norsell 2640/4 B 4 15.2 31
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-10 Kristian Lindberg 2640/4 B 1 15.2 93
2020-02-12 2020-02-12 Bjerke-6 Kristian Lindberg 2100/4 D 3 47
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-10 Kristian Lindberg 2160/6 D 0 13.9 211ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se