Comanche Moon travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Comanche Moon travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Comanche Moon har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Comanche Moon har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Comanche Moon


Därmed sprack segersviten för Propulsion som jagade sin fjärde raka triumf i Hugo Åbergs Memorial. Det stora sprinterloppet på Jä..


Därmed sprack segersviten för Propulsion som jagade sin fjärde raka triumf i Hugo Åbergs Memorial. Det stora sprinterloppet på Jägersro över engelska milen blev en hejdundrande fartfest. Ringostarr Treb öppnade blixtsnabbt från innerspåret och höll ledningen den första biten. Men Erik Adielsson bakom Uza Josselyn ville annat och han satsade stenhårt mot täten och pressade obarmhärtigt. Det blev en våldsam inledning där första femhundra metrarna travades efter 1.05,5. Wim Paal bakom Ringostarr Tre blev tvungen att släppa när Uza Josselyn tog över täten. Efter en bit i rygg på ledaren klev Wim Paal ut i andraspår med Ringostarr Treb och tog utvändigt om ledaren. Tätduon varvade på 1.09 och favoriten Propulsion satt långt bak i fjärde par utvändigt och fick hästar framför sig när Örjan Kihlström vred ut honom i spåren för angrepp dryga halvvarvet kvar. Men trots en fantastisk avslutning av Propulsion så kunde han inte nå fram till Ringostarr Treb.

”Alla borde ha en Ringostarr Treb”
Den lilla kämpen svarade för en enastående insats när han vägrade att ge sig efter det tuffa loppet. Nioåringen visade en suverän inställning när han kopplade greppet in på upploppet och svarade sedan allt och alla till slut. Segertiden blev 1.09,4/1609a och förstapriset var 1 609 000 kronor. Fjolårets elitloppsvinnare har därmed kommit tillbaka storstilat efter en skada som han ådrog sig i fjol höstas och han var även avelshingst i Italien i vintras.
– Alla tränare borde ha en häst som Ringostarr Treb, sa Jerry Riordan efter loppet.
– Hästen har haft mycket fysiska problem men hans vilja är kvar, den har inte försvunnit. Han är en krigare och en champion och var verkligen bra i dag. Man lägger ner hela sin själ i hästen och att han får vinna är fantastiskt. Han är en riktig fighter, fortsatte Riordan.
Även segerkusken Wim Paal var förstås full av beundran över sin stjärntravare.
– Att vinna över Propulsion betyder mycket för mig. Han visar att han är en stjärna när man kan öppna i 1.05-tempo och ändå ha krafter kvar till slut. Vi tog ledningen enkelt men sedan såg jag att Erik var ”on fire” och jag försökte i 50 till 100 meter men bestämde mig för att ta rygg. Det är den bästa hästen jag har kört, sa Wim Paal.

Redén: ”Är otroligt glad – var topp topp”
Propulsion blev historisk när han i fjol tog sin tredje raka seger i Hugo Åbergs Memorial. Det lyckades inte med en fjärde raka men efter en enastående insats och ett blixtsnabbt upplopp blev Propulsion tvåa. Tränaren Daniel Redén var mer än nöjd med sin stjärnas insats.
– Jag är så otroligt glad. Dels som han var i värmningen och dels att han hade en sådan speed till slut. Det var som när han var på topp topp. Han har varit borta i sex veckor och levererar en sån spurt. Det var 40 meter fram och han var bara två längder efter i mål. Men han är ingen vanlig häst. Nu passar det väl utmärkt med Åby Stora Pris som nästa start, sa Daniel Redén.
Trea i mål blev Pastore Bob och fyra Cyber Lane. Uza Jossey slutade femma efter den stenhårda öppningen.

Acciaio vann 600 000 i Breeders Course
Det bjöds på fantastiskt fina prestationer vid sidan av Åbergs i ramloppen. I finalen av Breeders Course för treåringar blev det favoritseger genom Acciaio och Örjan Kihlström. Den här storvuxne hingsten är en riktig bjässe men flytta på sig kan han verkligen. Han forcerades till ledningen av Örjan Kihlström efter ett drygt halvvarv och när utvändiga Ubiquarian Face försökte gå i närkamp in på upploppet sträckte Acciaio på sig ytterligare och svarade när tussarna drogs ur hästens öron. Ubiquarian Face höll tappert till andraplatsen. Segertiden blev 1.11,3/1640a och förstapriset var 600 000 kronor till hästen som tränas av Alessandro Gocciadoro. Nu siktar man mot det italienska derbyt.
– Han har gjort bra lopp varje gång när jag har kört honom och det är en riktigt bra treåring, sa Örjan Kihlström.

Staro McMillan klev runt alla och imponerade
Staro McMillan är det danska hoppet i Svenskt Travkriterium i höst. Han lär ha alla möjligheter att kriga om segern där efter vad han visade i V75-4. Han dundrade runt hela fältet från spår elva för Ken Ecce som körde offensivt. Ledande Hurricane River fick sig en rejäl tryckare varvet från mål och kunde inte svara längre. Staro McMillan tog över befälet och gled sedan ifrån till en lätt seger i imponerande stil. Vinnartiden blev 1.12,7/2140a.
– En mäktig häst, konstaterade Ken Ecce om jättelöftet som tränas av Sören Kolberg.
En favoritbetonad V75:a inleddes med en rejäl skräll när Thomas Uhrberg styrde in Classichap som tränas av Jerry Riordan. I ett galoppfyllt lopp vann han säkert från ledningen före Stoletheshow. Favoriten Tae Kwon Deo galopperade i inledningen men kom tillbaka bra till fjärdeplatsen.

Femstjärnig insats av Esprit Sisu
Rick Ebbinge från Holland har en mycket fin häst i Icke Shermer som vann enkelt den andra avdelningen från ledningen. Det var hästens sjunde seger i nionde starten.
De flesta loppen vanns från ledningen på Jägersro den här kvällen. Men en som vann bakifrån var Esprit Sisu, tränad av Svante Båth och körd av Erik Adielsson. Han kördes offensivt och fick tåga först i tredjespår på slutvarvet men hade trots det mod och styrka att koppla greppet in på upploppet. Han försvarade sig även femstjärnigt mot störtdykande Comanche Moon den sista biten.
– Han hade en ork och spänst som var femstjärnig och en inställning som var tiostjärnig, sa Erik Adielsson.
I det avslutande stayerloppet i V75-7 så svepte Illuminati förbi konkurrenterna och till ledningen inför slutvarvet. Dessvärre tappade hästen stilen kort före mål och galopperade precis på mållinjen. Mycket snöpligt såklart för kretsen kring hästen som gick miste om förstapriset på 250 000 kronor. Nu vann istället Reckless som spurtade vasst tillsammans med Björn Goop. Han höll därmed undan med knapp marginal före en likaledes bra spurtande Dragster.
Innan V75-tävlingarna drog igång så var Double Exposure ute och luftade sig. Hon ledde runt om obesvärat för Örjan Kihlström och sällan har väl en häst tjänat 200 000 kronor så enkelt. Double Exposure sattes aldrig på några prov och gled undan på tiden 1.11,1/1640a.
Sju rätt på V75 gav 20 658 kronor. Sex rätt gav 117 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt och därmed späs jackpoten till Rättviks på lördag på ytterligare.

Michael Carlsson, Kanal 75


För elva år sedan slutade Fredrik Linder som travtränare. Men 2017 drog han igång igen tillsammans med sin sambo Magdalena Eriksson. P&ari..


För elva år sedan slutade Fredrik Linder som travtränare. Men 2017 drog han igång igen tillsammans med sin sambo Magdalena Eriksson. På lördagen kom parets största seger hittills när fyraåriga Zeta Wise As slog sina kullsystrar i Stosprintern på Halmstadtravet.
- Så jäkla coolt! Och nervigt så in i skogen. Jag vet inte vad jag ska säga, sa Fredrik Linder innan ögonen tårades och rösten gav vika.
Kevin Oscarsson satt i sulkyn bakom det italienska stoet och han satsade offensivt från spår två bakom startbilen. Ekipaget kom till ledningen i den inledande kurvan och därifrån avverkade Zeta Wise As de 1 609 meterna på kilometertiden 1.11,3 när hon stegade undan till solklar seger, värd 800 000 kronor.
- Det är så många som är delaktiga i dag och jag önskar att alla kunde vara här. Vi är jättetacksamma att vi får ha den här hästen åt Stall Courant, sa en av glädje storgråtande Magdalena Eriksson.
För unge kuskstjärnan Kevin Oscarsson smällde segern också högt, vilket underströks av en rejäl segergest där körspöet flög i luften.
- Det här är den absolut största segern jag har tagit, sa Oscarsson.
- Hon var så lugn och harmonisk in i första sväng så då bestämde jag mig för att köra i spets. Zeta hade en väldigt bra dag i dag.
Andraplatsen tog av Roger Walmanns Aleppo Pine (Örjan Kihlström) och trea blev Jerry Riordan-tränade Maggie Cash (Carl Johan Jepson).

Hemmauppvisning i guld
Stjärnan Cyber Lane spelades till stor favorit i gulddivisionen och han gjorde inte sina anhängare besvikna. Trots ett tung lopp som första häst i andraspår stod den forne derbyvinnaren i en klass för sig. Halvvarvet från mål tog han över ledningen och lämnade motståndet. Över upploppet showade körande tränaren Johan Untersteiner för hemmapubliken när han i 150 meter hyllade hästen med en spektakulär segergest.
- Det är väldigt skönt när det är så bra som det känns. Det har varit segt att få igång honom varje år men han har känts fin i starterna som han har gjort och jag har haft feeling för att han är på gång. I dag gjorde han en riktigt rejäl insats, sa Johan Untersteiner.

Vann V75-debuten
Björn Goops Royal Navy Neo gjorde en imponerande prestation när han via en tung långspurt tog hem klass I-försöket.
- Han gick ju jättebra. Han fick dra tåget ute i tredjespår men hade ändå modet att avgöra, kommenterade Björn Goop.
I klass II tackade Eppur Si Muove för det stenhårda tempo som storfavoriten Nolimitjimmit höll i ledningen, när han i Peter H Sjöbergs händer spurtade till överlägsen seger.
- Helt otroligt! Vinna på V75 var vårat drömmål, sa amatörlicensierade Anna-Lena Waldén som endast har en häst på träningslistan.
Lärlingsloppet gick till Robert Berghs Fantasia Sisu och i sulkyn satt V75-debuterande Pia Jakobsson.
- Det blev ju helt perfekt. Hon fick smyga med och hade hur mycket som helst kvar till slut, summerade Bodenlärlingen sedan hästen avgjort från andra par utvändigt.
I silverdivisionen drog Comanche Moon och Joakim Lövgren det längsta strået och när Carl Johan Jepson vann den avslutande bronsdivisionen med Peter Untersteiner-tränade Pastor Power  landade utdelningen för alla rätt på V75 på 586 719 kronor. Sex rätt gav 2 550 kronor och för fem rätt fick man 176 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


En fullmatad V75-omgång stod på programmet på Jägersro på lördagen. Travbana i Malmö är inne i sin derbyweekend som ..


En fullmatad V75-omgång stod på programmet på Jägersro på lördagen. Travbana i Malmö är inne i sin derbyweekend som avslutas med derbysöndagen med det största unghästloppet av alla som huvudnummer. 
Björn Goop är med sina 143 hästar i stallet en av landets stormakter i travet. Hittills i år har man kört in 20,5 miljoner kronor med hästarna och formen har bara varit i stigande den senaste tiden.
Efter lördagens stalldubbel på V75 där främst Rajah Silvio gjorde extra bra ifrån sig är det med ett stort självförtroende Björn Goop med anställda tar sin an söndagens uppgifter.
- Det är kul när hästarna går bra naturligtvis, kommenterade Goop lördagens framgångar.
Det var en väldigt bra prestation Rajah Silvio svarade för i V75-2. Goop hade innerspåret med favoriten i klass II-loppet (47 procent) och fick köra allt vad som gick genom den första kurvan för att freda sig mot Spartak Face som i sin tur slog på en galopp efter 300 meter.
Efter en öppning i underkant 1.10 blev det lite lugnare och Rajah Silvio hade krafter kvar att kliva undan till slut.
- Han blir modigare och modigare och tar åt sig träningen på ett bra sätt. Nu blev det en rejäl öppning men han förivrade sig inte ändå, sa Björn Goop om hästen som nu tog tredje segern i fjärde starten i den nya regin.
Mamasan hade inte vunnit på 25 starter innan lördagen. I det inledande stoloppet var det femåriga stoet först i mål för första gången sedan slutet av 2016 och ställde till med en liten skräll för tränaren och kusken Björn Goop efter en kämpainsats.
En smakstart på helgen för Goop som har Chianti till start i derbyt och duon Maharani de Baroda och Mellby Free i oaks.

Vilken tvåa!
Adrian Kolgjini lät Dante Boko flyga till ledningen i gulddivisionen och väl där fick duon styra loppet lite som de ville.
Men det skulle bli tajt till slut. Andrahandsfavoriten vann loppet med mindre än en halv längd tillgodo på kusligt snabbe Cyber Lane som avslutade som en furie i tredjespår sista 600 meterna och så när hann fram från tredjeparet utvändigt.
Kolgjini jr var imponerad av Johan Untersteiners favorit.
- Vi var skyldiga att vinna med det loppet - men sedan finns det ju undantagshästar som Cyber Lane som kan trolla också. Untersteiners häst måste ha gått hur fort som helst och hjärtat satt i halsgropen på mig, sa Adrian Kolgjini.
Segertiden för Dante Boko i Birger Bengtssons Minne skrevs till 1.10,6 över 1640 meter, autostart.
Kommande uppgifter för måltvåan Cyber Lane kan handla om finalen av Trotting Masters i Östersund om två veckor och kanske VM-loppet i USA senare i höst.

Kylin Blom omutlig igen
För två veckor sedan tog färske travtränaren Oskar Kylin Blom och Antonio Tabac en övertygande seger i silverdivisionen hemma i Gävle.
På lördagen var det dags för andra raka i V75 för grållen. På den sista bortre långsidan lyftes Antonio Tabac ut från tredjeparet utvändigt och formdjuret från Gävle avgjorde utan problem via tredjespår genom den sista kurvan och avväpnade enkelt ledande favoriten Mack Dragan.
Överlägsen seger på tiden 1.11,7 över 2140 meter, auto.
- Jag vet inte vad jag ska tänka. Det var bra tempo men när man får gå först i tredjespår så brukar det alltid komma någon som har en speed till slut. Jag fick ett otroligt svar av honom över upploppet och han bara leker hem det på något vis, sa Oskar Kylin Blom.

Toddler hann undan
Bronsdivisionen slutade med hemmaseger och en rolig upploppsduell mellan Toddler och Marc Elias och Joakim Lövgren bakom Comanche Moon, där den senare smög med i ledarens rygg och så när på att hinna fram när luckan uppenbarade sig i början av upploppet.
Conrad Lugauers sexårige Toddler närmar sig miljonen intjänat i karriären.
Övriga V75-lopp vanns av Magnus Dahlén-tränade Vincent As (Carl Johan Jepson) medan det blev holländsk seger i klass I-försöket där Rick Ebbinge styrde knappe favoriten Gustafson till täten i utgången av den första kurvan och höll till mål. Jeroen Engwerda tränar.
Sju rätt på V75 delade ut 27 269 kronor, sex rätt gav 258 kronor och för fem rätt uppgick belöningen till 31 kronor.

Fotnot: Svenskt Travderby går som V75-6 på söndagen. Första V75-start är klockan 14.30.

Mikael Wikner, Kanal 75


Carl Johan Jepson fullbordade sitt hattrick i V86-7. Comanche Moon och Joakim Lövgren tog hand om ledningen och när Carl Johan Jepson ville övert..


Carl Johan Jepson fullbordade sitt hattrick i V86-7. Comanche Moon och Joakim Lövgren tog hand om ledningen och när Carl Johan Jepson ville överta med Mack Dragan blev det en vild körning i 300 meter. Men Mack Dragan gav sig inte och kom till spets varvet från mål. När attackerna kom på upploppet visade femåringen åter prov på sin envishet när han bärgade karriärens femtonde seger och passerade en miljon kronor i insprungna pengar.
- Jag är chockad, han slutar aldrig att chocka mig. Han är enastående och han betyder hemskt mycket. Det brukar inte gå med en sådan körning mitt i loppet, sade tränaren Morgan Wilhelmsson som även är uppfödare och ägare till hästen.
Mack Dragan betyder också mycket för segerkusken.
- Vi har haft fina framgångar på V75. Det är en häst man kört från början av karriären och nu har han har tjänat över en miljon och det trodde man inte första gången man kände på honom. Han var som en dålig tvååring att köra men han kan tävla ordentligt och det visade han redan då.

Tränardubbel med två skrällar 
Carl Johan Jepson inledde sitt segertåg med en jätteknall i V86-5. Favoriten Valborg Marje tog hand om ledningen medan Carl Johan Jepson och Julia Pellini smög med på innerspår. När luckan väl kom gav kusken anfallsorder och nollprocentaren visade ingen respekt för konkurrenterna.
- Jag har sagt till alla att hon var iordning och var jättebra sist och behövde det loppet. Jag är inte alls förvånad, sade tränaren Magnus Dahlén om den efterlängtade segern.
I V86-6 fortsatte Carl Johan Jepson på den inslagna vägen och ordnade en tränardubbel till Magnus Dahlén. När Neelix och comebackande Adrian Kolgjini tagit hand om ledningen och fått en stor lucka till övriga fältet såg loppet klart ut. Men som från ingenstans kom Carl Johan Jepson och Vischio Holz flygande från kön och tvåprocentaren tog hand om segern.
- Han var jättebra senast på Åby alltså och Magnus sa att han tränat bra. De var optimistiska i dag med men hästen var lite tufft anmäld men det visade sig att han bara vara bäst, sade Carl Johan Jepson och tränaren instämde.
- Han är överraskande bra. I dag blev det långsamt första tusen men det här är en riktig häst och jag hoppas kunna bevisa det framöver.

”Trivs förträffligt över 3000 meter”
En dubbel tog också Örjan Kihlström. Första segern togs tillsammans med Zdenka i V86-3. Ceylon Dream tog hand om ledningen medan Björn Goop och Wordfeud hamnade utvändigt. Till sist kom det också att handla om de tre hästarna där Daniel Redén-tränade Zdenka var starkast och bärgade karriärens första seger.
- Hon visade fin skalle, det stod och vägde lite på upploppet men hon visade fin fighting spirit, berömde Örjan Kihlström.
Den andra fullträffen kom i V86-8. Favoriten Bear Hope kom snabbt på slutet men Örjan Kihlström måttade in Gear Extension som tränas av Stefan Melander.
Trots dubbla tillägg var Elliot Coger bara starkast i Smålandsstayern över mastiga 3640 meter. Fredrik Persson satte in stöten varvet från mål och placerade Elliot Coger utvändigt ledaren. Favoriten Balfour följde med i rygg men Robert Berghs hade inget att sätta emot när Perssons sjuåring ryckte undan på upploppet.
- Jag ville vänta så länge som möjligt, gärna sista varvet och det fick jag göra. Det var ett helt perfekt lopp och han trivs förträffligt över 3000 meter, sade kusken tillika tränaren.

Jackpot på åtta rätt
Det blev spets och slut för Super Grabben i den inledande avdelningen. Femåringen tog sin andra raka seger tillsammans med Daniel Olsson i sulkyn. Mimmi Elfstrand tränar.
- Han vann över långdistans med voltstart senast och nu var det helt andra förutsättningar. Mimmi sa att han kunde öppna ganska rejält så jag tänkte att jag fick prova att trycka på gasen och det var inget snack, sade segerkusken.
Andra raka blev det även för Quite Right som fick helt rätt lopp i andra par utvändigt i V86-2. Tränaren Björn Goop placerade sin springare i rygg på Ryssebo la Reine och på upploppet spurtade fyraåringen enkelt hem segern.
Skrällaftonen på Vaggeryd gjorde att det blev jackpot för åtta rätt på V86 vilket betyder att pengarna flyttas vidare till nästa veckas omgång. Då beräknar ATG att det kommer ligga minst tio miljoner kronor i åttarättspotten. Sju rätt på V86 i kväll betalade 41 821 kronor och sex rätt gav 1 141 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Fossens Bonus lär bli att räkna med i gulddivisionen i höst. I alla fall att döma av intrycket han gav när han rundade av torsdagens V7..


Fossens Bonus lär bli att räkna med i gulddivisionen i höst. I alla fall att döma av intrycket han gav när han rundade av torsdagens V75-omgång på Åby. Från spår fyra pilade han till ledningen i en snabb öppning och när Magnus Jakobsson tryckte gasen i botten i slutkurvan gick han undan till säker seger på 1.10,3 över 1 640 meter.
- Man märker inte att det går så fort när man kör honom så man får verkligen hålla koll på klockan. Han är väldigt stor i steget och behöver inte jobba så mycket när han springer utan är väldigt effektiv, sa Färjestadtränaren.
Att andrahandsfavoriten, norskägde amerikanen Donatomite, var chanslös att utmana Fossens Bonus trots en smörresa i rygg gör värmlandshästens prestation än mer respektingivande.
- Jag hade hoppats att slippa ha Frode Hamre i rygg men det kändes aldrig som att det var någon riktig fara. Det är roligt med en sån här häst, konstaterade Jakobsson.

Skräll efter skräll efter skräll...
Övriga V75-favoriter föll som furor och många spelare fick sina drömmar om sju rätt krossade redan i det inledande långloppet. Där tackade 44-oddsaren Comanche Moon för en fin resa på innerspår genom att spurta till enkel seger på open stretch.
- 3 000 meter var en chansning vi gjorde. Över kort distans har han haft lite bekymmer med tempot och då kom tanken att längre distanser kan passa honom bra, sa hästens tränare och kusk Conrad Lugauer.
Redan i den andra avdelningen åkte spelarna på nästa käftsmäll när Johan Untersteiner hittade fram från fjärde par invändigt med egentränade treprocentaren Party Lane.
- Från bricka tolv trodde jag på noll chans i dag och jag tror att jag gav henne en geting av fem möjliga i Expressen. Men jag tänkte att jag kastar mig invändigt och det blev bra tempo. 500 kvar kände jag att får jag fritt har jag att åka med och sedan var det sesam öppna dig, sa den överraskade segerherren, som inte nöjde sig med en skrällseger.
Senare under kvällen vann han Conny Nobells Femåringspris med tvåprocentaren Shelby Glide.
- Nu är jag inte ett dugg överraskad. Jag tyckte nästan att Party Lane stod i för lågt odds med tanke på hur jag värderade vinstchansen men den här har jag varnat för hela veckan. Det ska stämma till lite i de här loppen men han är i ruggig ordning och det fick vi betalt för i dag.
I omgångens andra stolopp, Party Lanes lopp var det första, blev det nytt rens i kuponghögen sedan Rigmor Jacobsson-tränade fyraprocentaren Firewire körts till ledningen på den första bortre långsidan, dragit konkurrenterna möra och stuckit ifrån till överlägsen seger.
- Jag är inte överraskad. Jag har kört henne några gånger nu och tyckte att formen var i stigande. Senast på Solvalla blev hon kvar med både tussarna och norska gasen. I dag tänkte jag rycka dem men det blev bara tussarna, hästen drog i väg själv, sa kusken Niclas Stenquist.
Övriga V75-lopp vanns av Edvin Ceka-tränade Uncle di Poggio (Peter Untersteiner) och Flemming Jensens Stud Muffin.

Jättepott på lördag
På lördag når V75 Summer Heat sitt crescendo när Bergsåker arrangerar V75 med Sundsvall Open Trot som russinet i kakan. Då väntar också en gigantisk multijackpot. Den var redan inför torsdagens tävlingar uppe i 65 miljoner kronor och nu kryddas den med Åbys sjurättspott på över fem miljoner kronor. De V75-spelare som lyckades pricks in sex av torsdagskvällens vinnare fick för det 88 929 kronor och för fem rätt belönades man med 3 134 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Visst var han favorit i förhandstipsen, men att Stig H Johanssons Comanche Moon skulle vara stå i 12 för 10 på oddsindikatorn när sta..


Visst var han favorit i förhandstipsen, men att Stig H Johanssons Comanche Moon skulle vara stå i 12 för 10 på oddsindikatorn när starten gick i finalen av Mantorps stora treåringslopp var ändå lite oväntat.
Det visade sig emellertid finnas fog för förtroendet.
En blixtsnabb start till ledningen följdes av en varvning på 1.14,3. I slutsvängen kom segerrycket även om fuxen fick påminnas lite sista biten för att hålla ifrån sig vasst spurtande 127-oddsaren Baron Gift.
- Jag tror faktiskt att det mest var att han somnade in. Han kändes väldigt stark hela vägen hem, berättade Adielsson som inte sparade på superlativen:
- Han rör sig väldigt effektivt, det är en underbar häst.
Tiden blev 1.13,8/2 140 meter autostart och segern var värd 200 000 kronor vilket gjorde att Comanche Moon i ett nafs fördubblade sin startprissumma.

Jackpot på Jägersro
Och favoriter var temat för kvällen.
När nästan lika hårt nerspelade Wellino Avenue avrundande omgången stannade utdelningen för sex rätt vid blygsamma 723 kronor.
På fyra rätt blev det jackpot vilket innebär att nästan 1,2 miljoner kronor rullar vidare till tisdagens V64-omgång på Jägersro.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-8 Erik Adielsson 2140/2 A 1 13.8 12
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-7 Erik Adielsson 1640/1 D 1 12.3 23
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-8 Erik Adielsson 2140/3 C 1 14.7 23
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-8 Erik Adielsson 2140/3 A 2 14.2 12
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-3 Erik Adielsson 2140/8 C 3 14.5 38
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-4 Erik Adielsson 2140/5 B 1 14.9 16
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-3 Torbjörn Jansson 2140/12 B 2 14.5 32
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-1 Erik Adielsson 2140/3 D 1 16.3 18
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-9 Conrad Lugauer 2140/7 B 0 15.5 284
2017-10-12 2017-10-12 Åby-8 Conrad Lugauer 2140/10 A 5 14.1 59
2017-09-06 2017-09-06 Åby-9 Conrad Lugauer 3140/2 B 0 16.5 55
2017-08-24 2017-08-24 Åby-5 Conrad Lugauer 3140/5 D 1 14.8 439
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Conrad Lugauer 1640/7 C 4 12.1 170
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-6 Conrad Lugauer 1640/7 C 4 12.8 27
2017-04-28 2017-04-28 Åby-8 Conrad Lugauer 2140/1 C 4 13.4 210
2017-04-12 2017-04-12 Åby-9 Conrad Lugauer 2140/7 C 0 g 53
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-4 Christoffer Eriksson 2140/3 C 1 14.4 17
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-10 Kim Eriksson 1640/4 C 6 13.2 81
2018-12-05 2018-12-05 Åby-9 Joakim Lövgren 2140/11 B 3 14.0 141
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-9 Joakim Lövgren 2140/9 C 0 g 186
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-10 Joakim Lövgren 2640/4 C 7 13.6 237
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-7 Joakim Lövgren 2140/6 B 3 12.4 28
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-6 Bernardo Grasso 1140/8 C 5 104
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 Joakim Lövgren 2140/3 B 3 12.3 25
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-10 Joakim Lövgren 2140/2 C 2 12.1 83
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-1 Joakim Lövgren 1640/2 C 1 11.2 35
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-8 Joakim Lövgren 1640/1 B 2 11.3 28
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-9 Joakim Lövgren 2140/10 C 0 13.8 248
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-9 Joakim Lövgren 2140/5 C 6 13.2 195
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-3 Joakim Lövgren 2140/1 C 1 12.8 63
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-1 Joakim Lövgren 1640/2 B 0 g 28
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-3 Joakim Lövgren 1640/2 C 1 11.6 15
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-7 Joakim Lövgren 2140/5 B 2 13.6 46
2018-03-22 2018-03-22 Åby-8 Joakim Lövgren 2160/4 B 3 15.0 40
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-2 Niklas Lindblad 2200/6 B 3 13.9 21
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-9 Joakim Lövgren 1640/7 B 7 12.2 70
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-4 Joakim Lövgren 2140/3 B 1 12.8 31
2019-08-10 2019-08-10 Åby-7 Joakim Lövgren 2140/6 D 0 13.2 94
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-9 Joakim Lövgren 2140/9 C 2 12.4 93
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-9 Joakim Lövgren 1640/9 C 1 11.3 140
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-9 Joakim Lövgren 2140/10 B 6 12.2 186
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-5 Joakim Lövgren 2140/2 A 1 13.3 14
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-4 Joakim Lövgren 2140/3 B 2 13.3 33
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-1 Joakim Lövgren 2140/7 B 1 13.2 33
2019-04-17 2019-04-17 Åby-2 Joakim Lövgren 1640/5 B 2 11.6 42
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-7 Joakim Lövgren 2680/7 B 2 13.9 38
2019-03-21 2019-03-21 Åby-8 Joakim Lövgren 2160/10 C 2 13.7 66
2019-01-03 2019-01-03 Åby-9 Joakim Lövgren 2680/11 B 0 15.6 86ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se