Coin Perdu travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Coin Perdu travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Coin Perdu har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-12 Erik Adielsson 3200/13 A

Nyheter för travhäst Coin Perdu


V86 Super Days rullar vidare och på fredagen var det dags för Bjerke och Bergsåker V86 att dela på miljonspelet. Bergsåker inledde ..


V86 Super Days rullar vidare och på fredagen var det dags för Bjerke och Bergsåker V86 att dela på miljonspelet. Bergsåker inledde sitt dubbeltrav och värmde upp inför lördagens jackpotomgång på V75. Topphästen Coin Perdu skulle ha startat förra lördagen i V75 i Gävle men tränaren Svante Båth valde att stryka på grund av banuderlaget. Att det sannerligen inte var något fel på formen visade Coin Perdu under fredagskvällen. I stayerloppet över dryga tre varv fick ha dem sämsta starten av de två mest betrodda hästarna. Robert Bergh vann den kampen med andrahandsfavoriten Axl Rose som inledde i andra par utvändigt men som körde till ledningen två varv från mål. Samtidigt satt Coin Perdu sist i fältet och sedan ut i fjärde par utvändigt. Axl Rose drog i ett 1.15-tempo i täten men när Erik Adielsson kastade loss över den sista bortre långsidan med Coin Perdu gick det undan värre. Den Svante Båth-tränade unghäststjärnan svepte förbi konkurrenterna i fjärdespår och nådde fram utvändigt om ledaren halvvarvet kvar. Coin Perdu slog klorna i ledande Axel Rose som hade det kämpigt genom slutkurvan och kopplade greppet in på upploppet. Coin Perdu gick sedan undan till en lätt och övertygande seger. Han travade fint och såg riktigt bra ut vid sin andra raka fullträff.
– Jag hade hoppats komma förbi Robban från start men han var med på noterna och det var bara att ta skeden i vacker hand och lägga ner honom. Han avgjorde enkelt och var fantastiskt fin, berömde Erik Adielsson.

Derbykungen kan vinna med derbyvinnarens bror
Geir Vegard Gundersen kan man verkligen kalla för ”derbykungen” då han har vunnit det norska derbyt som tränare hela sex gånger de senaste åtta åren. Han jagar i år sin färde raka fullträff och kvalade in samtliga hästar i kvällens uttagningslopp på Bjerke. Utanför V86 vann Magnus Teien Gundersen med Kraes som vann lätt. Det gjorde även storfavoriten Cicero T.G. i den första avdelningen med Geir Vegard Gundersen själv i sulkyn. Den fyraårige hingsten har nu hela nio segrar på tio starter och är ett jättelöfte utöver det vanliga. Han är bror med Support Justice som Geir Vegard vann derbyt med 2013. Gundersen körde tidigt till ledningen med sin adept och blev aldrig utmanad på allvar. Cicero T.G. stack enkelt undan över upploppet till en övertygande seger och blir inte lätt att tas med i finalen.
– Han var väldigt bra och kändes stark och fin. Alla hästar gick kjempebra idag och gick vidare, sa Geir Vegard Gundersen.

Äntligen seger för Diamanten
Diamanten har gjort flera tappra insatser i gulddivisionen och varit bland de tre flera gånge utan att få vinna. Men nu var det dags och den första fullträffen på över ett år kom i den andra V86-avdelningen på Bergsåker. Storfavoriten Zaccaria Bar galopperade i den första kurvan samtidigt som Island Life tog ledningen och drog i ett hårt tempo. Första varvet travades efter 1.10,4 och Björn Goop hade placerat Diamanten perfekt i andra par utvändigt. Det var Global Adventure utvändigt om ledaren som kopplade greppet in på upploppet och stred berömvärt. Men det räckte ”bara” till andraplatsen för när Björn Goop vred ut Diamanten vid upploppets början hade hästen bästa farten till slut och tog sig säkert förbi. Segertiden blev finfina 1.10,7/1640a för den av Peter ”Foppa” Forsbergs delägda stjärna.
– Han har verkligen gjort sig förtjänt av en seger. Det är klart att det är lite frustrerande när man inte vinner men samtidigt har han haft en väldig otur och haft dåliga utgångslägen. Det är svårt i den här klassen när alla är så jämna, sa Björn Goop.

Norsk överraskning
I den tredje avdelningen blev det en rejäl överraskning i uttagningsloppet till det norska derbyt, där 19-oddsaren Super Winner spurtade till en lätt seger efter att ha kommit loss ifrån rygg på ledaren i utgången av sista sväng. I sulkyn satt Åsbjörn Tengsareid som även tränar.
Oskar Flordhed bjöd på en snygg och offensiv styrning där han kuppade sig till ledningen mitt i loppet när han körde till från spår tolv. Den taktiska finessen skulle visa sig vara ett vinstgivande drag med Caprioso. Hästen, som tränas av Öystein Tjomsland, höll säkert undan över upploppet före Hunter Montana som fick chansen sent ifrån rygg på ledaren. Oskar Flordhed knöt näven i en segergest när mållinjen passerades efter den sköna segern med Caprioso i V86-4, tillika lärlingsloppet. Favoriten Vice Versa Diamant galopperat upprepat.

Stallskriket höll
Stallskriket Todin, numera i regi Erik Killingmo, infriade förväntningarna i den femte avdelningen och utan skor på samtliga hovar dansade han undan från ledningen och vann lekande lätt.
Åsbjörn Tengsareid tog en dubbelseger på V86 när han styrde in segermaskinen Axe Brogård till en ny fullträff i den sjunde avdelningen. Favoriten vann enkelt från ledningen och höll säkert Gonzales B.R. ifrån sig över upploppet.
Erik Adielsson vann dubbel på V86 när han styrde in Katja Melkko-tränade Didi Dam i den avslutande avdelningen. Han vann spetsstriden gentemot storfavoriten Honfleur Mearas och fångade upp den sistnämnde på utsidan. Erik Adielsson ryckte undan i slutsvängen och skaffade sig ett par länger som krympte till slut. Didi Dam höll säkert undan, men Honfleur Mearas gav sig aldrig och närmade sig den sista biten och föll med flaggan i topp som tvåa.
Åtta rätt på V86 gav 16 828 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Vädret bjöd inledningsvis på spridda störtskurar som gjorde banan lite regnvåt, men Mantorp bjöd trots detta på fina t&aum..


Vädret bjöd inledningsvis på spridda störtskurar som gjorde banan lite regnvåt, men Mantorp bjöd trots detta på fina tävlingar med högklassig sport.
Coin Perdu har haft en framgångsriks men brokig tävlingskarriär och trots att han nu är sju år och att han började tävla som tvååring så gjorde han i V64–1 sin blott 31:a start i karriären.
När Svante Båth-tränade Coin Perdu ifjol gjorde comeback hade han varit borta från tävlingsbanan i två år, och om någon tvivlat på om Coin Perdu kan komma tillbaka till toppen, så borde tvivlet ha dämpats efter kvällens insats.
Med en amerikansk sulky bakom sig gav Coin Perdu ett riktigt fint intryck, nästan hela vägen in i mål. När Erik Adielsson bad Coin Perdu om full fart in på sista bortre långsidan fick han ett snabbt svar och Coin Perdu sköljde till ledningen. Segern var sedan aldrig i fara, men under de sista 50 meterna blev det ändå lite dramatik då Coin Perdu taktade ur och tappade travet.
– Han slutade springa 50 meter kvar och ballade ur fullständigt, men han kändes så spänstig och fin och jag hade så mycket krafter kvar att jag är ganska så säker på att Coin Perdu bara slappnade av för tidigt. Han avslutade 1.10,5 sista varvet med bra kräm i tömmarna och han tar steg åt rätt håll varje dag, sa Erik Adielsson i vinnarcirkeln.

Strulpelle på rätt väg
Bandido Gar vann hälften av sina lopp ifjol som treåring, ofta mot riktigt bra motstånd dessutom. I år har det mest strulat och han kom till start med en resultatrad där det senaste loppets femtepris var det bästa resultat han kunde visa upp. I V64–2 var dock segern aldrig i fara. Efter ett lopp utvändigt längst bak i fältet kunde Jorma Kontio vänta med att sätta in stöten och in på upploppet var det redan klart och Jorma Kontio satt blickstilla i sulkyn när Bandido Gar kopplade greppet på Vien Ici.
Tränaren Susanne Richter var själaglad efter segern och berättade om varför Bandido Gar nu fungerade bättre.
– Äntligen fungerade han. Jag litade på min magkänsla och tyngde ner honom mycket mer nu, sa Susanne Richter.

Tog tredje raka segern
Under kvällen bjöds det på fyra Breeder’s Crown-uttagningar där de sex första hästarna i mål tog sig vidare till semifinal.
Solen tittade fram och banan hade hunnit torka upp en aning när Red Lady Express följde upp sin senaste seger i E3-final genom att gå i ledningen varje meter av V64–3. Efter en snabb start fick körande Björn Goop sänka tempot och när han sedan ökade hastigheten igen under slutvarvet kunde ingen riktigt haka på. Det treåriga stoet tränas av b-tränaren Christian Persson och i sin sjunde start i livet tog Readly Express-dottern sin fjärde seger. Segertiden landade trots ett lugnt förstavarv på 1.13,9 och nu väntar härnäst kval till Oaks för Red Lady Express.
Without a Doubt tvekade inte en sekund när han försvarade ledningen från sitt innerspår och sen fortsatte han att försvara sig när favoriten Aquarius Face kom fram utvändigt i V64–4. Satsningen från kusken Martijn de Haan visade sig helt korrekt, för ingen kunde utmana Without a Doubt in mot mål. Aquarius Face höll bra till andraplatsen för Lutfi Kolgjini.

Önas Prince är fortsatt kung
Önas Prince var redan krönt till kung över fyraårskullen efter seger i både Kungapokalen och Sprintermästaren. I V64–5 hade han lottats till spår tolv och i en Breeder’s Crown-uttagning där huvudfokus var att ta sig vidare till semifinal genom att vara bland de sex första i mål satt Önas Prince långt bak i fältet. Över upploppet visade dock Önas Prince att han är kullens starkaste och snabbaste häst genom att flyga fram och säkra segern tillsammans med Per Nordström precis när mållinjen uppenbarade sig.

Vann efter ännu en tuff resa
Norska gästen Global Bred To Win hade sju raka segrar varav de tre senaste segrarna tagits från positionen utvändigt om ledaren. Tränaren Geier Vegard Gundersen hade sagt att man nu ville ge Global Bred To Win ett rygglopp och det fick hon också under det inledande varvet. Men när kusken Magnus Teien Gundersen sände iväg Global Bred To Win var det ingen som gick ut framför henne och hon fick gå hela sista varvet först i tredjespår. Trots ännu en tuff resa fanns det inget som kunde stoppa Global Bred To Win i hennes väg mot åttonde raka segern och segermarginalen skrevs till tre betryggande längder.
6 rätt gav 470 kronor, 5 rätt 8 kronor och för 4 rätt blev det ingen utdelning och de pengarna flyttas över till en jackpot.

Casper Hedberg, Kanal 75


Sister Sledge var omgångens största favorit och i ett litet fält vågade ingen bråka med henne i V64–1 när hon enkelt kund..


Sister Sledge var omgångens största favorit och i ett litet fält vågade ingen bråka med henne i V64–1 när hon enkelt kunde behålla ledningen. Sister Sledge fick varva på långsamma 1.16,9 och när tempot drogs upp under sista varvet kunde ingen vare sig riktigt hänga på eller utmana.
Tränaren Daniel Redén var så klart nöjd med sin häst.
– Det här sa väl inte så mycket, men hon har en sådan skön inställning. Hon är flegmatisk och gör inte mer än vad hon behöver. Hon har haft två stenhårda säsonger i USA och hon är verkligen värd att få en lugnare säsong i år. Vi siktar på nästa år och förhoppningsvis får hon ha en lång karriär, sa Daniel Redén.
Om den inledande avdelningen var utan spänning var V64–2 desto mer händelserik och när Immanuel K. spurtade till seger med en längds marginal så bjöd segerkusken Daniel Wäjersten på segergest.
Inledningen gick väldigt fort. Idomenio Sisu och In Case Of Fire duellerade länge och den förstnämnde tvingades till en öppning efter 1.08,6 de första femhundra meterna. Idomenio Sisu visade tidigt att han inte hade sin bästa dag och in på upploppet sågs många hästar med chans. Kavatåsåfin som delar av loppet gått först i andraspår kopplade greppet över ledaren, men längst ut i banan kom Immanuel K. Segertiden blev 1.13,6.
– Han var med och lärde lite ifjol och jag tror att han hade nytta av att göra några starter som tvååring. I vinter har han gått lite backträning för att jag tyckte han behövde bli lite starkare i kroppen. Jag kände ingen skillnad i april, men nu tycker jag verkligen att han har tagit riktigt bra fart, sa en nöjd Daniel Wäjersten.
Av bara farten fortsatte framgångarna också V64–3 där Claude P.Hill vann med sträckta linor över mål. Daniel Wäjersten körde resolut fram och visade tydligt att han ville köra i ledningen och väl där var han sedan aldrig hotad och Claude P.Hill tog fjärde segern i artonde starten.

Tog en stalldubbel
Daniel Wäjerstens framfart var inte slut där. I V64–4 vann stora favoriten Berra Steel efter att tidigt ha tagit över ledningen. I sulkyn satt Andreas Lövdal och bakom det segrande ekipaget spurtade stallkamraten Bowling El Mar och fixade en stalldubbel till Daniel Wäjersten.
Första och enda skrällen kom i V64–5. 15-årige Mel Odin stod i blott 2 % på V64 och vann trots att han fick gå först i tredjespår det sista dryga halvvarvet. Tränaren och segerkusken Micael Melander berättade om den osannolike segraren.
– Jag ska skriva en bok om Mel Odin. Han har haft fem gaffelbandsskador, en tumör och en gång stod han på djursjukhuset i Uppsala i en hel månad och var nära döden. Jag är jätteglad för att få vara här idag, sa Micael Melander.  
Erik Adielsson ramade in omgången genom att vinna även den avslutande avdelningen med en tapper Coin Perdu som avancerade fram utvändigt om ledaren Esprit Sisu. Tempot under det sista varvet var högt uppskruvat men Coin Perdu kunde ändå plocka ner ledaren på ett gediget vis.
Sex rätt gav 29 206 kronor, fem rätt 9 kronor och fyra rätt 9 kronor.

Casper Hedberg, Kanal 75

Den nya plattformen för start- och resultatlistor kommer lanseras efter sommaren. Information från ATG kommer gå ut i god tid innan lansering.
Tills vidare kommer start- och resultatlistor fortsatt finnas tillgängliga här på Kanal75.se.

Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor efter flytten var vänlig mejla ATG med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Mindyourvalue W.F. har tidigare firat fina framgångar i monté i Frankrike, där han bland annat har vunnit flera lopp på Vincennes. Nu va..


Mindyourvalue W.F. har tidigare firat fina framgångar i monté i Frankrike, där han bland annat har vunnit flera lopp på Vincennes. Nu var det debut under sadel på svensk mark och det skedde i Åby Monté Trophy som kördes inom V64 under torsdagskvällen. I sadeln satt Emilia Leo som placerade hästen utvändigt om den ledande Robin Hood som försvarade täten. Men när Vitruvio kom med en hastig attack varvet kvar pressade sig Mindyourvalue W.F. till ledningen ut på slutrundan och fick Vitruvio på utsidan som uppvaktade stenhårt. Duon lämnade det övriga fältet med många längder och de hela utmynnade i en våldsam duell upploppet ner. Utvändige Vitruvio såg ut att koppla greppet men Mindyourvalue W.F. vägrade att ge sig. Kort före mål kontrade han samtidigt som Vitruvio snöpligt galopperade precis före mållinjen. Båda hästarna svarade för enormt svettiga insatser och en topprestation naturligtvis av Mindyourvalue W.F. som vann och tog hem förstapriset på en kvarts miljon kronor. Segertiden blev 1.11,8/2140a vilket var nytt löpningsrekord.
– Vilket race! Han är skithäftig att sitta bakom och gör jobbet själv. Jag kände mig aldrig slagen faktiskt även om det var hårt upploppet ner, sa Emilia Leo.

Velvet Gio återigen en vinnare
Velvet Gio har tävlat i tuffa sammanhang, bland annat i Frankrike, och inte vunnit lopp sedan den 23 november 2019. Men i Juli-eliten var det dags för Magnus Dahléns gulddivisionshäst att få besöka vinnarcirkeln igen. Körd av Carl Jepson öppnade han bra och kunde ta över ledningen från Poet Broline efter ett halvvarv. Velvet Gio fick sedan bestämma i lugnt tempo, 1.13,8 första varvet, och därefter gick undan betydligt snabbare på slutrundan. Joakim Lövgren, som ersatte Erik Adielsson bakom Coin Perdu, lämnade tredje par utvändigt mitt i loppet när det gick sakta och avancerade fram utvändigt om ledaren efter ett varv. Men han var utan chans att gå i närkamp med Velvet Gio som stack ifrån till en lekande lätt seger med flera längder över upploppet. Förstapriset var 75 000 kronor och vinnartiden blev 1.12,6/2140a.
– Det är ju en häst som är bra och som har kommit tillbaka efter skada och gjort två lopp innan. Han kändes fin och är både snabb och stark. Vi kom förbi Coin Perdu från start och jag hade på känn att André skulle släppa och vara nöjd med min rygg. Då var mycket vunnet och han vann säkert med norsken kvar, så det fanns en del kvar, sa Carl Johan Jepson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hindy Heikant var som en blixt från start och lekte sig till ledningen. Yuvaraj kom också iväg bra och parkerade utvändigt. Tempo var inte..


Hindy Heikant var som en blixt från start och lekte sig till ledningen. Yuvaraj kom också iväg bra och parkerade utvändigt. Tempo var inte överdrivet högt, men ledaren kastade in handduken redan 600 meter före mål och Yuvaraj tog över och resten var ren defilering.
- Han har gått fint hela året. I dag fick han tidigt tätkänning och orkade ändå hem, sade Peter Untersteiner.
Coin Perdu eller Esprit Sisu var frågan i V86-2. Esprit Sisu fick trava utvändigt om ledande Zinco Jet sista varvet och det var avgörande. Coin Perdu fick smyga med i rygg och hade det bästa spurtkrutet över upploppet och tog sig förbi en tapper Esprit Sisu kort före mål för Erik Adielsson.
- Jag är nöjd med honom. Han rumplade till två gånger och vi körde fort och det var en rolig seger, sade Erik Adielsson.
Robert Dunder har funnit sig väl tillrätta på Bergsåker. Efter en stark vinter så har stallformen ”dippat” den senaste månaden. Nu ser det ut att ha vänt igen. Fyraårige Kissinger Boko hade lekstuga med sina motståndare i V86-4. Trots bakspår kom Kissingen Boko bra igenom från start och hamnade utvändigt ledaren in i första sväng. Ledande Nomo fick bestämma tempot, men blev en munsbit för Kissinger Boko som gled undan till en smått överlägsen seger.
- Jag fick dom svar jag ville ha och han var fin i dag. Han visar inte så mycket hemma, men när han kommer till banan då fokuserar han sig på sin uppgift, sade Robert Dunder.

Favoriter som höll
Favoriten i V86-5 Lady Beluga hade inga problem att infria spelarnas förtroende. Joakim Lövgren vände på en femöring från start och hade inga problem att hålla ledningen. Någon fartfest blev det inte och Lady Beluga stack ifrån konkurrenterna i sista sväng
Ännu större favorit var Global At Work tillsammans med Daniel Wäjersten i V86-6 och även hon höll för trycket. Det var samma segerrecept som för Lady Beluga och Global At Work vann också väldigt lätt.

Starkt nyförvärv
Per Linderoth var nöjd med sitt nyförvärv Young King och satte allt på ett kort in i första sväng och körde sig till ledningen. Tempo var högt och det gynnade Gooner som såg ut som en vinnare i sista sväng, men Young King bet ihop och kontrade till sig segern.
Cab Lane var bäst i V86-inledningen tillsammans med Johan Untersteiner trots att han fick trava utvändigt om favoriten Racing Ribb som fick öppna tufft för att ta ledningen. 
Hanna Lähdekorpi hade ingen brådska bakom Quite Special och lät täthästarna dra på i ett högt tempo. Quite Special avslutade starkt och fick tag på Victory Lee precis på mållinjen i V86-3.
Åtta rätt gav 19 464 kronor, sju rätt 218 kronor och sex rätt 26 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Very Kronos väg mot stjärnstatus har varit spikrak sedan han i höstas bestämde sig för att lägga galoppskorna på hylla..


 Very Kronos väg mot stjärnstatus har varit spikrak sedan han i höstas bestämde sig för att lägga galoppskorna på hyllan.
Svante Båth visste redan inför årsdebuten på Bergsåker att han hade biljetten klar till Paralympiatravet. Att Very Kronos aldrig kunde nå Who’s Who över upploppet var därför inget som störde ritningarna.
Men många blev nog överraskade när den regerande svenske mästaren dök upp i lördagens startlistor, bara veckan innan miljonloppet på Åby.
- Den som är orolig för att det kan bli tufft för honom kan tänka på den lilla resan vi gjorde till Skellefteå i höstas. Det var 80 mil enkel resa, sedan hem och vidare till Åby lördagen efter då han sprang världsrekord, påminner Båth som dessutom har ytterligare ett mål med loppet som körs över elitloppsdistansen 1 609 meter. En distans som Very Kronos helt saknar erfarenhet av.
Karriärens enda start över sprinterdistans slutade nämligen med galopp i första sväng på Hagmyren i september, för övrigt hästens senaste felsteg i lopp.
- Jag fattar egentligen inte hur man kan köra ett uttagningslopp till Paralympiatravet över 1 600 meter, och alla andra över 2 100 meter. Det är som att ett kval till långa E3 går över kort distans. Men som läget är för egen del så passar det perfekt. Jag vill gärna ha ett 1 600-meterslopp i kroppen på honom, om vi nu skulle lyckas få en rosa biljett.

Toppform i Elitloppet
En rosa biljett betyder välkommen till Elitloppet och Svante Båth hymlar inte med att det är försommarens riktigt stora mål.
Men då kommer Very Kronos inte att matchas på samma sätt.
- Får han en inbjudan till Elitloppet efter Paralympiatravet så blir det inga starter däremellan. Om allt går väl kan vi få de täta starterna den söndagen istället.
Om man mäter formen i procent, var skulle du säga att han står inför lördagens lopp?
- Det är en väldigt tacksam häst att sätta i form. Han har aldrig sämre än 75 procent och det är väl ungefär där han låg i årsdebuten. Hästen var väldigt pigg i loppet, men han var positivt pigg, bara löpglad. Han var inte speciellt trött och hade låg puls efteråt och allting i träningen tyder på att han tagit det på bästa sätt. Nu hoppas vi att lördagens lopp ska göra att han har åtminstone 95 procent i Paralympiatravet. De sista procenten försöker vi få till sista söndagen i maj om vi får vara med där. På lördag skulle jag säga att han ligger någonstans mellan 75 och 95.
Vilken typ av genomkörare är du ute efter på lördag, en resa utvändigt om ledande Sorbet i hårt tempo?
- Det är inget önskescenario, men hästen klarar att gå i dödens om det skulle vara så. Och skulle han behöva springa sig trött så oroar det mig inte heller. Det viktigaste för mig den här gången är att hästen går felfritt och får den genomkörare som vi planerat för.
Hur ser du på segerchansen?
- Det vill jag inte spekulera i eftersom det inte är så viktigt för mig den här gången. Det viktiga är att hästen går felfritt och gör ett riktigt bra lopp. Barfotakörningen sparar vi på och inga ändringar i övrigt heller, säger Svante Båth.

Det här berättar Svante Båth om sina övriga hästar på V75:
- 8 Zante Grif (V75-3) var jag lite osäker på inför första starten och tog det mest för att se och lära med skorna på. Sedan har hon har fungerat riktigt bra i två starter. Senast gick hon jättefort upploppet ner och jag var väldigt nöjd. Vi hoppas att det går att köra barfota bak igen och tar hon bara de täta starterna på rätt sätt så tycker jag att hon ska slåss om segern här. Även om hästen varit rejäl i tidigare regi så upplever jag henne som mer snabb än stark.
- 12 Coin Perdu (V75-7) har fungerat väldigt bra och inte behövt gå i botten i någon start sedan comebacken. Han har väl kommit upp i full form nu och det vi jobbar på är hårdheten, därför varvar vi lite tuffare uppgifter med lite enklare. Han står distansen, men nu möter vi toppduon från Harper Hanovers i fjol och då är det svårt att tro på mer än platschans. Inga ändringar.

Robin Johansson, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-8 Erik Adielsson 1640/2 A 1 12.7 16
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-6 Erik Adielsson 1640/1 A 1 14.0 13
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-7 Erik Adielsson 1640/12 C 1 13.0 56
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-1 Erik Adielsson 2140/5 B 1 17.7 12
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-2 Erik Adielsson 1640/7 D 1 16.1 23
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-1 Erik Adielsson 1640/2 C str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-9 Erik Adielsson 2140/6 A 1 14.2 12
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-4 Erik Adielsson 2140/8 A 0 g 14
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2640/4 C 2 12.1 34
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-6 Erik Adielsson 2640/5 A 1 13.8 12
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-5 Erik Adielsson 2640/7 A 0 g 11
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-10 Erik Adielsson 2140/3 A 1 12.8 14
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-5 Erik Adielsson 2140/5 A 1 13.8 11
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-7 Erik Adielsson 2180/5 C 1 14.1 11
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-4 Erik Adielsson 2140/5 B 1 14.0 14
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-6 Erik Adielsson 2640/11 B 0 g 20
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-5 Erik Adielsson 2140/7 B 3 14.1 47
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-10 Erik Adielsson 2640/2 C 0 17.7g 49
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-11 Erik Adielsson 2140/8 B 1 14.3 23
2020-11-06 2020-11-06 Romme-4 Erik Adielsson 3180/4 C 2 14.9 19
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-10 Erik Adielsson 2700/10 D 1 13.9 18
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-9 Erik Adielsson 3180/13 A 1 14.4 21
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-7 Erik Adielsson 2640/4 A str
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-4 Erik Adielsson 2140/4 A 1 12.7 17
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-9 Erik Adielsson 2640/9 A 1 13.5 33
2021-07-01 2021-07-01 Åby-9 Erik Adielsson 2140/4 A 2 12.8 28
2021-06-11 2021-06-11 Romme-9 Erik Adielsson 2140/4 A 2 13.2 30
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-7 Erik Adielsson 2160/3 A 1 12.5 23
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-11 Erik Adielsson 3180/12 B 5 13.9 144
2021-04-14 2021-04-14 Åby-6 Erik Adielsson 3180/5 C 1 14.8 15
2021-04-04 2021-04-04 Romme-11 Erik Adielsson 2640/10 D 6 14.4 155
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-4 Erik Adielsson 2680/9 A 1 15.7 11
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-4 Erik Adielsson 2680/7 C str
2021-02-07 2021-02-07 Romme-4 Erik Adielsson 2140/9 B 1 13.5 16
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-8 Erik Adielsson 2140/1 B 5 13.7 160ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se