Coal Trader travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Coal Trader travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Coal Trader har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Coal Trader har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Coal Trader


Det blev dubbelt Finland i topp i uttagningsloppen till Europaderbyt (Grand Prix de l'U.E.T) som avgjordes på Solvalla inom ramen för V75 på l&..


Det blev dubbelt Finland i topp i uttagningsloppen till Europaderbyt (Grand Prix de l'U.E.T) som avgjordes på Solvalla inom ramen för V75 på lördagen.
Finalen i fyraåringarnas europadrabbning går i den finska huvudstaden Helsingfors 12 oktober och med finska ögon blev det två mycket passande kvalvinnare på Solvalla.
En stjärna med ett något egendomligt klingande namn är han, Graceful Swamp. Den finske hästen är en segermaskin och kom till loppet på Solvalla med 28 segrar på 34 starter i karriären.
Erkki-Pekka Mäkinen hade nyligen vunnit derbyt hemma i Finland med sin häst. I kvalet till Europaderbyt gällde det att sluta bland de tre första – men finländarna ville mer än så.
Timo Nurmos favoritspelade Cab Lane galopperade bort sina möjligheter i strid om ledningen. Kombattanten utvändigt var Graceful Swamp som kördes resolut av Ari Moilainen.
Efter snabba 1.09,0 första 500 dämpades tempot och Graceful Swamp kunde enkelt kliva undan till en vattentät seger i regnet på Solvalla. Segertiden skrevs till 1.12,6 över 2.140 meter.
Erkki-Pekka Mäkinen har varit tränare i 45 år och säger att han aldrig tränat en häst som ens varit i närheten av Graceful Swamp i kapacitet.
Kusken Ari Moilanen är en rutinerad räv men kapitulerar han också likt tränaren inför Graceful Swamps förmågor.
- Den bästa häst jag kört i min karriär.

Finskt igen
Tuomas Korvenoja får inte heller långt till finalen av Europaderbyt med Lewis Ale. Den finske tränaren stod på stallbacken på Solvalla och såg Mika Forss lotsa hästen till en säker seger i det första uttagningsloppet.
Lewis Ale, förra årets kriterievinnare i Finland, pilade lite oväntat till ledningen och stannade där i ett lopp med många galopper. Segertiden skrevs till 1.11,8 över 2.140 meter.
Tvåa slutade Marcus Lindgrens Stoletheshow och trea Roger Walmanns Forfantone Am som alltså också är klara för den stora finalen,

”Höra på pensionärshemmet”
From The Mine imponerade vid sin förssöksseger på Solänget. Men läge och motstånd i finalen av bronsdivisionen drog ner förväntningarna.
Magnus A Djuse blev hängande i starten från sjundepåret, testade mot ledningen men gav upp satsningen och blev sedermera avlöst och fick tredje utvändigt med den sjuårige brunskimmeln som är i amatörträning på Umåker.
From The Mine var klart starkast till slut efter ett tungt avslut i spåren genom den sista kurvan och helt enkelt suverän i sin andra raka V75-seger.
Catarina Norqvist, amatör från Umåker, tränar och deläger From The Mine. En liten aktör i travets Sverige som dessutom kunde räkna in en fjärdeplats med stallets Coal Trader i Walter Lundbergs Memorial.
- Jag är glad att ta mig till finalen och tycker att det är jättestort. Och så händer det här med mina favorithästar. Det här kommer dom att få höra när jag flyttar in på pensionärshemmet! jublade amatören från Umeå.

Holländsk högklass
Europaderbyt hålls med regler åt det franska hållet och tillåter inte valacker i loppet.
En häst som definitivt hade kunnat vara med och slåss i försöken på Solvalla var holländske hästen Ike Schermer. Segern i klass I-finalen blev en bra kompensation.
Efter en långsam inledning i V75-1 gav sig Rick Ebbinge av mot ledande Tony Africa och Ike Schermer fick ett styggt lopp utvändigt.
I den sista kurvan satt Rick Ebbinge och tittade sig omkring bakom Ike Schermer som trots att rundan klockades till 1.10,5 låg piggt på bettet.
- Jag trodde nog att det gick lite för fort första varvet men å andra sidan kändes han så fin barfota i dag att jag redan på den sista bortre långsidan trodde på en bra chans att vinna, summerade holländaren Rick Ebbinge. 
Segertiden 1.11,8 över 2140 meter på en inte optimal bana. Jeroen W.M. Engwerda tränar.

Svenskt rekord i Walter Lundbergs
Det blev några dramatiska minuter med Walter Lundbergs Memorial över tre varv. 15 hästar på fyra fållor med spänning ända till linjen och ett nytt svenskt rekord.
Örjan Kihlström vann med Timo Nurmos-tränade Viking Brodde efter att ha gett sig av i tredjespår dryga varvet från mål. Mika Forss försvarade ledningen med egentränade Valiant Dream med hade en trött häst 800 meter från mål.
Robert Bergh hamnade på vingel med favoriten Mellby Granat och tog över efter ett ryckigt lopp men blev i sin tur omsprungen 400 meter från mål där Viking Brodde forcerades till ledningen.
Örjan Kihlström hade tidigt händelserna under kontroll och det var nog säkrare än vad det såg ut från sidan då Perfect Dynamite närmade sig.
Segertiden 1.14,0 är ett nytt svenskt rekord för fyraåringar över tre kilometer.
- Det är en väldig kapacitet i hästen men vissa dagar lägger han bort lite för mycket krafter under vägen, och det var så i dag också, sa Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström vann även klass II-finalen tillsammans med Deedee Star. Timo Nurmos tränar vinnaren.
Silverdivisionens final var kanske 2019 års bästa på förhand. Ulf Ohlsson fick hoppa in i stället för avstängde Fredrik B Larsson och gjorde inga misstag med Milliondollarrhyme. Kanske blir det SM på Åby nästa för stjärnan från Solvalla.
På V75 delade sju rätt ut 21 672 kronor, sex rätt gav 236 och fem rätt 38 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


I maj 2012 föddes världens bästa häst i byn Ström en bit utanför Umeå.För ägarfamiljen Moliis och delägaren o..


I maj 2012 föddes världens bästa häst i byn Ström en bit utanför Umeå.
För ägarfamiljen Moliis och delägaren och tränaren Catarina Norqvist finns åtminstone ingen bättre häst än From The Mine.
Den nu sjuårige valacken vann ett klass 1-lopp i rikstototon i Boden i fjol och imponerade i sitt försök till lördagens bronsfinal på Solvalla (V75-6) med en helgjuten insats i V75 på Solänget i den senaste starten i september.
Kusken Magnus A Djuse håller hästen högt och var mycket mån om att köra på styrka i loppet i Örnsköldsvik. Efter segern beskrev Djuse hästen som ”en kanon”.
- From The Mine imponerar faktiskt i varje lopp med Djuse och vi litar fullt ut på kusken igen. Det blev ett jättetufft läge, samma som förra gången, och det blir roligt att se hur Magnus löser det. Vi måste tro på lite chans igen. Både hästen och kusken är ju i knallform, säger Anna Moliis från ägarfamiljen.

Skötare på distans
33-åriga Anna Moliis är utbildad sjökapten och kör sightseeing med båt i Stockholm där hon också bor. Mamma Helena Moliis, pappa Sven-Olof och systern Matilda är ofta i stallet hos de delägda hästarna och Anna ansluter så ofta hon kan komma ifrån.
Hon är From The Mines skötare - på distans.
- Han är min bebis kan man säga. Jag bor ju i Stockholm men försöker åka upp så ofta jag hinner. Jag har ju ett sånt jobb där jag ibland har en vecka ledigt och då blir det ofta hästarna. Catarina är den som har hand om träningen och det dagliga men jag försöker hjälpa till med träningen så ofta jag kan. Mamma och pappa och Matilda är mycket delaktiga…men mest som morotsleverantörer då, säger Anna Moliis.

”Pussar på killarna”
Hon jobbar full vecka på båten i vattnen runt Stockholm. Sedan väntar Solvallas V75-finaler och start för både From The Mine och Coal Trader, en annan av familjens uppfödningar som går ut i styrkeprovet Walter Lundbergs Memorial, V75-4.
- Jag kör två sightseeing-varv med min båt på fredagen och sedan åker jag ut till Solvalla och pussar på killarna. Vi ska väl ut och köra dem lite grand efter resan också så att de får röra sig. Det blir en toppendag, och det blir ännu roligare på lördag, säger Anna.
Coal Trader jagar pengar och borde inte vara något för V75-spelarna. From The Mine däremot…en liten häst som kan visa sig störst igen.
- Han har en jättesnygg kombination av rött och grått i sig och är så vacker. På skämt brukar Catarina och jag kalla oss för ”Stall Ödmjuk” när vi är ute på tävlingar. För det är alltid våra som är finast, säger hon och skrattar.

Njuter av varje minut
För Catarina Norqvist är det andra året i rad med två egentränade hästar till start under Solvallas finalhelg i september.
- Att jag får göra om allt det här i år igen är helt galet som amatör! Jag älskar Solvalla, älskar mina hästar och även om jag är nervös så att jag håller på att spy när de tävlar har jag lovat mig själv att njuta av varje minut i helgen, säger Catarina Norqvist.
Hästtransporten med From The Mine och Coal Trader rullar in på Solvallas stallbacke redan under fredagsmorgonen.
- Coal Trader hänger med som moralisk kompass som jag brukar säga och jagar fina pengar i sitt lopp. From The Mine behöver sitt upplägg med resan ner för att kunna göra sitt bästa. Han tycker inte om att resa långt, om det är stress. Han har typ ADHD för hästar. Det här är en ganska speciell häst som är känslig för stämningar och sådana saker.  Han behöver få komma fram och få landa och få lite lugn och ro.
I loppen brukar From The Mine vara desto hårdare. Vilket kanske behövs mer än någonsin. Motståndet är tufft och spår sju bakom bilen drar ner chanserna i V75-6.
- Jag har valt att tänka att han var jävligt bra förra gången och att han är oöm för var han hamnar i loppen. Han känns också bättre i träningen nu än inför förra starten. Så jag litar totalt på Djuse att han ska fixa det här. Skulle det gå åt helsicke…kommer det fler lopp. Men i mitt huvud tänker jag att vi far ner för att slåss om segern, säger tränare Norqvist.
Fattas bara annat. Ägarkonstellationen Catarina Norqvist & Stall Grå HB har ju världens bästa häst. 

Mikael Wikner, Kanal 75


Dagen före julafton inleder Örebrotravet satsningen Winter Burst - spelbolaget ATG:s satsning på åtta V75-dagar över jul och nyå..


Dagen före julafton inleder Örebrotravet satsningen Winter Burst - spelbolaget ATG:s satsning på åtta V75-dagar över jul och nyår som avslutas på Mantorp under nyårsafton med en så kallad multijackpot.
På juldagen är landets tredje nordligaste bana Umåker arrangör, med en V75-omgång som avgörs på en spolad vinterbana.
Vintriga grusbanor är en sak - den 25:e springer hästarna på is.
- Oss veterligen är det här första gången V75 avgörs på en klassisk vinterbana. Oron när Umeå hade flera plusgrader tre dagar i rad är över. Det blev kallare igen och det är en jättefin vinterbana vi har. Det utlovas snö och prognoser för juldagen talar om att det kan bli neråt sju minus, säger Peter Fahlén på Umåker.
Intervjun görs i slutet av julveckan vid snöbacken banan ordnat för barnen på publikplats. Ett ihopstyrt litet vinterland i en stad där snön ännu inte kommit i några större mängder.
Det blir eftermiddagstrav och platser att sitta på i decembermörkret vid eldar.
- Det ska bara bli kul att bryta av julen för jobb nu när vi fått chansen att arrangera ett V75 på juldagen

Sportchefen om bästa spiken i V75-omgången….
- En som var ”magnifik” på vår vinterbana i den senaste starten är 2 Magnifik Brodde (V75-1). Jag tror att han kan ta ledningen och i så fall blir han svårtuggad. Mitt spikförslag. Senast gick han i ledningen och fick Eder Bob (startspår fem i juldagens lopp) utanpå sig som tryckte upp farten. Ändå gled han enkelt undan till slut. Han var riktigt, riktigt bra. Hemma-amatören Ingemar Hultqvist tränar som även har 5 Höwings Star (V75-7) till start i avslutningen. En häst som kommer med färsk form från V75-finalerna på Solvalla i slutet av november. Höwings är ingen spik utan mera ett garderingsbud.
Sportchefen om omgångens luring…
- Det finns ju ingen uttalad vinterbanespecialist längre som hästen Västerbo World. Däremot var det en häst som vann på snabba 1.13,8 på isbana här på Umåker i mitten av december. En fantastisk tid av 11 Vic de Luxe (V75-3) med tanke på att den bara har drygt 100 000 kronor på sig. Nu är det ett varv längre att springa och han har dessutom bakspår. Så man kan sätta lite frågetecken för både distans och spår. Men som den gick senast – hästen den flöt ju fram på vinterbanan! Hemmatränaren Mika Haapakangas står bakom.
Sportchefen om omgångens stallvarning…
- Jag kanske ska varna lite för Mats Buchts stall som brukar komma igång vintertid och som det också lossnat rejält för honom på slutet. Hans hästar brukar alltid gå bra när isbanan lägger sig på våra breddgrader. 2 So Gå Imponera kan vara en häst att se upp med i stoloppet (V75-5).
Sportchefen om juldagens sportsliga höjare…
- Avslutningsloppet på V75 är Hästägarkannan för varmblod (V75-7) med hästar på tre fållor. Ett kanonlopp där 11 Raz Mackenzie och 14 Narold Vox ser ut att bli favoriter. Andra hästar på 40 meters tillägg som inte heller går av för hackor är 15 Premier Kronos, 12 Elit Håleryd och 13 Kung Töll. 20 meter framför hittar vi 5 Höwings Star som gått starkt i hård konkurrens hela året. Skellefteåhästen 8 Priamo Caf med fyra raka får sitt eldprov här mot hårda hästar över en distans som kanske inte är riktigt hans likör. 6 Coal Trader står stenhårt inne men har verkligen gått bra. 3 Importedfrmdetroit från Marcus Pihlströms stall står start och får inte glömmas. Ett riktigt kanonlopp.

Fotnot: Första V75-start under juldagen är 16.20.

Mikael Wikner, Kanal 75


Spåren från förrförra veckans snöstorm har sakta försvunnit och grådasket lagt sig över huvudstaden med plusgrader oc..


Spåren från förrförra veckans snöstorm har sakta försvunnit och grådasket lagt sig över huvudstaden med plusgrader och vattenpölar.
Att Solvalla bjuder in till lördagens V75-finaler i höstmundering tycks klart.
Men travhästar reagerar precis som människor olika på väderomslag och deras resultat på tävlingsbanan kan variera kraftigt från en årstid till en annan.
På siten travfakta.se finns bland annat sammanställningar kring hästarnas resultat under olika årstider.
För att få en rättvis bild har vi tittat på hur lördagens V75-hästar tävlat under höstmånaderna och jämfört det med resten av året.
Utifrån detta får vi en ”årstidskvot” som är ett positivt tal för hästar som presterat bäst under hösten och negativ för hästar som har starkare resultat under övriga månader.
De tre hästar som hamnat i topp respektive botten av varje avdelning presenteras.
Notera att travfakta.se enbart redovisar starter i Sverige varför hästar med allt för få starter på svensk mark har räknats bort ur statistiken.

V75-1
Mest gynnade:

2 Pandora Face +66
7 Orkide C.D. +57
5 Racer Rose +52

Mest missgynnade:
3 Pense Kloster -60
13 Ma Running -51
6 Mellby Darling -42

V75-2
Mest gynnade:

1 Quantum Blues +22
6 Rawindski +17
8 Zorn Brick 0

Mest missgynnade:
10 Bungle Rain -83
12 Replay Pellini -19
2 Charming Soldier -13

V75-3
Mest gynnade:

3 Wild Honey +60
1 Target Kronos +46
10 In Vain Sund +43

Mest missgynnade:
4 Conny Sisu -57
7 French Laundry -33
9 Divisionist -10

V75-4
Mest gynnade:

1 Slide So Easy +73
12 Fossens Bonus +28
7 Usain Henna +23

Mest missgynnade:
11 Stay Alert -27
5 Top of the World -25
9 Carabinieri -25

V75-5
Mest gynnade:

9 Coal Trader +64
12 Hot Pride +54
8 Aron Palema +50

Mest missgynnade:
10 Mellby Drake -33
7 Get A Winner -18
1 Erik Sting -9

V75-6
Mest gynnade:

8 Thai Broadway +62
3 Explosive de Vie +34
1 On Track Piraten +33

Mest missgynnade:
12 Volstead -56
2 Nadal Broline -38
4 Västerbo Loveboat -18

V75-7
Mest gynnade:

4 Da Vinci Boko +84
3 Thaiger Exclusive +56
7 Ymer Brick +33

Mest missgynnade:
9 Cab Hornline -58
10 Höwings Star -18
6 Victor A.U. -14

 

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-05 2015-12-05 Romme-6 1640/6 6 15.9 68
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-4 2640/3 1 17.0 228
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-4 2640/6 0 15.9 658
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-4 2640/3 5 16.2 243
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 2160/13 3 17.0 50
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-11 Micael Melander 2660/6 C 4 17.0 167
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-9 Micael Melander 2140/9 D 2 14.5 205
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Micael Melander 2640/3 A 4 16.7 22
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-8 Micael Melander 2640/5 D 1 14.4 175
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-7 Micael Melander 2660/9 A 1 15.9 54
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-9 Micael Melander 2640/11 A 1 17.0 74
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-2 Micael Melander 2640/10 B 2 15.6 102
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-9 Micael Melander 2140/10 A 5 15.2 452
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-6 Micael Melander 2670/10 A 5 16.9 115
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Sandra Eriksson 2640/10 A str
2016-06-18 2016-06-18 Boden-4 Micael Melander 2660/12 D 6 15.7 761
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-5 Thomas S Johansson 1640/10 B 4 15.8 52
2016-05-19 2016-05-19 Boden-8 Jens Nilsson 1640/4 A 2 15.7 40
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-4 Micael Melander 2650/7 C 4 17.4 60
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-8 Micael Melander 2640/8 C 3 16.4 175
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-5 Micael Melander 2640/7 A 3 15.8 114
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-2 Kaj Widell 2660/15 A 0 17.1 217
2016-01-02 2016-01-02 Romme-2 2660/15 B 0 17.6 449
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-9 Micael Melander 3140/5 C 0 16.5 392
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-1 Micael Melander 2640/8 B 7 15.9 114
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-5 Micael Melander 2640/10 C 0 463
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-1 Micael Melander 2160/8 B 4 15.9 84
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Micael Melander 2640/2 B 6 15.8 61
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-10 Erik Adielsson 2640/2 C 4 14.9 71
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-10 Micael Melander 3640/3 D 5 15.7 132
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-8 Micael Melander 2640/7 D 1 15.2 56
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-1 Micael Melander 2660/7 D 2 16.6 21
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-8 Micael Melander 2680/13 A 4 18.4 21
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-8 Micael Melander 2140/10 D 4 14.6 58
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-9 Micael Melander 2640/2 B 0 17.1 62
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-8 Micael Melander 2140/12 A 0 17.1 47
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Peter Wikström 2140/7 A 7 17.0 24
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-8 Micael Melander 2140/1 B 0 g 105
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-10 Micael Melander 3160/10 D 0 14.7 1311
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-10 Micael Melander 2640/3 D 6 13.5 364
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-8 Micael Melander 2140/1 A 6 15.7g 48
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-7 Micael Melander 2660/5 B 1 14.7 59
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-7 Micael Melander 2680/11 A 3 15.6 36
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Micael Melander 3180/14 B 5 18.0 359
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-7 Micael Melander 2660/6 B 3 15.6 65
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-8 Micael Melander 2660/11 D 7 14.0 870
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-2 Micael Melander 2640/12 C 5 16.1 106
2018-04-17 2018-04-17 Boden-7 Peter Wikström 2140/8 B 1 15.0 32
2018-04-05 2018-04-05 Boden-4 Micael Melander 2660/9 B 6 17.6 47
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-9 Micael Melander 2140/8 D 0 13.8 1139
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-7 Stefan Johansson 1640/6 B 2 15.5 61
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-4 Micael Melander 2640/9 D 6 16.4 255
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-5 Micael Melander 2140/14 B str
2018-01-01 2018-01-01 Boden-2 Micael Melander 2640/2 B 4 17.9 41
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-5 Magnus A Djuse 2140/9 B 0 g 268
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-6 Magnus A Djuse 2640/4 B 0 15.2 34
2019-10-19 2019-10-19 Romme-6 Magnus A Djuse 3180/11 A 4 14.6 134
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-8 Magnus A Djuse 3160/10 D 4 14.3 1000
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-5 Stefan Johansson 2140/6 B 0 14.5 182
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Stefan Johansson 2140/7 A 0 g 27
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-2 Stefan Johansson 3180/5 C 3 15.2 141
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-2 Stefan Johansson 2160/9 C 3 14.5 94
2019-06-24 2019-06-24 Boden-3 Stefan Johansson 2140/4 B 1 14.6 31
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-4 Micael Melander 2660/9 C 8 15.1 436
2019-05-28 2019-05-28 Boden-3 Micael Melander 2640/6 C 3 16.4 169
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-1 Micael Melander 2640/1 D 0 19.2g 337
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-6 Stefan Johansson 2140/8 C 6 16.8 362
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-1 Stefan Johansson 2160/6 D 4 14.8 111
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Stefan Johansson 2160/9 A 4 16.6 130
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-9 Krister Söderholm 2140/11 A 6 17.9 692
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-9 Krister Söderholm 2180/5 B 5 17.6 38
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-9 Magnus A Djuse 3680/11 C 6 18.4 397
2020-11-06 2020-11-06 Boden-5 Hanna Olofsson 1640/3 C 5 13.6 652
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-10 Stefan Johansson 3160/11 D 0 15.7 2096
2020-09-17 2020-09-17 Boden-6 Stefan Johansson 2680/6 D 7 16.0 270
2020-08-31 2020-08-31 Boden-4 Stefan Johansson 2640/3 D 7 16.6 1201
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4 Caroline Forsner 2160/8 D 8 16.1 286
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-5 Lise-Lotte Lindkvist 2140/9 B 0 15.6 214
2020-08-04 2020-08-04 Boden-4 Peter Wikström 2140/15 B str
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-7 Caroline Forsner 1640/12 B 0 14.9 553
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-5 Sandra Eriksson 2160/10 B 0 16.0g 70ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se