Chocolate Gold travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Chocolate Gold travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Chocolate Gold har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Chocolate Gold har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Chocolate Gold


I Hot’n Cold möts kallblod och varmblod. I år har det annorlunda loppet lockat fullt startfält och det innebär att fem kallblod start..


I Hot’n Cold möts kallblod och varmblod. I år har det annorlunda loppet lockat fullt startfält och det innebär att fem kallblod startar från grunddistansen 2 140 meter, ytterligare fem kallblod startar med 20 meters tillägg och sedan fem varmblod från 420 meters tillägg.
Hot’n Cold körs som sista lopp på Umåker på fredagskvällen då banan arrangerar V64®.
Premiäråret 2019 blev det vinst för ett varmblod då Eder Bob rundade hela kallblodsgänget. Faktum är att det var tre varmblod på pallen.
I fjol fick kallbloden revansch då Slotts Elden var först i mål före Nordvinn och Rote Lin.
I årets startfält hittar vi bland andra Eder Bob som alltså ska försöka ta sin andra seger i det unika loppet där två raser möts.
- Det är ett kul lopp där det ställs mer krav på kuskarna. De behöver verkligen köra på klockan och ha koll hur fort det går får hästarna på de andra volterna och på sin egen häst, säger tränaren Anna Näslund.
Vad tror du om chansen för Eder Bob den här gången?
- Jag tror det blir svårt i år. Wolt blir jättesvår att slå om man räknar på tiderna. Eder Bob har blivit två år äldre än när han vann och mycket handlar om det psykiska i ett sådant här lopp. Om han får vittring på dem kanske han tänder till, men jag tror det blir svårt.

Startlista
Hot’n Cold
2 140 meter voltstart
1. Deviljas Oden - Per Linderoth
2. Tönder Ö.K. - Mats E Djuse
3. Tåga Ryker - Ingvar Nyberg
4. Ängsbalder - Robert Skoglund
5. Gottjärry - Matts Gottås
2 160 meter
6. Lättis - Ove Bakkevold Reime
7. Guli Orkan - Micael Melander
8. Ros Son - Susanne H Osterling
9. Wolt - Ulf Ohlsson
10. Lill Elden - Robert Kärrman
2 560 meter
11. Importedfrmdetroit - Magnus A Djuse
12. Owen Face - Krister Söderholm
13. Einstein Sisu - Tomi Haapio
14. Chocolate Gold - Stefan Johansson
15. Eder Bob - Daniel Wäjersten
Förstapris: 75 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hot’n Cold – fem varmblod mot tio kallblod.Umåker bjöd på travhistoria då det var första gången det arrangerades t..


Hot’n Cold – fem varmblod mot tio kallblod.
Umåker bjöd på travhistoria då det var första gången det arrangerades travlopp mellan raserna med både totospel och prispengar, 75 000 kronor till vinnaren.
V75-meriterade Eder Bob var favorit och startade 460 meter bakom kallbloden på start över grunddistansen 2 140 meter.
Favoriten vann också efter ett lopp helt i publikens smak.
- Jag fick ta fram tidtagaren, jag brukar aldrig köra med tidtagaren, men nu var jag tvingad att ta fram den. Dels hålla koll så jag körde rätt tid själv men också titta på andra sidan och klocka kallbloden så jag visste ungefär hur fort de körde. Det var kul att få göra något annorlunda, att använda hjärnan också, sa Rikard N Skoglund.
Ungefär 150 meter före mål susade Rikard N Skoglund förbi brorsan Robert Skoglund bakom kallblodet Obelix Rex och tog över ledningen.
- Man har väl aldrig känts sig så säker på ett upplopp, man var inte orolig att de skulle kontra i alla fall, sa Rikard och skrattade.
- Jag klockade Robert och han körde 1.28 några hundra meter där mitt i loppet och då tänkte jag att jag måste under 1.14 om jag ska hinna fram. Jag hade räknat med att det skulle räcka med att köra 1.14,6 om de körde typ 1.30 där framme. Men de var lite under där så vi ökade farten för säkerhets skull, fortsatte segerkusken som vann på kilometertiden 1.13,8.

Publikfrieri
Sista biten tog spurtade ytterligare två varmblod, Västerbo Fantast och Chocolate Gold, förbi kallblodet Obelix Rex som blev fyra på 1.30,5
Rikard N Skoglund var förstås nöjd med kvällen där det blev totalt tre kusksegrar. Mest nöjd var han med den historiska vinsten i Hot’n Cold.
- Jag tycker det var jättekul. Vi står inför en utmaning att få hit mer publik till travbanorna och behålla den vi har och då krävs det kanske att vi gör andra former av publikfrieri och bjuder på någonting som inte varit förut och lite speciellt. Jättefint av Umåker och hoppas vi kommer få köra det här fler gånger.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hot’n Cold är rubriken på ett av årets mest spännande travlopp. Svensk Travsport har gett travbanan i Umeå godkänt till e..


Hot’n Cold är rubriken på ett av årets mest spännande travlopp.
Svensk Travsport har gett travbanan i Umeå godkänt till ett test i hetluften.
Tio kallblod på två tilläggsvolter, ska försöka hålla undan för fem varmblod placerade långt bakom. Närmare bestämt på 460 meters tillägg.
För några år sedan körde Skellefteåtravet ett liknande lopp men utan totospel och prispengar.
– Nu känns det mer på riktigt med 75 000 kronor i förstapris. Det blir jättespännande, säger Umåkers sportchef Håkan Persson som tillsammans med travbanechefen Robert Karlsson är den som ligger bakom initiativet.
Centralförbundet gick inte med på att lägga loppet på streckspelet V64. Hot’n Cold avgörs nu som kvällens sista lopp efter V64-spelet, med start klockan 21.33.
Boko Stables är samarbetspartner och förstapriset är 75.000 kronor.
Propositionen var inte den lättaste att skriva.
– Har jag räknat rätt ska det bli hårt i mål mellan några hästar. Det är ju det man drömmer om i alla fall. Mardrömmen är att ena rasen är helt överlägsen, säger Håkan med ett skratt.
– Jag har suttit och slagit på flera hundra hästar, framför allt kallbloden, och vilka rekord de har gått i de olika klasserna. De som står på start har jag räknat på ska springa 1.31 och de som står 20 meters tillägg 1.30,3. Då ska varmbloden kunna gå 1.14 över den långa distansen.
Vilka hästar tror du det står mellan i loppet?
– Jag tror att det kommer att stå mellan hemmahästarna Guli Björn och Eder Bob. Guli Björn har visat att han kan springa 1.28 och då får Eder Bob och de andra där bak jaga. Det har varit mycket snack hela tiden sedan vi gick ut med att vi skulle köra det här. John Bootsman, Boko Stables, klev på direkt vi frågade om han ville vara med. Han kommer upp själv och är prisutdelare så det är jätteskoj. Men det är med lite skräckblandad förtjusning man ser fram emot det här, säger Umåkers sportchef Håkan Persson.
På fredag körs också Norrländska Elitstoet för kallblod med 100 000 kronor till vinnaren som kommer som den femte avdelningen på V64.

Startlista
Hot'n Cold
2 140 meter

1. Obelix Rex – Robert Skoglund
2. Turknappen – Fredrik Forsén
3. Djärv Elden – Mats Gällerstedt
4. Backestjärna – Björn Karlsson
5. Pilbo Titan – Malin Viklund
2 160 meter
6. Torpa Nic – John Östman
7. Klack Pansar – Oskar J Andersson
8. Trimma – Elina Johansson
9. Lillsves Erik – Heidi Hiltunen
10. Guli Björn – Ove A Lindqvist
2 600 meter
11. Eder Bob – Rikard N Skoglund
12. Anaheim Kemp – Magnus A Djuse
13. Googla – Nichlas Janze
14. Chocolate Gold – Krister Söderholm
15. Västerbo Fantast – Hanna Olofsson
Förstapris: 75 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Svante Båth vill direkt avliva en myt om sitt stall.- Många tror att jag startar de flesta hästar i stallet som tvååringar, men det..


Svante Båth vill direkt avliva en myt om sitt stall.
- Många tror att jag startar de flesta hästar i stallet som tvååringar, men det kan inte vara mer fel. Cirka 16-17 procent av den totala kullen tvååringar jag har i träning startar som tvååringar.
- I maj månad som tvååring delar jag in min kull i två grupper, TRÄNAS för tvåårsstart och de som tränas för start som treåring. Nästan varje år, helt utan vetskap/planering, blir det oftast en tredjedel av min kull som tränas för tvååringsstart. Hälften av den gruppen startar.
Svante Båth utvecklar:
- Vår stallnisch har varit att förädla individen istället för att förvara den i tidig ålder. Vi börjar med att lämna dom redan i april som ettåringar till Tony Jönsson i Skottorp som bygger grunden i kombination med deras sista sommarlov ute på gröna ängar i rejält tilltagna hagar. Under höst- och vintermånaderna slussas dom sedan upp till Stockholm eller Sundsvall för att utvecklas vidare och den stora examen är i Svensk Uppfödningslöpningen på Jägersro.
- Är man tidig och förnuftig kan man ha många ”rätt” på nationella provet innan dom andra börjat pluggat på allvar, det vill säga tjäna finfina pengar på egenskaper som hästen har visat redan från dag ett. Mitt jobb är helt enkelt att köra in så mycket pengar som möjligt sett till hästens potential.
Nu tror många att jag startar ”de flesta” hästar i stallet som tvååringar, men det kan inte vara mer fel.

31 finalister under 2000-talet
Svante Båths koncept har onekligen varit lyckosamt när det gäller Svensk Uppfödningslöpning – det största loppet för tvååringar.
Under 2000-talet har stallet haft 31 finalister inklusive årets finalkvartett. 15 har slutat på pallen bland de tre och fyra har vunnit. Luxury Ås vann 2002, Even Who 2003, Coin Perdu 2016 och Global Welcome 2017.
Svante Båth har som sagt fyra chanser I lördagens final.
- Jag är även nöjd med årets uppställning och visst finns chansen, även om det känns ologiskt att man ska vinna tre år i rad.
På sin hemsida säger Solvallatränaren så här om chanserna:
- Global Adventure (V75-4) vann senast utan att vara som bäst för dagen. Han hade gott om krafter kvar men aktionen var inte den bästa och vi fräschade därför till honom direkt efteråt. Nu känns han som vanligt i jobben igen och jag både hoppas och tror att han ska vara på topp till den här starten. Är han det då är han säkert med och gör upp om segern. Som det ser ut så blir det inga ändringar.
- Bythebook (V75-4) har utvecklats enormt på slutet och insatsen senast var imponerande. Allt verkar bra även efteråt och är han i samma slag nu då måste han vara ett tidigt bud. Jag har svårt att sära på mina och visst har jag förhoppningar om att även den här ska dyka upp där framme. Inga ändringar.
- Muscle Valky (V75-4) blir allt bättre och visade senast att han förmodligen kommer att tillhöra kulltoppen framöver. Han har kanske inte samma hårdhet ännu som mina andra hästar i loppet men nu i slutet på säsongen kan det vara en fördel att man inte har varit med i de tuffaste loppen. Han känns som en riktig runner up och jag blir inte förvånad om han på allvar utmanar de bästa här. Inga ändringar.
- Alien Kronos (V75-4) var jättefin senast då han avslutade vasst och vara nära att hinna fram till segern. Det är en riktig hårding som säkert gör ett bra lopp här bara han sköter sig. Spåret är inte det bästa men skulle vi hitta ned i ett vettigt läge då är han inte borta. För mig är han ett givet streck på en garderad bong. Inga ändringar.

Svante Båth i Svensk Uppfödningslöpning under 2000-talet
På pallen
1) Global Welcome, Coin Perdu, Even Who, Luxury Ås
2) Attraversiamo, Global Offshore, Walsh Boko, Striking Ås, Malabar Circle Ås, Staro Showbiz
3) Chocolate Gold, M.T.Jest, Västerbo Loveboat, Quid Pro Quo, Ride Noss

Finalister under 2000-talet
2018 Global Adventure, Alien Kronos, Bythebook, Muscle Valky,
2017 Global Welcome (1), Attraversiamo (2), Fortune Mearas (4), Fiddlesticks (0), Self Explosive (d)
2016 Coin Perdu (1), Global Un Poco (0), Empire Garbo (0)
2015 Chocolate Gold (3), Rhyme Broline (5)
2014 Facile Boko (0)
2013 M.T.Jest (3)
2012 Västerbo Loveboat (3), Poochai (d)
2011 Global Offshore (2), Quid Pro Quo (3), Quadrupedans (0)
2010
2009
2008 Global Lightning (d)
2007
2006 Walsh Boko (2)
2005 Pineish (d)
2004 Striking Ås (2),
2003 Even Who (1)
2002 Luxury Ås (1), Ride Noss (3)
2001 Malabar Circle Ås (2), Exclusive Ås (4)
2000 Staro Showbiz (2)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet. I oaks skrev Spoil Me in sig i historiebö..


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet.
I oaks skrev Spoil Me in sig i historieböckerna när hon skrällde till 32 gånger pengarna.
Vilka hästar bli utropstecken i år?
Kanske tar Readly Express högkapabla lillasyster Caddie Lisieux revansch för galoppmissarna i E3?
Fortsätter hårdingen Policy Of Truth på den inslagna vägen och krossar motståndet?
Första steget mot evig ära och berömmelse är måndagens uttagningar. Sex lopp i respektive avdelning körs och för att gå vidare till final gäller det att ta en av de två främsta placeringarna. Finalerna körs på Solvalla 25 september och där väntar två miljoner kronor på kriterievinnaren och 1,4 miljoner kronor på oaksvinnaren.

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Policy of Truth – Örjan Kihlström
2. Hochthereitis Sox – Kenneth Haugstad
3. Chocolate Gold – Erik Adielsson
4. Glenn Boko – Björn Goop
5. Pacific W.F. – Robert Bergh
6. M.T.Lancelot – Lutfi Kolgjini
7. Kung Edward – Johan Untersteiner
8. Sete – Jörgen Westholm
9. Antonio Trot – Ulf Ohlsson
10. Jaanus Tooma – Paw Mahony
11. Magic Gwin – Torbjörn Jansson
12. New Lexington – Conrad Lugauer
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Real Masterpiece – Ulf Eriksson
2. Charming Soldier – Petter Karlsson
3. Vidivici C.C. – Mattias Djuse
4. Rushmore Face – Lutfi Kolgjini
5. Mellby Empire – Per Lennartsson
6. M.T.Le Bron – Björn Goop
7. Urchin – Erik Adielsson
8. Grant Boko – Ulf Ohlsson
9. Rally Esset – Robert Bergh
10. Global Trust – Jorma Kontio
11. McSpirit – Christoffer Eriksson
12. Valley Brodde – Örjan Kihlström
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart
1. Dugur – Robert Bergh
2. Earn n'Burn – Örjan Kihlström
3. Gandhi Boko – Johan Untersteiner
4. Ragazzo da Sopra – Björn Goop
5. Basic Instinct – Christoffer Eriksson
6. Louie Brodde – Erik Adielsson
7. Social Network – Kevin Oscarsson
8. Guideline – Joakim Lövgren
9. Tottenham – Carl Johan Jepson
10. Rafiki Fri – Anna Isabelle Karlsson
11. Donatello Sisu – Stefan Söderkvist
12. Rajesh Face – Lutfi Kolgjini
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Coffie U.N.G. – Erik Adielsson
2. Davici – Henrik Svensson
3. Marvelous – Per Linderoth
4. Global Trustworthy – Jorma Kontio
5. Monark Newmen – Fredrik Persson
6. Detroit Rock Sisu – Tuomas Korvenoja
7. Arsenal – Christoffer Eriksson
8. Sobel Conway – Peter Untersteiner
9. On the Line – Björn Goop
10. Diffarn Am – Örjan Kihlström
11. Electric Light – Per Lennartsson
12. Super Nice – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Bruno Bagheera – Jorma Kontio
2. Bucks to Burn – Örjan Kihlström
3. Tournado Dream – Robert Bergh
4. Autobahn – Thomas Uhrberg
5. Overtimeosåfin – Lars-Göran Söderberg
6. Mellby Ess – Ulf Ohlsson
7. Stepping Spaceboy – Stefan Söderkvist
8. Dream of Winner – Björn Goop
9. Gareth Boko – Per Lennartsson
10. Marciano – Lutfi Kolgjini
11. Upstream – Erik Adielsson
12. Global Touchdown – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Algot Zonett – Robert Bergh
2. Pastore Bob – Torbjörn Jansson
3. Deimos Racing – Erik Adielsson
4. Albir – Johan Untersteiner
5. Paul the Apostle – Christoffer Eriksson C
6. Donners Am - Per Linderoth
7. Makethemark – Ulf Ohlsson
8. Maison Plage – Olle Alsén
9. Destiny Am – Örjan Kihlström
10. Perfect Dynamite – Kaj Widell
11. Havbergs Knight – Fredrik B Larsson
12. Mellby Emeralds – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Luck is Back - Stefan Söderkvist
2. Laura Vixi - Tuomas Korvenoja
3. Ditty Bopper - Kenneth Haugstad
4. Indirah Brook - Claes Sjöström
5. Mellby Elegant - Robert Bergh
6. Unreturned Love - Erik Adielsson
7. Dealwithakiss - Johan Untersteiner
8. Mulligan - Thomas Uhrberg
9. Gladys Boko - Joakim Lövgren
10. Flo Jo Keeper - Björn Goop
11. Undine - Örjan Kihlström
12. Gresille Boko - Ulf Ohlsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Gwenda di Quattro - Christoffer Eriksson
2. Global Tootsie - Ulf Ohlsson
3. Fantasy River - Björn Goop
4. Dream on Honey - Kevin Oscarsson
5. Gorgeous Boko - Markku Nieminen
6. Bugatti Brick - Jorma Kontio
7. Gizah Boko - Johan Untersteiner
8. Firstlady Michelle - Peter Untersteiner
9. Violet Hill - Erik Adielsson
10. Verona Brodda - Per Nordström
11. Unchained Feelings - Örjan Kihlström
12. Vikens Blue Lagoon - Magnus Jakobsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Daydream U.M. – Kevin Oscarsson
2. Genta – Björn Goop
3. Rio Rita Face – Ulf Ohlsson
4. Under the Counter – Oskar J Andersson
5. Unter Uns – Joakim Lövgren
6. Twinkle Laday – Peter Untersteiner
7. Pressure Regulated – Örjan Kihlström
8. Queen C.D. – Kaj Widell
9. Greece Boko – Robert Bergh
10. Uncertain Age – Christoffer Eriksson
11. M.T.Lara Croft – Carl Johan Jepson
12. Julia Pellini – Jorma Kontio
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Rhyme Broline – Erik Adielsson
2. Geisha Boko – Jennifer Tillman
3. Exceptional Dream – Robert Bergh
4. D'Laina – Claes Sjöström
5. Unrestricted – Johan Untersteiner
6. Flight Plan – Ulf Ohlsson
7. Caddie Lisieux – Örjan Kihlström
8. Dilba Sisu – Mattias Djuse
9. New Flame – Jorma Kontio
10. Ginger Lynn – Kajsa Frick
11. Up in the Trees – Björn Goop
12. Duchess U.M. – Kevin Oscarsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Pocket Rocket – Jorma Kontio
2. Golden Garbo – Björn Goop
3. Remember Rivner – Tony Wallin
4. Ultra Bright – Fredrik Persson
5. On Track Kangaroo – Kaj Widell
6. Mellby Exotic – Örjan Kihlström
7. Zahara Goj – Tobjörn Jansson
8. Gatelink – Per Lennartsson
9. Absolut Gehör – Erik Adielsson
10. Carlyn – Oskar J Andersson
11. Ready for Money – Troels Andersen
12. Darling Mearas – Stefan Persson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart
1. Nouvelle Avenue – Oskar J Andersson
2. Xperia Knick – Johan Untersteiner
3. Unstirred Drink – Erik Adielsson
4. Dear Friend – Robert Bergh
5. Under the Table – Kenneth Haugstad
6. Inga in Heaven – Ulf Ohlsson
7. Fortune Teller – Claes Sjöström
8. M.T.Lindsey – Daniel Olsson
9. Just Invincible – Jorma Kontio
10. Unique Juni – Örjan Kihlström
11. Devon Am – Ulf Eriksson
12. Mamasan – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Kanal 75


I klassen för treåriga hingstar/valacker körde Jim Oscarsson resolut till ledningen med Social Network. Efter en snabb inledning fick 19-oddsare..


I klassen för treåriga hingstar/valacker körde Jim Oscarsson resolut till ledningen med Social Network. Efter en snabb inledning fick 19-oddsaren dämpa tempot och kunde sedan hålla undan i tapper stil i en tät slutstrid med andrahandsfavoriten Chocolate Gold.
I klassen för treåriga ston blev seger för favoriten Caddie Lisieux som avgjorde efter en stark långspurt från andra par utvändigt och attack knappa 600 meter före mål. Kenneth Haugstad satt i vinnarsulkyn och Roger Walmann tränar segraren.
Favoritseger blev det även i klassen för fyraåriga ston där Tunika dominerade loppet efter tidig ledning tillsammans med Björn Goop. Tomas Malmqvist tränaren vinnaren som inledde året på bästa sätt.
Även Heavy Sound löste årsdebuten på bästa sätt när han vann BC-loppet för fyraåriga hingstar/valacker. Kenneth Haugstad körde offensivt med fjolårets E3-vinnare som vann utan större problem. Roger Walmann tränar fyraåringen och han kunde därmed räkna in två Breeders´ Crown-segrar under kvällen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-9 1640/4 3 14.1 73
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-3 1640/6 2 14.5 26
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-9 1609/7 4 14.8 82
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/9 D 6 16.0 342
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-10 Jimmy H Andersson 2140/2 D 0 14.7 316
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-3 Erik Adielsson 2640/3 C str
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-9 Per Linderoth 1640/9 B 0 g 66
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-7 Erik Adielsson 1609/8 C 6 13.0 111
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-2 Erik Adielsson 1640/1 B 1 13.2 14
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-2 Erik Adielsson 2140/5 C 3 13.3 66
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-4 Ulf Ohlsson 2140/7 B 4 15.0 46
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-7 Erik Adielsson 1609/10 C 0 g 212
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-8 Erik Adielsson 2140/2 D 3 14.3 55
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-4 Erik Adielsson 2100/7 B 2 15.4 32
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2140/5 B 4 16.8 31
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-5 Daniel Wäjersten 2160/9 D str
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Daniel Wäjersten 2140/7 D 0 14.3 340
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 2640/11 C 5 16.9 110
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-8 Daniel Wäjersten 2660/6 C 3 15.8 126
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/7 D 5 13.3 1296
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Per Linderoth 2140/8 C 0 15.6 503
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-2 Jimmy H Andersson 2140/7 C 6 15.8 95
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-5 Erik Adielsson 2640/12 D 0 14.1 571
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-7 Jimmy H Andersson 2680/13 D 8 14.8 442
2017-05-31 2017-05-31 Boden-3 Ulf Eriksson 2140/5 C 6 14.3 191
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2140/10 D 0 15.6 166
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-8 Ulf Ohlsson 2140/10 C 2 16.0 160
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-9 Kenneth Haugstad 2100/7 D 5 14.3 1234
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-6 Per Linderoth 2140/4 C 0 16.4 212
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-9 Stefan Johansson 2140/11 D 5 13.9 573
2018-12-09 2018-12-09 Boden-11 Stefan Johansson 2140/10 D 2 16.2 190
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Stefan Johansson 2140/7 D 3 14.8 361
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Stefan Johansson 2140/12 C 2 15.0 212
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-4 Krister Söderholm 1640/4 D 0 13.3 557
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-3 Jimmy H Andersson 2140/9 C 8 20.0g 55
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-6 Tomas Pettersson 2140/9 D 0 14.0 1166
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-4 Peter Ingves 2140/9 D 0
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-3 Jan Norberg 2140/2 C 7 15.4 181
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-12 Ulf Ohlsson 2180/13 B 2 16.2 122
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-3 Ulf Ohlsson 3200/13 D 0 16.3 519
2018-07-14 2018-07-14 Boden-9 Krister Söderholm 1640/9 C 4 12.4 494
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-4 Ulf Ohlsson 1640/6 C 0 12.1 367
2018-06-16 2018-06-16 Boden-4 Erik Adielsson 3180/14 D 4 15.8 274
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Stefan Johansson 2140/11 D 0 17.2 337
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-4 Ulf Eriksson 2140/7 D 0 15.1 876
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-5 Per Linderoth 2140/2 D 0 g 620
2018-04-01 2018-04-01 Romme-1 Emilia Leo 2140/3 C 5 16.3 76
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 Jenni H Åsberg 2160/9 C 3 16.0 147
2018-03-09 2018-03-09 Romme-9 Per Linderoth 2140/9 D 4 14.3 194
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-4 Ulf Ohlsson 2160/10 D 5 15.4 334
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-9 Per Linderoth 2640/12 D 0 17.8 307
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-10 Carl Johan Jepson 2160/15 D 7 15.9 663
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-6 Per Linderoth 2140/4 D 0 22.1g 144
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Krister Söderholm 2140/9 C 0 15.6g 460
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-7 Susanne H Osterling 2140/7 C 0 15.4 308
2019-10-19 2019-10-19 Romme-1 Susanne H Osterling 1640/7 B 2 13.5 91
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-9 Krister Söderholm 2140/7 D 5 13.4 654
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-4 Krister Söderholm 2140/6 B 2 13.2 323
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-11 Krister Söderholm 2140/1 D 7 12.5 1000
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-1 Susanne H Osterling 2140/2 C 3 14.4 380
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-10 Krister Söderholm 2600/14 A 3 14.4 227
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-3 Krister Söderholm 1640/1 D 3 12.8 118
2019-07-25 2019-07-25 Boden-6 Krister Söderholm 2140/6 C 3 12.0 704
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-6 Magnus A Djuse 1660/9 B 0 g 89
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-1 Magnus A Djuse 1640/5 C 0 g 107
2019-06-15 2019-06-15 Boden-6 Susanne H Osterling 1640/2 B 2 12.9 72
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Susanne H Osterling 2140/5 C 4 14.4 354
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-7 Magnus A Djuse 1640/6 D 5 12.3 769
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-8 Robert Dunder 3180/9 C 0 16.3 235
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-1 Robert Dunder 2160/5 C 1 14.3 145
2019-03-22 2019-03-22 Boden-7 Robert Dunder 3180/11 C str
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Robert Dunder 2180/15 B 6 16.1 155
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-4 Stefan Johansson 1640/3 D 0 16.9 429
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 John Östman 2140/1 D 0 21.6g 264
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Stefan Johansson 1640/5 D 0 13.1 688
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-4 Susanne H Osterling 2140/2 C 5 15.3 352
2020-04-21 2020-04-21 Boden-4 Krister Söderholm 2180/14 C 8 15.0 775
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-7 Robert Dunder 2140/1 D 4 15.2 943
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-8 Tomas Pettersson 2140/5 D 0 15.2 630
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-3 Micael Ågren 2680/9 C 4 17.2g 103
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-3 Rikard N Skoglund 2140/5 D 4 19.4 296
2020-02-16 2020-02-16 Boden-9 Sandra Eriksson 1640/4 D 0 15.6 380
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-6 Robert Dunder 2140/9 C 6 16.3 855
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-8 Robert Dunder 1640/11 B 0 15.5 408
2021-12-02 2021-12-02 Boden-3 Leif Eriksson 2140/6 D 0 17.1 324
2021-11-05 2021-11-05 Boden-6 Jens Nilsson 2140/7 D 0 16.6 916
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-8 Samu Sundqvist 2140/7 B 3 14.3 140
2021-10-08 2021-10-08 Umeå-1 Jessica Nilsson 1640/5 C 3 14.8 217
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-11 Jens Nilsson 2140/6 D 8 14.1 1082
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-9 Jens Nilsson 1640/8 D 0 12.5 2998
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-1 Jessica Nilsson 2140/2 D 0 15.2 907
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-10 Stefan Johansson 2560/14 B 6 14.2 594
2021-08-10 2021-08-10 Boden-6 Jens Nilsson 2140/5 D 4 14.5 383
2021-07-28 2021-07-28 Boden-1 Jessica Nilsson 1640/3 B 2 13.4 115
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-8 Krister Söderholm 1640/8 D 0 12.1 1117
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-5 Jens Nilsson 2140/8 C 1 15.3 89
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-2 Robert Dunder 2140/3 D 0 13.5 630
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-4 Jessica Nilsson 2180/7 D 3 15.1 368
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-4 Stefan Johansson 2140/1 D 0 g 459
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-8 Krister Söderholm 1640/6 D 0 14.9g 694
2021-04-17 2021-04-17 Boden-5 Jens Nilsson 2140/10 B 6 16.8 239
2021-04-02 2021-04-02 Umeå-6 Stefan Johansson 2140/8 C 3 15.9 142
2022-10-07 2022-10-07 Umeå-5 Samu Sundqvist 2140/7 D 0 16.0 1156
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-8 Caroline Linder 1640/8 D 7 14.9 325
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-3 William Strand 2160/5 D 6 17.8g 269
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-9 Samu Sundqvist 1640/1 D 0 18.4g 574
2022-07-23 2022-07-23 Solänget-1 Susanne H Osterling 1140/1 C 0 182
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-5 William Strand 2160/6 C 7 22.5g 196
2022-06-05 2022-06-05 Solänget-5 Marcus Lilius 1640/4 D 0 15.4 1185
2022-04-21 2022-04-21 Umeå-2 Jessica Nilsson 2180/9 C 0 684
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-5 Samu Sundqvist 2140/11 D 0 15.0 1642
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-7 Samu Sundqvist 2140/10 C 0 14.8 961
2022-02-13 2022-02-13 Umeå-10 Samu Sundqvist 1640/10 C 0 17.7 1034



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se