Cesar F.C. travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Cesar F.C. travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Cesar F.C. har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Cesar F.C. har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Cesar F.C.


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invä..


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invändigt in mot upploppet tillsammans med Mats E Djuse.
Efter ett högt tempo i täten hela vägen så bet det bra för Ippon Furura när han spelade ut sin speed.
Segern var nummer 13 i den tioårige valackens 120:e start i karriären.
Ippon Futura tränas av pappa Anders Djuse med licens på Östersundtravet.
- Fantastiskt kul! Det finns hästar och så finns det Ippon! Hade det inte varit för honom hade jag inte hållit på med det här längre, vilken kämpe det är. Att han har den här gnistan kvar efter 100 starter. Nu vart det tempo hela vägen och då funkar det på full väg också.
Mats E Djuse var kvällens kusk på Bergsåker och i V86-5 slog han till igen med 31-oddsaren Just Celebration. Från rygg ledaren kunde Mats E Djuse lyfta ut hästen i andra utvändigt genom slutsvängen och sedan avgjorde fyraåringen säkert sista biten över upploppet.

Kihlström tillbaka efter ryggproblem
I V86-2 på Solvalla imponerade Carisma Sisu stort i händerna på Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström, som gjorde comeback efter sina ryggproblem, satt nöjd utvändigt om ledande Thela de Glatigne och 100 meter från mål kopplade Carisma Sisu greppet och stack undan nästan retfullt enkelt. Petri Salmela tränar det åttaåriga stoet som vann på 1.12,3 över sprinterdistans med bilstart.
Örjan Kihlström visade för övrigt fin form efter sitt ofrivilliga uppehåll och utanför V86-spelet fick han även segerdefilera med Pasi Aikio-tränade debutanten Lovish och med Timo Nurmos-tränade Linus Boy.
Kvällen bjöd på ett kallblodslopp inom V86-spelet och det blev favoritseger för Demex i V86-3 sedan Wiktor Kylin-Blom kört till spets efter 700 meter. Jan-Olov Persson tränar vinnaren.
Spets och slut blev det även i V86-7 där Jimmy H Andersson dirigerade hela vägen med Ready Lane. Joakim Claesson tränar vinnaren.
V86-4 var ett lärlingslopp över 2640 meter och segern gick till Toujours Vif. Elias Strandberg fick en bra start till spets och sedan blev han avlöst av favoriten Cesar F.C. I sista sväng fick Toujours Vif fritt och var sedan starkast över upploppet. Det var tredje årssegern för den tioårige valacken som tränas av Stig E Pettersson.

Dubbel för Skoglund
En överraskning blev det även i V86-6 där 12-oddsaren Felix Am var rejäl i händerna på Rikard N Skoglund och höll farten starkt över upploppet efter en resa i andra utvändigt till halvvarvet kvar då han fick göra grovjobbet själv. Mantorps Åsa Svensson tränar vinnaren.
Rikard N Skoglund var inte nöjd med det och han slig till även i V86-avslutningen där han svepte till spets med Merritt dryga varvet från mål. Daniel Wäjersten tränar vinnaren.
Fyra system med åtta rätt på V86 belönades med 1 604 504 kronor, sju rätt gav 13 488 kronor och sex rätt 764 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


V86-omgången inleddes i dimman på Bergsåker och bjöd direkt på en skräll efter ett rafflande upplopp där 24-oddsaren Surv..


V86-omgången inleddes i dimman på Bergsåker och bjöd direkt på en skräll efter ett rafflande upplopp där 24-oddsaren Survival Kit spurtade sylvasst till skrällseger efter att Ulf Eriksson hittat luckan från fjärde invändigt. Magnus Träff tränar vinnaren.
Dimman på Bergsåker bjöd sedan på en jätteskräll i V86-5 där 77-oddsaren Texan Rose nosade ut ledaren Peat Chimney i sista stegen efter en resa i rygg ledaren tillsammans med Henrik Svensson. Anders Wallin tränar vinnaren som var streckad på under en procent på V86-spelet.
Värdet rusade från 4 364 kronor till 316 370 kronor på V86.

Trivs i ledningen
Star Advisor Joli är en häst som trivs alldeles utmärkt i ledningen och från spår 3 bakom startbilen dominerade Sofia Aronssons trefaldiga miljonär V86-2 från start till mål tillsammans med kusken André Eklundh. För övrigt Åbykuskens tionde seger i november!
- Han låg på lite för mycket mitt i loppet men det gick bra ändå. Han hade bäst form för dagen, konstaterade segerkusken.
Bakom Star Advisor Joli var favororiten On Track Piraten tapper som tvåa efter att tvingats gå utvändigt ledaren dryga sista varvet.
En annan häst som visade att han trivs i ledningen var favoriten Kinky Boots som dominerade V86-6 på Solvalla tillsammans med Carl Johan Jepson. Jimmy Nilsson heter Solvalla-amatören som tränar treåringen som tog fjärde segern i karriären på sju starter.

Imponerande vinnare
Dragon Starfly imponerade stort när han vann V86-3 efter ett lopp utvändigt ledande favoriten Arabesque. In på upploppet bara försvann Dragon Starfly ifrån konkurrenterna och det var hästens andra seger på fyra dagar…han vann även i Östersund i söndags. Robert Bergh tränar vinnaren och i segersulkyn satt Micael Melander.
En favorit som också imponerade var Bon Ego som trots spår 10 satt i ledningen efter drygt ett halvvarv tillsammans med Jorma Kontio. Väl i spets såg det femåriga stoet helläcker ut och hon dansade undan med mycket luft ner till övriga över upploppet. Björn Röcklinger tränar vinnaren som tog femte årssegern i tionde starten.
Björn Röcklinger var nära en andra V86-seger men Cavalier Brodde fick nöja sig med andrapriset i V86-7 efter en spännande slutstrid där Cesar F.C. höll undan med liten marginal. Kaj Widell skötte tömmarna bakom vinnaren som tränas av Thomas Lönn.
I V86-avslutningen såg det länge ut som att segern skulle gå till favoriten Veritas Grif men mitt på upploppet fick Örjan Kihlström full fart på Pastorns Lady och den fem-oddsaren sopade bort samtliga kvarvarande system på V86-spelet.
Därmed blir det jackpot nästa vecka. Sju rätt gav 49 437 kronor och de som klarade sex rätt fick 1 252 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex fö..


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.
65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex försök som samtliga ingår i V75-spelet på Jägersro nästa onsdag.
Svante Båth, som kvalar en kvartett, är troligen mycket nöjd sedan hans hästar samtliga dragit bra framspår i sina uttagningslopp: Deep Pockets (spår 3), Global Welcome (spår 5), Attraversiamo (spår 5) och Global Withdrawl (spår 2).

Startlista
Uttagningslopp 1 Svenskt Travderby 2019 (V75-1)
2 640 meter autostart
1) Flight Dynamics – Carl Johan Jepson
2) Danilo Brick – Björn Goop
3) Deep Pockets – Erik Adielsson
4) In Love Boko – Emilia Leo
5) Victory Lee – Adiran Kolgjini
6) Run Brodde Run – Peter Untersteiner
7) Carhu – Jorma Kontio
8) Campo Bahia – Conrad Lugauer
9) Bordeaux Doc – Åke Lindblom’
10) Sandsjöns Enzo – Johan Untersteiner
11) Viking Brodde – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 2 Svenskt Travderby 2019 (V75-2)
2 640 meter autostart
1) Kennedy – Adrian Kolgjini
2) Ad Hoc – Carl Johan Jepson
3) Mellby Glader – Robert Bergh
4) Global Wise Guy – Jorma Kontio
5) Night Brodde – Conrad Lugauer
6) Cesar F.C. – Kaj Widell
7) That's Art – Peter Untersteiner
8) Messiah – Örjan Kihlström
9) Hurricane River – Christoffer Eriksson
10) Betting Gangster – Rikard N Skoglund

Uttagningslopp 3 Svenskt Travderby 2019 (V75-3)
2 640 meter autostart
1) Moneykeeper – André Eklundh
2) Gambit Brodde – Conrad Lugauer
3) Magic Cash – Jorma Kontio
4) Tengil Face – Adrian Kolgjini
5) Global Welcome – Erik Adielsson
6) Staro Moschino – Johan Untersteiner
7) Betting King – Victor Rosleff
8) Alone – Örjan Kihlström
9) M.T.Nordic Spirit – Peter Untersteiner
10) My Tambourine Man – Nicklas Westerholm
11) Concrete Dee – Kenneth Haugstad

Uttagningslopp 4 Svenskt Travderby 2019 (V75-5)
2 640 meter autostart
1) Love Håleryd – Peter Untersteiner
2) Cab Lane – Jorma Kontio
3) Dali Pagadi – Sofia Adolfsson
4) Filur Sisu – Per Nordström
5) Attraversiamo – Erik Adielsson
6) Borups Senator – Kim Eriksson’
7) Tony Afrika – Adrian Kolgjini
8) Ferrari Sisu – Marc Elias
9) Rudisha – Robert Bergh
10) Kaiser Southwind – Åke Lindblom
11) Eicas – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 5 Svenskt Travderby 2019 (V75-6)
2 640 meter autostart
1) Marcello Wibb – Johan Untersteiner
2) Global Withdrawl – Erik Adielsson
3) Smokin Joe – Adrian Kolgjini
4) Admirer – Conrad Lugauer
5) Testa di Cavolo – Emilia Leo
6) Avant Garde – Robert Bergh
7) Inti Boko – Björn Goop
8) Zephyr Kronos – Örjan Kihlström
9) Upload – Carl Johan Jepson
10) Global Winner – Jorma Kontio
11) Royal T.N. – Oskar J Andersson

Uttagningslopp 6 Svenskt Travderby 2019 (V75-7)
2 640 meter autostart
1) Great Winner – Magnus Jakobsson
2) Adde S.H. – Peter Untersteiner
3) Typhoon Face – Lutfi Kolgjini
4) Roofie – Johan Untersteiner
5) Carozzo – Stefan Söderkvist
6) Istanbul Boko – Jorma Kontio
7) Ike Schermer – Rick Ebbinge
8) Pinto Bob – Robert Bergh
9) Give You All Of Me – Björn Goop
10) Forfantone Am – Örjan Kihlström
11) Staro McMillan – Steen Juul

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Svante Båth-tränade Global Withdrawl har haft en strålande säsong. Han inledde året med att rada upp segrar på Solvalla, d&aum..


Svante Båth-tränade Global Withdrawl har haft en strålande säsong. Han inledde året med att rada upp segrar på Solvalla, där han även vann Treåringseliten under elitloppshelgen, och när han nu rundade av året på Bergsåker behövde han inte förta sig för att bärga ännu ett saftigt förstapris. Från spår tre tog han omedelbart hand ledningen och sedan Erik Adielsson fått anföra i moderat tempo blev segern mycket enkel.
- Bland elithästarna finns det de som är snabbare från start men det vete tusan om det finns bland treåringarna, han är kvick alltså! sa Erik Adielsson som fick loppet precis dit han ville.
- Jag ville gärna ge honom ett snällt lopp. Dels för att han gick med grepp i skorna i dag och dels för att det är skönt att avsluta säsongen med ett lugnt och snällt lopp.
Nu väntar alltså vinteruppehåll för Global Withdrawl som lär bli en tuff konkurrent för kullkamraterna även nästa år.
- Det känns spännande inför fyraåringssäsongen. Han är en så otroligt läcker häst att köra, han gör allt på två fingrar och jag längtar redan till nästa gång jag får köra honom.
Onsdagens promenad belönades med 150 000 kronor vilket ger Global Withdrawl en årsförtjänst på 1 654 000 kronor.

Hat trick av Svante Båth
I loppet efter tog Erik Adielsson en överlägsen seger med Global Unlimited och däremellan hade Örjan Kihlström satt dit Global Wizard på Solvalla. Tre V86-segrar på mindre än en halvtimme för Solvallatränaren Svante Båth alltså.

Dubbel till Lindgren
Halmstadtränaren Marcus Lindgren har riktigt bra snurr på stallet. Utanför V86-kupongen hjälpte hans Adiago Trot Emilia Leo att ta hem lärlingsmatchen Travrondens Guldklocka och i V86 spurtade Counterfeightr ner favoriten Lexington Hall från rygg på densamme.
- Han kändes väldigt laddad och fin hela vägen och när Jorma (Kontio) var tvungen att köra undan kändes det som att vi hade loppet i vår hand, sa kusken Per Lennartsson.

Och dubbel till Lönn
Thomas Lönn tog också en dubbel på Solvalla. Först vann Bollnästränarens Findus M. innan V86 tog sin början och sedan levde Cesar F.C. upp till favoritskapet på V86 tillsammans med Kaj Widell.
- Jag njuter ganska mycket nu. Jag har varit med i så många år så jag hoppar inte upp och ner, men jag gör det inombords, sa Lönn.
Övriga V86-lopp på Bergsåker vanns av Henrik Svenssons Candy Lane och Robert Berghs Nobel Amok, innan Örjan Kihlström rundade av jackpotomgången på Solvalla med Roger Walmann-tränade Odessa Celeber.
På V86 fick man 3 216 kronor för åtta rätt och 33 kronor för sju rätt. Sexrättspotten går vidare till nästa års första onsdag då alltså en ny V86-jackpot väntar. Kommande onsdag körs V75.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-9 Kaj Widell 2140/5 C 1 15.6 31
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-7 Kaj Widell 2140/1 C 5 14.9 26
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-3 Kaj Widell 2100/1 C 1 15.0 89
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-3 Örjan Kihlström 2140/12 C 8 14.9g 404
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-2 Kaj Widell 2140/9 C 5 16.5 164
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-4 Kaj Widell 2140/5 B 0 16.1 55
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-8 Kaj Widell 2140/5 C 3 15.2 112
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-5 Thomas Lönn 2140/1 B 8 17.2 49
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-8 Thomas Lönn 2140/10 C 1 16.6 41
2018-04-16 2018-04-16 Romme-1 Thomas Lönn 2140/2 D 1 17.8 21
2019-12-28 2019-12-28 Romme-5 Kaj Widell 2640/10 B 0 16.6 257
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-10 Emilia Leo 2640/11 A 3 15.1 56
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-9 Kaj Widell 1640/3 A 1 13.7 42
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-4 Emilia Leo 2660/7 B 4 15.1 80
2019-10-12 2019-10-12 Åby-5 Emilia Leo 2660/4 C 6 14.7 383
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-4 Kaj Widell 2180/4 C 3 14.4 145
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-3 Emilia Leo 2640/11 C 2 14.7 178
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-10 Kaj Widell 2140/1 B 6 12.9 332
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-7 Kaj Widell 2140/5 B 3 14.9 76
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-6 Kaj Widell 2640/6 C 6 14.0 1395
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-8 Kaj Widell 2140/4 B 5 14.3 187
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-8 Kaj Widell 2640/1 A 0 15.3 54
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-6 Oskar Kylin Blom 2160/2 B 3 12.9 156
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-9 Kaj Widell 2140/3 B 0 14.5 19
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-8 Kaj Widell 2640/3 D 4 14.6 140
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-4 Kaj Widell 2140/2 C 1 15.1 32
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-4 Kaj Widell 2140/11 D 3 14.7 259
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-9 Kaj Widell 2640/3 C str
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-7 Emilia Leo 1640/4 C str
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-8 Linus Lönn 2160/9 B 0 g 40
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-3 Magnus A Djuse 2140/3 C 1 14.4 31
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-4 Ulf Ohlsson 2140/4 D 0 g 75
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-3 Magnus A Djuse 2160/9 A 1 16.7 28
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-6 Magnus A Djuse 2140/7 B 4 13.2 268
2020-09-29 2020-09-29 Romme-4 Magnus A Djuse 2640/5 C 6 15.5 353
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-4 Tomas Pettersson 3160/9 C 0 17.3 286
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-6 Tomas Pettersson 1640/5 B 6 13.7 104
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-10 Tomas Pettersson 2640/3 D 4 14.5 577
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-3 Tomas Pettersson 2140/12 A 2 14.3 127
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-4 Kaj Widell 3180/10 A 7 16.6 141
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-7 Magnus A Djuse 3160/6 B 2 15.7 152
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-5 Magnus A Djuse 2140/4 D 0 13.8 1221
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-5 Emilia Leo 2140/5 D 0 14.2 744
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-9 Magnus A Djuse 1640/4 B 4 13.5 59
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-4 Kaj Widell 3160/10 B 2 17.0 240
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-7 Linus Lönn 2640/10 C 0 16.2 28
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-10 Emilia Leo 1640/9 C 3 13.2 78
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-7 Emilia Leo 2140/9 B 5 14.9 180
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-3 Emilia Leo 1640/7 A 1 15.3 43ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se