Cayenne Ovel travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Cayenne Ovel travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Cayenne Ovel har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Cayenne Ovel har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Cayenne Ovel


Torsdag kväll smäller det på Halmstadtravet då årets Sprintermästare avgörs. I fjol fick publiken se en häpnadsvä..


Torsdag kväll smäller det på Halmstadtravet då årets Sprintermästare avgörs. I fjol fick publiken se en häpnadsväckande insats när Uncle Lasse dundrade runt i finalen och vann på 1.09,3. I årets upplaga för fyraåringarna över den engelska milen har Robert Bergh ett par heta kandidater med. Han har tidigare vunnit Sprintermästaren med Fantasy Broline (2006) och You Bet Hornline (2010). I år har Åbytränaren fyra hästar med i uttagningsloppen och allra mest betrodd är Diamanten som har imponerat varje gång. Han vann Kungapokalen i våras och var därefter tvåa i Fyraåringseliten innan han senast vann ett billigt lopp. Hästen ägs av Peter ”Foppa” Forsberg och är storfavorit i sitt försök från spår sju bakom startbilen.
- Diamanten (V75-2) ser väldigt bra ut inför det här loppet men han får alltid dåliga spår. Sjundespår och kort distans är som det är. Men hästen är väldigt bra och är redo att göra ett topplopp. Det är möjligt att jag tar av bakskorna redan i försöket. Men jag har inte hunnit läsa på ännu och måste klura mer på det, säger Robert Bergh.

”Kan sluta hur bra som helst”
I samma lopp har Bergh även Mindyourvalue W.F. till start. Han har innerspår och körs av Johnny Takter.
- Mindyourvalue W.F. (V75-2) ser otroligt fin ut och har suttit fast två gånger i rad. Han har varit fin bakom bilen och varit startsnabb. Det här kan sluta hur bra som helst.
I det tredje uttagningsloppet till Sprintermästaren startar Robert Bergh Explosive Merlot.
- Explosive Merlot (V75-3) har vi kört två gånger väldigt nertyngd och nerdövad. Det kändes som att han hade tappat lite psyke i loppen tidigare. Nu rycker jag nog alla fyra skorna redan i försöket och han har varit väldigt bra på den balansen tidigare. Han kan absolut ta sig till final om han fungerar, säger Bergh.

”Är väldigt bra i ordning”
I det fjärde och sista uttagningsloppet har Bergh med Muscle Hustle, som är andrahandsfavorit och som näst senast vann Ina Scots Ära och slog flera kulltoppar. Senast blev det dock galopp på Bjerke.
- Muscle Hustle (V75-4) strulade till det för sig i Norge. Han har annars tränat på bra inför det här loppet och jag har försökt lyfta upp honom så att han ska vara riktigt redo för det. Han går med öppet huvudlag nu, det var norskt senast i Norge.
- Av mina övriga V75-hästar vill jag nämna att Cayenne Ovel (V75-7) är jag väldigt nöjd med och kan berätta att hon är väldigt bra i ordning, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75


Eftersom Goop styrde in de största favoriterna på V86 bidrog han till att utdelningen blev blygsam och jackpot till nästa veckas V86-omgån..


Eftersom Goop styrde in de största favoriterna på V86 bidrog han till att utdelningen blev blygsam och jackpot till nästa veckas V86-omgång.
Den största favoriten av dem alla var Tesio. Den väldige Timo Nurmos-tränade hästen har hög kapacitet inombords. Han återkom nu efter vila och var åtgärdad efter att ha galopperat i tre starter i rad. Nu skötte han sig och öppnade snabbt till ledningen. Sedan fick Björn Goop bestämma i ett behagligt tempo i täten och Tesio kom in på upploppet i klar ledning. Men från sidan såg det ut som att han tappade aktionen och var nära att galoppera. Fast enligt Goop var det lugnt.
- Han öppnade bra och bättre än jag trodde. Sedan fick han bestämma i sitt tempo och fick lunka på. Han var inte trött i mål. Han gick med broddar och det var inte optimalt för honom. Det är som att köra med vinterdäck och han är bättre med sommardäck. Men han var aldrig nära att galoppera. Det driver enormt med den här hästen, sa Björn Goop.

”Fick lägga om kursen”
Bakom egentränade Well Done La Marc serverade Goop sin häst en perfekt resa i andra par utvändigt. Samtidigt var det ett friskt tempo i täten där Swiss Account inledde första halvvarvet efter 1.09. Well Done La Marc hade tidigt avgjort mot ledaren och svarade även när Mountain Cleaver försökte utmana över upploppet.
- Hon är duktig och kändes fin hela tiden och svarade när den andra kom, sa Björn Goop.
Sulkyvirtousen avslutade sedan V86-spelet genom att ta en vattentät seger med favoriten Tjacko Zaz. Han öppnade bra och tog snabbt hand om ledningen. Hästen, som tränas av Timo Nurmos, fick sällskap av Moni To Spare efter ett varv. Men det var lugna gatan i täten för Tjacko Zaz som bara gled undan över upploppet till en lätt seger.
- Jag hade inte tänkt att ladda men när Get A Winner gjorde bort sig var det bara att lägga om kursen. Han fick bestämma och det kändes bra. Han var fin, berömde Björn Goop.
Utanför V86 vann Goop även med M.T.Kirsten och Tick Tack (båda tränas av Timo Nurmos som därmed tog fyra tränarsegrar på Solvalla under kvällen), samt med Leonardo Vici som tränas av Markus B Svedberg.
- Riktigt kul, det är kul att köra så fina hästar. Det betyder mycket. Jag har vunnit mycket och ofta men samtidigt är det här en riktig kick. Man är nöjd och det är bra för självförtroendet, sa Björn Goop.

”Poet Broline kändes fruktansvärt fin”
Trots att det blev låg utdelning på V86 började det med att storfavoriten Tellmeastory föll i nledningen. Han var inte som bäst för dagen även om han fick en tuff resa.
Veijo Heiskanen sände tidigt fram sin häst utvändigt om Poet Broline där den sistnämnde öppnat blixtsnabbt till täten. Tellmeastory lade press på ledaren under slutrundan men redan i utgången av sista kurvan började favoriten se lite tagen ut. In på upploppet ryckte Johan Untersteiner undan med Poet Broline som höll undan till en säker seger.
- Han var jättebra i dag, jättefin. Vi var lite oroliga efter senast då allt inte var som bäst och min grundplan var att spets och släppa till Veijo. Men han kändes så fruktansvärt fin att jag kunde inte släppa när Veijo kom. Det kändes väldigt bra hela vägen och trehundra kvar hade jag mycket att åka med, sa Johan Untersteiner.

Favoriten vann trots ringrost
Whitehouse Express, som var favorit i V86-2, hade inte startat på nästan tre månader och det lös igenom lite ringrost. Men det gick vägen ändå då han vann knappt från ledningen för Kenneth Haugstad. Han fick dirigera som han ville i täten och ryckte undan in på upploppet. Då kom skrällen Nose Gear loss från rygg på ledaren och närmade sig hastigt den sista biten men mållinjen räddade Whitehouse Express som vann med ett huvuds marginal. Tränar gör Daniel Redén som stod vid sidan av banan och var nöjd.
- Han såg bättre ut än vad jag hade hoppats på så det var positivt på det sättet. Sen att han fick lite mjölksyra på slutet men det är ju för att han inte hade startat på så länge, sa Redén.

Målettan galopperade över mål
I V86-3 vann Handsome Brad, körd av Carl Johan Jepson och tränad av Ulf Stenströmer. Men först i mål var dock Going To Press man han galopperade snöpligt precis före mållinjen och över mål för Wilhelm Paa. Favoriten Bourbon Rain fick ett lopp utvändigt om ledande Going To Press men var slagen redan halvvarvet kvar och dalade genom fältet.
Favoriten i V86-5 Offshore Man blixtrade direkt till ledningen för Flemming Jensen och sedan ledde han runt om och vann säkert. Tvåa blev Västerbo Arthur som avslutade bra från rygg på ledaren via open stretch men han kunde aldrig hota på allvar.

Cayenne Ovel imponerade
Cayenne Ovel gjorde fjärde starten för Robert Bergh och nu kom första segern. Efter en resa i kön samtidigt som tempot var tufft i täten inledningesvis så gick det undan värre när Bergh lossade sin häst över sista bortre långsidan. Cayenne Ove flög förbi fältet och avgjorde i god tid före mål. En riktigt fin insats, även om allt inte var helt perfekt enligt tränare Bergh.
- Hon var lite munvek i dag. Hon höll på att galoppera innan bilen släppte fältet men annars kändes det otroligt bra. Hon är både stark och speedig och gjorde det otroligt bra som kunde gå så fort sista sjuhundra med broddar, sa Robert Bergh.
Åtta rätt på V86 gav 1 547 kronor. Det blev ingen utdelning på sex rätt och därmed jackpot nästa onsdag.

Michael Carlsson, Kanal 75


Kullens drottning i fjol var med i programmet till kvalsvängen inför drottningens pokal i våras men ströks för hälta. Efter ..


Kullens drottning i fjol var med i programmet till kvalsvängen inför drottningens pokal i våras men ströks för hälta.
Efter att ha bommat även Stochampionatet kunde Robert Bergh få henne i stridbart skick igen till Derbystoets uttagningar för en och en halv vecka sedan där Timbal visade upp samma tuffa attityd.
Timbal gjorde loppet själv från dödens och efter att ha manglat ledarinnan mör kunde hon även hålla undan för smygkörda Trading.
En miljon väntar vinnaren av Derbystoet (V75-5) på Jägersro på söndag. En fin årgång av loppet men vem som ska vara favorit på förhand är det inget snack om.
Preben Sövik från stall Robert Bergh rapporterar om en häst i toppförfattning.
Men ska det verkligen gå att vinna finalen med bara ett lopp i kroppen?
- Normalt är det inte det bästa upplägget - om man får uttrycka det så. Samtidigt är det här en häst utöver det vanliga. Hon visade att hon var på topp direkt efter uppehållet och jag tror inte hon bryr sig om att hon inte startat under sommaren. Att vinna på ett sådant fint sätt från dödens som hon gjorde senast visar lite på hur bra hon egentligen är. Det är en klasshäst det här, säger Sövik.
Vilka konkurrenter ser du som tuffast emot Timbal?
- Kolgjinis Princess Face har svarat för fina insatser en längre tid och kommer nog att sälja sig dyrt. Untersteiners Otrobanda var fin i valet. Jag tror att det är de två i första hand.
Vad säger du till spelarna om Timbals chanser?
- Jag tycker att hon startar med bra chans. Vi tror på henne. Vi vet att hon är tuff och alltid gör sitt bästa, så vi får hoppas att det räcker. Hon går barfota runt om igen.
Cayenne Ovel svarade för en av kvalens starkaste insatser som tvåa bakom Tunika i första starten för er. Hur bedömer du hennes segerutsikter?
- Hon har tränat bra och det var kul att hon kunde visa i tävling direkt vad hon går för. Hon bör ha gått framåt med det loppet tycker jag. Läget gör det svårbedömt, men med tanke på hur fin hon var i kvalet hoppas jag att hon ska vara med och kämpa om en fjärde-femteplats.
I ”stora” derbyt har ni Angel Of Attack till start som inleder från ett sjundespår.
- Det handlar om en häst som är mycket snabb ut, så vi får ladda lite från start. Kan han komma ner i banan och få lite klaff med positionerna kan vara med på en fin slant i alla fall. En häst i riktig toppform som ställs mot ett bra motstånd här.
Övriga V75-hästar. I det inledande loppet gör Montdore första starten sedan i maj och vinterns tävlande i Frankrike.
- Han har just kommit hem från Frankrike och hunnit med ett par jobb hemma. Det känns som att han har behållit formen och jag tror att han kommer att vara med där framme. Barfota runt om som normalt.
I trekilometersloppet (V75-3) har ni Carelin till start. Två lopp i kroppen efter sin årslånga skadefrånvaro.
- Carelin känns riktigt fin men har inte fått till det efter combacken då det handlat om struliga galopper. Han kan säkert överraska här och distansen klarar han ju, slutar Preben Sövik.

Mikael Wikner, Kanal 75


Sex lopp ska skilja agnarna från vetet och för att gå vidare till finalen gäller det att ta en av de två främsta placeringarna ..


Sex lopp ska skilja agnarna från vetet och för att gå vidare till finalen gäller det att ta en av de två främsta placeringarna i respektive försök. Finalen körs på Jägersro 4 september och där väntar en miljon kronor på vinnaren.

Uttagningslopp 1, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Ladybug - Veijo Heiskanen
2. Dreamgirl Hornline - Jan Henriksson
3. M.T.Klara - Ulf Ohlsson
4. Cerveza - Johan Untersteiner
5. Kryssa Futura - Christoffer Eriksson
6. Molly de Castella - Jörgen Westholm
7. In Toto Sund - Örjan Kihlström
8. Ellieann - Torbjörn Jansson
9. Takeaway - Kenneth Haugstad
10. Fancy Flair - Jörgen Sjunnesson
11. Pioneer Face - Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 2, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Vildapel - Ville Nisonen
2. First Love Boko - Jörgen Westholm
3. Sentence Ås - Veijo Heiskanen
4. Sangria Knight - Ulf Ohlsson
5. New Devotion - Johan Untersteiner
6. Trading - Erik Adielsson
7. Timbal - Robert Bergh
8. Swish Lane - Peter Untersteiner
9. Salma Silvio - Christoffer Eriksson
10. Amphibian Madness - Tommy Karlstedt
11. Swiss Account - Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 3, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Angel Rain - Robert Bergh
2. Lonely Star - Johan Untersteiner
3. Mellby Dashing - Björn Goop
4. Differnt in - Fredrik Persson
5. Princess Face - Lutfi Kolgjini
6. Magnesia - Oskar J Andersson
7. Orkidee Skift - Hans-Owe Sundberg
8. Helena Klipp - Bo Falsig
9. Ilona Håleryd - Peter Untersteiner
10. Cagnes sur Mer - Rickard Svanstedt
11. Cool Bella - Peter Ingves
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 4, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Otrobanda - Peter Untersteiner
2. Lady Cash - André Eklundh
3. Miss Gladiator - Ulf Ohlsson
4. Very Welcome - Thomas Uhrberg
5. Beachmountain G. - Christoffer Eriksson
6. Come And See - Anders Svanstedt
7. Diora Sound - Anders Zackrisson
8. Faloria Boko - Mattias Djuse
9. Bijou Bourbon H.M. - Jörgen Sjunnesson
10. Conrads Estelle - Veijo Heiskanen
11. Spoil Me - Kenneth Haugstad
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 5, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Amity - Torbjörn Jansson
2. Casmira - Ulf Ohlsson
3. Joy de Castella - Jörgen Westholm
4. Caresse - Björn Goop
5. Pandora Face - Adrian Kolgjini
6. Darling Hornline - Per Nordström
7. Firewire - Kaj Widell
8. Hankypanky Frances - Jorma Kontio
9. Touch Of Elegance - Örjan Kihlström
10. Going Diablo - Peter Untersteiner
11. Galactica - Lars-Åke Söderholm
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 6, Derbystoet 2016
2 140 meter autostart
1. Top Notch Lady Ås - Örjan Kihlström
2. Bacio - Ulf Ohlsson
3. Feeka S.E. - Oskar J Andersson
4. Tunika - Björn Goop
5. Finca Boko - Jorma Kontio
6. Cayenne Ovel - Robert Bergh
7. Caddie Kasandra - Ken Ecce
8. Rydens Maya - Peter Untersteiner
9. Zelda Gowan - André Eklundh
10. Youlo - Stefan Söderkvist
11. Diotima F. - Erik Adielsson
Förstapris: 100 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


91 var anmälda.72 får kvala.Tolv går till final.En vinner en miljon kronor.Det är dags för 47:e upplagan av Stochampionatet där ..


91 var anmälda.
72 får kvala.
Tolv går till final.
En vinner en miljon kronor.
Det är dags för 47:e upplagan av Stochampionatet där landets fyraåriga ston gör upp om evig ära.
Axevalla är värd för fredagens V64-spel och bjuder på toppsport med sex uttagningslopp till Stochampionatet. De två främsta i kvalloppen går till finalen 24 juli.

Startlista
Uttagningslopp Stochampionatet 1 (V64-1)
2 640 meter autostart
1) Going Diablo – Peter Untersteiner
2) Spoil Me – Kenneth Haugstad (Roger Walmann)
3) Donatella Center – Stefan Persson
4) Tricia – Per Lennartsson (Svante Båth)
5) Pastell Tilly – Torbjörn Jansson (Peter G Norman)
6) Kendra Silvio – Stefan Söderkvist (Stig H Johansson)
7) Ice Wine – Daniel Redén
8) Cayenne Ovel – Örjan Kihlström (Pasi Aikio)
9) Last Of April – Alexander Nilsson (Hans Nilsson)
10) Bacio – Björn Goop (Stefan Melander)
11) Cagnes sur Mer – Rickard Svanstedt
12) Kryssa Futura – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 2 Stochampionatet (V64-2)
2 640 meter autostart
1) Far Far Away – Johan Untersteiner
2) Alvena Valva – Per Linderoth
3) Joy de Castella – Jörgen Westholm
4) Mellby Dashing – Björn Goop
5) Icanhearyou – Oskar J Andersson (Ruth J Andersson)
6) Galactica – Lars-Åke Söderholm (Malin Bergström)
7) Canmore B.F. – Örjan Kihlström (Reijo Liljendahl)
8) Very Welcome – Peter Ingves (Mats Rånlund)
9) Tunika – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
10) Swish Lane – Peter Untersteiner
11) Come And See – Anders Svanstedt
12) Order By Heaven – Lars D Carlson
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 3 Stochampionatet (V64-3)
2 640 meter autostart
1) Tide Water – Torbjörn Jansson
2) Molly de Castella – Jörgen Westholm
3) Imakethecashflow – Joakim Lövgren
4) Majett – Christoffer Eriksson (Carl-Otto Göransson)
5) Port Ellen Broline – Peter Untersteiner
6) Beachmountain G. – Björn Goop (Tomas Malmqvist)
7) Princess Face – Lutfi Kolgjini
8) Zola Grand Cru – Fredrik Berg (Anna Forssell)
9) Takeaway – Örjan Kihlström (Roger Walmann)
10) Amity – Per Lennartsson (Catarina Lundström)
11) Pretty Perfect – Oskar Kylin-Blom (Fredrik B Larsson)
12) Cerveza – Johan Untersteiner
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 4 Stochampionatet (V64-4)
2 640 meter autostart
1) Lady Cash – Stefan Söderkvist (Lars I Nilsson)
2) Fika – Anders Svanstedt
3) In Toto Sund – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
4) Ninepoints Gaagaa – Jörgen Westholm
5) Keypad – Per Lennartsson (Stefan Melander)
6) Kahleesi – Carl Johan Jepson (Ulf Stenströmer)
7) Sally Steel – Henrik Svensson
8) Ilona Håleryd – Peter Untersteiner
9) Finca Boko – Björn Goop (Timo Nurmos)
10) Borups Orkide – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
11) New Devotion – Johan Untersteiner
12) Tro Lo Lo – Oskar J Andersson (Emelie Persson)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 5 Stochampionatet (V64-5)
2 640 meter autostart
1) Darling Hornline – Per Nordström
2) Diora Sound – Tommy Zackrisson (Anders Zackrisson)
3) Foxy Brown – Stefan Persson (Magnus Dahlén)
4) High Expectation – Örjan Kihlström (Stefan Melander)
5) Caresse – Björn Goop
6) Sangria Knight – Christoffer Eriksson (Ulf Stenströmer)
7) Mhona’s Sister – Per Linderoth
8) Otrobanda – Peter Untersteiner
9) Magnesia – Oskar J Andersson (Jörgen Westholm)
10) Lonely Star – Johan Untersteiner
11) Amour Memory – Elias Strandberg (Bernt-Ove Johansson)
12) Bowling Karma – André Eklundh (Christina Medin)
Förstapris: 50 000 kronor

Uttagningslopp 6 Stochampionatet (V64-6)
2 640 meter autostart
1) Orkidee Skift – Hans-Owe Sundberg
2) Salma Silvio – Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
3) Incredible H.C. – Peter Untersteiner
4) Digital History – Björn Goop (Stefan Melander)
5) Top de Luxe – André Eklundh (Ola Karlsson)
6) Cherie Jaam – Sören Boel (Patrik Södervall)
7) Xanthis Amber – Jörgen S Eriksson
8) Fancy Flair – Jörgen Sjunnesson (Mikko Aho)
9) Tough Of Elegance – Örjan Kihlström (Roger Walmann)
10) Toohotforyou – Per Linderoth (Fredrik Wallin)
11) Youlo – Stefan Söderkvist (Catharina Johansson)
12) Pasithea Face – Lutfi Kolgjini
Förstapris: 50 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-9 2140/3 3 14.3 182
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-7 1640/5 0 g 25
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-9 2140/10 3 13.2 128
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-4 2140/8 3 14.1 42
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-4 2140/5 0 g 25
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-8 2140/9 6 11.9 55
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Christoffer Eriksson 2160/13 C 4 14.7 264
2016-12-17 2016-12-17 Åby-3 Robert Bergh 2140/5 D 7 14.6 72
2016-11-17 2016-11-17 Åby-8 Robert Bergh 1640/5 D 0 g 57
2016-11-09 2016-11-09 Åby-9 Robert Bergh 2140/7 D 1 13.6 39
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-12 Torbjörn Jansson 2140/2 D 5 15.0 71
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-9 Jörgen Sjunnesson 2140/6 D 0 13.3 266
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-12 Robert Bergh 2140/6 D 2 12.9 65
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-4 Örjan Kihlström 2640/8 C 6 15.4 139
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-5 Örjan Kihlström 2140/9 D 5 14.0 119
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-4 Örjan Kihlström 2140/5 C 2 13.7 60
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-6 Jorma Kontio 2640/7 B 0 15.2 71
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/11 B 6 13.4 251
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-6 Kim Eriksson 2680/15 B 0 367
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-5 Ulf Eriksson 2160/8 C 4 14.6 20
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-6 Johnny Takter 2140/8 D 0 13.4 103
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-12 Robert Bergh 2140/5 D 0 13.9g 206
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-4 Ulf Eriksson 2100/5 D 2 13.2 41
2017-06-01 2017-06-01 Åby-4 Robert Bergh 2640/7 C 0 g 42
2017-05-18 2017-05-18 Åby-9 Robert Bergh 2140/8 C 3 13.0 70
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-2 Robert Bergh 2140/3 D 5 13.4 41
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Robert Bergh 2180/14 C 2 14.6 33
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-9 Robert Bergh 2140/4 C 0 19.4 57ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se