Castleman travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Castleman travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Castleman har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Castleman har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Castleman


V75-året har inletts i favoriternas tecken. Fem lördagar i rad har utdelningen blivit så låg att femrättspotten frusit inne i form a..


V75-året har inletts i favoriternas tecken.
Fem lördagar i rad har utdelningen blivit så låg att femrättspotten frusit inne i form av jackpot.
Men ska ”förbannelsen” brytas så är det rimligtvis på Axevalla, banan med landets längsta upplopp och framförallt den högsta V75-vinsten genom tiderna.
Det var nämligen där som ett system spelade in 67 312 633 kronor, just i februari, 2010.
Så mycket pengar finns inte i sjurättspotten denna lördag, istället räknar ATG med 47 miljoner till en ensam vinnare.
Men ska så bli fallet krävs förstås överraskningar, och sannolikt att Peter G Norman blir av med en titel. Nämligen den som årets största V75-skräll.
De 15,90 som Castleman betalade ut i toton på Åby 3 februari är nämligen det högsta vinnaroddset som synts en V75-lördag under 2018.
- Det är ju kul att en sådan merit. Men jag kan inte säga att jag var speciellt förvånad över vinsten. Hästen är rejäl, säger Peter G Norman som i helgen firade fyra år som proffstränare.
- I det stora hela så måste jag vara nöjd. Stallet har växt stadigt och vi har kunnat förbättra sifforna varje år. Jag började med 25-30 hästar, nu är det 67. Sedan kan det alltid gå ännu bättre.

Strålande stallform
En sak som varit nedåt är resultaten på V75.
Från fem segrar toppåret 2015 till två i fjol.
Något man tänker ändra på i år då stallet kraftigt ökat deltagarfrekvensen i travets elitserie.
Om alla lördagens fyra hästar på Axevalla kommer till start innebär det att 12 av totalt 49 starter under 2018 gjorts inom V75.
Att jämföra med var nionde start som varit snittet tidigare.
- Vi har fler hästar som duger på V75 nu, det är den enkla förklaringen. Dessutom tycker jag att stallformen är fin så då försöker vi vara med så mycket vi kan. Målet är att slå rekord, minst sex segrar ska det bli för att jag ska vara nöjd när året är slut.
Stallformen ja.
Året har inletts med seger i nästan var sjätte start.
Så här i OS-tider kan en pallplacering få nästan lika mycket uppmärksamhet och ser man Normans resultat ur det perspektivet blir toppformen ännu mer tydlig.
Hela 56 procent av stallets starthästar under 2018 har slutat bland de tre främsta.
- Jag är klart nöjd med inledningen och fortsätter det så här kommer vi att nå miljonen innan februari är slut. Sedan gäller det att hålla i det, fortsätta vinna och köra in pengar.
Varför går det så bra nu?
- Framförallt har vi haft bra träningsförhållanden hela vintern, samtidigt som hästarna fått vara friska. Det mesta har flutit på, det är inget mer speciellt än så.

Tror mest på Castleman
Av lördagens fyra V75-hästar får stallets lärling Mads H Nielsen sköta tömmarna bakom tre, medan årets skrällkusk nöjer sig med en.
- Jag hoppas att det räcker för att skrälla igen, säger Peter med ett skratt och fyller i:
- Mads kör väldigt vårdat och bra så det är naturligt att ge honom chanser. När jag inte kör själv så känns det bättre när det är någon från stallet som känner hästarna, då kan man ha en bra dialog efter loppen.
Vad gäller möjligheterna till V75-seger så låter Peter G Norman mest positiv kring Castleman, som knappast lär bli lika bortglömd den här gången.
- Utan att ha studerat motståndet ordentligt så borde han vara den med störst chans på förhand. Men alla fyra är i fin form så jag tycker inte att någon känns chanslös. Bara inte banan blir för tung, det skulle missgynna oss.

Det här berättar Peter G Norman om sina V75-hästar:
- 3 Highdrive (V75-3) är en stor häst som inte haft tekniken med sig tidigare, men nu börjar han orka med sin tunga kropp. Han har utvecklats mycket de senaste månaderna och i princip bara gjort bra lopp sedan i höstas. Även om han tog sin enda seger från ledningen så tror jag inte att det är hans bästa position, han sprang och halvsov där framme och verkade förvånad över att vara först. I V75 över lång distans är det en ryggresa som gäller. Det är förstås tuffare emot nu, men jag är inte främmande för att han kan vara bland de tre-fyra främsta även här om det skulle klaffa med positionerna. Vi kommer att byta från en vanlig sulky till min nya Custom Multicam, en svensk typ av jänkarvagn. Jag hoppas att det ska passa honom eftersom det är en bred häst. Det blir första gången med en sådan, han har tävlat i vanlig jänkarvagn en gång, för fem starter sedan. Då gjorde han ett bra lopp, men hängde ner för mycket i svängarna. Den väntar vi med till våren. I övrigt ändrar vi inget.
- 3 Castleman (V75-4) startade på flitigit i höstas och fick en liten paus inför starten på Romme. Det hade gjort honom gott, han hade tränat väldigt bra och levererade direkt. Senast var han ännu bättre och det känns att polletten äntligen börjat trilla ner. Det har alltid varit en väldigt fin travare, men förra året sprang han och tänkte på annat i loppen. Allt känns bra efteråt och jag tror att formen ska vara konserverad. Han har alltid tagits lugnt från start, men senast kunde han öppna bättre så även startsnabbheten verkar på rätt väg. Däremot skulle jag bli förvånad om han öppnar snabbt nog att köra om ledningen här. Hästen har gått med bike de två senaste starterna, jag vet inte hur mycket det betytt på för prestationerna, men givetvis fortsätter vi med det. På förhand ser det ut som vår bästa chans på lördag.
- 5 Comte du Pommeau (V75-5) kändes otroligt fin senast, men tappade travet i sista kurvan med massor av krafter kvar vilket gjorde mig väldigt konfunderad. Det visade sig att han trampat igenom med bakkotorna och med det grova material som låg på banan så gjorde det nog ont. Han har aldrig gjort så tidigare, men banan var väldigt mjuk. För att vara säker på att det inte ska hända igen sätter jag på ett genomtrampsskydd den här gången. Hästen har varit fortsatt fin i träningen efteråt och börjar hitta tillbaka till sitt gamla jag, formen är nog inte långt från då han vann V75 just på Axevalla för två år sedan. Han är effektivast då han får spara speeden till upploppet så jag siktar på att komma ner i andraspår och lifta med. Vi kör med bike och norskt huvudlag som vanligt.
- 10 Ryan Kronos (V75-5) brukar alltid fungera som bäst under vinterhalvåret och det är inget undantag den här säsongen. Även om motståndet inte var så vasst senast så var jag väldigt nöjd med sättet han vann på, normalt trivs inte hästen med den typen av lopp utan rygg. Gången innan satt han fast med mycket sparat i V75. Jag tycker att det är väldigt jämnt mellan mina två hästar i loppet, med ett litet plus för Comte som är den mer distansgynnade. Men den som får bäst resa av mina två lär vara först i mål. På Ryan gör vi inga ändringar, helstängt och bike som vanligt.
- Vad gäller underlaget hoppas jag att det inte blir för tungsprunget. Castleman grejar det, men de andra tre trivs klart bäst på hårda, fasta banor.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång som delas mellan Bergsåker och Solvalla. En ensam vinnare beräknas kunna ta hem tolv miljoner kronor..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång som delas mellan Bergsåker och Solvalla. En ensam vinnare beräknas kunna ta hem tolv miljoner kronor enbart på åtta rätt. Förra veckan var det ingen som lyckades pricka in alla vinnarna. Den främsta anledningen till det var Candy Hornline och Erik Svensson. Det sjuåriga stoet slog till med den största skrällen i V86:s historia och gav 102 gånger i vinnarodds. Hästen var streckad på noll procent av insatsfördelningen och megasmällen var en chock för många spelare. Men inte för tränaren Erik "Busen" Svensson.
- Det låter som en jäkla klyscha men jag är inte helt överraskad av prestationen. Titta på löpet som hon gjorde på Romme näst senast. Jag körde 1.11 sista sjuhundra metrarna med henne och den som vann var Castleman som även vann V75 i lördags. Hon var jättebra och jag sa till alla jag träffade att det är bara att spela i nästa start, säger Erik Svensson.
- Hon har varit skitbra jättemånga gånger och senast stämde det äntligen för henne. Hon var naturligtvis gynnad av att banan var som den var. Hästen springer lika fort om det är gyttjebrottning som när det är lätt bana.

”Har aldrig varit ute på internet”
Undertecknad får tag i Erik Svensson efter femte försöket under måndagseftermiddagen. Solvalla-tränaren är inte känd för att svara i telefon om han inte känner igen numret.
- Nej, jag är rädd för telefonen och svarar inte på okända nummer. Jävlar också att jag svarade nu, ha, ha. Men jag tänkte att vem fan är det som ringer hela tiden. Telefon och sociala medier är inget för mig.

Precis som Veijo Heiskanen är Erik Svensson ingen flitig användare av internet. Faktiskt inte alls.
- Jag har aldrig någonsin varit ute på internet och aldrig skickat ett mejl. Jag har heller aldrig ens skickat ett enda sms. Det är ingen merit men jag behöver det inte. Min fru sköter allt sådant med anmälningar och annat. Där är vi lika jag och Veijo. Jag är en gammal man och har fullt upp med hästarna.
- Veijo träffade jag för övrigt första gången i Mikkeli när jag var sjutton år och han är ett år yngre än mig. Vi raggade på samma tjej, en mörk skönhet, men Veijo sa att det var hans brud och han fick henne.

Har satt flera 100-oddsare – ”Fan att man inte får spela”

Tillbaka till Candy Hornline. Vad säger du om att hon gav över 100 gånger pengarna senast?
- Jag säger att det är ju fan att man inte får spela. Hon satt sist femhundra kvar och vann skitlätt och hade 76 i puls efteråt.
Hur många 100-oddsare har du vunnit med genom åren?
- Det är faktiskt tre, fyra stycken. Så här på rak arm kommer jag på Imfine och även Legend Victory när han vann uttagningsloppet till Norrlands Grand Prix i Bollnäs. Sedan är det någon mer också.
Så du är spelarnas vän med andra ord?
- Eller ovän, ha, ha.

”Skitig bana och överpace – då kan det gå igen”

Vad säger du om Candy Hornlines uppgift på onsdag i V86-6 med spår sju?
- Hon står perfekt inne på pengarna, och det var därför jag anmälde. Tyvärr är hon lite för dålig från början och kan inte utnyttja springspåret. Det är några kuskar som har försökt att köra från start tidigare men då har hon galopperat. Så jag är lite rädd för att hamna på vingel och jag tar det lugnt för jag tänker inte köra galopp.
- Jag hoppas att hon ramlar ner i tredje eller fjärde par utvändigt och att tempot blir högt, gärna 1.13 första varvet. Det bästa vore också att det blev skitig bana igen. Då kan det gå, säger Erik Svensson.
Och tillägger:
- Men om det blev en lätt seger senast blir det nog svårare den här gången, även om hon inte möter några värstingar. Jag vill se att hon gör ett bra lopp igen innan jag vågar hoppas alltför mycket på henne. Men hon kändes i alla fall jättefin i ett jobb i går söndag. Det blir inga ändringar.

Du har ytterligare två hästar till start inom V86. Chanserna där?
- Boomer (V86-2)
är helt chanslös från åttondespåret. Han vann senast men det var mot helt andra hästar och andra förutsättningar. Nu får man hoppas på att han kommer ner och kan få en peng.
- Son Of Triton (V86-4) blev bryskt nedtryckt senast. Han har fyra raka nollor i programraden men har faktiskt kanonform. Hästen är mycket bättre än raden. Jag hoppas att han får ett bra lopp och sedan får spelarna bedöma chansen. Men det ser väl inte ut som någon het chans.

”Har haft min storhetstid – den tiden är förbi”

Hur ser verksamheten ut för dig annars med 16 hästar i träning?
- Det är status quo. Jag har haft min storhetstid med över 100 hästar i träning. Men den tiden är förbi. Jag fick ju min hjärnblödning i samband med vevan men nu mår jag oförskämt bra för att tidigare ha varit en grönsak. Jag har slutat parta om man säger så och koncentrerar mig på att jobba för jag blir ju trött. Det är jobba och sova som gäller, säger Erik Svensson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Zenit Brick blev landets segerrikaste V75-häst 2017.Southwind Feji blev landets segerrikaste häst alla kategorier 2017.På lördagen visade d..


Zenit Brick blev landets segerrikaste V75-häst 2017.
Southwind Feji blev landets segerrikaste häst alla kategorier 2017.
På lördagen visade duon att man ingalunda slagit av på takten efter årsskiftet i två lika övertygande som överlägsna triumfer.
- Det känns som att det finns en eller två växlar till jämfört med en vanlig häst. Hon stack undan väldigt enkelt, jag blev väldigt förvånad över hur mycket krafter hon hade kvar, konstaterade en uppenbart imponerad Erik Adielsson sedan han för första gången fått fatta tömmarna bakom Southwind Feji - som härmed segrat i 15 av karriärens 17 starter.
Vägen till vinnarcirkeln kom via en dryg förstasväng i tredjespår till ledningen på dagssnabbaste 1.11,8, en väntad rekordsänkning i femåringens första start över sprinterdistans.
- Jag trodde nog att hon skulle springa en 1.11-tid, men sättet hon gör det på med huvan kvar… Det är ruggigt, mös tränaren Pär Hedberg som klargjorde att nästa start blir hemma på Axevalla om två veckor.
Det innebar en dubbel för det sällsynta samarbetet eftersom Iris Palema i avdelningen innan rundat sina konkurrenter i en gedigen prestation.

Kan vinna även i Sverige
Ett mer frekvent och nyligen omskrivet samarbete har Timo Nurmos och Björn Goop.
Tillbaka i vardagen efter den magiska Prix d’Amerique-söndagen med Readly Express så var faktiskt lördagens gulddivision första gången som duon tävlade ihop på svensk mark under 2018.
Resultatet blev lika lyckat efter ett distinkt avancemang som innebar ledning vid varvningen varpå Zenit Brick tuffade ifrån i samma obekymrade stil som gav honom sju V75-segrar i fjol.
- Det känns som att han kan räcka mot de allra bästa, konstaterade hästens skötare Andreas Lövdal i chefens frånvaro.

Segermaskinernas dag
Överhuvudtaget var det segermaskinernas dag.
Tudor Kronos ståtade med 12 triumfer på 22 starter inför tävlingarna och vägen till ännu prydligare procent underlättades av en oväntad snabbstart till ledningen.
- Det kändes väldigt bra hela vägen. En otroligt tacksam häst att träna, han tar fram nya fina egenskaper hela tiden, sade Robert Bergh.
Ytterligare snäppet värre när det kommer till att stapla förstaplatser är Master Crowe. Peter Ingves släppte oväntat ifrån sig kommandot och hade långt fram i början av upploppet, men åttaåringen spurtade ursinnigt och fick som oftast nosen först på mållinjen.
Därmed kan Commander Crowes lillebror inte bara skryta med 18 segrar på 27 starter utan även kalla sig miljonär.
- Han vill alltid vara först, det är en bra egenskap, konstaterade segerkusken.

Jackpotkistorna fylls på
Nosen först lyckades däremot ingen få i V75-avslutningen.
Målkameran kunde inte skilja Ragazzo da Sopra och Demolition Man F. åt vilket gav dött lopp och höll nere utdelningen på sju rätt till 3 792 kronor.
Att den ens orkade så högt efter favoritparaden berodde på Peter G Norman och Castleman som bjöd på en härlig slutrepa från andra par utvändigt.
Därmed flyttas 21,3 miljoner kronor vidare till lördagens V75-omgång på Solvalla då ATG uppskattar att en vinnare kan bli 47 miljoner kronor rikare.
Dessutom fylls multijackpoten den 1 april på och innehåller nu över 17 miljoner.

Robin Johansson, Kanal 75


Vem som helst skulle kunna bli knäckt av att se sitt hem eldhärjas och totalförstöras. Att därefter vara hänvisad till ett litet m..


Vem som helst skulle kunna bli knäckt av att se sitt hem eldhärjas och totalförstöras. Att därefter vara hänvisad till ett litet modulhus och tvingas till lång väntat på att kommunen ska bevilja nytt bygglov är inte heller någon humörhöjare. Men Peter G Norman är inte typen som gräver ner sig.
- Det finns de som har det mycket värre så det är inget att deppa över, utan det är bara att gilla läget och tänka på hur bra allt blir när vi får flytta in i ett nytt hus, säger Solvallatränaren.
Det var 15.22 en tisdag i april som larmet om en villabrand på Eriksund i Sigtuna inkom till larmcentralen. Flera brandbilar kom till platsen men huset gick inte att rädda.
- Det har flutit på bra med försäkringsbolaget och det blev klart med nytt hus fort, men sedan har kommunen segat och bygglovet kom först nu i december. De ska börja med grunden efter nyår och kommer vi in i huset före Elitloppet (27 maj) är det bra, men det kan gå fortare med lite tur.
Sedan branden har Peter G Norman, hans sambo Jennie Samuelsson och yngsta dottern Emilia, 13, bott på drygt 50 kvadratmeter i ett modulhus strax intill den eldhärjade tomten. Äldsta dottern Celine, 19, har fått flytta in hos Peters syster Annsofie Norman.
- Det klart att det kan vara lite segt att gå på varandra i det lilla huset när man är van att bo större, men det har varit mycket tävlingar hela tiden och det underlättar så klart. Hade man haft ett vanligt nio-till-fem-jobb hade det nog varit segare.

Föreslår spik Valeur
Att det flitiga tävlandet har gett goda resultat har säkerligen också underlättat tillvaron. För fjärde året i följd har Peter G Norman förbättrat sina siffror och för första gången har stallets hästar, i dagsläget 68 till antalet, tagit mer än 50 segrar och tjänat över fem miljoner kronor.
- Året har varit klart godkänt. Det som saknats är väl den där riktiga stjärnan som kan duga långt i årgångsloppen. Men vi har varit med i fem årgångsfinaler och det är tack vare bra bredd och att många har levererat som vi redan i november gick förbi fjolårssiffrorna.
Än är inte heller året slut och när Gävle på lördag arrangerar V75-tävlingar med jackpot, 40 miljoner kronor väntar i sjurättspotten, laddar Peter G Norman med fem hästar. Först ut är Valeur (V75-1), som spikas av sin tränare i det officiella kusk- och tränartipset Fem tippar V75.
- Jag tror på honom, säger Norman och utvecklar:
- Senast hoppade han i sista sväng, som han har gjort någon gång förut också utan någon riktig förklaring, men han kändes jättefin inför den starten och jättefin efteråt också. Han har visat sig duga bra i silver och speciellt över kort distans. Läget är bra och vi får hoppas på rejäl körning. Han tävlar alltid med skor så det är en liten fördel gentemot dem som brukar tävla barfota. Jag tror att han kommer att göra ett riktigt bra lopp och då räcker han långt.

Bra form och likvärdig kapacitet
Peter G Norman har med alla sina hästar på sitt systemförslag i Fem tippar V75 och han har svårt att skilja på Prediction och Castleman i V75-2.
- Prediction har vaknat till ordenligt den senaste tiden. Han har varit nedsatt i omgångar av infektioner men i de senaste fyra loppen har han tävlat på den nivå som vi har hoppats att han ska vara på. Han har bara gått lugna träningsrundor efter segern förra onsdagen men han känns väldigt fin.
- Castleman (V75-2) har gått jämnt och säkert hela året och härdats i tuffa treåringslopp. Även han är fin efter senaste loppet.
Bäst chans av dessa?
- Båda har bra form och jag tror att de har rätt så jämn kapacitet också. De har haft olika säsonger där Castleman har varit med på lite högre nivå hela säsongen och Prediction kommit nu på slutet. Prediction visade senast att han går bra med skor runt om och hakar. Castleman hade också hakar i bakskorna senast men gick barfota fram så det är ett litet frågetecken hur framskor påverkar honom. Det blir vanlig vagn istället för jänkarvagn på Castleman också.

Banunderlaget ställde till det
Sheilah Laday (V75-6) startar E3 Revanschen för treåriga ston, där dagens största segercheck på 200 000 kronor ska delas ut. Hon ställs på nytt mot Virunga, som hon var chanslös att utmana senast.
- Sheilah Laday har varit jämn och säker hela året, varit med i två årgångsfinaler och tjänat fina pengar. Inför senast hade hon fått tung träning i backen och jag förstod att hon skulle vara lite ringrostig. Hon har gått framåt med loppet och kommer med bättre form den här gången, men jag kände senast att skor runt om inte är helt optimalt för henne. Vi får hoppas att hon klarar det bättre nu med mer spänst i kroppen. Men hon är väldigt långsam från start och med tanke på det och att Virunga har bra läge och är startsnabb måste vi ha mycket tur för att vara med och segerstrida. Eventuellt får Sheilah Laday gå med jänkarvagn den här gången. Det har hon gjort en gång tidigare. Då galopperade hon i sista sväng men det berodde inte på vagnen utan på att hon var för pigg.
Sist men inte minst i Peter G Normans V75-kvintett är Island Life (V75-7). Han förvånade många när han senast kastade in handduken i ledningen.
- Jag har svårt att se någon annan förklaring än att det var banunderlaget som ställde till det den dagen. Han såg ut precis som han brukar och har aldrig förlorat i ledningen förut, men trots 1.16,5 första varvet hade han ingen ork kvar till slut. Jag tror att han blev rejält muskeltrött av att inte få fäste och det loppet är bara att stryka. Han har varit väldigt fin i träningen efter det och allt ser bra ut inför lördag. Att han inte har tävlat på några veckor gör ingenting. Han går alltid ut och levererar direkt och har vunnit många gånger efter vila.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-6 Peter G Norman 2640/11 D 0 g 318
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-5 Peter G Norman 2140/4 C 2 16.9 57
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-9 Peter G Norman 2640/10 D 0 16.3g 284
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-5 Peter G Norman 1640/6 C 1 14.0 208
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Marika Eriksson 2640/11 A 2 16.7 23
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-8 Peter G Norman 2140/1 C 5 16.6g 115
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-10 Peter G Norman 2640/5 D 0 15.2 1439
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-10 Peter G Norman 2140/4 D 0 g 429
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-6 Peter G Norman 2140/10 C 2 15.0 123
2017-07-28 2017-07-28 Romme-5 Peter G Norman 2140/11 B 0 15.7 134
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Peter G Norman 1640/10 C 0 14.6 137
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-5 Ulf Ohlsson 2140/2 D 5 14.7 641
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-3 Peter G Norman 1640/3 B 2 14.2 122
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-3 Peter G Norman 2140/11 D 0 15.4 426
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-1 Peter G Norman 2140/6 D 1 18.1 39
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-8 Nicklas Westerholm 2160/11 A 8 17.2g 15
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-1 Jean-Claude Pace 2140/8 A 0 15.7 47
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-6 Jorma Kontio 1640/2 D 0 13.2 199
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-6 Peter G Norman 1640/10 C 0 12.7 195
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-8 Peter G Norman 2100/7 B 0 14.3 95
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-10 Peter G Norman 2140/10 D 0 13.5 765
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Mads H Nielsen 2140/3 D 0 16.6 63
2018-02-03 2018-02-03 Åby-6 Peter G Norman 1640/2 D 1 13.6 159
2018-01-20 2018-01-20 Romme-4 Peter G Norman 2140/5 C 1 16.0 62
2019-12-20 2019-12-20 Romme-10 Nicklas Westerholm 2140/12 A 5 16.5 66
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Lukas L Svedlund 2140/2 B 0 142
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-9 Nicklas Westerholm 2160/10 A 7 17.1 30
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-10 Jorma Kontio 2140/7 B 0 15.6 42
2019-08-23 2019-08-23 Romme-4 Ryan Bartolo 2140/1 B 0 15.0g 233
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-6 Rikard N Skoglund 1640/11 D 6 13.4g 234
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-7 Nicklas Westerholm 2660/9 C 0 g 101
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Nicklas Westerholm 2640/1 D 6 15.3 53
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-3 Kevin Svedlund 2660/5 D 5 17.3 219
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-3 Todd McCarthy 1640/7 B 9 14.1 212
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-3 Lukas L Svedlund 2140/4 A 1 15.7 17
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-3 Lukas L Svedlund 2140/11 A 2 14.9 44
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-9 Nicklas Westerholm 1640/7 D str
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-10 Nicklas Westerholm 2140/14 A 1 16.7 34ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se