Cash a Cheque Em travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Cash a Cheque Em travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Cash a Cheque Em har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Cash a Cheque Em har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Cash a Cheque Em


Eskilstuna var skådeplatsen när On Track Piraten som treåring gav en hint om vad som komma skulle genom att vinna E3 Revanschen. Sex år s..


Eskilstuna var skådeplatsen när On Track Piraten som treåring gav en hint om vad som komma skulle genom att vinna E3 Revanschen. Sex år senare var han på lördagen tillbaka på den sörmländska banan. Nu som etablerad elithäst. Precis som vid senaste besöket blev det seger. Utan att behöva förta sig utklassade On Track Piraten konkurrenterna från ledningen.
- Han är en världsartist, en av de bästa hästar jag har kört, sa Johnny Takter.
Segern var On Track Piratens åttonde raka och för 23:gången fick han segerdefilera efter ett V75-lopp. Det för upp honom på tredje plats i varmblodens V75-maratontabell. Att han har tagit samtliga segrar i högsta klassen gör det än mer imponerande.
- Jag vet inte vad jag ska säga, det är fantastiskt! Han verkar trivas med livet…springer och klipper med öronen i guld…, sa tränaren Hans R Strömberg.
Rättvikstränaren berättade efter loppet att nästa uppgift för On Track Piraten kan bli gulddivisionen i Bollnäs om två veckor. Där kan han i så fall stöta på en annan fixstjärna i superhästen Nuncio.
- Vi har inte lyckats rå på honom än men de behöver ju mötas. Blir det inte i Bollnäs blir det i finalen 1 april. Det ska bli jättekul! sa Strömberg.

Bra besked av USA-resenären
Kulltoppen Pasithea Face gjorde en mycket bra årsdebut när hon för första gången ställdes mot äldre kamrater i stoeliten. Det krävdes förvisso målfoto för att kora henne till vinnare före smygkörde jätteskrällen Jumble Ås men på klasshästens vis kämpade hon sig först över linjen.
- Hon var slagen hela upploppet men segade sig tillbaka och vann på styrka. Det är inte ofta en märr kontrar på det sättet så det var för jäkla roligt, sa tränaren Lutfi Kolgjini om femåringen som i sommar ska emigrera till USA.
- Hon kommer att utvecklas enormt i år. Kapacitetsmässigt är hon det bästa sto jag har tränat.
Lutfi Kolgjini har låtit sonen Adrian ta över allt mer av kuskandet och själv hade han inte styrt in en V75-vinnare sedan augusti. När han nu var tillbaka i segertagen nöjda han sig inte med en fullträff. I klass II körde han talangfulle fyraåringen Rigel Face till säker triumf från spets.
- Hans kapacitet stiger för varje gång jag sitter bakom honom. I dag får han fem stjärnor av fem möjliga.

Kihlström hyllade tränaren
Rättvikamatören Gunnar Lassis har fått fantastiskt fin snurr på egna uppfödningen Qatrine Gel. Med Örjan Kihlström i vagnen avancerade hon tidigt fram utvändigt om ledaren i ett försök i diamantstoet och därifrån blev segern komfortabel.
- Hon kändes fin hela vägen och avgjord på ett riktigt fint sätt. Det är en fröjd att köra åt den här tränaren. Hästarna är inte bara väldigt fina fysiskt utan också i väldigt fin balans psykiskt, berömde Kihlström.
Fyraårige Man At Work lär låta höra om sig framöver. Med Magnus Jakobsson bakom sig vann han klass I från ledningen utan att behöva förta sig.
- Den här har jag gillat från början och han levererar. Han gick 1.11,2 sista 1 000 i dag och var inte helt tom på det, sa den mycket nöjde tränaren Ulf Stenströmer.

Skräll i Top 7-loppet
Det var en favoritbetonad V75-omgång men ett par skrällar blev det. Den första kom i bronsdivisionen, tillika Top 7-loppet, när Blue Star Champion tackade för en vilsam resa på innerspår genom att spurta ikapp och förbi ledande favoriten Cash A Cheque Em.
- Jag är nästan lite chockad över att han var så här bra. Jag trodde att han skulle behöver lite mer tid för att växa in i brons men han är nog bättre än vad jag tror, sa körande tränaren Svante Ericsson.
Den överraskande vinnaren gjorde att utdelningen för alla rätt på Top 7 rasslade upp i 436 407 kronor.
Dagens andra kalldusch för V75-spelarna kom i den avslutande silverdivisionen när Timo Nurmos-tränade Make It Quick levererade en sisuladdad finish.
- Det var en mycket trevlig bekantskap. Han stred tappert hela vägen, sa kusken Kenneth Haugstad.
På V75 delade sju rätt ut 15 458 kronor och för sex rätt fick man 129 kronor. Femrättspotten frös inne och därmed väntar jackpot när V75 kommande lördag avgörs i Kalmar. För den spelsugne kan man emellertid spela V75 redan på söndagen då en extra omgång körs i Gävle.

Ola Johansson, Kanal 75


Vintern la sig i travets angelägenheter på onsdagen. V86-tävlingarna på Solvalla och Bergsåker avgjordes på krävande unde..


Vintern la sig i travets angelägenheter på onsdagen.
V86-tävlingarna på Solvalla och Bergsåker avgjordes på krävande underlag och snön var stundtals besvärande i både norr och söder.
Men den bistra väderleken var inget som påverkade nämnvärt.
Favoriterna vann en efter en och med jackpot både på sju- och sex rätt blev det under kvällen klart att en dubbeljackpot på 20 miljoner kronor väntar i åttarättspotten nästa onsdag.
Krister Jakobsson i Bollnäs har en häst som blivit en följetong på V75. Narold Vox har blivit åtta men tränaren menar att hästen aldrig varit bättre.
Det blev en häftig duell i loppet för den högsta klassen på Bergsåker. Sedelpressen Narold Vox var omgångens största favorit - 67 procent - och stod för ovanlighetens skull lika start med övriga hästar i loppet över 2640 meter.
Ulf Eriksson styrde till ledningen i den första kurvan och trots uppvaktning av starke Udo´s Oiler sista varvet blev det en säker seger med en längd tillgodo på tvåan.
- Jag har inte riktigt koll på statistiken men han har väl nästan aldrig förlorat i spets. Det kändes dock som att det var tacksamt att vi kom före Udo´s Oiler från start, sa segerkusken.
700 kvar ryckte duellanterna undan och det blev långt ner till övriga...
- Jag sa det till Norberg på den sista bortre långsidan att det börjar vara en stor lucka ner till de andra nu. Vi lunkar på sa han och så blev det! Det är två väldigt fina hästar, summerade Ulf Eriksson.

”Körde inte en meter”
Robert Bergh befann sig i Frankrike och hade sju hästar till start under kvällen. Det blev en seger på Solvalla (utanför V86-spelet) och en dubbelseger på Bergsåker på det stora spelet.
Jan Norberg gästkuskade bakom knappe favoriten i V86-1, Digital Archive.
Sjuåringen styrdes upp i dödens efter 600 meter och bara lunkade undan genom den sista när kusken begärde det lilla extra.
Segertiden 1.13,8 över 2140 meter med bilstart på broddbanan.
- Det roliga är att jag inte körde en meter! Det här var fruktansvärt, sa Jan Norberg.
Berghs andra vinnare Angel Rain var lika överlägsen i stoloppet. Efter att ha hamnat på mellanhand tvingades Ulf Eriksson ut i fjärdespår med storfavoriten genom den sista kurvan.

Trippar till Paris.
Blås Undan var favoritspelad i kallblodsloppet och det blev lugna gatan sedan Oskar Kylin-Blom kunde köra sig till ledningen 1500 meter från mål.
Amatörtränaren Bror Grönlund från Östersund har en häst i kallblodsloppen på Vincennes i Paris i februari.

Trippel till Stig H
Infektioner har spökat i Stig H Johanssons stall. Nu är man på rätt spår igen vilket onsdagens trippel på V86-spelet var ytterligare ett bevis för.
Lovande Han Herred hade 20 meter att hämta in i fyraåringsloppet på Solvalla. Kenneth Haugstad satt sist invändigt med andrahandsfavoriten när det återstod ett varv. På den sista bortre långsidan förbättrade sig Han Herred i ett huj och hittade lucka invändigt på upploppet och kunde vinna på pigga ben.
Fyraåringen tog nu fjärde segern i blott åttonde starten.
När det snöade som mest intensivt i Stockholm gick Björn Goop segrande ur striden med Stig H Johanssons Cash a Cheque Em i V86-2. Läget med bakspår över kort distans var inte det bästa men Cash a Cheque Em redde ut det ändå och lunkade undan trots tredjespår genom den sista kurvan.
Förstemannen i Stig H Johanssons stall Ville Karhulahti fullbordade trippeln med Scampi i den sista avdelningen efter att ta tagit hand om ledningen i starten.
Åtta rätt på V86 gav inte mer än 435 kronor. Ingen utdelning på sju och sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det blir Kenneth Haugstad som på nytt får chansen bakom lovande Han Herred, en svartbrun hingst som presenterade sig under våren i fjol med tr..


Det blir Kenneth Haugstad som på nytt får chansen bakom lovande Han Herred, en svartbrun hingst som presenterade sig under våren i fjol med tre segrar hemma på Solvalla.
Haugstad har fin kuskform och kan vara värd att haka på efter förra veckans trippel på V86-spelet.
Hästen har också visat att han är något extra.
- Han Herred är en fin travare. Efter en fin start i fjol fick han problem med fräschören och sedan fick han halsinfektion. Så sommaren gick åt till det där. Han har fått några lopp i kroppen nu och borde ha gått framåt med dem och det är nog vår bästa chans i omgången, säger Ville Karhulahti, försteman i Stig H Johanssons stall.

Vettig uppgift
Han Herred står med 20 meters tillägg över medeldistans i ett fyraåringslopp på V86 som den här veckan lockar med 14 miljoner kronor till en ensam vinnare med åtta rätt.
Hästen har visat att han tål ganska tuffa upplägg när han är i ordning.
- Det är en jättefin och framför allt en kapabel häst och vi hoppas att han får en bättre säsong i år. Det är en av flera där. Jag tycker att det ser ut som en vettig chans, säger Ville Karhulahti.

Småstrulig Violet
I samma lopp har stallet Violet Hill till start. Stoet har inte startat sedan mitten av november.
- Hon kan komma iväg bra från det där spåret men har varit lite småstrulig och bland annat galopperat en del. Rent kapacitetsmässigt är hon inte så dålig men vi får hoppas att hon går felfritt i första hand, sköter sig och gör ett bra lopp.
Cash a Cheque Em (V86-2) tog två raka V75-segrar i våras. En sexåring som är van hetluften. Det blev ett stängt spår i volten över 1640 meter?
- Åttondespåret är inte bra så klart och det kan bli svårt att komma till. Han har annars gått okej på slutet. Han fick mycket pengar på sig förra året och har gjort det bra. Han tränar bra hela tiden och jag tror han gör ett bra lopp den här gången. Han har inga problem med att gå med skor.
Slutligen Scampi i V86-8 som du kör. Oplacerad senast i V75, vad hände?
- Han mötte bra hästar. Det känns lite som att han ger upp lite då han möter de bästa i V75. Motståndet ser lite enklare ut nu och andraspåret bakom bilen är ett perfekt läge. Distansen klarar han och då han är snabb ut försöker jag en bit för ledningen. Vi får se vad som händer. På läget ser det ut som att Scampi är vår andra bästa chans på V86, slutar Ville Karhulahti.

Mikael Wikner, Kanal 75


Kvällens största segercheck delades ut till just Mountain Cleaver i V86-8, som var final av Mälardalscupen. 15 ston gjorde upp bakom startbilen o..


Kvällens största segercheck delades ut till just Mountain Cleaver i V86-8, som var final av Mälardalscupen. 15 ston gjorde upp bakom startbilen och ju mer pengar hästarna tjänat desto sämre startspår hade de enligt förutsättningarna.
Det blev ett rivigt lopp där Pasi Tikkala-tränade Mountain Cleaver (startspår 13) vann efter en mycket stark prestation tillsammans med Erik Adielsson.
Från sjunde utvändigt attackerade Erik Adielsson på första bortre långsidan, fick svar av Örjan Kihlström bakom Top Notch Lady Ås men då drog Erik Adielsson ytterligare i högertömmen och via fjärdespår tog sig Mountain Cleaver fram utvändigt ledaren varvet kvar.
600 kvar tryckte Erik Adielsson till och övertog ledningen från Estelle Webb och sedan var dramatiken över. Mountain Cleaver vann säkert även om Dedes Mythical avslutade mycket vasst tillsammans med Sune L Nilsson.
- Det kändes faktiskt ganska tryggt hela vägen, sa Erik Adielsson trots dramatiken när han fick kasta ut sin häst i fjärdespår när han attackerade och sedan positionen utvändigt ledaren ytterligare ett halvvarv.

Kihlström vann dubbelt på huvudstadsbanan
I V86-2 kunde inte Örjan Kihlström försvara innerspåret i starten med Lincoln Lawer, men han kom ut direkt i andraspår, hamnade före favoriten Cash A Cheque Em och det avgjorde loppet. Varvet från mål körde Örjan Kihlström till och Lincoln Lawer kunde ta över spets från tidiga ledaren Indian Four. Cash A Cheque Em var tapper utvändigt ledaren men stumnade sista 100 meterna och Lincoln Lawer, som tränas av Stefan Melander, kunde gå ifrån till femte årssegern.
- Vi hade fint läge och det löse sig fint, kommenterade Örjan Kihlström.
I V86-4 tog Örjan Kihlström ett tidigt initiativ med andrahandsfavoriten Mellby Exotic och väl i spets dominerade det treåriga stoet loppet. Roger Walmann tränar segrarinnan som gjorde sitt andra besök i vinnarcirkeln i 14:e starten.

Spetssegrar
Erik Lindegren har stallet i form och när Lotus Gil kom till ledningen i V86-1 fick de andra köra om andrapriset. Segern underlättades av att storfavoriten Casanova Sisu hade en sämre dag och galopperade in på upploppet.
Spets och vinst handlade det även om i V86-6 på Solvalla där Jim Oscarsson ledde varje meter tillsammans med treårige Mr Perfection.

Skrällar på Bergsåker
Det här var en onsdag då Bergsåker, med ett krävande underlag, bjöd på flera skrällar.
74-oddsaren Quatre Star stod för kvällens största överraskning då han spurtade in som etta i V86-5 tillsammans med sin tränare Henrik Svensson.
- Jag har sagt att som fyraåring kommer den här att bli bra, men det verkar börja lite tidigare än så, sa Henrik Svensson.
I V86-3 serverade Tomas Pettersson 21-oddsaren Hummingbird Cake ett perfekt lopp i rygg på ledaren Quick Crown och när luckan kom på upploppet avgjorde det treåriga stoet ganska bekvämt.
- Jag hoppades kunna servera henne ett sådant här lopp, jag har sett att hon är bäst på kortspeed, sa skrällkusken.
- Hon har känts bra i träningen och jag trodde hon var lite på gång, sa tränaren Erik Holm som inte var lika överraskad som spelarna.
Även V86-7 bjöd på en skräll då 20-oddsaren Boys Going In hittade mållinjen först i ett namnkunnigt startfält tillsammans med sin tränare Per Linderoth.
Beau Mec såg länge ut att vara på väg mot segern i ledningen, men 500 kvar övertog Partout Simoni som travat utvändigt ledaren. När även han tröttnade var det Boys Going In som höll farten bäst och vann före Poochai.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


6 611 personer hade sökt sig till Östersundstravet för midnattstravet på lördagen. Huvudnumret Jämtlands Stora Pris kör..


6 611 personer hade sökt sig till Östersundstravet för midnattstravet på lördagen.
Huvudnumret Jämtlands Stora Pris kördes som den näst sista avdelningen på V75 och hästen i topp blev alltså en häst från Daniel Redéns framgångsrika stall.
Men det satt hårt åt om de 700 000 kronorna i förstapris. Körande Erik Adielsson vågade inte riktigt tro att han hade vunnit när hästarma passerade mållinjen.
- Jag var nittio procent säker …men det är så där med stora lopp att man vill gärna höra resultatet innan tror något, sa Erik Adielsson.
Jämtlands Stora Pris blev en rejäl fartfest med rejäl körning i början, under och i slutskedet.
Daniel Redén hade innerspåret och tvingades öppnade första 500 på 1.07,7 för att freda sig mot Ed You och Jan Norberg.
Mitt i loppet kastade Adrian Kolgjini loss med El Mago Pellini och kom fram utvändigt ledaren. I momentet efter kom Erik Adielsson farande med Call Me Keeper och blev nedsläppt i dödens varvet från mål.

Revansch för Elitloppet
Call Me Keeper hade tidigt grepp i andraspår och i början av upploppet såg det klart ut.
El Mago Pellini fick dock upp farten när Chelsea Boko tröttnade i tredjespår och sköt till skarpt när luckan kom. Målfoto!
Men segern alltså till Call Me Keeper som noterade tiden 1.11,4 över 2140 meter, autostart.
Daniel Redéns sexåring hade en finalplats inom räckhåll i Elitloppet för 14 dagar sedan. Ett äventyr som ändade i galopp efter en vår i Frankrike där hästen radade upp sex raka segrar.
- Han har ju dominerat helt i sin kategori där nere. Sedan valde jag att ta hem honom och chansade med att prova honom i Elitloppet där det blev lite fel. Nu fick han visa hur bra han är. Skönt att han fick visa det i Sverige också, sa Daniel Redén.
Adrian Kolgjini var tvåa i fjol i det här loppet tillsammans med El Mago Pellini. Slagen igen nu med någon decimeter.
- Det är inte kul att vara tvåa i såna här storlopp - speciellt inte med den marginalen som var i dag, summerade en dämpad Kolgjini jr.
Trean i mål ska heller inte glömmas. Nimbus C.D. spurtade starkt över upploppet och kan ha hittat tillbaka till gammal god form.

I övrigt noterade vi att…
…omgången inleddes med en praktskräll. Jennifer Tillman hittade de rätta ryggarna från bakspåret med Lass Neo som växlade motståndet i ett nafs från 200-meterspålen.
Samtidigt som vinnaren var bra kanske favoriterna där framme skulle ha kunnat lite bättre…
39-årige Fredrik Tengstad, tränare på Rommetravet, har tolv hästar i träning.
- Vi kämpar på och för dagen är Lass Neo den bäste. Jag vet inte hur många segrar han förlorat då han hoppat över mål men i dag var det hans dag, jublade Tengstad.
…favoriten i kallblodsloppet Sjunga Bests Minne var precis så överlägsen som förutspåtts. Torbjörn Jansson hade 20 meters tillägg att hämta in med Solör Stegg och syntes direkt i fjärdespår på frammarsch genom den första kurvan. 1400 meter från mål kom nioåringen till ledningen och bara klev undan.
- Vilken häst! Han pep iväg så bra att det inte var läge att backa, men han var ju så överlägsen att det gick ändå. Att vara så här överlägsen på V75 är otroligt ovanligt, sa Solvallakusken.
Kenneth Larsson, amatör från Årjäng, tränar.
….att toppinsatserna avlöste varandra i början av tävlingsdagen. Solvallatränaren Timo Nurmos Sir Ratzeputz var ruskigt fin vid seger på nytt banrekord i Storsjöpokalen. Erik Adielsson körde sig till täten efter 600 meter och satt med sträckta linor hela loppet.
- Banan var ganska kvick i dag men det är ändå ett ganska bra gäng hästar han lämnar till slut. Helt oroligt bra, sa Adielsson efter segern som klockades till 1.10,0 över 1609 meter med bilstart.
…att målkameran fick användas i V75-4. Stig H Johansson-tränade Cash A Cheque Em och Erik Adielsson fick läppen före Survival Kit och Sören Eriksson. En trippel till Adielsson
…Robert Bergh skrällde med Digital Control som fick upp farten ordentligt efter lucka från sista paret invändigt.
- Det ska inte gå att vinna så här. Så samtidigt som min var bra kunde motståndet ha varit bättre, sammanfattade Bergh loppet där storfavoriten Valentino Strix fick problem med travet.
…Stefan Söderkvist avslutade V75 i Östersund med att lotsa in Oki Doki Face till seger från ledarens rygg. Admir Zukanovic tränar.
,,,.sju rätt på V75 delade ut 75 003 kronor, sex rätt 497 kronor och fem rätt 42 kronor.
 

Mikael Wikner, Kanal 75


Att ta vägen till Elitloppet via seger i Prins Daniels lopp på Gävletravet har visat sig vara en framgångsväg. 2012 vann Brioni i G&a..


Att ta vägen till Elitloppet via seger i Prins Daniels lopp på Gävletravet har visat sig vara en framgångsväg. 2012 vann Brioni i Gävle för att veckans senare även vinna Elitloppet. 2013 gjorde Nahar om bedriften och i fjol kvalade Mosaique Face in via Gävle för att sedan bli tvåa på Solvalla.
På lördagen var det upplagt för en fartfest då den sista rosa kvalbiljetten skulle delas ut. loppet fick också en mycket rivig inledning då Nimbus C.D. försvarade ledningen med en het Volstead utvändigt. Klockorna visade 1.06,7 första 500 metrarna.
Trots den snabb inledningen så var det Volstead utvändigt som satte dit huvudet på linjen före Nimbus C.D. Segertiden blev 1.09,8.
- Han var lite för het och det blev lite för hårt tempo i första sväng, sen lugnade han sig och segade sig till seger, sa tränaren, kusken och ägaren Stefan Melander i vinnarcirkeln.

Flera hästar gav positiva besked
Därmed har Stefan Melander två hästar inbjudna till Elitloppet. Han tränar, kör och äger även favoriten Nuncio.
- Man är lite för bortskämd med så otroliga hästar, de är grymma de här hästarna. Det är som en dröm att kunna finna sådana här hästar, sa Stefan Melander.
Volstead var mycket tapper som kunde vinna trots ett lopp utvändigt ledaren i högt tempo hela vägen.
- Jag trodde det skulle fattas några meter i honom i dag. Han kommer att bli vassare till nästa start. Var den starten blir det vet jag inte. Vi får sova på saken, sa Stefan Melander.
Nimbus C.D. noterades också för 1.09,8 och gav sig motvilligt men såg lite märkt ut till slut efter den tuffa inledningen.
Ed You slutade trea på 1.09,9 och samma tid fick fjolårets elitloppstvåa Mosaique Face. Båda hästarna gjorde bra dagsverk i andraspår och attack i spåren sista 600. Titelförsvararen i Elitloppet, Magic Tonight var sexa i mål och såg ut att ha en hel del sparat på 1.10,0 från rygg på ledaren. Även Blocket-fyndet Food Money klockades till 1.10,0 som femma med en del sparat från tredje invändigt.

V75-dubbel för Adielsson
Erik Adielsson blev utnosad bakom Nimbus C.D. i Prins Daniels lopp men Solvallakusken hade en bra lördag ändå med två V75-segrar.
Segerreceptet bakom både Seedorf O.M.F. i V75-1 och Cash A Cheque Em i V75-5 var det samma. Tidig ledningen och sedan bra kontroll i spets. Båda vinnarna tränas av Stig H Johansson.
Erik Adielsson såg länge ut som en vinnare även bakom Ony One Winner i V75-3. Men med klart grepp 50 meter före mål så stumnade ledaren och istället levererade Usain Swing en sylvass avslutning efter sen lucka från tredje par invändigt.
- Är det sant? Jag är chockad. Vilken häst vi har mamma, sa tränaren Kjell-Ove Eriksson och bjöd frun Anita på en segerkyss.
I sulkyn bakom 13-oddsaren satt sonen Leif Eriksson.

Vann efter tio års V75-torka
Håkan Skoglund var en av de gladaste segrarna på Gävletravet sedan han vunnit kallblodsloppet (V75-4) med egentränade Art Nökkve.
Därmed var en tio år lång väntan över.
Senast Bergsåkerkusken vann på V75 var nämligen 21 januari 2006 då han vann med Showmethemoney hemma på Bergsåker.
Omgångens skräll kom i V75-6 sedan Torbjörn Jansson hittat ”vinnarhålet”, rygg på ledaren, med Mimi Af Djupmyra. När luckan sedan kom in på upploppet stegade 68-oddsaren bara undan till en säker seger. Thomas Lönn tränar vinnaren.
En överraskning blev det även i V75-2 där Wollafur fångade in Tellmeastory i sista stegen in mot mål efter en stark avslutning i tredjespår sista 600 metrarna tillsammans med Örjan Kihlström. Vinnaren tränas av Örebros Juhani Partanen.
Utdelningen på sju rätt på V75 blev 1 495 819 kronor. Sex rätt gav 5 035 kronor och fem rätt 264 kronor. Rätt boostnummer: 925.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-7 Erik Adielsson 1640/2 A 3 13.8 21
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-7 Erik Adielsson 1640/2 B 3 12.5 107
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-11 Erik Adielsson 2140/5 B 4 14.7 45
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Erik Adielsson 1640/7 B 0 g 20
2016-08-13 2016-08-13 Åby-8 Torbjörn Jansson 2140/9 B 3 14.5 167
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-10 Erik Adielsson 2140/9 C 2 12.5 36
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-8 Örjan Kihlström 2140/9 C 4 13.1 103
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-8 Erik Adielsson 2660/14 B 1 16.1 28
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-9 Erik Adielsson 2140/4 D 1 13.4 33
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-9 Anders Eriksson 1640/5 D 1 13.0 74
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-15 Ville Karhulahti 1640/8 C 0 g 118
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/6 B 2 13.8 132
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-10 Erik Adielsson 2640/5 A 2 14.2 105
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-9 Erik Adielsson 1640/3 B 2 11.8 39
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2140/6 C 2 15.0 50
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 Björn Goop 1640/8 B 1 15.2 20
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Sandra Nordemo 1640/3 C 0 g 742
2021-08-12 2021-08-12 Lindesberg-3 Jevgeni Ivanov 2140/7 D 5 14.3 514
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-9 Jevgeni Ivanov 2140/5 D 0 13.5 532
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-5 Jevgeni Ivanov 2140/5 D 4 13.9 378



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se