Casanova Sisu travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Casanova Sisu travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Casanova Sisu har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-9 Daniel Wäjersten 3160/11 B

Nyheter för travhäst Casanova Sisu


I slutet av 1990-talet var travprofilen Lennart Bäwerholm i Norge ägare till Rite On Line som slogs i Europatoppen. Bäwerholm satsar vidare p&ari..


I slutet av 1990-talet var travprofilen Lennart Bäwerholm i Norge ägare till Rite On Line som slogs i Europatoppen.
Bäwerholm satsar vidare på travet och står både som uppfödare och ägare till treårige Tekno Eld som inför fredagskvällen på Ösersund hade tagit två segrar och en andraplats på fyra starter.
Nu kom tredje segern i ett kortlopp där Tekno Eld stod med 40 meters tillägg tillsammans med Ulf Ohlsson.
Tiden till trots såg Ohlsson ut att ta det lilla lugna hela loppet och segern togs inte med någon större marginal. Tvåa i loppet slutade Tekno Elds tränare Jan-Olov Persson med Stjärnblomster.
Segertiden skrevs till 1.25,4 över 1 680 meter, bilstart. Ett rekord gällande treåriga, svenskfödda kallblod över kort distans med voltstart. Hibogubben hade det tidigare rekordet, satt 2007.
- Det är en jättefin häst som har framtiden för sig får vi hoppas, kommenterade Ulf Ohlsson.

Casanova i stayerloppet
Ulf Ohlsson plockade tre segrar och satte även dit överraskningen Casanova Sisu i Östersundstravets Stora Stayerpris över grunddistansen 3140 meter.
Markus Pihlström från Bergsåker tränar.

Osterling vann Siri Jonssons
Östersunds Stora Damlopp – Siri Jonssons minne - kördes för femte året.
När storfavoriten Wild Honey och Sandra Eriksson spratt i galopp i den första kurvan satt redan Susanne H Osterling i ledningen med Geisha Sund.
Osterling, proffstränare på Solänget, satt bekvämt tillbakalutad hela vägen mot de 125 000 kronorna som utgjorde förstapriset.
Geisha Sunds segertid skrevs till 1.11,7 över 1640 meter, auto. Robert Bergh tränar.
- På förhand gällde det att försöka ta sig till spets och sedan svara ut favoriten för att vinna loppet. När jag hörde att den galopperade bort sig redan i första sväng blev det att ändra taktiken lite grand. I sådana här lopp får man chansen på hästar man normalt inte får köra, vi vann väldigt lätt, sa Susanne H Osterling.
Osterling är en ofta sedd gäst i vinnarcirklarna efter damloppen i Sverige. För någon vecka sedan vann hon Kronprinsessan Victorias lopp på Axevalla med Robert Bergh-tränade Mellby Drake – hennes fjärde seger i loppet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Strax efter nio på onsdagskvällen gick luften ur trav-Sverige. Det var då Nuncio skulle räta ut alla frågetecken.  Det var d&ar..


Strax efter nio på onsdagskvällen gick luften ur trav-Sverige. Det var då Nuncio skulle räta ut alla frågetecken.  Det var då Nuncio skulle visa att han kommer att ge den franske travkejsaren Bold Eagle en match i Elitloppet. Tyvärr var det istället då som allt fler frågetecken hopade sig. Från andra par utvändigt var Nuncio chanslös att utmana om segern och fick nöja sig med tredjeplatsen.
- Nu har han i och för sig inte fått något riktigt lopp på ganska länge så det kanske är så enkelt att han behövde loppet i kroppen, och det blev en lite för lugnt öppning och det gick väldigt fort till slut, men det fattas en bit till toppformen, konstaterade Örjan Kihlström, som i fjol körde Nuncio till seger i Elitloppet.

Fin och smidig efter loppet
Då kom hästen till start som favorit med sex raka segrar bakom sig. Blir det start i Elitloppet i år kommer han inte bära favoritskapet. Man ska emellertid ta i beaktande att onsdagens lopp avslutades i ett rasande tempo och även om inte Nuncio imponerade sprang han under 1.08 sista 600 meterna – i tredjespår.
- Det gick fort till slut i loppet och han känns kanonfin nu. Hästen saknar lopp i kroppen och det har strulat för honom inför det här. Han är speciell och inte en häst som man trycker till i jobben. Det finns inte så mycket att säga mer än att han är otroligt fin och smidig nu efter loppet. Vi får se vad som händer i framtiden. Det är ingen panik och jag kommer aldrig någonsin att vara besviken på den här hästen. Jag tycker att han gick ganska bra i dag, sa hästens ägare och tränare Stefan ”Tarzan” Melander.

Västerbo Highflyer visade elitloppsform
Vann loppet gjorde Daniel Redén-tränade Västerbo Highflyer och han ska absolut inte be om ursäkt för segern. Tvärtom visade han att han ska vara med i diskussionen om elitloppsplatserna. Från spår tre bakom startbilen flög han till ledningen och när körande Johan Untersteiner tryckte gasen i botten 500 meter från mål stack nioåringen undan till seger på fina 1.10,0 över 1 640 meter.
- Han hade helstängt i dag och kändes verkligen taggad. Det var inget snack om vem som var snabbast bakom bilen. Sedan kunde jag styra i vilket tempo jag ville och när Örjan gick på tänkte jag att vi får köra mot honom. Sedan var det full fart hela vägen in. Han kändes verkligen härlig i dag och imponerade, sa Johan Untersteiner.
Halmstadsonen satte även dit egentränade fyraåring Dealwithakiss på Solvalla. Från positionen utvändigt om ledaren imponerade stoet när hon tog karriärens första seger i 16:e starten.
- Det här var en jättefin och lovande häst som treåring men sedan kom det lite grus i maskineriet och hon slutade fungera. Vi halsopererade henne i vintras och det känns som att vi har en ny häst i år. Hon är anmäld till alla stora fyraåringslopp så vi får spänna bågen och se hur långt det räcker, sa Untersteiner.

Bergh kung på gamla hemmabanan
Solvalla delade på V86-omgången med Bergsåker och på Sundsvallsbanan dominerade forne hemmatränaren Robert Bergh. Först styrde han Annabelle Dimanche till seger och sedan vann han med Muscle Hustle som drog det längsta strået i en tät slutstrid med årsdebuterande stallkamraten Algot Zonett.
- Det är en läcker häst! Jag såg att det gick 1.09,5 sista 500 och då körde vi inte förrän 150 meter kvar. Det är en fantastiskt snabb häst det här. Att Algot dessutom var tvåa är sådant man drömmer om. Jättebra att alla fungerade! sa Åbytränaren.
I kallblodsloppet tog Jan-Olov Perssons Vestpol Gladiator en komfortabel spetsviktoria tillsammans med Ulf Ohlsson och han satt också i sulkyn bakom Markus Pihlströms Casanova Sisu som gick från sista till första plats de avslutande 800 meterna.

Femte årssegern för Båths stjärnämne
I Vinterfavoriten på Solvalla bärgade Svante Båths treåriga stjärnämne Global Un Poco (Erik Adielsson) enkelt sin femte seger för året från ledningen innan V86-omgången avslutades med en jätteskräll när Jorma Kontio styrde Per K Erikssons Temple of Dreams först över mållinjen. Det gjorde att utdelningen för åtta rätt hoppade upp till 61 083 kronor. Sju rätt betalade 272 kronor och sex rätt gav 28 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


I fjol vann Per Linderoth 39 lopp i sulkyn och tränade 25 vinnare hemma på Bergsåker.Det räckte för att komma tvåa i såv&..


I fjol vann Per Linderoth 39 lopp i sulkyn och tränade 25 vinnare hemma på Bergsåker.
Det räckte för att komma tvåa i såväl kusk- som tränarligan.
Framför fanns två av landets absoluta giganter, Ulf Ohlsson och Svante Båth, mångåriga Sundsvallsprofiler som numera båda är knutna till Solvalla, men alltjämt håller sina forna jaktmarker under strikt kontroll.
- Ja, att slå Uffe här på Bergsåker är omöjligt. Då måste man vinna två lopp varje tävlingsdag. Men för mig är tränarligor betydligt större och det är väl mer realistiskt för min del också, säger Linderoth som hade sitt bästa år hittills 2015 då hans hästar sprang in över sex miljoner kronor.
Siffror han inte kunde matcha i fjol.
- Nej, och det var väl inte väntat heller. När Blended Scotch vann Stochampionatet 2013 så fick jag in en hel del nya hästar och stallet växte från runt 25 till 45. Det är fortfarande lika många, men de två senaste åren har det blivit betydligt mer unghästar. Därför blev det mindre tävlande i fjol och kommer säkert att bli mindre i år, men samtidigt känns det som att man rustat lite för framtiden och det är jag väldigt glad för.
En annan anledning är att stallets två galjonsfigurer, Blended Scotch och Ariel Boko båda la tävlingsskorna på hyllan under fjolåret för att bli fölston.
- Ariel går på en gård några mil från mig bara för att jag ska kunna ha henne under uppsikt. Jag leasade henne under tävlingskarriären och äger ingen rätt i henne nu, men eftersom det är en häst som betytt så otroligt mycket för mig så betalar jag gärna några kronor för att ha henne nära. Jag räknade ut att hon tjänade in 25 000 kronor i månaden under de sex år jag hade henne. Många av förbättringarna vi gjort här på gården har jag henne att tacka för.
Har det kommit något föl ännu?
- Nej, tyvärr tog hon sig inte i fjol. Hon ska ombetäckas snart så vi får hoppas på bättre lycka i år. Däremot är Blended Scotch konstaterad dräktig med Readly Express så där ser det lovande ut.

Laddar för spets
Lovande verkar även Linderoths chanser inom V86-spelet där han börjar med att svinga sig upp bakom 2 Alvena Valva (V86-1) som blev fastlåst i tredje par invändigt i sin senaste start.
- På förhand tyckte jag att det var ett tufft lopp för henne och jag blev faktiskt förvånad över hur stark hon kändes över mål. Det var ett bra formbesked, säger Linderoth som då hade spetsat till utrustningen med skoryck, helstängt huvudlag och jänkarvagn.
- Vagnen brukar hon ha när det är autostart, men det helstängda huvudlaget var första gången på över ett år. Alla detaljerna fungerade fint så det blir samma på onsdag. Dessutom var hon fortsatt fin i ett underhållande jobb i dag (måndag).
Betyder det att du är sugen på att köra i ledningen den här gången?
- Hästen är mer gynnad av voltstart då hon nästan alltid tar ledningen. Bakom bilen var det länge sedan vi hade läge att ladda. Men jag försöker vara med lite från början och skulle vi nå spets så provar jag gärna där.
Nästa styrning är 6 Lex Peidei (V86-3) som tränas av Jan-Olov Persson, men ägs till hälften av Linderoth som också körde i senaste starten.
- Jag var klart nöjd med vad han presterade. Jag testade honom i min jänkarvagn och vilket han verkade gilla. Vi kör med den igen, men att han ska vara segeraktuell har jag svårt att tänka mig. Han är mycket startsnabb och tar säkert ledningen, sedan släpper jag till en bra rygg och liftar med. Han är duktig på att knipa fjärdepris och kan det bli ett nytt sådan blir ägaren väldigt glad.

”Värda streck”
Då är förhoppningarna större på 10 Liberty Face (V86-5) som kommer från en tredjeplats på V75.
- Han fick maxutdelning då och gjorde ett bra lopp. 1.12,5 full distans är vad han kan för dagen och jag är nöjd om han kan fortsätta på den nivån. Nu ser motståndet lite mer ihåligt ut och får vi bara lite hjälp bara inte 5 Casanova Sisu får bestämma för mycket i ledningen kan vi vara med och göra upp om det. I den här omgivningen klarar han även att göra lite grovjobb själv, det visade han näst senast. Vi ändrar inget.
Slutligen får Linderoth chansen på USA-födde 4 Dice Man (V86-7), tränad av Stefan Melander och ägd av stall Courant. Samma konstellation som Linderoth kört Cruzado dela Noche åt vid ett antal tillfällen.
- Det är roligt att få sådana chanser. Jag har inte pratat med någon runt hästen ännu, men sett båda loppen i Sverige. I den första såg han lite stressad ut innan start, men senast var han mer harmonisk och gjorde det jättebra. Även om han står lite hårt inne så hoppas jag att han ska hävda sig, det verkar vara en häst med lite pengar i förhållande till sitt kunnande.
Vem tror du mest på?
- Det är svårt att säga. Jag tycker att båda hästarna jag tränar själv kan vara värda streck. Sedan hoppas jag att även på Dice Man.
När blir Per Linderoth tränarchampion på Bergsåker?
- När Svante har slutat… Det är inget jag går och tänker på, det som gäller är att få bättre resultat själv, inte att jämföra med andra. Men visst, skulle jag lyckas med det inom fem år så vore det roligt.

Robin Johansson, Kanal 75


I slutet av november i fjol kom Maharajah-sonen National Prince i Svante Båths träning som segerlös efter nio starter. Efter det har det skett e..


I slutet av november i fjol kom Maharajah-sonen National Prince i Svante Båths träning som segerlös efter nio starter. Efter det har det skett en förvandling.
Tre raka segrar i fin stil har det blivit under året. Något som fått tränaren att börja fundera på större uppgifter.
Tränaren Svante Båth berättade i början av kvällen att han skulle chansa lite.
- Jag vill prova honom barfota runt om i det här loppet i kväll för att se vad vi kan göra i lite större lopp. Det här är inte det viktigaste loppet ändå och då kan man deala lite, menade Båth.
Det visade sig att hästen hade ännu mera inombords. Barfotabalansen blev det där lilla extra.
I debuten över kort distans körde sig Erik Adielsson till ledningen efter 600 meter i en 1.09-öppning och satt sedan mer eller mindre och höll inne sin häst.
National Prince bara längde på stegen och såg starkare och starkare ut ju närmare mållinjen han kom. Segermarginalen blev fyra säkra längder. Tiden fantastiska 1.11,5.

”Om jag begärt lite mer”
Segerkusken Erik Adielsson lät smått förvånad.
- Han har varit ruggigt fin innan och jag räknade med en bra chans. Men jag trodde inte att han skulle vara så här fantastiskt bra. En mycket fin tid och det var inte länge sedan han hade väldigt lite pengar på sig. Det hade gått fortare om jag inte hållit igen honom, begärt lite mer, sa Adielsson.
Stall Carpe Diem äger löftet som mest troligt provas i kvalen till Kungapokalen på Åby i sin nästa start.

Tufft uppvaktad
Solvalla delade V86-omgången med Bergsåker. Bästa prestationen i Sundsvall stod utan tvekan femårige Mellby Dealer för.
Roger Nilsson åker ofta söderöver från Piteå till Sundsvall med sina hästar med gott resultat. Nu hette segerhästen Mellby Dealer som inte fick allt för mycket gratis i ett lopp över medeldistans.
Femåringen lyckades hålla täten från innerspåret och svarade för ett strongt lopp.
- Ja, vi fick oss massage i omgångar men han är jäkligt fin alltså. Mitt på upploppet blev stegen kortare och kortare men han bet i när de kom på honom, sa Nilsson.
Segertiden ett nytt rekord för hästen. 1.13,6 över medeldistans med bilstart.

Kvällens smällkaramell
På Bergsåker kom också kvällens enda skräll på V86-spelet. Nicklas Pettersson, amatör från Solvalla, åkte upp med Highspeed Call och testade i snabbloppet mot hästar som Poochai och Nahar.
Anders Eriksson, lärling hos Svante Båth, fick förtroendet att köra och serverade Highspeed Call en smygare i rygg ledaren, letad sig ut 300 meter från mål och slog av Nahar på speed den sista biten. En enprocentare på V86.
Knappe favoriten Fender vann kallblodsloppet på målfoto före outsidern Wilda Fille. Ulf Ohlsson körde Peter Grundmanns häst som spurtade som en rem över upploppet och hann fram i fjorthästarsloppet. En stark insats i årsdebuten.

Från Jägersro med en häst
Per Nordström åkte med en häst till Stockholm och vann ett händelsefattigt treåringslopp med norskfödde Exquisite Sisu. Efter att ha fått lugna ner tempot till lunkande 1.17,0 första 1000 drog Nordström 1.11,0 sista rundan. Lugna gatan i karriärens första seger i åttonde starten.
- Det är en välstammad och snabb herre som börjar växa i sin stora kropp. Vi vill matcha mot årgångsloppen i Norge och det ser bra ut nu med två täta starter, sa Jägersrotränaren.
På Solvalla vanns övriga V86-lopp av Stig H Johansson -tränade Paparazzi M (Erik Adielsson) och kvällens största favorit Starzinner med tränaren Peter Untersteiner i sulkyn.
I Sundsvall vanns det inledande trekilometersloppet av Markus Pihlström-tränade Casanova Sisu med Ulf Ohlsson i sulkyn.
På V86-spelet betalade åtta rätt 30 005 kronor. Sju rätt gav 88 kronor, medan utdelningen uteblev och därmed jackpot på sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Bergsåkerstränaren befinner sig i Thailand på semester när intervjuen görs tisdag eftermiddag. Ifrån solparadiset får han..


Bergsåkerstränaren befinner sig i Thailand på semester när intervjuen görs tisdag eftermiddag. Ifrån solparadiset får han via Atg-Live följa när hans hästar tävlar på hemmaplan under onsdagskvällen.
En av V86-omgångens största favoriter är Casanova Sisu i den inledande avdelningen. Hästen kommer från seger senast över lång distans från ledningen. Trots att han fick press höll han enkelt undan före Tequila Palema som han återigen möter. Från spår fem bakom bilen lär det på nytt bli ett offensivt upplägg av körande Ulf Ohlsson.
- 5 Casanova Sisu (V86-1) gick bra senast och vann med krafter kvar. Han börjar närma sig toppformen och gillar distansen. Att det är ett halvvarv längre än senast spelar ingen roll för honom. Jag tycker att de andra borde vilja ha hans rygg och från ledningen tror jag att han är med i striden. Det är likvärdigt motstånd som senast, säger Markus Pihlström och lägger till en spännande utrustningsändring.
- Den här gången blir det jänkarvagn och jag tror att det blir bra effekt över tre varv. Han har bara gått med jänkarvagn en gång tidigare, och det var i V75-finalerna på Åby i fjol. Men då var det fruktansvärt dålig bana och många som galopperade den dagen. Så den starten kan man bara glömma.

”Är mycket bättre barfota – 30 meter bättre”
I den femte V86-avdelningen har Markus Pihlström Global Rebel till start. Hästen återkom efter ett uppehåll senast och löpte dött lopp. Han vann fem lopp på 13 starter i fjol och är nu favorit från spår två bakom bilen. Tränare Pihlström maxar också allt vad det gäller balans och utrustning den här gången.
- 2 Global Rebel (V86-5) gick helt okej senast. Han stod med 20 meters tillägg på 1600 meter och hade dessutom bakspår. Nu går vi all in. Han är klart mycket bättre barfota och nu blir det den balansen. Det blir dessutom helstängt huvudlag och jänkarvagn och han kommer att bli som en ny häst. Jag tror att han blir 30 meter bättre än senast. Han bör också ha gått framåt med loppet i kroppen och är en av de som räknas. Jag tycker att det är en bra chans för han också, säger Markus Pihlström.

Michael Carlsson, Kanal 75


Att Nuncio har sitt eget sätt att ladda inför lopp är ingen nyhet, men onsdagens uppvärmning tillhörde de märkligare.- Hade det va..


Att Nuncio har sitt eget sätt att ladda inför lopp är ingen nyhet, men onsdagens uppvärmning tillhörde de märkligare.
- Hade det varit en annan häst så hade jag varit bekymrad. Men han har varit här på Solvalla så många gånger så jag tror att han håller på och leker med mig, jag vet faktiskt inte, sade en till synes förbryllad Stefan Melander när han körde av banan med sin superstjärna efter den egendomliga turen.
För lika skärpt, fokuserad och oslagbar som Nuncio är när det blir tävling. Lika lekfull är han dessförinnan.
Det är svårt att inte föra tankarna till när den tvåbente sprinterkungen Usain Bolt showade som mest på tävlingsbanorna.
Precis som denne verkar Nuncio fullkomligt medveten om att han är bäst.
Och en häst som aldrig galopperat i lopp, aldrig varit sämre än trea på 53 starter, inte förlorat sedan 2015 och snart tjänat 28 miljoner kronor måste rimligtvis ha något alldeles speciellt innanför pannbenet.

”Börja lite lugnt och stillsamt”
Vad gäller onsdagens lopp blev det föga oväntat en transportsträcka mot 14:e raka segern och betydligt större uppgifter.
- Han öppnade bra och det var aldrig något snack om vem som skulle ta ledningen. Sedan var det lugna gatan, allt var frid och fröjd. Jag vet att det blir många tuffa lopp under en säsong och det är inte nu han ska vara på topp, så det är skönt få honom att få börja lite lugnt och stillsamt. Hästen känns så fin som han kan göra. Allt verkar precis som i fjol, sade Örjan Kihlström som bestämde farten till 1.13,7 första kilometern, körde 1.09,3 sista halvarvet för att vinna på 1.12,2/1 640 meter autostart – den särklassigt långsammaste tid som Nuncio travat över sprinterdistans sedan han kom till Sverige.
Nästa start blir med all sannolikhet V75-finalerna på Solvalla 1 april.

Smygande skrällar
Men trots att Nuncio i praktiken förvandlade V86-omgången till V75 så nådde värdet för alla rätt nästan 80 000 kronor.
Två stora överraskningar efter varandra låg bakom det.
Först smög Fredrik B Larsson årsdebuterande Havbergs Knight till prydlig spurtseger på Solvalla.
Sedan kopierade Malin Viklund nästan det när hon slank loss från fjärde inner med In Photo som växlade sina konkurrenter till Anna Eidergren Beijars ohämmade lycka.
- Jag kan inte prata… Vi har haft henne sedan januari och jag var riktigt besviken i första och andra starten. Men hon har känts jättefin. Jag är så lycklig över att ha fått en så fin häst, jublade ägarinnan med gråten i halsen.

Dubbel för Widell
Kvällens kusk blev Kaj Widell via en prydlig dubbel på Bergsåker.
Hans R Strömbergs Perfect Dynamite och Magnus Träffs Sugar Daddy var båda tuffast trots att de fick göra grovjobbet själva på vägen.
- Det är lätt att vara kusk när man kör sådana här hästar, konstaterade veteranen som slagit sig tillbaka till att bli en av landets mest anlitade catchdrivers.
I övrigt blev det idel favoritsegrar sedan Must Have, Casanova Sisu och slutligen Starzinner alla dominerat sina lopp från ledningen.
Extra plus till den senare som var smått överlägsen på 1.13,3 över full distans.
- För sin klass är han riktigt bra. Nu har han klivit upp i bronsdivisionen och är startberättigad på V75, så då får vi börja snegla där, berömde Peter Untersteiner som inte gjorde resan till Solvalla med en häst i onödan.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-1 2140/5 5 17.9g 22
2015-12-12 2015-12-12 Åby-4 2660/8 0 16.4 208
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-8 2140/5 3 13.9 156
2015-10-10 2015-10-10 Åby-6 2140/6 0 16.3g 42
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-6 Ulf Ohlsson 2680/8 A 0 g 13
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-7 Ulf Ohlsson 2640/4 A 1 17.5 13
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-6 Ulf Ohlsson 2140/3 B 2 15.3 18
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-9 Daniel Wäjersten 3160/10 B 1 16.6 20
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-9 Ulf Ohlsson 2140/2 A 1 14.8g 16
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-1 Per Linderoth 3140/1 C 1 16.2 19
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-8 Ulf Eriksson 3140/2 D 0 g 93
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/9 D 5 12.9 76
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-11 Torbjörn Jansson 2140/11 B 0 g 51
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-11 Örjan Kihlström 2640/8 D 4 13.2 389
2016-08-13 2016-08-13 Åby-8 Per Lennartsson 2140/4 D 0 g 231
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 2140/2 B 0 g 65
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-10 Ulf Ohlsson 2140/9 D 1 13.9 90
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-11 Daniel Wäjersten 2140/2 C 0 g 41
2016-06-18 2016-06-18 Boden-4 Ulf Eriksson 2660/9 A 0 17.1g 82
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Ulf Ohlsson 2140/1 C 1 13.9 48
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Ulf Ohlsson 2140/3 C 3 14.9 26
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 3140/8 B 5 17.6 85
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-6 Ulf Ohlsson 1660/5 B 0 g 12
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-6 Ulf Ohlsson 2160/11 A 0 g 31
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-4 Markus Pihlström 2140/8 B str
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-8 Daniel Wäjersten 2140/6 A 0 13.9 99
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-8 Daniel Wäjersten 3160/13 A 6 16.7 111
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-9 Daniel Wäjersten 3160/14 A 3 16.3 72
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-11 Ulf Ohlsson 2660/11 A 0 g 114
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-1 Ulf Ohlsson 2640/8 A 1 14.8 11
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-11 Ulf Ohlsson 3160/7 B 7 14.7 97
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-8 Ulf Ohlsson 3180/12 A 1 14.1 109
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 2660/12 D 3 13.7 135
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-8 Ulf Ohlsson 2640/5 C 1 15.4 34
2017-04-16 2017-04-16 Romme-11 Ulf Ohlsson 2640/6 D 0 17.3g 151
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-6 Ulf Ohlsson 3140/5 C 1 17.2 17
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2640/1 D 1 15.9 36
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-7 Ulf Ohlsson 1640/8 A 4 14.1 28
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-1 Ulf Ohlsson 2160/14 A 1 16.3 15
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-8 Anders Eriksson 2140/11 D 0 19.1g 106
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Ingvar Nyberg 2140/8 A 0 g 60
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-6 Henrik Svensson 2140/4 C 0 g 475
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-2 Emilia Leo 2160/10 A 0 19.4g 39
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-12 Daniel Wäjersten 2180/14 A 8 16.7 55
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-9 Lisa Gilljam 2160/9 B 7 16.3 28
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-3 Sandra Eriksson 4200/7 B 0 16.6 125
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 2660/8 B 4 16.2 67
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-4 Lisa Gilljam 2160/7 D 3 15.5 864
2019-12-06 2019-12-06 Romme-6 Kajsa Frick 2140/6 D 5 15.7 213
2019-11-29 2019-11-29 Romme-5 Lisa Gilljam 1640/7 D 5 14.5 567
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-10 Lisa Gilljam 2140/3 D 3 14.4 1058
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-7 Lisa Gilljam 2140/7 C 3 14.9 117
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 Andreas Lövdal 2140/9 D 3 14.4 534
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Emil Eriksson 2160/8 D 8 15.7 224
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 Lisa Gilljam 2180/10 D 3 16.3 198
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Wiktor Kylin-Blom 2160/11 D 0 22.7g 151
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-10 Wiktor Kylin-Blom 2140/11 D 4 14.8 374
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 Lisa Gilljam 2160/12 B 5 15.4 183
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-4 Daniel Wäjersten 2140/9 C 3 15.2 342
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-7 Marcus Lilius 2160/15 C 4 13.3 885
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-7 Wiktor Kylin-Blom 2160/9 D 0 14.5 931
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-4 Daniel Wäjersten 2140/5 D 5 14.1 664
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Martina Gilljam 2140/11 C 5 15.5 125
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Martina Gilljam 2140/8 C 4 14.7 700
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-4 Jimmy H Andersson 2140/11 C str
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-6 Ingvar Nyberg 2140/7 C 0 16.4 799
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-5 Rikard N Skoglund 3140/7 D 7 17.1 826ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se