Captain Knas travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Captain Knas travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Captain Knas har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Captain Knas har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Captain Knas


I oktober sköt Captain Knas (V86-5) alla V86-system i sank när han skrällde till 100 gånger pengarna. Gången efter tävlade han i..


I oktober sköt Captain Knas (V86-5) alla V86-system i sank när han skrällde till 100 gånger pengarna. Gången efter tävlade han inte alls lika bra och när han nu återkommer på banan efter sex veckors uppehåll är frågan vilken nivå han kommer prestera på.
- Senast var han inte som bäst för dagen och tappade bakaktionen under avancemang i tredjespår. Vi kollade upp honom och han hade lite känning i ett bakknä. Nu har det blivit lite onödigt långt mellan starterna men han känns v ä l d i g t fin i träningen och jag tror att han är ganska nära toppformen, säger Magnus Träff.

Tål tidigt avancemang
Eftersom ingen fick alla rätt i förra veckans jackpotomgång hägrar nu en superjackpot på V86. Åttarättspotten uppgår till 26 miljoner kronor. Captain Knas värste konkurrent, segerstaplande Van Gogh Z.S., kommer bli jättefavorit och en flitigt anlitat spik. Han startar med spår tre bakom bilen. Captain Knas har nummer nio.
- Det är den hästen som sticker ut i loppet. Den har radat upp fina insatser. Men garderar man honom tycker jag att man ska kosta på Captain Knas ett streck.
Femåringen gör andra starten över 2 640 meter sedan han kom till Magnus Träff tidigare i år. Förra gången galopperade han i sista sväng efter att ha gått i tredjespår under slutrundan.
- Han känns väldigt stark så jag tror att distansen är ett plus. Mardrömsscenariot är att de välvilligt släpper fram Van Gogh Z.S. till ledningen och att den får bestämma i spets. Då kan vi lika gärna köra fram för får den trolla bort ett varv är vi ju växlade i vilket fall som helst. Captain Knas har gjort bra lopp utvändigt om ledaren så även om inte det är någon önskeposition klarar han det.

Skotvång inget problem
Captain Knas vann med skor på samtliga hovar i augusti och har efter det tävlat barfota runt om och barfota fram. Nu är det på nytt fyra skor som gäller eftersom det råder barfotaförbud i svensk travsport till och med 29 februari.
- Skor gör lite skillnad men det är ingen stor nackdel för honom. Jag hade till och med hoppats att det skulle krävas brodd för det tror jag att han skulle vara mindre missgynnad av än många andra. Men det ska bli varmare så några broddar blir det nog inte. Hur som helst är inte skor något problem och för övrigt går han som tidigare med norsk huvudlag och svensk bike.
Skulle du bli mer eller mindre överraskad om han vinner nu jämfört med när han skrällde i oktober?
- Mindre, för då blev jag överraskad. Inte som 100 gånger pengarna men överraskad blev jag. Han gjorde ett helt fantastiskt lopp den gången men känns väl så fin och kanske ännu lite vassare nu.

Ola Johansson, Kanal 75


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lop..


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lopp när han tågade runt konkurrenterna från spår 15 på slutvarvet. Efter att ha gått med i rygg i tredjespår 1200 meter kvar så svepte hästen runt hela fältet halvvarvet kvar. Över upploppet spurtade han till en lätt seger och jätteskrällen var ett faktum.
– Det var häftigt och hästen var fantastiskt bra, säger Magnus Träff.
– Vi var inne på att hästen skulle göra en bra prestation för han hade tränat väldigt bra och det kändes att han hade gått framåt med loppen som han hade fått i kroppen. Men det här var över förväntan att han skulle göra en så bra insats. Först gå med i tredjespår 1200 kvar och sedan den svepningen sista 500. Det var mer än man hade vågat hoppas på.

Vann en kvarts miljon på Dagens Dubbel
Captain Knas ägs av kompisarna Björn Arvenberg och Claes Sunnervik. Den sistnämnde hade spelat 50 kronor på rätt DD-kombination. När Dizzy River vunnit den andra dubbel-avdelningen blev oddset historiskt högt. Dagens Dubbel betalade 4989 gånger pengarna och Sunnervik kunde kvittera ut en kvarts miljon kronor på sitt spel.
– Jag trodde inte mina ögon. Det var rena bingon och händer och händer nog bara en gång i livet att man spikar en 100-oddsare, sa Claes Sunnervik.

”Känns bara bättre och bättre – mjuk och fin”
De har ägt femårige Captain Knas hela tiden som nu är inne på sin tredje tränare. Han var först hos Stig H Johansson, därefter hos Oskar Kylim-Blom och nu hos Magnus Träff. Det har blivit två segrar och en tredjeplats på de senaste tre starterna och hästen är onekligen i ett gott slag.
– Det känns faktiskt som att hästen bara blir bättre och bättre. Han känns väldigt mjuk och fin för dagen, säger Träff.
– Han fick vila ett par månader när vi fick in honom i träning och han var riktigt bra i första starten för oss som tvåa. Men sedan har hästen varit lite ängslig och han galopperade i tre starter i rad. Nu känns det som att han litar mer på sig själv och då har resultaten kommit också.

”Hade inte våga lämna honom utanför”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Åby och Solvalla. Captain Knas är med i hetluften igen och startar i den fjärde avdelningen på huvudstadsbanan. Han har spår sex bakom startbilen över medeldistans och i sulkyn sitter återigen Sofia Frilén.
– Motståndet är bättre den här gången men han har också ett betydligt bättre utgångsläge än senast. Han kan öppna rätt så hyggligt men har också gjort bort sig bakom bilen. Det där får kusken känna vid starttillfället hur hästen verkar för dagen om hon vågar släppa på eller inte. Han är ingen raket ut men öppnar lite över medel.
– Det är bra hästar emot men han är bra själv också. Jag är inte främmande för att han kan vinna igen. Garderar man upp loppet så hade inte jag vågat lämna honom utanför systemet i alla fall. Hästen känns väldigt fin och jag har inget att klaga på.

”Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra”
– Sofia Frilén är på semester i USA och kommer hem samma dag på onsdag. Så hon åker direkt från flyget till Solvalla. Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra och kommer bra överens med hästen. Hon kör med förtroende både för sig själv och hästarna.
– Vi kör barfota fram som senast och vi får se hur vi gör med huvudlaget. Han gick med norskt huvudlag senast och eventuellt kan det bli så att kusken drar ner det före start. Men det får vi se på tävlingsdagen beroende på hur hästen värmer och känns, säger Magnus Träff.
Bollnäs-tränaren tog ut sin proffslicens vid årsskiftet och har nio hästar i träning. Han letar nu efter en ny gård för att kunna ta in fler hästar i träning eftersom det är stort intresse från hästägarna.
– Vi har fullt som det är just nu men har förfrågningar hela tiden från nya kunder. Så vi har hållit på och letat gård en tid för att kunna utöka men så här långt har vi gått bet. Vi försöker att hitta en lösning så fort det går och känner oss beredda att ta in fler hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


Att det går att vinna riktigt stora pengar på Dagens Dubbel blev onsdagskvällens omgång ett bevis på. I den skrällbetonade V86..


Att det går att vinna riktigt stora pengar på Dagens Dubbel blev onsdagskvällens omgång ett bevis på. I den skrällbetonade V86:an, som delades mellan Bergsåker och Solvalla, fortsatte överraskningen även på Dagens Dubbel. Minst sagt.
I den första Dagens Dubbel-avdelningen kom det en riktig knall när Captain Knas, körd av Sofia Frilén, vann till 100 gånger i vinnarodds.
Det small även rejält i den andra avdelningen när Dizzy River spurtade till seger för Kenneth Haugstad till 23,44 i vinnarodds.
Dagens Dubbel-oddset blev därmed historiskt högt, då kombinationen 15 - 8 betalade 4989,86 gånger pengarna.
Det tidigare rekordet löd på 4687,75 och är från Jägersro 2006.

Hade 50 kr på Dagens Dubbel
Claes Sunnervik fick inte bara se sin delägda häst Captain Knas vinna och springa in 70 000 kronor. Han hade även 50 kronor på rätt DD-kombination, och kan kvittera ut 249 493 kronor.
– Det var fantastiskt kul. Ärligt talat så har det gått lite halvtungt på spelet ett tag och jag tänkte att vi måste försöka få till ett bra odds. Då spikade jag Captain Knas, givetvis med lite sympati eftersom jag äger hälften i honom, och så tar jag alla hästarna i sista. Jag körde 50 kronor på varje och det kostade totalt 600 kronor, berättar Claes Sunnervik.

”Det lever man länge på”
Claes bor i Bergvik i Hälsingland och satt hemma hos sin gode vän Björn Arvenberg som bor fem minuter därifrån. De äger Captain Knas tillsammans och såg loppen på tv-sändningen.
– Vi träffas varje onsdag och lördag och ser V86 och V75 tillsammans. Björn gillar att laga mat och så dricker vi lite vin och har trevligt. Dessutom får jag röka cigarr hos Björn och det får jag inte göra hemma för min fru, säger Claes och skrattar.
– Vi trodde inte våra ögon när Captain Knas gick på 1100 meter kvar och bara spurtade ner dom. Han gick ett otroligt bra slutvarv ute i spåren och vann med ett par längder. Hästen gjorde sitt livs lopp.
– Att man spikar en 100-oddsare som vinner händer nog bara en gång i livet. Först vinner vår häst och sedan får man in Dagens Dubbel till ett så högt odds. Det var rena bingon och det lever man länge på.

Sofia är hundraprocentig
Captain Knas har gjort det bra hos sin nye tränare Magnus Träff och det här var andra segern på de tre senaste starterna. Näst senast var hästen trea.
– Sofia Frilén har kört honom två gånger och vunnit båda. Hon är en jätteduktig kusk och Magnus Träff lägger ner mycket tid på hästarna, menar Claes.
– Det har tagit tid att komma tillrätta med Captain Knas men nu är han på rätt väg. Han sprang 1.13,5 full väg med sista 1100 metrarna i tredjespår. Så det var väldigt bra gjort.
Blev det något firande efter framgångarna?
– Inte så mycket då för klockan var ju tio när det var färdigt. Men i dag blir det lite firande inne på Bollnästravet som har tävlingar.

Känd profil i travet
Claes Sunnervik, 74, är en känd profil inom travet och har varit med länge i branschen. Han var bland annat chef för stuteri Broline från 1985 till 1990 och var med och byggde upp hingstdepån. Han har ägt många hästar genom åren, bland annat Maya Gold som galopperade med segern klar i Derbystoet kort före mål. Men Claes äger fortfarande en hel del hästar. Av de mest kända kan nämnas Well Done la Marc som har vunnit två lopp i Frankrike på slutet och tidigare har vunnit på V75 för Björn Goop. Han äger även Fixi Mearas, i träning hos Stig H Johansson, samt Elche som är ny i träning hos Robert Bergh.
– Dessutom äger Björn och jag tillsammans en lillebror till Captain Knas. Han heter King Knas, är ett år och i träning hos Conrad Lugauer, säger Claes Sunnervik.

Michael Carlsson, Kanal 75


Nästan 16 miljoner kronor väntade en ensam vinnare under onsdagens V86-kväll.Men ingen nådde dit.När Captain Knas och Sofia Fril&eacut..


Nästan 16 miljoner kronor väntade en ensam vinnare under onsdagens V86-kväll.
Men ingen nådde dit.
När Captain Knas och Sofia Frilén blåste runt fältet i fjärdespår runt slutsvängen i V86-7 skickade man även ut de sista kvarvarande systemen i en redan svårfunnen rad.
Tränaren Magnus Träff är känd för sin höga segerprocent och verkade mindre förvånad än spelarkollektivet.
- Vi har haft honom fyra-fem månader och han har blivit bättre hela tiden. Jag har sagt i intervjuer att han känns fantastiskt fin. Dessutom provade vi honom med rycktussar för första gången idag och det svarade han enormt på, förklarade Träff 100-oddsaren som såg till att en historiskt stor superjackpot väntar spelarna kommande onsdag.

Bra i fel lopp
De sportsliga godbitarna serverades annars från Solvalla där en regnplågad bana emellertid drog på sig mycket kritik från de aktiva.
Två hästar som hanterade underlaget bättre än senast de gästade nationalarenan var Mr Can Trix och Ghostintheshell,
De sammanlagt 13,6 miljoner kronorna i prispengar i landets största treåringslopp Svenskt Travkriterium och Svensk Travoaks - varifrån onsdagens båda vinnare kom från galoppmissar i sina kvalificeringar - är för evigt förlorade för hästar födda 2016.
Hur långt de hade räckt i helgen står skrivet i stjärnorna, men Jorma Kontio verkade i alla fall tro att Ghostintheshell skulle ha hävdat sig väl.
- Hästen är mycket bra, men tyvärr var det i fel lopp. Senast galopperade hon i första kurvan, det var synd, normalt är hon inte osäker, kommenterade Kontio sedan han spårat runt om i Oaks Consolation.
I den andra tröstfinalen visade Robert Bergh-tränade Mr Can Trix bäst styrka.
- En kalasfin häst alltså, inget snack om det. Jag hörde på Robban att han trodde på riktigt bra chans och han hade klart för sig som vanligt, förklarade gästkörande Torbjörn Jansson.

En favorit som höll
Att V86-raden blev omöjlig var fullständigt logiskt om man tittar till vinnarnas spelprocent.
Thomas Lönns hårding Findus M. och Jenny A Björk hade elva procent i ryggen då man reglerade konkurrenterna utanpå ledaren.
Anders Eriksson hann fram från till synes hopplös position bakom Jevgeni Ivanov-tränade Lipstick Tooma – spelade till fyra procent.
Ännu mindre betrodd var Happy Romeo som spårade runt om för Claes Sjöström medan Dizzy River (Johan Untersteiner tränar, Kenneth Haugstad körde) hade två procent av insatserna med sig när han avrundade omgången via en rejäl långspurt.
Då spelade det ingen roll att omgångens största favorit Fighter Mearas var precis så överlägsen som kusken Ulf Ohlsson och tränaren Svante Båth hintat om i förhandssnacket.
15 890 947 kronor flyttas nu vidare till kommande onsdag då V86 avgörs på Solvalla/Åby med medföljande jackpothysteri att vänta.

Robin Johansson, Kanal 75


Kvällens svettigaste insats på Solvalla kom i V86-avslutningen där Balfour svarade för en riktig kämpainsats. Robert Bergh har alltid ..


Kvällens svettigaste insats på Solvalla kom i V86-avslutningen där Balfour svarade för en riktig kämpainsats. Robert Bergh har alltid hållit sin franskfödde fux väldigt högt och haft honom som sin favorithäst i stallet. Balfour har haft en toppsäsong och vunnit storlopp i V75 och nu kom ytterligare en suverän fullträff. Han fick verkligen jobba för segern då han blev hängande i tredjespår i sjuhundra meter innan han nådde fram utvändigt om ledande Moni To Spare. Där utvändigt kämpade och slet Balfour resten av loppet och han kopplade greppet på ledaren in på upploppet. Han hade även mod och styrka att svara attackerande hästar ute i banan och höll precis undan före Charrua Forlan den sista biten. Segertiden blev 1.13,1 över distansen 2140 meter på den efter regnet kladdiga banan.
- Vilket svettigt lopp han gjorde i dag. Det som inte skulle gå snett gick snett under vägen. Han är alltid lite segare på tung bana då han får kämpa mer och han kämpade storstilat i dag, sa Robert Bergh.
- Det kändes sådär 50 kvar men han var enorm i dag och det är ett fantastiskt lopp han gör. Det var grymt att komma i mål som etta. Jag är enormt imponerad. Han har alltid haft en plats hos mig och det kommer han alltid att ha.

Segersviten sprack för en galopperande Coin Perdu
Den stora snackisen annars under kvällen på Solvalla var att omgångens megafavorit Coin Perdu förlorade för första gången i karriären. Han fick segerraden på nio raka bruten när han plötsligt galopperade i ledningen 100 meter kvar. Fram till dess hade han tidigt fått överta täten men fick rejäl press över sista bortre långsidan av Tasteofchocolatier. Coin Perdu såg dock ut att vara på väg mot segern när han plötsligt slog på en galopp för Erik Adielsson.
- Jag var egentligen aldrig toppnöjd med honom någon gång i loppet. Han hade inte den rytmen som han brukar ha. Det är svårt att säga om det beror på att det är mer material på banan. Jag vet inte om det är så och det är ingen ursäkt för han ska klara det. Eller så hade han en dålig dag. Han var aldrig klockren någon gång. Vi är besvikna alla, jag, tränaren och skötaren. Men det är kött och blod de här djuren, sa Erik Adielsson.

Formstallet Nurmos hade Party istället
Nu vann istället jätteskrällen Free To Party, streckad på mindre än en procent av insatsfördelningen på V86. Efter en resa i femte par utvändigt satt Jorma Kontio kvar i andraspår in i slutsvängen och sedan löste det sig perfekt med lucka trehundra meter kvar. När Free To Party fick fritt spelrum spurtade han mycket bra och vann närmast före stallkamraten Camaro Brick. Båda hästarna tränas av formtränaren nummer ett i trav-Sverige, Timo Nurmos.
- Vi hade tur i sista kurvan och kom fram i en bra placering trehundra kvar och kunde vänta. Jag kände 150 kvar att vi skulle vinna. Hästen har blivit bättre och bättre hela tiden, sa Jorma Kontio.

Världsrekord av Treasure Kronos
Treasure Kronos sprang världsrekord för femåriga ston när hon dundrade runt sina konkurrenter i Menhammar – Fillies and Mares – från 40 meters tillägg. Segertiden för det Jerry Riordan-tränade stoet blev 1.11,9 över distansen 2180 meter. Körande Christoffer Eriksson gjorde ett tidigt avancemang och svepte hela fältet till ledningen mitt i loppet. Treasure Kronos hade sedan inga problem att gå undan till en mycket lätt seger.
- De körde rätt så långsamt mitt i loppet och jag kunde attackera utan att det kostade alltför mycket och sedan är hon ju väldigt bra. Kanske inte i någon supersuperform men det var ett steg i rätt riktning. Hon vann på en väldigt bra tid på en bana som inte är alltför snabb, sa Christoffer Eriksson.
- Jag kan tänka mig att Jerry har lite matchningsplaner i Frankrike, hon visade att hon gick bra där i vintras.

Disco Volante genrepade inför derbykvalen
Ett perfekt genrep inför derbykvalen om två veckor blev det för Disco Volante som vann V86-7. Han öppnade snabbt till ledningen och drog sedan i ett jämnt och bra tempo. Över upploppet gällde det för Ulf Ohlsson att främst hålla inne Global Trust som satt fast i ryggen med massor av krafter kvar. Det lyckades och den Stefan Melander-tränade hästen höll även undan för attackerande Gravity Falls.
- Det är en jättefin häst och han kändes fin i dag också. Han var jättelugn och fin och gör det mesta rätt. Det var väl inga superkrafter kvar i mål men han har ju knappt startat på slutet och går säkert framåt med loppet i kroppen. Han lägger mycket mark under sig och det känns att det är en riktigt bra häst, sa Ulf Ohlsson.

Takter: ”Evin Boko en årgångshäst”
Evin Boko är ett jättefint treårssto som Timo Nurmos har höga tankar om. Hon tog en imponerande seger för Johnny Takter i Sommarfavoriten för ston. Takter lämnade andra par utvändigt och styrde fram utvändigt om ledande Kashmary Night efter ett varv. Redan i sista kurvan såg man att Hevin Boko var den starkaste och hon gled undan till en säker seger över upploppet och inkasserade 100 000 kronor.
- Det är en väldigt fin häst som har gått framåt väldigt mycket i de senaste starterna och avslutade jättefint i Mantorp senast, det var ett bra slutvarv. Hon är stark, har bra inställning och det känns att det är en årgångshäst, sa Johnny Takter.

Första segern för Zahara hos Goop
Zahara Goj inledde V86-omgången genom att leda från start till mål och vinna säkert i en snabb avslutning. Det var första segern i Björn Goops regi.
- Hon gick bra och jag är jättenöjd. Hon gick undan bra och när jag ryckte huvan så fortsatte hon även efter mål. Hon är fin på alla sätt och fin, sa Björn Goop.
Stig H Johansson-tränade Captain Knas var rejäl vid segern i V86-2 från dödens och plockade ner ledande Vincent Chase.
- Han var jätteduktig och visade verkligen fin inställning, berömde Erik Adielsson.

Holdyourhorses från dödens
Holdyourhorses, tränad av Svante Båth, var bara bäst i lärlingsloppet och avgjorde enkelt trots en tuff resa utvändigt om ledaren hela vägen.
- Han klev iväg bra från start och jag såg att det var flera invändigt som laddade värre och ville inte ge mig in i någon mjölksyrerush. Han är en stark häst och bra på att hålla farten. Vi kunde komma ner i andraspår innan svängen och glida ner i dödens. Jag kände att hästen var stark hela vägen och hade god tro. Det gällde att ta honom runt sista kurvan och sedan köra över upploppet. Det är en kapabel häst som har utvecklats under sommaren, sa Anders Eriksson.
Förutom det tunga favoritfallet av Coin Perdu så radade favoriterna upp sig inom V86. Åtta rätt betalade 15 918 kronor, sju rätt gav 67 kronor och det blev ingen utdelning på sex rätt. Det blir därmed jackpot nästa gång det är V86, vilket är om tre veckor. De två nästkomnande onsdagarna är det nämligen V75, först med Jubileumspokalen kommande onsdag på Solvalla och därefter derbykvalen på Jägersro veckan efter.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-2 Ulf Eriksson 2140/3 D 5 15.5 121
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-9 Ulf Eriksson 2140/5 D 6 15.2 317
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-10 Ulf Eriksson 2640/4 D 0 16.1 359
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-10 Björn Goop 2640/1 D 0 g 134
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/11 C 0 15.4g 62
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-4 Erik Adielsson 2140/2 C 1 14.9 53
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-8 Björn Goop 2140/2 C 8 17.2g 46
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-2 Carl Johan Jepson 2140/4 C 1 15.5 43
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-1 Ulf Eriksson 2140/2 D 3 15.4 41
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-1 Ulf Eriksson 2140/8 D 2 17.9 345
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-7 Oskar Kylin Blom 2140/3 D str
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-9 Oskar Kylin Blom 2140/3 D 0 19.9 55
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-9 Anders Eriksson 2140/4 D 0 g 314
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-4 Anders Eriksson 3140/7 C 0 18.1 42
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-7 Anders Eriksson 2640/1 C 2 16.4 79
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-9 Erik Adielsson 2640/3 D 0 g 191
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-2 Anders Eriksson 2140/3 B 1 15.6 46
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-8 Erik Adielsson 2640/5 D 6 15.8 257
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-5 Anders Eriksson 2140/7 A 1 15.0 22
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-9 Erik Adielsson 2160/5 C 5 15.6 149
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-11 Erik Adielsson 2180/12 B 0 15.6g 59
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-4 Ville Karhulahti 2160/10 D str
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-3 Erik Adielsson 2140/2 C 0 g 54
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 Sofia Frilén 2640/9 B 3 15.9 71
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Sofia Frilén 2640/10 A 4 16.8 113
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-8 Sofia Frilén 2640/9 B 0 18.9g 142
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-8 Sofia Frilén 2140/6 D 0 15.0g 102
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-9 Sofia Frilén 2140/15 D 1 13.5 1008
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-2 Joakim Reiser 2140/4 D 3 16.5 30
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Sofia Frilén 2140/7 C 1 16.6 28
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-9 Ulf Eriksson 2660/4 C 0 g 35
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-5 Ulf Eriksson 1640/3 D 0 15.6g 68
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-9 Ulf Eriksson 2160/7 C 6 17.5g 26
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-10 Ulf Eriksson 2140/8 D 2 15.0 116
2019-04-07 2019-04-07 Romme-3 Oskar Kylin Blom 2140/14 B 4 16.4 188
2019-03-29 2019-03-29 Romme-10 Oskar Kylin Blom 2160/9 B 0 g 59
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 Oskar Kylin Blom 2140/11 D 6 16.4 447
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-10 Oskar Kylin Blom 2160/6 B 0 18.8g 96
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-8 Oskar Kylin Blom 2640/1 D 0 17.2 204
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-4 Oskar Kylin Blom 2140/7 D 4 16.1 36
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-4 Jörgen Lorentzen 2140/5 D 0 g 946
2020-10-03 2020-10-03 Åby-3 Jörgen Lorentzen 2140/12 B 0 g 92
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-9 Sofia Frilén 2140/1 C 0 15.3 240
2020-08-31 2020-08-31 Romme-10 Tomas Pettersson 2140/1 D 4 14.1 475
2020-08-14 2020-08-14 Romme-8 Carl Johan Jepson 1640/11 D 6 12.3 418
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-7 Mats E Djuse 2660/9 C 0 g 274
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-4 Oskar J Andersson 2140/8 D 6 14.5 287
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-8 Ulf Eriksson 2140/8 D 1 14.2 134
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-4 Ulf Eriksson 2140/15 D 0 15.6 182
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-6 Sofia Frilén 2140/2 D 4 15.8 49
2020-04-04 2020-04-04 Romme-8 Magnus A Djuse 2140/4 D 0 g 195
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-8 Lukas Svedin 2140/1 C 0 g 70
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-3 Magnus A Djuse 2640/3 D 0 g 39
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-1 Linus Lönn 2140/4 C str
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-7 Magnus A Djuse 2640/9 C 4 16.2 71
2020-01-05 2020-01-05 Romme-9 Kaj Widell 2140/4 B 0 g 36ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se