Can Lane travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Can Lane travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Can Lane har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Can Lane har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Can Lane


Med sprintermästaren Önas Prince och stosprintervinnaren Fifty Cent Piece i topp bjöd torsdagskvällen i Halmstad på fantastisk travspo..


Med sprintermästaren Önas Prince och stosprintervinnaren Fifty Cent Piece i topp bjöd torsdagskvällen i Halmstad på fantastisk travsport. Spelmässigt var det inte lika rafflande och när den sista avdelningen på V75 gått i mål delade sju rätt ut blygsamma 250 kronor. Fin sport väntar även i lördagens V75 och spelmässigt ser det högintressant ut. En dubbeljackpot ger goda förutsättningar att dryga ut semesterkassan och blir man ensam om sju rätt kan man permanenta semestern – för då uppgår belöningen till 35 miljoner kronor. Med fem hästar till start spelar Johan Untersteiner en avgörande roll i hur miljonerna fördelas och på förhand är det Cyber Lane (V75-3) som tilldrar sig mest uppmärksamhet. Han gör sin första start sedan Elitloppet och från innerspår bakom startbilen i gulddivisionen bär han dagens tyngsta favoritskap.
- Hade jag fått välja startspår hade jag tagit spår ett, det är inget snack om det, så det klart att jag blev klart nöjd när vi fick det. Jag har svårt att tro att någon ska ta en längd på honom, säger Untersteiner.
Hans 13-faldige miljonär slogs ut i sitt försök i Elitloppet men i Copenhagen Cup gången innan stack han undan till överlägsen seger från ledningen.
- Elitloppsförsöket blev kanske inte kört till vår fördel samtidigt som han inte hade sin bästa dag heller. I Copenhagen Cup hade han nog den absoluta toppformen. Där kanske vi inte är i morgon men jag hoppas att han är minst lika bra som han var i årsdebuten och det borde kunna räcka långt.
I årsdebuten föll Cyber Lane med flaggan i topp som tvåa i gulddivisionen efter ett lopp utvändigt om ledaren.
- Han fick sig en liten paus efter Elitloppet och sedan har vi siktat mot det här loppet. Jag tycker att han är bra förberedd. I träning visar han ingenting, han är fruktansvärt tråkig att köra i träningen och där får man ingen känsla av att det är en topphäst. Jag körde lite raskare med honom senast i måndags och han var lika lat, tråkig och flegmatiskt som han brukar vara, men han kändes väldigt fräsch och fin och hade låg puls efteråt, så det är ett gott tecken. Vi går tillbaka till vanlig vagn och vi kommer köra barfota oavsett väder.

”Senast var han tillbaka”
Johan Untersteiner låter uppåt på flera av sina hästar och kan mycket väl få segerdefilera framför hemmapubliken mer än en gång.
- Can Lane (V75-1) galopperade oturligt senast. Han får smyga med från bakspår och behöver lite tur för att vinna. Jag tror att han gör ett bra lopp men han kanske får svårt att nå ända fram.
- Unacerveza Broline (V75-4) gick bra i skymundan i V75-finalen senast och täta starter är alltid spännande att prova. Första barfota runt om är planen och distansen har han vunnit på innan. Jag känner mig inte helt golvad.
- Global Beware (V75-5) är väl min näst bästa chans på V75. Det är en häst som var väldigt svår att få igång under våren och som inte har funkat riktigt men senast var han tillbaka precis som jag vill ha honom. Allting verkar fortsatt bra i träningen och efter det loppet har vi siktat hit. Jag hoppas att han känns lika fin i morgon som han gjorde senast och formen borde vara på väg uppåt på honom. Jag tycker att han är en intressant häst i lägsta klassen. Planen är att köra utan bakskor igen och trampar han till lika fint nu kan han öppna bra från start också, så vi får vara med och prova direkt.
- Behind Bars (V75-5) är nästan ännu mer kapabel än Global Beware men jag har varit besviken på honom. Nu senast har jag inga förklaringar utan hoppas bara att han inte är riktigt i form och behöver fler lopp i kroppen för att han är en stor och tung häst, men jag hade förväntat mig mycket mer senast. Han kändes fin och travade perfekt men han hade inte det där sista trycket. Vi provar att starta lite tätare nu och ser om formen kan komma.

Ola Johansson, Kanal 75


På onsdagen var konceptet Xpress tillbaka i V86-sammanhang med tävlingar på två banor. Solvalla och Åby delade på omgån..


På onsdagen var konceptet Xpress tillbaka i V86-sammanhang med tävlingar på två banor. Solvalla och Åby delade på omgången som innehöll flera treåringslopp.
Svenskt Travkriterium och Svenskt Travoaks körs sista lördagen i september och om två veckor stundar uttagningsloppen.
Ibrahim Paschas lopp brukar vara en liten värdemätare så här års och onsdagens överraskande vinnare höjde definitivt ”kriterie-temperaturen” några grader.
Solvallatränaren Hans-Owe Sundberg tog hjälp av Torbjörn Jansson med Selected News som vann loppet utan prut sedan storfavoriten Mister Hercules (71 procent på V86) galopperat bort sina chanser bakom bilen.
- Selected News har varit bra hela tiden. Nu straffade ju Örjans häst bort sig direkt men han behöver inte skämmas för den här segern, summerade Hans-Owe Sundberg.
Torbjörn Jansson lämnade inget åt slumpen med Selected News. 1200 meter från mål plockade Jansson ut Selected News från ledarens rygg och lät treåringen avgöra på styrka.
Daniel Wäjerstens Global Badman avslutade tungt från kön men Stall Mälarturfs Selected News var aldrig i förlustfara.
Segertiden skrevs till 1.13,3 över 2140 meter i Ibrahim Paschas lopp med 100 000 kronor till vinnaren.
- Han gjorde ett strongt lopp. Vi hoppas naturligtvis att han kan hävda sig bra i kriteriekvalet. Det loppet har i vart fall varit målet sedan vi började starta honom i januari, sade Hans-Owe Sundberg.
Varefter nestor Sundberg gick ut och vann loppet efter med fyraårige Harvard Student. Nu som kusk efter en resolut styrning.
Vem ska egentligen köra Selected News i kriteriekvalet?
- Det ska Jansson göra! sa Hans-Owe Sundberg och log.

Walmann mot Oaks
Fredag 11 september är det dags för uttagningsloppen på Solvalla till treåringarnas största lopp Svenskt Travkriterium och Svenskt Travoaks.
Lime Abbeys lopp (V86-8) var ett lopp för treåringslopp för ston och en sista kraftmätning inför Oaks där Örjan Kihlström gick segrande ur striden från ledningen med Roger Walmann-tränade You Could Be Mine på tiden 1.14,5 över 2140 meter med Björn Goops storfavorit Hill's Angel fastlåst i rygg.
Oskar J Andersson vann ett fyraåringslopp på kupongen med One Kind Of Art. Timo Nurmos tränar valacken som gjort bort sig med galopp några gånger. Nu körde Oskar fram utvändigt ledaren 1200 meter från mål och One Kind Of Art avgjorde på styrka.

Treåringar i Mölndal
Även på Åby var det mycket fokus på treåriga hästar. Quick Pay-pokalen är alltid två lopp till antalet och hingstarnas drabbning avgjordes den här gången utanför V86-spelet. Robert Bergh ledde loppet runt om med Mr Mah Can (favoriten Revelation galopperade bort sig).
I Quick Pay-pokalen för de treåriga stona var Peter Untersteiners Honey Mearas hårt betrodd, och ses som en av hästarna med bäst chans att vinna Svenskt Travoaks i år.
-  Hon måste lära sig att öppna så jag smackar på henne från start i kväll. Det här är ett genrep inför Oaks, se Peter Untersteiner innan loppet.
Honey Mearas öppnade riktigt bra. Untersteiner fick parera lite efter 100 meter då hästen höll på att tappa travet, men trots detta kunde Honey Mearas ta över ledningen av Brilliant Smile efter 400 meter.  Sedan var positionerna intagna och Peter Untersteiner kunde dämpa tempot til 1.13,7 första varvet. På sista bortre långsidan ökades farten och in i sista sväng var man nere i 1.08-tempo. Då kunde inte de andra hänga med och Honey Mearas gick ifrån till en överlägsen seger. En övertygande insats.

Wild Love imponerade
Bengt Simberg från Halmstad har ett av landets bästas ston Wild Love. Det står klart efter 100 000-kronorsloppet Henning Kraffts Minne på Åby på onsdagskvällen.
Speedkulan Wild Love visade att hon kan vara med i början också och Kevin Oscarsson kuppade sig till ledningen efter 600 meter och sedan var det spel mot ett mål.
I den sista kurvan hakade Oscarsson av en så pass bra häst som Ultra Bright och även om det var lite stumma ben till slut blev segern mycket säker.
Segertiden skrevs till 1.10,8 över 1640 meter. Ett nytt rekord för Halmstadstoet.
I Xpresstayern över 3140 meter avgjorde Peter Untersteiner-tränade Can Lane på speed efter att Johan Untersteiner serverat hästen ett lopp i rygg ledaren. Jerry Riordans Zio Tom Jet annars loppets ”moraliske” vinnare med Adrian Kolgjini i sulkyn.
Adrian Kolgjini serverade Eclipse Am ett perfekt lopp i ryggar och avgjorde på ett snyggt sätt i V86-3.
Onsdagens V86-tävlingar var startskottet för en V86-kavalkad. Nyheten V86® Superdays handlar om sex V86-omgångar på åtta dagar där allt mynnar ut i tävlingar med en multijackpot kommande onsdag.
Åtta rätt på V86 den här premiärkvällen delade ut 57 194 kronor, sju rätt gav 527 kronor och fem rätt 53 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


I takt med våren så gör landets stjärnhästar årsdebut på löpande band. På lördag i V75 på Jäge..


I takt med våren så gör landets stjärnhästar årsdebut på löpande band. På lördag i V75 på Jägersro är det dags för Cyber Lane att göra första starten för året. Den tiofaldiga miljonären har inte startat sedan han blev fyra i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti förra året. Fjolårets säsong innefattade ”bara” åtta starter vilket resulterade i två segrar, två andra- och ett tredjepris. Cyber Lane vann ett försök till Sweden Cup, ”Lilla Elitloppet” och var trea i finalen. Han vann även i Gulddivisionen hemma i Halmstad under sprintermästaremeetinget och tjänade drygt 1,1 miljoner kronor. Men annars var det en del andraplatser och lite stolpe ut enligt tränaren. Som självklart har högt ställda förväntningar på en sådan här stjärnhäst.
– Cyber Lane (V75-6) hade en lite ”hackig” säsong i fjol och det gick allt annat än på räls. Det blev lite mindre starter än planerat och lite mindre pengar på kontot än man hade önskat. Som fyraåring när han vann Derbyt var det precis tvärtom, då gick allt som på räls, säger Johan Untersteiner.
– Det var egentligen bara smågrejer som strulade förra året. Han blev fast någon gång, hade dåliga startspår och fick tuffa lopp några gånger. Det ville sig helt enkelt inte.

Trampade på en sten och blev halt

Vad har Cyber Lane gjort efter sista starten i fjol och hur har vinterträningen varit och uppladdningen inför det här året?
– Han skulle ha gjort någon mer start i fjol, bland annat i SM, men blev faktiskt halt i ett banjobb och då tyckte vi att det var för mycket att hålla på och krångla med bara för att göra ett par starter till. Så då valde vi att göra ett avslut för säsongen och förhoppningen var att komma igång lite tidigare i år.
– Det var meningen att hästen skulle ha startat för tre veckor sedan men lyckades trampa på en sten och blev halt igen. Då tyckte jag inte att jag hade förberett honom tillräckligt inför den tilltänkta starten i Halmstad och väntade istället.
– Men de senaste fyra veckorna har han tränat kontinuerligt och känts bra. Han har även varit inne på Halmstadtravet och gått banjobb, även om det inte var i några snabbare farter. Hästen känns fin i alla fall och jag hoppas att han kommer att få en bra säsong. Nu startar vi igång och han kommer väl förberedd, säger Johan Untersteiner.

Hoppas på Elitloppet i år
Cyber Lane går ut i det andra försöket till Paralympiatravet, tillika den sjätte V75-avdelningen. Han möter flertalet topphästar och hade otur i spårlottningen och fick bricka tio. Cyber Lane var tvåa i det här loppet i fjol, vilket också var hästens årsdebut. Han blev sedan femma i finalen av Olympiatravet.
– Vi får ta det här loppet som det blir helt enkelt. Han har inte startat på länge och har bakspår mot riktigt bra hästar. Det är inte lätt att vinna från sådana lägen i den här tuffa konkurrensen. Men samtidigt känner man sig aldrig slagen med en sådan här häst när man åker ut. Vi vet vad han kan och han har gjort kanonlopp bakifrån tidigare, bland annat när han spurtade till seger på Solvalla i ett större fyraåringslopp.
– Men jag ligger ändå lite lågt med tanke på de förutsättningar som nu är. Det är så beroende av vad det blir för tempo och vilket löpningsförlopp han får. Han går med skor runt om, norskt huvudlag och sin vanliga sulky, säger Johan.
Förutom Paralympiatravet, vad siktar du på annars för stora lopp under året?
– Jag hade hoppats på Elitloppet i fjol men han fick inte plats där efter att han blev tvåa i Copenhagen Cup. Så det blev Sweden Cup istället. Men jag hoppas att han är bättre i år och förtjänar en plats. Om det nu blir något elitlopp.

”Niky Flax är i toppform – min bästa chans”
Johan Untersteiner har ytterligare fyra hästar till start inom V75 och Halmstad-tränaren kommenterar dem på följande vis.
– Oliveria (V75-2) har höjt sig i år och gjort bra lopp på slutet. Hon kommer med två raka andraplatser men nu är det tuffare emot och får i första hand sikta in sig på pengar. Hon får gå med skor bak den här gången.
– Elle Titation (V75-2) återkommer efter ett uppehåll och har tränat på bra nu en tid och känns lite förbättrad. Men hästen har kommit upp i en tuff konkurrens och får hon med bra pengar får vi vara nöjda. Det blir barfota bak för första gången.
– Niky Flax (V75-5) har verkligen toppform och har suttit fast två gånger i rad i V75 med krafter kvar och känts jättefin. Hade luckan kommit tvåhundra kvar i lördags hade han haft en god vinstchans. Jag hoppas att det är hans tur nu och det ser spännande ut på papperet. Han har blivit startsnabb på äldre dagar. Barfota runt om igen och det är min bästa chans på hela dagen.
– Can Lane (V75-5) vann i årsdebuten och kändes väldigt fin. Han har bra spår men är ny i klassen och det är stor skillnad på att gå ut i Silverdivisionen mot att vinna ett vanligt lopp i Halmstad som han gjorde senast. Jag ligger lågt med honom och är nöjd med pengar, säger Johan Unstersteiner.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bring Me Money slog till med karriärens första seger och blev den stora överraskningen på Halmstadtravet på måndagen.Stefan Per..


Bring Me Money slog till med karriärens första seger och blev den stora överraskningen på Halmstadtravet på måndagen.
Stefan Persson körde och brodern Håkan K Persson tränar det fyraåriga stoet som var den stora svårigheten i V64-omgången med superjackpot.
En skräll spelad på knappt två procent av kupongerna.
Bring Me Money inledde från ett åttondespår och hamnade en bit bak i loppet för fyraåriga ston. Tempot var inte nämnvärt uppskruvat framme i täten men Bring Me Money var stark och spurtade till en säker seger.
Stall Bring Me KB i Limmared äger hästen som nu tog karriärens första seger i elfte starten.

Nytt omsättningsrekord
Det blev ett nytt omsättningsrekord på V64-spelet där en ensam vinnare hade kammat hem potentiella 15,8 miljoner kronor.
22,4 miljoner (22 405 224 kronor) spelades det V64 för den här kvällen (det gamla rekordet låg på 21,3 miljoner kronor från februari 2017 på Mantorp).
V64:an rundades av med två favoritsegrar.
Kalmartränaren Fredrik Perssons färske V75-vinnare Devs Dragon (66 procent) var kvällens mest spelade häst och vann efter ledning från start till mål för Carl Johan Jepson.
Sandsjöns Enzo flög lågt över upploppet från ett besvärligt utgångsläge men segern alltså till Devs Dragon som nu tagit nio segrar på tio försök från spetspositionen.
Can Lane hade inte startat sedan i december och kom med en något svårtolkad form.
Johan Untersteiners sjuåring vann säkert i V64-avslutningen efter ledning från start till mål. Segertiden i comebacken skrevs till 1.12,0 över 1640 meter med autostart, ett tangerat rekord för den sjuårige valacken.

Mikael Wikner, Kanal 75


Europadebutanterna Im Your Captain, Zephyr Kronos, Samo Different Day och andra gången på svensk mark travande favoriten Night Rhythm stal rubrikern..


Europadebutanterna Im Your Captain, Zephyr Kronos, Samo Different Day och andra gången på svensk mark travande favoriten Night Rhythm stal rubrikerna på förhand.
Men när onsdagens fina fyraåringslopp på Solvalla gick iväg blev det blågult i topp sedan Per Lennartsson serverat Flight Dynamics en snygg smygare bland galopperande konkurrenter och ordnat hästens andra seger i karriären.
- Det var en del osynade hästar med i dag som vi inte ha en aning om. Vi kom igenom bra, sedan gick det väldigt fort hela vägen och han fick jobba stenhårt för att komma ikapp. Men han har ett fantastiskt huvud, berömde Lennartsson om hästen som slutade tvåa i fjolårets långa E3-final och nått samma placering ytterligare sex gånger i karriären.
Karriärens enda seger hade nio månader på nacken, men dubblades nu i en prydlig tränartrippel för Stefan Melander sedan Manuzio Hanover och Im Your Captain slutat närmast bakom.

Finsk storvinst
Att två av omgångens största favoriter gjorde sitt i Can Lane och Marvelous hindrade inte utdelningen från att nästan nå sjusiffrigt.
Fem miljonvinster delades ut varav den största gick till Finland och ett litet system med fyra spikar som belönades med 1 961 004 kronor.
Huvudanledningen till det var Made In Sweden, tränad av Kalmaramatören Evelina Johansson, som gick en rejäl långspurt för Kim Eriksson och sopade bort 94 procent av alla kvarvarande system.
Amatörtränad glädje kom även efter första avdelningen då Kristian Lindberg styrt Dolorosa Am till spurtseger.
- Det var bara att åka med. Tränaren har gjort ett jättebra jobb, kommenterade Lindberg innan den nämnda fick utveckla:
- Jag fick hästen när han var skadad, av Kristian, och tycker att han ska få köra. Vi har ett bra samarbete. Men idag var hästen bättre än jag vågat tro, förklarade segertränaren Elina Jernberg.

Italiensk uppvisning
En annan överraskning var forne snackhästen Pane Vino som var satt i ett utmärkt skick av sin nye tränare Marcus Lindgren. Christoffer Eriksson skötte tömmarna i en snygg spurtseger före en tapper Panther Face.
Peter Untersteiner hade som så ofta hästar på båda banorna och valde själv Åby varpå han fick se Erik Adielsson välja en liknande avvaktande segertaktik bakom Ilona Håleryd.
Men även om omgången i stort gick i blågula tecken så kom kvällens sportliga höjdpunkt från Italien.
Stoet Ultimaluna Grif och kusken Federico Esposito presenterade sig för den svenska publiken genom att dundra runt sina konkurrenter på strålande 1.11,6/2 140 meter. Tyvärr avstod Esposito från att besöka vinnarcirkeln efteråt varvid Solvallabesökarna inte fick någon möjlighet att lära känna ekipaget närmare.

Robin Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delas mellan Jägersro och Solvalla. På Skåne-banan har hemmatränaren Conrad Lugauer flera spännande hä..


Onsdagens V86-omgång delas mellan Jägersro och Solvalla. På Skåne-banan har hemmatränaren Conrad Lugauer flera spännande hästar till start. Han tycker själv att en av dem har toppchans, en som har bra chans felfri, samt några outsiders.
Om vi börjar med toppchansen, eller klartecknet om man lyssnar på Lugauer, så är det Norton Commander i den tredje avdelningen. Hästen har vunnit i åtta av karriärens 14 starter och radade upp fullträffarna tidigare i år. För tre starter sedan vann han överlägset på nya rekordet 1.11,0 över kort distans.

Våldsam inledning senast – ”blev för tufft”
Senast var hästen favorit i V75 men blev då ”bara” fyra. Då ska sägas att Norton Commander var med i våldsam och utdragen kamp om ledningen. Det var Can Lane och Johan Untersteiner som försvarade täten med Norton Commander pressandes utvändigt. Första femhundra metrarna travades efter hiskeligt snabba 1.05,6. Efter att Can Lane galopperat så övertog Norton Commander och varvade på 1.09,8. Hästen blev förstås trött till slut men var ändå mycket tapper som fyra i mål.
- Det blev ett väldigt tufft lopp senast. Jag fick två Untersteiner-hästar omkring mig och Johan ville inte släppa ledningen. Det blev alldeles för hårt i åttahundra meter men hästen löste det ändå jättebra och höll strålande. Man får glömma det loppet, säger Conrad Lugauer.
- Det som är glädjande är att hästen tog det bra och har känts fin i träningen efteråt. Han känns stark och är pigg och glad. Jag tror att han är ännu bättre nu för det känns som att han bara växer med uppgiften. Han är minst lika bra nu som när han vann på 1.11,0 för tre starter sedan. Då räcker det långt.
- Norton Commander är en häst som är mycket kapabel och oerhört effektiv. Han har snabbheten, styrkan och är väldigt startsnabb.

”Det är en toppchans”
Norton Commander blir storfavorit i den tredje V86-avdelningen. Distansen är 1640 meter med bilstart och från spår fem hymlar inte Lugauer om vinstchansen.
- Han vinner, säger han bestämt.
- Hästen känns jättefin och jag laddar för ledningen. Jag tror inte att någon svarar mig den här gången och han kommer att springa riktigt fort. Senast gick han barfota runt om men nu blir det skor, precis som i de tidigare starterna. Man kan inte direkt klaga på prestationen när han vann på 1.11,0 med skor runt om. Det är en toppchans.

”Sköter han sig tror jag på bra chans”
Jägersro-tränaren har ett mycket starkt år bakom sig med 87 segrar till stallet och 9,2 miljoner kronor inkört. Fjolårssiffrorna är redan passerade med tre miljoner och segerprocenten är fina 26 procent. Lugauer har ytterligare tre hästar till start inom V86 och kommenterar dem på följande vis.
- Hennesy Boko (V86-1) var jättefin när han vann på Åby näst senast men senast i Kalmar var han lite sämre. Det var ett framknä som störde honom men det är åtgärdat nu och han känns bra igen. Det är en kapabel häst även om han inte är lika bra som sin storebror Djali Boko. Men han kan springa litegrann i alla fall och sköter han sig så tror jag på bra chans. Det handlar främst att han trampar iväg och klarar andraspåret när det nu är voltstart. Inga ändringar.
- Bellino B. (V86-5) ska vara bättre den här gången med lopp i kroppen och att han tävlar över en mer passande distans eftersom han är stark. Han har tränat bra men samtidigt måste han visa att han är bra i loppen också. Motstånd saknas inte och jag är nöjd om han kan vara trea, fyra.
- Bijou Bourbon H.M. (V86-7) har gått väldigt bra för Marc men har haft tuffa spår många gånger och fått tuffa lopp. Nu har han äntligen att fint läge och kan få en passande smygresa. Jag tror inte att han körs i ledningen utan det är ryggar som gäller. Hästen har form för att överraska om det stämmer, säger Conrad Lugauer.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-2 Johan Untersteiner 2140/3 C 1 14.0 34
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-7 Peter Ingves 2140/2 C 0 22.0g 51
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-2 Peter Ingves 2140/6 B 0 18.8 1756
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-1 Christoffer Eriksson 2140/4 C 3 16.2 192
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-10 André Eklundh 2140/4 D 0 24.5g 250
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-8 Stefan Söderkvist 2140/9 C 0 19.0g 149
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-2 Stefan Söderkvist 2140/12 C 4 17.1 369
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-1 Sören Norberg 2140/4 B 0 19.2g 316
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-1 Thomas Uhrberg 2140/7 C 5 18.7g 166
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-5 Johan Untersteiner 2140/1 B 0 15.3 45
2017-09-06 2017-09-06 Åby-2 Peter Ingves 2160/9 B 0 16.0g 28
2017-08-27 2017-08-27 Charlottenlund-6 Johan Untersteiner 2000/3 B 2 13.1 50
2017-08-17 2017-08-17 Åby-8 Johan Untersteiner 1640/10 B 7 13.0 56
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-3 Peter Untersteiner 2660/11 B 0 42
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-6 Johan Untersteiner 2140/4 D str
2017-05-13 2017-05-13 Åby-4 Johan Untersteiner 2660/14 A str
2017-04-29 2017-04-29 Åby-6 Johan Untersteiner 2140/11 B 4 13.8 214
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-8 Jörgen Sjunnesson 2140/7 B 2 13.8 38
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 Johan Untersteiner 2640/11 B 3 15.3 39
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-9 Peter Untersteiner 1640/8 A 4 16.2g 46
2017-02-04 2017-02-04 Åby-10 Johan Untersteiner 2640/1 B 0 g 45
2017-01-25 2017-01-25 Åby-5 Johan Untersteiner 2140/4 B 1 14.8 16
2017-01-12 2017-01-12 Åby-7 Johan Untersteiner 2140/11 A 3 16.2g 20
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-6 Johan Untersteiner 2140/8 D 4 13.9 153
2018-12-05 2018-12-05 Åby-9 Johan Untersteiner 2140/8 C 2 13.6 58
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-9 Johan Untersteiner 2140/11 D 2 12.7 426
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-9 Johan Untersteiner 2640/11 D 6 15.1 62
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 1640/1 C 0 g 60
2018-10-14 2018-10-14 Gelsenkirchen-8 Peter Untersteiner 2200/2 A 2 17
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-7 Peter Ingves 1640/1 B 1 12.0 76
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 2140/3 D 4 12.5 80
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-6 Johan Untersteiner 2140/10 A 1 13.6 19
2018-08-02 2018-08-02 Åby-2 Johan Untersteiner 1640/9 B 0 12.6 70
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-8 Johan Untersteiner 2660/14 D 5 15.5 102
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-4 Stefan Hultman 2140/4 D 0 15.4 68
2018-06-15 2018-06-15 Axevalla-6 Johan Untersteiner 2140/10 C 1 14.8 88
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-7 Johan Untersteiner 3160/4 B 0 g 14
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-4 Johan Untersteiner 2140/4 A 1 15.0 17
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 1640/9 B 4 13.8g 51
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-6 Johan Untersteiner 2160/4 B 5 15.6 26
2019-10-31 2019-10-31 Åby-4 Johan Untersteiner 2140/5 C 1 13.2 24
2019-10-17 2019-10-17 Åby-8 Johan Untersteiner 1640/6 C 2 62
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-8 Jörgen Sjunnesson 2140/5 B 4 13.2 356
2019-09-19 2019-09-19 Åby-6 Johan Untersteiner 1640/5 B 0 14.6g 57
2019-08-28 2019-08-28 Åby-9 Johan Untersteiner 2680/9 C 0 14.7 98
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-11 Johan Untersteiner 2140/11 C 5 13.5 171
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-1 Johan Untersteiner 1640/3 C 4 35
2019-05-04 2019-05-04 Vermo-9 Örjan Kihlström 2100/1 C str
2019-04-17 2019-04-17 Åby-8 Johan Untersteiner 2180/10 C 1 13.1 28
2020-11-25 2020-11-25 Åby-9 Johan Untersteiner 2140/6 C 0 13.7 106
2020-11-05 2020-11-05 Åby-8 Johan Untersteiner 2140/10 C 0 14.2 194
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-7 Johan Untersteiner 1640/7 C 0 11.6 101
2020-09-09 2020-09-09 Åby-9 Peter Ingves 2140/11 C 3 12.8 178
2020-08-26 2020-08-26 Åby-9 Johan Untersteiner 3140/7 D 1 14.7 217
2020-08-13 2020-08-13 Åby-7 Johan Untersteiner 1640/7 D 5 12.2 102
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-1 Johan Untersteiner 2140/5 C 4 13.2 59
2020-06-11 2020-06-11 Åby-4 Johan Untersteiner 1640/11 C 0 14.8g 163
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-6 Johan Untersteiner 1640/10 C 7 13.4 86
2020-04-25 2020-04-25 Åby-9 Christoffer Eriksson 2140/4 C 0 g 163
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-9 Christoffer Eriksson 2140/4 D 3 13.7 204
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-9 Johan Untersteiner 1640/1 B 1 12.0 31
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-9 Johan Untersteiner 2140/11 B str
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-5 Johan Untersteiner 2140/10 C 0 17.4 162
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-10 Erik Adielsson 1640/9 C 0 122
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-6 Johan Untersteiner 2140/6 A 1 13.4 54
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-5 Sofie Ericsson 1609/8 B 1 11.1 34
2021-04-28 2021-04-28 Åby-9 Johan Untersteiner 1640/6 C 4 11.6 321ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se