Cameron Dream travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Cameron Dream travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Cameron Dream har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Cameron Dream har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Cameron Dream


Om kretsen kring Nadal Broline vill vara med i Elitloppet på Solvalla om en och en halv vecka är hästen given. När nioåringen nu &ari..


Om kretsen kring Nadal Broline vill vara med i Elitloppet på Solvalla om en och en halv vecka är hästen given. När nioåringen nu årsdebuterade och samtidigt gjorde sitt första tävlingsframträdande efter flytten till Björn Goop levererade han en enorm spurt och vann på 1.09,1 över 1 640 meter med bilstart – årets snabbaste segertid på svensk mark.
- Han har känts fin i träningen och det har ju varit en jättefin häst tidigare också, men det här var bättre än vad jag hade hoppats på. Jag trodde inte att han skulle gå 1.09,1 så här, sa Björn Goop.
Nadal Broline öppnade bra från start och satt i andra par utvändigt när på förhand värste konkurrenten Perfect Spirit kördes till ledningen efter ett halvvarv. In mot slutkurvan vred Björn Goop på i tredjespår men då slank Milliondollarrhyme ut från innerspår och avväpnade ledaren på bara några steg. Milliondollarrhyme spurtade frenetiskt och såg ut att gå mot segern men då lade Nadal Broline i turbon och flög förbi. En prestation som skulle räcka långt i Elitloppet där han i fjol spurtade in som trea. Björn Goop är emellertid tveksam till att starta hästen i Sveriges i särklass mest prestigefyllda storlopp.
- Jag tror inte att det blir Elitloppet. Han är en äldre häst nu och det viktigaste är att han fullföljer säsongen på ett bra sätt och det finns jättemånga fina lopp efter Elitloppet, sa Goop.

Övertygande årsdebut
Björn Goop var den stora segerherren denna V64-kväll på Solvalla. Vid sidan av Nadal Broline var det hans stallkompis Short In Cash som stack ut mest. Femåringen gjorde en bländande årsdebut när han vann från ledningen och med endast 390 000 kronor på vinstkontot har han alla möjligheter att bli en av säsongens stora klassklättrare i trav-Sverige.
- Han var bra förra året men hade oflyt och fick inte till det i de stora loppen. Vi hoppas att han ska ha mognat lite nu och kan utvecklas under säsongen, sa Björn Goop som också satte dit egentränade Cameron Dream i långloppet.

Klar för Montéeliten
Fyraåriga Flavienne Lascaus gav ett läckert intryck när hon i Jorma Kontios händer flög till spets och sprintade undan till årets andra raka seger.
- Wow! Hon är fantastisk, sa Pirjette Laakso som inte bara tränar utan även har fött upp och äger hästen.
I montéloppet kvalificerade sig Daniel Wikbergs Assault för Montéeliten under elitloppssöndagen när han med Sofia Adolfsson i sadeln gick undan till enkel seger.
- Jag har aldrig haft en häst i Montéeliten förut så det blir en upplevelse, sa Östersundtränaren.
Daniel Redén-tränade treåringen Alert Kronos imponerade när han vann från positionen utvändigt om ledaren tillsammans med Örjan Kihlström och de V64-spelare som lyckades pricka in samtliga vinnare fick för det 176 kronor. Både fem- och fyrarättspotten, totalt nästan två miljoner kronor, går vidare till nästa tisdags jackpotomgång.

Ola Johansson, Kanal 75


I Skellefteå har ett styrkeprov över tre varv körts i midsommartid ända sedan 1965.Championtränaren Stig Lindmark vann Midsommarkranse..


I Skellefteå har ett styrkeprov över tre varv körts i midsommartid ända sedan 1965.
Championtränaren Stig Lindmark vann Midsommarkransen för varmblod sju gånger under 1970-och 1980-talen med Dun Bunter och en liten kult har byggts upp kring det tre kilometer långa loppet.
I år var det Hagmyrentränaren Mathias Andersson som tog hem loppet. Färske proffstränaren Andersson vann med femårige Doctor Doxey Zenz som han både fött upp, deläger och körde till seger i loppet med 100 000 kronor i förstapris.
Fjolårets finalist i Europaderbyt hade varit borta från tävlingsbanorna från mitten av januari då han comebackade med seger i Rättvik för någon vecka sedan. Nu kom andra raka utan att hästen behövde visa hela sitt register.
Martin P Djuse ville till ledningen med Cameron Dream men blev utkontrad av Doctor Doxey Zenz.
- Om det var någon liten dramatik var det då i starten. Det var rätt vattentätt hela vägen, sade Mathias Andersson.
Hudiksvallshästen kördes resolut till ledningen kort efter start från sitt tillägg och spårade sedan till mål. Segertiden skrevs till 1.17,9.
Efter ett lugnare mittenparti av loppet drog Mathias Andersson sista varvet i trakterna av kilometertiden 1.13,0.
- Han är stark men även speedig och är faktiskt väldigt komplett. I försöket till Europaderbyt spetsade han ju exempelvis åkandes. Vi hade ett tag en plan om att starta honom nästa fredag på Bergsåker över 1100 meter, sa Mathias Andersson som körde lopp i Skellefteå för första gången.

Historia skrevs i kallblodsloppet
Inför årets säsong stuvade Skellefteåtravet om lite i prispengarna och extra krut lades på midsommardagens tradionsrika midnattstrav.
Ett nytt kallblodslopp instiftades med 100 000 kronor i förstapris. Hädanefter är det tänkt att man ska köra både en varm och en kall upplaga av Midsommarkransen.
Historisk första segrare av Midsommarkransen för kallblod blev Danneroamatören Per-Arne Lindström vars segervapen Latino nu tog tredje raka segern.
- Jag är jätteglad. Det var länge sedan jag vann ett sådant här stort lopp. Det var tillbaka till tiden då jag hade Lapello, Larisso och alla de där, sade Lindström som vigt travlivet åt kallbloden och helgens vinnare Latino blev den sista avkomman efter familjens sto Orkania.
Tre kilometer är en udda distans för kallblod. Latino har dock provat på några gånger. Nioåringen kördes till ledningen och drog sedan musten ur bakomvarande.
- Jag vet ju att han aldrig blir trött, han går ända in!

Seg men vann lätt
Det kördes även ett Stonas Midsommarkransen med 50 000 kronor i förstapris. Storfavoriten Millie Millionaire vann mycket enkelt för Sollefteåamatören och hovslagaren Brage Hansen med licens på Dannero.
- Hon sov hela vägen men lyckades ju vinna ändå. Kanske att hon var lite brunstig i dag, annars vet jag inte vad det berodde på att hon var seg. Men det är en topphäst det här, sade 30-årige Brage Hansen.

Mikael Wikner, Kanal 75


I fjol flyttades Diamanten från Robert Bergh till Stig H Johansson och det blev som alltid när stjärnhästar flyttas stor uppmärksamhet..


I fjol flyttades Diamanten från Robert Bergh till Stig H Johansson och det blev som alltid när stjärnhästar flyttas stor uppmärksamhet i media. Att Diamanten ställdes mot tidigare stallkamraten Muscle Hustle i årsdebuten kryddade lördagens inledande V75-lopp rejält.
Robert Bergh var också offensiv från start med Muscle Hustle men Erik Adielsson kunde försvara ledningen i en härlig duell första halvvarvet. Efter den snabba inledningen i 1.09-fart dämpades farten rejält på mellanvarvet och i den snabba avslutningen sedan vann Diamanten bekvämt före Muscle Hustle och Makethemark.
Diamanten, som i fjol tjänade över fyra miljoner kronor som fyraåring och bland annat vann Kungapokalen och Sprintermästaren, gav tränaren Stig H Johansson det svar han önskat i årsdebuten.
- Ja, det var riktigt ruggig snabb första trehundring som jag förstår och han såg jättefin ut hästen. Det vart bra ändå när han fick ledningen och fick dämpa tempot så rejält som han fick göra, men det är en riktigt fin häst och han klarar nog att gå tuffare också. Jag är jättenöjd, naturligtvis, sa Stig H Johansson.

”En topphäst”
Solvallatränaren var förstås spänd vilket svar han skulle få av Diamanten.
- Det tillhör den här verksamheten och det är lite grann finessen med det också, att man ska bli lite stressad och att man ska bli lite påtänd när det är stora lopp, speciellt som det var i dag.
Erik Adielsson var förstås också nöjd med svaret Diamanten gav i årsdebuten.
- Han har visat otroligt mycket redan förra säsongen. Det är en riktig motor i honom, han var lugn och fräsch, han var löpvillig, han var perfekt och jag var supernöjd med honom. Han känns som han kan gå på alla distanser. En topphäst helt enkelt.
När Elitloppet kom på tal svarade Erik Adielsson.
- Han kan vara med där om ägarna och Stig vill. Han har den kapaciteten, ingen tvekan om det.

Banrekord och biljett till Olympiatravet
En biljett Olympiatravet stod på spel i Guldbjörken (V75-3) och Beau Mec bjöd på en imponerande långspurt sista 700 som räckte ända till Åbys miljonlopp nästa helg.
I sista sväng såg det ut som att favoriten Cruzado Dela Noche hade avgjort loppet då han bara längde på stegen och kopplade grepp på ledaren Digital Ink. Men över upploppet var Beau Mec starkast och den elvaårige hingsten såg härligt löpsugen ut på nytt banrekord, 1.11,6 över distansen 2 140 meter autostart.
- Det är härligt. Nu får vi ladda för Åby nästa helg. Det är jättestort. Det är kul ha sådana här hästar. Han är bra, sa tränaren Lars Wikström.
Kusken Carl Johan Jepson var förstås också nöjd med en plats i Olympiatravet.
- Han känns fräsch och fin och visar ju kanonform, så varför inte.
- Han var jättebra hästen. Det var bra tempo som vi önskade och han var starkast till slut.
Nio hästar är därmed klara för Olympiatravet: Lionel, Takethem, Ringostarr Treb, Titty Jepson, Giveitgasandgo, On Track Piraten, Zenit Brick, Day Or Night In och Beau Mec.
Kusken Ulf Ohlsson var besviken efter loppet och menade att materialfel kostade honom och Cruzado Dela Noche segern.
- Snöret till rycktussarna fastnade i svansen. Vi förlorade loppet på det med garanti, sa Ulf Ohlsson.

Hattrick för Ulf Ohlsson
Ulf Ohlsson fick revansch i V75-4 och det blev en ren uppgörelse över upploppet mellan stallkamraterna Total Recall i ledningen och Digital Performer där den sistnämnde drog längsta strået. En dubbelseger för tränaren Stefan Melander.
I V75-6 blev det ytterligare en tränarseger för Stefan Melander. Ulf Ohlsson skötte tömmarna bakom favoriten Disco Volante som visade att han numera även klarar att gå i ryggar.
Ulf Ohlsson tog sedan även en tredje V75-seger då han vann V75-avslutningen med Catarina Lundström-tränade Qahar Q.C. Ulf Ohlsson styrde fram utvändigt ledaren 1500 meter kvar i långloppet och sedan var sjuåringen bara starkast.

Banrekord även i Vårbjörken
Månprinsen A.M. var dagens största favorit på V75 men efter tre raka segrar i år kom första förlusten då norske Lome Brage ganska bekvämt kunde hålla undan från ledningen i Vårbjörken (V75-5) tillsammans med Erik Adielsson.
Månprinsen A.M. fick en tung resa fram till positionen utvändigt ledaren och föll ändå med stil i en snabb avslutning.
Jan-Olov Persson tränar numera Lome Brage som även ska arbeta med avel i Sverige.
- Hudiksvalls-luften har gjort bra på en vecka. Jag fick en häst i fint skick. Jag såg att han såg lugn och fin ut i ledningen och vet att han kan flytta på sig när han får ta det lugnt en bit, sa Jan-Olov Persson.
Segertiden på Lome Brage blev 1.20,6 över 1640 meter autostart, nytt banrekord på Umåker.
- Han gjorde det fantastiskt bra. Det här är nästan som att köra varmblod, det här är kallblodens formel 1. Han vann väldigt enkelt på en ruskig tid, sa segerkusken Erik Adielsson.
I V75-2 överraskade 14-oddsaren Cameron Dream tillsammans med Martin P Djuse. Sjätte invändigt blev tredje invändigt dryga 1500 meter kvar, när sedan luckan kom på sista bortre långsidan kunde han sedan ganska enkelt sätta klorna i ledaren Il Diablo över upploppet.
- Jag valde köra på chans och det löste sig bra, konstaterade Martin P Djuse.
Sju rätt på V75 gav 33 945 kronor, sex rätt 349 kronor och fem rätt 37 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


I fjol flyttades Diamanten från Robert Bergh till Stig H Johansson och det blev som alltid när stjärnhästar flyttas stor uppmärksamhet..


I fjol flyttades Diamanten från Robert Bergh till Stig H Johansson och det blev som alltid när stjärnhästar flyttas stor uppmärksamhet i media. Att Diamanten ställdes mot tidigare stallkamraten Muscle Hustle i årsdebuten kryddade lördagens inledande V75-lopp rejält.
Robert Bergh var också offensiv från start med Muscle Hustle men Erik Adielsson kunde försvara ledningen i en härlig duell första halvvarvet. Efter den snabba inledningen i 1.09-fart dämpades farten rejält på mellanvarvet och i den snabba avslutningen sedan vann Diamanten bekvämt före Muscle Hustle och Makethemark.
Diamanten, som i fjol tjänade över fyra miljoner kronor som fyraåring och bland annat vann Kungapokalen och Sprintermästaren, gav tränaren Stig H Johansson det svar han önskat i årsdebuten.
- Ja, det var riktigt ruggig snabb första trehundring som jag förstår och han såg jättefin ut hästen. Det vart bra ändå när han fick ledningen och fick dämpa tempot så rejält som han fick göra, men det är en riktigt fin häst och han klarar nog att gå tuffare också. Jag är jättenöjd, naturligtvis, sa Stig H Johansson.

”En topphäst”
Solvallatränaren var förstås spänd vilket svar han skulle få av Diamanten.
- Det tillhör den här verksamheten och det är lite grann finessen med det också, att man ska bli lite stressad och att man ska bli lite påtänd när det är stora lopp, speciellt som det var i dag.
Erik Adielsson var förstås också nöjd med svaret Diamanten gav i årsdebuten.
- Han har visat otroligt mycket redan förra säsongen. Det är en riktig motor i honom, han var lugn och fräsch, han var löpvillig, han var perfekt och jag var supernöjd med honom. Han känns som han kan gå på alla distanser. En topphäst helt enkelt.
När Elitloppet kom på tal svarade Erik Adielsson.
- Han kan vara med där om ägarna och Stig vill. Han har den kapaciteten, ingen tvekan om det.

Banrekord och biljett till Olympiatravet
En biljett Olympiatravet stod på spel i Guldbjörken (V75-3) och Beau Mec bjöd på en imponerande långspurt sista 700 som räckte ända till Åbys miljonlopp nästa helg.
I sista sväng såg det ut som att favoriten Cruzado Dela Noche hade avgjort loppet då han bara längde på stegen och kopplade grepp på ledaren Digital Ink. Men över upploppet var Beau Mec starkast och den elvaårige hingsten såg härligt löpsugen ut på nytt banrekord, 1.11,6 över distansen 2 140 meter autostart.
- Det är härligt. Nu får vi ladda för Åby nästa helg. Det är jättestort. Det är kul ha sådana här hästar. Han är bra, sa tränaren Lars Wikström.
Kusken Carl Johan Jepson var förstås också nöjd med en plats i Olympiatravet.
- Han känns fräsch och fin och visar ju kanonform, så varför inte.
- Han var jättebra hästen. Det var bra tempo som vi önskade och han var starkast till slut.
Nio hästar är därmed klara för Olympiatravet: Lionel, Takethem, Ringostarr Treb, Titty Jepson, Giveitgasandgo, On Track Piraten, Zenit Brick, Day Or Night In och Beau Mec.
Kusken Ulf Ohlsson var besviken efter loppet och menade att materialfel kostade honom och Cruzado Dela Noche segern.
- Snöret till rycktussarna fastnade i svansen. Vi förlorade loppet på det med garanti, sa Ulf Ohlsson.

Hattrick för Ulf Ohlsson
Ulf Ohlsson fick revansch i V75-4 och det blev en ren uppgörelse över upploppet mellan stallkamraterna Total Recall i ledningen och Digital Performer där den sistnämnde drog längsta strået. En dubbelseger för tränaren Stefan Melander.
I V75-6 blev det ytterligare en tränarseger för Stefan Melander. Ulf Ohlsson skötte tömmarna bakom favoriten Disco Volante som visade att han numera även klarar att gå i ryggar.
Ulf Ohlsson tog sedan även en tredje V75-seger då han vann V75-avslutningen med Catarina Lundström-tränade Qahar Q.C. Ulf Ohlsson styrde fram utvändigt ledaren 1500 meter kvar i långloppet och sedan var sjuåringen bara starkast.

Banrekord även i Vårbjörken
Månprinsen A.M. var dagens största favorit på V75 men efter tre raka segrar i år kom första förlusten då norske Lome Brage ganska bekvämt kunde hålla undan från ledningen i Vårbjörken (V75-5) tillsammans med Erik Adielsson.
Månprinsen A.M. fick en tung resa fram till positionen utvändigt ledaren och föll ändå med stil i en snabb avslutning.
Jan-Olov Persson tränar numera Lome Brage som även ska arbeta med avel i Sverige.
- Hudiksvalls-luften har gjort bra på en vecka. Jag fick en häst i fint skick. Jag såg att han såg lugn och fin ut i ledningen och vet att han kan flytta på sig när han får ta det lugnt en bit, sa Jan-Olov Persson.
Segertiden på Lome Brage blev 1.20,6 över 1640 meter autostart, nytt banrekord på Umåker.
- Han gjorde det fantastiskt bra. Det här är nästan som att köra varmblod, det här är kallblodens formel 1. Han vann väldigt enkelt på en ruskig tid, sa segerkusken Erik Adielsson.
I V75-2 överraskade 14-oddsaren Cameron Dream tillsammans med Martin P Djuse. Sjätte invändigt blev tredje invändigt dryga 1500 meter kvar, när sedan luckan kom på sista bortre långsidan kunde han sedan ganska enkelt sätta klorna i ledaren Il Diablo över upploppet.
- Jag valde köra på chans och det löste sig bra, konstaterade Martin P Djuse.
Sju rätt på V75 gav 33 945 kronor, sex rätt 349 kronor och fem rätt 37 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 2140/6 7 18.5 130
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 2140/3 0 g 69
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-3 Martin P Djuse 2160/14 A 0 17.0g 55
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-8 Mats E Djuse 1640/1 A 0 g 74
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-5 Martin P Djuse 2140/5 C 0 15.9 762
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-7 Martin P Djuse 1640/5 B 0 15.4g 140
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-3 Mats E Djuse 2660/9 B 1 16.5 72
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-5 Martin P Djuse 2640/2 B 2 18.0 148
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-5 Martin P Djuse 1660/10 A 2 14.2 89
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Martin P Djuse 2160/8 C 0 18.3 115
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-11 Martin P Djuse 1640/2 D 0 g 106
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-5 Martin P Djuse 2140/6 B 1 16.8 48
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-7 Martin P Djuse 2160/11 A 0 g 34
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-12 Martin P Djuse 2640/10 A 4 17.7 261
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Martin P Djuse 2160/6 A 0 18.5 55
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-7 Martin P Djuse 2148/5 B 3 18.5 20
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-1 Martin P Djuse 2140/8 C 2 16.0 103
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-7 Martin P Djuse 2140/10 B 5 19.1 34
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-1 2140/6 D str
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-1 Martin P Djuse 1640/8 A 0 15.7 185
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-1 Martin P Djuse 2640/6 B 4 17.8 65
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-4 Martin P Djuse 2660/5 A 3 16.7 31
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-8 Mats E Djuse 2140/5 D 0 g 417
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-5 Martin P Djuse 2640/7 D 5 15.2 371
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-10 Martin P Djuse 2140/6 C str
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-11 Martin P Djuse 2640/9 C 4 14.5 165
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-4 Martin P Djuse 2660/14 B 2 15.4 160
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-3 Martin P Djuse 2660/10 B 0 g 162
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-5 Martin P Djuse 1640/10 C 1 14.0 67
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-8 Martin P Djuse 2140/1 B 5 14.8 75
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Martin P Djuse 2640/11 B 0 16.0 436
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-7 Martin P Djuse 2160/5 A 1 15.5 28
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-7 Martin P Djuse 2140/11 D 0 14.1 596
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-3 Martin P Djuse 1640/8 B 1 15.2 73
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-10 Martin P Djuse 2180/7 A 0 22.0g 19
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-3 Martin P Djuse 2160/6 A 2 19.4 77
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-6 Martin P Djuse 2640/3 C 0 14.7 118
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-10 Martin P Djuse 2640/4 C 5 13.4 124
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-1 Martin P Djuse 2160/9 A 3 15.6g 24
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-1 Martin P Djuse 2640/9 A 1 16.2 18
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-3 Mats E Djuse 3180/12 A 2 15.4 446
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Martin P Djuse 3160/10 A 3 18.1 43
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-11 Martin P Djuse 2640/3 C 0 13.3 359
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-11 Martin P Djuse 2140/8 D 0 11.6 1008
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-2 Martin P Djuse 2140/5 A 4 14.9 22
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-6 Martin P Djuse 2640/8 B 1 14.5 144
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-5 Martin P Djuse 1660/8 B 1 13.7 36
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 Martin P Djuse 1660/10 A str
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-4 Martin P Djuse 2660/9 A 1 16.4 57
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-6 Johnny Takter 2160/8 C 0 g 427
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-11 Martin P Djuse 2160/7 C 1 16.1 79
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-8 Martin P Djuse 2640/8 C 0 g 126
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Martin P Djuse 3160/9 B 4 17.1 287
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-4 Petter Karlsson 2680/13 B 0 g 160
2019-11-08 2019-11-08 Romme-6 Petter Karlsson 2140/11 A 0 17.7g 67
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-9 Petter Karlsson 2140/12 A 5 13.6 132
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-7 Fredrik Skoog 2160/13 A 3 15.1 57
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-11 Björn Goop 2140/7 B 0 g 90
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-9 Björn Goop 2140/14 A 0 g 53
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-8 Björn Goop 2640/2 C 1 13.5 16
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-9 Björn Goop 2140/6 B 3 12.8 76
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-8 Petter Karlsson 2160/9 C 2 15.0 213
2020-09-29 2020-09-29 Romme-4 Petter Karlsson 2640/7 D 0 15.6 468
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-5 Petter Karlsson 2140/6 D 0 g 804
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-1 Petter Karlsson 2660/9 C 2 14.9 118
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-4 Petter Karlsson 2160/12 B 3 13.9 346
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-3 Anna Isabelle Karlsson 2160/10 A 2 14.1 34
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-6 Petter Karlsson 2160/7 C 4 14.0 392
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-1 Yann Jublot 2160/10 B 4 15.9 186
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-4 Petter Karlsson 2660/10 D 0 g 592
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-4 Anna Isabelle Karlsson 2640/10 C 5 16.0 61
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-6 Rikard N Skoglund 1640/9 D 0 g 345
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-2 Petter Karlsson 2180/9 C 6 15.7g 228
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-10 Petter Karlsson 2140/8 C 0 16.7 309
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-6 Petter Karlsson 2640/4 C 3 17.0g 119
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-10 Petter Karlsson 2160/13 B 3 15.4 73ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se