Call Me Brodda travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Call Me Brodda travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Call Me Brodda har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Call Me Brodda har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Call Me Brodda


Sevilla blev svaret i gulddivisionen (V75-3) efter en rejäl avslutning sista 700 meterna från andra par utvändigt. Favoriten Dragster blev het i..


Sevilla blev svaret i gulddivisionen (V75-3) efter en rejäl avslutning sista 700 meterna från andra par utvändigt. Favoriten Dragster blev het i ledningen och trots att han vägrade ge sig så stumnade han naturligt sista biten in mot mål men klarade andrapriset före Gareth Boko.
Joakim Lövgren tränar och körde vinnaren som trivs alldeles utmärkt i Kalmar. Triumfen var den femte på fem starter och den nioårige valacken är obesegrad på den småländska travovalen.
- Det är en riktig kompis, han hjälper till. Han hade kanske inte sin bästa dag i dag. Det är underbart att se vilken hög lägstanivå han har, trots att det inte riktigt sprudlade i honom i dag så gjorde han jobbet. Det är en fantastisk fin häst, sa Joakim Lövgren.
Det var dock nära att andrahandsfavoriten försvunnit direkt i starten då han var nära att galoppera men räddade upp situationen tillsammans med Joakim Lövgren.

Talangen utstrålade klass
Demon Ima
var dagens största favorit på V75® och femåringen utstrålade klass när han lekte hem klass II (V75-4) från ledningen tillsammans med sin tränare Johan Untersteiner.
Halvbrorsan till femfaldiga miljonären Day Or Night In har alltid haft ögonen på sig men det har strulat rejält på vägen - men sedan man upptäckte och åtgärdade en spricka i höger bakkota har det lossnat rejält. Segern var tredje raka sedan comebacken för en månad sedan, innan dess hade inte talangen startat på nästan ett år.
- Det är sådana här hästar man vill ha – och man vill visa upp dom i det skicket jag gjorde i dag. Han fick verkligen kämpa för havren och blev ju testad både en och två gånger. Härlig häst, verkligen, en underbar individ, sa Johan Untersteiner.
- Det känns att det finns lite mer kapacitet än i en vanlig häst, det är otroligt driv i honom och motorn bara tuffar och tågar, det känns nästan som han är oemotståndlig ibland, fortsatte Halmstadtränaren.
Johan Untersteiner var dagens man på V75 och ledde även silverdivisionen (V75-5) från start till mål med Fortune Mearas. Sexåringen, som precis som stallkamraten Demon Ima, nu ståtar med tre raka segrar efter ett längre uppehåll.

Året inleddes med skräll
2021 inleddes med en skräll på V75 då 13-oddsaren M.T.Oscar höll farten bäst till slut i klass I-loppet. Mika Forss satt fjärde par utvändigt och körde ett avvaktande lopp över den långa distansen men följde sedan med i attack i tredjespår dryga 500 meter från mål där han skuggande First In One som såg segerfarlig ut när han galopperade mitt på upploppet. Ledaren Arvid S.H. stumnade något sista biten och M.T.Oscar kunde ta sig förbi trots att endast den ena skygglappen drogs ner när kusken drog i snöret till det norska huvudlaget. Tränar årets första vinnare på V75 gör Tomas Malmqvist.
I V75-2 dominerade dagens stora stallskrik Lorelei Marie från start till mål i händerna på Thomas Uhrberg. Trots en lite trevande start lyckades den erkänt duktige startkusken försvara innerspåret och trots en rejäl temposkräpning mitt i loppet vann det sexåriga stoet bekvämt med extraväxeln, det norska huvudlaget, sparad. Tränar vinnaren gör danske Thomas Bonde.

Rosvalls prinsessa
Dagens största skräll kom i stoloppet V75-6 där 23-oddsaren Ottilia Fri dominerade från spets tillsammans med Petter Karlsson och höll undan före hemmafavoriten Ultra Bright.
Ann-Britt Hansson tränar vinnaren och delägaren Johan Rosvall sken som en sol över sitt livs första vinnare på V75.
- Hon är min lilla prinsessa, jublade gotlänningen.
Omgången avslutades med ett rivigt sprinterlopp i bronsdivisionen där Global Tailwind var starkast och kämpade ner ledaren Call Me Brodda över loppet.
Rikard N Skoglund satt i segersulkyn och tränar vinnaren gör Joakim Elfving.
Sju rätt på V75 gav 120 004 kronor, sex rätt gav 656 kronor och fem rätt 50 kronor.
Omsättningen på årets första V75 drygt 95,2 miljoner kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


De flesta känner säkert till bakgrunden kring Stefan Persson, som förra året bestämde sig för att lägga ned sin framgå..


De flesta känner säkert till bakgrunden kring Stefan Persson, som förra året bestämde sig för att lägga ned sin framgångsrika tränarrörelse som han bedrev på Halmstadtravet
Istället var det tänkt att han skulle hjälpa Hanna Lähdekorpi med hennes rörelse på gården i Holm, strax norr om Halmstad. Men i takt med att Stefan fick köra mer oh mer lopp och nådde bättre och bättre resultat som kusk, började fler och fler - både amatörtränare och A-tränare, att anlita hans tjänster vilket fick 47-åringen tänka om.
Han tog ett nytt beslut och blev catchdriver på heltid istället.
Ett val han verkligen inte behövt ångra.
På 1 077 starter har det blivit drygt 14,7 miljoner kronor inkört där segern i Svenskt Travoaks med Björn Goop-tränade Eagles Eye Sherry är höjdpunkten under 2019.
– Kul att jag fick förtroendet att köra för Björn i ett sådant stort lopp. Tidigare när jag hade min egen rörelse var det jag som anlitade honom, säger Stefan.

Jämn som kusk
Knappt 1 100 starter under året betyder att Stefan i stort kört tre lopp om dagen. Och det är en sak som blir slående när man kikar på statistiken.
Om jag säger 113. Vad tänker du på då?
– Du menar mina topp tre-placeringar? Ja, jag hörde det från min fru Linda häromdagen. Det är lite komiskt, faktiskt. Speciellt att ha lika många placeringar bland de tre främsta under ett år. Men jag har väl varit jämn, antar jag, säger Stefan som har 113 segrar, 113 andraplatser och 113 tredjeplatser i år.
Hur vill du beskriva dig som kusk?
– Det är svårt och det ska helst andra få göra. Men jag märkt att ju mer man kör och skaffar sig rutin desto bättre blir man som kusk. Och förhoppningsvis har jag många år till att köra
Vad har du för målsättning med 2021?
– Först och främst att familjen får vara frisk och kry, det är det viktigaste. När det gäller det sportsliga får jag försöka putsa siffrorna jag fick ihop under 2020.
Några speciella lopp du vill vinna?
– Elitloppet och derbyt vill alla vinna inom det här yrket. Det gäller även mig. Sedan är Stochampionatet och Sprintermästaren två andra lopp som ligger mig varmt om hjärtat.

Går igenom chanserna
På den första V75 2021, i Kalmar, är förstås banans kuskchampion på plats.
Du kan förstås vägen mellan Halmstad och Kalmar och de knappa 25 milen utantill?
– Ja, den vägen kan jag i sömnen. Vi brukar samåka några kuskar och surra på och då går tiden fort. De gånger jag kör själv brukar jag lyssna på ljudböcker.
Hur som helst är det ett fullspäckat schema för Stefan Persson den första tävlingsdagen för året då han kör totalt tio lopp, varav det blir sex uppsittningar inom V75. Stefan är känd för att ha bra koll på både sina egna styrningar och konkurrenterna.
– Jag försöker vara så påläst som möjligt. När det gäller V75 finns det mycket information att ta del av. När det gäller spetsstriden tar jag hjälp av Spelvärde. I övrigt kikar jag i lopparkivet om det är någon häst jag ska köra för första gången.
Så här kommenterar Stefan sina V75-styrningar.
1 Bravo Santana (V75-1) var tvåa i comebacken och han skötte sig riktigt bra, även om han fick stryk av en smygkörd (7 Cruise). Med tanke på att han var tungt tränad innan det loppet borde han vara ännu bättre nu. Innerspår passar perfekt och han är kvick ut. Den långa distansen är inga bekymmer och från ledningen är det en riktigt bra vinstchans.
2 Spinofhope L.B. (V75-2) körde jag senast på Jägersro och hon spurtade riktigt bra som tvåa och var riktigt positiv. Med bara fyra hästar på start bore hon få ett fint lopp och i ett öppet stolopp kan hon vara en rolig kantboll på kupongen.
5 All Star (V75-3) är egentligen en silverhäst som nu går ut i guld. Han möter för tufft motstånd, helt enkelt, och räcker inte.
6 Alibi (V75-4) gick bra som tvåa senast i Halmstad för Ingves (Peter). Spåret är lite långt ut bakom vingen för att jag ska vara helt nöjd. Kan han slita åt sig en hygglig peng får vi vara nöjda. Det här loppet vinner Johan (Untersteiner) med 7 Demon Ima.
6 Zoko Lane (V75-5) körde jag senast och det var första starten efter fem månaders vila. Han kändes bra, men det fattades en hel del. Han har säkert gått framåt med det loppet i kroppen, men han behöver fler genomkörare för att vara aktuell. Vi får sikta på att nypa lite slantar.
3 Call Me Brodda (V75-7) körde jag till seger på Solvalla från ledningen. Det var ingen överraskning, för hon hade verkligen skrapat ihop till den triumfen. Står lite tufft inne i loppet, men spåret blev bra och skulle hon hitta till spets, där hon fungerar fint, får hon ses som en rolig outsider.
Lita på att Stefan Persson åter vill bli champion. För har man väl blivit det en gång vill man uppleva samma härliga känsla igen. Och igen...

Magnus Blom, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Debystoet 2019.65 fyraåriga ston gör upp om tolv finalplatser i sex försök varav ett ing&a..


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Debystoet 2019.
65 fyraåriga ston gör upp om tolv finalplatser i sex försök varav ett ingår i V75-spelet på Jägersro nästa onsdag.
Activated, som tidigare I år vunnit både Drottning Silvias Pokal, fick spår 5 i sitt uttagningslopp. Conrads Rödluva, som hittills tjänat mest i kullen med sina dryga 6,5 miljoner kronor, fick också spår 5 i sitt uttagningslopp.

Startlista
Uttagningslopp 1 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) In the Air Tonight – Tobias O Eriksson
2) Global Well Off – Daniel Wäjersten
3) Ottens Flamma – Peter Untersteiner
4) Valetta – Björn Goop
5) Activated – Carl Johan Jepson
6) Flash Am – Örjan Kihlström
7) Ivy League – Johan Untersteiner
8) Argbiggan – Rickard Svanstedt
9) Elise Andover – Oskar J Andersson
10) Thanasi Bob – Christoffer Eriksson
11) Digital Track – Torbjörn Jansson

Uttagningslopp 2 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Musique d'Inverne – Erik Adielsson
2) Bring Me Happy – Stefan Persson
3) S.G.Maleficent – Kenneth Haugstad
4) Digital Class – Carl Johan Jepson
5) Fanny Chenal – Björn Goop
6) True Devotion – Peter Untersteiner
7) Procalate – Adrian Kolgjini
8 Head For Home – Rikard N Skoglund
9) Maggie Cash – Torbjörn Jansson
10) Staro Miami – Mika Forss
11) Feather Sisu – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 3 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Absurd – Kenneth Haugstad
2) Alhambra – Conrad Lugauer
3) Global Vintage – Jorma Kontio
4) Darshana – Carl Johan Jepson
5) Conrads Rödluva – Örjan Kihlström
6) Zeeland Kronos – Peter Untersteiner
7) Evoque – Björn Goop
8) Miss Sober – Roberg Bergh
9) Estelle Brodda – Kaj Widell
10) Loser On Loser – Erik Adielsson
11) In Royalty Boko – Mika Forss

Uttagningslopp 4 Derbystoet 2019 (V75-4)
2 140 meter autostart
1) Adi Gallia – Nicklas Westerholm
2 Hankypanky Rubyred – Jorma Kontio
3) Au Pair Girl – Robert Bergh
4) Betting Queen – Victor Rosleff
5) Lady Red Summer – Mads H Nielsen
6) A Sweet Dance – Stefan Söderkvist
7) Felicity Shagwell – André Eklundh
8) Nanetta Hill – Joakim Lövgren
9) Ti Punch Broline – Örjan Kihlström
10) Mariah's Baby K.V. – Erik Adielsson
11) Vinci I.M. – Peter Untersteiner

Uttagningslopp 5 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Ilydia Boko – Conrad Lugauer
2) Personal Jesus – Markus Niklasson
3) Miss Silver – Oskar J Andersson
4) Lyx Håleryd – Kennath Haugstad
5) Fast Moving Cash – Carl Johan Jepson
6) Aleppo Pine – Örjan Kihlström
7) Zeta Kronos – Björn Goop
8) Indiana Boko – Jorma Kontio
9) Fantasia Sisu – Robert Bergh
10) Global Wireless – Peter Untersteiner

Uttagningslopp 6 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Racing Brodda – Rikard N Skoglund
2) Orbital Ås – Carl Johan Jepson
3) Miss Duffy – Johan Untersteiner
4) Real Caviar – Torbjörn Jansson
5) Call Me Brodda – Kim Eriksson
6) WingsofcrazinessÅs – Kevin Oscarsson
7) Don't Be Shy – Peter Untersteiner
8) Twinkle Face – Björn Goop
9) Nahema – Thomas Kooyman
10) Flaming Ace Sisu – Peter G Norman
11) No Matter – Erik Adielsson

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Han drog igång som proffstränare med fem hästar 2014.Nu har han nått 20, precis det antal han sade sig sikta på då.Fjolå..


Han drog igång som proffstränare med fem hästar 2014.
Nu har han nått 20, precis det antal han sade sig sikta på då.
Fjolåret avslutades med en andraplats på V75, vilket innebar att stallet för första gången passerade en miljon kronor under en säsong.
Nu hoppas Thomas Madsen kunna rivstarta 2019 i samband V75-tävlingarna på hemmaplan.
Var det ett mål att nå över miljonen förra året?
- Nej, inte på det sättet att jag startade en massa hästar sista månaden bara för att nå dit. Men när Sphinx d’Inverne startade i V75 på Mantorp 22 december så hade jag koll på att vi skulle nå förbi om han var sämst fyra. Så visst var det skön känsla när han spurtade in som tvåa.
Men en miljon, det låter som en milstolpe, var det inte viktigt?
- Det var roligt, givetvis. Men nu tycker jag inte att miljonen i sig säger så mycket. Har man exempelvis 50 hästar är det ju ingen merit att köra in en miljon. Då ser jag segerprocent och inkört per start som viktigare parametrar på hur man lyckats under ett år.
Den största segern under fjolåret tog J.A.Connie Bell i ett lopp som hade V75-status och 100 000 kronor i förstapris, men kördes utanför kupongen.
Därmed står Madsen fortfarande på en V75-seger, och den togs med samma förutsättningar som på lördag.
Hemmaplan, vinter och tre hästar till start.
- Det är enda gången jag har haft tre hästar på V75 tidigare och då blev det en seger, ett andrapris och en galopp, minns Madsen.
Kan du slå det på lördag?
- Det blir svårt, men jag ska göra ett försök. Den här V75-dagen har vi siktat mot länge och
jag tycker att jag har tre spännande hästar.

"Ren sommarbana"
Förutom Sphinx d’Inverne, som också tog nämnda V75-seger, så plockar stallet ut de två fyraåriga stona Daydream la Marc och Call Me Brodda.
- Det är två ston som jag hoppas mycket på i år. Båda har mycket utveckling kvar i sig och med lite tur kan de vara skrällbud redan på lördag. Jobben i veckan talar i alla fall för att formen sitter där, säger Thomas Madsen som nedan berättar ingående om sina tre V75-deltagare.
Men först en rapport om banan i Kalmar, som är känd för att hålla god standard under vintern.
- Jag körde jobb i tisdags och då var det ren sommarbana. Om det varit tillåtet hade det gått utmärkt att köra barfota. Nu ska det bli kallare till lördag och liten risk för nederbörd, men jag kan inte tänka mig att det skulle krävas någon form av brodd.

Det här berättar Thomas Madsen om sina V75-hästar:
- 1 Sphinx d’Inverne (V75-1) slirade sig i galopp Mantorp senast och det får jag ta på mitt konto. Jag ville inte köra med brodd runt om och lät honom ha släta skor fram, men han fick inget grepp i banan. Hästen var jättefin i värmningen och tränar bra, men jag är lite rädd att det blivit långt mellan starterna då han inte fick någon genomkörare senast. Vi ska starta i V75-finalerna nästa helg och förhoppningsvis ha toppform då. Jag ser gärna att han får en liknande resa som vid andraplatsen, invändigt med lucka till slut. I så fall är han långt framme. Nu slipper vi problemen med brodd och han kan gå med sin ordinarie vinterbalans.
- 2 Daydream la Marc (V75-4) tävlade också utan brodd fram på Mantorp och sprang också och slirade, jag tar på mig galoppen där också. Det är en väldigt stor häst som blivit sen av den anledningen, men gått framåt för varje start och är under stadig utveckling. Hon är speciell i humöret varför jag ofta valt att köra henne själv. Det är givetvis en väldig skillnad på mig och Erik Adielsson och jag hoppas att ha ska få fin snurr på henne. Hon är ganska kvick från start och jag ska lätta henne från järn- till aluminiumskor bak vilket bör göra henne lite rappare. Hon har aldrig gått i spets, men jag inbillar mig att hon skulle gynnas av det eftersom hon är väldigt stor i aktionen och fungerar bäst utan rygg. Näst senast kändes hon så fin i värmningen att jag tog bort murphybländaren, men då bröt hon ut på upploppet och gick inte att köra på vilket förmodligen kostade segern, så nu får den sitta på. På sikt är jag övertygad om att hon kommer att duga på V75, om hon gör det redan på lördag får vi se.
- 7 Call Me Brodda (V75-6) är en häst med mycket kapacitet som jag hoppas ska kunna vara med i något av de stora loppen i år. Hon hade inget flyt i fjol då hon galopperade bort ett troligt andrapris i E3-försöket och även galopperade över mål i oakskvalet efter en jätteprestation. Någon direkt förklaring till galopperna hittade vi aldrig, men hon fick en uppfräschning av veterinär Jonas Tornell efter säsongen och har tränats sedan dess. Jag tror att det berodde på att hon inte riktigt orkade med sin kropp och att den här vintern gjort henne nytta. Det känns i alla fall att man har lite mer att hålla i i träningen jämfört med förra året. Hon var lite seg i ett banjobb för ett par veckor sedan, men jag körde ett nytt banjobb i tisdags på 1.20/1 600 och då var det betydligt bättre tryck i henne, hon hade verkligen gått framåt. Det gjorde att jag fick upp förhoppningarna inför det här loppet. Spåret är intressant och jag skulle inte ha något emot om hon kom till ledningen, enda gången hon travat där vann hon på svenskt rekord. Hon får ingen jätteeffekt av att gå barfota så skotvånget tycker jag inte minskar hennes chanser. Jag tror att hon har stora pengar att tjäna i år och att hon bara är streckad på en-två procent är märkligt, så chanslös känner jag mig absolut inte.

Robin Johansson, Kanal 75


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna k&..


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna körs på Solvalla söndag 30 september och där väntar två miljoner kronor på vinnaren i kriteriet och 1,4 miljoner kronor på vinnaren av oaks. För de hästar som är med i Premiechansen gäller dubbla prissummor. I kriteriet är distansen 2 640 meter, ett halvvarv länge än i oaks, och båda loppen startas med bil.

Kriterieförsök 1
1 Tartaurus Face - Kolgjini L
2 Elcamino Dimanche - Bergh R
3 Önas Nougat - Nordström P
4 Attraversiamo - Adielsson E
5 Dexter Brick - Djuse M
6 Borups Senator - Eriksson C
7 Carhu - Widell K
8 Look Håleryd - Untersteiner P
9 Sandsjöns Enzo - Lövgren J
10 S.G.Flying Diaval - Kihlström Ö
11 Kaiser Southwind - Lindblom Å
12 My Tambourine Man - Westerholm N

Kriterieförsök 2
1 Holy Water - Eriksson C
2 Global Wise Guy - Kontio J
3 Wisdom Teacher - Lennartsson P
4 Golden News - Linderoth P
5 Rudisha - Bergh R
6 Flight Dynamics - Kihlström Ö
7 Marcello Wibb - Untersteiner J
8 Qvidja's First - Korpi J
9 Edfromed - Lindblom Å
10 Ad Hoc - Jepson C J
11 Great Winner - Goop B
12 Announcement - Adielsson E

Kriterieförsök 3
1 Mellby Goofy - Ohlsson U
2 Ferrari Sisu - Lugauer C
3 Forfantone Am - Kihlström Ö
4 Noble Boy - Linderoth P
5 That's Art - Untersteiner P
6 Typhoeus Face - Kolgjini A
7 Onkel K.J. - Kontio J
8 Global Welcome - Adielsson E
9 In Love Boko - Widell K
10 Staro McMillan* - Juul S
11 Global Wildlife - Goop B
12 Mellby Glader - Bergh R

Kriterieförsök 4
1 Mellby Guvernören - Linderoth P
2 Jaguar Dream - Sjöström C
3 Scorzone - Forss M
4 African Coast - Westholm J
5 Address Book - Untersteiner J
6 Crash Axe - Kihlström Ö
7 Intense Boko - Witasp L
8 Aiming to Win - Bergh R
9 Cab Lane - Kontio J
10 Devil Sound - Zackrisson A
11 Smokin Joe - Kolgjini A
12 Garrett Mix - Adielsson E

Kriterieförsök 5
1 Funky - Ohlsson U
2 Alone - Kihlström Ö
3 Baritone Artist - Svedberg M B
4 Gumball In - Untersteiner J
5 Fusion Scoop* - Juul S
6 Peak Fear - Lövgren J
7 Global Withdrawl - Adielsson E
8 Alfred Zonett - Bergh R
9 Danilo Brick - Goop B
10 Campo Bahia - Lugauer C
11 Dats So Cool - Lennartsson P
12 Mellby Guard - Untersteiner P

Kriterieförsök 6
1 Roofie - Untersteiner J
2 Betting Gangster - Jepson C J
3 Inti Boko - Kontio J
4 Riptide R.D. - Nyström P
5 Echelon - Lövgren J
6 Filur Sisu - Nordström P
7 Buzzer Beater - Linderoth P
8 Pinto Bob - Bergh R
9 Fortune Mearas - Ohlsson U
10 Il Boscaiolo - Kolgjini A
11 Fernando Vixi - Korvenoja T
12 Mr Clayton J.F. - Kihlström Ö

Oaksförsök 1
1 Whataboutyou Zaz - Westerholm N
2 Global Vintage - Kontio J
3 DancingQueenDiablo - Untersteiner P
4 Convivial Church - Untersteiner J
5 Evelyn - Kihlström Ö
6 Tzarina Face - Kolgjini L
7 WingsofcrazinessÅs - Oscarsson K
8 A Perfect Victory - Oscarsson J
9 A Sweet Dance - Ohlsson U
10 Ajabaja - Goop B
11 Flaming Ace Sisu - Sjöström C
12 Global Wilderness - Adielsson E

Oaksförsök 2
1 Twinkle Face* - Spangenberg D
2 Conrads Rödluva - Kihlström Ö
3 Mellby Gin - Ohlsson U
4 Activated - Jepson C J
5 Maggie Cash - Eriksson C
6 Fortune Pace - Kylin Blom O
7 Mellby Glorious - Goop B
8 Alfredo Sauce - Andersson M J
9 Aleppo Pine - Haugstad K
10 Maharanee Star - Kolgjini A
11 Haze - Djuse M P
12 Global Wild Card - Adielsson E

Oaksförsök 3
1 Ti Punch Broline - Haugstad K
2 True Devotion - Kontio J
3 Bechamel - Kihlström Ö
4 Borups Syren - Untersteiner P
5 Dancin in the Rain - Linderoth P
6 Miss Sober - Bergh R
7 No Matter - Adielsson E
8 Call Me Brodda - Eriksson K
9 Feather Sisu - Forss M
10 Twyla Face - Ohlsson U
11 Fanny Chenal* - Goop B
12 Up to Me - Sjöström C

Oaksförsök 4
1 Fruska Am - Lindberg K
2 Lamona Håleryd - Jepson C J
3 Racing Brodda - Djuse M
4 Zeta Kronos - Ohlsson U
5 Lipstick Tooma - Ivanov J
6 Absurd - Kihlström Ö
7 Zenita Kronos - Oscarsson K
8 Zara Kronos - Lövgren J
9 Fairytail Mearas - Untersteiner P
10 Au Pair Girl - Bergh R
11 Adorable Lady - Aikio P
12 Loser on Loser - Goop B

Oaksförsök 5
1 La Camilla Pellini - Ohlsson U
2 Valetta - Goop B
3 Global Wishmeluck - Jepson C J
4 Arctic Michelle - Korpi J
5 Staro Miami - Forss M
6 Quarcia - Untersteiner J
7 Aria - Kihlström Ö
8 Musique d'Inverne - Adielsson E
9 Reality Cash - Linderoth P
10 Flair Delice - Lennartsson P
11 Ilydia Boko - Lugauer C
12 Mariah's Baby K.V. - Kontio J

Oaksförsök 6
1 Fragolini Am - Söderberg L-G
2 Argbiggan - Svanstedt R
3 Formosa Am - Westholm J
4 Laurenti - Bergh R
5 Follow Me Sisu - Djuse M
6 Flash Am - Kihlström Ö
7 Amiral Weah - Adielsson E
8 Felicity Shagwell - Eklundh A
9 Indiana Boko - Kontio J
10 In Royalty Boko - Korvenoja T
11 Souzy - Goop B
12 Zingy Kronos - Ohlsson U

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-1 Thomas Madsen 1640/3 D str
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-4 Kim Eriksson 2160/10 C 0 g 164
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 Thomas Madsen 2160/8 A 0 18.6g 20
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-6 Kim Eriksson 2640/2 C 1 15.0 24
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-5 Kim Eriksson 2140/8 C 0 g 638
2018-08-02 2018-08-02 Åby-10 Stefan Söderkvist 2140/4 C 5 15.7g 55
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-11 Christoffer Eriksson 2140/2 C 0 g 195
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-7 Kim Eriksson 2140/1 C 0 13.8 366
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-8 Kim Eriksson 2140/6 B 0 g 72
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-4 Kim Eriksson 2140/7 D 3 14.0 444
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-5 Kim Eriksson 2140/8 C str
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-3 Kim Eriksson 2140/1 C 2 15.7 319
2018-03-22 2018-03-22 Åby-3 Kim Eriksson 2140/2 C 2 17.9 76
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-1 Kim Eriksson 2140/6 C 2 18.0 276
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-2 Kim Eriksson 2140/5 D 0 g 67
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-1 Kim Eriksson 2140/7 D 5 19.3 126
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-4 Erik Adielsson 2160/10 B 0 g 47
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Magnus A Djuse 2140/9 C 4 13.4 139
2019-10-12 2019-10-12 Åby-5 Christoffer Eriksson 2660/9 D 0 14.8 257
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-9 Kim Eriksson 2140/1 D 0 13.9 68
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-8 Kim Eriksson 2140/8 D 0 12.7 1477
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-12 Kim Eriksson 2140/5 D 2 12.6 305
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-4 Christoffer Eriksson 1640/6 C 2 12.6 60
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-5 Kim Eriksson 2640/8 C 0 15.3 475
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-7 Kim Eriksson 1609/7 D 5 12.5 78
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-6 Kim Eriksson 1640/2 B 1 12.7 43
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-8 Kim Eriksson 2160/9 C 0 15.8 989
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-4 Kim Eriksson 2140/5 B 3 15.5 125
2019-04-27 2019-04-27 Åby-1 Kim Eriksson 2160/8 B 7 15.2 178
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-3 Peter Ingves 2140/6 C 4 14.7 69
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Kim Eriksson 2160/7 A 0 17.8g 47
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-3 Kim Eriksson 2160/14 B 3 14.2 116
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-7 Stefan Söderkvist 2140/3 B 5 14.2 73
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-8 Jörgen Sjunnesson 2140/11 A 0 g 32
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-10 Torbjörn Jansson 2640/7 C 3 15.7 252
2020-12-18 2020-12-18 Solvalla-7 Stefan Persson 1640/3 B 1 13.6 23
2020-12-05 2020-12-05 Åby-6 Kevin Oscarsson 2140/10 D 6 14.2 627
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-4 Stefan Persson 1640/7 C 3 12.9 135
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-6 Stefan Persson 2140/9 C 3 13.3 59
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-9 Stefan Persson 1640/1 C 3 11.8 208
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-6 Thomas Madsen 2160/11 D 7 13.9 734
2020-09-23 2020-09-23 Åby-8 Stefan Persson 2140/2 D 5 13.6 362
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-1 Peter Ingves 1640/6 C 0 14.5g 275
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-9 Kim Eriksson 1609/7 D 0 g 260
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-6 Kim Eriksson 1640/10 C 0 13.7 105
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-7 Christoffer Eriksson 2140/1 B 5 14.4 191
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-4 Örjan Kihlström 2160/15 D 0 14.4 234
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-8 Erik Adielsson 1640/4 D 0 g 97
2020-05-27 2020-05-27 Åby-9 Peter Ingves 2160/15 B 0 g 149
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-8 Stefan Persson 2160/7 C 0 15.0 216
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-9 Peter Ingves 1640/4 B 1 13.2 71
2020-04-17 2020-04-17 Kalmar-5 Stefan Persson 2160/14 A 1 15.1 99
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-7 Stefan Persson 1640/11 A str
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-7 Stefan Persson 2160/6 B 3 17.1 51
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-9 Stefan Persson 2640/5 B 3 16.9 41
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-4 Stefan Persson 2160/12 B 8 15.5 47
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-11 Stefan Persson 1640/3 D 2 11.7 73ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se