Caligula travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Caligula travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Caligula har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Caligula har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Caligula


 I Östersund kördes på fredagskvällen det sista av sex uttagningslopp till Dam-SM. Caroline Åkerlund jobbar åt Robert Berg..


 
I Östersund kördes på fredagskvällen det sista av sex uttagningslopp till Dam-SM. Caroline Åkerlund jobbar åt Robert Bergh och vann loppet med stallets Dollar Hornline, tvåa slutade rutinerade Susanne Osterling med hästen Topnotch Liss, tränad av Per Linderoth.
Osterling är en rutinerad räv i damloppen i Sverige. Hon har fått lyfta SM-bucklan två gånger tidigare och är nu med i ännu en final.
I fjol vann Susanne Osterling Dam-SM med Robert Bergh-tränade Caligula, 2014 blev det seger i damernas SM med Marcus Savins Saxo Holmsminde.
Topnotch Liss hade flera längder upp till Dollar Hornline som Caroline Åkerlund tog ledningen med 900 meter från mål och drog undan.
”Huvud och hals” blev den knappa segermarginalen i mål.
- Han gjorde ett riktigt, riktigt bra lopp. Han sprang lite grand och sög tag i en töm så jag fick inte riktigt ut honom på upploppet förrän kanske 75 kvar, och då sköt han till bra. Om jag hade lyckats korrigera honom lite tidigare hade vi hunnit fram, kommenterar Susanne.
Landets travbanor brukar turas om att arrangera Dam-SM. I år ska finalen avgörs under den stora SM-dagen på Åbytravet, lördagen 10 oktober.
Tolv kvinnliga kuskar har kvalat in och ska göra upp med hästarna de kört i uttagningsloppen.
Chans alltså till ännu ett SM-tecken för Susanne Osterling.
- Jag har ingen dålig häst men det är alltid läget som avgör och loppet har ju inte lottats. Topnotch Liss är ingen som man laddar med bakom bilen utan han lever på sin styrka, säger hon.
Solängettränaren Susanne Osterling är inte den enda kusken som vunnit Dam-SM två gånger. Värst är Petra Edqvist, som slutat köra. Edqvist vann loppet fyra gånger.

Inkvalade kuskar och hästar
Eskilstuna 8 september
Rebecca Dahlén (Self Explosive) och Helena Liberg-Carlson (Running Like Hell)
Åby 9 september
Hanna Lähdekorpi (Spartak Face) och Henriette Larsen (Global Viscount)
Umeå 14 september
Hanna Olofsson (Tastefochocolatier) och Katariina Palomäki (Pacino Brave)
Bollnäs 15 september
Therese Boström (Jackpot Band) och Jenny A Björk (Showtimejackflower)
Örebro 17 september
Linda Sedström (Rally Gunnar) och Sofia Adolfsson (Untilwemeetagain)
Östersund 18 september
Caroline Åkerlund (Dollar Hornline) Susanne Osterling (Topnotch Liss)

Svenskt Mästerskap för damer har körts sedan 1972. Här är de tio senaste årens segrande ekipage
2019 Caligula - Susanne Osterling, 2018 Final Dream - Linda Sedström, 2017 Te Quiero Grif - Jennifer L. Oscarsson, 2016 Raging Mack - Jenny A. Björk, 2015 Rutger Gigant - Sandra Eriksson, 2014 Saxo Holmsminde - Susanne Osterling, 2013 Nelle Pride - Anna Forsell. 2012 To and Fro - Sandra Svensson (i dag Mårtensson), 2011 Dexter Stone - Maja Lähdekorpi samt 2010 Menai Eden - Mimmi Elfstrand

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Att hästar betalar över 200 gånger pengarna som vinnare hos ATG hör verkligen inte till vanligheterna.Torsdagens knall var den största..


Att hästar betalar över 200 gånger pengarna som vinnare hos ATG hör verkligen inte till vanligheterna.
Torsdagens knall var den största på en svensk travbana sedan 2015, då Anders Wester lotsade Barry Westwood främst på Solvalla till 288 gånger insatsen.
Innan dess får man backa ytterligare ett decennium för att hitta en större skräll än vad Hannah Gustavsson och Akermann levererade under torsdagskvällen på Åby.
Faktum är att det sedan 2002 bara hade vunnit sex 200-oddsare på svenska travbanor.
Nu är de sju, sedan Hannah Gustavsson sällat sig en synnerligen exklusiv grupp av kuskar efter en drömstyrning.

"Det kändes chanslöst"
Trodde du själv att det var möjligt att vinna när du körde ut till loppet?
- Nej, det gjorde jag inte. Jag hade kollat senaste loppet som hästen gjort och han hade väl gått helt okej, men det här loppet var ju tufft. Jag visste att hästen vi hade från stallet (Caligula) som Robert (Bergh) körde var bra, även om den nu inte visade sig vara bra i loppet. Så var det första gången jag körde mot så många proffskuskar, jag har ju mest kört i ungdomsloppen. Det kändes chanslöst.
Hur upplevde du hästen?
- I voltningen var han inte jättesnäll. Han ville bryta ner och när det blev två omstarter och han bara blev piggare och piggare så kände jag att det aldrig skulle gå att komma iväg. Men vi fick en bra start ändå och kunde smyga ner på innerspår. Sedan fungerade han perfekt.
När insåg du att ni skulle vinna?
- När vi kom ner på open stretch så märkte jag plötsligt att det kan gå.
Hur var känslan över mållinjen?
- Det var jättekul, och förvånande. Även om jag såg att vi var först så fattade jag knappt att vi hade vunnit, det var så oväntat. En väldigt skön känsla.
Vad sa tränaren Nathalie Örtlund efteråt?
- Hon var jätteglad, men jag tror inte att hon förstod det heller riktigt, vi var nog båda lite chockade där.
Hur reagerade hästen?
- Han var pigg efter mål också, jag fick knappt stopp på honom. Jag tror att han fattade att han vann i alla fall, det verkade så.
Berätta om dig själv, vad är din bakgrund och hur länge har du jobbat hos Robert Bergh?
- Jag är uppväxt på en stor hästgård i Gagnef och har hållit på med hästar i hela mitt liv. Jag körde mycket ponnytrav. Sedan började jag på Wången, men på sommaren efter ett år fick jag jobb hos Marcus Melander i USA. Tanken var att jag skulle stanna kvar där så jag hoppade av skolan, men jag fick inget visum och fick åka hem. Då jobbade jag hos Stefan Melander ett år, sedan började jag hos Robert ungefär för ett år sedan. Jag älskar att jobba med hästar, det är det jag vill göra.
Vad är dina mål inom travsporten?
- Oj, det kan vara lite olika. När jag kör och det går dåligt vill jag bara vara skötare. När det går bra vill jag mest köra. Men det jag tycker allra mest om är att hålla på med hästarna. Just nu trivs jag väldigt bra här hos Robert, men det är klart att man kanske ska försöka bli egen tränare någon gång i framtiden.
Du sköter bland annat om kriteriefinalisten Head Run, hur är läget med honom inför det stora loppet?
- Jättebra. Jag har kört honom nu på förmiddagen. Det var första jobbet på rakbanan efter kvalet. Han kändes perfekt, det känns att han blir bättre för varje start.
Hur är det att ha en finalist i Svenskt Travkriterium?
- Det är otroligt stort. Jag var helt chockad när han vann sitt försök, minst lika chockad som när jag vann igår faktiskt.
Du har vunnit fem av tolv körda lopp i år, hur kommer det sig att det lossnat i sulkyn?
- Det får jag tacka Robert för, han har gett mig några verkligt fina chanser. Det är väldigt roligt. Normalt sett kör jag bara stallets egna hästar, jag är lite för feg för att sätta upp mig som ”tillgänglig” kusk annars. Att jag fick köra Akermann berodde på att ordinarie kusken hade en häst i samma lopp och att jag känner Nathalie lite sedan tidigare.
När sätter du dit nästa vinnare?
- Det vet jag inte riktigt, jag har ingen styrning på gång för tillfället.
Du kan väl börja med att sätta upp dig som tillgänglig under kriteriehelgen, när du ändå ska dit?
- Ja, kanske. Det är många som sagt att jag borde sätta upp mig på listan oftare. Vi får se om jag vågar göra det till Solvalla, säger Hannah Gustavsson, 20-talets skrällkusk på svenska travbanor.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats ti..


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats till innerspår bakom startbilen och när Ringostarr Treb enkelt tog hand om ledningen var loppet i praktiken över. Ingen konkurrent ville offra sin häst och pressa upp tempot. Visserligen körde Johan Untersteiner fram utvändigt om ledaren med Cyber Lane efter ett varv men då första kilometern hade avverkats på i sammanhanget mycket långsamma1.12,9 behövde inte Ringostarr Treb gå i botten för att bärga karriärens andra seger i Sundsvall Open Trot.
- Att ha innerspår med en häst som är extremt snabb är en stor fördel och jag behövde inte ens köra på honom för att ta ledningen. Sedan behövde jag bara hålla honom under kontroll och när jag släppte av honom sista 100 meterna avgjorde han enkelt. Han är en riktig champion, sa Wilhelm Paal.
Ringostarr Treb avverkade de 2 140 meterna på kilometertiden 1.11,2 – en tiondel långsammare än när han vann loppet för två år sedan.
- Jag kan inte säga nog om den här hästen. Han är fantastiskt. Förra året hade han problem som många hästar inte kommer tillbaka ifrån men han har en enastående inställning och nu är han här igen, sa hästens tränare Jerry Riordan.
Tvåa i loppet blev Daniel Redéns Sorbet tillsammans med Örjan Kihlström och där bakom spurtade Nadal Broline ursinnigt till tredjeplatsen.
- Han gick oerhört bra! Vi var ute vid korvkiosken och det ska inte gå att ta in så många meter som han gjorde i den här klassen, berömde Nadal Brolines tränare och kusk Björn Goop.

Jätteskräll i Svenskt Mästerskap
Pydin har haft en fin säsong och spelades till storfavorit i SM för kallblod. Men han hade ingen av sina bättre dagar och kastade in handduken i ledningen på upploppet. Istället var det Järvsöodin och Björs Frej som gjorde upp om segern och till spelarnas stora förvåning drog den senare det längsta strået.
- Jag är väldigt lycklig nu! sa hästens överraskade tränare Annelie Lagergren.
- Det var många bra emot och svårt utgångsläge men Jorma körde som en gud så det gick bra.
Jorma Kontio serverade Björs Frej ett lopp i tredje par utvändigt och sedan han fått draghjälp genom slutkurvan krigade han sig förbi Järvsöodin, som också gjorde en mycket stark insats från positionen utvändigt om ledaren.
- Vi fick en bra rygg bakom Örjan (B.W.Sture) och jag fick lite feeling för att vi kunde vinna 500 kvar. Då hade jag mycket kvar i linorna och väntade bara på upploppet. Han var jättefin och kämpade bra till slut, sa segerkusken efter sin andra fullträff i kallblods-SM.

Styrkedemonstration i Lars Lindbergs Minne
I lärlingsloppet som körs till minne av framlidne travnestorn Lars Lindberg bjöd Alessandro Gocciadoro-tränade Visa As på en mäktig styrkedemonstration. Från positionen utvändigt om ledande favoriten Queen Of Sand pulveriserade det femåriga stoet motståndet och vann med ett hav av längder.
- Det här var något alldeles fruktansvärt! Jag körde den här en del förra året och jag har längtat efter att få chansen igen, sa kusken Rebecca Dahlén, som alltså visste vad hon satt bakom.
- Jag körde med klockan för jag vet att hon är bäst med jämn fart. När de tog upp kraftigt efter första sväng var det bara att gå, sa den mycket glada Solvallalärlingen.
- Det här är nog det största jag har vunnit. Lars Lindberg var en hedersman och en hästkarl ut i fingerspetsarna. Han är en av de bästa trav-Sverige har haft.

Vann silver med guld runt halsen
Eldorado B. blixtrade till ledningen i silverdivisionen men körande Torbjörn Jansson valde att släppa ifrån sig initiativet till Ural. Det visade sig vara ett klokt beslut som renderade en andraplats. Ledaren släppte aldrig sina förföljare in på livet och när Jorma Kontio, fortfarande med SM-guldet runt halsen, lät Ural sträcka ut över upploppet lämnade han motståndet.
- Spår åtta är liksom ingen hit och på V75 är det skitsvårt, men nu visade han vilken bra häst han är. Jag älskar den här hästen, sa Urals tränare Susanna Richter.

1,8 miljoner för sju rätt
I klass I avgjorde Björn Goops holländare Guillaume Boko en tät slutstrid sedan han blivit fint framdragen av Robert Bergh och favoriten Caligula. I klass II var det sedan Robert Berghs tur att vinna när hans Highspeed Dynamite utklassade motståndet. Peter G Norman skrällde med All Star i bronsdivisionen och fick utdelningen att dra i höjden. Det var multijackpot på V75 och för sju rätt uppgick belöningen till 1 864 892 kronor. Sex rätt gav 3 441 kronor och fem rätt 207 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


385 segrar på nästan 4800 körda lopp är facit för Susanne H Osterling med licens på Solänget. Segrar i damlopp har blivit n..


385 segrar på nästan 4800 körda lopp är facit för Susanne H Osterling med licens på Solänget.
Segrar i damlopp har blivit något av Osterlings signum. I Hertiginnan av Västergötland Kronprinsessan Victorias lopp på Axevalla har det exempelvis blivit fem inteckningar under åren, varav tre med hästar tränade av Robert Bergh.
På fredagskvällen fick Susanne återigen chansen med en häst från Åbytränarens stall. Det slutade med en andra inteckning i Dam-SM, nu med sjuårige valacken Caligula.
Osterling styrde resolut till ledningen efter 600 meter i en öppning i trakterna av 1.10,0. Emilia Leo kom därefter upp på utsidan med spelfavoriten Vine Vision.
Favoriten låg på en del under loppet och Caligula svarade för en mycket stark insats. Tvåa slutade B.W.L. Ruthless med Bodentravets Hanna Olofsson i sulkyn som fick lucka från tredjeparet invändigt.
- Det blev en väl tuff körning tyckte jag. Det är en fantastiskt fin häst men det är ju alltid så att man börjar tveka om man kört undan lite för tidigt. Men han höll fantastiskt bra och vann trots allt enkelt, sa Susanne Osterling, som tog sin första seger i loppet 2014 med Marcus Savin-tränade Saxo Holmsminde.
Caligula ägs av Ecurie Etoile Sweden HB i Sundsvall. Segern i Dam-SM var hästens nionde i karriärens 13:e start. Segertiden skrevs till 1.12,8 över 2140 meter med bilstart.
- Jag har fått chansen att köra många fina hästar åt Bergh i många damlopp och det är jag otroligt tacksam för. Det har lyckts bra, sade Susanne Osterling som körde i Ecurie Etoiles ägardress.

Upplagt för Insider’n
V64:ans fjärde avdelning avgjordes över 1 140 meter. Alltså halvvarvet kortare än vanliga sprinterlopp. Hemmatränaren Olle Alséns smått kultförklarade häst M.T.Insider gjorde som han brukar och tog ledningen på några steg. Gävletravets ”Supersprinten” blev sedan en munsbit för nioåringen, känd för sina två segrar i 640-metersloppet under elitloppssöndagen på Solvalla.
- Han är ju så enormt explosiv från start. De gånger han stått på benen tror jag inte att han förlorat ledningen från framspår, sa Olle Alsén om V64-omgångens största favorit, spelad på 70 procent av kupongerna.

Guldet till Djuse
Även ett försök och final-lopp stod på programmet på fredagskvällen. Damklubbens Guldlopp med 100 000 kronor till vinnaren vanns av Moschino Degato med sin tränare Mattias Djuse i sulkyn.
Försöksloppen var två till antalet med annorlunda ”tänk” i förutsättningarna. Det handlade om lopp med hästar körda av kvinnliga kuskar, och vice versa, hingstar körda av manliga diton.
Kajsa Frick och Markus B Svedberg-tränade Frequency Am vann ett av försöken. Moschino Degato vann det andra loppet och gick i mål med mycket krafter sparade och spelades till storfavorit i finalen.

Mikael Wikner, Kanal 75


Trots att vi fick se tre favoritsegrar blev det miljonutdelning på V86.Åtta rätt denna jackpotkväll gav 6 190 345 kronor till två vi..


Trots att vi fick se tre favoritsegrar blev det miljonutdelning på V86.
Åtta rätt denna jackpotkväll gav 6 190 345 kronor till två vinnare. Sju rätt gav 9 723 kronor och sex rätt 395 kronor.
Båda systemen med åtta rätt var inlämnade via ATG.se.
Det ena kostade över 2 000 kronor och gav totalt 6 749 723 kronor.
Det andra kostade 66 kronor men var en del av ett större filinlämnat system och gav 6 373 958 kronor.

Bergh på två banor
Elcamino Dimanche imponerade stort när han vände ut och in på konkurrenterna i V86-5. Robert Bergh gav anfallsorder från femte utvändigt 850 meter före mål och 100 meter senare satt treåringen i ledningen. Väl i spets öppnade Elcamino Dimanche upp en stor ledning och vann till slut mycket säkert.
- Det var härligt, han var riktigt fin i dag. Vi kastrerade honom i somras och nu har han mycket mer tro på sig själv, konstaterade Robert Bergh.
Robert Bergh kunde minuter senare, via ATG Live, se Caligula infria favoritskapet i V86-6 på Solvalla. Ledning från start till mål var segerreceptet för hela omgångens mest streckade häst och kusken Per Lennartsson hade full kontroll från start till mål. Segern var nummer fem på sex starter i år för Caligula.

Två favoritsegrar inledde
Conrad Lugauer gav favoriten Super Steve ett perfekt lopp i rygg på ledaren och via open stretch speedade treåringen vasst till en knapp men säker seger i V86-1. Tvåa blev en tapper Enjoy Ginco som klev fram utvändigt ledaren Glowbull Fusion 1500 meter från mål.
Björn Goop hade bra koll hela vägen då han ledde V86-2 från start till mål med favoriten He’s Marvelous.

Amatörtjejer i vinnarcirkeln
V86-3 bjöd på en överraskning då 15-oddsaren Actually imponerade stort med en mäktig avslutning i tredjespår sista 700 tillsammans med Christoffer Eriksson. Marie Runhammar har gjort tränarjobbet och hon var kanske gladast av alla på hemmabanan.
- Helt otroligt, helt sanslöst att äga en sådan häst, jublade Åbyamatören.
I V86-4 var Lullaby S.I.R. och Chacha Sisu i stort sett jämsides i mål men målfotot gav segern till den förstnämnda som var mycket tapper efter ett lopp utvändigt ledaren. Niclas Benzon satt i segersulkyn och tränar gör Färjestads-amatören Anna Björlin.

Största skrällen
Dagens största skäll kom i V86-7 där 23-oddsaren Bambi Rozz avgjorde med en vass avslutning från tredje utvändigt tillsammans med Magnus Jakobsson. Eric Martinsson, Axevalla, tränar vinnaren.
V86-omgången avslutades med en mycket imponerande seger för Sir Henry P.Hill, som efter en inledningen i spåren klev fram utvändigt ledaren och avgjorde i läcker stil. 600 meter från mål tryckte Jörgen Westholm till och övertog ledningen och sedan var det bara en häst på banan.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Åby-tränaren har i många år varit populär hos NHL-stjärnor och andra hockeyprofiler som har lämnat sina hästar i tr&a..


Åby-tränaren har i många år varit populär hos NHL-stjärnor och andra hockeyprofiler som har lämnat sina hästar i träning till honom med stora framgångar. Hockeylegendaren Mats Sundin är inget undantag och för tillfället är han delägare i tre hästar i träning hos Bergh. En av dem är stjärnhästen Nimbus C.D. som dessvärre har varit skadedrabbad och inte startat på drygt två år. Nimbus C.D. vann miljonloppet Jubileumspokalen som femåring i träning hos Stefan Hultman och har därefter varit hos Pasi Aikio och Peter Untersteiner utan att få till det. Sedan i våras finns den trefaldige miljonären hos Robert Bergh och efter att ha varit konvalescent så börjar det nu hända saker.
- Vi har kommit en bit på väg med Nimbus C.D. Det gick trögt i början och han har haft ett större problem med ett bakben och andra standardproblem. Nu har han i alla fall varit inne och tränat 1.25 på Bergsåker och om allting håller och flyter på så har han väl sex till åtta veckor kvar till start. Skadorna har stabiliserat sig undan för undan men nu är det ett lite kritiskt läge och vi får skynda långsamt om det ska gå vägen, säger Robert Bergh.

”Worrywart rejäl – vunnit med krafter kvar”
Innan det blir comeback för Nimbus C.D får Mats Sundin följa sin Worrywart som har tagit fyra segrar i år på åtta starter. Efter ett uppehåll i somras har det blivit två raka fullträffar då hästen har vunnit enkelt med krafter kvar. På onsdag gör den fyraårige valacken en intressant start i V86 på Åby. Det är en omgång som delas med Solvalla och som kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem tolv miljoner kronor enbart på åtta rätt.
- Worrywart (V86-1) har en bra gång men har varit lite för laddad tidigare och hade även en period då han blev trött hela tiden. Han opererades i halsen i somras och efter det har han varit stark i loppen igen och tagit två raka. I början hade han även problem med aktionen men det har stabiliserat sig och är på rätt väg nu, säger Bergh.
- Hästen har varit väldigt rejäl i de senaste loppen och vunnit med krafter kvar. Det enda som är nu att han har spår fem mitt bakom bilen. Normalt är det ett bra spår men för hans del så kan han bli spänd i startögonblicket. Vi får försöka ta det lugnt så att vi kommer iväg. Jag tycker att det finns utveckling kvar i hästen och sköter han sig är det bra vinstchans. Inga ändringar.

”På rätt väg som valack”
Robert Bergh har ytterligare tre hästar till start inom V86, varav en riktig toppchans. Så här kommenterar han dem i tur och ordning.
- Elcamino Dimanche (V86-5) kastrerades i våras och jag tycker att det går åt rätt håll i utvecklingen, även om det har blivit tre galopper. Det har varit olika anledningar till det, och i kriteriekvalet gick han för tungt balanserad och senast var han svår i starten. Han var fin när han vann för fyra starter sedan och det var första loppet som valack. Det känns som att hästen är redo för att göra ett riktigt bra lopp sett till hur han tränar. Men utgångsläget är tråkigt med bakspår på tillägg för att han ska kännas het.

”Otroligt starkt lopp senast – kan absolut vinna”
- Caligula (V86-6)
är en häst som är väldigt bra för klassen och som har varit duktig i tre raka segrar. Han har haft spår ett två gånger bakom bilen och hållit upp ledningen båda gångerna. Så han är klart snabb iväg och vi får hoppas att han kan utnyttja spåret även den här gången. Det är klart att det kan strula från innerspåret men han är i alla fall så pass snabb iväg och blir det inte ledningen så finns det andra alternativ. Det här är en riktigt bra sort men senast fick han gå med ett par boots på sig och blev då lite klumpig så nu plockar vi av dem igen och han går som i tidigare starter, barfota bak. Det är min bästa chans i omgången.
- Aperfectdream (V86-7) har gjort flera bra insatser i höst men det finns mer förväntningar på honom. Senast blev han störd till galopp men näst senast gick han ett otroligt starkt lopp som tvåa ute i spåren. Även om hästen har bakspår nu så kan han mycket väl vinna loppet. Jag har en liten känsla av att köra barfota runt om nu men jag måste värma hästen först innan vi bestämmer om vi rycker alla skor, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-6 Robert Bergh 2080/10 D str
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-10 Robert Bergh 2100/10 B str
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-1 Robert Bergh 2640/6 D 1 17.7 15
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-6 Robert Bergh 2140/9 B 0 13.9 31
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-3 Per Lennartsson 2640/4 C 1 14.5 15
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-9 Per Lennartsson 2140/1 B 1 14.0 17
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-6 Robert Bergh 2640/1 B 1 15.1 14
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-5 Robert Bergh 2640/1 A 1 15.9 12
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-9 Robert Bergh 2140/11 A 1 14.4 14
2018-08-23 2018-08-23 Åby-9 Robert Bergh 2140/12 C 3 14.9 18
2018-08-10 2018-08-10 Åby-11 Robert Bergh 2140/8 A 1 15.9 32
2019-10-12 2019-10-12 Åby-10 Jimmy Jonsson 2140/2 A 6 13.9 33
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-5 Robert Bergh 2140/9 B 2 12.6 30
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Susanne H Osterling 2140/4 D 1 12.8 18
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-5 Susanne H Osterling 2140/11 C 1 13.5 21
2020-11-25 2020-11-25 Åby-7 Robert Bergh 1640/11 B 0 99
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-5 Per Lennartsson 2140/11 C 0 13.6 68
2020-10-28 2020-10-28 Åby-9 Tommy Karlstedt 2160/4 C str
2020-10-01 2020-10-01 Åby-7 Robert Bergh 2660/9 B 6 14.5 30
2020-09-17 2020-09-17 Åby-7 Robert Bergh 2660/9 B 0 16
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-10 Ingvar Nyberg 2140/1 C 5 13.2g 52
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-4 Carl Johan Jepson 3160/5 A 3 15.6 63ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se