Cab Frontline travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Cab Frontline travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Cab Frontline har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Cab Frontline har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Cab Frontline


Stallet hade vunnit mer än var tredje start sedan 1 december.Efter lördagen ser siffrorna ännu prydligare ut för landets hetaste tränar..


Stallet hade vunnit mer än var tredje start sedan 1 december.
Efter lördagen ser siffrorna ännu prydligare ut för landets hetaste tränare.
Daniel Wäjersten motsvarade förväntningarna med tre favoriter och höll nere utdelningen på V75.
- Det känns nästan som en liten lättnad, kommenterade Wäjersten sedan han styrt Borups Victory till en vattentät spetsviktoria och fastställt utdelningen  till futtiga 657 kronor för sju rätt.
Det innebär att femåringen nu vunnit 8 av karriärens 18 starter, varav de två senaste för Wäjersten sedan han tidigare varit hos Robert Bergh, Svante Båth och Caroline Holm.
En brokig väg för en häst som alltid visat potential långt utöver det vanliga och nu kanske äntligen kan få visa det under en hel säsong. 
- Det har varit strul med hästen och det gör att man inte vill dra för stora växlar på det här, men jag tycker att hästen känns fantastiskt bra. Han har hjärta och lungor och ser ut som en modern travhäst. Om han fortsätter på det här spåret är det klart att man har höga förväntningar. Idag visade han att han kunde öppna snabbt trots att han springer med tunga skor fram. Det är en jättefin häst, konstaterade Wäjersten.
En häst som haft en ännu brokigare karriär är Chitchat.
Lördagens start för den nionde i karriären och slutade med sjunde segern för sexåringen som vid båda förlusterna slutat tvåa.
Intrycket talade också om en ljus framtid på V75 sedan Wäjersten styrt fram utvändigt om ledaren och joggat ifrån sina konkurrenter.
- Han tävlar i väldigt låg klass i förhållande till sin kapacitet, men det är ändå väldigt skönt att han fick sätta pricken över i på V75. Det var en fin insats, sade Wäjersten som dessutom kunde räkna stallkamraten Deboinair Mary som tvåa.

"Nöjd om jag klarade att köra in så mycket i hela mitt liv"
Det tredje benet i hattricket togs av Miss Mighty som spårade Diamantstoet från start till mål.
- Jag trodde att det skulle saknas lite, men hon sträckte på sig bra. Det är en häst som är väldigt gynnad av att gå i ledningen eftersom hon är långstegad och stark.
Det innebär att Daniel Wäjersten segrat i 10 av 25 lopp i år och redan snuddar miljonen insprunget under 2023.
En smakstart mot att matcha fjolårets rekordsiffror på nästan 22 miljoner och en nominering till titeln ”Årets tränare” - vilket avgörs om ett par veckor.
En smått ofattbar snabb klättring till toppen från att proffslicensen kvitterades ut i slutet av 2017.
- Jag trodde väl kanske inte att jag efter fem år skulle köra in över 20 miljoner som tränare. Från början tänkte jag att jag skulle vara nöjd om jag klarade att köra in så mycket i hela mitt liv.
- Kan vi hålla oss på liknande nivå framöver så är jag jättenöjd. Man vet att det kommer en svacka så småningom, men vi jobbar mycket med att hästarna ska hålla sig friska och det har lönat sig så här långt, konstaterade landets hetaste travtränare.

Xanthis Coktail tuffast i storloppet
Minst lika lycklig verkade Hanna Forslin sedan hon fått se Xanthis Coktail spurta ner konkurrenterna i dagens huvudlopp.
- En helt underbar häst, han var verkligen värd att få vinna ett sådant lopp, jublade tränaren.
I samband med att Östersund i fjol tilldelades en omgång V75 på vintern så instiftades Sanitys lopp. Döpt efter banans största stjärna de senaste åren – en häst som började sin karriär i tävlingen Rikstravet och avslutade den som nioåring och tiofaldig miljonär 2015.
Nio år gammal, eller ung, är också Xanthis Coktail.
På lördagen tog han sin största seger i karriären när han i 74:e starter spurtade till förstapriset på 150 000 kronor för Rikard N Skoglund.
- Han var strålande, och det var han i senaste starten också då han fick stryk sista metern av Huddlestone. Det kändes väldigt bra redan när jag såg startlistan, jag tänkte att det här borde vi fixa. Nu ville jag gå fram 1 300 kvar, men Tomas (Pettersson bakom Cab Frontline reds. anm.) var vaken. Men jag var så säker på att vi hade bästa hästen idag så jag behövde inte förivra mig, förklarade Skoglund som vann samma lopp i fjol bakom Chestnut Bojje.
- Kul att ha 100 procent i det här loppet, och väldigt bra att man skapat ett lite större lopp här uppe i norr mitt i vintern.
Vad gäller Sanity så vårdas han fortfarande ömt av sin forne tränare och ägare Malin Löfgren.
- Han har det hur bra som helst och mår toppenfint. Han är värd det bästa och han har det bäst, avslöjade Löfgren under prisutdelningen om sin numera 17-årige guldklimp.

Jackpot på lördag
Nämnde Huddlestone valde att gå ut i silverdivisionen där han med knapp marginal motsvarande förväntningarna som klar favorit från ledningen för Henrik Svensson.
- Det är häftigt. Vilken häst det är. Han är liten och oansenlig, men springa det kan han. Jättekul, det är det här man lever för. Jag hoppas att det fortsätter, jublade tränare Lars Wikström.
Hästen som bjöd Chitchat på en fight på Solvalla härförleden var Inge B.Svärlig och nu kom utdelningen sedan Petter Lundberg serverat en drömresa från ledarryggen.
Det närmaste omgången kom en överraskning var när Torbjörn Jansson lotsade Ola Åsebö-tränade Soldhöjdens Drake främst i kallblodsdivisionen med 13 procent av spelet i ryggen.
Det innebär jackpot på fem rätt och att nästan 22 miljoner kronor flyttas vidare till kommande V75 på Halmstadtravet där ATG uppskattar att en ensam vinnare med sju rätt kommer att bli 44 miljoner kronor rikare.

Robin Johansson, Kanal 75


V64Xpress® delades mellan Bollnäs och Örebro och omgången bjöd på en riktig överraskning. Jonny Lehrberg har tre hästar..


V64Xpress® delades mellan Bollnäs och Örebro och omgången bjöd på en riktig överraskning. Jonny Lehrberg har tre hästar i träning och håller till strax utanför Visby. Säsongen är slut på Skrubbs och då får gotlänningarna söka sig till fastlandet. Joli´s Hilding, streckad på två procent, startade i ett treåringslopp i V64-3 och stötte på tufft motstånd. Från tredjepar utvändigt spurtade han bäst och fick huvudet först kort före mål. Domarna avvaktade med resultatet då det var lite trångt 600 meter före mål.
- Det var skönt att det gick vägen. Han gör ett jättefint lopp och kändes riktigt fin bakifrån, han har gått sina flesta lopp i ledningen, sa Martin Malmqvist.
I övrigt radade favoriterna upp sig. Viss dramatik var det i V64-2. Jättefavoriten Cab Frontline tog över ledningen från Amour Amour efter 500 meter och såg ut att ha loppet i sin hand. Amour Amour fick luckan in på upploppet och sköt till vasst och inte ens målkameran kunde skilja hästarna åt och det blev delad seger.
Sex rätt betalar 2 302 kronor, fem rätt 12 kronor, ingen utdelning på fyra rätt och dom miljonerna går vidare till måndagens V64-omgång som avgörs på Gävletravet.

Joakim Brundin, Kanal 75


Jenni H Åsberg körde till ledningen med Per Viking och höll ett jämnt tempo. Björs Frej, som gjorde sin 100:e start, smög fram so..


Jenni H Åsberg körde till ledningen med Per Viking och höll ett jämnt tempo. Björs Frej, som gjorde sin 100:e start, smög fram som tvåa i andraspår och över upploppet stred stallkamraterna till mållinjen där Per Viking höll huvudet först. Detta var Per Vikings nionde seger i elfte starten.
Det är så himla roligt att hålla på med dom. Pappa föder upp och jag tränar, sade Annelie Lagergren.
Bollnäsmästaren kördes även för varmbloden och här vann Jenni H Åsbergs sambo Tomas Pettersson med stallets Cab Frontline som var överlägsen från ledningen och belönades även han med 60 000 kronor.

Flera favoriter på V64Xpress
V64Xpress delades mellan Bollnäs och Kalmar på fredagskvällen och omgången blev favoritbetonad.
Peter Untersteiner hade två hästar till start i Kalmar och bägge vann med plus i kanten.
Inara O.E. fick press i ledningen hela sista varvet, men det bekom henne föga och hon klev bara undan till slut. Digital Process gjorde sin första start för Halmstadtränaren och såg inte ut som en vinnare i sista sväng efter ett lopp utan rygg. Favoriten Mojito Day såg morsk ut i ledningen, men tappade stilen och Digital Process fick nya krafter och lade in överväxeln och vann närmast överlägset.
- Jag tror att han kan bli nyttig på V75 i vinter, sade Peter Untersteiner.
Sex rätt betalar 1 662 kronor, fem rätt 45 kronor och fyra rätt 9 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Det bjöds på sportsliga prestationer i världsklass och en föraning om vad som kanske komma skall i Elitloppet om två veckor. I fem&ar..


Det bjöds på sportsliga prestationer i världsklass och en föraning om vad som kanske komma skall i Elitloppet om två veckor. I femåringsloppet Berth Johanssons Memorial fick vi se fantastiska hästarsom gjorde upp i en härlig slutstrid på Umåkers upplopp. Favoriten Don Fanucci Zet susade planenligt till ledningen och fick bestämma till lugna 1.14,1 första varvet. Magnus A Djuse skickade redan på den första långsidan fram Brother Bill utvändigt och han fick sedermera andra par utvändigt när Robert Bergh sände fram Hail Mary utvändigt om ledaren efter ett drygt varv. Sedan kom det att handla om en rivig envig till slut mellan ettan och tvåan från Svenskt Travderby förra året. Hail Mary gick i närkamp och utmanade Don Fanucci Zet över upploppet och det gick rasande fort till slut. Samtidigt kom Brother Bill stormande mitt i banan och såg ut att kunna ha lite chans när han rullade över i galopp kort före mål. Det blev stenhårt över linjen men nosen först hade Don Fanucci Zet som vann på tiden 1.12,7/2140a. Förstapriset var 200 000 kronor för hästen som är favorit till segern i Elitloppet i nuläget.
– Jag är jättenöjd med hästen. Han kändes fin och det gick väldigt fort till slut. Daniel sa att han hade trimmat på bra och det här loppet ska föra hästen framåt. När man sedan lättar på träningen till Elitloppet så ska han bli ännu lite vassare, sa Örjan Kihlström som inte blev förvånad när Robert Bergh kom fram utvändigt med Hail Mary.
– Jag förstod ju att han skulle vara bra. Han fick ett lopp förra veckan och skulle gå med lättare balans. Att gå i dödens eller ledningen spelar ingen roll när det går så sakta för springa fort det kan dom.

”Inte många hästar som klarar så stenhård träning”
Vid sidan av banan stod Daniel Redén och tittade på reprisen av den stenhårda upploppsfighten flera gånger efter att Don Fanucci Zet vunnit.
– Man lever ju sig in i det men egentligen spelar det ingen roll om han är etta eller tvåa. Det är fantastiska djur och jag hade varit lika stolt tvåa, sa Daniel Redén som har gett Don Fanucci Zet tung ”Propulsion-träning” de senaste veckorna.
– Det är inte många hästar hos mig som klarar av så stenhård träning och med det här loppet så ska formen flyttas fram rejält. Det är en stenhård pålle. Jag hade även boots på honom idag för att safa lite och det blev en rafflande men läcker travsport.

Bergh: ”Det var en enorm prestation”
Robert Bergh var mycket nöjd med Hail Marys andraplats och har nu att fundera om han vill vara med i Elitloppet.
– Det var ju en enorm prestation och han var väl nästan mer förbättrad mellan lopp två och tre än han var mellan de första loppen. Jag satte på honom ett boots efter att han galopperade i värmningen för säkerhetsskull och det var nog det som var i vägen 30 meter kvar.
– Det är alltid lite inspirerande att när den andra är storfavorit till att vinna Elitloppet och jag måste tänka på det och ge det lite tid att sammanfatta det här. Det är inte lika viktigt för mig som för andra, sa Robert Bergh som själv blev avstängd för drivningen bakom Hail Mary vilket omfattar elitloppshelgen då han inte får köra. Så frågan är hur det blir med Elitloppet för Hail Mary nu när Bergh missar att få köra den helgen.

Missle Hill höll undan precis
Sollvalla-tränaren lade även beslag på dagens andra storlopp, Guldbjörken, tillika Gulddivisionen. Det var storfavoriten Missle Hill som infriade favoritskapet, om än med ett nödrop. Han behöll ledningen från innerspåret även om bland andra Diamanten öppnade snabbt långt ut i banan in mot den första kurvan. Första 500 metrarna travades efter 1.09 och sedan fick Missle Hill bestämma tempot till 1.12 på varvet innan det blev full körning ut på den sista bortre långsidan. Erik Adielsson satt i fjärde par utvändigt med Antonio Trot och hade lite otur under slutvarvet och när han väl lyckats tråckla sig loss var det en bit fram till Missle Hill. Men Antonio Trot flög fram över upploppet och höll sånär på att nå Missle Hill men mållinjen räddade Daniel Redén och Örjan Kihlstöms häst. Segertiden för Missle Hill blev 1.12,1/2140a och samma tid noterade Antonio Trot. Men tränare Redén menade efter loppet att toppformen inte sitter där ännu och lät inte helt övertygad om att det blir Elitloppet.
– Banan är ganska så kladdig så det var bra gjort av lilla ”Misslan”. Han är bäst på parkettgolv, sa Daniel Redén.
– Som det såg ut i sista sväng så är han inte i toppform ännu. Det är fortfarande det där lite sega intrycket men det gör inget om den kommer i sommar för säsongen är lång.
– Stallet har två hästar med i Elitloppet och jag vet att många vill se bra hästar i Elitloppet men säsongen är lång och Missle är en ruggigt bra häst. Men om toppformen inte är där så ska han inte vara med. Det är mycket om och men just nu och Anders (Malmrot) ska vilja ha med honom också, fortsatte Redén.

Adielsson orsakade en omstart – vann ändå
Erik Adielsson orsakade en omstart med favoriten Digital Dominance i V75-1 genom att vara för tidigt över startlinjen. Det blev ytterligare en omstart orsakad av stallkamraten Made Of Stars innan man kom iväg, men Adiesson skickade även då iväg Digital Dominance snabbt och tog ledningen kort efter start. Men inledningen blev tuff och första halvvarvet travades efter 1.13. Digital Dominance fick tidigt Made Of Stars på utsidan och de båda stallkamraterna låste därmed loppet. Den sistnämnde var tidigt slagen men Digital Dominance däremot tågade undan till en lätt seger i övertygande stil. Tvåa blev bra spurtande Deal Done Zet och trea blev Arch Lane ifrån rygg på ledaren.

Enkelt för Arquana As
Favoriten Navona och Robert Bergh tog ledningen i V75-2 men var ofokuserad enligt Bergh och galopperade i utgången av första kurvan. Ifrån sina 20 meters tillägg letade sig Örjan Kihlström snabbt ut i andraspår med Arquana As och inledde som första häst i andraspår. Men när Pappajonnys Ils kom farande efter ett varv körde Örjan till ledningen med Arquana As. Sedan var det lugna gatan för andrahandsfavoriten som tränas av Timo Nurmos. Stoet stegade undan enkelt till slut och vann utan att förta sig på tiden 1.13,2/2160.

Våldsam körning – ny tränarseger för Westholm
I den fjärde avdelningen blev det en våldsam körning om ledningen där ledande Cab Frontline utmanades rejält av Loveyouecus där båda duellerade iväg och man öppnade varvet på 1.10,7. Det var alltså en snabbare inledning än Missle Hill i Gulddivisionen och då var det här loppet ett försök i klass två. Tätduon fick förstås betala för det till slut och den som profiterade bäst på den hårda körningen var Cuenca, körd av Mika Forss. Den Jörgen Westolm-tränade hästen avväpnade enkelt Hanna Olofssons Kaelan F. Boko över upploppet. Det blev däremot galopp för Jörgen Westholm-favoriten Global Attetion men alltså ändå en seger för Westholm som fick sin andra tränarseger på V75.

Dunder slog till
I V75-5 blev även det en rivig inledning där Björn Goop bombade fram med favoriten Alcide Roc och tog över ledningen i första kurvan från initialt spetsande Mr Clayton J.F. Alcide Roc inledde med1.07,8 de första 500 metrarna innan han fick dämpa till 1.11,7 första varvet. Över den sista bortre långsidan kastade Robert Dunder loss sin egentränade Even’s Cool Boy från kön som det bet bra för och han tog sig snabbt fram utvändigt om ledande Alcide Roc. Den sistnämnde var slagen vid upploppets början och Even’s Cool Boy stack ifrån till en imponerande seger. Vinnartiden blev 1.11,5/1640a.

Jätteskräll i sista efter dramatisk avslutning
Det var fartfester i många lopp den här tävlingsdagen på Umåker och den avslutande avdelningen på V75 var ingen undantag. Det var flera startkatapulter som slogs om ledningen när startbilen släppte fältet men allra snabbast var Surf And Turf som blåste till täten för Ulf Ohlsson. Men det gick undan värre och via hiskeligt snabba 1.06,5 första 500 metrarna varvade hästen på 1.09,8. Det blev förstås mjölksyra i benen och utvändigt om ledaren satt favoriten Swagger. Den sistnämnde gjorde ett heroiskt lopp i dödens i det stenhårda tempot och tog över ledningen vid upploppets början. Han såg ut att gå mot en förkrossande seger när han plötsligt galopperade och vinsten gick upp i rök. Vann loppet gjorde istället fältets minst spelade häst, Rally Funny, som kom farande längst ut i banan för Ove A Lindqvist. Det sjuåriga stoet var spelad till 0,76 procent av insatsfördelningen.
– Det blev så overkligt och där vi stod i svängen tänkte jag att får hon en slant så är det kanon, sa en förvånad tränare Gunnar Bertilsson från Piteå.
Den smällkaramellen gjorde att värdet på sju rätt hoppade upp från 2908 kronor till 116 269 kronor. Sex rätt gav 194 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot på V75 kommande lördag som då avgörs i Gävle.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-8 Tomas Pettersson 2140/10 B 4 17.1 39
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-4 Tomas Pettersson 2140/11 D 3 16.2 303
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-3 Tomas Pettersson 2140/7 C 1 18.0 29
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-6 Tomas Pettersson 2140/2 C 0 g 49
2020-09-25 2020-09-25 Romme-9 Helena Ehn 2140/3 D 0 19.6g 353
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-2 Rikard N Skoglund 2140/10 D 0 g 661
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-5 Tomas Pettersson 2640/1 B 1 16.2 16
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-3 Jenni H Åsberg 2140/4 B 2 15.8 30
2021-11-24 2021-11-24 Bollnäs-4 Tomas Pettersson 2140/7 A 1 15.8 36
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-8 Jenni H Åsberg 2160/11 A 0 g 23
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-8 Tomas Pettersson 2640/3 B 0 17.4g 78
2021-10-07 2021-10-07 Bollnäs-4 Tomas Pettersson 2660/5 B 1 16.0 29
2021-09-19 2021-09-19 Hagmyren-7 Jenni H Åsberg 1660/10 A 2 14.6 17
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-4 Jenni H Åsberg 2140/12 A 1 15.7 21
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-7 Per Linderoth 2640/2 A 5 15.2 32
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-7 Tomas Pettersson 2640/6 B 2 16.0 59
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-5 Tomas Pettersson 2660/8 B 2 17.1 77
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-4 Tomas Pettersson 2140/5 B 3 14.4 50
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-6 Tomas Pettersson 3180/9 A 5 16.1g 161
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-4 Tomas Pettersson 2140/10 C 0 g 166
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-8 Tomas Pettersson 2140/2 C 0 g 147
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-7 Tomas Pettersson 2140/6 C 3 14.8 125
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-4 Per Linderoth 2140/1 B 2 15.5 33
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-4 Tomas Pettersson 2640/3 C 6 16.0 74
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-7 Tomas Pettersson 2660/3 C str
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-4 Tomas Pettersson 2640/4 C 2 15.8 290
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-5 Tomas Pettersson 2140/3 C 1 16.0 53
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-3 Tomas Pettersson 2140/5 C 5 18.2 22
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-4 Tomas Pettersson 2140/6 B 2 15.0 32
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-7 Tomas Pettersson 2160/6 A 1 15.4 13
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-8 Tomas Pettersson 2160/11 A 1 14.9 47
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-4 Tomas Pettersson 2160/10 A 2 14.3 31
2022-09-22 2022-09-22 Gävle-7 Tomas Pettersson 2640/1 B 2 14.7 44
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-7 Tomas Pettersson 2140/3 B 3 15.1 39
2022-08-24 2022-08-24 Bollnäs-4 Tomas Pettersson 2140/2 B 2 12.1 48
2022-08-12 2022-08-12 Gävle-8 Jenni H Åsberg 2640/12 C 0 14.5 196
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-10 Tomas Pettersson 3180/11 D 0 15.9 140
2022-07-11 2022-07-11 Rättvik-8 Tomas Pettersson 2140/2 D 5 13.1g 341
2022-07-02 2022-07-02 Eskilstuna-5 Tomas Pettersson 2140/2 C 8 12.8 425
2022-06-11 2022-06-11 Östersund-7 Tomas Pettersson 2140/7 C 2 14.4 169
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-9 Tomas Pettersson 2640/9 C 3 13.6 159
2022-05-04 2022-05-04 Bollnäs-6 Tomas Pettersson 2140/8 A 1 13.4 53
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-5 Tomas Pettersson 3180/9 B 4 15.7 253
2022-04-01 2022-04-01 Romme-6 Tomas Pettersson 3140/1 D 4 16.2 117
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-3 Tomas Pettersson 2160/15 B 3 15.1 62
2023-02-07 2023-02-07 Bergsåker-4 Tomas Pettersson 2140/4 A 5 15.2 54
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-5 Tomas Pettersson 2660/9 B 5 16.1 93ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se