Buzzer Beater travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Buzzer Beater travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Buzzer Beater har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Buzzer Beater har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Buzzer Beater


Tvåa i Danmark i sin senaste start.Men det var från bakspår och med skor på hovarna.På lördag vankas det spetsläge f&oum..


Tvåa i Danmark i sin senaste start.
Men det var från bakspår och med skor på hovarna.
På lördag vankas det spetsläge för Cyber Lane (V75-6) som kvalat in till lördagens guldfinal just via två segrar från den positionen.
- Formen känns riktigt fin. Han känns verkligen på tårna hästen så jag har god känsla att han kommer att göra en riktigt bra prestation igen, säger Johan Untersteiner som hade startkatapulten From the Mine invändigt om sig när startlistan kom ut, men fått en helt annan uppgift sedan denne strukits.
- Det känns som en klar fördel för oss. Jag tror att det hade blivit mycket svårt att ta en längd på den. 2 Snowstorm Hanover kan väl också öppna invändigt, men förhoppningen är att jag ska komma till ledningen och då är han hästen att slå.
Finns det någon häst utvändigt som kan ta en längd på Cyber Lane?
- Man tar inte en längd på Cyber Lane om jag inte vill.
Vem ska slå Cyber Lane i det här loppet?
- 9 Very Kronos var inte långt efter senast och har gjort fantastiska lopp så man kan definitivt inte underskatta motståndet. Det kan bli att det blir någon körning som man inte räknat med på vägen som kan strula till det, men jag tycker att jag har ett fint utgångsläge och en häst i bra form så jag åker ut med god känsla.
Och nu ska du köra barfota också?
- Han gick med skor i Köpenhamn senast, men kommer att gå barfota återigen. Han har gjort lika bra prestationer med skor egentligen. Men jag vet inte, nu på äldre dagar kanske det har blivit en liten kick.
Kan du rekommendera spik på Cyber Lane?
- Det gör jag aldrig, inte ens om hästen hade stått med frambenen i mål. Jag tror som sagt att min häst levererar en bra prestation, men motstånd saknas inte.

Laddar även här
En annan spännande häst är 6 Dear Friend (V75-1) som skrällde i liknande omgivning senast sedan Untersteiner blixtrat till tät och släppt över kommandot till 3 Mellby Free.
- Hon har känts fin i jobben efter det. Vi får prova framåt, hon är naturligt startsnabb, så får vi se hur långt det kan bära från början.
Hur sugen är du på att testa henne i ledningen de här gången?
- Det är inte alls omöjligt om vi skulle komma dit.
Hur ser du på spetskörningen?
- Framförallt Mellby Free kan ju öppna. Nu tog hon en längd på den senast, men det var lite andra förutsättningar då. Jag skulle kunna tänka mig att Björn (Goop) kan vara lite mer aktiv den här gången så det är inte alls säkert att jag tar mig förbi bara för att jag gjorde det senast.
Om du skulle gissa ja eller nej på att komma till ledningen?
- Fifty-fifty, säger Johan Untersteiner.

Det här berättar Johan Untersteiner om sina övriga hästar på V75:
- 5 Nairajah (V75-2) sprang och hackade lite i travet senast, är åtgärdad efter det och har siktats mot det här loppet. Formen är kanske lite osäker och han fick ju storstryk av 1 Global Agreement senast så det blir svårt att rå på den såklart. Är han tvåa-trea så skulle jag vara väldigt nöjd.
- 10 Buzzer Beater (V75-3) blev allt fel för senast så det är bara att glömma. Men att han ska vinna här är långsökt, vi jagar en mindre placering i första hand.
- 1 Make More Cider (V75-4) gick godkänt senast, men jag tror att det finns en växel till när hon är som bäst. Hon har haft ett litet uppehåll efter den starten så det är väl tveksamt om formen är hundraprocentigt i topp. Fint utgångsläge och initialt behåller jag gärna ledningen. Jag har respekt för Jormas häst (4 Chicarita) som var väldigt imponerande senast. Är vi med och hackar om en placering är jag nöjd, kanske också lite svårt att vinna.

Kanal 75


Redan innan startspåren var offentliggjorda var det många som höll Stefan Melander-tränade Evaluate som favorit till slutsegern. Hans supp..


Redan innan startspåren var offentliggjorda var det många som höll Stefan Melander-tränade Evaluate som favorit till slutsegern. Hans supporterskara lär inte ha minskat när han drog bricka två i det inledande försöket. Dessutom ska han för första gången köras av Björn Goop. Men det är många om budet och som vanligt väntar en rafflande fartuppgörelse. De tre främsta i vardera försök samt den snabbaste fyran går vidare till finalen. Den går som kvällens 13:e lopp klockan 22.10 och där väntar 1,2 miljoner kronor på vinnaren.

Sprintermästaren, försök 1
1. Deep Pockets - Erik Adielsson
2. Evaluate - Björn Goop
3. Smokin Joe - Adrian Kolgjini
4. Night Rhythm - Örjan Kihlström
5. Frenchnorwegian ID - Robert Bergh
6. Zohar Font - Ulf Ohlsson
7. Devil Sound - Anders Zackrisson
8. Remarkable Feet - Jörgen Westholm
9. Precious Lord - Marcus Lindgren
Förstapris: 150 000 kronor

Sprintermästaren, försök 2
1. Global Withdrawl - Erik Adielsson
2. Alone - Pasi Aikio
3. Brothers N.Arms - Kevin Oscarsson
4. Viking Brodde - Örjan Kihlström
5. Pinto Bob - Robert Bergh
6. Buzzer Beater - Johan Untersteiner
7. Zelig Kronos - Pietro Gubellini
8. Tae Kwon Deo - Adrian Kolgjini
9. Maxus - Carl Johan Jepson
Förstapris: 150 000 kronor

Sprintermästaren, försök 3
1. Mellby Glader - Robert Bergh
2. Zephyr Kronos - Örjan Kihlström
3. Fast food Hanover - Jörgen Westholm
4. Adde S.H. - Peter Untersteiner
5. Thrust Control - Björn Goop
6. Manuzio Hanover - Torbjörn Jansson
7. Jula Downtown - Carl Johan Jepson
8. Zeus Bi - Kevin Oscarsson
9. Tresexton - Ulf Ohlsson
Förstapris: 150 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Vintern har börjat göra sig påmind och från och med 1 december är det skotvång som gäller för travtävlingar i Sv..


Vintern har börjat göra sig påmind och från och med 1 december är det skotvång som gäller för travtävlingar i Sverige.
Per Linderoth med verksamheten i byn Mellangård strax väster om Sundsvall har fyra hästar till start på lördag varav tre på V75. Femårige valacken Donners Am har alltid lovat mycket och jagar fjärde raka segern i den inledande bronsdivisionen.
Tränaren väljer dock att ligga lite lägre den här gången.
- Visst borde han ha chans och så, men hästen har problem med sina knän av och till och jag är lite rädd för att bli besviken om jag sticker ut hakan och är jätteoptimist med honom igen, säger han.
Ska vi tro tränaren kommer bästa chansen i stället i stoloppet (V75-6) där fyraåriga stoet Walkie Talkie står perfekt inne propositionsmässigt.
Med fem tusenlappar ytterligare på kontot hade stoet belastats med 20 meters tillägg. På lördag får Per Linderoth i stället vända upp på startvolten med henne.
- Det känns som att hon ska ha hyfsad chans i alla fall. Det enda som är lite bekymmersamt är att det saknas lopp i kroppen. Hon hade en halsinfektion inför en tilltänkt start i Bollnäs i början av november och blev struken där och har nu inte startat sedan i slutet av oktober.

Fast på Solvalla
Walkie Talkie mötte bland andra Vamp Kronos i en semifinal i Breeders' Crown för fyraåriga ston på Solvalla, styrdes ner på innerspår efter start och blev fast.
- Ja, det var en chansning men också den vägen att ta mot det motståndet. Hon fullföljde loppet det loppet på ett jättebra sätt. I fredags fick hon ett 1.25-jobb inne på banan på Bergsåker, så allt verkar normalt så här långt med henne, säger Linderoth, just hemkommen från en två veckors semesterresa i Karibien på måndagen när intervjun görs.
Walkie Talkie kan öppna ”vettigt” som tränaren uttrycker det och kan hinna undan för hästarna på tilläggen över medeldistans. Hästen trivs bäst utan skor men på lördag är det lika för alla.
Enligt väderprognoserna ska det vara mildväder och snöblask i början av veckan i Sundsvall, för att till helgen frysa åt med temperaturer runt tio minusgrader.
- Blir det så kallt som det spås, känns det väl som att det kan bli aktuellt med broddar bak i alla fall. Men vi vet ju förutsättningarna. Vi är inne i december och tävlingarna går i Norrland - så det är ju inte direkt någon överraskning.
Men hon klarar småbrodd i skorna rätt bra då?
- Det är fler än henne som missgynnas av att tävla med skor som är vana att tävla barfota. Men jag tror säkert att hon hanterar det. Walkie Talkie är en gedigen häst att arbeta med. Hon har tagit otroliga kliv i år tycker jag och jag ser inte slutet på hennes utvecklingskurva. Nämen, lite optimist vill jag nog vara, säger Per Linderoth.
Det låg annars nära till hands att gissa att du skulle tro mest på Donners Am (V75-1). En häst som ser ut som en stjärna men inte fått till det fullt ut.
- Han är stark och en av de tre bästa jag har tränat, men har inte nått riktigt till höjderna. Han är inte ”där” ännu.  Fast han närmar sig och vi har fått en ganska bra utveckling på honom i år får man väl säga. 
Nu har han tre raka, fördelat på två fina insatser i monté och ett lopp emellan där han svepte fältet i ett enklare lunchlopp i Östersund för ganska precis en månad sedan.
- Ja, formen är god. Han var fin i det loppet. Men han har haft lite bekymmer med sina knän och i vinter ska vi ta tag i det på allvar och få honom opererad och riktigt fin till nästa år.
Hur tippar du att det går på lördag?
- Han har inga problem för dagen och var inne på Bergsåker i fredags han också för ett jobb i 1.25-tempo och var fin på det. Han trivs på distansen och spår två tycker jag också att han borde kunna hantera. Så förutsättningarna är rätt så bra och han ska med på kupongen.
Slutligen ska treårige Buzzer Beater möta äldre i klass I-försöket (V75-5). Ni fick en tung lottning och har ett elftespår bakom bilen…
- Det är ju nästan slut på treåringslopp för honom nu när han tjänat 450 000 kronor. Då måste jag ut mot äldre. Med lopp med stängt vid 500 000 kronor på hemmaplan passade bra naturligtvis nu när han måste ha ett lopp inför en ”E3-revansch” på Bergsåker 19 december. Vi är chanslösa om vi testar i spåren nu och kör man på halvchans från såna här lägen kanske det går en på hundra ungefär. Så jag vill ligga jäkligt lågt med honom, slutar Linderoth.

Mikael Wikner, Kanal 75


StartlistaBreeders' Crown för treåriga ston2 140 meter autostartHast/tränare1. Flash Am (Roger Walmann)2. Conrads Rödluva (Daniel Red&eacut..


Startlista
Breeders' Crown för treåriga ston
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Flash Am (Roger Walmann)
2. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
3. Staro Miami (Ari-Pekka Pakkanen)
4. In Royalty Boko (Tuomas Korvenoja)
5. Fanny Chenal (Björn Goop)
6. A Sweet Dance (Helena Burman)
7. Fixi Mearas (Stig H Johansson)
8. Formosa Am (Jörgen Westholm)
9. Bechamel (Daniel Redén)
10. Racing Brodda (Mattias Djuse)
11.Valetta (Björn Goop)
12.Global Vintage (Timo Nurmos)
Förstapris: 800 000 kronor

Startlista
Breeders' Crown för treåriga hingstar/valacker
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Global Withdrawl (Svante Båth)
2. Jaguar Dream (Claes Sjöström)
3. Global Welcome (Svante Båth)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Betting Gangster (Jerry Riordan)
6. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
7. Mellby Goofy (Reijo Liljendahl)
8. Forfantone Am (Roger Walmann)
9. Baritone Artist (Markus B Svedberg)
10. Önas Nougat (Per Nordström)
11. Buzzer Beater (Per Linderoth)
12. Holy Water (Tomas Malmqvist)
Förstapris: 800 000 kronor

Startlista
Breeders' Crown för fyraåriga ston
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Vamp Kronos (Jerry Riordan)
2. Candy La Marc (Lars Marcussen)
3. Mellby Free (Björn Goop)
4. Dibaba (Roger Walmann)
5. Global Upper Style (Peter Untersteiner)
6. Lady Youline (Henrik Hoffman)
7. Violet Bi (Jim Oscarsson)
8. Butterfly Ima (Åke Lindblom)
9. Hevin Boko (Timo Nurmos)
10. Wild Love (Bengt Simberg)
11. Odessa Celeber (Roger Walmann)
12. Catch My Love (Tomasz Wisniewski)
Förstapris: 800 000 kronor

Startlista
Breeders' Crown för fyraåriga hingstar/valacker
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Chianti (Björn Goop)
2. Who's Who (Pasi Aikio)
3. Perfect Spirit (Daniel Redén)
4. Short in Cash (Petri Puro)
5. Selmer I.H. (Ingemar Hultqvist)
6. Transcendence (Robert Bergh)
7. Kövras So Far (Robert Bergh)
8. Royal Navy Neo (Björn Goop)
9. Prosperous (Marcus Lindgren)
10. Eldorado B. (Hans-Owe Sundberg)
11. Son of God (Daniel Redén)
12. Vainqueur R.P. (Frode Hamre)
Förstapris: 800 000 kronor

.


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna k&..


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna körs på Solvalla söndag 30 september och där väntar två miljoner kronor på vinnaren i kriteriet och 1,4 miljoner kronor på vinnaren av oaks. För de hästar som är med i Premiechansen gäller dubbla prissummor. I kriteriet är distansen 2 640 meter, ett halvvarv länge än i oaks, och båda loppen startas med bil.

Kriterieförsök 1
1 Tartaurus Face - Kolgjini L
2 Elcamino Dimanche - Bergh R
3 Önas Nougat - Nordström P
4 Attraversiamo - Adielsson E
5 Dexter Brick - Djuse M
6 Borups Senator - Eriksson C
7 Carhu - Widell K
8 Look Håleryd - Untersteiner P
9 Sandsjöns Enzo - Lövgren J
10 S.G.Flying Diaval - Kihlström Ö
11 Kaiser Southwind - Lindblom Å
12 My Tambourine Man - Westerholm N

Kriterieförsök 2
1 Holy Water - Eriksson C
2 Global Wise Guy - Kontio J
3 Wisdom Teacher - Lennartsson P
4 Golden News - Linderoth P
5 Rudisha - Bergh R
6 Flight Dynamics - Kihlström Ö
7 Marcello Wibb - Untersteiner J
8 Qvidja's First - Korpi J
9 Edfromed - Lindblom Å
10 Ad Hoc - Jepson C J
11 Great Winner - Goop B
12 Announcement - Adielsson E

Kriterieförsök 3
1 Mellby Goofy - Ohlsson U
2 Ferrari Sisu - Lugauer C
3 Forfantone Am - Kihlström Ö
4 Noble Boy - Linderoth P
5 That's Art - Untersteiner P
6 Typhoeus Face - Kolgjini A
7 Onkel K.J. - Kontio J
8 Global Welcome - Adielsson E
9 In Love Boko - Widell K
10 Staro McMillan* - Juul S
11 Global Wildlife - Goop B
12 Mellby Glader - Bergh R

Kriterieförsök 4
1 Mellby Guvernören - Linderoth P
2 Jaguar Dream - Sjöström C
3 Scorzone - Forss M
4 African Coast - Westholm J
5 Address Book - Untersteiner J
6 Crash Axe - Kihlström Ö
7 Intense Boko - Witasp L
8 Aiming to Win - Bergh R
9 Cab Lane - Kontio J
10 Devil Sound - Zackrisson A
11 Smokin Joe - Kolgjini A
12 Garrett Mix - Adielsson E

Kriterieförsök 5
1 Funky - Ohlsson U
2 Alone - Kihlström Ö
3 Baritone Artist - Svedberg M B
4 Gumball In - Untersteiner J
5 Fusion Scoop* - Juul S
6 Peak Fear - Lövgren J
7 Global Withdrawl - Adielsson E
8 Alfred Zonett - Bergh R
9 Danilo Brick - Goop B
10 Campo Bahia - Lugauer C
11 Dats So Cool - Lennartsson P
12 Mellby Guard - Untersteiner P

Kriterieförsök 6
1 Roofie - Untersteiner J
2 Betting Gangster - Jepson C J
3 Inti Boko - Kontio J
4 Riptide R.D. - Nyström P
5 Echelon - Lövgren J
6 Filur Sisu - Nordström P
7 Buzzer Beater - Linderoth P
8 Pinto Bob - Bergh R
9 Fortune Mearas - Ohlsson U
10 Il Boscaiolo - Kolgjini A
11 Fernando Vixi - Korvenoja T
12 Mr Clayton J.F. - Kihlström Ö

Oaksförsök 1
1 Whataboutyou Zaz - Westerholm N
2 Global Vintage - Kontio J
3 DancingQueenDiablo - Untersteiner P
4 Convivial Church - Untersteiner J
5 Evelyn - Kihlström Ö
6 Tzarina Face - Kolgjini L
7 WingsofcrazinessÅs - Oscarsson K
8 A Perfect Victory - Oscarsson J
9 A Sweet Dance - Ohlsson U
10 Ajabaja - Goop B
11 Flaming Ace Sisu - Sjöström C
12 Global Wilderness - Adielsson E

Oaksförsök 2
1 Twinkle Face* - Spangenberg D
2 Conrads Rödluva - Kihlström Ö
3 Mellby Gin - Ohlsson U
4 Activated - Jepson C J
5 Maggie Cash - Eriksson C
6 Fortune Pace - Kylin Blom O
7 Mellby Glorious - Goop B
8 Alfredo Sauce - Andersson M J
9 Aleppo Pine - Haugstad K
10 Maharanee Star - Kolgjini A
11 Haze - Djuse M P
12 Global Wild Card - Adielsson E

Oaksförsök 3
1 Ti Punch Broline - Haugstad K
2 True Devotion - Kontio J
3 Bechamel - Kihlström Ö
4 Borups Syren - Untersteiner P
5 Dancin in the Rain - Linderoth P
6 Miss Sober - Bergh R
7 No Matter - Adielsson E
8 Call Me Brodda - Eriksson K
9 Feather Sisu - Forss M
10 Twyla Face - Ohlsson U
11 Fanny Chenal* - Goop B
12 Up to Me - Sjöström C

Oaksförsök 4
1 Fruska Am - Lindberg K
2 Lamona Håleryd - Jepson C J
3 Racing Brodda - Djuse M
4 Zeta Kronos - Ohlsson U
5 Lipstick Tooma - Ivanov J
6 Absurd - Kihlström Ö
7 Zenita Kronos - Oscarsson K
8 Zara Kronos - Lövgren J
9 Fairytail Mearas - Untersteiner P
10 Au Pair Girl - Bergh R
11 Adorable Lady - Aikio P
12 Loser on Loser - Goop B

Oaksförsök 5
1 La Camilla Pellini - Ohlsson U
2 Valetta - Goop B
3 Global Wishmeluck - Jepson C J
4 Arctic Michelle - Korpi J
5 Staro Miami - Forss M
6 Quarcia - Untersteiner J
7 Aria - Kihlström Ö
8 Musique d'Inverne - Adielsson E
9 Reality Cash - Linderoth P
10 Flair Delice - Lennartsson P
11 Ilydia Boko - Lugauer C
12 Mariah's Baby K.V. - Kontio J

Oaksförsök 6
1 Fragolini Am - Söderberg L-G
2 Argbiggan - Svanstedt R
3 Formosa Am - Westholm J
4 Laurenti - Bergh R
5 Follow Me Sisu - Djuse M
6 Flash Am - Kihlström Ö
7 Amiral Weah - Adielsson E
8 Felicity Shagwell - Eklundh A
9 Indiana Boko - Kontio J
10 In Royalty Boko - Korvenoja T
11 Souzy - Goop B
12 Zingy Kronos - Ohlsson U

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-5 Ulf Eriksson 2140/6 B 5 18.0 40
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-5 Per Linderoth 2140/6 B 0 17.7g 73
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-1 Per Linderoth 2140/4 B 1 19.1 12
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-3 Per Linderoth 2140/1 B 1 17.8 27
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-5 Per Linderoth 1640/1 C 2 15.4 94
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-3 Per Linderoth 2140/4 C 6 16.6 184
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-1 Per Linderoth 1640/3 D 3 17.1 113
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-7 Per Linderoth 2140/1 C 5 14.9 170
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-9 Per Linderoth 2140/11 C str
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-8 Per Linderoth 2140/11 D 0 12.9 2467
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-8 Per Linderoth 2140/5 D 3 13.6 931
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-3 Ulf Eriksson 2640/3 D 2 14.5 313
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-10 Per Linderoth 2640/7 D 6 14.9 679
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-8 Peter Ingves 2140/8 D 0
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-8 Per Linderoth 2140/4 C 4 15.0 131
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-6 Ulf Eriksson 2140/10 D 4 13.8 1148
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-8 Per Linderoth 2140/6 C 2 16.7 117
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-2 Ulf Eriksson 2140/3 C str
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-5 Per Linderoth 2140/4 C 4 15.6 534
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-5 Per Linderoth 2640/7 C str
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-12 Carl Johan Jepson 2140/10 D 0 13.2 422
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-7 Ulf Eriksson 2640/12 C 7 14.8 80
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-3 Ulf Eriksson 2160/6 C 1 14.2 33
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-8 Per Linderoth 2140/1 C 3 14.2 129
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-8 Niclas Benzon 2140/3 C 3 13.2 27
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-4 Per Linderoth 2140/12 B 4 13.8 52
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-3 Per Linderoth 1640/8 B 5 12.3 51
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-8 Johan Untersteiner 1609/6 C 6 12.0 226
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-1 Ulf Eriksson 1640/3 B 1 12.0 31
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-7 Per Linderoth 2140/3 C 0 14.9 70
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-3 Per Linderoth 2140/5 D 2 12.9 190
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-7 Per Linderoth 2160/15 B 1 15.5 74
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-8 Ulf Eriksson 2160/15 B 0 16.2 51
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-9 Per Linderoth 2660/7 B 5 16.2 60
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-11 Per Linderoth 2140/3 C 6 14.3 119
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-7 Johan Untersteiner 2140/10 D 0 12.2 625
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 2640/9 D 0 17.1 242
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 2140/1 D 3 13.3 282
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-4 Per Linderoth 1640/9 B 1 13.1 39
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-11 Per Linderoth 1640/8 D 6 11.8 868
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-4 Per Linderoth 2660/9 B 5 15.1 44
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-9 Per Linderoth 2140/3 D 6 13.1 621
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-6 Per Linderoth 1640/10 B 1 13.2 77
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-10 Per Linderoth 2640/8 D 5 14.6 738
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-10 Per Linderoth 2660/15 D 6 14.7 624
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-6 Ulf Eriksson 2660/6 D 3 15.2 425
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-6 Per Linderoth 2160/9 B 3 14.7 113
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-3 Per Linderoth 2140/4 B 7 15.3 68
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-7 Per Linderoth 2140/11 D 6 13.6 466
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-7 Per Linderoth 2160/12 A 1 14.6 239
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-4 Per Linderoth 1660/10 A 6 13.3 99
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-6 Per Linderoth 2160/7 B 6 14.8 85ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se