Bungle Rain travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bungle Rain travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bungle Rain har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bungle Rain har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bungle Rain


Klubban föll på 1,25 miljoner kronor när Bungle Rain – en helbror till vid tidpunkten mycket lovande femåringen och sedermera elitlo..


Klubban föll på 1,25 miljoner kronor när Bungle Rain – en helbror till vid tidpunkten mycket lovande femåringen och sedermera elitloppsvinnaren Magic Tonight - blev särklassigt dyrast bland ettåringarna på kriterieauktionen 2014.
Köpare var då inom travkretsar i princip okända Elisabeth Lundholm, en amatörtränare från Dannero.
Tillsammans drog duon en hel del rubriker, inte minst efter V75-segern på Bergsåker i november 2016 då Lundholm enligt egen utsago blev så euforisk att hon ”nästan svimmade” och ett referat från tävlingarna beskrev hennes agerande:
”Direkt efter målgång började hon hoppa vilt, sedan kastade hon sig över staketet mot banan och sjönk ihop i en snödriva. Därefter började vägen mot vinnarcirkeln på stappliga ben.”

”En mardröm”
Det blev också den största framgången i en karriär som gav sex segrar och 309 500 kronor inkört på 18 starter.
På sin hemsida berättar Elisabeth Lundholm om varför Bungle Rain bara blev sex år:
”Det är ännu mycket smärtsamt att ens tänka på att vi inte har Bungle Rain i sin box. Återbesöket hos veterinär efter lättare uppträning blev en mardröm. Vår fina vän visade att han inte höll ihop ens för lätt trav. Vi visste att det inte var goda chanser men ändå…”.
”Det tog alltför lång tid innan vi fick veta att han hade artros i höger bakknä, utanpå samt även inne i leden. Han behöver inte ha ont mer det är min enda tröst. Veta om vi gjort allt rätt eller en del fel får vi inte svar på. Stallet kommer aldrig att bli som när han stod i första boxen vid ingången igen. Glansen försvann.”

Kanal 75


Sju år gammal är valacken Tobago Bay fortfarande en häst under utveckling. Rommetränaren Claes Eskilsson fick hästen i träning i ..


Sju år gammal är valacken Tobago Bay fortfarande en häst under utveckling. Rommetränaren Claes Eskilsson fick hästen i träning i slutet av fjolåret och det är först nu han tycker harmonin har infunnit sig.
Tobago Bay lovade mycket redan som ung men har varit mycket skadad och hamnat på efterkälken.
- Det är verkligen en fin sort som visade fina kvaliteter som unghäst hos Thomas Lönn. Men han är stor i kroppen, 1.74 hög, och har behövt tid på sig och har dragits med småskavanker mest hela tiden. Det är först nu som det stabiliserats tycker jag. Nu tål han att starta och tål att träna vilket gjort att han utvecklats positivt också, säger Claes Eskilsson.
På lördagen gör hästen sin tredje raka start i V75. Det blev ett innerspår bakom bilen i V75-1 (klass II) på Färjestadstravet.
Tobago Bay är bäst i ledningen varifrån han tagit samtliga sina fem segrar i karriären.
- Vi har kalasläge för ledningen och blir det så att vi får spets och får sitta ifred lite tror jag att det blir svårt för de andra att ta honom till slut. Han var bra i ett jobb i lördags och jag är inte otrolig för formen.

Positiv trea
I den näst senaste V75-starten, på Bergsåker, handikappades man av ett tolftespår. Tobago Bay sköt till starkt från kön vid upploppets början och var ett litet utropstecken som trea bakom vinnaren och storfavoriten Bungle Rain.
- Han tog många längder på dom andra då och det var full fart över linjen. Det var hård bana och brodd runt om då och det klarar han. Senast var det löst i Gävle och det var katastrof för min häst som inte ens gick att köra med från start. Så är det måste i alla fall med normal bana på lördag med fäste för att han ska fungera, säger Claes Eskilsson.

Flera pusselbitar på plats
Kollar man stammen på Tobago Bay hittar man Lutfi Kolgjinis sextonfaldige miljonär Revenue på mödernet. Mamman Nouveau Sund är en syster med Revenues mor Hazel Sund.
Tobago Bay har flera av pusselbitarna som en bra häst ska ha.
Nu hoppas kretsen runt hästen att framgångarna ska komma på V75 också, med full pott i tredje försöket.
- Jag är nöjd med spår ett i volten där jag kan göra lite som jag vill. Sex och sju hade också varit bra. Han är ganska kvick direkt i första steget och prickar jag starten får de andra svårt att ta en längd tror jag. Sedan kör vi i spets om det skulle bli så. Varför ska jag släppa till någon av de andra, jag tycker inte att de har något bättre att komma med i alla fall.
Det lackar mot jul och för några månader sedan fick du in kapable yrvädret Tomtegubben i träning. Några planer på starter i jul med kallblodet med det säsongsbetonade namnet?
- Vi har eventuellt en plan om att ta ut honom i ett montélopp på Romme runt lucia. Det är en knepig häst som det var lite tok med i början när han kom men får vi bara till psyket på honom är det ju en jättebra häst. Tomtegubben jobbar i jobben i skogen för dagen och det går bättre och bättre i vardagen för honom.

Mikael Wikner, Kanal 75


Citatet ovan är hennes eget.Men hur tokig och rik Elisabeth Lundholm än må vara är det sällan man får se en så känslo..


Citatet ovan är hennes eget.
Men hur tokig och rik Elisabeth Lundholm än må vara är det sällan man får se en så känslosam V75-vinnare.
Direkt efter målgång började hon hoppa vilt, sedan kastade hon sig över staketet mot banan och sjönk ihop i en snödriva.
Därefter började vägen mot vinnarcirkeln på stappliga ben.
Detta sedan V75-spelarna konstaterat att andrahandsfavoriten Bungle Rain spårat varje meter av den första avdelningen.
Och Elisabeth Lundholm fått sin första V75-seger som tränare, detta med hästen som de två senaste åren blivit hennes allt.
- Det här är enormt för en amatörtränare, oavsett häst och prislapp på hästen. Jag var så spänd och nervös att jag bara tappade benen, förklarade Lundholm efter att hon hunnit ge sin segerkusk Ulf Ohlsson en riktig björnkram.

"Väldigt läcker"
För Bungle Rain är inte vilken häst som helst.
Inropad på kriterieauktionen 2014 för rekordsumman 1,25 miljoner kronor.
Och inte till någon stortränare, utan till en amatör med licens på Dannero som just sålt sitt framgångsrika IT-företag och bestämt sig för att satsa fullt ut på sitt stora intresse.
Drygt två år senare kom den största framgången hittills när Bungle Rain betalade av åtta procent av sitt inköpskapital.
Men den som tvivlade på relationen handlar om något mycket större än pengar fick den här lördagen bli varse vilka känslor travsporten kan sätta i svall.
Elisabeth Lundholm har tidigare beskrivit sina två år med Bungle Rain som ”en rosa dröm” och hästen själv som ”en ny man”.
Att denne man har alla förutsättningar att leva upp till sina höga krav blev klart denna kalla novemberlördag på Bergsåker när den rosa drömmen fick ett nytt kapitel.
Eller som segerkusk Ulf Ohlsson beskrev det:
- Han är väldigt läcker den här hästen, han lägger väldigt mycket mark under sig.

Trippel för Ohlsson
Men det var inte den enda kvinnliga amatörtränaren som fick uppleva karriärens största travdag.
Åsa Rosén har tre hästar på träningslistan, bland dem egenuppfödde Racer Rose som i händerna på Ulf Eriksson visade sig tuffast i Diamantstoet.
- Det finns inte ord för hur det känns, utbrast Rosén efter segern som var värd mer än dubbelt så mycket som hela stallet körde in under 2015.
Då är kontrasten tydlig till Reijo Liljendahl.
Sveriges färskaste stortränare har vunnit fler V75-lopp än någon annan under 2016 och fick en ny pinne sedan Knows Nothing tuggat ner motståndet trots han fick göra allt grovjobb på egen hand.
- Man blir bekymrad när han får gå utanpå ledaren i tufft tempo, men han var starkast i dag, mös Liljendahl som nu har fyra segrar ner till Peter Untersteiner och Björn Goop i tränarligan på V75.
Ulf Ohlsson satt i sulkyn och kunde därmed bokföra sig för en trippel på sin forna hemmabana sedan han däremellan satt dit kallblodsexpert Öystein Tjomslands Sjö Odin i Brimsguttens lopp.

Favoritsegrar från spets
Besök på forna hemmabanan handlade det även om för Robert Bergh som efter sin sulkytimeout tog första kusksegern på V75 sedan augusti då han skickade Angle of Attack till smått överlägsen spetsviktoria.
Samma segerväg valde Roger Nilsson bakom sitt storklivande stallskrik Raz Mackenzie samt Erik Adielsson med Zenit Brick vilket utgjorde favoritkombinatonen på Dagens Dubbel och såg till att hålla V75-utdelningen nere till 10 118 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Siten travfakta.se är en stor databas med allehanda statistik kring travhästar.Bland annat finns hästarnas resultat fördelade i årstid..


Siten travfakta.se är en stor databas med allehanda statistik kring travhästar.
Bland annat finns hästarnas resultat fördelade i årstider, något som kan vara spännande att titta på nu när den långa sensommaren definitivt tackat för sig och huvudstaden i veckan upplevde snörekord för november.
Lördagen skulle definieras som höst om man tittar i kalendern, men i Sundsvall där tävlingarna ska hållas har medeltemperaturen legat en bra bit under fryspunkten senaste veckan.
Alltså har vi valt att göra en kompromiss och slagit ihop resultaten för höst/vinter och jämfört med vår/sommar i denna undersökning av veckans V75-hästar.
Utifrån detta får vi en ”årstidskvot” som är ett positivt tal för hästar som presterat bäst under höst/vinter och ett negativt för hästar som presterat bäst under vår/sommar.
De tre hästar i topp och botten av varje avdelning presenteras.
För hästar med få starter i karriären kan utslaget bli väldigt starkt, som till exempel Bungle Rain i V75-1.
Notera även att travfakta.se enbart redovisar starter i Sverige varför utländska lopp inte är medräknade i statistiken.


V75-1

Mest gynnade:
6 Miss Goblin +94
1 Pikachu Face +76
4 Mellby Don Juan +46

Mest missgynnade:
7 Bungle Rain -147
12 Tobago Bay -25
2 Tea Party -23

V75-2

Mest gynnade:
12 Kirikou +52
11 Orkide C.D. +42
10 Candy R.S. +35

Mest missgynnade:
13 Nospoupforyou -49
12 Mellby Darling -48
6 Carisma Mearas -26

V75-3

Mest gynnade:
4 Island Life +17
5 Conrads Flamemaker +16
10 Alan Wadd +11

Mest missgynnade:
7 Angle of Attack -42
6 Daddy’s First -37
9 New Steel -23

V75-4

Mest gynnade:
11 Valle Jerven +68
8 Tangen Didrik +41
7 Kleppe Manden +36

Mest missgynnade:
13 Krusse -45
1 Torwall -39
2 Pliggfaksen -23

V75-5

Mest gynnade:
10 Elit Håleryd +42
4 Francais du Gull +17
3 Long Night +8

Mest missgynnade:
7 Knows Nothing -45
1 Beau Mec -42
6 Shaq is Back -38

V75-6

Mest gynnade:
2 Beppe Am +70
3 Order By Keeper +32
9 Above All Ås +30

Mest missgynnade:
12 Olympia Gold -40
10 Picasso -27
11 Blue Martini Ås -26

V75-7

Mest gynnade:
5 Valeur +51
9 Voulez Vous +49
10 Rhapsody Ås +49

Mest missgynnade:
8 Ottens Casher -20
1 Special Offer -16
7 Velvet Girl -14

Robin Johansson, Kanal 75


Efter veckor med favoritparader och låga utdelningen blev utgången den motsatta när V75-cirkusen gästade ett kylslaget Skellefteå. F..


Efter veckor med favoritparader och låga utdelningen blev utgången den motsatta när V75-cirkusen gästade ett kylslaget Skellefteå. Favoriterna svek och efter att flera riktiga överraskningar slagit till stod det klart att alla jackpotmiljoner går vidare till nästa veckas omgång, då 69 miljoner kronor väntar i sjurättspotten. Redan i den inledande silverdivisionen krossades många spelares drömmar när megafavoriten Bravo Navarone klippte i galopp. Men vinnaren Victory Bonsai behöver inte be om ursäkt för sin triumf. Från spår åtta bakom starbilen fick han ett blytungt inledningsvarv till ledningen men trots det höll den Heikki Korhonen-tränade femåringen undan.
- Den här hästen är mycket bra. Jag tror att han kommer att tävla i toppen nästa år, sa Mika Forss.
Victory Bonsai var andrahandare och därmed ingen stor överraskning för spelarna. Det var däremot Mika Forss andra V75-vinnaren. Spelad till tre procent krossade Ingemar Hultqvist-tränade Höwings Star motståndet från spår tolv över kort distans i bronsdivisionen. Segertiden 1.11,8 är nytt banrekord.
- Jag trodde att det skulle bli svårt från tolfte men hästen gick bra och vann. Det här var en skön lördag, konstaterade den finske toppkusken glatt innan han lämnade Skelleftetravet för att bege sig mot Hamburg och söndagens Grosser Preis von Deutschland.

Spelad under en procent
Det var inte bara Mika Forss som skrällde. Omgångens riktiga kalldusch för spelarna kom i klass II. Där höll favoritspelade auktionsdyringen Bungle Rain strålande efter att ha utsatts för elak press i ledningen. Men strax före mål tvingades han och kusken Ulf Ohlsson se slaget förlorat när det treåriga stoet Global Teardrop spurtade förbi. Den smygkörde jätteskrällen var spelad till mindre än en procent och delade ut 87 gånger pengarna på vinnarspelet.
- Jag skulle bara försöka hänga med i Uffes rygg hela vägen och vi fick ju rygg på Uffe, fast Eriksson och inte Ohlsson som planerat, sa kusken Per Linderoth efter att ha hittat loss från tredje par invändigt med den Kenneth Thelin-tränade treåringen.

”Otroligt stort för mig”
I Lördagsloppet blev det också ett glatt vinnarodds. 22 gånger insatsen fick de som spelat på spurtvinnaren U.Bergs Oppzi och Krister Söderholm.
- Vi är inte förvånade. Vi trodde faktiskt förra gången att vi skulle kunna vara med där, men nu tog vi det i dag istället, sa tränaren Mikael Melefors.
I Stig Lindmarks Styrkeprov över mustiga tre varv visade sig Bullyoung starkast. Tränaren Robert Bergh hade gett Kenth Åkerlund förtroendet att köra och det var en glad Bergsåkerstränare som kom till intervjumikrofonen.
- Att köra den här hästen var så underbart så det finns inte. Det här är otroligt stort för mig, sa Åkerlund.
Skelleftetravet är en av två banor i landet med open stretch. Men till skillnad från Åbys två extraspår på upploppet har Norrlandsbanan bara ett. Det utnyttjade Tone Merete Pettersen-tränade Myr Faksen när han, något motvilligt, slog favoriten Myr Faksen med en läpp i Steggbest Minne.
- Det är precis lagom lång upplopp för han ska inte ha allt för mycket dagsljus den här, skämtade segerkusken Erik Adielsson.

SM och superjackpot
Timo Nurmos-tränade Erik Sting var den enda V75-favoriten som lyckades infria spelarnas förväntningar när han framlotsad av Jorma Kontio gick vinnande ur klass I. Det var jackpot på V75-spelet men då ingen lyckades pricka in samtliga vinnare går alla sjurättsmiljoner vidare till nästa veckas tävlingar på Åby. Då väntar SM-tävlingar och engigantisk sjurättspott på hisnande 69 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det var inte bara prislappen på 1,25 miljoner kronor som fick folk att höja på ögonbrynen.När rekordbudet kom på kriterieauktio..


Det var inte bara prislappen på 1,25 miljoner kronor som fick folk att höja på ögonbrynen.
När rekordbudet kom på kriterieauktionen 2014 var det nämligen ingen av de vanliga stortränarna som stod med handen uppe.
Det var en tämligen okänd liten amatörtränare från Nordingrå vid namn Elisabeth Lundholm.
Förklaringen till köpet var att hon hittat sin ”drömhäst”.
Två år senare har Bungle Rain inlett karriären synnerligen lovande. Fyra vinster och ett andrapris på fem starter var facit innan han senast fick en plump i protokollet med galopp.
- Så här i efterhand borde jag inte ha startat den där dagen, säger Lundholm som då kom till Gävletravet kraftigt mörbultad efter en olycka i hagen dagen före.
Vad menar du?
- Till att börja med var jag själv i så dåligt skick att jag inte kunde värma hästen själv. Jag hade varit på akuten hela natten eftersom hästen trampade på mjukdelarna på låret så att muskeln sprack. Sedan hade Bungle Rain ramlat på väg in i boxen också, det var bara elände.
Ramlat i boxen, vad hände?
- Vi fick stå i ett litet stall med tre boxar, vi är först där och hästen går in lugnt. Sedan bara halkar han och sätter sig som Bambi med fötterna rätt ut. Sedan kommer en annan amatörtränare med sin häst som också halkar så att alla fyra ben står rätt upp i luften. Den hästen fick strykas. Det var inte bra golv i boxarna, det var slätt och inte räfflat som det ska vara. Jag tog upp det med Gävletravet, men de verkar inte se det som något problem…
Och sedan blev det galopp i loppet…
- Ja, min man fick värma hästen och märkte ingen skillnad, men han är ju inte lika van att köra hästen som jag. Efter loppet sa Ulf (Ohlsson) att hästen inte kändes som vanligt. Vi hade tid hos kiropraktor Patrik Nygren samma vecka och han hittade tre centimeter i höften som behövde rättas till. Hästen kunde inte göra sig rättvisa den dagen.
Hur mår du själv nu?
- Mycket bättre. Jag lindar låret med hästbandage, då kan jag gå och köra häst. Det ser inte vackert ut, men det gör i alla fall inte lika ont längre.

Fortsätter träna själv
Hur har de här två åren sedan auktionen varit annars, är han fortfarande din drömhäst?
- Ja, det är som en rosa dröm. Jag tycker att jag fått en man till, han är helt underbar. Förutom den här sista månaden då hästen först blev sjuk i samband med kriteriekvalet och sedan gjorde det där loppet på Gävle har allting fungerat utan krångel på vägen.
Men från början hade du planerat att Reijo Liljendahl skulle ta över träningen när hästen blev tävlingsklar, blir det inte så?
- Han har varit två sejourer hos Reijo. Först när han var två år och jag ville stämma av om han var reda att starta redan då. Men jag åkte ner och tittade på hästen och fick känslan att han var vilsen och vinglig, inte alls som hemma så då tog jag hem honom igen. Sedan provade vi igen tidigt i våras, men då klarade jag inte av det mentalt, att inte ha honom hemma. Det är en häst som ska vara i ett litet stall och känna sig som en kung, inte en i mängden i ett stort stall, det är jag övertygad om nu.
Så då kommer du att fortsätta träna honom själv?
- Ja, han kommer inte ifrån den här gården så länge jag har råd att betala för honom och det hoppas jag att jag har länge. Jag vet vad folk säger: ”Nu ska den där tokiga rika IT-kvinnan leka med pengar igen. Hon kommer att förstöra den där fina hästen.” Men jag ska visa dem.

Noll till hundra på under tre sekunder 
Ja, du och din man sålde ert IT-företag för några år sedan och du sade i samband med köpet av Bungle Rain att du skulle satsa helhjärtat på travsporten. Har det blivit så?
- Ja, det är bara hästarna som gäller. Caramella B.F. har just fått sitt första föl, dessutom har jag köpt ett föl efter Bold Eagle som kompis, det är två ston. När den kommer hit blir det åtta hästar i stallet, då måste vi bygga ut. Jag ska till och med sälja vinter-Porschen, jag hann inte köra den alls i vintras. Det blir bara hästlastbil nuförtiden.
Vinter-Porschen…?
- Ja, jag har en sommar-Porsche också, en 911 Turbo S. Den har jag vunnit streetracing med i Sundsvall två gånger. Den gör noll till hundra på under tre sekunder. Jag gillar att köra fort.
Kör du fort i träningen med Bungle Rain också?
- Nej, han lunkar bara i backarna här hemma och tittar ut över Höga Kusten. Det är det bästa vi vet, jag sitter bakom honom och pratar just nu. Han är hur lugn och cool som helst. Men han gick faktiskt ett banjobb på Bergsåker förra veckan, då fick Ulf köra. Annars hade jag nog gasat för mycket.
Hur mycket gasade Ulf då?
- Jag sa att han skulle göra 1.20 full väg, men det blev 1.19 med några 1.13-speeder. Hästen såg perfekt ut och var okörd.
Vad tyckte Ulf?
- Jag såg på långt håll att han hade sitt bredaste leende efteråt, jag har aldrig sett honom så nöjd. Han tyckte att hästen kändes bättre än vid vinsterna.
Betyder det att formen är bättre på lördag än vid exempelvis senaste vinsten på Hagmyren?
- Ja, jag tror att den är betydligt bättre. Hästen kanske behövde det här breaket trots allt. Dessutom reste han bättre in till Bergsåker. Normalt brukar han inte gilla att åka i lastbilen. Han står och småknackar lite där bak, då får jag sätta mig hos honom. Jag tar en kaffetermos och sitter och sjunger för honom. Men nu var han helt lugn även för sig själv.

"Mycket större"
Nu är det debut på V75, hur känns det?
- Jag minns när Caramella B.F. gick som bäst, även om hon var hos Reijo när hon vann sina V75-lopp så tog hon två raka för mig i 100 000-kronorslopp på Solvalla. Det var stort, men det här känns ändå mycket större. Bungle Rain har jag ju byggt upp helt själv. Jag kommer att vara oerhört nervös så det är ingen idé att försöka göra någon intervju med mig innan loppet, bara så att alla vet.
Det blev innerspår igen, hur ser du på det?
- Det passar bra. Ulf får köra som han vill. Vill han göra en provstart innan tävlingarna med tanke på vad som hände senast får han det, detsamma med taktiken. Jag vet att hästen kan öppna snabbt och han kommer att tävla med open eye-huvudlag för första gången. Det hade han i jobbet på Bergsåker och blev mer alert. Tidigare har han alltid haft öppet.
Några ändringar i övrigt?
- Nej, det blir samma skor som vanligt och hans vanliga kolfibervagn. Vi har köpt en Ghost också, men den tänkte vi vänta med till nästa säsong.
Vad säger du till V75-spelarna som jagar jackpoten och 48 miljoner kronor?
- Jag vill inte säga att han vinner, den pressen vill jag slippa den här gången. Det är många andra väldigt bra hästar i loppet och jag tror inte att han blir favorit, det är skönt. Det enda jag ska göra är att se till att Ulf får köra en vältränad och pigg häst i full form. Sedan vet jag innerst inne hur bra han är, säger Elisabeth Lundholm.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-8 2140/6 0 20.3g 26
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-8 Ulf Ohlsson 2180/10 A 0 g 26
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 2140/10 C 0 g 66
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 2140/7 C 1 15.0 35
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-9 Ulf Ohlsson 2640/1 C 2 15.3 28
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 Ulf Ohlsson 2140/1 C 0 g 13
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-4 Daniel Olsson 2140/3 C str
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 Ulf Ohlsson 2140/4 C 1 16.8 13
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-7 Ulf Ohlsson 2140/8 B 2 15.0 19
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-2 Ulf Ohlsson 2160/12 A 1 17.1 15
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-6 Ulf Ohlsson 2140/7 C 1 16.0 14
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-6 Ulf Ohlsson 2148/9 B 1 19.2 17
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-2 John Östman 2140/5 C str
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 1640/5 D str
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-7 Ingvar Nyberg 2160/9 B 0 g 49
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-12 Daniel Olsson 2160/9 A 0 18.0g 48
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Elisabeth Lundholm 2160/12 C 0 g 82
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-3 Elisabeth Lundholm 2140/9 B str
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-8 Ulf Ohlsson 1640/5 C 0 g 40
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-5 Rikard N Skoglund 2160/12 A 0 g 22
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-7 Ulf Ohlsson 2640/1 D 2 16.0 31
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 Ulf Ohlsson 2160/10 B 1 15.4 18
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/4 D str
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-4 Ulf Ohlsson 2160/9 B 0 g 30ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se