Bugsy travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bugsy travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bugsy har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bugsy har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bugsy


Cleangame startade med 25 meters tillägg över grunddistansen 2 950 meter och körande tränaren Jean-Michel Bazire gjorde sig ingen br&ar..


Cleangame startade med 25 meters tillägg över grunddistansen 2 950 meter och körande tränaren Jean-Michel Bazire gjorde sig ingen brådska utan lät sin häst jogga med som första häst i andraspår en bra bit bakom täten. Men efter halva distansen lättade han på tömmarna och i ett nafs speedade Cleangame fram utvändigt ledaren Etonnant. Avslutningsvarvet tillbringade han till stor del i halvspår bakom ledaren men på upploppet lyfte Jean-Michel Bazire ut sin häst som säkert höll Bugsy Malone bakom sig hela vägen in i mål. Segern var värd närmare en halv miljon kronor och Cleangame noterades för mycket snabba kilometertiden 1.11,0.

Ola Johansson, Kanal 75


Givetvis ekade det tomt på läktarna, ändå har det sällan funnits så mycket ovisshet och spänning i luften som inför o..


Givetvis ekade det tomt på läktarna, ändå har det sällan funnits så mycket ovisshet och spänning i luften som inför onsdagens storlopp i Caen.
Det två månader långa tävlingsstoppet i Frankrike innebar att samtliga deltagare kom med svårbedömd dagsform till det första storloppet efter nystarten.
De franska favoritspelarna var uppenbarligen de som saknat totospelet mest då man tryckte ner segermaskinen Cleangame till 12 för 10, trots att loppet vimlade av topphästar.
Det blev dyrt då storfavoriten högg i galopp 800 meter från mål och förstörde sina chanser.
Istället körde Franck Ouvrie ett perfekt lopp bakom Earl Simon som forcerades till tät och sedan släppte till hårddragande Bugsy Malone.
När luckan kom i början av det evighetslånga upploppet stod det genast klart vad som skulle hända och Earl Simon närmast sprintade hem på lysande 1.11,0/2 450 meter voltstart.

Intresserade av att komma
Många är de vinnare av Prix des Ducs de Normandie som vandrat vidare till Elitloppet och svenskägde Earl Simon var på tal för en inbjudan redan innan den imponerande uppvisningen.
Det som återstår att se är hur Jarmo Niskanen – tidigare verksam i Sverige, som bara gjort en start i sitt forna hemland det senaste decenniet – ställer sig till att återvända med sin nya stjärna.
Att Earl Simon vore en härlig fransk krydda till Elitloppet kan ingen tvivla på efter onsdagens uppvisning och enligt sulkysport.se visade Niskanen efter loppet intresse av att komma till Solvalla:
- Vi är intresserade av att åka med Earl Simon till Elitloppet, om vi blir inbjudna. Det är alla restriktioner runt coronapandemin som kan vara största problemet. säger Jarmo Niskanen till Sulkysport.
Earl Simon belönades med motsvarande en halv miljon kronor för segern.
Tvåa slutade Enino du Pommereaux och trea Bold Eagle.

Robin Johansson, Kanal 75


Vikens High Yield har förvisso gjort många fina insatser för sin tidigare tränare Mikael Fellbrandt, men Axevallatränaren, som ocks&ar..


Vikens High Yield har förvisso gjort många fina insatser för sin tidigare tränare Mikael Fellbrandt, men Axevallatränaren, som också har fött upp och äger hästen, ångrar knappast att han lät Robert Bergh ta över ansvaret för sexåringen i höstas. Fram till onsdagen hade det blivit en seger på tre starter i den nya regin och Vikens High Yield kom närmast från en mersmakande tredjeplats i V75. Den här gången räckte det hela vägen och sättet segern bärgades på imponerade. Trots mycket snabba 1.08,6 första 500 meter för att komma till ledningen och varvning på 1.11,1 hade Vikens High Yield mod och styrka att gå undan till säker triumf på 1.11,0 över 1 640 meter med autostart. En prestation som räcker i högre klasser.
I det efterföljande loppet på Åby satt Robert Bergh upp bakom Mellby Drake. Den tvåfaldige miljonären gjorde sin första Sverigestart efter en Frankrikesejour och även han vann från ledningen. Den fick han överta knappa varvet från mål, av Xlnt Chili Tripel som tvingats öppna första 500 meterna på brutala 1.06,7, och i en tät slutstrid höll han nosen först på kilometertiden 1.11,6 över 1 640 meter med autostart.
Före dubbeln på Åbytravet hade Robert Bergh tagit en tränarseger på Solvalla. Där serverade Dwight Pieters Ivory di Quattro ett lopp i andra par utvändigt och när han vred på till anfall på den sista bortre långsidan klädde hästen enkelt av motståndet och vann till synes med gott om krafter i behåll.

Enda stoet spurtade ner grabbarna
Jerry Riordan-tränade Alpha K. var ensamt sto mot tolv grabbar i sitt lopp. Hon var också ensam på banan sista biten in mot mål. Till 38 gånger pengarna på vinnarspelet och spelad på blott tre procent på V86 svepte hon förbi konkurrenterna i tredje och fjärdespår i slutkurvan innan hon på upploppet stack hon undan till överlägsen seger med Victor Rosleff i sulkyn. En årsdebut som heter duga!
Ken Ecce såg till att det blev en dansk seger på Åby när han satte dit egentränade Bugsy.

Segergest avslutade kvällen
Cobbys Nana, tränad av Marcus Mathisen och körd av Rikard N Skoglund, gjorde en femstjärnig prestation på Solvalla när hon enkelt plockade ner ledande favoriten Super Sarah från positionen som första häst i andraspår. I långloppet på huvudstadsbanan skrällde Christer Otterström-tränade Staro Mojito tillsammans med Maxime Marais innan Åke Lindblom bjöd på segergest när han rundade av omgången med Chapuy på kvällens snabbaste segertid, 1.10,9 över 1 640 meter med autostart.
Det gjorde att utdelningen för åtta rätt på V86 landade på 62 754 kronor. För sju rätt uppgick belöningen till 592 kronor och sex rätt betalade 56 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Det finns inga svenska hästar eller kuskar med i söndagens storlopp Grand Prix de Wallonie i Mons i Belgien. Drygt 720 000 kronor väntar vinnaren..


Det finns inga svenska hästar eller kuskar med i söndagens storlopp Grand Prix de Wallonie i Mons i Belgien. Drygt 720 000 kronor väntar vinnaren och favorit blir troligen Bold Eagle som för första gången får Tony Le Beller i sulkyn.
Bold Eagle vann loppet 2017 och i fjol vann Aubrion du Gers.

Startlista
Grand Prix de Wallonie
2 300 meter autostart
1. Billie de Montfort - Gabriele Gelormini
2. Tiger Danover - Julien Travers
3. Valko Jenilat - Marius Coignard
4. Bugsy Malone - Jos Verbeeck
5. Tony Gio - Vincenzo Piscuoglio
6. Ultimate du Rib - Christophe de Groote
7. Beau Gamin - Jules Jr van den Putte
8. Bold Eagle - Tony Le Beller
9. Bon Copain - Dominik Locqueneux
10. Valokaja Hindö - Christophe Martens
11. Cicero Noa - Nico Dhaenens
12. Cyriel d'Atom - Gerard Vergaerde
13. Romanesque - Hanna Huygens
Förstapris: drygt 720 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Runt klockan 16.45 på onsdagen går starten av Prix des Ducs de Normandie i franska Caen. Ett voltstartslopp över 2450 meter med cirka 700 ..


Runt klockan 16.45 på onsdagen går starten av Prix des Ducs de Normandie i franska Caen. Ett voltstartslopp över 2450 meter med cirka 700 000 kronor till vinnaren.
Favorit i loppet blir Jean Michel Bazires Aubrion du Gers, världens bästa valack som är klar för Elitloppet. Valacken är titelförsvarare i Caen och kretsen runt Bold Eagle säger till franska medier att man inte räknar med att kunna rå på Bazires häst den här gången.
Ägaren Pierre Pilarski och tränaren Sebastien Guarato ser loppet som en uppladdning inför sommarens bravader som enligt planen bland annat ska innehålla två lopp i Sverige i juli och augusti.
Bold Eagle matchas för Hugo Åbergs Memorial på Jägersro tisdagen 30 juli och Åby Stora pris lördagen 10 augusti.
Det blir första gången Björn Goop kör den franske hästen i lopp. Bold Eagle har under våren strukits från ett par lopp där den svenske kusken varit påtänkt att köra.

Startlista
Prix des Ducs de Normandie
2 540 meter voltstart

1. Al Capone Jet – Sebastien Ernault
2. Clara du Pontseuil – Pierre Yves Verva
3. Alamo du Goutier – Vincent Hebert
4. Romanesque – Gabriele Gelormini
5. Ange de Lune – Mathieu Abrivard
6. Coquin Bebe – Anthony Barrier
7. Bugsy Malone – Yoann Lebourgeois
8. Django Riff – Jean Philippe Monclin
9. Traders – David Thomain
10. Billie de Montfort – Eric Raffin
11. Aubrion du Gers – Jean Michel Bazire
12. Bold Eagle – Björn Goop
Förstapris: cirka 700 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Frankrikes etta Jean-Michel Bazire bjöds nyligen in till Elitloppet på Solvalla och tackade ja med ”världens bäste valack” Aubr..


Frankrikes etta Jean-Michel Bazire bjöds nyligen in till Elitloppet på Solvalla och tackade ja med ”världens bäste valack” Aubrion du Gers.
På onsdagen blev det ett lopp på vägen i Angers. Jean-Michel Bazire startade med 50 meters tillägg över grunddistansen 3100 meter och körde lite på chans.
Aubrion du Gers kördes till ledningen tidigt men fick släppa ifrån sig densamma och Jean-Michel Bazire såg ett tag ut att ha kört sig fast.
Luckan kom när utvändig häst galopperade i början av upploppet och avslutningen blev visslande och valacken hann precis fånga in Bugsy Malone ett stycke före mål.
Segertiden skrevs till 1.12.8 över 3150 meter.
Onsdagens seger var den 13:e i svit för Aubrion du Gers som alltså blir en av de 16 hästarna i Elitloppet i slutet av maj.
Kvartetten hästar som fått inbjudningar till Elitloppet är: Readly Express och Propulsion från Sverige, samt franska Dijon och Aubrion du Gers.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-24 2018-12-24 Danmark-4 Mads Hviid Nielsen 2140/8 B 3 98
2018-12-02 2018-12-02 Danmark-2 Mads Hviid Nielsen 2160/6 C 3 43
2018-10-24 2018-10-24 Åby-1 Mads H Nielsen 2140/4 D 0 g 68
2018-10-08 2018-10-08 Danmark-8 Mads Hviid Nielsen 1640/5 D 1 22
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-6 Ken Ecce 2160/9 C 0 g 131
2019-10-06 2019-10-06 Charlottenlund-3 Ken Ecce 2000/6 B 1 35
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-2 Ken Ecce 2140/1 C 4 14.9 88
2019-08-20 2019-08-20 Åby-7 Ken Ecce 2160/11 B 0 g 65
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-8 Ken Ecce 2160/6 C 4 15.7 61
2019-05-22 2019-05-22 Åby-3 Mads H Nielsen 2140/4 D 3 15.1 127
2019-04-28 2019-04-28 Danmark-3 Mads Hviid Nielsen 2060/6 D 0 88
2020-11-22 2020-11-22 Danmark-9 Ken Ecce 2140/2 B 3 27
2020-11-06 2020-11-06 Danmark-6 Ken Ecce 2140/2 D 3 364
2020-10-23 2020-10-23 Charlottenlund-4 Ken Ecce 2000/1 C 1 29
2020-10-02 2020-10-02 Danmark-6 Ken Ecce 1600/8 D 0 375
2020-09-20 2020-09-20 Danmark-6 Ken Ecce 2140/2 D 0
2020-08-30 2020-08-30 Charlottenlund-9 Ken Ecce 2000/9 D 5 14.1 299
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-4 Ken Ecce 2140/2 C 5 14.6 58
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-6 Ken Ecce 2140/11 B 5 15.1 40
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-3 Ken Ecce 2640/2 B 1 15.2 40
2020-06-10 2020-06-10 Danmark-6 Ken Ecce 1900/7 B 2 60
2020-04-08 2020-04-08 Åby-6 Ken Ecce 2140/1 C 0 15.5 55
2020-03-25 2020-03-25 Åby-7 Ken Ecce 2640/3 B 1 15.1 86
2020-03-15 2020-03-15 Charlottenlund-3 Ken Ecce 2000/9 B 0ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se