Bugatti Hall travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bugatti Hall travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bugatti Hall har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bugatti Hall har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bugatti Hall


 Lördagen på Solvalla har alla förutsättningar att bli årets bästa travdag hittills i landet.Förutom STL-finaler med v..


 Lördagen på Solvalla har alla förutsättningar att bli årets bästa travdag hittills i landet.
Förutom STL-finaler med vårvinterns bästa hästar på V75® så förgylls omgången av ett Margatera-lopp för fyraåringar. Här möts kullens båda kungar för första gången. Tetrick Wania som sopade rent som tvååring innan han försvann från tävlingsbanan och fjolårets dominant Bedazzled Sox.
För Claes Sjöströms jämnårige Bugatti Hall är det däremot en annan uppgift som gäller.
Hästen skrällvann ett Margareta-lopp i lägre klass i början av februari och går nu ut i klass II-finalen (V75-6) efter att han vunnit sitt försök från ”hopplösa” spår 12.
En oväntat snabb marsch uppåt efter en ganska anonym säsong som treåring.
- Vi var väldigt optimistiska fram till Margareta-loppet och tyckte att han hade utvecklats otroligt fint. Sedan har det bara gått på räls efter det också., han har fortsatt att utvecklas för varje lopp han har gjort efter det, berättar Sjöström för podden ”V75 Lördag hela veckan” och fortsätter:
- Han har känts fin hela tiden, tagit loppen på rätt sätt och gått framåt med dem. Jag tror att han kommer i sin allra bästa form. Så känns det som hemma i alla fall. De här små justeringarna som vi har förfinat och tagit någon växel i taget och har också givit väldigt bra effekt. Senast tyckte jag var absolut det bästa jag känt honom någon gång. Jänkarvagnen och barfota fram kändes absolut som att det var helt rätt för honom. Han kändes både snabbare och spänstigare med den balansjusteringen. Även om han fick det snällt invändigt på sista långsidan var det ändå väldigt bra att spurta ner ett helt fält så.
Är han redo att göra sitt livs bästa prestation hittills på lördag?
- Det känns i alla fall lika bra som inför Örebro så någonstans i trakterna tror jag att han kan vara.
Hur snabb kan han vara första 200 meterna?
- Det blir lite spännande att testa. Han har inte haft något spår som gjort att det har varit läge att ladda från start egentligen någon gång sedan han kom igång och utvecklades så här fint de fem senaste starterna. Jag har en känsla av att han ska kunna öppna rätt bra, men hur bra blir spännande att se på lördag. Med ett sådant spår är man absolut intresserad av att köra om de bästa positionerna.

”Då vet man att det inte är omöjligt”
En som garanterat inte kommer att köra om ledningen är 15 Breeze som startar ensam på dubbla tillägg med 14 hästar att runda i V75-4. Precis en sådan uppgift som hästen hade på Bergsåker för två starter sedan då hon blåste hela fältet över upploppsrakan.
I senaste starten hade hon spår 12 bakom bilen och kunde inte göra om bedriften från femte par utvändigt i ett lopp som gick betydligt snabbare till slut.
- Hon kändes jättebra i loppet, men det var en omöjlig uppgift från det läget vi hade. Jag tycker att hon känts formstark sedan vi startade igång den här säsongen och bara kommit undan för undan mer och mer.
Kan hon vara ännu bättre på lördag?
- Jag tror likadan är väldigt rimligt att tro. Det känns som att hon är uppe i full form och hon ligger jämnt där.
Tål hon att gå med i spåren och dras fram och sedan speeda?
- Det är lite beroende på. Ju mer ute i spåren man är och vinglar, desto mindre blir vinstchansen. Ju närmare jag kan hålla mig de två innersta spåren, desto mer ökar chanserna. Men då är också risken större att man får trafikproblem och hästar i vägen. Jag får köra lite känsla och chansa lite grann såklart.
Voltstart innebär att hästen inte kan tävla med amerikansk sulky.
- Det är ett minus, men det blir inte lika stort minus när alla andra också måste köra med vanlig sulky. Det blir inte dubbel effekt då utan då blir det bara lite sämre, säger Sjöström som inte verkar helt främmande för att man kan göra om bedriften från Bergsåker.
- Jag trodde inte att det gick att göra en gång, men när man väl har gjort det en gång då vet man att det inte är omöjligt.

Vill prova i ledningen
Sjöströms tredje häst är speedfenomenet Eddy West som drog spår 5 i gulddivisionsfinalen C Th Ericssons Memorial med en halv miljon kronor till vinnaren.
- Spåret är väldigt bra. Det som är lite beklagligt är att Chapuy är innanför, det är inte jätteroligt att ha den på fel sida. Den är väldigt svår att ta sig förbi, det tror jag inte att någon klarar av i ett initialt läge i alla fall.
Är du intresserad av ledningen?
- Det skulle väl vara trevligt att prova det någon gång, det var ett tag sedan. Hellre ledningen än utvändigt i alla fall. Han gick i ledningen på Örebro för fem starter sedan, fast då blev det ett ganska långsamt förstavarv och inte riktigt något prov på hur han klarar fullt tempo. Men det skulle vara spännande att prova igen.
Efter idel starka prestationer under vintern svek hästen i den senaste guldfinalen över lång disdtans på Bergsåker i februari.
- Jag tror att det berodde på tre-fyra småfaktorer. Resan, han tävlar ofta lite bättre på hemmaplan. Banan blev lite hårdare sista loppen på kvällen, det kändes som att det var lite i stummaste laget för honom då. Men den var nästan lika stum på Solvalla senast, men nu kändes det mycket bättre. Sedan var tempot och positionen med lågt tempo första varvet och att gå ute i spåren i högt tempo andra varvet inte heller positivt. Det var ett gäng faktorer som gjorde att det inte var topprestation den dagen.
Som han kändes senast, är han tillbaka då?
- Det tycker jag att det känns som. Det fanns inget att anmärka på i prestationen senast, det kändes precis som det brukar.
Är Eddy en häst som är bra över vintern och nu när det börjar bli lite snabbare förutsättningar så går han tillbaka?
- Jag tycker att han tävlar bra året runt. Han är en häst som gillar rutiner, så han har fått starta på vinter och sommar, men har lite längre pauser mellan vissa lopp. Det blir en eller två månaders paus, men inga långa träningsuppehåll. Han gillar att starta på kontinuerligt och jag tycker att resultaten har varit lika bra på sommaren som på vintern. Det som han är lite känslig för är löpningsförloppen. Han är ingen som gillar när det blir fel för honom. Där har vi också lagt upp taktiken många gånger och kört på ett sådant sätt. Passar bara upplägget honom så tror jag absolut att han kommer att göra ett bra lopp, säger Claes Sjöström.

Kanal 75


I travsportens värld kommer infaller våren 1 mars då hästarna får tävla utan skor på hovarna.Och det blev barfotadansarna..


I travsportens värld kommer infaller våren 1 mars då hästarna får tävla utan skor på hovarna.
Och det blev barfotadansarna som kom att dominera vårens första V75 på Örebrotravet.
Fyra av sju avdelningar vanns av hästar som tävlade barfota runt om och en som tävlande utan framskor.
Den som imponerade allra mest var King of Everything.
Hästen kom från färsk seger på V75 från ledarryggen.
Tränaren Claes Svensson hade sin uppfattning klar inför loppet där hans egenägda sjuåring sågs som värste utmanaren till omgångens största favorit Borups Victory.
- Jag tycker att hästen är bäst bakifrån. Om jag kört loppet så hade jag släppt ledningen, klargjorde Svensson inför start, men fyllde snabbt i att kusken Magnus A Djuse kanske hade andra planer.
Förutom att King of Everything skulle tävla utan skor fanns ytterligare en faktor i att han skulle få på sig en amerikansk sulky för första gången i karriären.
Claes Svensson var en gång i tiden pionjär på området då han firade stora framgångar i den unika Joyride-vagnen där kusken satt framåtlutad med benen under sig.
Den amerikanska vagnen är något av motsatsen där man ska luta sig maximalt för att få tyngdpunkten långt bak.
- Jag kör aldrig i jänkarvagnen själv eftersom jag inte tycker om den, jag sitter dåligt i den. Många påstår att det kan ge en extraeffekt, särskilt när hästarna går i ledningen. Det är väl det som talar för att han skulle kunna gå där idag, fortsatte Svensson inför loppet.
Det var försnacket.
I verkligheten blev det aldrig någon diskussion, vare sig om taktik eller vem som var bäst.
Magnus A Djuse brakade loss bakom startbilen, drog i flera längders ledning mest hela vägen och åkte ifrån konkurrenterna på vassa 1.12,0/2 140 meter autostart i en magnifik uppvisning.
- En otroligt fin häst. Han öppnade snabbt utan att jag behövde ladda, sedan vet jag inte hur fort det gick första varvet, men det var väl som att skära i smör ungefär, han bara flöt fram. Claes tycker ju att hästen är bättre bakifrån, men han är en klok och rutinerad herre som sa att jag fick köra som jag vill. Det kändes ruggigt bra hela vägen och jag hade aldrig någon torskfrossa. Vagnen gjorde väl sitt till, men det är hästen som springer och inte vagnen. Claes har gjort ett väldigt bra tränarjobb som fått tillbaka honom efter en gaffelbandskada, det brukar vara svårt, konstaterade ”Årets kusk” 2022.

Dubbel för Jepson
Storebror Mats E Djuse ville inte vara sämre och använde samma segerrecept bakom Jörgen Westholm-tränade Castor the Star sedan man problemlöst försvarat ledningen från innerspår.
Spets och slut utan skor blev det även för hemmaidolen Chapuy som försvarade sig ärligt mot uppvaktande Spickleback Face sista halvvarvet.
- Det är en underbar häst. Han är fantastisk, jag vet inte om jag haft någon häst som utvecklats som nioåring, han är helt otrolig. Nu fick jag bestämma en bit och det underlättade förstås, mös Åke Lindblom som hade råd att köra fyra tiondelar långsammare än i klassen under.
Carl Johan Jepson tog en trippel i lördags och följde upp med en skrälldubbel där han började med att slugga Jörgen S Eriksson-tränade Solkattens Eros förbi ledande Hard Center i sista stegen före mål.
Det följdes upp med en ännu mer oväntad vinnare när Ninja Zon spårade Diamantstoet hela vägen.
Helt enligt tränaren Stefan Granlunds ritningar.
- Stefan hade feeling för att det skulle kunna räcka idag, han trodde på bra chans. Då var det bara att spänna bågen och hästen var jättebra, förklarade landets hetaste kusk på V75.

Blev less och hittade segervägen
Att det gick att vinna med skor visade även Athena Face då hon krigade sig främst i en tuff slutstrid för Adrian Kolgjini.
Bugatti Hall satte punkt för omgången genom att speeda förbi samtliga trots positionsproblem från sämsta utgångsläget bakom startbilen.
- Jag var på väg ut i tredjespår efter ett knappt varv, men då blev det fullt framför. Sedan var jag på väg igen 1 150 meter kvar, men då blev det samma sak. Då blev jag lite less och chansade invändigt, förklarade Claes Sjöström de taktiska val som ledde till vinnarcirkeln och såg till att V75 betalade 46 471 kronor för sju rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Under helgen var en av systrarna på besök hos lagledaren och hennes sambo i Norrtälje. Familjen är ursprungligen från Värmland o..


Under helgen var en av systrarna på besök hos lagledaren och hennes sambo i Norrtälje. Familjen är ursprungligen från Värmland och systern arbetar som hästskötare med travhästar. Familjen med systrar, bror samt deras respektive har sedan tidigare ett lag på ATG Tillsammans som de då och då använder för att spela på trav.
– Pappa är också med och mamma var även med just den här gången. Men vi hade inte spelat på jättelänge innan i lördags, berättar lagledaren.

Blandat ihop hästnamnen
Men i helgen bestämde de sig för att spela på V75. De två systrarna satte sig med lagledarens sambo och tog ut hästarna. Ett bra teamwork gjorde att systemet satt.
– Vi gjorde det rätt snabbt, för vi ville ha tid att göra annat. Min syster har en del kunskap om hästar och jag hade blandat ihop ett namn på en häst. Och då tyckte vi inte att vi kunde ta bort den.
Hästen som de fick med på systemet på grund av namnet var Bugatti Hall som vann till låg procent i V75-4.
– Jag vet att det fanns en bra häst som hette Bugatti. Men då sa min syster att hon trodde jag menade Bugatti Miles. Men vi kollade ändå på Bugatti Hall och såg på resultatraden att den hade vunnit varannan gång på slutet. Senast kom den tvåa och då sa vi att då är det dags att den vinner den här gången. Vi hade både tur och flyt, skrattar hon.
Att den andra skrällen, Chestnut Hill i gulddivisionen, kom med på systemet var systerns förtjänst.
– Min syster har koll på travet och sedan hade hon även hört att de nämnt Chestnut Hill i ”Vass eller Kass”, förklarar lagledaren.
Lagledarens sambo var den som såg till att Daniel Wäjerstens favoritduo Chitchat och Borups Victory spikades.
– Vi som la systemet fick till en bra kombination helt enkelt.

”Var i chock”
På eftermiddagen följde de sedan tävlingarna tillsammans. När loppen gick in ett efter ett blev till slut de 16 andelarna på 30 kronor värda hela 51 861 kronor styck.
– Det var helt sjukt faktiskt, vi fattade ingenting. Det var häftigt. Min syster sliter mycket som hästskötare och det är verkligen ett intresse för henne. Så det var kul att hon fick vinna. Vanligtvis är det min bror som har tur i spel, säger lagledaren.
Lördagskvällen firades sedan med middag och skumpa som lades på kylning direkt efter att sista loppet var avgjort.
– Vi hade en trevlig kväll, men vi var i chock. Det blir plötsligt så himla mycket möjligheter nu. Min bror ska renovera ett kök och någon ska resa, säger en glad vinnare om vad vinstpengarna ska användas till.

Julia Björklund


Solvallatränaren Stefan Melander har köpt många hästar i Nordamerika. Chestnut Hill är en av dem. Men inför lördagens tä..


Solvallatränaren Stefan Melander har köpt många hästar i Nordamerika. Chestnut Hill är en av dem. Men inför lördagens tävlingar på huvudstadsbanan hade inte sexåringen gjort allt för mycket väsen av sig på svensk mark. Kanske lossnar det nu? Efter att lopp i tredje par invändigt och i rygg på ledaren spurtade han hem lördagens gulddivision.
- I sista sväng kändes det som att jag hade torrt spurtkrut och när luckan kom svarade han som en tiger. Jag ryckte tussarna men han sprang själv upploppet ner. Väldigt trevlig häst och när man vinner blir det ännu trevligare, kommenterade kusken Rikard N Skoglund.
Catarina Lundström, sambo med Stefan Melander, hade en förklaring till varför hästen slog till nu.
- När Nuncio flyttade från stallet klev Milligan’s School fram och blev kung. Och nu när Milligan’s har flyttat vinner den här.
Nuncio sprang in 28 miljoner kronor och Milligan’s School nästan 18 miljoner. Med 5,9 miljoner kronor på vinstkontot har Chestnut Hill en bit kvar till de siffrorna. Men kanske har hans tid som regent i stall Melander bara börjat...

Enkelt för hockey-hästen
Karriären har inte gått spikrakt för Borups Victory. Men till ishockeyikonen Mats Sundins och övriga delägares stora glädje har han hittat rätt sedan han i somras kom i träning hos Daniel Wäjersten. Två segrar och en andraplats på tre starter var femåringens facit inför finalen i bronsdivisionen, som han vann i överlägsen stil sedan han körts till ledningen efter ett halvvarv.
- Det var lite körning från början men det kändes väldigt bra efter 300-400 meter. Han kändes väldigt fin i travet och allting. Han kanske inte var lika rapp som senast men jag är ändå väldigt nöjd med honom, sa Bergsåkertränaren.

Kross i Margaretas
Claes Sjöström fick nöja sig med andraplatsen med Eddy West i gulddivisionen men i Margaretas Tidiga Unghästserie för fyraåriga hingstar och valacker blev det en fullträff. Trots en obarmhärtigt tung slutrunda i tredjespår hade Bugatti Hall hjärta och lungor att tugga ner motståndet.
- Jag är supernöjd med hästen. Det var till och med ett par pinnhål bättra än vad jag kunde ha önskat mig, sa Solvallatränaren.
Övriga avdelningar i Margaretas Tidiga Unghästserie kördes utanför V75. Bland de treåriga grabbarna stod Vegas Wania i en klass för sig, loppet för treåriga ston vanns av Frustration och i de ett år äldre damernas uppgörelse skar Bikana Wine mållinjen som etta.

Vinnarskallar gjorde upp
Klass I-finalen bjöd på en rafflande upploppsstrid mellan Likeaboss och Bottnas Idol. Båda hästarna hade fått göra mycket arbete under vägen och visade härlig inställning när de kämpade sida vid sida den sita biten. Längsta strået drog Bottnas Idol.
- Han är ärlig och jag vet att han går hela vägen till mål, men Elias häst var bra den också, så det var ett roligt upplopp med två hästar som verkligen ville vara först, sa vinnarens tränare och kusk Preben Sövik.
Även klass II-finalen blev en uppgörelse i publikens smak. Marabou Brodda försökte rycka undan i ledningen och hade länge segern på gaffeln. Men bakifrån kom favoritspelade Chitchat med en visslande spurt och när mållinjen skars hade han nosen först.
- Han gjorde det riktigt starkt sista 700. Det är en riktigt fin häst och det är nog utveckling kvar i honom, sa Daniel Wäjersten om sin adept.
Pär Ländins Axel Ruda spurtade hem silverdivisionens final med Ulf Ohlsson i sulkyn och finalen av i diamantstoet gick segern till Ola Samuelsson-tränade Heroine Darling och Stefan Persson.
Det var jackpot på V75 och de som lyckades pricka in samtliga vinnare fick för det 778 460 kronor. Sex rätt delade ut 2 561 kronor och fem rätt 145 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Riina Rekilä blev känd för den svenska travpubliken när hon för två år sedan radade upp segrarna med Tetrick Wania. Den d&a..


Riina Rekilä blev känd för den svenska travpubliken när hon för två år sedan radade upp segrarna med Tetrick Wania. Den då tvåårige hingsten imponerade enormt när han tog fem raka segrar och trots galopp pulveriserade motståndet i Svensk Uppfödningslöpning. Nu har finländskan en ny unghäst av toppkvalité. Tetrick Wanias lillebror Vegas Vania slutade i fjol trea i Svensk Uppfödningslöpning och när han på lördagen gjorde första starten som treåring bärgade han enkelt segerchecken på 300 000 kronor i Margaretas Tidiga Unghästserie.
- Det är kul att sitta bakom honom. Han gör jobbet själv och det är bara att åka med. Han skulle ha kunnat gå mycket fortare men jag vill spara det, det är lite kallt och så där, sa Riina Rekilä efter att Vegas Wania tagit karriärens tredje triumf i femte starten från ledningen.
Mamma till Tetrick Wania och Vegas Wania är Random Destiny. Ett sto som tjänade 5,5 miljoner kronor på tävlingsbanan innan hon gick till avel och visade sig vara en supermamma. Utöver Wania-bröderna har hon även lämnat kanadensaren Walner, som efter en framgångsrik tävlingskarriär nu är eftertraktad avelshingst.
- Random Destiny är ett otroligt bra fölsto och var ett jättefint sto själv. Hon är min stjärna och den jag håller högst av alla hästar som jag har haft, sa Riina Rekilä.

Enkelt för Frustration
I loppet för treåriga ston infriade Mattias Djuses jättetalang Frustration favoritspelarnas förväntningar i händerna på Magnus A Djuse, loppet för fyraåriga hingstar och valacker såg Claes Sjöström-tränade skrällen Bugatti Hall som vinnare och bland de fyraåriga stona drog Johan Untersteiners Bikana Wine det längsta strået.

Ola Johansson, Kanal 75


Det är en något jetlaggad Clas Sjöström som gästar veckans avsnitt av podden V75® - lördag hela veckan. Han har tillbringat d..


Det är en något jetlaggad Clas Sjöström som gästar veckans avsnitt av podden V75® - lördag hela veckan. Han har tillbringat den senaste veckan i karibiska farvatten och kom hem lagom till att startlistorna till helgens V75 på Solvalla blev klara.
- Vi utgick från Orlando och åkte ner runt Bahamas, Saint-Martin, Virgin Island och ett par stopp till, berättar han i podden, innan samtalet går in på helgens övningar på huvudstadsbanan.
Att hans frånvaro från stallet skulle ha påverkat hästarnas form negativt tror inte soldyrkaren.
- Det brukar nästan vara tvärtom, av erfarenhet att döma. Oftast har hästarna hunnit vila upp sig från mig och vara i väldigt bra form.
- Man gör kanske ett lite förenklat schema när man är borta, för att inte komplicera det, och ibland kan det faktiskt vara en fördel.

Tränar fint men kanske inte toppform
V75 lockar med en jackpot som kan göra en ensam vinnare med sju rätt 55 miljoner kronor rikare. Claes Sjöström har två hästar till start inom ramen för miljonspelet och i högsta klassen får han bära favoritskapet tillsammans med Eddy West (V75-3).
- Träningsrapporterna har varit fina och Viktor (Malmrot) som sköter honom har varit väldigt nöjd med honom och tyckt att han har känts jättefin.
Sjuåringen ståtar med fyra segrar och två andraplatser på sina sex senaste starter, men nu har han inte tävlat på över en månad och efter senaste loppet blev han vaccinerad och avmaskad och fick vila i tio dagar.
- Det klart att han fick det lite lugnare där och det är lite långt mellan starterna för att jag ska vara helt säker på var formen är någonstans. Men han är en väldigt snabb och speedig häst, ganska lättränad, så jag tycker inte att det brukar behövas så mycket för att han ska vara i form igen, säger Claes Sjöström.
Distansen den här gången är 2 140 meter och Eddy West lottades till nummer nio bakom startbilen.
- Man kanske inte lägger upp styrningen överdrivet offensivt från ett sånt här läge även om man blir hårt spelad, på grund av att det är lite längre mellan starterna och att han har en matchningsplan som har legat nu, att det skulle vara paus inför det här och sedan har han tre täta starterna kommande, och förhoppningsvis någon final i det här meetinget. Så formen ska kanske inte vara som allra bäst den här gången utan komma i de här tre starterna som kommer. Det finns någon guldfinal i slutet på mars som skulle vara trevlig att vara med i.

Kraftigt på gång efter trög start
Årets första omgång i Margaretas Tidiga Unghästserie avgörs under lördagen och avdelningen för fyraåriga hingstar och valacker är placerad inom V75. Loppet över 2 140 meter är stängt vid 250 000 kronor intjänat och med nummer tio bakom bilen startar Claes Sjöströms framtidshopp Bugatti Hall (V75-4).
- Det är en Nuncio-avkomma som kom igång lite sent som treåring och hade lite problem med utvecklingen tidigt på treåringssäsongen, men som har tagit i kapp det under andra halvan av treåringssäsongen och börjar fyraåringssäsongen på ett bra sätt. Det är väl anledningen till att han får fortsätta att tävla på här under vintern, så att han ska försöka att utvecklas och koma i kapp fyraåringskullen lite grann.
Tio starter har så här långt resulterat i två segrar, fyra andraplatser och en tredjeplats för Bugatti Hall. Nu kan han lägga hovarna på sin fetaste segercheck hittills, 300 000 kronor.
- Jag tror att han kommer att göra en bra prestation. Han har egentligen gjort bra prestationer hela tiden på sistone och jag tycker också att de blir lite bättre för varje gång han är ute.
- Jag tycker att han är under utveckling och ingen av hästarna i loppet har någon stjärnstatus än, utan alla är ”up-and-coming”. Det är jämnt men jag tycker inte att någon sticker ut och ser oslagbar ut.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-12-16 2022-12-16 Solvalla-5 Claes Sjöström 2140/5 B 1 16.4 14
2022-11-30 2022-11-30 Solvalla-6 Claes Sjöström 2140/11 B 2 15.2 24
2022-11-05 2022-11-05 Visby-7 Claes Sjöström 1620/5 A 1 16.2 14
2022-10-19 2022-10-19 Solvalla-3 Claes Sjöström 2140/1 C 2 14.4 74
2022-10-05 2022-10-05 Solvalla-3 Claes Sjöström 2140/7 B 3 15.6 55
2022-09-21 2022-09-21 Solvalla-4 Zeb Jonasson 2140/8 D 0 15.9 813
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-2 Claes Sjöström 2140/2 B 2 16.9 111
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-1 Claes Sjöström 2140/8 D 0 17.6 391
2022-06-17 2022-06-17 Visby-1 Claes Sjöström 2120/5 D 0 g 26
2023-10-10 2023-10-10 Bollnäs-4 Claes Sjöström 2640/7 A 5 15.0 44
2023-09-17 2023-09-17 Rättvik-5 Claes Sjöström 2140/6 A 4 14.1 20
2023-08-22 2023-08-22 Jägersro Trav-7 Claes Sjöström 2640/7 C 0 13.8 410
2023-08-02 2023-08-02 Visby-3 Claes Sjöström 1620/6 B 6 11.4 54
2023-07-20 2023-07-20 Visby-3 Claes Sjöström 2120/12 B 1 12.5 18
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-10 Claes Sjöström 2140/5 D 0 13.0 174
2023-04-06 2023-04-06 Gävle-11 Claes Sjöström 2140/8 D 6 14.2 213
2023-03-25 2023-03-25 Solvalla-10 Claes Sjöström 2140/5 D 8 13.6 36
2023-03-04 2023-03-04 Örebro-11 Claes Sjöström 2609/12 C 1 15.1 69
2023-02-15 2023-02-15 Solvalla-7 Claes Sjöström 2140/9 B 4 15.0 30
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-8 Claes Sjöström 2140/10 D 1 14.1 162
2023-01-11 2023-01-11 Solvalla-9 Claes Sjöström 2140/5 C 2 14.6 52
2024-05-16 2024-05-16 Visby-9 Claes Sjöström 2140/12 B 1 15.3 14
2024-04-09 2024-04-09 Eskilstuna-6 Claes Sjöström 2640/9 C 5 14.7 151
2024-03-19 2024-03-19 Eskilstuna-9 Claes Sjöström 2140/10 B 4 13.9 65
2024-03-06 2024-03-06 Solvalla-5 Viktor Malmrot 2640/9 B 0 14.7 136ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se