Brunello Hall travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Brunello Hall travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Brunello Hall har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-6 Oskar Florhed 2140/1 B

Nyheter för travhäst Brunello Hall


Sister Sledge gjorde tredje starten på svensk mark och hon är fortfarande obesegrad i sin nya regi Daniel Redén. Han ropade in henne på ..


Sister Sledge gjorde tredje starten på svensk mark och hon är fortfarande obesegrad i sin nya regi Daniel Redén. Han ropade in henne på Harrisburg-auktionen i fjol för 265 000 dollar och det ser ut att vara väl investerade pengar. Det fyraåriga stoet gick ut mot hingstarna i Fyraåringseliten och imponerade oerhört. Hon öppnade snabbt bakom bilen och tog ledningen. Men det kostade 1.08,8 första 500 metrarna och kort senare kom Alessandro Gocciadoro bombandes med Bepi Bi. Den italienska hästen pressade stenhårt utvändigt om Sister Sledge hela slutrundan och man kom upp till varvet på 1.08,9. De båda duellerade sida vid sida upploppet ner och när man kanske trodde att Bepi Bi skulle koppla greppet, så vägrade Sister Sledge att ge sig för Gocciadoros monster. Hon sträckte ärligt och berömvärt på sig och höll undan knappt på tiden 1.09,1/1640a.
Kraftigt överbetyg naturligtvis till Bepi Bi som var enormt tapper tvåa från dödens. Trea på avstånd blev Henry Flyer Sisu.
– Ett ruggigt häftigt lopp. Han var fantastiskt bra och Gocciadoros häst var heroisk, sa Örjan Kihlström.

Elitsprintern till Night Brodde
Night Brodde imponerade stort när han tog hem Elitsprintern efter ledning från start till mål. Conrad Lugauer skickade iväg Night Brodde rejält som öppnade maximalt från innerspåret bakom bilen. Han höll ut självaste startkatapulten Disco Volante, som sedan galopperade kort i första kurvan, och vann spetsstriden. Efter 1.08,5 varvade Night Brodde på 1.10. Han var aldrig i fara någon gång och drog undan till en lätt och imponerade seger. Vinnartiden skrevs till 1.09,5 för barfotadansande Night Brodde.
– Det är en underbar och fin häst. Vi hade en bra känsla hela veckan att kunna hålla upp ledningen och även att vinna loppet, sa tränaren Conrad Lugauer.

Svenskt rekord av Kali Smart
I Fyraåringseliten för ston blev det en rejäl överraskning när Adrian Kolgjini styrde in sin egentränade Kali Smart, som tävlade barfota runt om för första gången. Kali Smart bidade sin tid i kön och profiterade på det stenhårda tempot i täten. Stallkamraten Hilarious Am blixtrade till ledningen och släppte täten till Marion Fouty Bon efter ett halvvarv som öppnades i 1.06-tempo. Marion Fouty Bon varvade på 1.09 och var naturligtvis märkt av den farten vid upploppets början. Hon höll strålande till tredjeplatsen men ingen kunde svara Kali Smart när denne kom farande.
– Den här hästen är otroligt bra. Tyvärr är hon inte anmäld till någonting och det här var hennes riktiga stora lopp, sa Adrian Kolgjini.

Världsrekord av Chiru
Chiru visade enorm styrka när han vann sitt lopp utanför V75, som kördes som V4-3. Han gjorde det på tiden 1.13,0 över distansen 2640 meter med voltstart. Det var nytt världsrekord för fyraåriga svenska hingstar och valacker över lång distans. Chiru gjorde det även den tunga vägen då Claes Sjöström lämnade tredje par utvändigt och styrde fram utvändigt om ledaren efter ett varv. Där fick den Timo Nurmos-tränade fyraåringen tåga i dödens resten av loppet. Tempot var hög där ledande Brunello Hall blev het och drog i jämn 1.13,5-fart. Den sistnämnde var slagen i sista sväng samtidigt som Chiru tog över. Mister Donald och Björn Goop kom fram och försökte utmana, men Chiru svarade och stack enkelt ifrån den sista biten.
– Hästen kändes fantastiskt fin, berömde Claes Sjöström om Nurmos derbyhopp som tävlade barfora runt om för första gången.

Holländskt i Treåringseliten
I Treåringseliten, tillika finalen av Breeders Course, blev det holländsk seger genom Love You Too, som tog första vinsten i karriären. Påpassligt nog kom den i det är storloppet som hade en miljon kronor i förstapris. I sulkyn satt 21-årige Micha Brouwer som serverade sin häst en perfekt resa i andra par utvändigt. Love You Too kopplade greppet inne på upploppet och gick ifrån till en lätt seger. Vinnartiden blev 1.12,9/2140a och tränar gör Paul Hagoort.
I Treåringseliten för ston blev det seger för Cash Bank Bigi och Alessandro Gocciadoro. Efter tredjespår i första sväng dundrade han tidigt till ledningen där initialt spetsande Global Confession välvillig släppte täten. Cash Bank Bigi gick sedan inte att besegra och vann enkelt på tiden 1.13,0/1640a. Förstapriset var 200 000 kronor och överbetyg även till tvåan Breeze som höll mycket starkt från dödens för Claes Sjöström.

Michael Carlsson, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


GS75® inleddes med en överraskning direkt. Robert Dunder serverade Fly Bird Fly ett vilsamt lopp och det fyraåriga stoet tackade genom att spurta..


GS75® inleddes med en överraskning direkt. Robert Dunder serverade Fly Bird Fly ett vilsamt lopp och det fyraåriga stoet tackade genom att spurta hem GS75-1 i fin stil. Tredje invändigt blev tredje utvändigt på sista bortre långsidan och sedan avgjorde 20-oddsaren via full attack i tredjespår 400 kvar. Robert Dunder har verkligen stallet i ordning och segern var nummer 15 i år och en segerprocent på 30 imponerar.
Lome Diamant höll farten bäst över upploppet och bjöd på en skräll även i GS75-2. Oskar Kylin Blom serverade sjuåringen en fin resa i andra utvändigt tills 500 kvar då han blev av med sin draghjälp då Bonaldo tog över ledningen. Det var Lome Diamants första seger på nästan två år och hästen såg riktigt löpsugen barfota runt om. Tränar vinnaren gör Fredrik Fransson.
Favoriten Guli Roy avslutade också mycket vasst och var knappt slagen efter att tappat massor på startgalopp.

Dubbla segrar för Magnus A Djuse
GS75-3 var ett ungdomslopp och när Magnus A Djuse hittade luckan från tredje invändigt genom slutsvängen tackade Global Worthy och avgjorde med en finfin spurt. Tränar vinnaren gör Markus Pihlström.
Magnus A Djuse tog ytterligare en seger inom GS75 när han tidigt tog hand om ledningen i GS75-6 med Arizona Dream. Väl i spets blev Arizona Dream rejält utmanad av favoriten Brunello Hall men tredjehandaren försvarade sig tappert hela vägen hem. Anna Näsman tränar vinnaren.
Dubbelmiljonären Esprit Sisu årsdebuterade på bästa sätt och ledde varje meter av GS75-4 med tränaren Daniel Wäjersten i sulkyn.
- Han kändes jättefin. Det blev precis som man vill att en årsdebut ska vara, full fart över mål, sa Daniel Wäjersten.

Intensiv spetskörning
GS75-5 blev en duell med två hästar långt före övriga och längsta strået drog Fax Odin N.O. som gjorde jobbet utvändigt om ledande Hauk Viktor som galopperade 90 meter före mål. Stian Eilefsen tränar och körde vinnaren som tog karriärens första seger.
GS75 avslutades med en skräll då 13-oddsaren Wild Donnan svarade för en stark insats då hon gjorde allt grovjobb själv. En offensiv Ulf Ohlsson tryckte sig till spets 700 meter före mål efter en intensiv körning i drygt 400 meter för ledningen och sedan höll det femåriga kallblodsstoet undan i fin stil. Stefan Dellbro tränar vinnaren.
Sju rätt på GS75 gav 196 306 kronor, sex rätt 2 426 kronor och 289 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Robert Bergh toppar den svenska tränarligan under 2021 med 3,9 miljoner inkört och 22 i segerprocent inför helgen.Men när Bergh kör sin..


Robert Bergh toppar den svenska tränarligan under 2021 med 3,9 miljoner inkört och 22 i segerprocent inför helgen.
Men när Bergh kör sina egna hästar stiger segerprocenten till 29, en siffra som inte någon av landets övriga toppkuskar kan matcha.
På söndagen svingar han sig upp bakom tre hästar inom GS75 och alla är givetvis högintressanta.
Vi börjar med att kolla läget kring 6 Aroshi (GS75-1) som behövde 15 starter innan han spräckte segernollan senast.
- Han var jätteduktig. Vi fick hitta en längre distans, då gick det bättre. Jag kommer att korrigera honom lite grann nu när det blir bil så att jag får honom lite mer på tårna. Det blir någon typ av skygglappar. Jag tycker att kombinationen 2 600 meter och startbil gör att han bör kunna ha vinstchans i det loppet, säger Bergh som följer upp med att plocka ut importen 4 Yes Mickey (GS75-4).
Hästen som tjänade 5,5 miljoner i unghästloppen i Nordamerika har inte alls fått till det i sitt nya hemland där han galopperat i fyra av fem starter. Senast återkom han efter vila, men det blev samma visa.
- Faktum är att det kanske var ett nytt problem, men det går lättare att avläka än de andra problemen han har haft. Vi får köra med skor runt om nu, eller det kan bli barfota bak om det skulle bli väldigt tungsprunget, men annars blir det någon typ av skor runt om. Jag får givetvis först försöka att köra felfritt, men han ser fin ut.
3 Brunello Hall (GS75-7) kommer också från en misslyckad comeback, men det hindrar inte Bergh från att andas optimism från ett potentiellt spetsläge. En position som hästen travat i tre gånger med två segrar och ett andrapris som resultat.
- Han fick ett svårt lopp i sin årsdebut, jag tyckte att han kändes fin. Helt andra förutsättningar där, han hade ju bakspår och hamnade på vingel. Med lopp i kroppen så kan han absolut vinna, säger Robert Bergh.

Kanal 75


Det var en stor kallblodskväll i Östersund på onsdagen där fyra av loppen på V86-spelet var vikta för kallblodsrasen.En kvä..


Det var en stor kallblodskväll i Östersund på onsdagen där fyra av loppen på V86-spelet var vikta för kallblodsrasen.
En kväll då den norske kallblodsdominanten Öystein Tjomsland skulle visa sig helt omöjlig.
Sedan 2012 har det nu blivit tio segrar i svenska kriterier och derbyn för norrmannen som verkar i två länder och har en filial i Sundsvall.
2012 belade Tjomsland de tre pallplatserna i kallblodsderbyt och tränade även vinnaren i derbystoet. 2020 toppades faktiskt det resultatet.
- Det var enormt det här. Det är ju svårt att bara komma till final, och sedan stå i toppen med samtliga våra hästar är ”moron”. Det är bara att tacka hela teamet för en enorm insats.
Havglimt var den store favoriten i Svenskt Kallblodsderbyt och kördes till seger av chefen själv. Favoriten satt bra till i andraparet utvändigt men 1200 meter från mål vill Tjomsland fram med den starke hästen för att kunna kontrollera loppet.
Tjomsland fick dock svar en bit av Lars-Erik Karlsson som ville testa storfavoriten med Mustang. 1000 meter från mål kunde han dock slutligen sätta sig tillrätta utvändigt ledande Järvsö Elling.
Havglimt hade avgjort redan i den sista kurvan och sprintade undan till en överlägsen seger. Segertiden skrevs till 1.24,0.
700 000 kronor var segern värd.
- Havglimt är mycket stark och jag hade väl feeling att jag skulle kunna ta ner invändigt, men du vet aldrig. Han höll faktiskt på att slå ihop och galoppera när Mustang gick emellan där och jag måste bränna en ordentlig speed på gränsen till vad som gick men lyckades hålla honom i trav, sa Öystein Tjomsland.
Bakom spurtade Örjan Kihlström in till andraplatsen med stallkamraten Grisleprinsen G.L. Trea Mustang och Lars-Erik Karlsson efter en mycket gedigen insats
Bollnäsamatören Karlsson var även bäste svensk i Derbystoet tidigare under kvällen med Alfa Lina. En bragd.

3 x Tjomsland i Derbystoet
I stonas uppgörelse gick det ännu bättre. Tjomsland hade en trio hästar med i finalen av Derbystoet - och belade de tre första platserna. En bragd av den norske dominanten som med trippeln drog in nästan 800 000 kronor till hästägarna i stallet enbart i Derbystoet.
Tjomsland satt själv bakom knappa favoriten Brenne Berna som hamnade i kön från tiondespåret och spurtade till andraplatsen. Norrmannen fick i stället god hjälp av Örjan Kihlström som lotsade in Norheim Borka till segern värd 450 000 kronor.
Kihlström körde fram direkt tempot bedarrat med Norheim Borka och såg till att Alfa Lina inte fick vara ifred i ledningen. Solvallakusken lät sedan Norheim Borka ta över på upploppet med Kihlströmska lätta maningar.
Segertiden 1.25,2 över 2140 meter auto är den andra snabbaste i loppets 20-åriga historia.
Öystein Tjomsland kommenterade med ett ”moro”.
- Det blev det ju en typisk ”Örjan-styrning” när han körde fram. Norheim Borka har ju visat väldig styrka i år och svarat för starka lopp. Brenne Berne hade lite för långt fram men gjorde det bra som höll farten. Sjö Stjerna galopperade 700 kvar men kom tillbaka våldsamt till tredjeplatsen, sa den norske segertränaren.

4,6 miljoner på V86
Endast tre system hittade alla vinnarna på V86® och utdelningen blev 4,6 miljoner kronor bara för åtta rätt.
Fjolårets SM-vinnare Björs Frej var en av svårigheterna för spelarna. I Sven O Perssons Minne serverade Mats E Djuse Björs Frej ett lopp i tredjeparet invändigt och hittade sedan ut på upploppet med Annelie Lagergrens häst.
Lome Brage orkade inte stå emot Tangens Haaps press och Björn Karlsson blev i sin tur passerad av Pydin upploppet ner. Björs Frej avslutade dock snabbast längst ut i banan efter sin smygare, en skräll spelad på två procent på V86.
I den inledande Hästägarekannan galopperade norske storfavoriten Våler Nikolaj (Tjomsland) hejdlöst från start. Men det blev norsk ändå i loppet.
Arve Soner slank igenom snyggt från bakspåret med Bokli Teddy och satt i ledningen efter 500 meter och vann sedan sprinterloppet ganska komfortabelt. Segertider 1.22,9 var ett nytt rekord för den sjuårige hingsten.

"Skönt för ägarna"
Varmbloden kom i andra hand under kvällen med några lopp av mindre dignitet.
Den avslutande V86-avdelningen var emellertid ett försök i klass I med 110 000 kronor till vinnaren där Östersundstränade Pleasure For Cash svarade för en stark insats med sista 800 meterna i tredjespår i händerna på Örjan Kihlström.
Oscar Berglund berättade om gråa hår på både hästägare och tränare.
- Skönast är det nog för ägarna. Hästen har hoppat bort lite pengar hittills men jag tror att de kommer att tjäna igen dem då han har mycket ogjort, sa Östersundstränaren.
Robert Bergh ordnade favoritseger med Brunello Hall (53 procent) efter en styrkedemonstration i V86-6.
Övriga lopp på V86-vanns av Lars-Göran Söderberg Classics Never Die (Ulf Ohlsson) och Tomas Petterssons True Devotion.
Åtta rätt på V86 betalade  4 676 032 kronor, sju rätt 6 552 kronor och sex rätt 227 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång avgjordes på Visbytravet och huvudlöpningen kom i den avslutande avdelningen. Det var banans största lopp för &a..


Onsdagens V86-omgång avgjordes på Visbytravet och huvudlöpningen kom i den avslutande avdelningen. Det var banans största lopp för året, Gotlandslöpningen, som gick till favoriten Romanesque. Och det var en imponerande insats som tioårige hingsten bjöd på. Han satt en bit ner i fältet, i tredje par utvändigt, och när Goop lossade över den sista bortre långsidan gick det undan värre. Romanesque flög förbi konkurrenterna och avväpnade ledande Inti Boko enkelt redan i sista kurvan. Inti Boko kunde inte försvara sig och comebackande och sverigedebuterande Yes Mickey orkade heller inte efter en resa utvändigt om ledaren. Men Romanesque bara sprintade ifrån sina konkurrenter och vann hur enkelt som helst för Björn Goop. Segertiden för fuxen blev 1.12,1/2120a. Tvåa i mål slutade Usain Henna och trea blev Charrua Forlan.

Gick upp i topp i tränarligan
Stall Goop går på högvarv och i och med dubbelsegern på V86 gick Björn upp i topp av landets tränarliga. Det har blivit 94 tränarsegrar i år och drygt 14,1 miljoner kronor inkört. Goop utkämpar där en tuff duell mot tvåan i ligan Daniel Redén, vars hästar har sprungit in 13,9 miljoner kronor i år.
Björn Goop styrde in storfavoriten i V86-3 genom sin egentränade Zaffiro Roc. Han lyckades inte hålla ledningen från innerspåret bakom bilen då Hennig Lixarve tog täten vid ingången till den första kurvan. Men Björn Goop lyckades skickligt ta sig ut i andraspår kort efter start och fick sedan en fin resa i tredje par utvändigt. Efter en attack ut på den sista bortre långsidan lyckades Zaffiro Roc överta ledningen i sista kurvan. Tokarev försökte in på upploppet men var utan chans att nå den undflyende storfavoriten som vann säkert. Segertiden blev fina 1.11,9/1620 meter.

Storfavoriten torskade
Däremot förlorade Goop med megafavoriten Astronascente Zac förlorade i V86-inledningen. Efter en resa som tredje häst på innerspår var han chanslös att stå emot vasst spurtande Benjamin S.H. över upploppet. Det var friskt tempo i täten där Scarybeary Lixarve och Maja Tooma duellerade om ledningen och höll tempot uppe. Den friska farten tackade Benjamin S.H. för över upploppet och spurtade enkelt förbi till en lätt seger, efter att ha fått full anfallsorder av Peter Ingves i utgången av sista kurvan. Tränar gör Fredrik Persson som har bra form på stallet.
– Han är mer stark än snabb och gynnades av att det var bra tempo. Hästens styrka avgjorde till slut. Det är alltid kul att köra fina hästar som är vältränade och i form, sa Peter Ingves.

Sjöström gick all in – och vann
Claes Sjöström är flerfaldig champion på Visby-travet och i V86-2 hade han ställt i ordning sin egentränade Cobbys Angelica. Det var all in med första barfota och jänkarvagn och det treåriga stoet öppnade snabbt bakom bilen. Hon tog hand om ledningen och stegade undan i säker stil över upploppet. Il Diko försökte från andra par utvändigt men kunde aldrig gå i riktig närkamp. Detta var Cobbys Angelicas första seger i karriären och Claes Sjöströms 20:e seger på Visby-travet i år.
Hårt betrodda Specatular galopperade direkt i starten för Björn Goop i V86-4. Istället fick Brunello Hall en bra start från springspår på tillägg för Robert Bergh. Han forcerades tidigt till ledningen och stack undan till en smått överlägsen till slut. Hästen fick välförtjänta klappar av sin tränare Robert Bergh efter målgången.

Imponerande hemmaseger
Det blev en imponerande hemmaseger i V86-5, tillika ett försök i Klass II, och det var Mistelns Napoleon som vann för Magnus A Djuse. Hästen tränas av Henrik Hoffman på Visby-travet och vann den här V86-dagen för två år sedan på hemmaplan. Mistelns Napoleon öppnade blixtsnabbt och närmast följde startbilen den första biten. Men det var friskt tempo i loppet och hästen drog i en jämn 1.12,5-fart hela vägen. Det här var sjunde gången som hästen gick i ledningen och det blev sjätte segern. En riktig frontrunner således och segertiden blev fina 1.12,8/2120 meter. Förstapriset var 110 000 kronor och det var en glad tränare Henrik Hoffman som stod vid sidan.
– Fantastiskt roligt såklart. Han var riktigt bra senast och är en riktigt bra häst. Han fick inte vara i fred och fick tryck hela vägen. Hästen var fantastiskt bra, sa Henrik Hoffman.

Dubbelseger för Bergh…
Gelatiamo vann med halva upploppet när han nu tog sin första seger för Robert Bergh. Det var en övertygande sådan i V86-6 där Bergh körde offensivt fram utvändigt om den ledande storfavoriten Carioca. Han såg till att hålla tempot väl uppe och pressade sig till täten på slutvarvet. Carioca stannade helt från ledningen och kan knappast ha varit frisk, men Gelatiamo var desto bättre och var helt överlägsen. Därmed blev det en dubbelseger för Robert Bergh på V86.

…Och dubbel för Ingves/Persson
Fredrik Persson har riktigt bra form på stallet och kalmartränade lånade även ut Hurricane Silas till Peter Ingves i V86-7. Det blev en övertygande seger från ledningen men trots att hästen tog hand om ledningen fick han inte vara i fred i täten. Det var en tuff inledning och sedan fick han tryck i omgångar. Dryga varvet kvar kom starke Balfour fram i sin comeback och pressade på ytterligare och i slutsvängen såg Hurricane Silas inte ut som någon vinnare. Men han tog de andra på styrka och försvarade sig storstilat över upploppet till en säker seger. En riktigt imponerande prestation.
Åtta rätt på V86 gav 11 864 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-10-25 2019-10-25 Romme-3 Öystein Tjomsland 2140/1 D 2 16.7 139
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-2 Ulf Eriksson 2140/11 C 3 17.3 63
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-2 Öystein Tjomsland 2140/7 C 2 18.1 63
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-6 Ulf Ohlsson 2140/8 A 2 18.3 27
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-5 Ulf Eriksson 2140/9 D 5 19.2 34
2020-11-25 2020-11-25 Åby-6 Robert Bergh 1640/8 C 3 12.0 162
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-10 Per Lennartsson 2140/12 C 0 13.5 292
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-7 Rikard N Skoglund 2140/9 A 2 15.9 48
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-4 Per Lennartsson 2100/1 D str
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-9 Robert Bergh 2660/11 A 4 14.9 31
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-7 Per Lennartsson 2140/4 A 4 14.0g 49
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-8 Robert Bergh 2140/8 A 1 14.3 23
2020-07-08 2020-07-08 Visby-6 Robert Bergh 2140/9 A 1 14.3 23
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-1 Per Lennartsson 1640/7 A 2 12.8 25
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-6 Oskar Florhed 2140/2 B 1 14.1 33
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-1 Robert Bergh 1640/4 D 2 13.2 102
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-7 Nicklas Westerholm 1640/11 B 6 16.6 26
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-4 Julia Dahl 2140/9 B 5 19.1 28
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-3 Örjan Kihlström 2640/2 C 6 14.0 94
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Oskar Florhed 2160/11 A 1 14.7 33
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-9 Robert Bergh 2140/3 B 2 15.1 22
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-9 Robert Bergh 2140/9 B 0 15.9 44ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se