Bransbys Juke Box travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bransbys Juke Box travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bransbys Juke Box har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bransbys Juke Box har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bransbys Juke Box


Vaggeryds travbana några mil söder om Jönköping är nästa stopp på travets sommarturné med spelet V86®. Föru..


Vaggeryds travbana några mil söder om Jönköping är nästa stopp på travets sommarturné med spelet V86®. Förutom fyra försök i Svenska Travligan med bland annat bronsdivisionen på programmet, bjuder banan på Smålandsstayern över dryga 3600 meter.
En sträcka nästan 500 meter längre än landets mest kända styrkeprov Harper Hanovers lopp på Solvalla.
I mars vann Bransbys Juke Box ett trekilometerslopp på norska Momarken där franske Ble du Gers fick ge sig på utsidan.
För precis ett år sedan i midsommartid segrade hästen i Kalmarsundsstayern under V75® i Kalmar.
– Han har gjort flera bra lopp i karriären men att stå emot Ble du Gers på en jättetung bana på Momarken i mars var en mäktig känsla. Det är också hans största seger sett till prispengarna, säger Crebas.
På onsdagen är den tioårige valacken återigen ute över lång distans – något hästen har visat att han gillar allra bäst.
Vaggeryds bana mäter 1004 meter – därför dessa underliga distanser under kvällen.
Fyra extra meter per varv jämfört med normalbanorna i landet. Grunddistansen i Smålandsstayern (V86-7) blir såldes 3654 meter.
Hans Crebas har tagit en minisemester med familjen på Skara Sommarland när vi når honom. Sonen Sven som suttit i pappas famn i vinnarcirklarna har en badardag.
– Jag har två hästar med mig på onsdag men det är Bransbys Juke Box som är min chans till seger under kvällen. Jag tycker att 12 Versace Face som står lika start som oss ska vara favorit, sedan blir en sådan som 5 Eagle Rock på start också farlig. Lugauers är ju alltid starka och bra hästar. Bland de första fyra första i mål tycker jag han ska kunna vara. Bransbys ska absolut med på kupongen, säger han.

"Formen är på topp"
Efter V75-segern på Momarken har det blivit en tredje-och en fjärdeplats som bäst på tre starter. Hästen blev störd till galopp i ett trekilometerslopp i Eskilstuna i slutet av maj.
–  Han har jättebra form. Senast hade jag gärna kört i ledningen. Flemming Jensen släppte ju spets till mig och det var perfekt två varv till mål. När Bo Westergård kom dundrande med Kilimanjaro var jag tvungen att släppa. Det gick fort till slut sedan i loppet på Åby och jag tycker att det känns som att formen är på topp.
Bransbys Juke Box har vunnit sina lopp både från kön och ledningen. Effektivast i spets?
– Nej, han är både stark och snabb, så för honom spelar det ingen roll vilket upplägg han får. Det är klart att inte dödens då i ett sånt här tufft lopp. Han har blivit så komplett, han kan allt. Så det kvittar egentligen med positioner även om han är svårslagen i spets. Han har vunnit de flesta lopp de gånger jag suttit i spets med honom varvet kvar men dit lär jag inte komma på onsdag, funderar Hans Crebas.
Så hur blir taktiken från fyrtiometersfållan?
– Man vet aldrig hur det blir kört men jag har nog inte så många tankar på att köra mig till spets från så många tillägg. Det är 3600 meter och man får inte köra för tidigt …det är lite lurigt med taktiken i sådana lopp. Kul både för oss kuskar och spelarna att lista ut det där. Hästen kommer i alla fall att göra ett jättebra lopp.
Du har även med dig 10 Ben Hogan (V86-6) som står med bakspår över 2650 meter med hästar runt omkring sig på start och tillägg. Hur går det?
– Ja, det är bedrövligt det läget. Det är en jättefin häst som kommer mer och mer som alltid varit placerad och tagit pengar och varit bra. Jag trodde inte att det skulle bli så här tufft med Henriksens 12 Make it Schermer och Nordströms 14 Spartakus på tillägg. Nej, tar han pengar från det där läget så har han gjort det bra!

Fotnot: Samtliga åtta V86-lopp avgörs på Vaggeryd med första start för V86 klockan 19.20.

Mikael Wikner, Kanal 75


Readly Lavec tillhörde skiktet under de allra bästa i årgångsloppen. Som sexåring har han tagit klivet upp i den äldre eliten. ..


Readly Lavec tillhörde skiktet under de allra bästa i årgångsloppen. Som sexåring har han tagit klivet upp i den äldre eliten. På lördagen debuterade han i Svenska Travligans högsta klass och från ledningen sprintade han undan till enkel seger.
- Jag hoppas att jag får vara med om fler fantastiska djur men det blir inte helt lätt att slå resan som vi har haft med honom, sa Oskar J Andersson sedan han tagit hand om ledningen, släppt den ifrån sig och sedan övertagit taktpinnen på nytt.
Att han fick dämpa tempot till i sammanhanget mycket långsamma 1.17 första varvet underlättade men utvändige storfavoriten Stoletheshow fick trava lika långsamt han och han var ändå chanslös att gå i närkamp till slut.
- Det kändes bra på upploppet. Jag hade rycktussarna kvar och han gick undan jättefint. Han älskar verkligen att springa och när han är i så här fin ordning vill han inte släppa någon förbi sig.
Det var första gulddivisionssegern även för Oskar J Andersson.
- Det är lite extra så klart. Man satt som sju-, åttaåring och kollade på travet och såg alla hästarna som vann gulddivisionen. Nu är vi där själva och det är häftigt som fasen.
Tidigare under dagen hade Oskar J Andersson vunnit ett försök i diamantstoet med Infinity Sisu.
- Helt fantastiskt! Och jättekul att det är så mycket ägare på plats och att då få visa upp hästarna i det här skicket.

Andra raka för USA-importen
Fram till i höstas tränades Patrick Palema av Åke Svanstedt i USA. Numera tränas han av norska B-tränaren Anette Midtlyng. När han nu gjorde sin andra start för sin nya tränare i klass II blev det precis som förra gången överlägsen triumf. Erlend Rennesvik satt i sulkyn och sedan han utnyttjat att ledande Sandokan hade problem med travet och pressat sig till ledningen i andra sväng dundrade Patrick Palema ifrån konkurrenterna.
- Han imponerade igen. Det känns inte som en stjärna i träningen men han skärper sig i loppen. Det ska bli väldigt spännande framöver. Det känns som att vi måste sikta högt med den här, sa hästens skötare Kristine Wego.
Segern gav en plats i STL-finalen under elitloppshelgen på Solvalla och dit kvalificerade sig också Jörgen Westholm-tränade Castor the Star, som även är klar för bronsfinalen nästa lördag, då han klev runt motståndet från tredje par utvändigt i bronsdivisionen.
- Han var inte lika fin i travet i dag när han gick med skor, men det kanske blir barfota nästa vecka, sa kusken Mats E Djuse.
Diamantstoet och klass I var också försök i det STL-meeting vars finaler avgörs under elitloppshelgen och i klass I stod Gaute Lura-tränade jätteskrällen Majah B. som vinnare.
 
Crebas tårögd av insatsen
Bransbys Juke Box tog hem långloppet med sin tränare Hans Crebas i sulkyn. Efter tidigt avancemang till ledningen visade han prov på sin segervilja när han på trötta ben höll mångmiljonären Ble du Gers bakom sig hela vägen till mållinjen.
- Man blir tårögd. Det är en fantastisk kämpe. Han var trött i sista sväng och med Ble du Gers, en elithäst, jämte sig...Det är underbart! sa Hans Crebas.
I kallblodsloppet ordnade Jan-Olov Perssons Bäcklös Uriel svensk seger då han krigade sig först över upploppet tillsammans med Mats E Djuse.
Sju rätt på V75 delade ut 231 810 kronor, sex rätt 1 112 kronor och fem rätt 96 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Axevalla inledde sitt trippeltrav den här stochampionatshelgen med tävlingar på fredagskvällen.I V64-avslutningen kördes Axevalla Mara..


Axevalla inledde sitt trippeltrav den här stochampionatshelgen med tävlingar på fredagskvällen.
I V64-avslutningen kördes Axevalla Maraton, över den udda distansen 4140 meter med hästar utspridda på fyra volter. Den som var starkast i det långa loppet var Borups Tornado. Den flerfaldige V75-vinnaren har gjort succé hos sin tränare Ulf Stenströmer det senaste året. Ifrån 20 meters tillägg gav Björn Goop sin häst ett fint lopp i fjärde par utvändigt, samtidigt som tempot hölls uppe framme i täten. Fighter Simoni kördes i ledningen av Carl Johan Jepson, och tog först emot Bransbys Juke Box, och därefter Pacific Face. Den sistnämnde gav sig iväg i tredjespår efter ett varv och nådde fram utvändigt om ledaren dryga två varv från mål. Pacific Face malde sedan på resten av vägen och pressade tufft på ledaren. Björn Goop satt och gottade en bit ner i fältet med Borups Tornado, och i dennes rygg satt favoriten Certainly. Ut på den sista bortre långsidan kastade Björn Goop loss i tredjespår och fick rejäl snurr på Borups Tornado som hastigt ryckte fram. Hästen svepte till ledningen in i sista sväng och rycket som Goop skaffade sig skulle visa sig vara vinstgivande. Certainly kunde inte hänga med just då i speedkörningen, och även om han avslutade bra så räckte det inte längre än till en andraplats. För till Borups Tornado var han utan chans att nå fram, och den Ulf Stenströmer-tränade hästen var helt suverän för Goop. Segertiden blev 1.15,3/4160 meter och förstapriset var 150 000 kronor.
– Idag profiterade vi på att det gick fort där framme och Lubranos häst är väldigt stark och höll uppe tempot. Min häst var jättefin och han var väldigt duktig, sa Björn Goop.
– Det är en ruggig krigare. Han fick ett superlopp av Björn idag, tackade för det och visade vem som var starkast, sa Ulf Stenströmer.

Best Ofdream Trio joggade och lekte hem segern
Topphästen Best Ofdream Trio var megafavorit i den fjärde avdelningen på V64, och hämtade förstapriset på 100 000 kronor lekande lätt i det här femåringsloppet. Det såg mer ut som ett snabbjobb, eller en promenad i parken, för Erik Killingmos häst. High Flyer snabbstartade till ledningen med Best Ofdream Trio bakom sig. Men ut ur den första kurvan vred Kim Eriksson ut sin häst som kunde glida till ledningen efter 500 meter. Första halvvarvet öppnades efter minst sagt beskedliga 1.16,7, och resten av loppet handlade om en ren och skär defilering av Best Ofdream Trio. Han lekte hem segern i en snabb avslutning, 1.10,5 sista 500 metrarna, i fin stil.
– Man känner sig som en king, sa Kim Eriksson, på frågan hur det känns att sitta bakom Best Ofdream Trio.
– Det blev jätteenkelt. Han är väldigt lättsam och gör allting själv och han är snabb och stark. Det var jätteskönt för honom att efter att ha fått så många tuffa lopp, även om han inte verkar bry sig så mycket om det, så var det skönt för honom att bara få jogga också. Han var jättefin, och det var skönt att han bara fick åka till Sverige och semestra en gång, fortsatte Kim.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var travfest i Mölndal utanför Göteborg på lördagen när flera storlopp avgjordes inom V75®. Huvudnumret Paralympiatravet ..


Det var travfest i Mölndal utanför Göteborg på lördagen när flera storlopp avgjordes inom V75®. Huvudnumret Paralympiatravet lockade med 1,5 miljoner kronor till vinnaren och den checken gick till Who’s Who.
- Det klart att det är en av de största segrar han har tagit. Han är så otroligt lugn och klok och stressar väldigt sällan upp sig. Och så har han ju rätt bra kapacitet, sa hästens tränare Pasi Aikio.
Men det var inte långt borta att den 13-faldige miljonären gjorde på samma sätt som i Paralympiatravets andra deltävling för tre veckor sedan, då han straffade ut sig med galopp i första sväng efter att ha tagit hand om ledningen.
- Min plan var inte alls att ladda som det nu blev utan det var hästen som var pigg och drog iväg själv. Och sedan var det väldigt nära galopp i dag igen. Skönt att det gick vägen, sa körande Örjan Kihlström.
Who’s Who blev av med ledningen när han var nära galoppen men sedan han fått ordning på benen kunde Örjan Kihlström vrida ut honom och återta taktpinnen av Night Brodde och Conrad Lugauer. Och sedan klockan visat i sammanhanget långsamma 1.14,1 första kilometern var konkurrenterna chanslösa. Who’s Who dundrade undan i en snabb avslutning och vann ohotad.
- Jag hade på känn att Conrad skulle släppa ledningen och det klart att det kändes väldigt bra när vi fick bestämma i lugn fart. Hästen kändes laddad och det blev faktiskt ett ganska enkelt lopp för honom. Han gick undan på lätta fötter och hade en del sparat, sa Örjan Kihlström.

Pokalen till kullens kung
Lika enkel seger blev det för Francesco Zet och Örjan Kihlström i Konung Gustaf V:s Pokal. Hästen, som i fjol vann bland annat Svenskt Travkriterium och Breeders’ Crown, tog nu sin första stora seger som fyraåring sedan han kommit till ledningen.
- Han kan vara lite sömnig i loppen men han har lärt sig mer och mer och nu är han betydligt mer på alerten. Jag behövde inte ens rycka tussarna i dag utan han gör det han ska. Det börjar bli en riktig tävlingshäst av honom, sa Örjan Kihlström.
Loppet förstapris uppgick till en miljon kronor och totalt har Francesco Zet vunnit tio av tolv lopp och tjänat 7.7 miljoner kronor. Och ska man tro hingstens tränare kan de fantastiska resultaten bara vara början på en makalös karriär.
- Man vet ju hur det är med unga grabbar i tonåren, de som är överlägsna då kanske inte blir bäst. Man måste även lägga till lite jävlar anamma. Hittills har han lagt till det och skulle han fortsätta med det och alla andra bitar faller på plats tror jag nog att han, om ett-två år, kommer vända upp och ner på travsporten. Alltså...att det blir en ny era, sa Solvallatränaren.

Flygande holländska
Även årets första riktigt stora lopp för de fyraåriga stona, Drottning Silvias Pokal, avgjordes under dagen och där blev det holländsk seger genom Chebba Mil. Stoet som hade tjänat mindre än 100 000 kronor inför uttagningsloppet för två veckor sedan levererade en mäktig långspurt i händerna på Robin Bakker från fjärde par utvändigt och tog sig förbi tappra tvåan Deborah S.H. över upploppet.
- Jag var lite orolig för resan för hon var trött när hon kom hem efter uttagningsloppet. Det tog fyra-fem dagar för henne att återhämta sig helt. Men i dag var hon på topp igen, kommenterade tränaren Paul J P Hagoort.

Honey Mearas hedrade Lovely Godiva
Team Redén-Kihlström tog ytterligare en seger inom V75 och i stoeliten – Lovely Godivas Minne – var det Honey Mearas som gjorde jobbet. Från spår tolv bakom startbilen hamnade hon i fjärde par utvändigt och efter att ha gått med i tredjespår på den sista bortre långsidan klädde hon av motståndet upploppet ner.
- Travet flöt inte riktigt i sista sväng och jag fick ta upp och rätta till henne två gånger, men när vi kom in på rakan gick det bättre och hon är en fantastisk märr, sa trippelsegrare Kihlström.

Jätteskräll i brons
I bronsdivisionen skrällde Hans Crebas rejält med Bransbys Juke Box. Spelad på två procent på V75 och till 44 gånger insatsen på vinnarspelet spurtade nioåringen till enkel triumf.
- Det var första gången han gick med norskt huvudlag och när jag ryckte det fick jag kanonsvar. Det är en underbar häst! sa Hans Crebas.
Casillo Gennaro-tränade Charliebrown Effe tog tillsammans med Rick Ebbinge andra raka segern på svenska mark i klass I och i silverdivisionen avgjorde Joakim Lövgrens Oscar L.A. den sista biten.
Sju rätt på V75 delade ut 7 771 kronor och sex rätt gav 52 kronor. Femrättspotten frös inne och därmed väntar en jackpot när V75 nästa lördag avgörs på Umåker.

Ola Johansson, Kanal 75


Konkurrenterna månde bäva inför storloppssäsongen. Visserligen fick Who’s Who varva på för klassen beskedliga 1.14 men int..


Konkurrenterna månde bäva inför storloppssäsongen. Visserligen fick Who’s Who varva på för klassen beskedliga 1.14 men intrycket hästen gav var bländande. Utvändige Ubiquarian Face försökte utmana men var chanslös och det var även andrahandsfavoriten Click Bait efter ett lopp som tvåa på innerspår. När Örjan Kihlström bad Who’s Who öka takten in på upploppet gick den högklassige hingsten ifrån till överlägsen triumf.
- Det var en lugn årsdebut för honom och han såg fin och spänstig ut. Han bör gå framåt rätt rejält med det har loppet i kroppen, sa tränaren Pasi Aikio.
Förra året tog 2018 års derbyvinnare Who’s Who steget upp i den yppersta eliten genom segrar i Norrbottens Stora Pris och Hugo Åberg Memorial. I och med lördagens seger passerade han tolv miljoner kronor och nu är siktet inställt på stundande storlopp.
- Det blir en mycket spännande säsong med tanke på hur han känns nu och den vinter han har bakom sig. Vi var spända inför förra säsongen men är ännu mer spända inför den här säsongen. Vi har tränat honom lite tuffare och tyngre i vinter och han har tagit det riktigt bra.
Säsongen är lång och många storlopp ska avgöras. Men för Pasi Aikio är det ett lopp som höjer sig över alla andra.
- Det finns många stora lopp att vara med i men det klart att Elitloppet är en dröm för en annan som är uppvuxen på Solvalla.

Segergest efter jätteskräll
Dagens mest häpnadsväckande prestation stod jätteskrällen Il Forte för i klass II. Trots 1.07 första 500 meterna och 1.11 på varvet dundrade enprocentaren ifrån motståndet från ledningen.
- Så jäkla underbart! Vilken prestation! Han var grym! segerbubblade kusken Oscar Ginman efter att redan 50 meter från mål ha skickat högernäven i skyn.
Även hästens tränare Jarl Olsson var av förklarliga skäl mycket glad efter att hans häst utklassat motståndet till 71 gånger pengarna på vinnarspelet.
- Det här kunde man inte tro. Han är både stark och snabb och har fin teknik och allting. Jag visste att han var bra men inte så här bra. Det här är definitivt min största seger hittills. Jag har hållit på i många år men det här smäller högst, sa Jägersrotränaren.

Jackpot på lördag
Hans Crebas kommer från ett rekordår och har också inlett 2022 mycket starkt. När han nu återvände till sin tidigare hemmabana tog han sin första V75-seger för året med överraskningen Bransbys Juke Box. Efter fin draghjälp i tredjespår genom slutkurvan spurtade nioåringen enkelt förbi motståndet.
- Underbart! Jag har så många fina minnen här och att komma tillbaka och leverera känns väldigt fint inombords, sa Axevallatränaren.
I silverdivisionen skrällde det också genom Conrad Lugauers Sandsjöns Enzo (Marc Elias) och Jägersrotränaren fick även se sin Devs Daffodil spurta hem Ultra Brights lopp i händerna på Markus Waldmüller. Det andra försöken i diamantstoet vanns av Carl-Otto Göranssons Laferrari Dimanche (Örjan Kihlström) och när Stephanie J Werder-tränade Namur (Magnus A Djuse) skar mållinjen som etta i det avslutande klass I-försöket sköts de kvarvarande V75-kupongerna i sank. Därmed hägrar en jackpot, som kan göra en ensam vinnare med sju rätt 47 miljoner kronor rikare, nästa lördag. De som lyckades pricka in sex av vinnarna fick för det 12 487 kronor och fem rätt delade ut 394 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-9 Niclas Stenquist 2140/6 C 5 19.5g 398
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-7 Niclas Stenquist 2140/6 C 2 18.7 28
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Jimmy Dahlman 2140/3 C 3 16.1 28
2018-11-15 2018-11-15 Åby-7 Peter Ingves 2140/12 D 2 15.4 129
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-8 Håkan B Johansson 2140/3 C 2 18.6 24
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-2 Kim Eriksson 2140/3 B 4 16.4 36
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-8 Niclas Stenquist 2140/9 A 1 18.7 35
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-1 Niclas Stenquist 2140/6 B 0
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-9 Niclas Stenquist 2140/3 D 4 18.2 187
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-2 Robin Andersson 2140/3 B 0 g 215
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-3 André Eklundh 3180/10 D 1 17.4 40
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-6 Robin Andersson 2140/5 B 7 17.6 101
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-7 Ville Karhulahti 2100/12 D 0 14.7 1066
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-2 Ville Karhulahti 2640/11 C 2 15.8 144
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-8 Robin Andersson 2640/2 C 1 16.9 27
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-6 André Eklundh 2140/12 D 7 14.9 355
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-2 Kevin Oscarsson 2640/9 D 5 15.1 520
2019-08-15 2019-08-15 Åby-5 André Eklundh 2640/11 C 2 15.2 589
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-7 André Eklundh 2140/7 D 0 14.7 581
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Anton Knutsson 2140/10 D 0 15.6 485
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-8 Carl-Erik Lindblom 2640/12 A 1 16.9 38
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-2 Robin Andersson 2140/6 C 7 16.3 271
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-7 Kaj Widell 2640/5 C 5 16.4 174
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-6 Peter Ingves 2640/13 A 4 17.2 169
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-8 Anton Knutsson 2160/10 B 0 16.1g 136
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Stefan Söderkvist 2140/6 B 0 19.1g 46
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-4 Stefan Söderkvist 2640/2 B 0 g 24
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-6 Jorma Kontio 2640/3 C 2 15.6 104
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-1 Niclas Stenquist 2140/13 A 5 18.0 121
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-7 Niclas Stenquist 2140/14 A 0 17.9 75
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-12 Hans Crebas 2640/4 D 0 16.9 521
2020-12-21 2020-12-21 Åby-3 Hans Crebas 2140/9 D 1 14.9 119
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-5 Hans Crebas 2640/1 D str
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-10 Gustav Johansson 2140/5 C 1 14.6 39
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Josefine Ivehag 2160/10 B 4 16.7g 82
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-7 Niclas Benzon 2140/5 D 3 14.6 36
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-3 Josefine Ivehag 2160/3 C 1 16.1 50
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-3 Kristian Lindberg 2640/2 C 5 16.0g 207
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-4 Thomas Dalborg 2640/4 D 0 g 805
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-2 Mikael J Andersson 2660/4 C 4 16.6 109
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 Robin Andersson 2140/2 B 4 14.3 170
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-6 Mikael J Andersson 2140/14 B 4 14.4 348
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-3 Stefan Persson 2660/8 B 3 16.2 217
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-9 Stefan Persson 2640/5 B 4 16.8 392
2021-11-06 2021-11-06 Eskilstuna-4 Hans Crebas 3160/7 B 5 157
2021-10-19 2021-10-19 Axevalla-8 Hans Crebas 2140/12 A 1 14.9 56
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-6 Hans Crebas 2660/10 B 2 15.5 41
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-8 Hans Crebas 3160/9 A 8 14.8 116
2021-08-18 2021-08-18 Solvalla-5 Hans Crebas 3140/2 C 1 14.5 578
2021-08-05 2021-08-05 Åby-6 Hans Crebas 2640/8 C 5 15.2 330
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-4 Hans Crebas 2100/2 C 1 14.1 72
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-2 Julian Cordeau 2680/7 B 2 16.1 24
2021-06-03 2021-06-03 Åby-8 Hans Crebas 2140/3 C 2 12.9 133
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-7 Hans Crebas 2140/9 B 3 14.6 368
2021-04-30 2021-04-30 Kalmar-3 Josefine Ivehag 2160/7 A 0 16.9g 22
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-8 Hans Crebas 2660/5 B 3 15.6 85
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-7 Hans Crebas 3140/3 D 0 16.7 235
2021-02-25 2021-02-25 Åby-9 Hans Crebas 2640/6 C 1 15.1 83
2021-02-13 2021-02-13 Åby-11 Peter Untersteiner 2140/8 D 6 14.1 955
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-9 Hans Crebas 2640/3 D 3 16.9 105
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-9 Hans Crebas 3200/15 A 3 16.0 251
2022-12-13 2022-12-13 Axevalla-7 Julian Cordeau 2140/10 A 2 15.4 48
2022-11-15 2022-11-15 Axevalla-9 Kim Eriksson 2140/7 A 2 13.6 39
2022-10-29 2022-10-29 Romme-11 Hans Crebas 2640/12 C 0 14.4 422
2022-09-29 2022-09-29 Örebro-7 Hans Crebas 2140/9 A 3 14.6 68
2022-09-16 2022-09-16 Kalmar-8 Hans Crebas 3180/13 A 3 14.9 163
2022-08-20 2022-08-20 Örebro-5 Hans Crebas 2640/11 A 8 14.7 102
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-12 Hans Crebas 4160/4 A 4 15.8 41
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-3 Hans Crebas 3160/5 A 1 15.0 41
2022-05-28 2022-05-28 Solvalla-12 Hans Crebas 3160/10 C 0 13.5 1041
2022-05-07 2022-05-07 Åby-6 Hans Crebas 2640/4 C 1 13.9 443
2022-04-13 2022-04-13 Åby-8 Hans Crebas 2140/10 A 4 13.3 83
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-11 Hans Crebas 2140/6 B 0 13.3 665
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-5 Hans Crebas 2640/5 C 1 14.5 119
2022-02-10 2022-02-10 Örebro-9 Hans Crebas 2100/3 B 1 14.9 51
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-2 Hans Crebas 2140/8 A 4 14.3 58
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-5 Hans Crebas 2640/12 B 5 14.4 430
2023-12-02 2023-12-02 Solvalla-8 Hans Crebas 3220/13 C 8 14.7 974
2023-11-18 2023-11-18 Eskilstuna-7 Hans Crebas 3180/13 C 5 14.7 490
2023-10-12 2023-10-12 Örebro-6 Hans Crebas 2180/13 A 7 14.3 113
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-9 Hans Crebas 2140/7 B 5 13.3 412
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-12 Hans Crebas 3200/11 B 5 14.9 347
2023-08-19 2023-08-19 Romme-11 Kim Eriksson 2140/7 C 0 13.1 796
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-12 Hans Crebas 4180/9 B 3 16.0 88
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-9 Hans Crebas 3694/11 C 5 15.4 447
2023-06-08 2023-06-08 Åby-9 Hans Crebas 2640/7 B 4 13.4 136
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-4 Hans Crebas 3180/11 A 0 g 75
2023-04-30 2023-04-30 Vaggeryd-9 Hans Crebas 2690/6 C 3 14.2 32
2023-03-18 2023-03-18 Momarken-5 Hans Crebas 3180/7 B 1 17.6 47
2023-02-22 2023-02-22 Solvalla-8 Hans Crebas 2140/10 B 6 12.8 135
2023-01-19 2023-01-19 Örebro-9 Hans Crebas 2100/7 B 2 13.2 23
2024-07-19 2024-07-19 Axevalla-10 Hans Crebas 4180/10 B 5 16.6 42
2024-06-26 2024-06-26 Vaggeryd-3 Hans Crebas 3714/15 B 5 14.3 998
2024-05-29 2024-05-29 Åby-9 Hans Crebas 3180/12 C 7 15.0 268
2024-05-01 2024-05-01 Tingsryd-4 Hans Crebas 1609/2 C 0 11.4 119
2024-04-16 2024-04-16 Axevalla-4 Hans Crebas 2640/3 C 3 14.2 184
2024-03-16 2024-03-16 Bjerke-5 Hans Crebas 3160/12 A 2 15.4 48
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-7 Hans Crebas 2180/8 B 4 14.7 43
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-11 Hans Crebas 2640/10 B 3 16.1 165
2024-01-16 2024-01-16 Axevalla-6 Hans Crebas 2680/10 B 1 15.8 54ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se