Bottnas Commandeur travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bottnas Commandeur travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bottnas Commandeur har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bottnas Commandeur har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bottnas Commandeur


Christoffer Eriksson hade gjort långresan från Malmö till Sundsvall för att köra åt Robert Bergh och det ångrade han knap..


Christoffer Eriksson hade gjort långresan från Malmö till Sundsvall för att köra åt Robert Bergh och det ångrade han knappast när han efter tävlingarna vände söderut för en derbyhelg i Köpenhamn. Två fullträffar blev det inom V75-spelet och först ut var Bandit Hornline som chockade spelarna i högsta klassen. Där svarade finske gästen Regent Zet ut Shadow Woodland i spetsskörningen och första halvvarvet nåddes på 1.06,4. Christoffer Eriksson satt och gottade sig i kön och sedan han hittat en fin rygg genom slutsvängen avgjorde Bandit Hornline enkelt.
- Han var väldigt bra när jag vann med honom näst senast så jag misstänkte att han skulle göra en bra insats. Sett till det loppet borde han ha varit mer betrodd i dag, sa Eriksson.
Bandit Hornline var loppets minst spelade häst. Spickleback Face, som kom till start med fyra segrar på sex starter, hade däremot inte missats av spelarna. Som andrahandare fick han bestämma tempot i ledningen och när favoriten Evazan Am kom upp utvändigt varvet från mål ökade Christoffer Eriksson tempot. I slutkurvan lämnade Spickleback Face sina förföljare och över upploppet var det ren uppvisning.
- Han skötte sig exemplariskt på alla sätt och vis. Han öppnade bra, gick ett starkt slutvarv och var inte tom i mål. Det här är nog en häst under utveckling som kan mäta sig med de bättre under hösten, sa Eriksson.

Sjöström bjöd på smörresa
Men hela kvällen gick inte som en dans för Christoffer Eriksson. Tsar d’Invernes lopp för fyraåringar blev en fartfylld historia där Brage Hansen bakom Millie Millionaire körde ursinnigt för att ta över ledningen av Christoffer Eriksson och Pacific W.F. Ingen av kuskarna vek ner sig. 500 meter nåddes på 1.06,5 och varvet på 1.09,4. På den sista bortre långsidan kastade Millie Millionaire in handduken och på upploppet fick även Eriksson ge slaget förlorat med en urtapper Pacific W.F. Samtidigt hittade Claes Sjöström loss med Fortune Teller efter en vilsam resa på innerspår och på lätta fötter spurtade stoet till seger.
- Det enda jag tänkte när jag åkte ut var; hoppas att hon är frisk! Jag har haft mycket problem med sjukdomar under sommaren och det är alltid osäkert när de kommer ut, så jag körde på chans och hon var jättefin, sa Sjöström

V75-seger av en slump
I kallblodsloppet ledde Henrik Svensson från start till mål med egentränade Gustav E. och i Bergsåkers Stora Amatörpris levererade Hanna Lähdekorpi en mycket snygg styrning som renderade i seger tillsammans med Hanna Olofsson-tränade Roger America.
- Det var en slump att jag körde det här loppet. Jag skulle hit på semester och såg att det skulle köras ett amatörlopp, så jag satte upp mig som tillgänglig, sa Lähdekorpi, till vardags veterinären i Halmstad.
Open Trot-Stayern gick till Ola Montana och Nicklas Westerholm efter en stenhård upploppsfight med Bottnas Commandeur och i Serenas lopp bombade Susanne Stenlund-tränade skrällen Feria de Mayo (Erik Adielsson) till ledningen, drog i stenhårt tempo och vann i ohotad stil.

Över 75 miljoner i lördagspotten
För andra dagen i rad lyckades ingen spelare pricka in den rätta V75-raden och därmed går sjurättspotten vidare till lördagens finalomgång i V75 Summer Heat. Då fortsätter travfesten på Bergsåker och utöver högklassig sport i form av Sundsvall Open Trot och Kallblods-SM ska en hisnande multijackpot på över 75 miljoner kronor delas ut till V75-spelarna. Fredagens omgång delade ut 20 689 kronor för sex rätt och fem rätt gav 856 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Loppet för de bästa femåriga travarna har samlat ett högklassigt startfält. Världsrekordhållaren och dubble derbyvinnaren R..


Loppet för de bästa femåriga travarna har samlat ett högklassigt startfält. Världsrekordhållaren och dubble derbyvinnaren Readly Express vann spårlottningen medan Cruzado dela Noche och Tobin Kronos inte hade samma tur och fick bakspår. Den flerfaldige storloppsvinnaren i år Twister Bi fick spår fem och Tjacko Zaz gör stallkamraten Readly Express sällskap i loppet.
- Båda mina hästar har tränat mycket bra och det blir spännande. Blir banan fin kör vi barfota runt om, hälsar Timo Nurmos.

Det körs även flera andra godbitar den här onsdagskvällen på Solvalla som dessutom arrangerar V75 istället för V86. I Europamästerskapet för ston, med 800 000 kronor till vinnaren, fick Anna Mix innerspår och Shadow Gar spår sju bakom startbilen. Med i loppet är även Your Highness från bricka fyra och In Toto Sund från spår nio.
Som vanligt den här aftonen körs även Ahlsell Legends, för femte året i rad, med Stig H Johansson i spetsen som har vunnit loppet tre år i följd.

Jubileumspokalen, 2140 meter bilstart:
1 Workout Wonder – Tommi Kylliäinen
2 Readly Express – Jorma Kontio
3 Donatomite – Kenneth Haugstad
4 Bottnas Commandeur – Sandra Nordemo
5 Twister Bi – Christoffer Eriksson
6 Tjacko Zaz – Erik Adielsson
7 Day or Night In – Johan Untersteiner
8 In Vain Sund – Ulf Ohlsson
9 Tango Negro – Peter Ingves
10 Cruzado Dela Noche – Johnny Takter
11 Galactica – Lars-Åke Söderholm
12 Tobin Kronos – Örjan Kihlström

Michael Carlsson, Kanal 75


När vi får tag i Hans R Strömberg är han nyss hemkommen från en förlovningsfest för sonen och hans flickvän i Turkiet...


När vi får tag i Hans R Strömberg är han nyss hemkommen från en förlovningsfest för sonen och hans flickvän i Turkiet.
- Det var otroligt kul att få se och uppleva de turkiska kulturen så nära, sådant här får inga turister uppleva.
Hemma i Dalarna igen är det fullt fokus mot nästa fest – V75-cirkusen gästar Rättvik på lördagen och bjuder bland annat på Sommartravets Final med 300 000 kronor.
Hans R Strömberg startar sin stjärna On Track Piraten i den finalen istället för i gulddivisionen. On Track Piraten startar från 40 meters tillägg över grunddistansen 2 640 meter, voltstart.
- Det blir häftigt. Det är mycket hästar att runda, men känns som roligare uppgift, säger Hans R Strömberg.
On Track Piraten är en stjärna och hittills i karriären har han tjänat 14 755 210 kronor, vid en eventuell seger på lördagen blir han 19:e svenskfödda travhäst som tjänat över 15 miljoner kronor.
- Det är sagolikt. Jag förstår nog inte hur stort det är. Det är en exklusive klubb, om han når den.
Hans R Strömberg låter mycket nöjd med sin häst för dagen.
- Jag tycker att han har bra form. Han såg dunderfin ut på Axevalla, jag stod i stallbackssvängen och det såg häftigt ut när han körde till ledningen. Sedan släppte han till Readly Express och gick i mål med en del sparat som tvåa.
Tycker du det är en bra vinstchans den här gången?
- Ja, det gör jag.

Sex V75-segrar 2017
Hans R Strömberg har hästarna i fin form och så sent som i lördags på Hagmyren fixade Qamaro C.D. stallets sjätte V75-seger för året. Starka papper för en tränare med endast 19 hästar på träningslistan.
- Det har gått jättebra, över förväntan. Det är kul när man kan vara med hugga på rikstototon. Men vi är ett bra team i stallet, vi hinner med tycker jag.
Veckan före det vann Bottnas Commandeur på Axevalla.
- Han vann med 40 meters galopp i silverdebuten och jag vet inte vart han fick krafter ifrån, säger Hans R Strömberg och skrattar.
Bottnas Commandeur jagar andra raka V75-segern på hemmabanan i V75-6.
- Han känns fortsatt bara bra och har egentligen visat toppform hela våren, men det har lite med skorsryck att göra också. Han har ett bra läge och startar med lite chans.
Både On Track Piraten och Bottnas Commandeur får Johnny Takter i sulkyn, men stallets tredje V75-häst kör Hans R Strömberg själv.
- Hot Lady Anover (V75-3) fick ett dåligt läge nu, men vann senaste starten i ett stolopp och visade fin form. Men från spår 12 är det ingen vinstchans.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Redan efter Readly Express seger i Europaderbyt i höstas på Vincennes ville många att Timo Nurmos skulle testa i det stora loppet över l&a..


Redan efter Readly Express seger i Europaderbyt i höstas på Vincennes ville många att Timo Nurmos skulle testa i det stora loppet över lång distans.
Solvallatränaren lät hästen gå till vila och vinterträning och avelsarbete i stället men har hela tiden deklarerat att det kan bli tal om Prix d’Amerique nu i januari.
Trots att starten i Axevallalöpning var debut i gulddivisionen för femåringen spelades han till omgångens största favorit på V75 (69 procent).
Jorma Kontio tog inledningsvis hand om täten men fick omgående On Track Piraten och Johnny Takter över sig och tvingades släppa taktpinnen för ett ögonblick och sedan återta kommandot igen i den första kurvan.
Readly Express – hästen som enligt tränaren aldrig varit trött i vare sig lopp eller träning – klev enkelt undan över Axevallas upplopp på nytt världsrekord.

Världsrekord på tusenmetersbana
Det finns många olika världsrekord i travsporten. Readly Express' 1.11,7 över 2 640 meter med autostart var en tangering av On Track Piratens tid från i höstas – på tusenmetersbana.
Timo Nurmos och Jorma Kontio var särskilt nöjda med att hästen visade startsnabbhet.
- Jag visste att han kunde öppna riktigt fort men vi har aldrig stressat honom. Han har fått öppna lite hur han velat. Nu laddade Jorma lite i starten och han såg jättefin ut. Kanske att han är i nittioprocentig form här i dag, sa tränare Nurmos.
Framtidsplaner med Readly Express – jodå, det kan bli Paris i januari,
- Vi får kolla att allt är i ordning efter loppet och sedan blir det Jubileumspokalen i alla fall i augusti. Sedan vet  man aldrig hur det går - men vi hoppas på Prix d’Amerique, fortsatte Nurmos.
Jorma Kontio var mycket nöjd med hur hästen kändes.
- Han är bland de tre bästa jag kört i karriären, sa finländaren.

Skräll av Seethestar
Spelmässigt blev det lurigt med dryga miljonen i utdelning för sju rätt. Ett system inlämnat på atg.se kammade hem hela 5,4 miljoner.
Omgången inleddes med en skräll. Seethestar har visat sviktande form och hade även tjänat näst minst pengar av alla hästar i det inledande klass I-loppet.
Femåringen älskar dock att springa i ledningen och Christoffer Eriksson var snabbt framme och övertog i den första kurvan.
En överlägsen vinnare i ett galoppfyllt lopp, endast spelad på sju procent på V75. Lars I Nilsson på Jägersro tränar.
Årjängstränaren Kristian Lindberg var den starkast bidragande orsaken till den höga utdelningen. I V75-4 kom han som skjuten ur en kanon med Rambo Rivner och hann dit precis på mållinjen. En skräll streckad på under en procent på V75!
Lindberg tog hand om ledningen från start men släppte snabbt och fick dra upp spurten från tredje invändigt när luckan kom på upploppet.
- Jag är lika chockad som jag kan tänka mig spelarna är, sa Kristian Lindberg efter segern med 60-oddsaren.

Populär hemmaseger
Taktiken var klar på förhand i lärlingsloppet men kanske hade det blivit för tufft?
Linus Svensson satte allt på ett kort och gasade för ledningen trots ett spår längst ut på vingen med Bålsta Palema.
Efter 700 meter satt favoritekipaget i fronten och femåringen visade prov på glimrande form när han svarade allt och klev undan till seger med några säkra längder före bra spurtande Count Response. Hästens andra raka V75-seger.
Det blev både ben och armar i luften i målskjutsen på Linus Svensson, lärling i framgångsrika Stall Palema.
- Att få vinna med en passhäst inför en sådan här publik på hemmaplan i det här vädret vi fått - helt magiskt. Jag vill verkligen tacka Pär (Hedberg) för att jag fick chansen, sa Linus Svensson

Toppspurt av Lukas
Timo Nurmos tog en dubbelseger på V75. I klass II-loppet lät Johnny Takter andrahandsfavoriten Lukas Zaz vänta till i början av upploppet innan speeden avlossades och det räckte precis mot Neelix, tapper tvåa från dödspositionen.
I silverdivisionen ropades Johnny Takter och Bottnas Commandeur ut som segrare efter en titt på målfotot. Hans R Strömberg tränar den här treprocentaren (!) på V75 som dessutom gav de andra fördel i loppet.
Femåringen klarade nämligen inte av fjärdespåret i volten och galopperade bort gott och väl 30 meter i starten, kördes invändigt och spurtade sylvasst när luckan kom 150 meter från mål.
Omgången avslutades med en övertygande vinnare. Peter Untersteiners Nobel Southwind gjorde andra starten efter halsoperation i bronsdivisionen och skojade med motståndet från ledningen.
På V75-spelet betalade sju rätt 1 077 374 kronor, sex rätt gav 2 095 kronor och fem rätt 82 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


On Track Piraten har gått lite under radarn inför lördagens final i Olympiatravet (V75-7) på Åby. Hästen som imponerat stort he..


On Track Piraten har gått lite under radarn inför lördagens final i Olympiatravet (V75-7) på Åby. Hästen som imponerat stort hela vintern stod inte att känna igen när han senast fick segersviten bruten efter nio raka i gulddivisionen.
- Han hade en lättare halsinfektion, blodvärdena var inte riktigt bra och han var röd i halsen, berättar hästens tränare Hans R Strömberg.
Hur är statusen på honom nu?
- Han blev friskförklarad förra tisdagen och efter det har han tränat på normalt och det verkar bra allting. Han går sina normala rutinjobb?
Hur bedömer du formen?
- Det kan jag inte riktigt svara på innan han kommer ut i lopp men han känns jättebra och ligger bra i puls så jag hoppas och tror att formen ska vara bra.

Extra puff utan skor
När On Track Piraten är vid full vigör gör han alltid bra prestationer. Få om någon häst i eliten är lika jämn som han. Den här gången kan man dessutom förvänta sig en ännu vassare häst än normalt.
- Han ska tävla barfota runt om. Jag gjorde så förra året också när han var ner till Åby och vann den där uttagningen till Elitloppet. Det gav en extra puff så vi for prova det nu igen när han möter så fina hästar.
On Track Piraten inte bara vann det där loppet på Åby. Med nummer elva på brickan levererade han en brutal långspurt från fjärde par utvändigt och vann före forne elitloppsvinnaren Nahar och då regerande världsmästaren Papagayo E. på snabba 1.10,1 över kort distans. Även på lördag har han bakspår.
- Men spår nio är det bästa bakspåret i och med att vi har en bra startrygg i Oasis Bi. Som jag läser loppet blåser förmodligen den till ledningen och släpper till Nuncio. Sedan får vi hoppas att Piraten får en bra rygg och att någon fransman eldar på. Om Nuncio får bestämma tempot i ledningen blir det inget lopp, så vi får hoppa på lite körning.
Hur långt sträcker sig dina förhoppningar?
- Om han presterar som tidigare och är i den form som jag hoppas och tror har han vissa möjligheter. Han har mött Nuncio några gånger och aldrig slagit honom men i normal form tycker jag i alla fall att det ska ha klar platschans.

Skrällbud med toppform
Hans R Strömberg tar med ytterligare en häst på resan från Rättvik till Mölndal utanför Göteborg, Bottnas Commandeur (V75-3) som höjt sig rejält på slutet och levererat två topprestationer.
- Han har varit jättefin och jag tror väl att det är skorycket som har gett den där riktiga kicken. Senast var han väldigt bra. Det blev omstart och han blev het och låg på men lyckades ändå avgöra på fint vis trots att det var 3 140 meter, så formen är riktigt fin på honom.
Hur ser du på hans uppgift den här gången?
- Det är ett väldigt jämnt lopp men ensam med springspår på tillägg är bra. Han ska gå barfota igen och om han trampar iväg bra och får ett fint lopp kan han också vara en ”platsrykare”, för han har höjt sig ett, kanske flera snäpp.
Det är jackpot på V75-spelet och blir man ensam om alla rätt väntar en belöning på 35 miljoner kronor. Hans R Strömbergs hästar skulle båda rensa rejält i kuponghögen...

Ola Johansson, Kanal 75


Sveriges bästa dalahäst har varit en följetång i rikstoton i år. Precis som han har varit tidigare säsonger. Trots många o..


Sveriges bästa dalahäst har varit en följetång i rikstoton i år. Precis som han har varit tidigare säsonger. Trots många och långa resor över hela Sverige, ute i Europa och fram och tillbaka till USA, så verkar inget bita på honom. On Track Piraten levererar varje gång och imponerar stort. Han har exempelvis bara galopperat tre gånger under sin karriär på 98 starter och det har hittills blivit 30 segrar och 13,2 miljoner kronor insprunget.
- Det är ju rena drömhästen och en sådan som alla travtränare vill ha. Det kan inte bli bättre. Han har varit igång länge men är väldigt hållbar då han är korrekt och fin i sina ben. Det sliter inget extra på honom och sedan har han en bra aktion, säger Hans R Strömberg.
- Han har varit jättefin under hösten och i Müllers var han otroligt bra. Han vann även finalen några veckor senare och innan dess var vi iväg till Amerika. Då gick han jättebra också från ett dåligt utgångsläge men blev lite fast till slut.

Ny skötare då Maja slutar
Skötaren till On Track Piraten heter Maja Bäckman som tillsammans med Hans R Strömberg ser till att hålla världsstjärnan i så fin författning. Men inom kort kommer ”Piraten” att få en ny skötare.
- Maja jobbar januari ut och sen slutar hon hos mig. Hon har blivit kär i en travtränare på Julmyra (Svante Ericsson) och ska flytta. Hon har varit jätteduktig och det betyder naturligtvis mycket när någon tycker om sina hästar.
- Men nu har jag fått Lina Pegenius som ska jobba hos mig. Det är en jätteduktig tjej så det känns tryggt allting. Hon ska ta hand om On Track Piraten och jag är inte orolig på något sätt, säger Strömberg.

Takter är lyrisk
På måndag annandag jul, när V75-finalerna avgörs på Solvalla, är On Track Piraten återigen i hetluften. Han blir storfavorit i guldfinalen, V75-3, från spår fem bakom bilen. I sulkyn sitter som vanligt Johnny Takter.
- Hästen har gått jobb i dag (tisdag) och det verkar bra allting. Det var bara ett lättare jobb och jag körde 1.22 över 1600 meter. Han kändes lika fin som tidigare.
Vad säger du om insatsen senast när han vann V75 över lång distans på Färjestad?
- Jag förstod att det skulle bli tufft, dels var banan krävande då det var ett tungsprunget underlag, sedan var det 2600 meter och han har inte gått i ledningen över lång distans på länge. Jag tycker att hästen gjorde det jäkligt bra. Johnny var också väldigt nöjd med honom och han är lyrisk när han pratar om den här hästen, säger Strömberg.
Vad säger du om uppgiften? Blir det fjärde raka segern?
- Det ser onekligen jättebra ut med bra läge och få hästar. Han måste bli storfavorit och det med all rätt. Han måste ha jättebra chans, absolut. Jag ser inte någon som ska svara honom om ledningen och de gånger han har torskat i spets är jättefå. Jag tror att han vinner igen.

Överlägset bästa året
Rättvikstränaren går mot sitt bästa år någonsin med drygt 7,2 miljoner inkört. Förutom On Track Piratens framgångar har han flera hästar som har levererat.
- Jag har dubblat stallets siffror gentemot tidigare år och det har varit ett fantastiskt år. Det överlägset bästa jag har haft.
- Vi vann ju E3 i somras med Unique Juni och sedan har Perfect Dynamite levererat och Bottnas Commandeur. Jag vann själv sommartravets final med Olympic Torch och det var en höjdare på hemmaplan, säger Strömberg som har 20 hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Romme-9 2640/6 7 19.8 14
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-3 2640/1 1 17.7 26
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-9 2140/4 1 15.8 52
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-4 2140/1 0 g 105
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 2160/15 str
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-2 2140/3 4 15.3 258
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-2 Hans R Strömberg 2640/9 B 2 15.2 54
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-1 Sandra Nordemo 2160/7 A 0 g 142
2016-11-24 2016-11-24 Romme-3 Hans R Strömberg 2660/8 C 3 16.1g 45
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2640/8 D 6 15.5 110
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 2140/2 D 0 14.4 886
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-8 Sandra Nordemo 2640/3 C 3 15.4 60
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-8 Hans R Strömberg 2140/3 D 6 16.1 139
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-5 Örjan Kihlström 2660/7 D 0 g 57
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-9 Oskar J Andersson 2140/8 C 0 14.3 332
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-6 Torbjörn Jansson 2640/8 C 0 14.8 524
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-8 Hans R Strömberg 2660/6 B 6 16.4g 29
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-9 Hans R Strömberg 2140/7 C 0 14.3 115
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-6 Johnny Takter 2140/5 C 0 g 96
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-8 Johnny Takter 2140/12 D 2 12.7 689
2016-05-14 2016-05-14 Åby-6 Torbjörn Jansson 2140/4 C 3 14.2 89
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-8 Johnny Takter 2609/10 C 0 15.1 156
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-11 Torbjörn Jansson 2140/9 B 0 g 47
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 2140/8 B 5 13.1 105
2016-03-27 2016-03-27 Romme-10 Johnny Takter 2640/9 D 2 15.4 52
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-9 Johnny Takter 2140/9 C 1 15.6 40
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-5 Jorma Kontio 2640/8 D 3 16.9 37
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-9 Jorma Kontio 2140/3 C 1 16.0 64
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-7 Johnny Takter 2140/3 C 0 g 356
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-5 Johnny Takter 2140/7 B 0 20.0g 170
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-10 Johnny Takter 2140/8 B 5 13.1 262
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-11 Johnny Takter 2609/3 C 4 14.1 151
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-5 Kaj Widell 2640/11 A 5 14.1 44
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-10 Hans R Strömberg 3660/12 A 2 15.1 41
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-10 Sandra Nordemo 2140/4 C 0 11.3 646
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-10 Johnny Takter 2140/3 A 0 g 36
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-10 Johnny Takter 2140/4 B 1 12.6g 197
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-11 Kim Eriksson 2140/3 B 2 13.0 61
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-6 Johnny Takter 3180/8 A 1 13.9g 41
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-8 Kaj Widell 3180/8 A 0 g 42
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-12 Kaj Widell 3140/7 B 4 13.2 204
2017-05-13 2017-05-13 Åby-6 Kaj Widell 2640/8 B 0 14.9 86
2017-04-29 2017-04-29 Åby-7 Kaj Widell 3160/9 D 5 13.8 245
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-4 Kaj Widell 3140/1 C 1 16.3 29
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-2 Carl Johan Jepson 2640/7 C 2 15.4 62
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-8 Kaj Widell 3140/5 B 3 18.1 41
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-6 Kaj Widell 2140/8 D 0 16.2 79
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-7 Sandra Nordemo 2640/9 C 0 14.6 77
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-10 Kaj Widell 2140/4 C 0 15.3 138
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-7 Kaj Widell 2140/3 B 2 15.0 65
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-9 Hans R Strömberg 2160/9 A str
2018-12-29 2018-12-29 Romme-3 Hans R Strömberg 2140/9 D 5 14.7 194
2018-12-21 2018-12-21 Romme-5 Hans R Strömberg 2160/9 C 6 15.9 181
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Kaj Widell 2140/1 D 5 16.4 317
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-8 Kaj Widell 3140/2 D 0 g 151
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-7 Hans R Strömberg 2140/7 D 5 13.9 176
2018-09-14 2018-09-14 Romme-8 Rikard N Skoglund 2140/2 D 0 15.6 124
2018-08-24 2018-08-24 Romme-5 Hans R Strömberg 2160/11 C 0 g 154
2018-08-11 2018-08-11 Romme-9 Hans R Strömberg 1660/10 C 0 14.0g 87
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-11 Kaj Widell 2640/9 D 0 g 95
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-7 Hans R Strömberg 2160/8 C 0 15.2g 75
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-8 Hans R Strömberg 3200/12 C 0 g 62
2018-06-16 2018-06-16 Boden-11 Johnny Takter 2640/8 D 5 13.3 197
2018-02-01 2018-02-01 Vincennes-6 P Vercruysse 2850/11 D 0 735
2018-01-15 2018-01-15 Vincennes-1 R Bakker 2700/1 D 0 824
2018-01-07 2018-01-07 Vincennes-6 P Vercruysse 2850/2 D 0 396
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-7 Sandra Nordemo 2140/12 B 2 14.7 77
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-1 Alf Nordemo 2700/7 B 5 17.3g 17
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-8 Ulf Eriksson 2140/4 C 0 12.7 981
2019-08-01 2019-08-01 Visby-4 Ulf Eriksson 2120/10 B 8 15.3 82
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-8 Alf Nordemo 2160/3 C str
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-6 Sandra Nordemo 1640/5 B 0 11
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-10 Ulf Eriksson 3160/11 C 7 14.9 324
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-4 Ulf Eriksson 3180/11 C 2 15.9 69
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-6 Sandra Nordemo 2140/1 C 0 14.5 184
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Sandra Nordemo 2140/7 C 1 13.8 25
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Sandra Nordemo 2140/8 C 6 14.6 54
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-9 Alf Nordemo 2680/11 C 0 18.4g 166
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-7 Kenneth Haugstad 2140/3 D 3 14.5 270
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Kaj Widell 2140/8 D 0 15.6 513
2019-01-11 2019-01-11 Romme-8 Hans R Strömberg 2160/9 D 0 15.5 253ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se