Bon Bini travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bon Bini travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bon Bini har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bon Bini har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bon Bini


Moses har visat sina talanger hos sin tidigare tränare Daniel Redén men återfinns sedan ett par veckor i regi Håkan K Persson. Debuten f..


Moses har visat sina talanger hos sin tidigare tränare Daniel Redén men återfinns sedan ett par veckor i regi Håkan K Persson. Debuten för Halmstadstränaren kunde knappast ha gått bättre. Med brorsan Stefan Persson i sulkyn klämde Moses sig tidigt till ledningen och förvandlade sedan motståndet till statister. Den vindsnabbe travaren drog i hård fart framme i spets, men avståndet till konkurrenterna syntes aldrig krympa. Överlägsen seger på vassa 1.11,2 över 1640 meter med autostart.
– Det var hög puls, det var rätt mycket förväntningar och hästen var hårt spelad. Det är en jättefin häst men det var nervöst. Det såg ju väldigt bra ut och jag kan hoppas att kan fortsätta vara lika fin som han var här i dag, det här var kul, sa Håkan K Persson.

Barbaresco V.W visade kvaliteten
Mäktig intryckt på Barbaresco V.W som visade sina kvaliteter då han plockade hem det Klass 1-försök som avgjordes på den småländska banan. Åttaåringen klev fram utvändigt om ledande Hipster Am inför slutvarvet, tog över ledningen redan vid ingången av sista kurvan och stegade undan med flera längder över upploppet. Lars Brindeborg tränar den fina vinnaren – som också han kördes av Stefan Persson.
Hurricane Silas var hårt betrodd i stayerloppet och nog skulle det också bli seger för Fredrik Perssons långloppsspecialist – till slut. Favoriten var snabbt framme men valde rygg på ledande Benedict Lux. Där blev Hurricane Silas fastlåst ända in på upploppet. I det läget hade en tapper Gullabo Däck Bling kopplat greppet från utvändigt ledaren, men när Hurricane Silas väl fick fritt spelrum hundra meter från mål avslutade valacken vasst. På linjen var han först och favoritspelarna kunde andas ut.
Skön seger för Ryssebo la Reine. En drygt tre år lång segertorka är nu över för det tuffa stoet som tränas av Mantorps Pär Thole. Peter Ingves avancerade fram sin styrning mot utvändigt ledaren med varvet kvar till mål, fick greppet ur sista kurvan och höll lika starkt som säkert ifrån sig favoriten Beluga West sista biten.

Äntligen får Fräcke Prins utdelning
Marie Svanholm, med licens på Bergsåker, har ett riktigt fint kallblod i femårige Fräcke Prins. Väl körd av Ingvar Nyberg blev det överlägsen seger i Bollnäs. Fräcke Prins fick följa i rygg varvet från mål, gick till attack 500 meter senare och kopplade ett snabbt grepp om ledande Tinder Lars för att försvinna ifrån med flera längder över upploppet.
– Det är så roligt att se när ”Prins” nu äntligen är tillbaka. Jag var och hämtade honom i augusti i fjol efter att han haft både en gaffelbandsskada och en fraktur. Vi har kämpat på hela vintern och nu börjar det äntligen att ge resultat. Hästen ligger mig varmt om hjärtat, han är en av mina bästa kompisar, sa Marie Svanholm.

Bon Bini infriade favoritskapet
Väntad seger i form av Bon Bini i Bollnäs stolopp. Oskar J Andersson körde till och tog över täten efter knappt 700 meter och var sedan inte möjlig att infånga. Femåringen stack undan med ett par säkra längder till slut.
Christine Trepp Nilsson tränar Zerozerosette som verkligen hittat toppformen. Nu blev det ny seger. Mathias Andersson skötte tömmarna bakom hästen, som anförde loppet, fick tuff press in på sista bortre långsidan, men ändå enkelt kunde studsa undan över upploppet.
En vinnare från Robert Bergh avslutade i Bollnäs. Per Lennartsson rattade Harper Seabrook som avslutade visslande över upploppet för att precis i målskjutsen fånga in den utvändigt ledande mycket tappre One Kind of Art.
8 rätt utdelade 10 847 kronor. 7 rätt 169 kronor och 6 rätt 21 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Dominansen fortsätter i de största loppen. I maj vann de Elitloppet med Don Fanucci Zet. På söndagen tog firma Redén/Kihlström ..


Dominansen fortsätter i de största loppen.
I maj vann de Elitloppet med Don Fanucci Zet.
På söndagen tog firma Redén/Kihlström hem landets största lopp för fyraåriga ston då Honey Mearas spurtade in i historieböckerna och en prischeck på 2,4 miljoner kronor.
En seger som trots svårt utgångsläge till slut blev väldigt enkel.
- Det blev så bra det kan bli från det läget. Vi fick en bra rygg att gå i sista 700 och i sista sväng kändes det bra, konstaterade Örjan Kihlström som i måndags drabbades av så akuta ryggproblem och att han tvingades avbryta ett lopp och inte hade suttit i sulkyn sedan dess.
- På tisdag eftermiddag kändes det tveksamt om jag skulle kunna köra det här loppet, men sedan har det blivit bättre för varje dag. Jag har fått mycket hjälp av snälla människor och även jobbat mycket själv med ryggen så att jag skulle kunna vara här idag, konstaterade Kihlström som körde fjolårets stochampionatsvinnare Diana Zet till seger utanför V75, men i övrigt avstod alla styrningar fram till huvudloppet.
En styrning värd att vänta på och åttonde gången som Kihlström lotsade en häst främst i Axevallas paradlopp. Att han hoppas på fler stora stunder bakom Honey Mearas råder inget tvivel om.
- Det är bra sug i steget på henne och hon har väldigt fin inställning. Hon har något extra helt klart, det kände jag redan första gången jag körde henne. Nu hade Daniel fått till formen till 100 procent, som vanligt höll jag på att säga, fortsatte Örjan Kihlström.

”Inställningen och styrkan är enorm”
Daniel Redén lyckades alltså med uppgiften att få tillbaka hästen i samma slag som vid andraplatsen i Drottning Silvias Pokal i våras. Något han uppenbarligen tvivlat på.
- Det är så sjukt, jag siktade bara mot det här loppet efter Drottningens. Men så tänkte jag, ”vad har jag gjort”. Hon tappade formen helt. Men jag hade min plan i huvudet och kände att jag måste fullfölja det. Det blev bra då vi kunde spara hovarna i försöket. Idag kunde jag ta av skorna och använda de sista växlarna med tussar och norskt huvudlag. Att Örjan dessutom släpade sig upp i vagnen gjorde inte saken sämre, förklarade Redén som också har höga tankar om sin nya kulldrottning.
- Hon är inte den mest sköntravande häst vi har i stallet, men inställningen och styrkan är enorm hos henne.

Framgångsrika systrar
Honey Mearas tävlade framgångsrikt för Peter Untersteiner i fjol, men missade oaksfinalen med minsta möjliga marginal och köptes av Redéns ägarbolag Stall Zet vid årsskiftet. Således gick hon samma väg som storasyster Mylady Grace, som fick nöja sig med sistapengen i Stochampionatet i fjol, men kom igen och vann Breeders Crown senare på säsongen.
Mest framgångsrik i en svårslagen systratrio är emellertid Darling Mearas, oaksvinnare och kulletta för Stefan Persson som fick nöja sig med andraplatsen i Stochampionatet och sedermera blev det snabbaste svenskfödda stoet genom tiderna med 1.08,2 travade under avslutningen av karriären i USA.
Vad framtiden har att utvisa för Honey Mearas återstår att se, klart är i alla fall att hon en dag kommer att återvända till sina hemtrakter i Ystad.
- Hon ska bli fölsto hos oss på Snogarps Gård när hon avslutat sin tävlingskarriär, sade Barbro Wihlborg och gav en liten förklaring till sina allt större framgångar som uppfödare.
- Para det bästa med det bästa och sköta hästarna på allra bästa vis. Så måste man ha väldigt mycket tur också. Jag brukar vara med när de föds, det är nästan lika fantastiskt som när de vinner lopp, en otrolig upplevelse varje gång.
Svante Båth-tränade Barbro Kronos slutade tvåa efter att ha dragit fram Honey Mearas från andra par utvändigt medan Björn Goop och Eagle Eye Sherry spurtade till tredjepriset.

”I fel lopp idag”
Att vinnaren av Stochampionatet Consolation säkert kunde ha hävdat sig finalen är inget orimligt antagande.
Tommy B Andersson var också inne på den linjen sedan han sett Bahama Passion svepa runt konkurrenterna för Mikael J Andersson.
- Det är en fantastisk häst som är med i fel lopp idag. Hon hade varit med i det stora loppet om hon fått chansen senast. Jag tror inte att det är någon i kullen som är mycket bättre, konstaterade Andersson som vanligtvis är verksam i USA under sommaren, men nu fick visa sina tränartakter inför hemmapubliken.
Ett annat sto som torde ha stora pengar att tjäna framöver är ett år yngre Chatty Kronos. Helsystern till Jerry Riordans superstjärna Aetos Kronos ser inte ut att vansläktas och hade lekstuga med konkurrenterna för Kevin Oscarsson.
Lika enkelt segrade Frodo S. sedan Björn Goop fått styra och ställa i ledningen.

Storvinst med Boost och Harry
Får nio år sedan hjälpte Magnus Jernemyr det svenska handbollslandslaget till OS-silver i London.
Nu har han bytt sport och driver en alltmer framgångsrik träningsrörelse ihop med sambon Linda Sedström. Segervane importen Baroncini Jet blev omgångens knall sedan Ulf Ohlsson levererat en perfekt styrning och fått dit nosen i en tät upploppskamp.
- Vi försöker utbilda hästen att sitta med i ryggar och Ulf körde helt perfekt. Det är en långsiktig plan. Det är något jag har med mig från min egen karriär, att man måste ha målbilder och något att sträva efter. Man kan inte bara göra saker vind för våg. Hästen var jättefin idag och hade huvan kvar i mål, konstaterade Jernemyr.
Dramatik blev det i montéloppet då favoriten Under the Counter tvärstannade i solklar ledning mitt på upploppet och blev infångad av Donatella Center och en jublande Sofia Adolfsson. Spänningen fortsatte efter mål då Emila Leo på Up to Me lämnade in en protest mot vinnaren, men domarna avslog den då man inte ansåg att Adolfssons snäva manöver 1 200 meter från varit påverkat resultatet.
Segergest bjöd även Oskar J Andersson på sedan han lotsat Bon Bini främst i Diamantstoet.
V75 betalade 288 615 kronor för sju rätt, men en av de största vinsterna gick istället till ett system med sex rätt. Vinnaren från Skåne lyckades nämligen pricka in Boost varför systemet, en 48 kronors Harry Boy, gav 761 300 kronor i återbäring.

 

Robin Johansson, Kanal 75

Den nya plattformen för start- och resultatlistor kommer lanseras efter sommaren. Information från ATG kommer gå ut i god tid innan lansering.
Tills vidare kommer start- och resultatlistor fortsatt finnas tillgängliga här på Kanal75.se.

Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor efter flytten var vänlig mejla ATG med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-7 Jorma Kontio 2140/2 D 1 18.2 43
2019-12-12 2019-12-12 Romme-2 Jorma Kontio 2140/5 A 1 18.6 15
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-5 Jorma Kontio 2140/3 C 5 16.7 91
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-2 Jorma Kontio 2140/5 B 0 g 49
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-7 Oskar J Andersson 2140/2 C 2 17.1 97
2019-09-19 2019-09-19 Romme-5 Per Lennartsson 2140/3 D 0 18.2 22
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-3 Oskar J Andersson 2640/2 B str
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-3 Jorma Kontio 2100/6 B 6 15.4 112
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-10 Jorma Kontio 2140/7 C 0 14.2 1031
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-5 Jorma Kontio 2140/4 B str
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-10 Emilia Leo 2140/10 C 0 15.1 274
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-5 Jorma Kontio 1640/10 A 0 14.2 126
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-9 Jorma Kontio 2140/12 C 5 15.0 334
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-2 Jorma Kontio 2140/5 A 1 15.1 28
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-8 Jorma Kontio 2640/1 D 3 14.5 75
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-6 Jorma Kontio 2140/1 D 3 15.1 132
2021-09-04 2021-09-04 Jägersro Trav-10 Oskar J Andersson 2160/9 B 6 14.6 116
2021-08-26 2021-08-26 Bollnäs-7 Oskar J Andersson 2140/6 B 1 14.6 13
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-11 Oskar J Andersson 2160/5 A 2 14.0 27
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-11 Oskar J Andersson 2140/2 B 1 13.5 62
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-6 Oskar J Andersson 2160/14 A 2 15.5 33
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-7 Oskar J Andersson 2140/3 A 2 13.3 23
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-1 Oskar J Andersson 2140/5 A 1 14.3 21
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-3 Oskar J Andersson 2160/5 C 1 14.0 25
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-2 Oskar J Andersson 2160/7 A 1 16.1 65ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se