Blås Undan travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Blås Undan travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Blås Undan har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Blås Undan har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Blås Undan


Kristi himmelsfärdsdag var det ridande trav för hela slanten på travbanan i Sundsvall. Nio montélopp stod på programmet med Mont&ea..


Kristi himmelsfärdsdag var det ridande trav för hela slanten på travbanan i Sundsvall. Nio montélopp stod på programmet med Monté-SM för kallblod som största begivenhet.
SM-loppet reds så sent som i september förra året. Emilia Leo fick då prova åttaårige valacken Wilda Fille för första gången och efter succén den gången har Leo fått fortsätta kampera ihop med hästen som tränas av Jan-Olov Persson.
Åtta segrar, en andraplats och en diskvalifikation är facit för Wilda Fille på tio starter med en av landets montédrottningar på ryggen.
På den röda torsdagen var dags för en repris på fjolåret i Monté-SM för kallblod - med den skillnaden att det blev ett prydligt svenskt rekord den här gången.
Emilia Leo hjälptes av ett högt utgångstempo och kunde sätta sig i dödspositionen och ta över kommandot på den sista bortre långsidan.
- Det var ingen fara någon gång under loppet. Jag kände redan i provstarten att han var fin. Han var lite knackig senast men Linnea och Persson har ju satt honom i toppskick till i dag. Så i dag kändes han helt perfekt och då spelar det inte riktigt någon roll hur man rider, sade Emilia Leo i segerinterervjun syftande på hästens skötare Linnea Holappa och tränaren Jan-Olov Persson.
Hästen som ägs av Wilda HB, Sundsvall (Leif Lindholm) fick 100 000 kronor för segern och har nu sprungit in 1,1 miljoner kronor.
Wilda Fille vann på tiden 1.24,6 över 2.140 meter autostart, ett svenskt rekord på distansen. Tvåa Don Viking och trea Karlängs Lill, tiondelen efter vinnaren.

Leo med egentränat
Med Wilda Fille knep Emilia Leo fjärde segern på de fem senaste åren i loppet. Blås Undan och Trippa Undan är Leos andra vinnare i detta SM.
Leo, korad till kometen i landet under förra året, vann också det största montéloppet för varmbloden. I loppet ”100% monté” segrade hon med egna hästen Sign Me Up Too som inkasserade 100 000 kronor.
Jonathan Carre', skrälljockeyn från söndagens Montéeliten på Solvalla med hästen Aigle Jenilou, vann ett av loppen i Sundsvall tillsammans med Destin du Bosque, tränad av
sambon Constanza Flores med licens på Umåker.
Nio montélopp reds under dagen och övriga vinnare var Natosi Goj (riden av Jenny Brunzell), Höiby Anders (Stephanie J Werder), Västerbo Tristan (Isabelle Orsimo), Green Bax (Amanda Hedlund), Igor Sånna (Lena Fritz) samt Chambaldi du Mirel (Caroline Forsner).

Mikael Wikner, Kanal 75


Bergsåker i Sundsvall vek hela tävlingskvällen på fredagen åt den kalla rasen. Elva lopp kördes – samtliga kallblodslopp ..


Bergsåker i Sundsvall vek hela tävlingskvällen på fredagen åt den kalla rasen. Elva lopp kördes – samtliga kallblodslopp – under den speciella Sleipnerdagen som arrangerades för fjärde året i rad.
Monté-SM för kallblod reds för åttonde gången. Storfavoriten Flex satte inte en hov rätt i starten för Nathalie Blom och var direkt borta ur leken.
Tempot blev högt uppskruvat med offensiva satsningar på flera händer och redan på den sista bortre långsidan började det luta åt seger för Jan-Olov Persson-tränade sjuåringen Wilda Fille.
Emilia Leo hade loppet under kontroll i den sista kurvan och valde att rida undan för att inte bjuda in till speedkörning.
- Jag hade en bra känsla på förhand. Det såg omöjligt ut om Flex skulle trava men risken att den hästen galopperar är ju ganska stor. Och där bakom tyckte jag att det var öppet, kommenterade Emilia Leo, som vann loppet med åtta längder före Prins Elden (Anna-Lena Forsberg) och Rote Jon (Caroline Forsner).

Tredje för Leo
Det var Emilia Leos tredje seger i Monté-SM för kallblod. 2015 vann hon med Trippa Undan och 2017 med Blås Undan.
Framgångarna fortsätter alltså för lärlingen från Gävle som knackar på dörren till en proffstränarkarriär.
Wilda HB i Sundsvall äger Wilda Fille som nu tjänade 100 000 kronor i ett och samma lopp.

Persson gillade upplägget
Det var en helkväll för kallbloden där Bergsåker samarbetade med kallblodsföreningen Sleipner och Medelpads Hästavelsförening.
Jan-Olov Persson vann tre av loppen.
- Vi skulle köra en sådan här dag per månad, menade Persson.
Jan-Olov Persson-tränade Månlykke A.M. blev svaret i Stora Fyraåringsloppet. En överraskande vinnare som enkelt kunde slå av jättefavoriten Tekno Eld efter en drömlöpning i dennes rygg.
Det var elfte segern i fjortonde starten för Månlykke A.M. som noterade ett nytt banrekord för fyraåringar över 2640 meter, 1.26,0. Endast sex hästar kom till start i loppet med 100 000 kronor till vinnaren.
- Det är en underbar individ som har kapacitet för att gå en bit upp i klasserna, sa tränaren Jan-Olov Persson som även satt i sulkyn denna dag.
Prestationen i loppet svarade Grislefaksen G.L. för med en stark spurt till andraplatsen. Favoriten Tekno Eld inte som bäst efter tidig ledning.
Även i Bergsåkers Stora Femåringslopp väntade 100 000 kronor på vinnaren.
Jorma Kontio vann loppet med norsktränade Vill Solen efter att ha tagit över ledningen 1200 meter från mål. Storfavoriten Tand Kraft slutade tvåa efter att ha fått trava i dödspositionen under slutrundan.
Det kördes även ett försök- och finallopp under kvällen. Efter tre heat samlades 15 hästar till finalen där Bollnästränaren Torsten Blomqvist gick segrande ur striden med stallets Calle Cornelius. 75 000 kronor var finalsegern värd.
På V64 blev det 10 304 kronor i utdelning för sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Kvantitet föder inte kvalitet. Men framgång verkar föda framgång.Med som mest fem starthästar har Kennet Häggström krossat ..


Kvantitet föder inte kvalitet. Men framgång verkar föda framgång.
Med som mest fem starthästar har Kennet Häggström krossat fjolårets siffror och kan se tillbaka på sitt bästa år hittills.
- Det har gått riktigt, riktigt bra. Jag har kört in lite mer än två miljoner kronor med det lilla material jag har. Nu har jag bara tre starthästar, säger Solängettränaren som förutom nästan en miljon konor mer i inkörda pengar även har dubblerat sin segerprocent.
Den mest namnkunniga hästen på tränarlistan är Super Ariel. Hon inledde framgångsrikt säsongen i Frankrike och satte kronan på verket när hon i oktober vann Sto-SM på Åby och belönades med en halv miljon kronor.
- Super Ariel har dragit in det mesta, men de andra har också varit riktigt bra, konstaterar Kennet Häggström.
Det åttaåriga stoet må vara stallets vinstrikaste häst i år men segerrikast (antal segrar) är hon inte. Det är Lisa Mollyn.

Fyra raka
Kennet Häggström erbjöds i början av året att köpa Lisa Mollyn och nappade. En fullträff, med facit i hand. Det sexåriga kallblodet gör precis som sin tränare sitt bästa år hittills.
I juli kom årets första två segrar och nu ståtar hästen med fyra raka.
- I Östersund trodde jag aldrig att hon skulle hinna fram men hon gick riktigt bra till slut. Alla segrarna hon har tagit har hon gjort på ett gediget sätt, berättar Kennet Häggström och tillägger:
- På Bergsåker var hon också riktigt bra. Det loppet såg på förhand himla tufft ut, jag var nära på att inte åka men tänkte att vi far väl ändå.
Det är inte vilka hästar som helst Lisa Mollyn dundrat ifrån. Hon har slagit årets segerrikaste kallblod Blås Undan och senast höll hon undan för årets segerrikaste sto, Mofaksan, när hon vann finalen av Norrlands Stoelit. En oväntad seger, enligt Kennet Häggström.
- Jag trodde att hon kunde vara med där framme men att hon skulle vara så pass bra att hon skulle vinna, det trodde jag inte. När Micael (Melander) körde i sista sväng trodde jag också att det var för tidigt men hon höll hela vägen.
Planen var sedan att Lisa Mollyn skulle få vintervila men den goda formen och ett passande V75-lopp fick Kennet Häggström att tänka om.

”Det är kanonförhållanden”
Juldagen firas på grannbanan Umåker, elva mil norröver från Örnsköldsvik. Lisa Mollyn (V75-4) utmanar återigen från fjärdespår men denna gång startar hon från den främre volten.
Bland motståndet finns Blås Undan, Storsjarmören och även formstarka Myr Faksen, som ser ut att bli favorit.
- De tror lite på den ja, men den kommer få för långt fram. Jag tror mer på de som står på tjugo meter tillägg. Storsjarmören är bra, och kommer de fram fort kan det bli tufft men får Lisa Mollyn bestämma och gå ifrån en bit får de andra jobba för att komma fram, resonerar Kennet Häggström.
Uppladdningen inför måndag har varit bästa tänkbara.
- Det är kanonförhållanden nu, vi har packad snö att träna på.
Trots det och tidigare insatser vågar tränaren inte vara fullt så segerviss.
- Jag tror att hon kan vara med där framme men att vinna ett lopp är alltid svårt och det är bra hästar hon möter. Men hon är bra själv och inte sämre än någon annan. Hon har gått så pass bra och varför ska hon inte kunna göra det igen?

Delad glädje är dubbel glädje
En seger på måndag skulle slå sig in på topp tre bland årets höjdpunkter.
- Den skulle vara minst lika stor som segrarna i Sto-SM och Stoeliten. Det hade ju varit fruktansvärt roligt, det skulle vara pricken över i:et och en toppenjulklapp, säger Solängettränaren som även har något mer på önskelistan.
- Jag äger både Super Ariel och Lisa Mollyn själv, vilket är roligt men det hade varit kul om någon annan också hade varit med. Det betyder himla mycket att det har gått så pass bra men det har varit svårt att få in fler hästar. Jag trodde att det skulle gå bättre nu när det gått så pass bra och det har synts mycket. Vi får hoppas att det kommer, säger Kennet Häggström som efter juldagsfirandet tar sikte mot nästa år.

Gina Söderlund, Kanal 75


Med drygt en månad kvar av året leder USA-födda Southwind Feji segerligan för landets travare. Det fyraåriga stoet delar första..


Med drygt en månad kvar av året leder USA-födda Southwind Feji segerligan för landets travare. Det fyraåriga stoet delar förstaplatsen med Lucifer Lane, Örebrotränaren Thomas L Nilssons häst som tävlat klart för i år.
Manegen är med andra ord krattad för Pär Hedberg och Stall Palemas jänkardam som köptes på auktion på den andra sidan Atlanten som ettåring och kom till Sverige ostartad för att bli avelssto.
Storyn är känd vid det här laget. Southwind Feji visade sig inte vara dräktig och tränades därför igång lite lätt av Pär Hedberg och visade sig vara en talang.
Samtliga tolv starter har gjorts i Sverige och Feji har segrat i tio av dem.
- Hon är bra i ordning och jag har en liten plan på att det ska bli tre starter till i år, inräknat den på söndag. Allt förutsatt att banor och häst – ja, allting tillåter, säger Axevallatränaren,

En häst för eliten
Om grundplanen håller har Southwind Feji ett stolopp i V75 lördag 9 december på Åby kvar att starta i, samt ett annat under uppesittarkvällen med V75 från Axevalla kvällen före julafton.
Eftersom hon är född i USA har hon inte haft möjlighet att tävla i V75-sammanhang annat än i stoloppen. Och ett sådant blir det även på söndag på Mantorptravet.
Segerstaplaren Southwind Feji står med 20 meters tillägg i ett medeldistanslopp och blir spelfavorit i V75-2.
- Jag tror att hon har kunnandet i sig att bli bra för Stoeliten i framtiden. Hon har gått lika bra bakifrån som från ledningen, det har inte varit någon direkt skillnad och på söndag ligger hon i andraspår direkt och det är bara att låta henne öppna det hon kan för att få en så bra position som möjligt.

”Svår att stå emot”
Mikael J Andersson är ordinarie kusk och kör på söndag. Tempo krävs för att komma till menar tränare Hedberg. Formen är å andra sidan riktigt bra och man gör inga förändringar i utrustningsväg.
- Hon går upp en klass som man säger men jag tycker ändå att hon håller en sådan hög nivå att hon absolut ska kunna duga om det stämmer lite. Att stå med 20 meters tillägg är alltid lite lurigt så klart men bara de inte kör allt för sakta tror jag att hon ska bli svår att stå emot igen.
Southwind Feji har förlorat två lopp i år. Vad hände då?
- I Halmstad i somras var hon inte frisk för dagen och gick ner sig efteråt på grund av förkylning och lite annat. Andra förlusten hade hon bakspår på 20 meters tillägg i Karlstad och blev oplacerad trots att hon avslutade i trakterna av 1.12 i både tredje- och fjärdespår sista varvet efter att ha varit ifrån lite inför den starten. Så hon har inget att skämmas för, tvärtom.
Med tre starter till i år borde det vara hyfsat bra chans att hon tar med titeln. Något ni kollat på?
- Vi känner ju till det men det är inte därför hon gör de här starterna. Men en titel är alltid roligt med en häst. Fast kollar man så ser man att det är många underifrån också på åtta- och nio segrar. Vi måste i alla fall ta en seger till med henne – minst - för att hon ska kunna vinna.

Listan över Sveriges segerrikaste hästar (per 171124)
1. Lucifer Lane 10-1-2
2. Southwind Feji 10-0-0

3. Blås Undan 9-7-2
4. Diamanten 9-3-1
5. Vamp Kronos 9-2-2
6. BohemianRhapsody 9-1-2
7. Nobel Amok 9-0-1
8. Cyber Lane 9-0-0

9. Making Love 8-3-1
10. Selmer I.H. 8-2-1

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvallaamatören Emilia Leo har dragit ihop 1,2 miljoner kronor i år, fördelat på 24 segrar i både sadel och sulky.På fredagsk..


Solvallaamatören Emilia Leo har dragit ihop 1,2 miljoner kronor i år, fördelat på 24 segrar i både sadel och sulky.
På fredagskvällen gästade hon Bergsåker i Sundsvall och vann monté-SM för kallblod med sjuårige valacken Blås Undan. 2015 vann hon loppet med Trippa Undan, också det en häst tränad av Bror Grönlund.
Blås Undan skrällvann Guldtäcket i V75 på Dannero i augusti tillsammans med Jan-Olov Åberg. I fredagens SM tryckte sig Emilia Leo tidigt till ledningen efter några hundra meter med Blås Undan som tog en ganska klar seger trots uppvaktning under vägen.
- Han gick barfota fram i dag och blev lite rullig på upploppet men hade mycket krafter kvar, summerade segrarinnan.
100 000 kronor var segern värd. Blås Undan har tjänat drygt en miljon kronor varav 625 000 kronor tillkommit i år.

Rekord av Tand Kraft
I Sundsvall var det kallblod över hela linjen på fredagskvällen. I samarbete med kallblodsorganisationen Sleipner kördes elva lopp med enbart travare av den kalla rasen.
Tand Kraft förlorade norska derbyt på målfoto för tre veckor sedan. I Stora Fyraåringsloppet, med blott sju hästar till start, var Tand Kraft som väntat överlägsen.
Jan-Olov Åberg höll på att stjäla loppet i ledningen med Tåga Kongen och Jan-Olov Persson fick sätta tryck utvändigt varvet från mål.
- Jag blev tvungen att gå fram och gasa lite för att undvika en speeduppgörselse, sa Persson.
Segertiden 1.26,6 över 2680 meter var ett nytt svenskt rekord för fyraåringar över distansen.

Mofaksan tung
Gävleamatören Mikael Olsson har landets bästa sto i Mofaksan. I Medelpads hästavelsförenings avelslopp för ston bet Mofaksans speed bra genom den sista kurvan och den elvaåriga hedersdamen lämnade motståndet med många längder.
Femårige Pydin ser ut att kunna utmana stjärnorna i den högsta klassen om något eller några år. Niclas Torstemo lät återigen Ove A Lindqvist köra och segern i Bergsåkers Stora Femåringslopp var aldrig i fara.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var mycket känslor på Dannero under söndagseftermiddagen när två årgångslopp för kallbloden avgjordes, Kriteriet..


Det var mycket känslor på Dannero under söndagseftermiddagen när två årgångslopp för kallbloden avgjordes, Kriteriet och Kriteriestoet.
Först ut var det treåriga stoet Myrs Hera som infriade favoritskapet och tog sin femte raka seger. I händerna på Ulf Eriksson öppnade hon snabbt och tog direkt hand om ledningen. Hästen såg kanonfin ut hela vägen och hade stor uppvisning. Över upploppet stegade hon ifrån till en smått överlägsen seger på tiden 1.28,9/2140a.
- Fantastiskt kul. Det är det största loppet jag har vunnit, sa Ulf Eriksson.
- I dag visade hästen en kvalitet till att hon är startsnabb. Hon låg på litegrann i början, mer än hon brukar, men efter åttahundra meter började hon bli lugn och fin. Då kändes det tryggt och det är en fantastiskt fin häst som levererar varje gång.

”Alla gråter”
Vid sidan av banan stod uppfödaren, tränaren och ägaren Nina Jonsson med sin familj och fick sin största upplevelse i travkarriären. En karriär som bara varat i åtta år och innan dess hade Nina inget intresse alls för travet utan höll på med ridhästar och hästhoppning istället. Men efter köpet av Myrs Heras mamma, Björs Faxa, som sedermera skulle producera en klassisk vinnare i Myrs Hera är det trav som gäller. Nina har ridtränat sin häst till de här framgångarna och det var mycket känslofyllt när hon fick se sin ögonsten bolla med konkurrenterna i Kriteriestoet.
- Alla gråter och jag är så otroligt tacksam och lycklig och glad över den här hästen. Hon är ju helt fantastisk, sa Nina Jonsson som var väldigt nervös före och under loppet.

Lätt för Tekno Eld i Kriteriet
Jan-Olov Persson har redan vunnit Derbyt i år som tränare till Järvsö Pegasus. Nu blev det en ny suverän fullträff för kallblodskungen vars Tekno Eld tog hem Kriteriet för Ulf Ohlsson. Den läckra treårige svarta hingsten var inte helt kurant i uttagningsloppet till Kriteriet för två veckor sedan men hade repat sig mer än väl och satte de hårt betrodda norrmännen på plats. Det blev en dryg inledning via tredjespår runt den första kurvan innan Tekno Eld hittade ner i andra par utvändigt. Det blev sedermera en smörresa då favoriten Kos Odin pressade hårt utvändigt om ledande Järvsö Birger och Tekno Eld tassade med där bakom. När Ulf Ohlsson anföll med sin häst på bortre långsidan såg Tekno Eld väldigt stark ut och han pressade sig till täten vid ingången till sista sväng. Kos Odin galopperade som slagen in på upploppet och Tekno Eld stack undan till en imponerande seger och vann hur lätt som helst. Segertiden blev 1.28,0/2140a och förstapriset var 600 000 kronor.
- Det var jätteroligt att Tekno fick visa hur bra han är. Hur skoj som helst, sa en rörd Jan-Olov Persson innan den svenska nationalsången spelades.
För Ulf Ohlsson var det andra segern i kallblodskriteriet.
- Jag satt mest och njöt och det kändes att jag hade toppchans redan på baksidan. Det här är stort och det är alltid roligt att vinna de här klassiska loppen, sa Ulf Ohlsson.
- När jag körde den här hästen för första gången tänkte man att det var bra chans att vinna Kriteriet men han var inte bra i försöket och det är bara 14 dagar till finalen. Man måste beundra Persson och det gäller att vara kall.

Reijo lättad efter Nadals seger
Nadal Broline har stångats mot eliten i de största loppen under sommaren och gjort det med den äran. Nu hade han på papperet en enkel uppgift och han löste den på bästa sätt för Ulf Ohlsson. Efter en resa i tredje par utvändigt och attack på sista bortre långsidan kopplade han greppet in på upploppet och vann hur lätt som helst. Det var helt enkelt klasskillnad. Segertiden skrevs till 1.12,8/2140a efter att ha avslutat sista varvet strax över 1.10. Det var en lättad tränare Reijo Liljendahl som följde loppet från stallbacken.
- Mitt självförtroende fick sig en törn förra veckan och jag var faktiskt lite nervös innan loppet i dag, sa Reijo Liljendahl och syftade på den försmädliga galoppen för Long Tom i ledningen vid upploppets början i försöket till Hambletonian.
- Det var en av mina tyngsta punkter i travlivet och nu är jag otroligt lättad. Nadal rättade till de bitarna och det var skönt, fortsatte Reijo.
Segerkusken Ulf Ohlsson var också mycket nöjd efter loppet.
- Han kändes väldigt fin i dag och det var enklare emot men alla lopp ska köras. Jag litade på Nadal att han skulle klara av att gå i tredjespår en bit och det gjorde han väldigt lätt. Det kändes som att han hade en hel del krafter kvar, sa Ulf Ohlsson.

Skrällbetonad V75:a
Det blev flera överraskningar på V75 och trots att två storfavoriter vann blev utdelningen 795 101 kronor på sju rätt. Ove A Lindqvist tog en dubbelseger och skrällde i V75-inledningen när han vann med Tip Jar, som tränas av amatören Ulrika Rehn, som även hon fick en dubbelseger.
Barfotatravande Tip Jar svarade ut favoriten Art Vandeley från start och tog ledningen. Hästen såg trög ut under vägen och var stum till slut, men efter ett vinstgivande ryck av Ove A Lindqvist i sista kurvan blev segern till slut säker.
I Diamantstoets försök körde Ove A offensivt bakom Ulrika Rehns Lollipop Girl som i en tät slutstrid vann knappt före Nikki Celeber.
Skräll blev det även i Svensk Travsports Guldtäcke, en handicap, där Jan-Olov Åberg körde spårsnålt med Blås Undan som tog sin tredje raka seger. Tränar gör Bror Grönlund.
I V75-avslutningen gjorde topphästen Le Miracle comeback efter ett långt skadeuppehåll. Han avslutade bra till andraplatsen men fick inte tag i Importedfromdetroit som vann en säker seger för Sandra Eriksson. Tränar gör Markus Pihlström på Bergsåker.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 1660/9 str
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-7 2640/4 0 g 81
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 1660/4 1 28.7 23
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 2140/2 str 42
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-1 2160/10 4 30.5 78
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 Mats E Djuse 2140/9 B 4 28.3 48
2016-12-17 2016-12-17 Bjerke-10 Jomar Blekkan 2100/5 C 0 81
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-6 Oskar Kylin-Blom 2140/9 B 2 27.1 96
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-2 Emilia Leo 1660/10 A 2 28.2 30
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 2640/5 D 2 25.9 432
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Oskar Kylin-Blom 2660/10 A 5 28.8g 70
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Oskar Kylin-Blom 2140/8 B 0 27.9g 54
2016-10-22 2016-10-22 Romme-8 Ove A Lindqvist 2160/7 D 0 26.6 328
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-6 Tomas B Nilsson 2140/3 C 0 g 43
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-4 Oskar Kylin-Blom 2640/5 B 1 27.1 113
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-9 Jorma Kontio 2148/4 D 0 g 176
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-8 Oskar Kylin-Blom 2140/1 C 3 25.2 190
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-6 Ove A Lindqvist 2160/7 B 4 27.5g 140
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-8 Oskar Kylin-Blom 2640/4 C 0 30.7 388
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-2 Victor Karlsson 2060/11 A str
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-8 Bror Grönlund 1660/2 A 0 g 52
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-6 Victor Karlsson 2060/9 A 0 g 62
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Ove A Lindqvist 2640/5 C 2 26.1 179
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-6 Bror Grönlund 2100/1 A 0 g 39
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-8 Victor Karlsson 2140/4 B 2 26.4 109
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-7 Oskar Kylin-Blom 2140/3 C 0 g 119
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-5 Ove A Lindqvist 2640/1 D 2 27.3 95
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-1 Ove A Lindqvist 2640/10 D 0 g 247
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-8 Victor Karlsson 2140/4 C 0 g 134
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-9 Tomas B Nilsson 1640/1 C 0 g 98
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Oskar Kylin-Blom 1640/3 C 7 27.0 165
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-1 Victor Karlsson 2660/6 C 8 32.7 230
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-5 Ove A Lindqvist 1640/4 D 0 g 86
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-9 Ove A Lindqvist 1640/6 B 0 29.5g 51
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Ove A Lindqvist 2160/5 D 3 27.8 60
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-4 Ove A Lindqvist 1660/14 B 0 30.5g 101
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-6 Oskar Kylin-Blom 1640/9 C 0 34.6g 76
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-3 Oskar Kylin-Blom 2140/7 C 1 29.4 55
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-7 1640/12 B 5 28.4 116
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Mats E Djuse 2160/11 B 6 27.5 101
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-8 Jan-Olov Åberg 2160/5 D 0 g 224
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-6 Jan-Olov Åberg 1640/7 D 3 23.6 364
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-9 Jan-Olov Åberg 1640/3 C 2 24.0g 87
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-9 Emilia Leo 2160/6 C 2 26.0 27
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-7 Jan-Olov Åberg 2140/4 D 5 25.4 408
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-8 Jan-Olov Åberg 2160/9 D 0 g 162
2017-10-30 2017-10-30 Boden-6 Oskar Kylin-Blom 2660/5 B 2 28.0 34
2017-10-20 2017-10-20 Romme-10 Emilia Leo 2180/11 B 0 g 43
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Jan-Olov Åberg 3160/6 B 3 29.7 71
2017-10-07 2017-10-07 Norge-3 Mats E Djuse 2180/8 B 0 39
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-7 Emilia Leo 2140/2 A 1 26.2 22
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-7 Jan-Olov Åberg 2140/10 A 2 24.0 112
2017-09-08 2017-09-08 Romme-5 Jan-Olov Åberg 2220/14 A 2 24.6 62
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-7 Jan-Olov Åberg 3180/13 B 4 25.2 136
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-8 Jan-Olov Åberg 2200/11 B 1 25.5 184
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Nathalie Blom 1680/6 B 1 25.6 20
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Nathalie Blom 2180/7 B 1 27.0 52
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-2 Victor Karlsson 2140/9 B 5 27.9g 41
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-8 Victor Karlsson 2480/3 D 0 g 134
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-7 Magnus O Jonsson 1680/11 A 0
2017-06-17 2017-06-17 Boden-10 Mats E Djuse 2140/9 D 0 25.6 254
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-8 Oskar Kylin-Blom 2140/10 D 0 g 158
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-4 Mats E Djuse 2680/9 A 1 27.6 27
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-9 Ove A Lindqvist 1660/15 B 0 g 126
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-8 Oskar Kylin-Blom 2660/9 B 7 26.6 114
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-4 Emilia Leo 2680/7 B 1 29.9 22
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-7 Oskar Kylin-Blom 1660/3 B 0 24.8 132
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-5 Emilia Leo 2160/7 B 2 27.7 15
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-8 Oskar Kylin-Blom 2660/6 B 2 26.8 56
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-8 Oskar Kylin-Blom 2160/10 C 0 26.6g 61
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-1 Ove A Lindqvist 2160/5 D 1 27.2 18
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-7 Jan-Olov Åberg 2660/11 D 3 27.4 45
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-3 Emilia Leo 2180/6 C 1 27.4 35
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-9 Oskar Kylin-Blom 2140/3 D 0 g 104
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-7 Oskar Kylin-Blom 2640/12 B 1 30.3 31
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Kenneth Haugstad 2160/13 D str
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-6 Jan-Olov Åberg 2660/12 C 5 26.4 78
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-6 Jan-Olov Åberg 2160/7 C 0 g 42
2018-03-16 2018-03-16 Boden-2 Magnus A Djuse 1660/9 B 3 25.8 31
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-7 Jan-Olov Åberg 2660/11 B 2 29.0 98
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-7 Jan-Olov Åberg 2160/7 C 0 26.4g 83
2018-02-03 2018-02-03 Åby-3 Jan-Olov Åberg 2180/6 C 0 g 115
2018-01-20 2018-01-20 Romme-8 Jan-Olov Åberg 2160/4 C 0 26.2 105
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-8 Jan-Olov Åberg 2660/13 C 6 26.0 313
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Nathalie Blom 1680/15 B 0 34.8 260
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Tamara Skutnabb 2180/10 D 0 30.7 473
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Ludwig Wickman 2160/7 D 8 27.0 234
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Ludwig Wickman 2160/12 C 0 25.6 351ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se