Blanche travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Blanche travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Blanche har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Blanche har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Blanche


Adrian Kolgjini tog under fjolåret över som tränare av pappa Lutfi på gården Vombs Nygård utanför Veberöd i Skå..


Adrian Kolgjini tog under fjolåret över som tränare av pappa Lutfi på gården Vombs Nygård utanför Veberöd i Skåne.
2019 har inletts i dur med drygt 2,4 miljoner kronor inkört med stallets hästar och en segerprocent på 17. På lördagen dubblerade stallet inom ramen för V75-spelet och Adrian Kolgjini satt själv bakom en av omgångens stora överraskningar.
Rushmore Face var tredjehandare i silverdivisionen förra lördagen i Karlstad. Efter galoppen där blev Adrian Kolgjini bortglömd av spelarna från ett försvårande elftespår i lördagens lopp över sprinterdistans. 
Starten fördröjdes av ett materialfel för ett ekipage. När bilen började rulla stod Rushmore Face felvänd och allt sköts upp igen.
- Det blev lite fördröjt till starten och när jag skulle vända upp honom igen ville inte han göra det. Då fick jag vänta lite till, sa Adrian Kolgjini.
Nicklas Westerholms storfavorit Knifetown Winner mådde inte alls bra av strulet och ödslade krafter redan innan loppet kom iväg och hästen kunde inte göra sig rättvisa från ledningen.
Adrian Kolgjini kom i sin tur igenom bra till fjärdeparet utvändigt med Rushmore Face och kunde avgöra väldigt enkelt trots att hästen fick vandra sista 700 meterna först i tredjespår.
- Han var riktigt rejäl i kväll. Jag satte mig bara lugnt där ute och väntade på att upploppet skulle komma. Jag trodde inte att jag skulle slå ledaren men min avgjorde på ett väldigt ärligt och fint sätt, sa Adrian Kolgjini.

Adielsson hjälpte till
En av de betrodda i silver veckan innan och nu en av omgångens två jätteöverraskningar.
- Spelarna hade missat allt. Även fast han hade ett dåligt läge så kan allting hända och spelarna hade koll på att min häst har form, sa segerkusken.
Stall Kolgjini dubblerade på V75. Erik Adielsson hjälpte till med fullbordandet med att vinna klass II-loppet med storfavoriten Terminator Face.
Adielsson svarade för en drömstyrning och prickade starten perfekt från springspåret och såg ut att få sitta och bära den starke men stundtals byngligt travande fyraåringen till hästens tredje raka seger.
-Jag måste säga att hästen var ruskigt stark, berömde Erik Adielsson.

1,8 miljoner för sju rätt
En jätteskräll blev det också i försöket till Diamanstoet på V75-kupongen. Johan Untersteiner har haft svårt att locka Havefunwithme först över mål ett tag. Nu spurtade femåringen som en furie från djupaste kön och verkade pånyttfödd. En skräll endast spelad på en procent.
Två överraskningar som såg till att värdet för sju rätt rakade upp i 1 882 228 kronor.
Publiken på plats och alla framför tv-apparater och datorer. I det inledande loppet fästes de flestas blickar på hästen i ledningen.
Harran Boko var dagens största favorit på V75 (55 procent) men kom från två galoppmisslyckanden och allt handlade om att Conrad Lugauers springare skulle hålla sig lugn.
Favoriten löste uppgiften på bästa sätt och lämnade motståndarna över upploppet efter att visat sig reglerbar och fin.
- Startmomentet med voltstart var jag inte orolig för men det fanns en viss risk att han skulle bli för vass under loppet. Men han hade vaknat på rätt sida i dag och då är han kraftfull, summerade Conrad Lugauers klass I-försöket med den femårige framtidshästen.
Segertiden 1.14,8 över 2640 meter med voltstart.

”Vi ska inte skämmas”
Det kördes kallblodstempo i 1.18-fart en bit mitt i loppet i gulddivisionen. Carl-Johan Jepson fick dämpa tempot rejäl med fine Handsome Brad och det blev en säker seger.
En debut i högsta klassen i årsdebuten för Ulf Stenströmers dubble miljonär som lär följas av fler då startsnabbhet är ett viktigt vapen.
-  Det syntes att han behövde loppet i kroppen men vi ska inte skämmas för den här segern. Kanske var det enklare än vad många guldlopp kommer att vara här framöver, men det var en bra början, sa Ulf Stenströmer.
Peter Untersteiner vann stoloppet med tredjehandaren Blanche efter att ha kört sig till ledningen i den första kurvan i en offensiv från 20 meters tillägg med den startkvicka damen. Blanche är såld som avelssto och kanske avslutade karriären med seger.
Örjan Kihlström rundade av V75-spelet med att vinna bronsdivisionen med Timo Nurmos-tränade Eelis efter ledning hela vägen.
Miljonerna denna jackpotomgång fick en bra spridning. 21,9 system innehöll samtliga vinnare och för sju rätt belönades de med 1 882 228 kronor. Sex rätt delade ut 3 776 kronor och för fem rätt fick man 112 kronor kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Peter Untersteiner är landets segerrikaste tränare i Sverige 2018 och till och med 1 november har stallets hästar segerdefilerat 201 gånger..


Peter Untersteiner är landets segerrikaste tränare i Sverige 2018 och till och med 1 november har stallets hästar segerdefilerat 201 gånger. Segerprocenten ligger på 19,3.
Totalt har stallets hästar travat in drygt 26,7 miljoner kronor.
Som kusk ligger Peter Untersteiner sexa, både när det gäller antal segrar och i penningligan, med 163 segrar och drygt 20,8 miljoner kronor inkört.
Inför söndagens GS75 på hemmaplan har Peter Untersteiner sju hästar från egna stallet till start och han kör fem av dem själv.
Så här säger Halmstadtränaren om chanserna:
- 2 Call It Magic (GS75-1) har inte visat något av värde på sistone och jag får ligga lågt tills hon bevisat motsatsen.
- 3 Blanche (GS75-3) har nyttig form och fick ett bra läge. Om banan blir bra tar jag av alla skorna. Det blir jänkarvagn oavsett bana.
- 1 Bellflower Wine (GS75-4) går bra i varenda start och vann senaste loppet på Halmstad. Peter Ingves tyckte att hon gick helt okej i skymundan på Solvalla senast. Barfota runt om för första gången känns intressant.
- 4 Global Tendency (GS75-5) var ute i ett lärlingslopp på V75 och Henriette Larsen tyckte att hon kändes bra. Med rätt lopp kan hon vara med där framme.

Två i lärlingsloppet
GS75 är ett lärlingslopp och Klas Olsson och Peter Zadel får chansen att visa upp sig för en större publik.
- 2 Lucky Babe (GS75-6) går bra för dagen och tränar fint. Hon fick ett bra spår och vinner lopp när som helst, säger Peter Untersteiner.
- 10 Bo Kenneth (GS75-6) hänger mest med för dagen och har inte det där lilla extra just nu. Vi får inrikta oss på att plocka pengar.
Av stallets sju starthästar inom GS75-spelet har Peter Untersteiner kanske sparat det bästa till sist. Enligt statistiken, seger i nästan var femte start för stallet, ska det bli åtminstone en seger på söndagen.
- 3 Masterglide (GS75-7) känns bra i jobben och fick ett intressant spår. Förhoppningsvis kommer vi till ledningen och då står vi emot länge. Målet är att köra barfota runt om och Masterglide är min bästa chans inom GS75.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Med elva dagar till 2018 års upplaga av Svenskt Travderby på Jägersro körs uttagningsloppen på Malmöbanan kommande onsdag. De t..


Med elva dagar till 2018 års upplaga av Svenskt Travderby på Jägersro körs uttagningsloppen på Malmöbanan kommande onsdag. De två främsta i var och ett av de sex uttagningsloppen går vidare till finalen där två miljoner kronor och evig ära väntar på vinnaren.

Derbyuttagning 1 (V75-1)
2 640 meter autostart

1. Villiam - Jorma Kontio
2. Speedy Face - Lutfi Kolgjini 
3. Malory - Peter Ingves
4. Young da Vici - Per Lennartsson
5. Leader Brodde - Mattias Djuse
6. Global Un Poco - Erik Adielsson
7. Hierro Boko - Christoffer Eriksson
8. Spickleback Face - Robert Bergh 
9. Ontrack He's Black - Örjan Kihlström
10. Star Costashorta - Peter Untersteiner 
11. SethMikael Blanche - Mats Ulriksson
12. He's Marvelous - Björn Goop
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 2 (V75-2)
2 640 meter autostart

1. Prosperous - Per Lennartsson
2. Staro Leonardo - Joakim Lövgren 
3. Mellby Fire - Björn Goop
4. Casterly Rock - Christoffer Eriksson
5. Milliondollarrhyme - Fredrik B Larsson
6. Eldorado B. - Torbjörn Jansson
7. Martin de Bos - Ulf Ohlsson
8. Output Pressure - Örjan Kihlström
9. Indy Lane - Jorma Kontio
10. Lass Revenue - Mattias Djuse
11. Coin Perdu - Erik Adielsson
12. Fritjof - Johan Untersteiner
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 3 (V75-3)
2 640 meter autostart

1. Chapuy - Åke Lindblom
2. Very Kronos - Erik Adielsson
3. Randemar R.D. - Peter Untersteiner
4. Illuminati - Joakim Lövgren
5. The Bucket List F. - Tobias O Eriksson
6. Chianti - Björn Goop
7. Breidabliks Cognac - Conrad Lugauer 
8. Da Pepperboy - Christoffer Eriksson
9. Vincent Chase - Kevin Oscarsson
10. Digital Performer - Ulf Ohlsson
11. S.G.Charpentier - Jorma Kontio
12. Dom Perignon - Örjan Kihlström
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 4 (V75-5)
2 640 meter autostart

1. Bo C. - Kim Eriksson
2. Västerbo Pokerface - Jorma Kontio
3. M.T.Malkin - Göran Wester
4. Dream Night Palema - Mikael J Andersson
5. Global Unlimited - Kim Moberg
6. Adiago Trot - Christoffer Eriksson
7. Evazan Am - Ulf Ohlsson
8. Son of God - Örjan Kihlström
9. Mr Deauville - Mattias Djuse 
10. Born Unicorn - Per Lennartsson
11. Silent Hill - Peter Untersteiner
12. Lucifer Lane - Johan A Nilsson
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 5 (V75-6)
2 640 meter autostart

1. Eurythmic Sisu - Björn Goop
2. Mellby Fantom - Ulf Ohlsson
3. Alcoy - Peter Untersteiner
4. Eelis - Jorma Kontio
5. Capitol Hill - Erik Adielsson
6. Elway Am - André Eklundh
7. Short in Cash - Kenneth Haugstad
8. Transcendence - Robert Bergh 
9. Gear Extension - Örjan Kihlström
10. The Real Star - Carl Johan Jepson
11. Cargo Door - Thomas Uhrberg
12. Roofparty - Kevin Oscarsson
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 6 (V75-7)
2 640 meter autostart

1. My Dream Art - Jörgen Westholm
2. Inertial - Jörgen Sjunnesson
3. Peakadilly - Steen Juul
4. Yankee Boy - Kim Eriksson
5. Harrington - Jorma Kontio
6. M.T.Mighty Winner - Peter Untersteiner
7. Aventador S.F. - Björn Goop
8. Van Kronos - Erik Adielsson
9. Calle Crown - Christoffer Eriksson
10. Who's Who - Örjan Kihlström
11. Einstein Sisu - Tomi Haapio
12. Esprit Sisu - Ulf Ohlsson
Förstapris: 200 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


K.G.Bertmarks Minne, även kallat ”Amatörernas Elitlopp”, kördes traditionsenligt under derbysöndagen på Jägersro. Led..


K.G.Bertmarks Minne, även kallat ”Amatörernas Elitlopp”, kördes traditionsenligt under derbysöndagen på Jägersro.
Ledningen togs av innerspårets Sauvignon Blanche som inledde med 1.09,4 de första femhundra metrarna och varvade på 1.13,4.
Knappa varvet kvar fick han sällskap av en av de mer betrodda Alorac Mathbell som Patrik Fernlund lämnade köpositionen och avancerade fram utvändigt om ledaren med.

Körde på chans
Samtidigt körde Steffen Christiansen på chans och smög invändigt med Apapmand. När luckan kom spurtade hästen vasst över upploppet. Kort före mål var segern ett faktum och förstapriset på 150 000 kronor var bärgat. Segertiden blev 1.12,9/2140a och tränar gör Anders F Jensen.
- Det här är riktigt stort som amatör och det är stort att bara representera Danmark i ett sådant här lopp, sa en glad Steffen Christinansen.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-9 Peter Untersteiner 2140/4 C 5 17.5 30
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-1 Peter Untersteiner 2140/7 A 3 16.4 16
2017-08-24 2017-08-24 Åby-2 Peter Untersteiner 2140/2 D 3 15.7 153
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-1 Peter Untersteiner 2140/1 C 3 17.3 22
2018-12-28 2018-12-28 Åby-5 Johan Untersteiner 2140/7 B 2 15.9 93
2018-12-15 2018-12-15 Åby-4 Johan Untersteiner 2160/13 A 0 15.6 349
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-5 Peter Untersteiner 1640/8 B 5 15.2 60
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-7 Peter Untersteiner 2140/3 C 5 14.0 34
2018-10-24 2018-10-24 Åby-2 Peter Untersteiner 2640/1 C 2 15.8 26
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-9 Stefan Söderkvist 2140/4 B 1 14.8 52
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 2140/6 B 3 13.8 155
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-7 Peter Untersteiner 1609/8 C 0 12.7 127
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-11 Johan Untersteiner 2140/7 B 3 15.0 243
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-4 Henriette Larsen 2140/12 A 0 16.7g 157
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-5 Johan Untersteiner 2140/2 B 0 g 178
2018-05-12 2018-05-12 Åby-3 Peter Untersteiner 2140/6 A 2 15.0 21
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-7 Stefan Söderkvist 2140/4 A 0 15.1g 42
2018-04-12 2018-04-12 Åby-3 Peter Untersteiner 1640/4 B 1 12.4 25
2018-03-25 2018-03-25 Åby-3 Peter Untersteiner 2160/7 B 3 16.4 121
2018-03-08 2018-03-08 Åby-10 Johan Untersteiner 2140/2 B 5 17.8 52
2018-02-28 2018-02-28 Åby-5 Peter Untersteiner 2140/2 B 1 17.1 107
2018-01-18 2018-01-18 Åby-3 Peter Untersteiner 2140/1 D str
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Peter Untersteiner 2160/12 A 1 15.6 81
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-3 Peter Untersteiner 2160/9 B 0 15.1g 128
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-4 Peter Untersteiner 2160/10 B 4 16.4 153
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-8 Peter Ingves 2160/11 B 6 15.6 121
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-3 Peter Untersteiner 2160/13 B 2 16.1 305



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se