Bird Parker travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bird Parker travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bird Parker har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bird Parker har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bird Parker


Det blir första gången som Hohneck kommer till Sverige medan tränare Philippe Allaire firat framgångar på Solvalla tidigare – ..


Det blir första gången som Hohneck kommer till Sverige medan tränare Philippe Allaire firat framgångar på Solvalla tidigare – ifjol vann hans Callmethebreeze Fyraåringseliten och 2016 segrade Bird Parker i Harper Hanovers lopp, vilket han dessutom gjorde på nytt världsrekord. Allaire har deltagit som kusk en gång tidigare då han körde åt sin far i Elitloppet 1980, men kommer nu för första gången ha med en egentränad häst.
Hohneck hade sin bästa säsong hittills 2022 där han sprang in över 600.000 euro med vinst i fem av sexton starter och hoppar vi sedan tillbaka till 2021 så hittar vi karriärens största seger – Critérium Continental med 90.000 euro i förstapris.
Hohneck kommer närmast från start i Prix de l'Atlantique på Enghiens travbana där han gjorde en bra prestation och slutade trea bakom redan inbjudna Etonnant och Go On Boy och efter den prestationen dyker Hohneck nu för första gången upp i Elitloppet på Solvalla.
Det berättade Solvallas sportchef Anders Malmrot i V75 Direkt i TV4 under lördagen och totalt har nu nio hästar fått en rosa biljett till årets upplaga av Elitloppet.
– Hohneck är en av Frankrikes bästa hästar och dessutom obesegrad över 1609 meter. Tränare Philippe Allaire kan konsten att ta fram topphästar och det här känns jättebra, säger Anders Malmrot.
Följande hästar är inbjudna: Vivid Wise As (Italien), Horsy Dream (Frankrike), Etonnant (Frankrike), San Moteur (Sverige), Just Believe (Australien), Önas Prince (Sverige), Go On Boy (Frankrike), Don Fanucci Zet (Sverige) och Hohneck (Frankrike)

Joakim Brundin, Kanal 75


Daniel är till vardags expert på franskt trav i ATG Live®, men han är också travtränare och kusk i grunden med ungefär 17&nb..


Daniel är till vardags expert på franskt trav i ATG Live®, men han är också travtränare och kusk i grunden med ungefär 17 000 körda lopp innanför västen.
Den franska travsporten har länge legat honom varmt om hjärtat och den tyngsta kyssen fick han 2002.
– Jag hade fått in några franska hästar i träning som jag ville testa i Frankrike, berättar han.
En av dem – Big Toro – visade sig gilla upplägget och slog till och vann på nationalarenan Vincennes.
– Jag tycker det är allsidigheten som gör det franska travet så häftigt. Det tävlas åt höger, vänster, uppåt och neråt. Om du har en travhäst i Frankrike finns många nycklar för att lyckas. Dels har du flera olika distanser, dels kan du välja att starta på gräs, grus, kolstybb, i högervarv eller vänstervarv. Skulle det inte funka i sulky, kan du alltid matcha i monté, säger Daniel Olsson.
Som nu är helt nere i franska stamtavlor och landsortstävlingar.
– Det är klart att jag hänger med vad som händer på V75 och vilka som vinner de stora loppen i Sverige, men vardagstravet har jag nästan helt bytt mot det franska, erkänner han.
Vi är mer än halvvägs inne i det franska vintermeetinget på Vincennes och på söndag väntar höjdpunkten. Daniel Olsson jobbar som vanligt i ATG Live-studion och det här är en tävlingsdag han inte gärna missar. 
– Ända sedan Ideal du Gazeaus glansdagar har jag fascinerats av det där loppet, säger han.
Första Prix d'Amérique på plats såg han i början av 1990-talet.

Då plingade det till i telefonen
Även om han säkert drömde om det, kunde han knappast tro att han en dag själv skulle få chansen att få vara en av de aderton kuskar som slåss om evig ära och en gigantisk prischeck. Men 2018 hände det. Det var tisdag och Daniel satt och käkade lunch i lugn och ro i Kanal 75:s studio i Värtahamnen, när det plingade till i mobiltelefonen. I andra änden: Daniel Redén.
– Han var intresserad av vad jag skulle göra i helgen, om jag var ledig eller inte, och om jag var sugen på att köra Wild Honey i Prix d’Amérique…
Daniel Olsson har haft egenägd häst i träning hos Redén och hoppat in som gästkusk lite då och då.
Men det här var något helt annat…
– Jag minns det inte själv, men jag ska ha suttit och skakat efteråt, säger han.
Daniel hade jobb både lördag och söndag, men lyckades i alla fall hitta en ersättare till söndagen och satte sig på ett morgonflyg till Paris. Frukosten åt han nere på Daniel Redéns gård, strax utanför Paris.
– Vi drack kaffe och hade det så lugnt och skönt där på förmiddagen. Helt plötsligt kom Daniel på att det var invigningsceremoni och det brann i knutarna…

Olssons stand-in var redo
De slängde sig in i bilen och begav sig i riktning mot Vincennes. Daniel Olssons frånvaro hade börjat oroa arrangörerna som hade en plan b; en stand-in!
– De hade kollat upp hur jag såg ut och hur lång jag var. Till slut hittade de en dubbelgångare som stod redo i min tävlingsdress och allt.
Invigningen innehöll bland annat en parad med de deltagande kuskarna i nummerordning. Som tur var hade Wild Honey tjänat mycket pengar och hade ett högt startnummer. När svenskarna sladdade in på parkeringen visade det sig att de var precis i tid.
Något som inte uppskattades av samtliga...
– Min dubbelgångare stod redo och blev tydligen besviken och lite irriterad när han fick nobben, säger Daniel och skrattar.
Nåväl, hans 15 minuter i rampljuset gick upp i rök, men Daniel Olsson  parad gick bra och Wild Honey värmde fint.
– Daniel Redén hade tre hästar inkvalade och Propulsion var hästen han trodde mest på, men jag kände i alla fall att jag satt bakom en häst i toppform, berättar han.
Daniel Olsson hade kört 16 lopp på Vincennes tidigare, men aldrig i ett lopp med 450 000 euro till vinnaren.
– Det hade hänt en del på Vincennes sedan jag körde där senast. Kuskarnas armbågar var lite vassare.

Starten blev ett enda stort kaos
Men så är det också stor skillnad mellan ett vanligt lopp på Vincennes och ett lopp av Prix d’Amériques kaliber. Då krigas det från början till mål, vilket Daniel också fick uppleva. Starten blev ett enda stort kaos med totalt åtta omstarter. Ovanligt många även med det storloppets mått mätt.
– Jag tror aldrig att jag hört så mycket skrik och så många svordomar på så många olika språk samtidigt, minns han.
Wild Honey var säker iväg i samtliga starter, så också i den giltiga.
– Taktiken var inte helt given och jag avvaktade första hundra meterna för att se hur allting utvecklade sig. Tyvärr var det rätt många som var snabbare än henne så jag valde till slut att gå ner till sargen. Förhoppningen var att någon ur outsiderskaran skulle ta något initiativ och splittra fältet, berättar han.
Sjätte invändigt blev det till slut, men till skillnad från många andra upplagor blev loppet rätt låst med de betrodda så långt fram i fältet. Bird Parker i spets, Readly Express som andra häst i andraspår och sedan Bold Eagle och Belina Josselyn i tredje respektive fjärde ytter.
Medan Readly Express och kompani gjorde sig redo för upploppsstrid hamnade Daniel Olsson och Wild Honey på efterkälken, fast bakom en massa statister.
– Det var lite frustrerande, för hon joggade med så lätt under vägen. När jag väl vred ut henne avslutade hon rappt, men då var ju de andra redan i mål…
Direkt efteråt var han förbannad och besviken, men med distans till det hela förstod han att det inte fanns så mycket att göra.
– Känslan är att hon säkert fastnat om jag kört henne i andraspår också.

Inte något emot om blixten slog ned igen
Daniel Olssons Pd’A-äventyr må ha slutat med en oplacerad häst, men med ett minne för livet. Det är inte alla kuskar som får chansen att köra inför drygt 35 000 på läktaren.
– Upplevelsemässigt är det tveklöst det största som hänt mig, säger Daniel Olsson, som fortfarande har kvar sin körlicens.
– Jag har definitivt inte kört mitt sista travlopp, men att köra i Prix d’Amérique kommer jag troligtvis aldrig få vara med om igen. Blixten slår ju sällan ner på samma ställe två gånger, även om jag förstås inte haft något emot om det hände…

Daniel Olsson om årets Prix d’Amérique:

Favoriten: Étonnant  
”Han är inte den hästen jag tror mest på, men kommer bli favorit, bland annat efter segern över Face Time Bourbon i Prix du Bourbonnais. Anthony Barrier är offensivt lagd och hästen gillar att dundra på utan rygg i bra fart. Många vill nog ha rygg på honom på söndag.”  

Tipset: Hohneck 
”Kullens stjärna gör en superintressant start. Han är visserligen bara fem år gammal, men har definitivt styrka, speed och startsnabbhet för att slå till. Han vinner troligtvis inte den tunga vägen, men i det här loppet brukar det finnas andra som sätter upp farten och han tål att haka på i tufft tempo.” 

Svenskhoppet: Power 
”Power vann Europaderbyt på Vincennes, men det var på lilla banan och det är andra förutsättningar på den stora. Nyckeln är att komma iväg snabbare från start. Hästen var inte riktigt körbar i starten senast och hamnade därför för långt bak. Det positiva var att Power bara såg bättre och bättre ut ju längre loppet led. Robert Bergh låter väldigt nöjd med förberedelserna inför söndag och lyckas han slipa till aktionen ligger en placering bland de fem främsta inom räckhåll.”

Fotnot: Se direktsändningen av Prix d’Amérique kl. 16:00 på TV4.

Kanal 75


Det är Letrot.com som berättar om nyheten att Bird Parker har gjort sin sista start. Starten i årets Prix d’Amerique blev den sista fö..


Det är Letrot.com som berättar om nyheten att Bird Parker har gjort sin sista start. Starten i årets Prix d’Amerique blev den sista för den åttaårige hingstens.
Sonen till Ready Cash har tillhört eliten och sprang in 2 079 705 euro, drygt 22 miljoner kronor. Han tog 21 segrar på 80 starter och tränades hela tiden av Philippe Allaire. Bland flera stora segrar är triumfen i Prix de Paris 2018 den största.
I Sverige gästade han Solvalla 2016 och vann stayerloppet Harper Hanovers lopp under elitloppshelgen tillsammans med Jos Verbeeck.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bold Eagle är det stora hemmahoppet i Prix d’Amerique. Hingsten jagade i fjol ett äkta hattrick i världens tuffaste travlopp men blev snuva..


Bold Eagle är det stora hemmahoppet i Prix d’Amerique. Hingsten jagade i fjol ett äkta hattrick i världens tuffaste travlopp men blev snuvad av svenske Readly Express som kontrade ut den franske travkejsaren.
- Vi var besvikna när han inte vann. Han fick ett bra lopp och hade greppet på Readly Express, innan han kontrade. Men med tanke på att förberedelserna det vintermeetinget inte hade varit optimala var det ändå bra. Trots sina problem inför visade han verkligen att han är en champion, säger Sébastien Guarato.
Förra vintern radade tidigare segermaskinen Bold Eagle upp andraplatser och det blev silver i sex raka lopp: Masters-finalen, Prix du Bourbonnais, Prix de Bourgogne, Prix de Belgique, Prix d’Amerique och Prix de France.
Denna vinter har det varit mer blandat: Prix de Bretagne (fyra), Prix du Bourbonnais (sexa) och Prix de Bourgogne (etta).
- I Prix du Bourbonnais fick han ett väldigt hårt lopp och jag tror att det var en nyttig urblåsare för honom.
Vad kände du efter segern i Prix de Bourgogne senast?
- Vi var jätteglada, både över insatsen och segern. Dessutom var vi nöjda över att han inte fick något tufft lopp. Vi fick ett bra rygglopp, hade tur som fick lucka, sen avslutade hästen otroligt snabbt över upploppet.

”Finare, starkare och spänstigare”
Sébastien Guarato låter nöjd med sin stjärna och han menar att Bold Eagle är bättre denna vinter.
- Han är i bättre form rent generellt. Han känns finare, starkare och spänstigare. Allt är precis som det ska. Jag känner mig mycket mer förhoppningsfull i år än förra året. Får han ett bra lopp kan han absolut vinna, lika gärna som han kan bli trea. Men barfota runt om i Prix d’Amérique tror jag att han kommer att bli en allvarlig faktor.
Vilka är dina huvudkonkurrenter, vad oroar dig mest?
- Jag är i första hand rädd för Readly Express och Belina Josselyn. Bird Parker… Det är mina tre värsta motståndare. Bland de yngre är det min egen Eridan. Carat Williams är också en väldigt bra häst. Det kommer att stå mellan sex-sju hästar.
Vilka förväntningar har du på dina andra fyra Prix d’Amerique-hästar?
- Eridan visade verkligen sin klass i Prix de Belgique. Han blev femma, men avslutade väldigt kraftfullt. Han har mycket kvar att ge och jag tror att han kan vara bland de fem främsta i Prix d’Amérique.
Carat Williams älskar högt tempo, han fick ett snällt lopp senast och kan också vara bland de fem främsta i Prix d’Amérique. Billie de Montfort och Valko Jenilat kan vara sexa-sjua om de får det perfekta loppet.

Kanal 75


Förstapriset i Prix d’Amerique är 405 000 euro, drygt 4,1 miljoner kronor.Distansen är 2700 meter på Vincennes svarta och kuperade ko..


Förstapriset i Prix d’Amerique är 405 000 euro, drygt 4,1 miljoner kronor.
Distansen är 2700 meter på Vincennes svarta och kuperade kolstybb.
Readly Express ska försöka försvara sin titel från i fjol tillsammans med Björn Goop. Tränaren Timo Nurmos rapporterar att allt är helt perfekt med hästen som han säger känns ännu finare och ännu mer laddad i år gentemot i fjol.
Även Daniel Redén meddelar att Propulsion har känts jättestark i tuffa jobb och de svenska hästarna är på plats i Frankrike.
Bold Eagle vann loppet 2016 och 2017 och var i fjol tvåa bakom Readly Express efter en minnesvärd duell.
Bold Eagles tränare Sébastian Guarato har med fem hästar i loppet.
Startfältet består av 18 hästar och det traditionstyngda loppet tillkom 1920 för att hylla den amerikanska insatsen under andra världskriget.
Strax efter klockan 16 på söndag eftermiddag vet vi vem som skriver in sig i historieböckerna.

Startlista Prix d'Amérique:
2700 meter
1 Looking Superb (Jean Michel Bazire) – Alexandre Abrivard
2 Bahia Quesnot – Junior Gulpa
3 Eridan (Sébastian Guarato) – Eric Raffin
4 Davidson du Pont (Jean Michel Bazire) – Franck Ouvrie
5 Délia du Pommeraux (Sylvain Roger) – Damien Bonne
6 Charly du Noyer (Philippe Allaire) – Pierre Vercruysse
7 Urlo dei Venti (Gennaro Casillo) – Antonio Greppi
8 Uza Josselyn (René Aebischer) – Gabriele Gelormini
9 Carat Williams (Sébastian Guarato) – David Thomain
10 Valko Jenilat (Sébastian Guarato) – Francois Lagadeuc
11 Traders (Philippe Allaire) – Yoann Lebourgeois
12 Belina Josselyn (Jean Michel Bazire) – Jean Michel Bazire
13 Lionel (Daniel Redén) – Göran Antonsen
14 Billie de Montfort (Sébastian Guarato) – Pierre Yves Verva
15 Readly Express (Timo Nurmos) – Björn Goop
16 Bird Parker (Philippe Allaire) – Jean Philippe Monclin
17 Propulsion (Daniel Redén) – Örjan Kihlström
18 Bold Eagle (Sébastian Guarato) – Franck Nivard

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var en rejäl jackpot i onsdagens V86-omgång som delades mellan Åby och Solvalla. Många betrodda hästar gjorde sin plikt och det ..


Det var en rejäl jackpot i onsdagens V86-omgång som delades mellan Åby och Solvalla. Många betrodda hästar gjorde sin plikt och det var bara en smällkaramell som gjorde att utdelningen sprang upp i 32 323 kronor för åtta rätt. Det blev ingen utdelning för sex rätt och därmed en ny jackpot kommande onsdag.
Den som imponerade mest i omgången var Making Love i den sjunde avdelningen. Den Robert Bergh-tränade hästen var ett stort stallskrik så sent som i lördags i V75, men då galopperade han direkt i starten. Revanschen kom snabbt när han vann V86 efter en mycket övertygande insats. Robert Bergh satte allt på ett kort 1100 meter kvar och kuppade sig till ledningen. I täten hade dessförinnan Pampalo haft en körning om täten med utvändige Rushmore Face.
- Det blev en hel del kubbning och Adrian ville backa ner och jag kom med bra fart. Björn vet att den här är stark och då är det bättre att släppa. Det här är en häst man ska se framåt med och han är snart miljonär och då är det dags att ta honom till Frankrike. Jag tycker att han passar bättre till lite längre distanser, sa Robert Bergh.

Galopp i omstarten för Hennesy Boko – vinst i den giltiga
V86:an inleddes med favoritseger men det var en hel del tur med i bilden för Hennesy Boko. Han galopperade hejdlöst bakom startbilen i en omstart men skötte sig perfekt i den giltiga. Conrad Lugauer körde tidigt till ledningen och drog i ett hårt tempo. Första varvet travades efter 1.12,7 och det var förståeligt stumma ben över upploppet. Men Hennsey Boko svarade för en jättefin prestation och imponerade när han höll undan till en lätt seger. Vinnartiden blev 1.14,7 över medeldistans och tränaren Conrad Lugauer har riktigt bra form på stallet och har öppnat det nya året starkt.
- Han har utvecklats enormt sedan han blev valack och siffrorna talar för sig självt. Det är en kvick häst och det var bra gjort av honom, sa Conrad Lugauer.
- Han har mycket temperament i sig och är känslig. Jag var aningen sent upp bakom vingen och han blev vass och vi var helt borta. Vi fick en ny chans och då gick det betydligt bättre. Det var mycket flyt med, fortsatte Lugauer.

”Helt otroligt – en sådan häst man har längtat efter”
Tina Gel levererade en ruggigt vass avslutning i V86-2. Kajsa Frick satt sist utvändigt med sin häst och följde med i ryggar ute i spåren runt sista kurvan. Hon hade långt fram vid upploppets början men via en rykande spurt hann hon fram precis och förbi länge ledande Ensemble Am kort före mål. Tränar gör Kajsa Frick som har bra form på stallet.
Favoriten Queen of Sand vann V86-3 efter ledning från start till mål för Stefan Söderkvist. Hon höll säkert undan före en mycket vasst spurtande Global Rhapsody. Tränar gör Camilla Jonasson i Halmstad.
- Det finns inte ord. Hon är bara helt otrolig och en sådan häst som man har längtat efter i hela sitt liv. Hon är helt underbar och det bara bubblar, sa Camilla Jonasson.
- Det är en helt otrolig press på sig när man lovar allt och alla att hon ska vinna. Visst, hon hade ren uppvisning men innan loppen står hon och sover och bara myser. Hon är så annorlunda och det känns som att hon gör det lite på halvfart.

Prix d'Amerique-hästens namne skrällde
Bird Parker levererade en riktig smällkaramell i V86-4. Nej, det är inte Prix d’Amerique-hästen Bird Parker utan den som tränas av Stefan P Pettersson i Mantorp. Efter en resa i femte par utvändigt höll han farten bäst över upploppet och vann för Kenneth Haugstad, streckad på blott en(!) procent av insatsfördelningen.
- Tjejen som sköter hästen och har selat ut honom är med på trav för första gången i dag. Det var väldigt kul för han har känts jättefin i träningen men har gjort bort sig innan. Han har inte levererat men nu var det ju kanon, sa en glad Stefan P Pettersson.

Milles Fighter enkelt från spets
Favoriten Milles Fighter vann V86-5 lekande lätt efter att Carl Johan Jepson prickat starten perfekt från springspåret och hästen blixtrat till ledningen. Sedan var det lugna gatan och det blev en mycket lätt seger. Tränar gör Åvby-amatören Pethra Prytz.
- Det var fantastiskt och kusken var grym och körde jättebra. Hästen föddes i hagen hemma och sedan har han varit i träning hos proffs men sedan gick han sönder och kom till mig. Vi har kämpat och kämpat och jag har ridit honom en del. Han var jättebra, sa Pethra Prytz.
Favoritseger även i V86-6 där Johan Carlgjord styrde in sin egen Hugo R.C. till en säker triumf. Det blev ingen ledning som det var tänkt på förhand från springspåret men väl en perfekt resa i andra par utvändigt. Han kopplade greppet in på upploppet samtidigt som Prins Norrgård smet ut från rygg på ledaren och försökte utmana. Men Hugo R.C. bara svarade och stegade undan till en säker seger.
- Det här är fantastiskt roligt. Jag har jobbat som professionell i 19 år men nu har jag bytt bana och säljer hus istället. Han var fantastisk senast och var helt okej i dag men inte lika som senast. Men han gjorde det han ska göra, sa Johan Carlfjord.

Counterfeightr efter en perfekt resa
I V86-avslutningen ledde favoriten Leader Brodde i det längsta. Men det var en tuff öppning via 1.09 första femhundra metrarna i kampen om ledningen. Det satt nog i benen till slut samtidigt som Counterfeightr fick en fin resa i rygg på ledaren. Den Marcus Lindgren-tränade hästen tackade för det genom att spurta till en säker seger när luckan kom i sista kurvan.
- Han har verkligen gjort det bra och just de här förutsättningarna 1600 meter och det här ryggloppet då gör han det bra, sa segerkusken Per Lennartsson.

Michael Carlsson

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-9 Johan Untersteiner 2140/1 D 0 19.7g 17
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-1 Johan Untersteiner 2160/8 C 3 18.2 19
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-8 Johan Untersteiner 2140/2 D 1 18.8 18
2018-12-20 2018-12-20 Åby-7 Kim Eriksson 2160/15 A 4 16.9 60
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-10 Kim Eriksson 2140/10 A 0 g 23
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Sofie Ericsson 2140/4 C 0 16.1 292
2018-07-23 2018-07-23 Åby-2 Johan Untersteiner 2140/4 B 0 g 102
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-2 Peter Ingves 2140/9 C 7 15.3 172
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-8 Sofie Ericsson 1640/1 C 0 g 48
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-3 Johan Untersteiner 1640/3 B 1 15.1 17
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 1640/2 C 6 14.4 88
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-9 Johan Untersteiner 2640/3 C 0 19.5 72
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-4 Peter Ingves 2140/5 D 3 15.7 68
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-3 Johan Untersteiner 2140/6 C 1 17.1 24
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-2 Peter Ingves 1640/8 B 2 16.9 58
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-5 Per-Gunnar Karlsson 2140/10 B 0 g 56
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Kim Eriksson 2140/13 B 0 g 147
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-3 Kenneth Haugstad 2140/3 A 4 16.1 30
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-9 Magnus Jakobsson 1640/6 A 0 g 53
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-9 Kenneth Haugstad 1640/3 D 0 13.7 134
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-7 Kenneth Haugstad 2640/1 C 0 g 66
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-8 Kenneth Haugstad 2140/9 B 1 16.2 250
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-10 Kim Eriksson 2140/5 A 0 g 26
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-2 Micael Melander 2660/3 D 7 18.1 586
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-7 Micael Melander 1660/11 D 8 16.1 1600
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-5 Nathalie Edlund 2140/5 D 6 16.7 725
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-3 Jimmy Dillner 2140/10 D 0 17.1 457
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-3 Amanda Hedlund 2140/8 D 7 18.3 1537
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Jimmy Dillner 1640/3 D 0 17.3g 339
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-9 Ulf Eriksson 2640/12 D 0 18.0 725
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Jimmy Dillner 2160/4 C 6 17.5 204
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-5 John Östman 2640/9 D 0 17.3 1775
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-8 Nathalie Edlund 2140/5 C 4 16.4 171
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-4 Jimmy Dillner 2660/11 C 5 18.0g 830
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-11 Ulf Eriksson 2180/9 C 4 16.5 236
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-8 Amanda Hedlund 2160/9 D 0 18.8 159
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-5 Nathalie Edlund 1660/6 C 6 21.6 389
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-3 Per Linderoth 2140/4 D 7 17.2 377
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-10 Jimmy Dillner 2140/1 D 6 22.0 67
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-5 Kenth Åkerlund 1660/6 D 7 18.7 69
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-5 Kenth Åkerlund 2140/6 D 7 21.3 74
2021-12-08 2021-12-08 Östersund-9 Jan-Olof Johansson 2140/7 D str
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-6 Jan-Olof Johansson 1640/3 D 0 18.4g 1091
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-1 Amanda Hedlund 2160/9 D 0 g 996
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-9 Nathalie Edlund 1640/4 D 6 17.0 770
2021-10-07 2021-10-07 Östersund-5 Nathalie Edlund 2640/5 D 0 17.8 1083
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-3 Nathalie Edlund 1640/6 D 3 14.8 235
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-2 Micael Melander 1660/2 D 0 g 573
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-7 Nathalie Edlund 2140/7 D 0 20.5 1176
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-5 Amanda Hedlund 2160/3 D 5 18.2 375
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-8 Ulf Ohlsson 2640/7 D 6 16.9 431
2021-07-13 2021-07-13 Hoting-4 Micael Melander 2520/9 D 0 19.2 419
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-7 Nathalie Edlund 1640/8 C 0 21.7g 139
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-6 Amanda Hedlund 2140/3 C 3 17.0 235
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-6 Jimmy Dillner 2140/11 D 0 15.9 986
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-3 Nathalie Edlund 1640/8 D 3 14.6 1242
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-5 Nathalie Edlund 2140/5 D 4 20.0 539
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-1 Micael Melander 1660/4 C 4 16.3 93
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-3 Nathalie Edlund 2140/1 D 4 17.9 527
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-10 Daniel Wäjersten 2140/4 D 7 17.3 171
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-6 Nathalie Edlund 1640/6 C 5 16.8 493
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-1 Micael Melander 2640/8 C 5 17.3 359
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-6 Micael Melander 2640/1 D 7 17.5 725
2022-10-02 2022-10-02 Dannero-6 Arild Eggen 2160/9 B 0 18.6 634
2022-09-13 2022-09-13 Östersund-7 Jomar Blekkan 1640/10 D 0 18.4g 1869
2022-09-03 2022-09-03 Dannero-4 Tilda Gottås 2660/9 C 8 21.0g 265
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-6 Jomar Blekkan 2660/6 D 5 17.1 870
2022-07-28 2022-07-28 Oviken-1 Peter Eriksson 2100/10 D 8 18.1 565
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-8 Peter Eriksson 2120/8 D 5 18.3 538
2022-06-25 2022-06-25 Oviken-7 Jan-Olov Åberg 2120/6 C 5 18.0 178
2022-06-13 2022-06-13 Dannero-4 Daniel Wäjersten 2160/6 D 0 17.1 331
2022-05-18 2022-05-18 Östersund-2 Nathalie Edlund 2140/4 C 6 17.7 126
2022-05-05 2022-05-05 Östersund-10 Rikard N Skoglund 2140/13 D 1 16.5 53
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-1 Vanessa Hjelm 2140/7 D 2 18.0 264
2022-04-08 2022-04-08 Östersund-11 Rikard N Skoglund 2140/5 D 4 17.9 60
2022-03-18 2022-03-18 Östersund-1 Nathalie Edlund 2180/8 D 0 20.1 643
2022-03-03 2022-03-03 Östersund-7 Jomar Blekkan 2160/3 D 5 19.0 828
2022-02-25 2022-02-25 Bergsåker-5 Jimmy Dillner 2160/10 D 0 g 2113
2022-02-08 2022-02-08 Östersund-5 Martina Berg 1640/8 D 6 16.6 183
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-1 Nathalie Edlund 2140/1 D 0 19.8 285
2023-12-27 2023-12-27 Bergsåker-6 Tilda Gottås 2160/7 C 5 18.9 304
2023-12-02 2023-12-02 Östersund-8 Nathalie Edlund 2160/12 D 7 18.1 782
2023-11-11 2023-11-11 Bergsåker-1 Amanda Hedlund 2140/4 D 5 18.6 387
2023-11-07 2023-11-07 Östersund-9 Per Linderoth 2180/9 C 0 20.2g 261
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-7 Amanda Hedlund 2140/2 D 6 19.4 583
2023-08-27 2023-08-27 Dannero-3 Jimmy Dillner 1640/4 C 0 21.2g 176
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-1 Amanda Hedlund 2140/4 D 6 19.4 232
2023-08-10 2023-08-10 Solänget-6 Ove A Lindqvist 1640/4 D 7 16.3 433
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-7 Öyvind Wagnild 2100/2 D 0 19.8 271
2023-06-06 2023-06-06 Solänget-4 Nathalie Edlund 2180/6 C 1 18.8 244
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-8 Micael Melander 1640/9 B 6 16.4 514
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-9 Peter Eriksson 1660/4 C 0 g 317
2023-04-05 2023-04-05 Östersund-8 Peter Eriksson 1640/3 C 6 18.7g 336
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-8 Felicia Jansson 1640/7 B str
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-5 Peter Eriksson 1640/1 D 0 15.1 860
2023-02-28 2023-02-28 Östersund-10 Mats E Djuse 1660/4 D 6 19.0g 162
2023-02-09 2023-02-09 Östersund-3 Jimmy Dillner 2160/11 C 0 19.7 1286
2023-01-01 2023-01-01 Östersund-3 Arild Eggen 2160/3 C 0 18.6 444
2024-05-28 2024-05-28 Östersund-3 Amanda Hedlund 2140/5 C 5 403
2024-05-16 2024-05-16 Bergsåker-2 Oskar Florhed 1640/12 D str
2024-04-27 2024-04-27 Östersund-9 Arild Eggen 2180/9 D 0 g 973
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-10 Oskar Kylin Blom 2160/10 D 6 17.5g 671
2024-04-04 2024-04-04 Östersund-1 Jomar Blekkan 2640/6 D 8 19.4 594
2024-03-17 2024-03-17 Östersund-2 Mats E Djuse 2160/10 D 0 23.3g 102
2024-02-20 2024-02-20 Östersund-1 Jomar Blekkan 2140/5 D 7 16.6 483
2024-02-13 2024-02-13 Östersund-3 Amanda Hedlund 2180/6 D 7 20.3 186
2024-01-26 2024-01-26 Östersund-4 Amanda Hedlund 2140/1 D 4 18.2 290
2024-01-12 2024-01-12 Östersund-7 Jomar Blekkan 1640/1 D 0 17.4 372ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se