Bird Parker travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bird Parker travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bird Parker har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bird Parker har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bird Parker


Det är Letrot.com som berättar om nyheten att Bird Parker har gjort sin sista start. Starten i årets Prix d’Amerique blev den sista fö..


Det är Letrot.com som berättar om nyheten att Bird Parker har gjort sin sista start. Starten i årets Prix d’Amerique blev den sista för den åttaårige hingstens.
Sonen till Ready Cash har tillhört eliten och sprang in 2 079 705 euro, drygt 22 miljoner kronor. Han tog 21 segrar på 80 starter och tränades hela tiden av Philippe Allaire. Bland flera stora segrar är triumfen i Prix de Paris 2018 den största.
I Sverige gästade han Solvalla 2016 och vann stayerloppet Harper Hanovers lopp under elitloppshelgen tillsammans med Jos Verbeeck.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bold Eagle är det stora hemmahoppet i Prix d’Amerique. Hingsten jagade i fjol ett äkta hattrick i världens tuffaste travlopp men blev snuva..


Bold Eagle är det stora hemmahoppet i Prix d’Amerique. Hingsten jagade i fjol ett äkta hattrick i världens tuffaste travlopp men blev snuvad av svenske Readly Express som kontrade ut den franske travkejsaren.
- Vi var besvikna när han inte vann. Han fick ett bra lopp och hade greppet på Readly Express, innan han kontrade. Men med tanke på att förberedelserna det vintermeetinget inte hade varit optimala var det ändå bra. Trots sina problem inför visade han verkligen att han är en champion, säger Sébastien Guarato.
Förra vintern radade tidigare segermaskinen Bold Eagle upp andraplatser och det blev silver i sex raka lopp: Masters-finalen, Prix du Bourbonnais, Prix de Bourgogne, Prix de Belgique, Prix d’Amerique och Prix de France.
Denna vinter har det varit mer blandat: Prix de Bretagne (fyra), Prix du Bourbonnais (sexa) och Prix de Bourgogne (etta).
- I Prix du Bourbonnais fick han ett väldigt hårt lopp och jag tror att det var en nyttig urblåsare för honom.
Vad kände du efter segern i Prix de Bourgogne senast?
- Vi var jätteglada, både över insatsen och segern. Dessutom var vi nöjda över att han inte fick något tufft lopp. Vi fick ett bra rygglopp, hade tur som fick lucka, sen avslutade hästen otroligt snabbt över upploppet.

”Finare, starkare och spänstigare”
Sébastien Guarato låter nöjd med sin stjärna och han menar att Bold Eagle är bättre denna vinter.
- Han är i bättre form rent generellt. Han känns finare, starkare och spänstigare. Allt är precis som det ska. Jag känner mig mycket mer förhoppningsfull i år än förra året. Får han ett bra lopp kan han absolut vinna, lika gärna som han kan bli trea. Men barfota runt om i Prix d’Amérique tror jag att han kommer att bli en allvarlig faktor.
Vilka är dina huvudkonkurrenter, vad oroar dig mest?
- Jag är i första hand rädd för Readly Express och Belina Josselyn. Bird Parker… Det är mina tre värsta motståndare. Bland de yngre är det min egen Eridan. Carat Williams är också en väldigt bra häst. Det kommer att stå mellan sex-sju hästar.
Vilka förväntningar har du på dina andra fyra Prix d’Amerique-hästar?
- Eridan visade verkligen sin klass i Prix de Belgique. Han blev femma, men avslutade väldigt kraftfullt. Han har mycket kvar att ge och jag tror att han kan vara bland de fem främsta i Prix d’Amérique.
Carat Williams älskar högt tempo, han fick ett snällt lopp senast och kan också vara bland de fem främsta i Prix d’Amérique. Billie de Montfort och Valko Jenilat kan vara sexa-sjua om de får det perfekta loppet.

Kanal 75


Förstapriset i Prix d’Amerique är 405 000 euro, drygt 4,1 miljoner kronor.Distansen är 2700 meter på Vincennes svarta och kuperade ko..


Förstapriset i Prix d’Amerique är 405 000 euro, drygt 4,1 miljoner kronor.
Distansen är 2700 meter på Vincennes svarta och kuperade kolstybb.
Readly Express ska försöka försvara sin titel från i fjol tillsammans med Björn Goop. Tränaren Timo Nurmos rapporterar att allt är helt perfekt med hästen som han säger känns ännu finare och ännu mer laddad i år gentemot i fjol.
Även Daniel Redén meddelar att Propulsion har känts jättestark i tuffa jobb och de svenska hästarna är på plats i Frankrike.
Bold Eagle vann loppet 2016 och 2017 och var i fjol tvåa bakom Readly Express efter en minnesvärd duell.
Bold Eagles tränare Sébastian Guarato har med fem hästar i loppet.
Startfältet består av 18 hästar och det traditionstyngda loppet tillkom 1920 för att hylla den amerikanska insatsen under andra världskriget.
Strax efter klockan 16 på söndag eftermiddag vet vi vem som skriver in sig i historieböckerna.

Startlista Prix d'Amérique:
2700 meter
1 Looking Superb (Jean Michel Bazire) – Alexandre Abrivard
2 Bahia Quesnot – Junior Gulpa
3 Eridan (Sébastian Guarato) – Eric Raffin
4 Davidson du Pont (Jean Michel Bazire) – Franck Ouvrie
5 Délia du Pommeraux (Sylvain Roger) – Damien Bonne
6 Charly du Noyer (Philippe Allaire) – Pierre Vercruysse
7 Urlo dei Venti (Gennaro Casillo) – Antonio Greppi
8 Uza Josselyn (René Aebischer) – Gabriele Gelormini
9 Carat Williams (Sébastian Guarato) – David Thomain
10 Valko Jenilat (Sébastian Guarato) – Francois Lagadeuc
11 Traders (Philippe Allaire) – Yoann Lebourgeois
12 Belina Josselyn (Jean Michel Bazire) – Jean Michel Bazire
13 Lionel (Daniel Redén) – Göran Antonsen
14 Billie de Montfort (Sébastian Guarato) – Pierre Yves Verva
15 Readly Express (Timo Nurmos) – Björn Goop
16 Bird Parker (Philippe Allaire) – Jean Philippe Monclin
17 Propulsion (Daniel Redén) – Örjan Kihlström
18 Bold Eagle (Sébastian Guarato) – Franck Nivard

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var en rejäl jackpot i onsdagens V86-omgång som delades mellan Åby och Solvalla. Många betrodda hästar gjorde sin plikt och det ..


Det var en rejäl jackpot i onsdagens V86-omgång som delades mellan Åby och Solvalla. Många betrodda hästar gjorde sin plikt och det var bara en smällkaramell som gjorde att utdelningen sprang upp i 32 323 kronor för åtta rätt. Det blev ingen utdelning för sex rätt och därmed en ny jackpot kommande onsdag.
Den som imponerade mest i omgången var Making Love i den sjunde avdelningen. Den Robert Bergh-tränade hästen var ett stort stallskrik så sent som i lördags i V75, men då galopperade han direkt i starten. Revanschen kom snabbt när han vann V86 efter en mycket övertygande insats. Robert Bergh satte allt på ett kort 1100 meter kvar och kuppade sig till ledningen. I täten hade dessförinnan Pampalo haft en körning om täten med utvändige Rushmore Face.
- Det blev en hel del kubbning och Adrian ville backa ner och jag kom med bra fart. Björn vet att den här är stark och då är det bättre att släppa. Det här är en häst man ska se framåt med och han är snart miljonär och då är det dags att ta honom till Frankrike. Jag tycker att han passar bättre till lite längre distanser, sa Robert Bergh.

Galopp i omstarten för Hennesy Boko – vinst i den giltiga
V86:an inleddes med favoritseger men det var en hel del tur med i bilden för Hennesy Boko. Han galopperade hejdlöst bakom startbilen i en omstart men skötte sig perfekt i den giltiga. Conrad Lugauer körde tidigt till ledningen och drog i ett hårt tempo. Första varvet travades efter 1.12,7 och det var förståeligt stumma ben över upploppet. Men Hennsey Boko svarade för en jättefin prestation och imponerade när han höll undan till en lätt seger. Vinnartiden blev 1.14,7 över medeldistans och tränaren Conrad Lugauer har riktigt bra form på stallet och har öppnat det nya året starkt.
- Han har utvecklats enormt sedan han blev valack och siffrorna talar för sig självt. Det är en kvick häst och det var bra gjort av honom, sa Conrad Lugauer.
- Han har mycket temperament i sig och är känslig. Jag var aningen sent upp bakom vingen och han blev vass och vi var helt borta. Vi fick en ny chans och då gick det betydligt bättre. Det var mycket flyt med, fortsatte Lugauer.

”Helt otroligt – en sådan häst man har längtat efter”
Tina Gel levererade en ruggigt vass avslutning i V86-2. Kajsa Frick satt sist utvändigt med sin häst och följde med i ryggar ute i spåren runt sista kurvan. Hon hade långt fram vid upploppets början men via en rykande spurt hann hon fram precis och förbi länge ledande Ensemble Am kort före mål. Tränar gör Kajsa Frick som har bra form på stallet.
Favoriten Queen of Sand vann V86-3 efter ledning från start till mål för Stefan Söderkvist. Hon höll säkert undan före en mycket vasst spurtande Global Rhapsody. Tränar gör Camilla Jonasson i Halmstad.
- Det finns inte ord. Hon är bara helt otrolig och en sådan häst som man har längtat efter i hela sitt liv. Hon är helt underbar och det bara bubblar, sa Camilla Jonasson.
- Det är en helt otrolig press på sig när man lovar allt och alla att hon ska vinna. Visst, hon hade ren uppvisning men innan loppen står hon och sover och bara myser. Hon är så annorlunda och det känns som att hon gör det lite på halvfart.

Prix d'Amerique-hästens namne skrällde
Bird Parker levererade en riktig smällkaramell i V86-4. Nej, det är inte Prix d’Amerique-hästen Bird Parker utan den som tränas av Stefan P Pettersson i Mantorp. Efter en resa i femte par utvändigt höll han farten bäst över upploppet och vann för Kenneth Haugstad, streckad på blott en(!) procent av insatsfördelningen.
- Tjejen som sköter hästen och har selat ut honom är med på trav för första gången i dag. Det var väldigt kul för han har känts jättefin i träningen men har gjort bort sig innan. Han har inte levererat men nu var det ju kanon, sa en glad Stefan P Pettersson.

Milles Fighter enkelt från spets
Favoriten Milles Fighter vann V86-5 lekande lätt efter att Carl Johan Jepson prickat starten perfekt från springspåret och hästen blixtrat till ledningen. Sedan var det lugna gatan och det blev en mycket lätt seger. Tränar gör Åvby-amatören Pethra Prytz.
- Det var fantastiskt och kusken var grym och körde jättebra. Hästen föddes i hagen hemma och sedan har han varit i träning hos proffs men sedan gick han sönder och kom till mig. Vi har kämpat och kämpat och jag har ridit honom en del. Han var jättebra, sa Pethra Prytz.
Favoritseger även i V86-6 där Johan Carlgjord styrde in sin egen Hugo R.C. till en säker triumf. Det blev ingen ledning som det var tänkt på förhand från springspåret men väl en perfekt resa i andra par utvändigt. Han kopplade greppet in på upploppet samtidigt som Prins Norrgård smet ut från rygg på ledaren och försökte utmana. Men Hugo R.C. bara svarade och stegade undan till en säker seger.
- Det här är fantastiskt roligt. Jag har jobbat som professionell i 19 år men nu har jag bytt bana och säljer hus istället. Han var fantastisk senast och var helt okej i dag men inte lika som senast. Men han gjorde det han ska göra, sa Johan Carlfjord.

Counterfeightr efter en perfekt resa
I V86-avslutningen ledde favoriten Leader Brodde i det längsta. Men det var en tuff öppning via 1.09 första femhundra metrarna i kampen om ledningen. Det satt nog i benen till slut samtidigt som Counterfeightr fick en fin resa i rygg på ledaren. Den Marcus Lindgren-tränade hästen tackade för det genom att spurta till en säker seger när luckan kom i sista kurvan.
- Han har verkligen gjort det bra och just de här förutsättningarna 1600 meter och det här ryggloppet då gör han det bra, sa segerkusken Per Lennartsson.

Michael Carlsson


I sin roll som expertkommentator på atg.se är Daniel Olsson tvingad att slaviskt följa det franska vintermeetinget på Vincennes.Någo..


I sin roll som expertkommentator på atg.se är Daniel Olsson tvingad att slaviskt följa det franska vintermeetinget på Vincennes.
Något han gör han mer än gärna.
Men när den framgångsrike kusken tog på sig uppgiften som Frankrike-expert i tv-rutan kunde han knappast ana att det en dag skulle bli en språngbräda till att få köra det finaste loppet av alla.
För till skillnad från andra travfanatiker och frankofiler med järnkoll på hästarna i Paris så har Daniel Olsson ytterligare en dimension att tillföra.
I fjol fick han nämligen för första gången chansen att själva delta i Prix d’Amerique.
Beskedet kom ett år innan dessa rader skrivs, nämligen på tisdagen före loppet.
- Jag satt med i lunchsändningen och jobbade med Frankrike när Daniel (Redén) ringde. Klockan var 11.30, minns Olsson som en minut senare tackat ja till att sitta upp bakom 13-faldiga miljonärskan Wild Honey.
- Daniel frågade om jag hade något speciellt för mig på söndag. ”Ja, jag ska kommentera Prix d’Amerique”, blev mitt svar. Då undrade han om jag inte ville köra loppet istället. För en stund kändes det nästan overkligt.
Några prispengar blev det inte, men ett minne för livet.
- Med allt som hände runtomkring var det ännu större än jag hade föreställt mig. Invigningen var enorm, de flesta franska hästarna hade stora hejarklackar. Framförallt Bold Eagle och Belina Josselyn som ju nästan är helgonförklarade där nere. Det var bra stämning hela dagen och vädret var ovanligt fint med tio grader varmt.
Hur var det att köra själva loppet?
- Då blir det mer som ett vanligt lopp eftersom man går in i sin bubbla. Tyvärr blev det många omstarter, men vi kom iväg väldigt bra i den giltiga. Det låg hästen i fatet att hon var ovan vid voltstart så vi lyckades ändå inte nå en tillräckligt bra position. Sedan strulade det med ett par hästar framför som var trötta och vi drogs bakåt, men när vi kom loss spurtade hon väldigt piggt i skymundan. Med lite bättre tur på vägen hade hon kunnat knipa en bra slant.
Det häftigaste lopp du har kört?
- Ja, naturligtvis. Jag har även kört Elitloppet, även om det är väldigt många år sedan nu. Med de två går före övriga, helt klart.

”Ingen annan häst i världen”
I år har Daniel Redén ”bara” fått med två hästar och då Propulsion och Lionel N.O. har sina ordinarie kuskar tillgängliga får Olsson följa loppet som vi andra, från sidan.
Och givetvis har han stenkoll på söndagens deltagare.
- Det är fyra hästar som sticker ut och jag skulle mycket förvånad om någon annan vinner. Det är Belina Josselyn och Bold Eagle i kamp mot svenskarna Propulsion och Readly Express.
Vad tror du om svenskarnas chanser?
- De är stora. Både Daniel Redén och Timo Nurmos låter otroligt nöjda och verkar ha hästarna precis där de vill. Men detsamma gäller de franska hoppen och med alla favoriter i toppform ser det ut som det mest spännande Prix d’Amerique på många år.
Menar du att Belina Josselyn och Bold Eagle är bättre i år än förra året?
- Belina Josselyn är den som sett formstarkast ut av alla hästar inför årets upplaga. Om det betyder att hon är bättre än i fjol vet jag inte, den prestation hon gjorde i Prix d’Amerique tror jag nämligen ingen annan häst i världen hade klarat av. Hon fick ett totalt omöjligt lopp hängandes i tredjespår hela vägen.
- Bold Eagle är definitivt bättre än i fjol. Han hade hovbekymmer förra vintern och fick till och med strykas inför ett av uppladdningsloppen. Då såg han kortstegad och ansträngd ut hela tiden, men i vinter har han sett ut som sig själv igen. Den omlagda träningen verkar dessutom ha gjort gott för formen så han blir mycket farlig.
Vem är din vinnare av Prix d’Amerique 2019?
- Belina Josselyn. Inte minst därför att Jean Michel Bazire har dominerat hela vintermeetinget på ett sällan skådat sätt. Men jag håller självklart tummarna för svenskarna.
Hur skulle du ranka hästarna där bakom?
- Propulsion, Bold Eagle, Readly Express.
Om du ska nämna några av övriga, vilka blir det då?
- Davidson du Pont är den som ligger närmast toppkvartetten. En otroligt spännande häst framöver, men förmodligen är han för ung för att vinna redan i år.
- Carat Williams har sett kanonfin ut i samtliga B-lopp och är en outsider.
- Bird Parker gör alltid topplopp, men får samtidigt tunga resor och tvingas nog som vanligt att släppa några av de bästa förbi sig över upploppet, säger Daniel Olsson.
Den definitiva startlistan till Prix d’Amerique blir klar på torsdagen.
Loppet startar 16.05 på söndagen.
De totala prispengarna motsvarar i år nio miljoner kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Solvalla-tränaren är kvar i Frankrike när intervjuen görs måndag eftermiddag. Han har precis satt sig i bilen i Normandie för vid..


Solvalla-tränaren är kvar i Frankrike när intervjuen görs måndag eftermiddag. Han har precis satt sig i bilen i Normandie för vidare färd till Paris och flyget hem till Sverige på kvällen. Med sig har han sin veterinär Nicolas Dimitri och de har varit ute hos Readly Express på Björn Goops filial i Mortree i Normandie. Under söndagen blev stjärnhästen femma i Prix de Belgique för Björn Goop. Det var sista genrepet inför det stora slaget på Vincennes om två veckor då Readly Express ska försöka försvara fjolårssegern i Prix d’Amerique.
- Allt gick precis enligt planerna i loppet. Han gick med skor och det var meningen att köra snällt. Det var lågt tempo och han satt sist och fick sedan gå med ute i tredje- och fjärdespår runt sista kurvan. Björn körde ingenting med honom över upploppet och hästen var inte trött i mål. Han blåste ingenting efteråt, säger Timo Nurmos.
- Björn ringde i går kväll och hade kollat om på loppet igen och var nöjd. Jag var också nöjd. Det var flera omstarter och hästen fick ytterligare lite rutin på det och han fick lite mer snabbhet i benen eftersom han bara hade styrketränat inför senaste starten. Nu hoppas och tror jag att han ska vara på topp om två veckor och då blir det barfota runt om.

”Pigg och glad dagen efter”

Vad har ni gjort under måndagen hos Readly Express?
- Vi har bytt skor på honom och jag skodde honom från tävlingsskor till träningsskor. Han hade fina hovar när jag bytte skorna och jag åker ner på fredag igen för att köra nästa snabbjobb med hästen. Han var jättepigg och glad i dag och har tagit loppet på rätt sätt.
Vem eller vilka tycker du är värsta motståndarna i Prix d’Amerique?
- Bold Eagle är värst emot och sedan Belina Josselyn och Propulsion. Kanske Bird Parker att han kan vara med när det nu är lite mjukare bana och inte går lika fort som tidigare. Han är mer stark än snabb och Vincennes bana är mjukare i år och mer skonsam än tidigare. Men samtidigt är den inte lika snabb som förra året. Prix de Belgique vanns på en 1.13-tid men Prix d’Amerique kommer säkert att gå två sekunder snabbare, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-9 Johan Untersteiner 2140/1 D 0 19.7g 17
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-1 Johan Untersteiner 2160/8 C 3 18.2 19
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-8 Johan Untersteiner 2140/2 D 1 18.8 18
2018-12-20 2018-12-20 Åby-7 Kim Eriksson 2160/15 A 4 16.9 60
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-10 Kim Eriksson 2140/10 A 0 g 23
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Sofie Ericsson 2140/4 C 0 16.1 292
2018-07-23 2018-07-23 Åby-2 Johan Untersteiner 2140/4 B 0 g 102
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-2 Peter Ingves 2140/9 C 7 15.3 172
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-8 Sofie Ericsson 1640/1 C 0 g 48
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-3 Johan Untersteiner 1640/3 B 1 15.1 17
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 1640/2 C 6 14.4 88
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-9 Johan Untersteiner 2640/3 C 0 19.5 72
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-4 Peter Ingves 2140/5 D 3 15.7 68
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-3 Johan Untersteiner 2140/6 C 1 17.1 24
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-2 Peter Ingves 1640/8 B 2 16.9 58
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-5 Per-Gunnar Karlsson 2140/10 B 0 g 56
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Kim Eriksson 2140/13 B 0 g 147
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-3 Kenneth Haugstad 2140/3 A 4 16.1 30
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-9 Magnus Jakobsson 1640/6 A 0 g 53
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-9 Kenneth Haugstad 1640/3 D 0 13.7 134
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-7 Kenneth Haugstad 2640/1 C 0 g 66
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-8 Kenneth Haugstad 2140/9 B 1 16.2 250
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-10 Kim Eriksson 2140/5 A 0 g 26
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-2 Micael Melander 2660/3 D 7 18.1 586
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-7 Micael Melander 1660/11 D 8 16.1 1600
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-5 Nathalie Edlund 2140/5 D 6 16.7 725
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-3 Jimmy Dillner 2140/10 D 0 17.1 457
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-3 Amanda Hedlund 2140/8 D 7 18.3 1537
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Jimmy Dillner 1640/3 D 0 17.3g 339
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-9 Ulf Eriksson 2640/12 D 0 18.0 725
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Jimmy Dillner 2160/4 C 6 17.5 204
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-5 John Östman 2640/9 D 0 17.3 1775
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-8 Nathalie Edlund 2140/5 C 4 16.4 171
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-4 Jimmy Dillner 2660/11 C 5 18.0g 830
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-11 Ulf Eriksson 2180/9 C 4 16.5 236
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-8 Amanda Hedlund 2160/9 D 0 18.8 159
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-5 Nathalie Edlund 1660/6 C 6 21.6 389
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-3 Per Linderoth 2140/4 D 7 17.2 377
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-10 Jimmy Dillner 2140/1 D 6 22.0 67
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-5 Kenth Åkerlund 1660/6 D 7 18.7 69
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-5 Kenth Åkerlund 2140/6 D 7 21.3 74
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-6 Amanda Hedlund 2140/3 C 3 17.0 235
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-6 Jimmy Dillner 2140/11 D 0 15.9 986
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-3 Nathalie Edlund 1640/8 D 3 14.6 1242
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-5 Nathalie Edlund 2140/5 D 4 20.0 539
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-1 Micael Melander 1660/4 C 4 16.3 93
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-3 Nathalie Edlund 2140/1 D 4 17.9 527
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-10 Daniel Wäjersten 2140/4 D 7 17.3 171
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-6 Nathalie Edlund 1640/6 C 5 16.8 493
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-1 Micael Melander 2640/8 C 5 17.3 359
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-6 Micael Melander 2640/1 D 7 17.5 725ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se