Betting Rebel travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Betting Rebel travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Betting Rebel har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Betting Rebel har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Betting Rebel


Heavy Sound stoppades upp av skador efter Elitloppet 2019 och fjolårssäsongen blev ingen succé. Men efter en vinters träning är han ..


Heavy Sound stoppades upp av skador efter Elitloppet 2019 och fjolårssäsongen blev ingen succé. Men efter en vinters träning är han tillbaka och intrycket han gav i gulddivisionen på Axevalla var av bästa märke. Kenneth Haugstad satt som vanligt i sulkyn och sedan han fått överta ledningen och strypt tempot var det spel mot ett mål. Heavy Sound ryckte åt sig en stor ledning i slutkurvan och även om han tappade spänsten en aning till slut blev segern mycket enkel. Både det norska huvudlaget och ryckhuvan var obrukade i mål.
- Det här var jättekul. Han har känts otroligt bra i träningen. Vi har inte tryckt av honom i några farter med tanke på skadehistoriken, men sättet han rört sig på hemma har varit så tilltalande att jag ville ta ut honom så här tidigt på säsongen. Det är bättre att starta igång honom och jag tror att han kommer gå framåt mycket med det här loppet, sa Daniel Redén.
Ulf Stenströmers Handsome Brad gjorde också en femstjärnig årsdebut. I Carl Johan Jepsons händer levererade han en virvlande spurt som tvåa, före likaledes vasst avslutande Antonio Trot.

Redo för guld
Adrian Kolgjinis Ubiquarian Face årsdebuterade också på bästa vis i silverdivisionen. Men jätteskrällen Betting Rebel satte färg på loppet när han stack till ledningen och tvingade Ubiquarian Face att trava som första häst i andraspår. Tempot var väl uppskruvat och in på upploppet såg ledaren ut att fixa segern. Men Axevallas upplopp är långt och när mållinjen skars hade Ubiquarian Face kämpat sig ikapp och förbi med en nos.
- Det var riktigt skönt. Hästen gör ett topplopp. Snart är han uppe i guld och det är det vi har tränat för, att han ska kunna hävda sig där också, kommenterade Adrians lillebror Dante Kolgjini.

Fjärde raka för Maestro Crowe
Maestro Crowe spelades till omgångens största favorit efter att senast ha vunnit trots dubbla galopper. Galoppen låg på lut även den här gången men väl understödd av sin tränare Johan Untersteiner höll den opolerade sexåringen ordning på benen över loppets samtliga 3 140 meter. Efter halva distansen avancerade han i tredjespår och sedan han landat utvändigt om ledaren dryga kilometern från mål kopplade han enkelt segergrepp till slut. Det var hästens fjärde raka seger sedan flytten till Johan Untersteiner.
- Han springer lite i en egen värld och i dag var han nästan för lugn, så man får verkligen köra honom och se till att han gör sitt jobb. Annars springer han hem, kommenterade Halmstadtränaren efter att ha gjort sin välkända segergest in i tv-kameran.

Körspöet i luften
Den segergesten var emellertid ingenting jämfört med den som Max Karlsson bjöd på sedan han skrällt med hemmahästen Gitane d’Inverne i ungdomsloppet, tillika ett försök i diamantstoet. Loppet föregicks av fem omstarter där favoriten Global Benefit kördes mot tät i samtliga, och kanske bidrog det till att hon inte orkade hela vägen när det skulle avgöras. Jan Björkqvists Gitane d’Inverne hade desto bättre sprutt i benen den sista biten och efter en virvlande segerspurt slungade körande Max Karlsson körspöet i luften.
- Det var så mycket som släppte alltså, så mycket glädje. Man kämpar så himla mycket och nu när allt löste sig och hon fick gå på kortspeed i tid, det var en jäkla känsla, sa den 24-årige segerkusken efter karriärens första triumf i Svenska Travligan och V75.
Det skrällde även i det andra försöket i diamantstoet när Feton Sweet Lindy och Markus B Svedberg fångade in storfavoriten kort före mål.
- Jag är jätteglad. Roligt att vinna lite V75 också. Det hör ju inte till vanligheterna., men jag hoppas det blir mer, sa Svedberg, som även satte dit Hindenburg Am utanför V75 och därmed fick åka hem till Eskilstuna som hundraprocentig.

23 120 kronor för sju rätt
I klass II var Robert Berghs Condior (Nicklas Westerholm) starkast och i bronsdivisionen drog Lars I Nilsson-tränade Sweetman (Erik Adielsson) det längsta strået. De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V75 fick för det 23 120 kronor. Sex rätt gav 146 kronor och för fem rätt uppgick utdelningen till 15 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan h&oum..


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan höst och vinter på våra travbanor.
Därför kan det vara intressant att titta på hur lördagens hästar presterat under tidigare vintrar, speciellt nu i början av förbudet när många inte hunnit starta i december och kommer direkt från barfotatävlande.
Med hjälp av databasen travfakta.se har vi kikat på resultaten för samtliga omgångens hästar under månaderna december-februari och jämfört det med deras totala resultat.
Ett positivt index innebär att resultaten är bättre på vintern och vice versa.
För att få ett index måste hästen ha gjort minst fem starter i Sverige under barfotaförbudet.
Däremot skapas en egen kategori för hästar som gjort färre starter men vunnit under vintern, för att markera att de visat att de hanterar förutsättningarna.

V75-1
11 Edmund +60
7 Gigantic Star +29
2 Durello +6
6 Sweetman -5
3 Taxi Out -9
1 Cojito -36

Ej indexerade som vunnit under vintern
Ingen

Kommentar: Den avdelning som har generellt svagast resultat vintertid. I princip ospelade Edmund har tävlat i monté på sistone, men tagit tre av sina fyra sulkysegrar i Sverige under vintertid. Gigantic Star har redan hunnit med två starter i december och vann på Lucia-dagen i fjol. Däremot räckte han inte från samma utgångsläge denna omgång förra året.

V75-2
7 Move It Brodde +64
10 Digital Process +36
3 Youngblood -21

Ej indexerade som vunnit under vintern
1 Jeans’n Passion
2 Take it Easy On Tour
4 Speed Vici
5 Global Bergkamp
8 Nelle Atticus Lane
9 Keegan Trot

Kommentar: Lägsta klassen innebär att bara tre hästar har tävlat tillräckligt för att få ett index, men notera hur många av deltagarna som ändå segrat minst en gång under vintern. Move It Brodde visade storform den här tiden i fjol medan favoriten Speed Vici segrade i vinterdebuten senast och har tagit tre av sina segrar med skor. Joakim Lövgren är också den av landets topptränare som höjer sin segerprocent mest under barfotaförbudet .

V75-3

10 Master Crowe +61
6 Nadal Broline +28
4 Västerbo Exact +26
11 Bear Dancer +17
12 Partizan Face +17
7 Secret Mission +14
8 Toddler +2
2 Highspeed Call -10

Ej indexerade men vunnit under vintern
5 Lionel N.O.
9 Dragster

Kommentar: Gulddivisionen ser flera vinterspecialister, inkluderat storfavoriten Nadal Broline som presterat allra bäst den här årstiden. Det stora frågetecknet är 1 Generaal Bianco som gjorde sin första start inte bara på vintern utan med skor senast och då underpresterade. Dragster gjorde sin enda vinterstart i januari 2018 och vann lätt till sju gånger pengarna efter att ha dragit stenhårt i ledningen.

V75-4
10 Make More Cider +16
8 Dolly Dream 0
15 Looks Likeaqueen -37
12 Made in Sweden -44

Ej indexerade men vunnit under vintern
2 Gitane d’Inverne
4 Valeria Wareco
5 Nouba Mom
11 Laleh Pellini
13 Hasy Helene

Kommentar: Orutinerade hästar innebär att de flesta inte uppfyller kraven för att få ett index. Bland dessa finns tre hästar på startvolten som kommer från decemberseger samt ofta barfotatravande Hasty Helene som vunnit två av sina fyra vinterstarter. Make More Cider må mestadels ha tävlat barfota i år, men har tagit karriärens samtliga segrar med skor, varav två denna årstid.

V75-5
12 Payet D.E. +89
2 Love Håleryd +55
5 Four Guys Dream +45
3 Inertial -8
7 Hurricane River -21
10 Gambit Brodde -40

Ej indexerade men vunnit under vintern
1 Bear Hope
4 Neelix
6 Procalate
8 Exclusive Matter
9 Galantis

Kommentar: Här hittar vi några utpräglade årstidshästar med Payet D.E. i spetsen. Den tyskfödde femåringen har inte varit sämre än tvåa på sina åtta senaste starter under barfotaförbudet och av de fem segrarna är det bara den senaste som tagits från ledningen. Four Guys Dream har sin enda missade pallplacering under vintern den här tävlingsdagen i fjol, men gick då en stark avslutning som fyra från femte ytter. Bear Hope har inte tävlat vintertid sedan 2017-2018, men vann två av tre starter då.

V75-6
8 Worth A Lot +18
10 Wild Love +11
1 Bambi A.F. -26
15 Julia Pellini -34

Ej indexerade men vunnit under vintern
11 Ultra Bright

Kommentar: Klena resultat där importerna 2 Kali Smart och 13 Tessy d’Ete är de enda som aldrig startat under vintern i Sverige. Övriga oindexerade är segerlösa med undantaget Ultra Bright, som varit på pallen i alla sina tre starter. Kali Smart hade 1/3 vintertid i Nederländerna medan Tessy d’Ete tävlade barfota runt om 37 av 39 starter på fransk mark och slutade oplacerad båda gångerna med skor. Wild Love må ha sprungit barfota runt om varje gång på sistone, men har tidigare visat att hon tävlar utmärkt i juletid och vann V75 från spår 12 bakom bilen på Åby för ett år sedan. Hästen segrade även i denna decemberomgång på hemmaplan 2018.

V75-7
7 Adiago Trot +53
8 Counterfeighter +35
9 Mr Perfection +21
6 Staro Leonardo +11
11 Betting Rebel -19
1 Franklin Face -18
4 Zio Tom Jet -27
2 Maze Runner -47
12 Maze Runner -55

Ej indexerade men vunnit under vintern
3 Gina Mearas


Kommentar: Är det någon avdelning som statistiken talar för skräll så är det här. De fyra hästarna med positivt index tillhör alla de minst spelade i fältet. Åt andra hållet är favoritduon 5 Zap di Girifalco och 10 Farlander Am de enda i fältet som aldrig segrat under vintern. Den senare har bara gjort en vinterstart och var då femma i V75 på Åby i december 2018. För övrigt har han bara gjort en sulkystart i karriären med skor och det var vid vinsten i tävlingsdebuten sommaren 2018. Zap di Girifalco tävlade med skor runt om som duktig trea från dödens i Sverigedebuten i maj, sedan dess har han gått barfota bak varje gång.

Robin Johansson, Kanal 75


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.Andreas Lövdal är m..


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.
Andreas Lövdal är mitt uppe i sitt bästa år som kusk och har snart kört in en miljon kronor. Inte illa av en lärling anställd i Solvallas största stall med många passhästar att ta hand om.
24-årige Lövdal kör andra hästar än de som finns i stallet. För några veckor sedan vann han ett ungdomslopp med Micael Brobergs Jareth Boko med 100 000 kronor till vinnaren.
Efter tre år i stallet hos Timo Nurmos är han också betrodd med stallets hästar.
På onsdag blev det en lika enkel som övertygande seger i uttagningsloppet till Guldklockan på V86-kupongen med klassige Mellby Hurricane.
Andreas Lövdal lämnade ingenting åt slumpen med favoriten. 1200 meter från mål gav han sig av från andraparet utvändigt och styrde fram utvändigt ledaren.
Kusktalangen bevakade sedan fältet och lät Mellby Hurricane sticka undan lite retfullt på upploppet.
Big Shot spurtade storstilat från sitt tolftespår till andraplatsen för Magnus A Djuse.
Åt Mellby Hurricane och Andreas Lövdal fanns dock inget att göra.
Segerkusken gjorde klart redan i intervjuerna före loppet att han satt bakom bästa hästen och att det skulle köras därefter.
- Han var bäst också, och då vågar man köra så där. I år har det gått väldigt bra att köra och det är jättekul. Jag har fått köra bättre hästar och det ger ju lite snöbollseffekt på det hela - självförtroendet växer, sade Lövdal.
Onsdagens seger innebar ett bra skutt uppåt i ligan i Travrondens Guldklocka. Magnus A Djuse, tvåa på onsdagen, leder alltjämt i kampen om de tolv platserna i finalen fredagen 11 december.

Broberg bakom överraskning
Solvalla delade V86-omgången med Åby den här onsdagen och utdelningen för åtta rätt stannade på 20 725 kronor.
Största överraskningen kom på Solvalla. Betting Rebel avgjorde utan prut från positionen utvändigt ledaren och var mycket bra för Mika Forss.
Micael Broberg tränaren vinnaren som endast var spelad på två procent på V86.
- Han var värd segern. Han har gjort två jättebra lopp från dödens och tappat travet till slut. Nu slog jag på honom bakskor som jag kom överens med Mika Forss om att göra efter förra starten och det funkar bra, sade Micael Broberg.
Det blev en ”Norrländsk duell” på upploppet i V86-6. Amatören Lina Tallberger från Bergsåker fortsätter att visa upp Balotelli Crown i fin form och valacken kunde via en vass avslutning ta sig förbi starke Soul Tan från Dannero.
Axevallas Sofia Aronsson tränar Vichy Grif som vann det avslutande loppet för ston på Solvalla. Den sexåriga italienskan satt sist i fältet och spurtade som en furire för Ulf Ohlsson efter lite draghälp i sista kurvan i sprinterloppet.
En jätteprestation med tanke på att dugliga Valetta hade fått anföra i ledningen för Björn Goop men inte kunde freda sig över upploppet på Solvalla.

”Tränar som en demon”
Om vädret var tråkigt i huvudstaden, var det desto surare i Mölndal. Regn men banan höll bra.
- Han tränar som en demon - är han lika bra i loppet i kväll blir det intressant!
Ingen start sedan början av augusti. Peter Untersteiners vackra ord om Beckers träningsrundor gjorde ändå fyraåringen till stor favorit i loppet för hästar med högst 180 000 kronor på kontot.
Becker forcerades till ledningen efter 500 meter och höll värsta hotet Joule V.S. bakom sig i målskjutsen.
Johan Untersteiner hjälpte pappa Peter till seger i loppet för fyraåringar som inledde V86 på Åby med segerrike Radio Gaaga.
Löpskallen fixade segern till Ready Tonight i V86-5, som var ett fint treåringslopp. Power Lane var snabb bakom bilen och överlät ledningen till Ready Tonight efter 600 meter. Loppet kördes i 1.14-tempo och inte mycket hände innan det var dags för finish.
På upploppet såg Ready Tonight slagen ut, av både Mellby Ironman som gick utvändigt ledaren och av Beauty Wind som smög med i andra utvändigt, men Ready Tonight kontrade och vann på 1.13,4 över 2140 meter auto.
Åttaårige Sevilla har haft form en längre tid och gör nästan alltid bra lopp för Joakim Lövgren. Sjätte årssegern för Sevilla kom på onsdagen. Lövgren hade bakspår på 40 meters tillägg och satt mitt i gröten på den sista bortre långsidan och väntade ut motståndarna med sin häst.
Sevilla tackade med att spurta till en överlägsen seger.

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla-tränaren har firat fina framgångar med hästar som han har fått in i sin regi tidigare. Betting Rebel, Spitcam Jub, West Wing och ..


Solvalla-tränaren har firat fina framgångar med hästar som han har fått in i sin regi tidigare. Betting Rebel, Spitcam Jub, West Wing och Westline är välkända för V75-publiken.
Nu har han en ny bra häst i sin vård vid namn Jareth Boko som Micael köpte av John Bootsman för en tid senast. Hästen tränades tidigare av Conrad Lugauer där han gjorde flera bra lopp och visade fina kvaliteter. Debuten för Micael Broberg var också med kraftig mersmak. Jareth Boko var tvåa i V75 i Umeå och fick bara släppa högkapable Gardner Shaw förbi sig som hade fått ett perfekt lopp bakom.
– Jareth Boko (V86-4) hade jag räknat med skulle gå en låg 1.14-tid senast men det krävdes 1.13,2 och då vann han inte ens. Han gjorde ett jättebra lopp och höll emot väldigt länge men kunde inte svara den som smög med bakom. Hästen hade rest långt och stått nio timmar i hästfinkan upp till Umeå. Jag kan inte begära mera av honom än vad han presterade, säger Micael Broberg.
– Han gjorde större delen av loppet själv när han först tryckte utvändigt om ledaren och sedan låg som andrahäst. Men han fick aldrig någon närkontakt med Pleasure For Cash som skentravade i ledningen flera längder framför. Sedan låg han på under vägen och pullade bort lite krafter. Ulf hade ett bra tag i tömmarna.
– Det är en fin häst exteriört sett och han känns ju stark men är hyfsat snabb också. Han är inte lika rask som Betting Rebel ännu men Rebel var heller inte så snabb när han kom till mig. Det känns att det är bra klass i Jareth Boko och att det finns mycket utveckling i honom. Jag hoppas och tror att han ska kunna vara en häst för derbyt i höst, så bra tycker jag att han är.

”Är lugnare och travar bättre”

Hur har hästen tagit V75-starten för dig och hur känns han i träningen efter loppet?
– Han åt upp precis alla mat efter loppet och vi kom hem halv tre på natten. Han åt även upp det han fick på morgonen efteråt och tog resan bra. Hästen har även ätit bra sedan efteråt och gått fyra jobb och känts bra varje gång. Jag tycker att han är lugnare och travar bättre nu än tidigare.
– Jag har haft hästen i tre veckor nu och åtgärdade honom lite med en kiropraktor och en tandläkare när han kom. Han var vältränad av Lugauer men det var lite andra saker som behövde rättas till.

”De som svarar kommer inte till mål”
Jareth Boko är favorit i den fjärde V86-avdelningen på Solvalla. Han har spår sex bakom bilen över sprinterdistans och körs av Oskar Kylin-Blom. Tränare Broberg är optimist och hymlar inte om taktiken.
– På papperet står han perfekt inne rent penningmässigt. Sedan har han ju aldrig startat över 1600 meter så det vet man inte hur det funkar. Men det finns inget som säger att han inte skulle göra en lika bra prestation som senast.
– Taktiken för Oskar blir att köra framåt. Jag tror inte att de som har spår innanför vill ha honom på utsidan. I så fall kommer de nog inte till mål. Min häst springer en låg 1.12-tid och kanske till och med en hög 1.11-tid. Han sprang ju 1.12 första tvåtusen senast. Så en låg 1.12-tid springer han alla gånger.
– Jag tror att han kommer att göra ett bra lopp och tycker inte att de han möter nu är i närheten av de han mötte senast. Han borde ha en riktigt bra chans att vara med i segerstriden. Inga ändringar utan han går exakt lika som senast. Barfota runt om, hybridvagn och helstängt huvudlag. Det funkade så bra, säger Micael Broberg.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-7 Mikael M Andersson 1640/7 C 4 15.7 36
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-8 Jan-Olov Åberg 2140/5 D 4 16.4 289
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-5 Mikael M Andersson 2660/2 B 0 g 145
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-3 Mats Holmstedt 1640/4 D 0 g 229
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-9 Mats Holmstedt 2640/1 C 0 18.1 33
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-1 Ulf Ohlsson 2140/5 D 3 16.6 29
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Andreas Lövdal 2140/6 B 3 16.9 45
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-6 Mikael M Andersson 2160/12 B 4 17.2 83
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 Mikael M Andersson 2640/4 A 2 17.5 111
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-2 Torbjörn Jansson 2140/7 A 0 71
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-3 Marc Elias 2140/3 B 0 18.0g 175
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-1 Marc Elias 2140/4 B 4 16.8 64
2018-05-23 2018-05-23 Åby-3 Kevin Oscarsson 2140/6 B 2 15.8 39
2018-05-09 2018-05-09 Åby-3 Christoffer Eriksson 2140/5 D 4 16.4g 325
2018-04-12 2018-04-12 Åby-1 Peter Ingves 2140/3 C str
2019-12-28 2019-12-28 Romme-9 Oskar Kylin Blom 2140/10 C 7 14.3g 272
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-10 Oskar Kylin Blom 1640/1 C 4 13.8 40
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-10 Oskar Kylin Blom 2640/4 D 0 15.7 49
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-10 Oskar Kylin Blom 1640/5 D 2 12.3 69
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-4 Lukas Svedin 2140/3 D 1 15.7 469
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Rikard N Skoglund 3140/2 D 0 g 1301
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-6 Claes Sjöström 2140/2 D 5 14.9 366
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-2 Björn Goop 2640/5 D 4 15.8 242
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2640/10 D 0 17.4 214
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-7 Oskar Kylin Blom 2640/6 D 2 15.1 725
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-6 Ulf Eriksson 2640/1 B 0 16.4 172
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-8 Ulf Ohlsson 3140/3 D 0 g 390
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-7 Lukas Svedin 2140/8 B 1 15.5 214
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-1 Ulf Ohlsson 1640/2 B 7 14.0 131
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-3 Oskar Kylin Blom 2140/4 B 0 15.9 78
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-7 Kaj Widell 2140/11 C 0 14.5 530
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-4 Oskar Kylin Blom 1640/4 C 0 13.0 237
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-7 Oskar Kylin Blom 2140/5 C 0 15.8 331
2019-05-11 2019-05-11 Åby-8 Ulf Ohlsson 1640/4 D 5 12.3 239
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-8 Oskar Kylin Blom 1640/6 C 4 13.4 165
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-6 Oskar Kylin Blom 1640/2 C 1 12.6 124
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-6 Oskar Kylin Blom 1640/4 A 2 14.6 81
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-6 Oskar Kylin Blom 2140/5 A 3 15.4 68
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-6 Oskar Kylin Blom 1640/8 C 2 14.0 61
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-8 Oskar Kylin Blom 2640/4 D 2 15.8 43
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-6 Örjan Kihlström 2640/6 D 4 17.6 179
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-8 Ulf Ohlsson 2140/2 D 0 17.5 841
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-4 Mikael M Andersson 2640/11 C 5 18.1 394
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-12 Mikael M Andersson 2160/2 C 3 17.5 62
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-2 Mikael M Andersson 1640/9 C str
2020-12-28 2020-12-28 Romme-5 Mika Forss 1640/9 B 4 15.1 84
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-11 Erik Adielsson 1640/11 C 0 14.8g 435
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-11 Mika Forss 1640/4 C 0 13.2 82
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-6 Mika Forss 1640/12 B 1 11.7 231
2020-11-14 2020-11-14 Romme-11 Mikael M Andersson 2140/7 C 0 14.0 270
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-9 Oskar Kylin Blom 1640/12 D 3 10.6 170
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-7 Mika Forss 1640/7 C 1 12.1 350
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-2 Mika Forss 1640/6 C 3 11.7 167
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-7 Carl Johan Jepson 1640/7 C 2 11.9 165
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-9 Oskar J Andersson 1660/14 C 0 12.8 554
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-8 Oskar J Andersson 1640/9 D 5 11.9 327
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Oskar J Andersson 1640/3 C 0 g 397
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-4 Oskar J Andersson 1640/1 C 0 g 173
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-6 Oskar Kylin Blom 2140/1 D 7 13.6 890
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-9 Oskar J Andersson 2160/8 A 2 14.6 25
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-5 Kaj Widell 2180/14 A 0 15.1 97
2020-07-08 2020-07-08 Visby-10 Kaj Widell 2120/4 D 0 12.8 872
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-5 Ulf Ohlsson 2140/10 D 6 14.5 772
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-11 Oskar Kylin Blom 3140/1 D 0 2054
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-11 Torbjörn Jansson 2140/12 D str
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-10 Ulf Ohlsson 1609/10 D 0 11.9 612
2020-04-12 2020-04-12 Romme-9 Oskar Kylin Blom 1640/1 C 0 15.4g 237
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/1 C 4 13.1 84
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 1640/1 B 1 11.9 32
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-10 Ulf Ohlsson 2140/3 B 2 13.9 62
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-2 Ulf Ohlsson 2140/6 B 1 15.7 37
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 1640/12 B 5 12.9 155
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-7 Lukas Svedin 2640/10 B 0 15.4 311
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-4 Lukas Svedin 2140/3 B 4 14.7 44
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-3 Oskar Kylin Blom 1640/6 C 2 12.3 51
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-9 Oskar Kylin Blom 2140/5 B 5 15.0 162
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-6 Oskar Kylin Blom 1640/5 D 3 13.3 258
2021-07-30 2021-07-30 Romme-7 Oskar Kylin Blom 1140/8 B 3 43
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-6 Andreas Lövdal 1640/8 D 0 15.4 1348
2021-06-30 2021-06-30 Solvalla-6 Oskar Kylin Blom 1640/6 D 0 12.3 514
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-9 Rikard N Skoglund 2140/4 B 6 13.5 55
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-9 Oskar Kylin Blom 1640/6 C 0 13.5 274
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-10 Ulf Ohlsson 1609/9 D 8 11.3 760
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-10 Ulf Ohlsson 1640/1 D 8 11.6 53
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/12 C 5 12.9 121
2021-03-19 2021-03-19 Romme-7 Ulf Ohlsson 1640/7 C 1 11.6 54
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-5 Ulf Ohlsson 1640/8 D 2 11.5 379
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-10 Oskar Kylin Blom 2140/4 C 4 13.7 80
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-9 Oskar Kylin Blom 2140/3 D 3 14.2 646
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-10 Mika Forss 1640/9 C 6 13.2 351
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-5 Oskar Kylin Blom 1640/2 D 6 12.0 229
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-10 Ulf Ohlsson 2140/1 D 7 14.3 185ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se