Bellissimo Face travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bellissimo Face travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bellissimo Face har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bellissimo Face har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bellissimo Face


Fjolårets kriterievinnare Xanthis Harvey och USA-födde Pericilum är de två högst meriterade hästarna i årets upplaga av Sp..


Fjolårets kriterievinnare Xanthis Harvey och USA-födde Pericilum är de två högst meriterade hästarna i årets upplaga av Sprintermästaren.
Båda tränas av Daniel Redén och båda fick kniviga utgångslägen i sina försök där Harvey får brottas med spår 8 och bland annat ställs mot loppets enda sto – Jerry Riordans E3-vinnare Dea Grif som misslyckades med att kvala in till Stosprintern efter att ha blivit insydd på innerspår som storfavorit.
Pericilum drog spår 7 och fick landsmannen och trefaldige miljonären Pour Mea Double på utsidan. Därmed kan det vara fördel för Stefan Melanders E3-vinnare från Following från innerspår.
Det tredje försöket ser ut att vara det öppnaste på förhand och är ett revanschmöte mellan Katja Melkkos sprintdebuterande Staro Mack Crowe och Stefan Melanders 1.09-travare Thereisnolimit – etta och tvåa i Prix Readly Express för en dryg vecka sedan.

De tre försöken ingår alla i V75 medan finalen med 1,2 miljoner kronor till vinnaren beräknas starta inför publikhavet på Halmstadtravet klockan 22.20 på torsdagskvällen.


Startlistor Sprintermästaren
1 609 meter autostart

Försök 1
1 Following – Björn Goop (Stefan Melander)
2 Love Keeper – Johan Untersteiner
3 Joe Dalton – Magnus A Djuse (Stefan P Pettersson)
4 Every Day Elegant – Torbjörn Jansson (Roger Walmann)
5 Bellissimo Face – Dante Kolgjini (Adrian Kolgjini)
6 Vanity Flair – Kevin Oscarsson (Lars I Nilsson)
7 Periculum – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
8 Pour Mea Double – Markus Waldmüller (Conrad Lugauer)

Försök 2
1 Sunrise – Adrian Kolgjini
2 Game Brodde – Johan Untersteiner
3 Drake Kronos – Ulf Ohlsson (Svante Båth)
4 Dea Grif – Robin Bakker (Jerry Riordan)
5 Xanthis Hilton – Mats E Djuse (Stefan Melander)
6 Hustle Rain – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
7 Jetborne – Björn Goop (Lars Magne Sövik)
8 Xanthis Harvey – Örjan Kihlström (Daniel Redén)

Försök 3
1 My Dreams – Oskar J Andersson
2 Pure Muscle – Mats E Djuse (Reijo Liljendahl)
3 Dareios di Poggio – Björn Goop
4 Global Dubhe – Johan Untersteiner
5 Thereisnolimit – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
6 Staro Mack Crowe – Rikard N Skoglund (Katja Melkko)
7 Friend of Elves – Magnus A Djuse (Stefan P Pettersson)

Robin Johansson, Kanal 75


Solvalla bjöd på toppsport under tisdagskvällen då fyra lopp avverkades i Margaretas Tidiga Unghästserie. Samtliga vinnare bjöd ..


Solvalla bjöd på toppsport under tisdagskvällen då fyra lopp avverkades i Margaretas Tidiga Unghästserie. Samtliga vinnare bjöd på jättefina prestationer, men den som stack ut allra mest var Night Art. Den Robert Bergh-tränade treåringen tog sin andra raka seger, och fick verkligen göra själ för den. Han var med i körningen bakom bilen och tog över ledningen efter ett drygt halvvarv. Den inledningen kostade 1.10,7 första 500 metrarna och Night Art fick ingalunda dra ner på tempot. Henry Rorgemoen hade en väldigt pigg häst i Custom Chef som han hade stora problem med att hålla. Han såg till att hålla tempot uppe och Night Art fick inte ligga ifred framme i täten. Första varvet travades efter 1.11,6 och då trodde nog många att det skulle bli stumma ben för Night Art till slut. Custon Chef stannade helt i sista sväng, samtidigt som Following, som fått ett drömlopp i andra par utvändigt, och Bellissimo Face fått fritt spelrum i sista sväng från ett invändigt lopp och båda dessa angrep ledaren. Men Night Art kämpade och slet och vägrade att ge sig. Han höll dem ifrån sig hela vägen in i mål och kämpade storstilat till sig segern. Tapperhetsmedalj minst sagt och förstapriset på 300 000 kronor var ytterst välförtjänt. Segertiden blev strålande 1.12,5/2140a.
– Det har varit otroligt hela vägen. Han fick ett tufft lopp senast men hade gått framåt och fick ett ännu tuffare lopp idag. Men han har verkligen peakat i de två senaste starterna och det var otroligt skönt att känna det, sa Robert Bergh.
– Det var knepigt där mitt i loppet och det var hemskt. Det var förbluffande 100 kvar att han verkligen stod emot. Det var ett tag sedan jag fick den här känslan med en treåring.Han har inte haft någon svacka efter något lopp eller några bakslag utan bara gått framåt.

”Det är bästa hästen jag har i stallet”
Hello Stone, tränad av Bo Westergård, fick ett fint lopp i andra par utvändigt av Niclas Korfitsen i Margaretas Tidiga Unghästserie för treåriga ston. I en mycket vass avslutning plockade hon ner ledande Beat It kort före mål, och höll även undan för bara spurtande Jewilla.
Sybille Tinter har ett mycket fint fyraårigt ston som hon tränar i Filippa B.J. Hon spurtade till en smått överlägsen seger i Margaretas Tidiga Unghästserie för Jorma Kontio. Efter en resa i tredje par utvändigt kom attacken in i sista sväng, samtidigt som ledande Ivory Am gav upp helt. Filippa B.J. imponerade på tiden 1.12,5/2140a och inkasserade även hon 300 000 kronor.
– Jag skakar, jag är så glad. Vad lätt det gick idag. Det här är den bästa hästen jag har i stallet. Hon var väldigt duktig idag, jublade Sybille Tinter.

Sjätte tränarsegern i Margareta-lopp för Djuse
En imponerande vinnare fick vi även se i Margaretas Tidiga Unghästserie för fyraåriga hingstar och valacker. Mattias Djuse har haft fina framgångar i Margareta-loppen och nu kom sjätte segern som tränare när Parveny vann. Han öppnade blixtsnabbt för Magnus A Djuse från spår sju bakom och tog hand om ledningen. Sedan såg hästen kanonfin ut hela vägen och segern var aldrig i fara. Det blev enkelt till slut på tiden 1.12,8/2140a.
Det kördes även ett uttagningslopp till Dam-SM där Agnes Larsson skickade iväg Comes With Age till ledningen och höll sedan enkelt undan hela vägen, närmast före favoriten B.G. Pastor Jonte.

Michael Carlsson, Kanal 75


Onsdagens V86 Xpress delades mellan Jägersro och Solvalla. På Skåne-banan avgjordes Breeders Crown för tvååringar med 175 000 ..


Onsdagens V86 Xpress delades mellan Jägersro och Solvalla. På Skåne-banan avgjordes Breeders Crown för tvååringar med 175 000 kronor till vinnaren. Där var Hepburn favorit för Adrian Kolgjini men hästen fick en tung resa utvändigt om ledande Bellissimo Face. Tätduon var tidigt slagna vid upploppets början efter att det hade gått undan via 1.10,7 första 500 metrarna och 1.15 första varvet. Mika Forss serverade Pure Atlas en perfekt resa i andra par utvändigt och hade mycket att köra med när hästarna svängde in på upploppet. Pure Atlas avgjorde lekande lätt och vann med en ren gäspning med till synes gott om krafter kvar. Segertiden blev strålande 1.14,0/1640a under de bistra förhållanden som rådde på Jägersro med hård blåst. Pure Atlas satt fast i sin debut, som var i försöket till Svensk Uppfödningslöpning, men har sedan tagit tre raka segrar. En mycket spännande häst som blir intressant att följa framöver och helt klart är det något extra.
– Han flyger, det är en jättefin häst. Som jag sa efter värmningen, han är som en gummiboll. Han är absolut en av de bästa tvååringar jag har kört. Han blev lite ensam i början av upploppet men vann jätteenkelt. Det är en mycket fin känsla att det är min son som får sköta om så fina hästar hos Jerry, sa Mika Forss.

Eight Hour fortsätter att vinna
V86 inleddes med favoritseger och det var Eight Hour som fortsätter att leverera. Det femåriga stoet, som tränas av Björn Lindblom, tog nu sin fjärde seger på de senaste sex starterna. Hon följde upp fullträffen i V75 på Jägersro senast genom att ta en ny triumf på sin hemmabana. Stefan Persson körde offensivt från 20 meters tillägg och såg till att vara före Divane Godiva in i första sväng. Stefan körde resolut till ledningen efter ett halvvarv och Eight Hour drog sedan på och öppnade första varvet efter 1.14. I sista sväng kom andrahandsfavoriten Divane Godiva fram utvändigt och det var hon som utmanade Eight Hour upploppet ner. Men Eight Hour vägrade att ge sig och svarade resolut hela vägen in i mål. Detta till glädje bland annat för delägaren Hans G Lindskog.
– Jag har kört henne fyra, fem gånger nu och hon vinner nästan varje gång. Hon levererar och gör kanonlopp. Men jag sa till Björn att hon var inte på topp idag. Hon var mycket vassare förra lördagen och det visar väl bara hur bra hon är att hon kan vinna ändå. Det var inte riktig samma tryck i henne idag. Det var viktigt att komma före Joakim och hade vi bytt positioner hade vi aldrig kunnat slå Jockes häst, sa Stefan Persson.

Vinnare profiterade på fartfest
Man At Work gjorde en stark comeback efter att ha varit borta i över ett år från tävlingsbanan på grund av skada. Men trots en avslutning via 1.11,5 sista varvet som förstahäst i andraspår, så räckte det inte hela vägen fram till seger. Men väl till en mersmakande andraplats. Det var Vichy Grif som stod för farthållningen där Erik Adielsson resolut pressade sig till ledningen mot den initialt spetsande Gandhi Boko. Första 500 metrarna travades efter 1.07,2 och hon passerade varvet efter 1.10,8. Per Lennartsson valde alltså att släppa ledningen med Gandhi Boko och det visade sig vara rätt taktik. När luckan kom in på upploppet avgjorde den Marcus Lindgren-tränade hästen enkelt.

Det gick även undan rejält i V86-5 på Jägersro där Adrian Kolgjini bombade till ledningen med Upper Face strax efter att första halvvarvet öppnats efter 1.10,5. Upper Face drog på i några längders ledning med 1.12 första varvet och var slagen vid upploppets början. Istället var det M.T.Oscar, tränad av Tomas Malmqvist och körd av Ken Ecce, som hade torrast spurtkrut. Nero Maximus höll tappert som trea efter att ha travat i dödens under slutvarvet, men M.T.Oscar avgjorde tämligen enkelt den sista biten efter ett lopp i tredje par utvändigt och attack ute i tredjespår runt sista sväng.

Styrka och inställning som vapen
Made of Stars har styrkan som sitt främsta vapen och en härlig inställning till tävlandet. Även om stilen kanske inte vinner några skönhetspoäng så svarade han för en mycket bra insats när han från positionen utvändigt om ledaren varvet kvar, i säker stil plockade ner ledande Redbull Pellini den sista biten. Tränar gör Jörgen Westholm som även satt i segersulkyn.

Flög fram i en rasande spurt
Under Armour tog sin fjärde raka seger när han via en rasande spurt hann fram precis på mållinjen i V86-7. Men det satt verkligen långt inne och hästen såg inte ut som någon vinnaren någon gång under loppet, där han satt sist utvändigt i fältet. Men över upploppet flög han lågt och det var som Joakim Lövgren sa efter loppet att det var i sista sekunden som hästen hann fram precis på mållinjen.

Ny seger för Kee Keeper – när favoriten föll
I V86-avslutningen blev det favoritfall när Crown Wise As var tidigt slagen från ledningen dit han hade kommit efter ett drygt halvvarv. Megaskrällen Doldis såg ut att gå mot en sensationell seger in på upploppet efter att ha avväpnat storfavoriten. Men då kom Kee Keeper farande mitt i banan och kopplade greppet den sista biten för Viktor Lyck. Hästen tränas av Leif Witasp och tog nu sin fjärde seger på de senaste sex starterna.
Åtta rätt på V86 gav 60 789 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Tetrick Wania har verkligen att brås på. Brodern Walner var en unghäststjärna i USA och är numera en av världens hetaste avelshi..


Tetrick Wania har verkligen att brås på. Brodern Walner var en unghäststjärna i USA och är numera en av världens hetaste avelshingstar. Nu ser Tetrick Wania inte ut att vansläktas och tog hem prestigefyllda Svampen på ett mycket imponerande sätt. Bellissimo Face tog enkelt hand om ledningen i en lite rörig start samtidigt som Tetrick Wania hamnade som fyra i andraspår. 800 meter före mål valde Riina Rekilä att avancera i tredjespår och då gick det undan. Tetrick Wania hamnade utvändigt ledaren i sista sväng och över upploppet försvann han ifrån sina konkurrenter.
- Jag skickade honom till USA för auktion. Jag vet inte om det var något som hände på vägen för vi fick bara bud på 80.000 euro och jag ropade tillbaka honom och köpte en flygbiljett tillbaka. Hästen kom hit i mars och är inte tränad så länge, sade Riina Rikelä som äger, tränar, kör och har även fött upp Tetrick Wania.
Segern var värd 510 000 kronor och Tetrick Wania segrade på 1.14,0/1640 meter autostart.

Äntligen Bandido Gar
Susanne Richter ser ut att ha fått ordning på hyperkapable Bandido Gar igen. Kim Eriksson tog en lugn start och ekipaget hamnade sist. Arch Lane drog på i ledningen och det var långt fram varvet kvar då Bandido Gar fick börja sitt avancemang i tredjespår. I sista sväng var det en bit fram, men Bandido Gar slog aldrig av på takten och hade huvudet först på mållinjen.
- Jag är jättestolt över att ha en sådan häst i stallet. Nu är det Breeders Crown som gäller, sade Susanne Richter.
Anders Svanstedt bjöd på en riktig delikatess bakom Cash And Carry. Från tredjepar utvändigt satte han allt på ett kort dryga varvet före mål och ”kuppade” till sig ledningen varvet före mål. Sedan var det spel mot ett mål och Cash And Carry visade att hon har överkapacitet för klassen.
- När hon är som i kväll är hon som en dröm. Hon gick ju ner i klass i dag. Hon har stångats mot de bästa i årgången i sommar och vi höjde kanske ribban lite högt, sade Anders Svanstedt.

Ännu mer favoriter
Nicklas Westerholm hade satt Testa di Cavolo i toppskick efter ett par månaders uppehåll. Testa di Cavolo avslutade rejält och vann komfortabelt före en tapper Center Teemer.
- Han är enbart stark och det är bara att låta honom tåga på, sade Bergsåkerstränaren.
Eric Martinssons Dats So Cool tog tredje segern i rad i V64-inledningen tillsammans med Carl Johan Jepson. Varvet före mål fick Dats So Cool kliva fram utvändigt ledande Chablis Ribb. Malkin smög med i rygg och attackerade 500 meter före mål och då passade Carl Johan Jepson på att gå ner på innerspår och spara krafter som kom väl till pass in på upploppet då Dats So Cool klev ifrån till en lätt seger.
V64-raden blev inte speciellt svårfunnen. Storfavoriten i den avslutande avdelningen Es Trenc hade inga problem att hålla ledningen för Olav Mikkelborg och gick undan lätt på ett tilltalande vis.
Sex rätt betalar 808 kronor, fem rätt 28 kronor och för fyra rätt betalas 7 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-7 Johnny Takter 1640/1 D 8 16.2 196
2021-11-10 2021-11-10 Solvalla-2 Per Lennartsson 2140/1 B 2 16.9 44
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-8 Adrian Kolgjini 1609/2 B 4 14.8 52
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-7 Lutfi Kolgjini 1640/6 D 4 14.5 214
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-1 Adrian Kolgjini 1640/3 C 2 15.9 31
2021-08-29 2021-08-29 Charlottenlund-5 Adrian Kolgjini 2000/2 C 3 17.2 58
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-1 Adrian Kolgjini 1640/5 D 1 18.7 16
2022-12-02 2022-12-02 Kalmar-9 Adrian Kolgjini 2140/2 D 5 13.3 148
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-5 Adrian Kolgjini 2140/4 D 0 g 186
2022-10-30 2022-10-30 Solvalla-5 Adrian Kolgjini 2140/7 D 0 15.3 391
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-2 Peter Ingves 1640/5 B 1 13.0 34
2022-09-21 2022-09-21 Åby-8 Adrian Kolgjini 2140/8 C 6 14.1g 216
2022-09-09 2022-09-09 Solvalla-11 Adrian Kolgjini 2640/10 C 0 14.9 350
2022-08-13 2022-08-13 Åby-1 Adrian Kolgjini 1640/3 C 1 12.0 98
2022-08-04 2022-08-04 Gävle-9 Adrian Kolgjini 1640/7 C 4 12.0 156
2022-07-05 2022-07-05 Solvalla-5 Adrian Kolgjini 2140/3 C 3 12.6 447
2022-06-16 2022-06-16 Bergsåker-8 Carl Johan Jepson 2140/7 D 5 14.0 694
2022-05-23 2022-05-23 Halmstad-6 Dante Kolgjini 2140/2 D 0 g 1333
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-8 Björn Goop 2100/4 C 6 17.8 77
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-4 Erik Adielsson 2140/4 C 6 16.8 186
2023-10-27 2023-10-27 Kalmar-7 Dante Kolgjini 1640/10 D 0 g 547
2023-10-10 2023-10-10 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 2140/12 D 0 13.7 260
2023-09-22 2023-09-22 Kalmar-6 Dante Kolgjini 2140/1 C 4 14.3 173
2023-07-18 2023-07-18 Jägersro Trav-5 Dante Kolgjini 2160/5 C 3 14.5 81
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-6 Dante Kolgjini 1609/5 D 0 13.3 519
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-8 Dante Kolgjini 1609/6 D 0 12.2 494
2023-06-09 2023-06-09 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 1640/5 D 0 g 82
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 1640/8 D 4 12.0 589
2023-05-14 2023-05-14 Charlottenlund-9 Adrian Kolgjini 2000/8 D 6 14.7 841
2023-04-21 2023-04-21 Åby-8 Adrian Kolgjini 2140/2 D 0 g 845
2023-04-05 2023-04-05 Jägersro Trav-10 Adrian Kolgjini 2140/3 C str
2023-03-25 2023-03-25 Solvalla-7 Dante Kolgjini 2140/7 D 0 g 762
2023-03-16 2023-03-16 Åby-8 Dante Kolgjini 1640/11 D 3 13.1 147
2023-03-09 2023-03-09 Åby-9 Adrian Kolgjini 2140/6 C str
2024-03-22 2024-03-22 Jägersro Trav-6 Larson Mifsud 2140/3 D 0 14.8 604
2024-03-07 2024-03-07 Åby-4 Adrian Kolgjini 1640/9 C 0 12.9 147
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-8 Adrian Kolgjini 2160/8 D 0 16.5g 507ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se