Bear a Perfection travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bear a Perfection travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bear a Perfection har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bear a Perfection har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bear a Perfection


Som kusk är han redan väletablerad och alldeles nyligen kvitterade Kevin Oscarsson, 27, även ut proffstränarlicens. Än så lä..


Som kusk är han redan väletablerad och alldeles nyligen kvitterade Kevin Oscarsson, 27, även ut proffstränarlicens. Än så länge finns nio hästar på träningslistan och Bear A Perfection är den enda som hittills har startat. I årets andra framträdande spurtade han till seger efter att ha fått lycka från ledarens rygg.
- Han kändes jättefin och blev faktiskt bara finare och finare ju mer jag körde. Jag kände i andra provstarten att han skulle vara bra och det var därför jag chansade lite från start. Han har inte kunnat öppna något från start tidigare men var klart mycket bättre i dag, så formen sitter där. Sedan fick jag bra ryggar och det löste sig bra, sa Oscarsson, som driver sin tränarrörelse sida vid sida med pappa Jim Oscarssons på anrika träningsanläggningen Blädingeås.
- Jag tränar mina hästar på det viset jag vill och han tränar som han vill, men vi har ändå stort samarbete fortfarande. Vi har alltid sagt att jag ska ta över någon dag och det här är ett litet steg i den riktningen. Men alla har olika filosofier om olika detaljer. Jag har tagit med mig lite från både här och var, när jag har jobbat hos Johan (Untersteiner), Stefan (Persson) och hos pappa, och jag försöker bilda mig en egen uppfattning om vad jag tycker är bra. Det var kul att det fungerade i dag i alla fall.

Superjackpot nästa söndag
V75®-meriterade Exclusive Matter är tillbaka efter lång skadefrånvaro och numera är det Hanna Lähdekorpi som sköter träningen. Hon satt själv i sulkyn när sexåringen nu försvarade innerspåret i startrusningen och från ledningen stack undan till första segern på ett år.
- Han hade gått två lopp inför det här och mår säkert bra av det här loppet också. Han var lite seg men gjorde det bra, sa Hanna Lähdekorpi under segerceremonin.
Som 16-procentare var Exclusive Matter den mest spelade hästen som vann inom GS75. Skrällarna duggade tätt och när treprocentaren Vailed skar mållinjen som etta i den sista avdelningen sköts samtliga kvarvarande kuponger i sank. Därmed går den jackpotkryddade sjurättpotten på nästan 6,8 miljoner kronor vidare till nästa veckas GS75 på Axevalla. De som prickade in sex av vinnarna på Halmstadtravet fick för det 215 604 kronor och fem rätt betalade 8 565 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det är extra miljoner i potten i söndagens Grand Slam 75®. En nyckelkusk i omgången är Kevin Oscarsson, som i fjol vann 74 lopp och k&o..


Det är extra miljoner i potten i söndagens Grand Slam 75®. En nyckelkusk i omgången är Kevin Oscarsson, som i fjol vann 74 lopp och körde in nästan tio miljoner kronor. Från årsskiftet är Kevin inte bara toppkusk längre utan även proffstränare. Han valde att ta ut professionell tränarlicens den 1 januari och driver nu en egen rörelse med nio hästar på träningslistan. Men samarbetet med pappa Jim, som har 44 hästar i träning, blir precis likadant som tidigare. De jobbar ihop sida vid sida på Blädeingeås med alla tillhörande fina träningsmöjligheter.
– Jag tyckte att det kändes som ett bra läge att smyga igång lite. De hästägare som har valt att gå med mig är nya kunder, antingen nu från årsskiftet eller från det senaste året. Pappa har kvar sina trogna kunder och fortsätter att driva sin rörelse. Det är tryggt att ha honom vid sidan så att man kan fortsätta att bolla idéer varje dag om hästarna och banorna. Men de hästar som står på mig där är det mitt ansvar att de ska leverera, säger Kevin Oscarsson.
– Jag driver min rörelse på mitt sätt och efter mina idéer. Det här är ju också ett litet första steg till att ta över hela rörelsen en dag. Så det känns bra att börja lite smått. Sedan kommer jag även i fortsättningsvis att köra majoriteten av pappas hästar i loppen som jag har gjort tidigare. Men det är upp till hästägarna vilken kusk de vill ha som ska köra. Vissa hästar passar jag bättre på och vissa passar pappa bättre på.

”Har mycket bra form – nu är den rätta kicken där”
Team Oscarsson selar ut fyra hästar i Grand Slam 75, där Jim står som tränare för tre av dem och Kevin på en av hästarna. Kevin kör själv tre av dem i loppen och redan i den inledande avdelningen kommer bästa chansen. Det handlar om Florist som efter att ha suttit fast i V75 på Nyårsafton med krafter kvar, blev ett stort stallskrik i V75 gången efter. Men då blev det dessvärre galopp. Nu avslöjar Kevin ett par intressanta ändringar till den här starten.
– 4 Florist (GS75-1) började fuska med travet in i kurvan senast och var inte som bäst i bakaktionen. Hon har gjort så någon gång tidigare när hon får gå i ryggar. Det flyter bättre om hon får springa själv. Sedan blev hon lite för laddad av omstarten också, även om jag inte vill skylla på det. Hon gick även med brodd i bakskorna så det var lite småanledningar till galoppen, säger Kevin.
– Hästen har känts jättefin i jobben efteråt så formen är mycket bra. Jag tror att hon kommer att göra ett bra lopp på söndag och hon börjar nu att hitta tillbaka till när hon var som bäst under treåringssäsongen. Hon hade det sedan svårt som fyraåring men var också sjuk och hade höga värden av borelia och det var svårt att få tillbaka henne i form igen.
– Men nu är det återigen den där riktiga kicken i henne och det är en häst som har en otrolig bra inställning till sitt jobb. Nu blir det även sommarskor vilket är en stor fördel. Det blir även jänkarvagn som tidigare och med tanke på resultaten så har det helt enkelt varit så att hon har lyft sig när hon har haft jänkarvagn. Så förutsättningarna är bra och min känsla är god inför loppet. Hon har ett bra spår, öppnar väl medelplus men är ingen raket ut. Jag tycker att det är min bästa chans, säger Oscarsson.
Vad säger du om stallkamraten Aperfecttric i samma lopp?
– 2 Aperfecttric (GS75-1)
har sett fin ut i jobben hemma och hon höjer sig formmässigt för varje lopp. Läget är perfekt och jag tror att hon kommer att göra ett bra lopp. Även hon kommer att gå sommarskodd och hon kan säkert tjäna bra pengar här.

”Bättre med loppet i kroppen – stark och distansgynnad”
I den andra GS75-avdelningen selar Kevin ut sin egentränade Bear A Perfection som vann över lång distans för tre starter sedan. Han blev fyra i senaste starten då han återkom efter ett uppehåll. Nu är förutsättningarna spår sju över lång distans för hästen.
– 7 Bear A Perfection (GS75-2) gick bra från ett svårt läge senast och det var några bra hästar i det främre ledet som gjorde upp. Det var högt tempo hela vägen och han behövde loppet eftersom han inte hade startat på fyra veckor innan. Han är också rätt så tung i kroppen men kämpade på och gick hela vägen in i mål. Han hade låg puls efteråt men var lite seg i benen så jag tror att han kommer att vara bättre den här gången med loppet i kroppen.
– Det är en väldigt stark häst som är gynnad av den långa distansen. Spår sju är inget plus för han är ändå långsam från start, så det är inte hela världen. Jag var ute och körde hästen i ett jobb i tisdags och då kände jag att han hade tagit förra loppet bra och gått framåt. Det var bra spänst i honom. Det blir jänkarvagn och sommarskor som senast. Jag har även varit lite inne på att prova rycktussar för första gången i lopp. Jag har provat det tre gånger i träningen och det går bättre och bättre. Vi får se, jag ska nog prova en gång till under fredagen och funkar det bra där så kanske det blir så i loppet på söndag. Jag blev imponerad av Le Piment senast men tycker att man ska passa upp för min häst.
Till sist; ni har även med Sergei i den tredje avdelningen som kommer med två raka galopper.
– 6 Sergei (GS75-3)
har rätt okej form men har varit lite missgynnad av det här vädret som har varit på slutet. Han har inte kunnat förberedas hundraprocentigt i träningen och han är lite tung i kroppen. Galopperna har berott på att han har varit för pigg i volten eller bakom bilen. Vi ska ändra och köra ett annat upplägg nu och han kommer att värmas lite mer för att vara lugnare. Men hästen kommer att behöva loppet i kroppen och kan han tjäna en peng är vi nöjda, säger Kevin Oscarsson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris hamnade överraskande utanför V64-kupongen. Loppet var en tvåhästarsduel..


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris hamnade överraskande utanför V64-kupongen. Loppet var en tvåhästarsduell på förhand mellan Akilles Face och Global Cashflow, men när krutröken lagt sig var det Lorenzo Boko som var först i mål. Gustav Johansson lät Akilles Face hålla tempot uppe utvändigt ledande Michelot. Global Cashflow låg sist i fältet och hade långt fram i sista sväng. Akilles Face galopperade i utgången av sista sväng och Lorenzo Boko tog över och höll undan knappt före en starkt spurtande Global Cashflow.- Jag var tveksam att jag vunnit, det kändes som att Johan hade bästa farten och jag var inte helt säker på vad mållinjen var, sade Gustav Johansson.

Staro Leonardo imponerade igen
V64®Xpress delades denna gången mellan Kalmar och Romme. Kvällens behållning stod Joakim Lövgrens Staro Leonardo för. Sjuåringen tog sig tredje raka seger och fortsättning lär följa. Joakim Lövgren tog en lugn start och låg lugn en bit bakom rusande Julia Pellini. Zio Tom Jet tog över täten 600 meter före mål och i samma skede tog sig Staro Leonardo fram utvändigt. Redan i sista sväng var Zio Tom Jet en slagen häst och Staro Leonardo tog över och vann lätt med krafter kvar på för årstiden och förutsättningarna vassa 1.11,9/1640 meter autostart.
- Vilken häst. Han går från klarhet till klarhet. Han har fått en lidnersk knäpp. Nu tävlar han på sin högsta nivå han kan efter en del bekymmer. Isabella Eriksson som sköter honom har gjort och gör ett fantastiskt jobb med hästen, sade Joakim Lövgren.
V64-omgången bjöd på en överraskning. Markus Niklasson vann med Bear A Perfection och det var en hel del tur med i bilden. Playit Flax hade segern klar kort före mål då han slog på en galopp och blev diskvalificerad.
Sex rätt betalar 15 444 kronor, fem rätt 2187 kronor och fyra rätt 25 kronor

Joakim Brundin, Kanal 75


När krutröken hade skingrats efter onsdagens omsättningsrekord på V86 stod det klart att finska spelare roffat åt sig en stor majorit..


När krutröken hade skingrats efter onsdagens omsättningsrekord på V86 stod det klart att finska spelare roffat åt sig en stor majoritet av åttarättspotten.
Närmare 21 miljoner kronor delades mellan tre system med åtta rätt inlämnade på andra sidan Östersjön.
Förklaringen låg i ett spelförslag med tillhörande analys publicerat på ravinetti.fi, av den finske travjournalisten Riku Niittynen.
Tipset förordade spik för finske Mas Capacity samt storfavoriten Vinci I.M.
Favoriterna Sweet On You och Smevikens Cruiser utmålades som överspelade och ratades helt, medan varningar utfärdades för omgångens två största skrällar Avantis Red Witch och Bear A Perfection.
Lägg därtill att de båda avslutande vinnarna Martin de Bos och Keycard var förstarankade så framstår Niittynens förhandsspekulationer närmast profetiska.
Spelförslaget var på 7 200 rader, vilket i Sverige kostat 1 800 kronor att lämna in, men i Finland kostar 360 euro, beroende på att landet tvingas spela med radpriset 0,5 euro.
Det innebär också att vinsterna multipliceras med radpriset varför de tre vinnande kompositionerna alla registrerades som 2,16 system vardera.
- Det var tre stora vinster till Finland, två som spelat via nätet och en kupongspelare som lämnat in sitt spel i butik. Några av de tre vinnarna ryggade Rikus tips rakt av och lämnade in. Det var fantastiska tips, förklarar Ilka Nisula, informatör på Veikkaus, Finlands motsvarighet till ATG, för aftonbladet.se.

Fick nöja sig med sju rätt själv
Däremot lyckades inte systemkonstruktören själv nå åtta rätt.
– Nej, jag torskade. Jag var på Vermo (travbanan i Helsingfors) och gjorde intervjuer inför lördagens stortrav (körs bland annat Europaderbyt på banan) så jag tänkte först att det såg så svårt ut så ”jag lirar inte alls”. Men eftersom jag hade så bra idéer var jag tvungen att prova. Jag gjorde en lite mindre lapp än mitt spelförslag på sidan och gjorde ett felval, så jag fick bara sju rätt, säger Riku Niittynen till aftonbladet.se.
Ytterligare tre system fann åtta rätt på onsdagen. Samtliga var inlämnade i Sverige och belönades med drygt tre miljoner kronor vardera.

Riku Niittynens spelförslag med ranking inför onsdagens V86-omgång på ravinetti.fi:
V86-1: 1, 2, 3, 6, 4 (9.5)
V86-2: 1 Mas Capacity (9,5)
V86-3: 1, 3, 5, 6, 11 (7,10)
V86-4: 9, 4, 5, 1 (7,2)
V86-5: 6 Vinci I.M. (5.3)
V86-6: 5, 2, 3, 4, 9, 12 (6.1)
V86-7: 12, 6, 2 (1.5)
V86-8: 9, 5, 1, 4 (3,8)
7 200 rader

Kanal 75


Som travspelare bör man bevisligen hålla ögonen på tränarparet Jenni H Åsberg och Tomas Pettersson. Den formstarka bollnäs..


Som travspelare bör man bevisligen hålla ögonen på tränarparet Jenni H Åsberg och Tomas Pettersson. Den formstarka bollnäsduon följde upp Gossip’s Lords V75-segern med att dela ut en riktig stjärnsmäll till V86-spelarna. Från rygg på ledaren satte Tomas Pettersson dit loppets minst spelade häst Avantis Red Witch, och fällde därmed omgångens största favorit Sweet On You.
- Jag är väldigt överraskad. Hon har inte startat på ett tag och formen var tveksam, men den här segern värmer väldigt mycket. Vi jobbar hårt tillsammans och det är extra kul att vinna när vi är delaktiga allihop, sa hästens tränare Jenni H Åsberg efter triumfen på Solvalla.
Huvudstadsbanan delade på V86-omgången med Åbytravet och där hade Kevin Oscarsson redan levererat en praktskräll i form av pappa Jims treårige strulputte Bear A Perfection.
- Han har gått bra länge men han är väldigt omogen och har strulat till det med nya grejer hela tiden. Men i dag gick han felfritt och det är ju en fördel, sa den glatt överraskade segerkusken.

Styrkedemonstration av Martin de Bos
På Mölndalsbanan var annars Peter Untersteiner dagens största segerherre. Först vann han ett försök i diamantstoet med egentränade Vinci I.M. och därefter fick han segerdefilera med Petri Puros högkapable Martin de Bos. Den senare hade det ofördelaktiga tolftespåret över kort distans men efter avancemang i tredjespår under slutrundan och en mäktig slutrökare blev segern säker.
- Det är inte ofta man vinner på det sättet. Det gör man bara när man har bästa hästen och det hade jag nog i dag, sa Untersteiner, som i ett annat V86-lopp fick se sin son Johan åka förbi honom på upploppet och vinna med Niky Flax.
- Kör man honom på rulle är han ruskigt snabb på speed. Eventuellt provar vi honom i Frankrike i vinter, sa Untersteiner den yngre.

2,9 miljoner för åtta rätt
På Solvalla vanns övriga V86-lopp av Katja Melkkos Mas Capacity (Torbjörn Jansson) och Stefan Melanders Intercepted (Örjan Kihlström), innan Emilia Leo rundade av omgången med Fredrik Wallin-tränade Keycard. Det gjorde att 9 system lyckades pricka in alla rätt och för det fick de 2 907 768 kronor vardera. Sju rätt delade ut 8 712 kronor och sex rätt 575 kronor. Totalt spelades det för 45 028 859 kronor på V86 vilket är omsättningsrekord på spelformen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-9 Kevin Oscarsson 2640/4 B 0 g 359
2019-11-06 2019-11-06 Åby-8 Kevin Oscarsson 2140/4 B 0 22.6g 120
2019-10-09 2019-10-09 Åby-7 Kevin Oscarsson 2140/6 B 1 14.4 146
2019-09-17 2019-09-17 Solvalla-9 Kevin Oscarsson 2640/4 D 0 14.7g 459
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-6 Kevin Oscarsson 2140/6 C 5 14.7g 186
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-4 Kevin Oscarsson 2140/4 C 1 15.0g 67
2019-08-08 2019-08-08 Åby-5 Kevin Oscarsson 2140/11 D 4 15.1 902
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-6 Kevin Oscarsson 2140/5 D 8 17.7g 244
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-3 Kevin Oscarsson 2140/7 D 2 15.9 856
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-3 Kevin Oscarsson 2140/12 D 6 16.6 670
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-3 Kevin Oscarsson 2160/10 B 0 18.2g 200
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-4 Kevin Oscarsson 2140/3 C 5 17.3g 42
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-10 Kevin Oscarsson 2140/2 B 5 20.1g 15
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-2 Kevin Oscarsson 2140/7 C 1 17.3 20
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-2 Kevin Oscarsson 2140/8 D 0 g 275
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-5 Kevin Oscarsson 2640/7 C 0 15.5 575
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-7 Kevin Oscarsson 2140/7 B 0 17.8g 325
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-4 Kevin Oscarsson 1640/6 C 7 14.3 81
2020-10-07 2020-10-07 Åby-8 Kevin Oscarsson 1640/3 D 5 12.7 305
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-4 Stefan Carlsson 2140/8 B 0 g 55
2020-09-09 2020-09-09 Åby-7 Kevin Oscarsson 2640/11 C 4 14.8 245
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-7 Kevin Oscarsson 2140/12 B 3 15.0 49
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-4 Kevin Oscarsson 1609/2 C 0 g 105
2020-05-09 2020-05-09 Åby-4 Kevin Oscarsson 3140/8 B 0 g 282
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-6 Kevin Oscarsson 2140/12 A 1 14.1 167
2021-12-14 2021-12-14 Axevalla-8 Kevin Oscarsson 2140/5 C 3 15.0 45
2021-12-03 2021-12-03 Kalmar-7 Markus Niklasson 2640/6 C 1 16.1 258
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-3 Sofie Ericsson 2140/9 B str
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-7 Jim Oscarsson 2640/10 D 0 16.2 574
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-1 Kevin Oscarsson 2140/10 D 4 14.0 118
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-5 Sofie Ericsson 2140/7 C 2 14.8 23
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-9 Kevin Oscarsson 2640/6 D 0 15.6 247
2021-06-15 2021-06-15 Axevalla-4 Markus Niklasson 2640/7 D 5 15.3 655
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-9 Kevin Oscarsson 2140/12 D 6 14.7 129
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-7 Kevin Oscarsson 1640/10 D 0 16.8g 287
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-1 Kevin Oscarsson 2140/10 C 5 14.7 116
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-3 Kevin Oscarsson 2140/9 D 1 14.7 71
2021-02-13 2021-02-13 Åby-11 Stefan Persson 2140/10 D 0 14.6 607
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-6 Kevin Oscarsson 2140/11 B 1 15.2 98
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-2 Kevin Oscarsson 2140/12 A 3 17.1 33
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-6 Malte Handfast 2140/3 C 7 16.4 93
2022-10-28 2022-10-28 Kalmar-5 Kevin Oscarsson 1640/7 C 0 14.0 346
2022-10-14 2022-10-14 Kalmar-3 Jonathan Carre 2180/10 B 0 g 40
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-9 Kevin Oscarsson 2140/11 D 0 13.6 825
2022-09-23 2022-09-23 Kalmar-6 Kevin Oscarsson 2140/7 D 6 13.9 211
2022-09-16 2022-09-16 Kalmar-3 Kevin Oscarsson 1640/3 D 7 14.1 82
2022-08-27 2022-08-27 Kalmar-2 Kevin Oscarsson 2200/9 B 1 15.8 32
2022-08-08 2022-08-08 Kalmar-3 Kevin Oscarsson 2640/12 D 0 15.3 579
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-6 Jim Oscarsson 2140/6 C str
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-5 Kevin Oscarsson 2140/6 C 0 14.9 89
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-3 Kevin Oscarsson 2680/11 C 0 22.5g 723
2022-03-25 2022-03-25 Kalmar-4 Kevin Oscarsson 2640/5 D 4 15.8 207
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-11 Kevin Oscarsson 2140/9 D 0 g 403
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-9 Jim Oscarsson 2140/6 D 0 14.6 102
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-5 Kevin Oscarsson 2640/7 C 1 15.6 158
2022-01-14 2022-01-14 Kalmar-9 Kevin Oscarsson 2140/14 C 4 14.3 120
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-5 Jim Oscarsson 1609/11 C 0 13.8 513
2023-06-30 2023-06-30 Kalmar-10 Jim Oscarsson 2160/10 A 4 17.4g 117
2023-06-04 2023-06-04 Tingsryd-5 Erica Sjöström 1609/3 C 0 15.0g 460
2023-05-12 2023-05-12 Kalmar-5 Kevin Oscarsson 2680/9 C 7 16.6g 266
2023-04-21 2023-04-21 Kalmar-6 Erica Sjöström 2140/9 C 5 14.7 116
2023-04-02 2023-04-02 Kalmar-7 Kevin Oscarsson 2680/7 D 0 g 676
2023-03-24 2023-03-24 Kalmar-7 Kevin Oscarsson 2660/14 D 6 16.8 534
2023-03-10 2023-03-10 Kalmar-6 Jim Oscarsson 2140/10 B 0 15.6 283
2023-02-24 2023-02-24 Kalmar-7 Jim Oscarsson 1640/6 C 0 16.1g 543
2023-02-10 2023-02-10 Halmstad-5 Kevin Oscarsson 2140/7 B str



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se