Baron Gift travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Baron Gift travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Baron Gift har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Baron Gift har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Baron Gift


Det är travronden.se som rapporterar att Rickard Svanstedt, 33, kommer att avveckla sin tränarrörelse.- Jag känner inte samma sug längr..


Det är travronden.se som rapporterar att Rickard Svanstedt, 33, kommer att avveckla sin tränarrörelse.
- Jag känner inte samma sug längre. Visst, verksamheten är trevlig med unghästar och så men min motivation är inte densamma nu, säger Rickard Svanstedt till Travronden.
Axevallatränaren har haft proffslicens sedan 2015 och bland hästarna han format sticker Baron Gift med 2,9 miljoner kronor på vinstkontot ut.

Kanal 75


Den här veckan upphör vinterns barfotaförbud och vips är Baron Gift (V75-3) tillbaka i gulddivisionen. Men att han får springa utan sk..


Den här veckan upphör vinterns barfotaförbud och vips är Baron Gift (V75-3) tillbaka i gulddivisionen. Men att han får springa utan skor på hovarna är inte hela förklaringen till varför årsdebuten sker just i lördagens V75® på Åby.
- Han hade lite problem med överträning egentligen hela förra året så han fick en ordentlig vila och det är helt enkelt nu han är startklar igen. Men nu när han är uppe i så hög klass behöver han gå barfota för att hänga med, säger Rickard Svanstedt.
Det är en sanning med modifikation. Förra vintern vann nämligen Baron Gift i gulddivisionen med skor på hovarna. Men han är som allra bäst när han får springa barfota.
- Det är lite som när man springer barfota själv. Det känns lätt och friare för hästarna att gå utan skor och rent fysiologiskt ger det bättre cirkulation i benen och också i hela kroppen. De har som små pumpar i fötterna. Men mycket är nog psykologiskt för dem, att det känns friare att springa barfota. Första gången man rycker skorna på en häst kan man redan i provstarten känna att det är som en ny häst, förklarar Svanstedt.

Rejält vässad på banan
Hur har vinterträningen flutit på efter vilan?
- Bra! Det har inte varit några som helst problem. Han var lite seg i första rundbanejobbet men fick gå fortare i fredags och då var han fin och som vanligt.
Hur fort körde du?
- Jag vässade upp honom med 1.15 i 1 600 meter. Han är kanske bäst när han får starta vecka-vecka så jag försökte köra ganska fort med honom. Nu kan man i princip säga att han har ett lopp i kroppen och jag tror att han kommer ut med skaplig form direkt.
Hur spår du att hans säsong blir?
- Får han vara frisk och hålla sig ifrån överträningssymptomen så kan den bli bra, för han är väldigt fräsch och fin i benen trots att han börjar bli gammal.
- Framöver ska vi bara ridträna honom för att se om det kan hålla överträningen borta.  
På tal om ridträning så blev han fyra i Monté-SM när han testade den disciplinen i fjol. Finns det planer på att satsa mer på monté i år?
- Jag var imponerad av honom i SM. Det var bara tredje gången som han hade någon på ryggen och det var bra gjort att bli fyra. De kan lätt bli lite ofräscha när de testar monté men han är stor och stark i kroppen och tog det bra, så vi kanske kan sikta på lite montélopp om det inte skulle fungera med sulky eller ligger bra i matchningen.

Kör på chans
Tillbaka till lördagens årsdebut. Kort distans och bricka nio bakom startbilen, hur ser du på uppgiften?
- Förutom Floris Baldwin ser det ut som lämpligt motstånd och vi har en bra rygg i Flemming Jensens Slide So Easy. Baron Gift är inte lika startsnabb från bakspår, någon gång har han varit det men han är lite stänkrädd och brukar inte ha samma skjuts bakom hästar, så tredje- fjärde par invändigt kanske är realistiskt att tro på. Det är väl typ där han ska sitta i en årsdebut också och jag tror att han generellt kommer behöva schyssta lopp för att räcka till i den här klassen framöver.
Kan han slå till direkt om det klaffar med positionerna?
- Han har varit omöjlig att räkna på hela livet men det är som sagt som att han har ett lopp i kroppen och i det jobbet gick han med tunga järnskor och sulkett. Nu kommer han gå som han brukar med kolfibervagn, barfota runt om och helstängt huvudlag. Han har en hög högstanivå och har överraskat mig många gånger.

Ola Johansson, Kanal 75


Deep Pockets har startat 21 gånger och tjänat drygt 1,1 miljoner kronor i regi Svante Båth. Hästen avslutade sin sejour hos Solvallatr&aum..


Deep Pockets har startat 21 gånger och tjänat drygt 1,1 miljoner kronor i regi Svante Båth. Hästen avslutade sin sejour hos Solvallatränaren med att vinna ett lopp i Gävle på 1.11,3 över distansen 1640 meter autostart för Erik Adielsson. Efter det lades Deep Pockets ut på auktion och det var flera hugade spekulanter som ville ha den välstammade femåringen.
- Det är gamla hästägare hos mig som drog ihop ett gäng. Det gick väldigt fort och vårt sista bud var en halv miljon. Det känns väldigt roligt och inspirerande att få träna en sådan häst som redan visat så pass hög kapacitet, säger Rickard Svanstedt.
På söndag gör Deep Pockets (GS75-1) sin första start för Axevallatränaren som väljer att ligga lite lågt.
- Det känns att det är en jättefin häst. Nu har han fått träna på ett tag och det är lite annorlunda träning än han är van vid och man vet aldrig hur det fungerar när det är dags för tävling. Jag har kört 1.18/1600 meter med honom inne på Axevalla och han kändes otroligt fin. Han är bäst barfota och det är ett minus med skor, men han har tävlat bra tidigare med skorna på och det är ju lika för alla.
Med en häst som har sådana meriter som Deep Pockets är förväntningarna stora.
- Tanken är att han ska göra en eller två starter och sedan ställas av och få träna på ordentligt. Det är klart att vi hoppas att han ska utvecklas och växa in i högsta klassen.
Hur ser stallet ut i övrigt?
- Baron Gift har fått vintervila och det dröjer ett tag innan han startar igen. Argbiggan galopperade i sin sista start och skadade sig och vi vet inte riktigt hur allvarligt det är så det känns surt förstås. Vi ha mycket unga hästar som står på tur och sedan hoppas jag att Deep Pockets ska ta för sig rejält nästa säsong, säger Rickard Svanstedt.

Joakim Brundin, Kanal 75


Hon är både sjuksköterska och en av Sveriges bästa montéryttare. I fjol var tanken att hon skulle vinna Montéryttar-SM tillsa..


Hon är både sjuksköterska och en av Sveriges bästa montéryttare. I fjol var tanken att hon skulle vinna Montéryttar-SM tillsammans med Börge, men den där ridolyckan 1,5 vecka innan SM-dagen förstörde de planerna och istället fick hon spendera lördagen som patient på sin egen arbetsplats.
- Det var riktigt tungt där och då, men jag har repat mig och känner mig helt återställd efter olyckan, berättar Sofia.
Sofia Adolfsson var montéchampion i Sverige tre år i rad mellan 2016-2018, men har dragit ner en del på ridandet sedan dess. Rekordåret 2018 red hon 188 montélopp – i år har det blivit 92 hittills.
- Jag flyttade ner till Halmstad en vända och blev då tvungen att minska på ridandet en del. Jag tycker dock att det ligger på en bra nivå som det gör just nu, man ska ju hinna med att sköta det civila jobbet också.
- Visst vill man alltid rida ännu mer och framförallt bra hästar, men det är en bredare topp bland ryttarna nu jämfört med för några år sedan och fler duktiga som slåss om uppsittningarna. Totalt sett är det bra för sporten att det blir fler och fler duktiga ryttare, funderar Sofia.

"Laddad inför lördag redan nu"
På lördag är hon i alla fall rejält i elden på Åby med två montéuppsittningar och dessutom ska hon för första gången vara med i Dam-SM. Att det handlar om såväl SM-dagen som en dubbeljackpot på V75® där en ensam vinnare beräknas kamma hem 66 miljoner gör inte att färre blickar riktas mot Örebrotjejen.
- Man börjar bli lite smånervös och laddad inför lördag redan nu. Monté-SM vann jag tillsammans med Candor Hall 2017 och samma dag kammade jag hem Montéryttar-SM – ett lopp som jag även vann 2015. Dam-SM blir det däremot första gången jag kör. Jag har kvalat in en gång tidigare, men då blev hästen struken, berättar Sofia.

"Debutanterna kan få extra mjölksyra"
Monté på V75 är en vattendelare bland spelarna och en knäckfråga är att hästar som aldrig tidigare startat i disciplinen kommer ut på V75. Sofia hjälper gärna till med att reda ut begreppen.
- Jag tycker att Monté-SM blev ett kul lopp där jag tror att det kommer gå undan hela vägen med tanke på att loppet innehåller många startsnabba hästar.
- Det ska bli spännande att se hästar som Chianti, Pastore Bob och Baron Gift debutera under sadel, även om det givetvis gör uppgiften mer svårbedömd för mig när man inte vet exakt var de hästarna står i monté.
Vad är din erfarenhet av elithästar som gör första starten under sadel?
- Det är väldigt individuellt, men detta är så pass bra hästar att jag har svårt att se att de inte ska hantera det. Det jag av erfarenhet vet kan hända när de inte testat monté tidigare är att de kan dra på sig extra mjölksyra till slut till följd av att de får jobba med lite nya muskelgrupper kontra för sulky. Man brukar dock testa hästarna ordentligt hemma under sadel innan man tar ut dem i lopp så normalt ska det inte vålla några bekymmer, konstaterar Sofia.

"Varit stabil för mig"
Enligt spelarna är Rajesh Face hennes bästa chans på lördag och Sofia är inne på exakt samma spår. Duon har fått segerdefilera vid tre av de sex tillfällen som de kamperat ihop tidigare.
- Trots hårt motstånd blir jag inte förvånad om Rajesh blir favorit på lördag. Han kommer trots allt hit med två riktigt starka montéstarter i bagaget och han gick även bra efter galopp på Solvalla för sulky förra veckan.
- Känslan är att Adrian Kolgjini har satt hästen i väldigt bra form för dagen och samtidigt är han väl en av de hästar i fältet med allra högst grundkapacitet. Jag har jättehöga tankar om hästen, men det gäller att han är på humör också.
- Han måste få det race han vill ha – det går inte att bestämma för mycket över honom. De gånger han galopperat har det ofta varit tidigt i loppen och vi får sikta på att ta en lugn start så att hästen kommer in i det. Det ska dock sägas att jag tycker att vi kommit bra överens tidigare – hästen har varit stabil för mig och aldrig galopperat under sadel, berättar Adolfsson.
Det låter därmed som att du kan plocka karriärens andra guld i Monté-SM på lördag?
- Är hästen som han ska vara ska vi åtminstone ha vettig chans. Det är ju i alla fall lite fördel Rajesh kontra montédebutanterna att han är van disciplinen och blir det hårt tempo på loppet missgynnas inte han av det, spekulerar Sofia.

"Jättenöjd med rygg ledaren"
Det är dock inte bara monté som gäller för Adolfsson på lördag då hon dessutom har kvalat in en styrning till Dam-SM i form av Ulrika Wällstedts sjuårige valack Untilwemeetagain. Duon har tävlat tillsammans vid två tidigare tillfällen med två andraplatser som resultat.
- Jag har överlag haft tur med spåren på lördag och innerspår bakom bilen är perfekt för honom.
- Vi var tvåa bakom Rally Gunnar i försöket vilket jag var jättenöjd med och det är tufft motstånd i finalen. Både Spartak Face och Self Explosive springer ju låga 13-tider på distansen.
- Vi har i alla fall optimala förutsättningar för att kunna utmana dessa och av erfarenhet vet vi ju att det brukar kunna gå undan ordentligt i denna typ av lopp. Min häst är helt okej från början och jag är jättenöjd om vi får rygg ledaren eller tredje invändigt – gärna i rygg på Spartak Face. Blir det sedan tryck på det hela har vi sett tidigare att de som sparat sina hästar under vägen brukar komma till slut.
- Untilwemeetagain är en stark och lite småtrög häst som skulle gynnas rejält om det bli ordentlig körning under vägen i alla fall, berättar Sofia.

"Inte varje vecka man har dubbla V75-chanser"
Utöver de två hästarna på V75 ska hon även rida Jasmin Band för första gången och detta i Montéryttar-SM som öppnar tävlingsdagen i och med V4-1.
- Jag har aldrig ridit henne tidigare, men sett att hon gått bra i monté. Nu är det dock benhårt emot och min favorit till att vinna loppet är nog ändå Quite A Quality som är riktigt bra. Dessutom ska det bli spännande att se Mistelns Napoelon under sadel – håller den upp ledningen blir det inte en lätt nöt att knäcka. Även Gretzky Boko samt M.T.Nordic Spirit har gått bra, men för deras del har ju utgångslägena blivit sämre.
- Ska jag vinna Montéryttar-SM krävs det nog lite tur under vägen, men oavsett ska det bli riktigt kul på lördag. Det är inte varje vecka man har dubbla styrningar på V75, avslutar Sofia.
 Oavsett hur det går för Sofia på lördag lär årets SM-dag bli bättre än fjolårets. Tävlingsovalen är en betydligt bättre plats än sjuksängen för denna energiska tjej som till råga på allt dessutom fyller 29 år på lördag. Det är således uppdukat för en riktig panghelg i Mölndal med trippla chanser till SM-guld och födelsedag. Firas det rejält i Göteborg på lördag är det alltså ingen högoddsare att Sofia är i fokus även där.

Robin Malmgren, Kanal 75


Gävletravet bjuder på en riktigt fin travmeny på lördag med en jackpot på minst 65 miljoner kronor i sjurättspotten på V7..


Gävletravet bjuder på en riktigt fin travmeny på lördag med en jackpot på minst 65 miljoner kronor i sjurättspotten på V75 och loppet ”Vägen till Elitloppet” som den sjätte avdelningen på det stora spelet.
Ett finallopp i gulddivisionen där vinnaren erbjuds en plats i Elitloppet på Solvalla.
1609 meter är distansen och Rickard Svanstedt vill att det blir lördag så snabbt som möjligt. Formkurvan pekar rakt uppåt på sjuårige Baron Gift.
För tre veckor sedan var stallets stjärna ute i ett lopp för den högsta klassen i Rättvik och Jorma Kontio ersatte avstängde Svanstedt i sulkyn.
Daniel Redéns Canari Match var farthållare och Stefan Melanders Milligan’s School hamnade utvändigt ledaren. När Kontio lyfte ut Baron Gift halvvarvet från mål var det inget snack om vart segern skulle gå.
- Det var riktigt kul. Hästen hade känts så otroligt fin i träningen och före loppet hade jag stuckit ut hakan och lovat en hel del. Men hästen visade att han var riktigt bra! Kontio är lite av en idol och det var jättekul att han kunde köra. Jag sa faktiskt till Jorma att han riktigt skulle få visa upp Baron Gift den kvällen, och så blev det, säger Rickard Svanstedt.
Konkurrensen är mördande och Baron Gift fick ingen inbjudan till Elitloppet efter loppet i Rättvik. Det blev i stället Gävletravets sportchef Mathias Gustafsson som gav Svanstedt chansen.
- Han ringde och bjöd in oss till det här uttagningsloppet och det lät bra. Vi hann gå igenom hästen, och det blir åtta dagar emellan en eventuell start på Solvalla. Täta starter funkar Baron Gift väldigt bra med. Ifall vi kommer vidare är det optimalt!

Bättre än någonsin
Om jätterookien Baron Gift har i Elitloppet att göra vill säga. Rickard Svanstedt fick hästen i träning hösten 2016 och förra året blev det segrar både i silverdivisionen och gulddivisionen i V75.
- Han har haft en del problem under åren men nu är han faktiskt fräschare och mera hållbar än någonsin. Det är absolut ingen ömtålig häst i dag utan han tål att både träna och tävla hårt. Jag hade väl inte väntat mig någon inbjudan efter Rättvik då jag har en häst som kommer lite underifrån så att säga men det här blev bra det också. För till Elitloppet vill vi. 

Ska slå världsartisten
Rickard Svanstedt är medveten om att publiken vill se bevis på att det senaste loppet inte var någon engångsföreteelse. Att Baron Gift klivit upp i eliten på allvar.
- Det ska vi försöka visa på lördag. Han har ju gjort allt och lite till för mig den här och är dessutom en snäll och väldigt trevlig häst. Det blir tufft på lördag så klart och vi fär se om vi kan rå på de här hästarna. Billie de Montfort är en världsartist exempelvis och det blir väl i princip att köra allt vad som går hela vägen skulle jag tro.
Ni har tredjespåret bakom bilen. Hur resonerar du?
- Han är ganska snabb. Men han är uppe i eliten nu och det är väl därför han inte ser så snabb ut längre. De andra kan också liksom. Men jag får prova allt vad som går när bilen lämnar. Han har haft nästan samma utrustning sedan han var tre år. Vi har bytt vagn, han går i en vanlig vagn numera. Annars är det barfota runt om som vanligt och helstängt huvudlag.
Och Baron Gift är i sitt livs form som det låter?
- Vi anmälde till några större lopp förra året utan att komma med, men i år är han lite bättre, lite starkare och lite mera hållbar. Så jag tror faktiskt att han kommer att växa in i eliten och vara med i några större lopp i år.
Elitloppet – alla kan inte vinna världens största sprinterlopp…men "det är roligt att vara med”…
- Haha. Så är det ju. Men han är ju fruktansvärt bra på tungt. Så skulle det bli riktigt dålig bana den söndagen så tror jag faktiskt att vi skulle kunna komma in i matchen och kunna vinna. På en hypersnabb bana kanske han kan få med sig fina pengar. En dröm.
Mats E Djuse kör stallets Argbiggan i V75-2, ett försök i Diamantstoet. Hon avslutade bra senast efter ett smyglopp. Chansen?
- Jag tycker att även hon känns bättre än någonsin. Loppet hon gjorde senast är ett av de bättre hon svarat för. Nu fungerar hon barfota runt om och det är många plus på henne. Det är ett ungdomslopp och där har vi en lite fördel med en så rutinerad kusk som Mats E Djuse, en kusktopp i Sverige som kör ungdomslopp. Det är ett tufft lopp och det måste stämma under vägen…men hon är bra nog att vara med och slåss.

Mikael Wikner, Kanal 75


Gävletravet bjuder på en riktigt fin travmeny på lördag med en jackpot på minst 65 miljoner kronor i sjurättspotten på V7..


Gävletravet bjuder på en riktigt fin travmeny på lördag med en jackpot på minst 65 miljoner kronor i sjurättspotten på V75 och loppet ”Vägen till Elitloppet” som den sjätte avdelningen på det stora spelet.
Ett finallopp i gulddivisionen där vinnaren erbjuds en plats i Elitloppet på Solvalla.
1609 meter är distansen och Rickard Svanstedt vill att det blir lördag så snabbt som möjligt. Formkurvan pekar rakt uppåt på sjuårige Baron Gift.
För tre veckor sedan var stallets stjärna ute i ett lopp för den högsta klassen i Rättvik och Jorma Kontio ersatte avstängde Svanstedt i sulkyn.
Daniel Redéns Canari Match var farthållare och Stefan Melanders Milligan’s School hamnade utvändigt ledaren. När Kontio lyfte ut Baron Gift halvvarvet från mål var det inget snack om vart segern skulle gå.
- Det var riktigt kul. Hästen hade känts så otroligt fin i träningen och före loppet hade jag stuckit ut hakan och lovat en hel del. Men hästen visade att han var riktigt bra! Kontio är lite av en idol och det var jättekul att han kunde köra. Jag sa faktiskt till Jorma att han riktigt skulle få visa upp Baron Gift den kvällen, och så blev det, säger Rickard Svanstedt.
Konkurrensen är mördande och Baron Gift fick ingen inbjudan till Elitloppet efter loppet i Rättvik. Det blev i stället Gävletravets sportchef Mathias Gustafsson som gav Svanstedt chansen.
- Han ringde och bjöd in oss till det här uttagningsloppet och det lät bra. Vi hann gå igenom hästen, och det blir åtta dagar emellan en eventuell start på Solvalla. Täta starter funkar Baron Gift väldigt bra med. Ifall vi kommer vidare är det optimalt!

Bättre än någonsin
Om jätterookien Baron Gift har i Elitloppet att göra vill säga. Rickard Svanstedt fick hästen i träning hösten 2016 och förra året blev det segrar både i silverdivisionen och gulddivisionen i V75.
- Han har haft en del problem under åren men nu är han faktiskt fräschare och mera hållbar än någonsin. Det är absolut ingen ömtålig häst i dag utan han tål att både träna och tävla hårt. Jag hade väl inte väntat mig någon inbjudan efter Rättvik då jag har en häst som kommer lite underifrån så att säga men det här blev bra det också. För till Elitloppet vill vi. 

Ska slå världsartisten
Rickard Svanstedt är medveten om att publiken vill se bevis på att det senaste loppet inte var någon engångsföreteelse. Att Baron Gift klivit upp i eliten på allvar.
- Det ska vi försöka visa på lördag. Han har ju gjort allt och lite till för mig den här och är dessutom en snäll och väldigt trevlig häst. Det blir tufft på lördag så klart och vi fär se om vi kan rå på de här hästarna. Billie de Montfort är en världsartist exempelvis och det blir väl i princip att köra allt vad som går hela vägen skulle jag tro.
Ni har tredjespåret bakom bilen. Hur resonerar du?
- Han är ganska snabb. Men han är uppe i eliten nu och det är väl därför han inte ser så snabb ut längre. De andra kan också liksom. Men jag får prova allt vad som går när bilen lämnar. Han har haft nästan samma utrustning sedan han var tre år. Vi har bytt vagn, han går i en vanlig vagn numera. Annars är det barfota runt om som vanligt och helstängt huvudlag.
Och Baron Gift är i sitt livs form som det låter?
- Vi anmälde till några större lopp förra året utan att komma med, men i år är han lite bättre, lite starkare och lite mera hållbar. Så jag tror faktiskt att han kommer att växa in i eliten och vara med i några större lopp i år.
Elitloppet – alla kan inte vinna världens största sprinterlopp…men "det är roligt att vara med”…
- Haha. Så är det ju. Men han är ju fruktansvärt bra på tungt. Så skulle det bli riktigt dålig bana den söndagen så tror jag faktiskt att vi skulle kunna komma in i matchen och kunna vinna. På en hypersnabb bana kanske han kan få med sig fina pengar. En dröm.
Mats E Djuse kör stallets Argbiggan i V75-2, ett försök i Diamantstoet. Hon avslutade bra senast efter ett smyglopp. Chansen?
- Jag tycker att även hon känns bättre än någonsin. Loppet hon gjorde senast är ett av de bättre hon svarat för. Nu fungerar hon barfota runt om och det är många plus på henne. Det är ett ungdomslopp och där har vi en lite fördel med en så rutinerad kusk som Mats E Djuse, en kusktopp i Sverige som kör ungdomslopp. Det är ett tufft lopp och det måste stämma under vägen…men hon är bra nog att vara med och slåss.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-02 2015-12-02 Åby-1 1640/4 5 17.2 196
2015-11-22 2015-11-22 Åby-1 2140/3 6 17.7 269
2015-11-12 2015-11-12 Åby-1 2140/4 6 18.3 400
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-1 1640/2 2 17.3 452
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-1 1640/5 6 35.9g 230
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-3 Åke Svanstedt 2140/5 B 2 16.3 15
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-8 Rickard Svanstedt 2140/7 C 1 15.1 319
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-11 Rickard Svanstedt 2140/8 D 0 13.6 1395
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-11 Rickard Svanstedt 2140/9 D 4 14.8 521
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-8 Rickard Svanstedt 2140/10 D 2 13.9 1271
2016-09-15 2016-09-15 Åby-6 Rickard Svanstedt 2160/9 D 0 g 145
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-7 Thomas Uhrberg 2140/7 D 6 15.7 296
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-13 Björn Goop 2160/15 C 0 g 663
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-5 Mikael J Andersson 1640/11 D 6 14.8 1266
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-5 Mikael J Andersson 2140/15 C 0 17.5 211
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-3 Björn Goop 2140/9 D 0 g 272
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-4 Johnny Takter 2140/3 D 6 21.0g 255
2016-05-14 2016-05-14 Åby-4 Björn Goop 2140/4 D 4 14.7 127
2016-04-30 2016-04-30 Åby-2 Thomas Uhrberg 2140/5 D str
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-2 Mikael J Andersson 2160/5 B 2 16.7 241
2016-02-25 2016-02-25 Åby-2 André Eklundh 2140/1 B 5 17.6 36
2016-02-17 2016-02-17 Åby-2 André Eklundh 2160/4 B 2 16.3 41
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-7 André Eklundh 2140/7 D 5 17.5 480
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-3 Mikael J Andersson 2140/4 B 1 19.3 101
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-9 Rickard Svanstedt 2100/8 B 4 14.9 174
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-8 Rickard Svanstedt 1640/5 D 1 10.4 344
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-10 Rickard Svanstedt 2640/12 D 6 13.6 169
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-11 Rickard Svanstedt 2640/1 D 0 16.5g 225
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-10 Rickard Svanstedt 2140/3 C 5 12.8 90
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-10 Rickard Svanstedt 2140/4 D 3 12.5 147
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-9 Rickard Svanstedt 2140/7 C 0 14.2 68
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-3 Rickard Svanstedt 2140/7 D 6 13.8g 157
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-10 Rickard Svanstedt 2140/11 D 2 14.1 103
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-3 Rickard Svanstedt 2140/3 C 1 16.7 32
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-9 Rickard Svanstedt 2140/12 D 0 13.9 648
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-10 Rickard Svanstedt 2140/1 D 2 13.9 241
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-7 Rickard Svanstedt 2140/7 D 1 15.5 42
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-9 Rickard Svanstedt 2140/9 C 4 14.5 69
2018-12-15 2018-12-15 Åby-5 Rickard Svanstedt 2640/6 D 5 14.1 153
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-4 Rickard Svanstedt 2140/8 C 6 16.3 94
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-6 Rickard Svanstedt 3180/10 C 0 16.5g 113
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-4 Rickard Svanstedt 1640/8 D 1 11.6 89
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-10 Rickard Svanstedt 2609/10 D 0 13.8 569
2018-09-26 2018-09-26 Åby-6 Rickard Svanstedt 3140/6 C 0 15.8 76
2018-08-11 2018-08-11 Åby-10 Rickard Svanstedt 2140/7 D 0 13.3 106
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-7 Rickard Svanstedt 2140/1 D 4 12.2 319
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-10 Rickard Svanstedt 2140/9 C 5 12.4 73
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-10 Rickard Svanstedt 2140/2 C 2 11.6 62
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-5 Rickard Svanstedt 2140/9 D 5 12.0 90
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-9 Rickard Svanstedt 2140/6 D 1 11.6 46
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-10 Rickard Svanstedt 2140/10 C 5 12.0 185
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-9 Rickard Svanstedt 2140/5 B 3 12.0 59
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-6 Rickard Svanstedt 2100/1 B 3 12.9 31
2018-04-28 2018-04-28 Åby-7 Rickard Svanstedt 1640/6 B 0 11.4 97
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-6 Rickard Svanstedt 1640/2 B 0 14.1g 31
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-7 Rickard Svanstedt 2140/6 B 1 13.0 27
2019-12-07 2019-12-07 Åby-10 Rickard Svanstedt 1640/9 C 7 12.7 141
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-8 Rickard Svanstedt 2140/11 C 0 13.0 583
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-11 Rickard Svanstedt 2140/8 C 0 11.8 245
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-7 Rickard Svanstedt 1640/11 C 5 11.0 83
2019-08-10 2019-08-10 Åby-10 Rickard Svanstedt 1640/8 C 1 10.1 33
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-7 Anders Svanstedt 1640/7 C 2 11.7 68
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-10 Rickard Svanstedt 2640/7 D 0 13.7 163
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-7 Rickard Svanstedt 1640/7 D 3 10.4 149
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-11 Rickard Svanstedt 2140/6 C 6 12.6 43
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-10 Rickard Svanstedt 1609/6 C 5 10.5 198
2019-05-11 2019-05-11 Åby-7 Rickard Svanstedt 1640/10 C 2 10.5 144
2019-04-21 2019-04-21 Romme-7 Rickard Svanstedt 2140/11 D 6 11.8 382
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-11 Rickard Svanstedt 2140/1 D 1 12.1 38
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-9 Rickard Svanstedt 1640/12 D str
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-9 Rickard Svanstedt 2140/11 D 5 15.2 77
2019-02-02 2019-02-02 Åby-11 Rickard Svanstedt 2140/6 D 0 g 325
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-11 Rickard Svanstedt 1640/2 D 5 11.8 58
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-10 Rickard Svanstedt 2640/8 C 0 15.6 91
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-10 Rickard Svanstedt 1640/8 D 0 11.6 128
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-1 Josefine Ivehag 2140/2 C 3 14.1 28
2020-10-10 2020-10-10 Åby-7 Josefine Ivehag 2140/10 C 4 13.1 86
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-8 Rickard Svanstedt 1640/7 C 0 12.7 82
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-8 Rickard Svanstedt 2140/5 C 6 12.9 52
2020-08-08 2020-08-08 Åby-4 Rickard Svanstedt 1640/10 D 0 g 63
2020-07-30 2020-07-30 Åby-5 Rickard Svanstedt 1609/5 C 4 10.6 84
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-9 Rickard Svanstedt 1700/9 B 1 11.8 21
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-9 Jorma Kontio 1640/7 D 6 10.4 175
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-11 Rickard Svanstedt 1640/1 C 4 10.7 50
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-10 Rickard Svanstedt 1609/3 C 0 10.4 149
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-7 Jorma Kontio 1640/8 B 1 11.8 43
2020-04-12 2020-04-12 Romme-10 Rickard Svanstedt 2140/6 C 5 13.4 436
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-7 Rickard Svanstedt 2140/3 D 5 11.4 96
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-7 Rickard Svanstedt 2140/7 D 2 12.7 248
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-7 Rickard Svanstedt 2140/3 C 0 13.8 224
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-7 Rickard Svanstedt 1640/11 B str
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-7 Rickard Svanstedt 2140/3 C 0 g 32
2021-03-06 2021-03-06 Åby-7 Rickard Svanstedt 1640/9 C 0 12.1 160
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-8 Julian Cordeau 1640/7 D 8 13.8 437
2022-12-02 2022-12-02 Kalmar-7 Julian Cordeau 1640/5 D 6 13.0 377
2023-12-23 2023-12-23 Mantorp-8 Jorma Kontio 1640/4 D 7 12.4 479
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-8 Patricia Rosén 1640/7 D 0 13.7 523
2023-11-18 2023-11-18 Eskilstuna-5 Stefan Persson 1640/8 D 6 12.0 758
2023-11-08 2023-11-08 Jägersro Trav-6 Stefan Persson 2140/12 D 4 13.1 543
2023-10-28 2023-10-28 Jägersro Trav-1 Viktoria Berntsson 2160/6 C 4 14.7 307
2023-10-10 2023-10-10 Eskilstuna-3 Viktoria Berntsson 1640/2 C 2 12.3 194
2023-10-01 2023-10-01 Tingsryd-6 Patricia Rosén 1609/8 D 1 11.8 93
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-7 Patricia Rosén 2140/2 D 0 14.3 1628
2023-09-10 2023-09-10 Vaggeryd-7 Patricia Rosén 2148/8 B 7 15.1g 114
2023-08-09 2023-08-09 Mantorp-5 Anders Svanstedt 2140/7 D 7 14.4 911
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-7 Anders Svanstedt 1609/8 D 0 14.7 1005
2023-06-07 2023-06-07 Åmål-6 Anders Svanstedt 1680/8 C 8 13.6 601
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-1 Yann Jublot 1640/10 C 0 12.8 811
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-9 Peter Ingves 1640/7 D 6 11.6 902
2023-03-25 2023-03-25 Solvalla-12 Christina A Hande 1640/2 C 3 13.8 78
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-7 Carl Johan Jepson 2140/2 D 0 g 599
2023-02-25 2023-02-25 Romme-7 Jorma Kontio 1640/11 D str
2023-01-28 2023-01-28 Halmstad-7 Mika Forss 1640/5 D 7 13.3 444
2023-01-12 2023-01-12 Åby-8 Julian Cordeau 1660/8 C 0 14.0 158
2024-02-21 2024-02-21 Åby-8 Hans Crebas 2180/12 C 0 14.6 600
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-6 Peter Untersteiner 1640/8 D 5 12.4 626
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-5 André Eklundh 1640/4 D 0 13.0 450ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se