Bara du Chene travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bara du Chene travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bara du Chene har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bara du Chene har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bara du Chene


Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal på långfredagen brukar locka landets främsta femåringar och ofta bli å..


Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal på långfredagen brukar locka landets främsta femåringar och ofta bli årets första riktiga fartfest på den snabba Färjestadsovalen.
Årets upplaga såg kanske lite ihålig ut på förhand, men levde mer än väl upp till historien och utmynnade i en härlig speedduell där klockorna visade 1.06,7 sista halvvarvet med årets första segertid under 1.10 på tusenmetersbana i Europa.
Detta efter att Click Bait blåst förbi Don Fanucci Zet från början och tvingat denne att trava utvändigt hela vägen.
- Han är helt magisk, just när bilen släpper så kan man bara gasa. Han har en sådan frekvens och elegant stil. Det är en fröjd att köra den här hästen, berömde Lennartsson som gasade för andra gången runt slutsvängen och inte lät storfavoriten komma riktigt nära.
- Jag körde mot Don Fanucci och såg att han fick lite hemlängtan 400 kvar, då valde jag att köra och det gick oerhört fort ut ur sista sväng. Det är en härlig känsla och det är ett stort lopp att vinna också, fortsatte segerkusken som också antydde att det var en insats värdig en plats i Elitloppet.
 - Han platsar nog i det allra största loppet, som en av de 16.
Att Don Fanucci Zet platsar där var nog de flesta bedömare överens om redan innan loppet.
Nu fick han sträcka vapen, men höll andraplatsen utan problem med följande omdöme från sin körsven Örjan Kihlström:
- Jag är jättenöjd med hästen, han kändes väldigt fin och gjorde ett bra lopp. Det är klart det fattas kanske lite kick, men det tror jag säkert kommer med det här loppet och kanske något lopp till i kroppen.

Galopp med segern klar
En betydligt värre missräkning för tränaren Daniel Redén och Kihlström kom i dagens andra huvudlopp, Folke Hjalmarssons Minneslopp för de femåriga stona.
Milady Grace var på väg mot en storstilad årsdebut sedan hon glänst i värmning och visat förbättrad snabbhet bakom startbilen. Men till synes helt utan anledning och med massor av krafter i behåll så högg hon lika plötsligt som oväntat i galopp kort före mål.
- Det kom överraskande för mig, det kändes klart i det läget. Hästen kändes väldigt bra i övrigt, stark och fin på alla vis, så det var lite snöpligt, konstaterade Kihlström.
Segern gick istället till Johan Untersteiner-tränade Gina Mearas som placerades utanpå ledarinnan av Björn Goop.
- Jag ville ha en snabb avslutning och körde mer för andrapriset. Det gick jättefort över upploppet och min häst har inga problem att trava fort. Jag tror att hon får ett bra år, konstaterade Goop som vann ett lopp på svensk mark under årets första 80 dagar, men nu rakat in elva segrar på två veckor.
Plåster på såren blev det ändå för Redén och Kihlström sedan Launch’em spårat runt om i Copiads Silverpokal.

Dubbla jätteskrällar
Apropå Copiad så visade dennes ständige följeslagare Erik Berglöf att han fortfarande kan ställa i ordning när det vankas stora pengar.
Witty hade 0,72 procent av insatserna på V75 i ryggen när hon blåste runt konkurrenterna i tredjespår runt sista sväng.
Ytterligare en jätteknall kom i kallblodsloppet där Magnus Jakobsson serverade Trö Faks en drömresa i ledarryggen och dessutom lyckades parera en galopp mitt på upploppet.
- Hästen är elva år och jag har haft honom sedan han var föl. Jag har tagit det lugnt och egentligen aldrig haft några stora förväntningar. Men idag var han go, jublade norskan Jenny Thygesen som för första gången provade sin häst på den här sidan gränsen och hade segerfesten planerad:
- Nu far vi hem och tar en coronatest, och lite godis.

96 kronors Harry Boy gav över fyra miljoner
Elva är även antalet segrar som Andreas Lövdal numera kan bokföra sig för under 2021.
Fredagens segerrecept bakom Maria Törnqvist-tränade Chang var snabbstart till ledningen, släppa till favoriten Gerben och hitta lucka på upploppet.
Dagens gladaste vinnare var ändå Markus Linryd som hivade körspöet all världens väg sedan han rundat konkurrenterna i amatörloppet bakom Bengt Bergs förvandlingsnummer Bara du Chene, som är obesegrad i fyra starter i år.
Såvida inte de två vinnarna med sju rätt på V75 blev ännu lyckligare vill säga.
En spelare från Eskilstuna hade lämnat in ett matematiskt system för strax över 2 000 kronor och kunde hämta ut 4,6 miljoner.
Den andre vinnaren var från Karlstad och hade spelat en Harry Boy för 96 kronor som fick nöja sig med 4,2 miljoner.
På lördagen fortsätter Spring Race med V75 från Halmstad.

Robin Johansson, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se


Det skrällde alltså rejält på Åby men i V75-6 blev det en favoritseger sedan Erik Adielsson dominerat loppet från spets med Mo..


Det skrällde alltså rejält på Åby men i V75-6 blev det en favoritseger sedan Erik Adielsson dominerat loppet från spets med Morotai Degato. En seger som även la grunden till slutsegern i kuskmatchen V75 Champions för Erik Adielsson. Solvallakusken var favorit hos spelarna att ta hem titeln och han var också jämnast denna skrällördag med även en andraplats, en fjärde- och två femteplatser och i kuskmatchen inom V75. I ett lopp blev han först utanför prispengarna.
- Det är jätteroligt, det var några år sedan jag gjorde det sist. Jag är jätteglad men vill passa på att nämna att det var Örjan Kihlström som vann hela året och det tycker jag är värt att nämna för han gjorde en fantastisk prestation och den som vinner flest lopp på tolv månader gör det bra…MEN… i dag är jag champion, sa Erik Adielsson som även hyllade Morotai Degato.
- Han var fantastiskt bra. Hästen hade bra spänst hela vägen hem och krafter kvar. Den där kommer Oskar Kylin Blom få mycket roligt med tror jag, det var en upplevelse.

Stolt över mitt team
Oskar Kylin Blom tränar vinnaren som övertygar i start efter start.
- Han har gått ifrån 200 000 till 800 000 nu på bara några starter. Jag är mäkta imponerad av hästen, jag såg att han inte ens drog norsken och ändå bara åkte han ifrån dem på det viset. Jag är otroligt stolt över mig och stolt över mitt team och jätte jättestolt över Erik som löste det, sa Gävletränaren.
I V75-1 visade sig att den mest meriterade hästen också var bäst. Princess S.W. var ensam med 40 meters tillägg och när Peter Untersteiner kunde ge henne en ryggresa och draghjälp ända till upploppet så tackade den sjuåriga miljonärskan med en sylvass spurt som ställde övriga schack matt.
- Vi hade 14 hästar framför oss, och allra helst här på Åby om två slinker invändigt till slut, det ska mycket till att runda 14 hästar. Det var bra gjort av henne, men vi fick ganska bra draghjälp också, sa Peter Untersteiner.

Två 40-oddsare
I V75-3 såg det ut som att Stefan Persson avgjort loppet efter en kanonstart från tillägg och sedan placerat favoriten Quantum Roc tidigt i spets. Fortfarande på upploppet såg det avgjort ut men då plötsligt stumnade femåringen. Samtidigt hittade Jorma Kontio fritt från tredje invändigt med Pekka Korpi-tränade Artful Deimos och 43-oddsaren avslutade dubbelt så fort sista 100 meterna och hann förbi kort före mål.
Även V75-4 bjöd på en jätteskräll då Johan Untersteiner lotsade 44-oddsaren North Dakota först över mållinjen. Från tredje invändigt kunde Johan Untersteiner slinka ut i andra utvändigt 550 meter från mål och 200 meter senare fick det fyraåriga stoet anfallsorder och hon kopplade tidigt greppet och släppte sedan ingen förbi sig.
Åmålamatören Thomas Carlsson var närmast chockad efter att ha jobbat in sin första tränarseger på V75 från stallbacken.
- Det är helt otroligt. Jag är helt mållös, en är ju en lallare så det är helt fantastiskt, sa 54-åringen som älskat trav sedan tioårsåldern.
V75-5 var ett styrkeprov över dryga tre kilometer och det blev ännu en stor överraskning sedan de flera av de betrodda gjorde bort sig direkt med galopp. Adrian Kolgjini ledde loppet varje meter med 27-oddsaren Dreamstone. Danske amatörtränaren Bjarke Haagensen tränar den tappre skrällvinnaren.
En vinnare som imponerade oerhört var Oxidizer som avgjorde lekande lätt in mot upploppet i V75-7 trots ett lopp utvändigt favoriten Broadway Sun. Carl Johan Jepson satt i sulkyn och tränar gör Axevallas David Persson.
- Han var enormt bra i dag, jag finner knappt ord, sa David Persson om den sexårige valacken.

Henriette V75 Ungdomschampion
V75 Ungdomschampion blev Henriette Larsen som från rygg ledaren kunde defilera sista biten med 13-oddsaren Bara du Chene sedan ledaren andrahandsfavoriten Lucky Truc överraskande galopperat i mitt på upploppet.
- Jag tycker att jag har jobbat mycket i motvind nu och det var första årssegern så det värmde extra mycket. Loppet blev exakt som jag önskat det, sa Halmstadkusken som bjöd på en härlig segergest.
Bengt Berg tränar vinnaren och han var tagen och tårögd och hyllade den färska championkusken efter segern i V75-2.
- Perfekt av henne, va duktig hon är. Det var ett perfekt lopp för hästen, rygg ledaren hela tiden och gick ut…det kunde inte bli bättre. En V75-seger känns ofattbart, sa Färjestadsamatören.
Ingen klarade sju rätt på V75 och därmed väntar jackpot med chans på 50 miljoner kronor på sju rätt nästa lördag då V75 avgörs på Mantorp.
Sex rätt gav 252 726 kronor och fem rätt 5 497 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-1 Stefan Söderkvist 1640/4 C 0
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-1 Jan Henriksson 2140/4 C 0 17.8 284
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-6 Jan Henriksson 2140/2 B 5 18.3g 291
2019-12-03 2019-12-03 Mantorp-2 Jan Henriksson 2140/1 B 0 18.0g 43
2019-09-13 2019-09-13 Charlottenlund-7 Tobias O Eriksson 2020/7 C 0 94
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-7 Tobias O Eriksson 2140/8 B 4 18.2g 96
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-3 Tobias O Eriksson 2140/9 C 4 17.7g 70
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-2 Tobias O Eriksson 2140/8 C 5 17.3 461
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-5 Carl Johan Jepson 2140/1 A 2 16.8g 28
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-7 Carl Johan Jepson 1640/7 D 7 13.5g 233
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-3 Carl Johan Jepson 2140/2 C 2 15.3 40
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-4 Carl Johan Jepson 2140/7 D 2 15.0 45
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-5 Carl Johan Jepson 2140/10 D 2 15.9 83
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-2 Jan Henriksson 1680/6 D str
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-10 Jan Henriksson 2140/3 C str
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-7 Jan Henriksson 1640/8 D str
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-2 Jan Henriksson 2140/7 D 5 17.7 234
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-4 Jan Henriksson 1640/5 D 2 15.2 372
2020-01-08 2020-01-08 Åby-2 Jan Henriksson 2140/7 C 3 16.8 523
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-9 Carl Johan Jepson 1640/9 B 5 11.6 94
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-9 Carl Johan Jepson 2140/12 B 4 12.7 94
2021-05-08 2021-05-08 Åby-8 Carl Johan Jepson 1640/6 A 4 12.1 92
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-9 Carl Johan Jepson 3140/6 A 8 14.9g 46
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-6 Markus Linryd 2640/13 A 1 13.4 60
2021-03-15 2021-03-15 Färjestad-1 Carl Johan Jepson 2660/10 C 1 15.6 35
2021-02-13 2021-02-13 Åby-6 Henriette Larsen 2640/6 B 1 15.7 136
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-6 Markus Linryd 2140/7 A 1 16.0 16ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se