Balotelli Face travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Balotelli Face travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Balotelli Face har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Balotelli Face har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Balotelli Face


Hail Mary såg länge segerfarlig ut i fjolårets upplaga av Elitloppet. Men den sista biten blev franske Etonnant för svår. Om tv&arin..


Hail Mary såg länge segerfarlig ut i fjolårets upplaga av Elitloppet. Men den sista biten blev franske Etonnant för svår. Om två och en halv vecka får han chans till revansch. Det står klart sedan han bärgat en rosa elitloppsbiljett genom seger i Vägen till Elitloppet – Meadow Roads lopp.
- Han hade säkert haft bra chans att få vara med i Elitloppet ändå, men nu slipper vi fundera och det är skönt att ha det avklarat, sa Örjan Kihlström.
Det var fjärde året i rad som hemmatränaren Daniel Redén vann Meadow Roads lopp och den här gången blev det en mycket rafflande uppgörelse. Ultion Face gjorde en heroisk prestation då han nådde upploppet i stor ledning efter ett inledande varv på mycket snabba 1.08,6. Men den sista biten tog det mördande tempot ut sin rätt och via en formidabel slutstöt satte Hail Mary nosen först före likaledes toppresterande Brother Bill.
- Det är nästan omöjligt att hinna fram där bakifrån den här årstiden men det var bra tempo på loppet och vi fick en bra rygg att gå i, plus att han är fantastisk bra så klart. Han har visat tidigare att han är en häst för de största loppen och det känns nästan som att han har utvecklats lite till i år. Det ska bli spännande att se honom i Elitloppet, sa Örjan Kihlström.
Hail Marys segertid, 1.09,1 över 1 640 meter med bilstart, är den snabbaste i Sverige i år.

Italiensk kross
Italienaren Danao Degli Dei gjorde sin första start på svensk mark och spelades till favorit trots spår tolv över kort distans. Det visade sig vara rätt agerat av spelarna. Alessandro Gocciadoro lämnade ingenting åt slumpen utan körde framåt direkt och sedan han placerat sin fina fyraåring först i andraspår var det spel mot ett mål. Danao Degli Dei pulveriserade motståndet och gick undan på topptid.
- 1.10,4 med första 600 meterna i mitten av banan. Han kanske kan få en inbjudan till Elitloppet? sa Alessandro Gocciadoro och skrattade.
- Jag vet inte om han kommer ut i något lopp under elitloppshelgen i år men han kanske kan vara redo för Elitloppet om ett eller två år.
I det efterföljande loppet fällde Paul J P Hagoort-tränade Roberts Son B.B. kvällens största favorit Soundtrack och i den avslutande avdelningen på huvudstadsbanan avgick Claes Sjöströms Balotelli Face med segern.

6 064 kronor för alla rätt
Jägersro delade på V86 med Solvalla och på Malmöbanan infriade Marabou Brodda enkelt favoritspelarnas förväntningar från ledningen.
- Alla som är nära den här hästen älskar henne eftersom hon är så fantastisk klok och har sådan utstrålning, sa hästens tränare och kusk Thomas Uhrberg.
Övriga avdelningar på Jägersro vanns av Per Nordströms Spartakus, Rick Ebbinge- skrällen Neo Turbo och Joakim Lövgrens Digital Summit.
De som prickade in alla rätt på V86 fick för det 6 064 kronor. Sju rätt betalade 72 kronor och sexrättspotten frös inne. Därmed väntar en jackpot när V86 nästa vecka avgörs på Jägersro och Åby.

Ola Johansson, Kanal 75


 Fem hästar har Linn Strandqvist på träningslistan.Dit räknas åttaårige fajtern Dallas. Förmodligen en av landets mes..


 Fem hästar har Linn Strandqvist på träningslistan.
Dit räknas åttaårige fajtern Dallas. Förmodligen en av landets mest formstarka hästar. Efter att ha briljerat med överlägsen seger på topptid vid sitt senaste Solvallabesök, var Jägersrohästen på onsdagen tillbaka i huvudstaden för att tälja guld på nytt.
Att det var ett halvvarv längre denna kväll, när final i Solvallserien stod på agendan, verkade inte oroa valacken, liksom senast understödd av Jorma Kontio. Snabbt till ledningen från innerspåret och sedan fick konkurrenterna, tungt betrodda Corazon De B. inkluderad, nöja sig med birollerna. Återigen en strålande prestation av Dallas.
– Det är en helt fantastisk häst. Han gör mig aldrig besviken och ger alltid allt han kan. Han är i sitt livs form, kan man lugnt säga. Det var många som pratade om att han var en ”1600-metershäst”, men jag kände att han skulle visa dem i dag, vad jag visste…, sa Linn Strandqvist i vinnarcirkeln och tillade:
– Det är stort att vinna det här, men det största av allt är att få se honom tillbaka.
Ytterligare två finaler av Solvallaserien avverkades på Solvalla.
Björn Goop bärgade den första. Segervapnet stavades Brilliantsky. Ekipaget stod längst ut på vingen men hittade till täten redan vid ingången av första kurvan och svårare blev det inte. Säker viktoria för Brilliantsky som tog tredje segern i karriärens sjätte start.
Rivig upplösning av den sista finalen.
Balotelli Face hade anfört fältet länge och väl, men fick nu ta emot Real Scotchs massiva angrepp. Ingen ville ge sig. Men ledaren blev så illa tvungen i sista steget. Real Scotch grejade segern för sin tränare Johan Untersteiner.

Härlig comeback av Mellby Jinx – galopp för Admiral As
Mellby Jinx kan få en riktigt intressant säsong som femåring.
Den tidigare unghäststjärnan, som bland annat slutade trea bakom Francesco Zet i kriteriet, gjorde sin andra start för Daniel Wäjersten, men också comeback efter fem månaders frånvaro. Det slutade med en något överraskande seger.
Stor favorit i Gösta Bergengrens Minne på Bergsåker var annars Admiral As. Fjolårets elitloppshäst gjorde också han årsdebut, men fick det inte alls att stämma denna kväll. Stjärnan inledde med en tidig galopp, arbetade sig tillbaka, men ägnade sig på nytt åt fel gångart en stund senare.
– En häst kom ned en del på oss vid första galoppen, det var lite trångt, men samtidigt felade han in i den andra kurvan efteråt också. Han är speciell. På rakorna funkade det jättefint, men han krängde ned för mycket, sa kusken Mats E Djuse om Admiral As.
Mellby Jinx höll sig dock i trav. Valacken bjöds en perfekt resa i rygg på ledande Global Adventure, fick fritt i tredjespår in på upploppet och spurtade kvickt till vinsten, före Pinto Bob som blixtsnabbt sköt till invändigt.
– Vi fick ju ett bra spår och det löste sig väldigt bra, det blev ett fint lopp för hästen, men han var ändå rappare är vad jag hade förväntat mig. Jag har inte tänkt så mycket på matchningen än, men det finns lite femåringslopp att vara med i, han har ju fått en bra hårdhet av unghästloppen så han ska nog vara med och hugga lite, sa Daniel Wäjersten.

Guli Fantom – nu med sju raka segrar
Sju raka segrar. Det ståtar Guli Fantom med efter aftonens nya fullträff på Bergsåker.
Jörgen Westholms kallblod, som har en historia fylld med många galopper, verkar numera trava som en klocka och infriade favoritspelarnas förväntningar igen. Mer meriterat manskap fanns i kön, men var utan chans att komma nära. Guli Fantom anförde varje meter i försöket av Dubbelcupen.
Katalonia var på hugget direkt i comebacken.
Stoet från Lina Tallbergers stall hade inte startat på fem månader, men visade inga som helst tecken på ringrost. Snarare tvärtom. Katalonia var vesselsnabb bakom bilen, smattrade till ledningen för Daniel Wäjersten och höll säkert ifrån sig Elsztain i slutuppgörelsen.
Golden Guard trivdes över den dryga distans som Spelarnas Pokal på Solvalla bestod av.
Sjuåringen är nu obesegrad i två starter hos Sofia Aronsson. Stefan Persson i sulkyn, gjorde en överraskande manöver då han blixtsnabbt sände till ledningen med varvet kvar. Ett vinnande drag – Golden Guard var sedan ohotad.
Kvällens stora knall stod Listas Thaitanic för.
Bergsåkers Lars Holm står för träningen och Marcus Lilius fick hoppa in för tömföringen. Stoet, streckad på blott två procent av insatserna på V86®, avlossade spurtkanonen över upploppet och hann fram precis före mållinjen.
Det var en starkt bidragande orsak till miljonutdelningen på V86®. Sex system med alla rätt hittades.
Tre av dem var inlämnade i Finland och ett i Stockholm. Övriga var ett andelssystem och en del av ett filspel spelade på ATG.se.
Åtta rätt betalde 2 299 912 kronor, sju rätt 6899 kronor och sex rätt 339 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal75


Den Timo Nurmos-tränade fyraårige hingsten har imponerat i sina lopp och visat att han är något alldeles extra.Sju starter har inneburit l..


Den Timo Nurmos-tränade fyraårige hingsten har imponerat i sina lopp och visat att han är något alldeles extra.
Sju starter har inneburit lika många segrar och under måndagskvällen genrepade han inför de stundande derbykvalen om två veckor.
I det sjunde loppet, placerat utanför V5-spelet, glänste han rejält och såg bättre ut än någonsin tidigare.
Lulius Boko öppnade blixtsnabbt från spår två och närmast följde bilen den första biten. Väl i ledningen anförde han i ett jämnt och hårt tempo, 1.10,8 första 500 metrarna och 1.12,8 första varvet. Sedan skruvade Goop upp farten lite igen och Lulius Boko närmast joggade undan över upploppet via 1.10,1 sista 500 metrarna.
– Han var mycket fin, berömde Björn Goop efter loppet.
– Hästen hade mycket krafter kvar och var helt oberörd när han kom in till stallet efteråt, sa Timo Nurmos.
Solvalla-tränaren hade lättat Lulius Boko i balansen inför kvällens lopp, från järnskor till aluminiumskor. Det var även jänkarvagn på för första gången.
– Vi sparar barfotabalansen och rycktussar till derbyt, sa Nurmos.
– Jag tycker att hästen gjorde sitt bästa lopp ikväll och han blir bara bättre och bättre. Han är något extra och det blir spännande framöver.

Jättelöftet Erik The Phantom mot Kriteriet
Timo Nurmos visade även upp en topptreåring den här aftonen och det var Erik The Phantom som inledde V5-spelet tillsammans med Björn Goop. Han tog sin tredje seger i fjärde starten (tvåa i debuten) när han vann Breeders Course med ett par längder. Erik The Phantom öppnade snabbt till ledningen och anförde via 1.12,8 första 500 till 1.14,9 första varvet. Claes Sjöström gick i närkamp och tryckte upp farten på slutrundan med Balotelli Face som höll mycket tappert som tvåa. Men åt Erik The Phantom fanns inget att göra som vann enkelt på tiden 1.13,5/2140a. Det stora målet i höst för jättelöftet är Svenskt Travkriterium.
– Det är en mycket bra häst som är väldigt stark. Han vann med gott om krafter kvar idag och utvecklas mycket nu, sa Timo Nurmos.

Kanal 75


Reijo Liljendahl (bilden) och Timo Nurmos hade sannerligen inte fuskat med träningen bakom Ringo Adore respektive Erik the Phantom, vilka visade fartresurs..


Reijo Liljendahl (bilden) och Timo Nurmos hade sannerligen inte fuskat med träningen bakom Ringo Adore respektive Erik the Phantom, vilka visade fartresurser som redan efter en start gör dem aktuella för årgångsloppen.
Med Ringo Adore i ledningen och Erik the Phantom mestadels utvändigt travade de båda treåringarna under 1.12 sista varvet, kom till mållinjen nästan jämsides på en av de snabbaste debuttantiderna i svensk travhistoria.
- Det var ett fantastiskt debutlopp det här och två riktigt bra hästar som gjorde upp om det. Min häst försvarade sig jättebra hela tiden, förklarade Björn Goop sedan han gått segrande ur striden bakom den förstnämnde.
Men Goop skulle få köra en till treåring utöver det vanliga.
Stefan Melanders uppfödning Following inledde karriären på amerikansk mark och kom närmast från seger på 1.10-tid på Meadowlands. Debuten i nya hemlandet gick i samma spår då han speedade förbi obesegrade Balotelli Face, som stred tappert utvändigt ledaren i hårt tempo.
Segertiden blev snygga 1.13,4/2 140 meter autostart och även dessa båda lär höra tala om sig i betydligt större sammanhang framöver.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-10-17 2022-10-17 Mantorp-9 Claes Sjöström 2140/9 B 0 g 146
2022-10-07 2022-10-07 Solvalla-1 Claes Sjöström 2140/6 B 1 13.8 16
2022-09-23 2022-09-23 Solvalla-7 Claes Sjöström 2640/1 A 2 14.4 40
2022-09-09 2022-09-09 Solvalla-11 Claes Sjöström 2640/11 C 6 13.2 178
2022-08-24 2022-08-24 Solvalla-10 Claes Sjöström 2140/2 B 0 13.7 107
2022-08-09 2022-08-09 Solvalla-2 Claes Sjöström 2140/7 B 2 13.7 71
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-2 Claes Sjöström 2140/5 B 3 13.0 18
2022-06-28 2022-06-28 Solvalla-8 Claes Sjöström 2140/6 C 2 13.5 21
2022-06-13 2022-06-13 Solvalla-8 Claes Sjöström 2140/4 B 1 15.4 16
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-4 Claes Sjöström 2140/2 C 1 16.5 15
2022-05-10 2022-05-10 Eskilstuna-1 Claes Sjöström 2140/5 D 1 15.8 56
2023-09-20 2023-09-20 Solvalla-7 Claes Sjöström 2140/4 A 3 12.4 36
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-7 Claes Sjöström 2140/8 A 3 13.0 108
2023-05-31 2023-05-31 Lindesberg-8 Claes Sjöström 2140/2 A 4 13.4 21
2023-05-17 2023-05-17 Solvalla-10 Claes Sjöström 2140/7 A 0 13.0 42
2023-05-10 2023-05-10 Solvalla-11 Claes Sjöström 2140/4 B 1 12.0 24
2023-04-21 2023-04-21 Åby-8 Claes Sjöström 2140/9 C 6 12.8 181
2023-03-29 2023-03-29 Solvalla-10 Claes Sjöström 2140/2 B 2 13.0 30
2023-03-15 2023-03-15 Solvalla-10 Claes Sjöström 2140/1 A 1 12.9 66
2024-06-04 2024-06-04 Eskilstuna-4 Claes Sjöström 2140/9 B 2 12.6 49
2024-04-27 2024-04-27 Örebro-9 Björn Goop 1609/10 C 5 11.4 103
2024-04-13 2024-04-13 Bergsåker-7 Claes Sjöström 2140/6 C 4 13.0 108
2024-03-28 2024-03-28 Gävle-11 Claes Sjöström 2140/5 B 3 13.6 48
2024-03-09 2024-03-09 Mantorp-5 Claes Sjöström 2140/8 C 7 13.4 635
2024-02-18 2024-02-18 Gävle-10 Claes Sjöström 2140/2 B 2 14.8 20ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se