Autobahn travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Autobahn travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Autobahn har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-08-05 2021-08-05 Visby-3 Moa Jakobsson 1620/5 B

Nyheter för travhäst Autobahn


Autobahn (V86-2) kom från en sämre insats när han senast försökte kvala in till Svenskt Travderby. Därför valde Peter G Norm..


Autobahn (V86-2) kom från en sämre insats när han senast försökte kvala in till Svenskt Travderby. Därför valde Peter G Norman ett försiktigt upplägg. Men på upploppet sköt hästen till bra från tredje par invändigt och efter mål tvingades Peter G Norman ta upp honom för att inte köra över framförvarande ekipage.
- Jag var väldigt nöjd med honom. Det är svårt att bedöma hur mycket sparade krafter han hade för han är lite trög och flegmatiskt. I tempoväxlingen 600 kvar tappade han en längd men sedan fick han upp farten och över mål hade han riktigt bra fart, säger Peter G Norman.
Den här gången startar Autobahn från spår tre bakom startbilen och då motståndet är beskedligare än senast är också taktiken en annan.
- Han har tränat på riktigt fint och jag är väldigt nöjd med honom i jobben, så formen tror jag ska vara bra. Det blir ett tuffare upplägg jämfört med senast i och med att han går ner så pass mycket i klass och alltid är bäst när han är med där framme direkt. Det bästa vore om han kan få ledningen eller positionen utvändigt om ledaren. Får vi andra par utvändigt är inte det hela världen heller men då är man beroende av att den framför sätter upp tempot. Sitter man själv utvändigt kan man styra lite som man vill. Han svarade bra när jag drog ner det norska huvudlaget senast så det får sitta på igen. Jag tycker att ska räknas.

Utmanar stallkompisen
Autobahn får sällskap i loppet av stallkamraten Scarlets Mirakel. Han har inte rosat marknaden på sistone men nu höjer Peter G Norman ett varningens finger till spelarna.
- Han har inte löpt upp till sin normala standard i de senaste loppen men han var ute i samma veva som många hästar i stallet underpresterade och var säkerligen nedsatt av något han också. Han känns väldigt bra i för dagen och är på väg tillbaka i riktigt bra form. Som det känns i träningen kommer han att göra ett riktigt bra lopp. Han har ingen dokumenterad form som Autobahn men jag tror inte att det skiljer så mycket mellan dem häst mot häst och jag tycker att man kan ta med även Scarlets Mirakel på kupongen. Går han som han kan är han riktigt bra.

”Bland de tre igen”
Fuxstoet Pastell Tilly (V86-8) har spurtat vasst två gånger i rad och tillhör skrällbuden som kan få utdelningen att dra i höjden i V86-avslutningen.
- Senast hamnade hon sist från dåligt läge och avslutade runt 1.10 sista 500-600 meterna ute i spåren. Det var svårt att ta något och hon får klart godkänt för den insatsen. Hon gick ganska bra gången innan också och är på väg uppåt i form.
- Det kan bli tufft att komma till från bakspår men hon ska gå på väntan så jag kommer att smyga med och hoppas hitta bra ryggar. Hon möter hästar som jag inte har någon riktig koll på och jag har svårt att sätta in henne i loppet, men med rätt resa ska hon kunna duga och vara bland de tre igen.

Ola Johansson, Kanal 75


Nästan 15000 personer hade sökt sig Sveriges vackraste travbana i Årjäng och kunde i solgasset njuta av mycket stor travsport. De fick se e..


Nästan 15000 personer hade sökt sig Sveriges vackraste travbana i Årjäng och kunde i solgasset njuta av mycket stor travsport. De fick se ett rafflande upplopp i Årjängs Stora Sprinterlopp där Dante Boko ledde varje meter. Han öppnade blixtsnabbt och tog direkt hand om ledningen. Efter en inledning på 1.09 fick han bestämma tempot och sedan skruvade Adrian Kolgjini upp farten successivt. Han gjorde ett ryck i sista sväng som skulle visa sig vara vinstgivande. Dante Boko kom in på upploppet i en klar ledning och samtidigt kom favoriten Propulsion stormande långt ut i banan. Han hade väldigt långt fram och det såg länge helt omöjligt ut. Men Daniel Redéns stjärna kom som skjuten ur en kanon och när mållinjen passerades var det omöjligt att se vem som vann. Målfotot fick förstoras upp och där visade det sig att Dante Boko hade nosen först. Segertiden blev 1.09,6/1640a. Förutom förstapriset på 600 000 kronor får han även en plats i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro den 25 juli. Tränar gör Lutfi Kolgjini och i sulkyn 24-årige sonen Adrian som nu tog en ny storloppstitel. Han var märkbart rörd efter triumfen.
- Det är så fruktansvärt skönt alltså. Jag har haft mycket stolpe ut och dåliga spår och allt var det är. Det var skönt att ha stolpe in också, sa Adrian Kolgjini.
- Just att det har varit motigt ett tag och att vissa hästar har underpresterat och Mosaique Face fick lägga skorna på hyllan. Man kämpar hårt och så vänder det. Vi har ett otroligt bra team, vår personal är grymma och hästägarna är bra. De flyttar inte en häst ifrån oss.

”Känslogmässigt är det här topp tre”
Det blev en dryg väntan innan resultatet kungjordes och Adrian valde att köra av banan med Dante Boko. Han menade på att det var omöjligt att se vem som vunnit när de passerade mål eftersom Propulsion kom så långt ut i banan.
- Han kom bakom publiken, 25 meter ut i banan. Min häst såg inte honom. Han är väldigt ärlig hästen och går alltid hela vägen hem.
- Jag körde inte mot B.B.S.Sugarlight i ryggen utan körde mot de andra. Jag ryckte i sista sväng och det var på hundradelen precis på sekunden att det räckte. Rent känslomässigt är det här topp tre. Jag har vunnit större lopp penningmässigt men det är fantastiskt att få vinna det här loppet på den här banan med den här publiken, fortsatte Adrian Kolgjini.

Some Summit föll tungt
Det var överlag riviga och händelserika lopp på Årjäng. Det blev skrällbetonat och grunden till att utdelningen på sju rätt blev tre miljoner kronor lades redan i V75-inledningen där megafavoriten Some Summit föll tungt. När den på förhand värsta konkurrenten Geisha Sund galopperade kort efter start trodde många att vägen låg öppen för henne. Hon fick överta ledningen efter sexhundra meter av I Am Unique samtidigt som Evin Boko fick andra par utvändigt. Men Some Sommit började se slak ut tidigt och redan i sista sväng hade hon problem att freda sig. Hon hade inget att sätta emot över upploppet när Tennis kopplade greppet från utvändigt om ledaren. Men då attackerade Evin Boko efter sin fina resa och avgjorde säkert kort före mål före en tapper Tennis. Tränar gör Timo Nurmos.
- Det var en fin häst, en stark häst och det blev perfekt tempo för vår del. Jag pratade med Timo innan och fick information och det stämde jättebra allting. Det gick fort bitvis där framme och jag hade krafter kvar på den här. Hon ska inte be om ursäkt, sa segerkusken Johnny Takter.
Björn Goop som körde Some Summit var besviken efter förlusten och konstatade att något inte stod rätt till med jättefavoriten.
- Hon underpresterade och var inte alls sig lik. Hon var fantastiskt bra senast men var inte alls samma häst i dag. Det kändes redan in på bortre långsidan och hon svarade inte som hon skulle när jag begärde av henne, sa Björn Goop.

Många galopper
V75-2 blev ett händelserikt lopp med många galopper och efter tuff körning om täten i början tog Lukas Zaz ledningen men blev pigg och Johnny Takter släppte täten till Bombibitt S.I.R. Den senare galopperade plötsligt efter ett varv och då fick Lukas Zaz återigen täten och fick press av utvändige Donners Am. Lukas Zaz var märkt till slut av den tuffa öppningen och istället kom Ural med Örjan Kihlström och avgjorde. Ural, som tränas av Susanne Richter, var mycket bra efter en tuff slutrunda ute i spåren.
- Han är ruggigt stark och jag har ju sett att han är väldigt bra och han såg ju grym ut i Bollnäs också, berömde Örjan Kihlström.

Jansson skrällde i kallblodsloppet
Torbjörn Jansson skrällde i kallblodsloppet när han styrde in Odins Eld till seger. Det var en populär hemmaseger då han tränas av Årjängs-amatören Kenneth Larsson. Efter en galopp i inledningen körde Torbjörn Jansson offensivt och resolut fram utvändigt om ledaren. I en tät slutstrid visade hästen prov på mycket bra löphuvud som avgjorde kort före mål mot ledande Mjölner Fokus.
- Jag är lika trött som hästen, han är jobbig att köra alltså. Från början drar han i väg alldeles för mycket och det kändes faktiskt att i dag går han felfritt men det gjorde han ju inte. Sedan gjorde han ett tappert lopp och han är ruskigt bra när han går felfritt, sa Torbjörn Jansson.

Dubbelseger till Nurmos
Favoriten Charlie Mearas föll i V75-4. Han fick en tuff inledning i tredjespår innan han kunde köras till ledningen efter sjuhundra meter. Han fick sedan Antonio Trot på utsidan varvet kvar och helt plötsligt så galopperade Charlie Mearas mitt i sista kurvan. Det blev istället Antonio Trot som avgick med segern och vann knappt men säkert före Autobahn, som först tog ledningen och därefter liftade med i ryggen på Charlie Mearas. Antonio Trot tränas av Timo Nurmos som därmed tog en dubbelseger på V75.
- Han var ju stark och rejäl det får man säga. Han var jätteduktig. Han är spänd och har nära att galoppera ibland men när han väl slappnar av är han fin. Hästen är ju känd för att vara mer stark än snabb och när jag satt långt bak och det gick sakta in i andra svängen och när Erik satt i ledningen ville jag vara nära honom, sa segerkusken Björn Goop.
Erik Adielsson kommenterade den plötsliga galoppen av storfavoriten så här.
- Det kändes nästan som att han skyggade till för något i banan och tappade rytmen där. Han var fint i hand och det kom som en blixt från klar himmel. Jag tror det blir svårt för de andra att slå honom annars, sa Erik Adielsson.

Cab Hornline smällfin
Cab Hornline visades upp i en lysande författning av Per Lennartsson när han lekte hem V75-5 från ledningen. Han öppnade blixtsnabbt bakom bilen och flög direkt till ledningen. Sedan såg hästen smällfin ut hela vägen och lämnade de andra över upploppet.
- Det var en väldigt skön känsla. Han öppnade väldigt bra och var så där skönt på bettet och det kändes säkert hela vägen. Jag petade till honom i sista sväng och då stack han iväg och vann med tussarna kvar i öronen, sa Per Lennartsson.

Svenskt rekord av Born In The U.S.A.
Born In The U.S.A. vann V75-6 och slog nytt svenskt rekord för utlandsfödda fyraåringar över lång distans. Efter en resa i tredje par utvändigt fick han fin draghjälp runt sista sväng av Mellby Duke som attackerade framför. Ledande Clementza Am gav sig på upploppet och favoriten Tellmeastory orkade inte från utvändigt om ledaren. Born In the U.S.A. avslutade mycket bra och hann fram till seger kort före mål på tiden 1.13,2 för Torbjörn Jansson som därmed vann dubbelt på V75.
Sju rätt betalade 3 062 309 kronor. Sex rätt 13 357 kronor och fem rätt gav 852 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Gulddivisions final på Gävle veckan före Elitloppet har även namnet ”Vägen till Elitloppet – H.K.H. Prins Daniels lopp&rdq..


Gulddivisions final på Gävle veckan före Elitloppet har även namnet ”Vägen till Elitloppet – H.K.H. Prins Daniels lopp” och förutom förstapriset på 400 000 kronor finns alltså en biljett till världens finaste sprinterlopp i potten.
Tio hästar fanns med bakom startbilen i jakten på en rosa elitloppsbiljett och loppet fick en nästan osannolik upplösning.
I ledningen satt Shadow Woodland och han ledde tills 50 meter före mål då trion Rod Stewart, Wild Honey och Workout Wonder sprintade förbi.
Snabbast av alla spurtade Workout Wonder tillsammans med Tommi Kylläinen - och det var i det närmaste en onsannolik spurt. Fakta är att den finska USA-importen satt sist i fältet ända tills hästarna svängde in på upploppet då sexåringen mer eller mindre vände ut och in på det högklassiga motståndet på 200 meter.
Speedkulan Wild Honey avslutade också visslande till andrapriset men chanslös mot vinnaren trots att hon hade en längd eller två tillgodo in mot upploppet.

Elitloppet lottas 15.00
Jarno Kauhanen är tränaren bakom Workout Wonder och han var tagen av uppvisningen hans häst bjöd på.
- Rörd och glad. Vilken fin häst vi har. Det är en otroligt snabb häst. Han såg så fin ut i sista kurvan… jag har inte ord nu. Jag har svårt att prata, sa han direkt efter loppet.
Beskedet om det blir Elitloppet för Workout Wonder gick inte att få på lördagen.
- Det kan jag kan inte säga nu, vi är två delägare till. Den här kvällen har vi i alla fall att fundera och prata, sa Jarno Kauhanen.
Delägarna, där förre Halmstadtränaren Kari Lähdekorpi ingår, har tidigare visat svagt intresse att starta sin stjärna redan i år i Elitloppet.
Elitloppsgeneralen Markus Myron var som de flesta imponerad av lördagens uppvisning av Workout Wonder.
- Vi får ta ett samtal i morgon bitti. Men han var sjukt bra och jag hoppas verkligen, verkligen, att de säger ja. Att kunna avsluta på det sättet är roligt i ett elitlopp.
Följande hästar klara för Elitloppet: Bold Eagle, Cruzado Dela Noche, Dante Boko, D.D´s Hitman, Elian Web, Propulsion, Resolve, Spring Erom, Takethem, Timoko och Up And Quick.
Förutom Workout Wonder har även titelförsvararen Nuncio och Delicius U.S. fått en inbjudan men de har ännu inte tackat ja.
Det innebär att Markus Myron har minst två och högst fem rosa biljetter till att dela ut. Och det är bråttom – Elitloppet lottas på söndagen 15.00.

Hemmaglädje fick avsluta
Förutom den finska glädjen i V75-6 hittade vi lördagens gladaste segrare i vinnarcirkeln efter V75-7. Hemmatränaren Olle Alsén fick luckan från rygg ledaren med stallet stjärna M.T.Insider in på upploppet och bjöd på en härlig segergest i god tid före mål.
- Det här är fantastiskt och går inte att beskriva med ord. Jag körde bort lite poäng på honom och vi kom med i loppet som sista häst och så fick vi spår 8…
- Enorm lycka, det är enorm lycka, jublade Gävletränaren.

Två segrar för Redén/Kihlström
I V75-1 blev det favoritseger för Floyd P.Boko som satte nosen först sista biten efter att tvingats gå utvändigt om ledaren Frisco Flame. Örjan Kihlström såg säker ut hela vägen och måttade snyggt in sin 18:e V75-seger för året. För tränaren Daniel Redén var det tionde V75-segern 2017.
- Om det skulle räcka till vinst kan man inte vara säker på, men att vi skulle vara med och slåss om det kände jag, sa Örjan Kihlström om känslan i sista sväng.
Daniel Redén och Örjan Kihlström kunde räkna in ytterligare en V75-seger genom Whitehouse Express som imponerade i silverdivisionen (V75-5).
Whitehouse Express satt fjärde par utvändigt och Örjan Kihlström styrde fram utvändigt ledaren 1300 kvar och fick sedan överraskande för många ta över ledningen varvet kvar från Regent Zet. Väl i spets såg den sexårige hingsten mycket löpsugen ut och vann före en bra avslutande Make It Quick.

Dubbel för Adielsson
I V75-2 såg det länge ut som att First Love Boko och Jörgen Westholm skulle hinna undan från ledningen, men Oceanic Clearence levererade en sylvass slutrökare tillsammans med Erik Adielsson och snuvade favoriten sista biten. Stefan Melander tränar vinnaren
Även i V75-3 blev det Erik Adielsson före Jörgen Westholm. Erik Adielsson ledde varje meter med Peter G Norman-tränade Autobahn som höll undan före favoriten Sete, som var godkänd tvåa efter ett lopp utvändigt ledaren.

Favoritseger i kallblodsloppet
Favoritseger blev det även i kallblodsloppet (V75-4) och det var en stark prestation av Art Nökkve som fick en tuff väg i spåren och utvändigt ledaren innan han tog över dryga 500 kvar tillsammans med sin tränare Håkan Skoglund.
- Det var nära galopp 1100 kvar, annars skötte han sig perfekt. Det känns som han kan gå upp i eliten om han får vara frisk, sa segerkusken.
Utdelningen på sju rätt på V75 blev 45 120 kronor. Sex rätt gav 225 kronor och fem rätt 20 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet. I oaks skrev Spoil Me in sig i historiebö..


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet.
I oaks skrev Spoil Me in sig i historieböckerna när hon skrällde till 32 gånger pengarna.
Vilka hästar bli utropstecken i år?
Kanske tar Readly Express högkapabla lillasyster Caddie Lisieux revansch för galoppmissarna i E3?
Fortsätter hårdingen Policy Of Truth på den inslagna vägen och krossar motståndet?
Första steget mot evig ära och berömmelse är måndagens uttagningar. Sex lopp i respektive avdelning körs och för att gå vidare till final gäller det att ta en av de två främsta placeringarna. Finalerna körs på Solvalla 25 september och där väntar två miljoner kronor på kriterievinnaren och 1,4 miljoner kronor på oaksvinnaren.

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Policy of Truth – Örjan Kihlström
2. Hochthereitis Sox – Kenneth Haugstad
3. Chocolate Gold – Erik Adielsson
4. Glenn Boko – Björn Goop
5. Pacific W.F. – Robert Bergh
6. M.T.Lancelot – Lutfi Kolgjini
7. Kung Edward – Johan Untersteiner
8. Sete – Jörgen Westholm
9. Antonio Trot – Ulf Ohlsson
10. Jaanus Tooma – Paw Mahony
11. Magic Gwin – Torbjörn Jansson
12. New Lexington – Conrad Lugauer
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Real Masterpiece – Ulf Eriksson
2. Charming Soldier – Petter Karlsson
3. Vidivici C.C. – Mattias Djuse
4. Rushmore Face – Lutfi Kolgjini
5. Mellby Empire – Per Lennartsson
6. M.T.Le Bron – Björn Goop
7. Urchin – Erik Adielsson
8. Grant Boko – Ulf Ohlsson
9. Rally Esset – Robert Bergh
10. Global Trust – Jorma Kontio
11. McSpirit – Christoffer Eriksson
12. Valley Brodde – Örjan Kihlström
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart
1. Dugur – Robert Bergh
2. Earn n'Burn – Örjan Kihlström
3. Gandhi Boko – Johan Untersteiner
4. Ragazzo da Sopra – Björn Goop
5. Basic Instinct – Christoffer Eriksson
6. Louie Brodde – Erik Adielsson
7. Social Network – Kevin Oscarsson
8. Guideline – Joakim Lövgren
9. Tottenham – Carl Johan Jepson
10. Rafiki Fri – Anna Isabelle Karlsson
11. Donatello Sisu – Stefan Söderkvist
12. Rajesh Face – Lutfi Kolgjini
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Coffie U.N.G. – Erik Adielsson
2. Davici – Henrik Svensson
3. Marvelous – Per Linderoth
4. Global Trustworthy – Jorma Kontio
5. Monark Newmen – Fredrik Persson
6. Detroit Rock Sisu – Tuomas Korvenoja
7. Arsenal – Christoffer Eriksson
8. Sobel Conway – Peter Untersteiner
9. On the Line – Björn Goop
10. Diffarn Am – Örjan Kihlström
11. Electric Light – Per Lennartsson
12. Super Nice – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Bruno Bagheera – Jorma Kontio
2. Bucks to Burn – Örjan Kihlström
3. Tournado Dream – Robert Bergh
4. Autobahn – Thomas Uhrberg
5. Overtimeosåfin – Lars-Göran Söderberg
6. Mellby Ess – Ulf Ohlsson
7. Stepping Spaceboy – Stefan Söderkvist
8. Dream of Winner – Björn Goop
9. Gareth Boko – Per Lennartsson
10. Marciano – Lutfi Kolgjini
11. Upstream – Erik Adielsson
12. Global Touchdown – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Algot Zonett – Robert Bergh
2. Pastore Bob – Torbjörn Jansson
3. Deimos Racing – Erik Adielsson
4. Albir – Johan Untersteiner
5. Paul the Apostle – Christoffer Eriksson C
6. Donners Am - Per Linderoth
7. Makethemark – Ulf Ohlsson
8. Maison Plage – Olle Alsén
9. Destiny Am – Örjan Kihlström
10. Perfect Dynamite – Kaj Widell
11. Havbergs Knight – Fredrik B Larsson
12. Mellby Emeralds – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Luck is Back - Stefan Söderkvist
2. Laura Vixi - Tuomas Korvenoja
3. Ditty Bopper - Kenneth Haugstad
4. Indirah Brook - Claes Sjöström
5. Mellby Elegant - Robert Bergh
6. Unreturned Love - Erik Adielsson
7. Dealwithakiss - Johan Untersteiner
8. Mulligan - Thomas Uhrberg
9. Gladys Boko - Joakim Lövgren
10. Flo Jo Keeper - Björn Goop
11. Undine - Örjan Kihlström
12. Gresille Boko - Ulf Ohlsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Gwenda di Quattro - Christoffer Eriksson
2. Global Tootsie - Ulf Ohlsson
3. Fantasy River - Björn Goop
4. Dream on Honey - Kevin Oscarsson
5. Gorgeous Boko - Markku Nieminen
6. Bugatti Brick - Jorma Kontio
7. Gizah Boko - Johan Untersteiner
8. Firstlady Michelle - Peter Untersteiner
9. Violet Hill - Erik Adielsson
10. Verona Brodda - Per Nordström
11. Unchained Feelings - Örjan Kihlström
12. Vikens Blue Lagoon - Magnus Jakobsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Daydream U.M. – Kevin Oscarsson
2. Genta – Björn Goop
3. Rio Rita Face – Ulf Ohlsson
4. Under the Counter – Oskar J Andersson
5. Unter Uns – Joakim Lövgren
6. Twinkle Laday – Peter Untersteiner
7. Pressure Regulated – Örjan Kihlström
8. Queen C.D. – Kaj Widell
9. Greece Boko – Robert Bergh
10. Uncertain Age – Christoffer Eriksson
11. M.T.Lara Croft – Carl Johan Jepson
12. Julia Pellini – Jorma Kontio
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Rhyme Broline – Erik Adielsson
2. Geisha Boko – Jennifer Tillman
3. Exceptional Dream – Robert Bergh
4. D'Laina – Claes Sjöström
5. Unrestricted – Johan Untersteiner
6. Flight Plan – Ulf Ohlsson
7. Caddie Lisieux – Örjan Kihlström
8. Dilba Sisu – Mattias Djuse
9. New Flame – Jorma Kontio
10. Ginger Lynn – Kajsa Frick
11. Up in the Trees – Björn Goop
12. Duchess U.M. – Kevin Oscarsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Pocket Rocket – Jorma Kontio
2. Golden Garbo – Björn Goop
3. Remember Rivner – Tony Wallin
4. Ultra Bright – Fredrik Persson
5. On Track Kangaroo – Kaj Widell
6. Mellby Exotic – Örjan Kihlström
7. Zahara Goj – Tobjörn Jansson
8. Gatelink – Per Lennartsson
9. Absolut Gehör – Erik Adielsson
10. Carlyn – Oskar J Andersson
11. Ready for Money – Troels Andersen
12. Darling Mearas – Stefan Persson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart
1. Nouvelle Avenue – Oskar J Andersson
2. Xperia Knick – Johan Untersteiner
3. Unstirred Drink – Erik Adielsson
4. Dear Friend – Robert Bergh
5. Under the Table – Kenneth Haugstad
6. Inga in Heaven – Ulf Ohlsson
7. Fortune Teller – Claes Sjöström
8. M.T.Lindsey – Daniel Olsson
9. Just Invincible – Jorma Kontio
10. Unique Juni – Örjan Kihlström
11. Devon Am – Ulf Eriksson
12. Mamasan – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-9 Carl Johan Jepson 2100/8 A str
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-9 Carl Johan Jepson 2140/10 C 4 13.5 282
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Per Nilsson 2140/6 C 1 15.1 51
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-8 Carl Johan Jepson 2140/5 C 3 15.4g 100
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-11 Thomas Uhrberg 2640/4 D 0 15.6 592
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-8 Carl Johan Jepson 2140/5 C 2 15.9 68
2016-08-04 2016-08-04 Åby-5 Thomas Uhrberg 2160/10 A 7 20.8g 51
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-10 Kenneth Haugstad 2140/4 D 0 15.2 239
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-7 Thomas Uhrberg 2140/3 C 4 15.5 79
2016-05-25 2016-05-25 Åby-1 Thomas Uhrberg 2140/5 C 1 16.8 53
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-2 Björn Goop 2140/1 D 1 17.5 14
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-8 Carl Johan Jepson 2140/6 B 5 16.7 67
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Peter G Norman 1640/7 B 4 13.0 35
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-10 Erik Adielsson 1640/10 C 4 13.3 48
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/12 C 3 14.3 101
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-7 Peter G Norman 2140/4 B 0 14.7 47
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-7 Peter G Norman 2640/6 D 6 13.9 305
2017-08-12 2017-08-12 Åby-8 Peter G Norman 2140/5 C 0 15.0 142
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-11 Peter G Norman 1640/2 B 2 11.9 59
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-8 Peter G Norman 2140/6 C 2 12.6 212
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-8 Örjan Kihlström 2140/2 C 0 g 123
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-3 Carl Johan Jepson 2140/6 C 3 14.2 41
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-7 Erik Adielsson 2140/2 C 1 13.6 37
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-8 Erik Adielsson 1609/6 C 0 20.5g 87
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-8 Peter G Norman 2140/1 B 3 17.3 28
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-5 Jennifer Persson 2140/4 B 0 15.8 82
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-3 Carl Johan Jepson 2100/7 C 4 14.0 26
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-4 Peter G Norman 2160/13 D 0 14.4 521
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Jean-Claude Pace 2140/6 C 0 14.5 76
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-8 Peter G Norman 2140/9 D 2 13.3 403
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-8 Peter G Norman 2160/7 C 0 15.6 125
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-5 Jasmine Ising 2140/1 D 0 14.3 189
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-3 Peter G Norman 2140/11 D 5 14.2 124
2018-05-18 2018-05-18 Romme-8 Peter G Norman 2140/11 D 0 14.5 116
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-7 Peter G Norman 1640/6 D 3 13.2 56
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-7 Peter G Norman 2140/2 D 0 g 48
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Anders Funck 1620/9 B 5 14.2 91
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Anders Funck 2120/13 C 0 16.5g 126
2019-08-01 2019-08-01 Visby-10 Claes Sjöström 1660/12 A 2 15.3 19
2019-06-10 2019-06-10 Visby-9 Anders Funck 2160/8 B str
2019-05-17 2019-05-17 Romme-7 Peter G Norman 2140/5 D 5 13.6 367
2019-05-10 2019-05-10 Romme-8 Tiina Silaste 2160/4 B 0 g 90
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-4 Jean-Claude Pace 2140/10 B 2 15.4 46
2019-04-07 2019-04-07 Romme-4 Peter G Norman 2140/8 C 0 16.4 297
2020-10-29 2020-10-29 Visby-3 Claes Sjöström 2120/9 C 8 14.1 296
2020-10-12 2020-10-12 Visby-3 Claes Sjöström 1620/6 B 2 12.2 103
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-3 Claes Sjöström 2160/13 C 0 17.0 285
2020-08-24 2020-08-24 Visby-3 Claes Sjöström 1620/10 C 3 13.6 61
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-4 Kim Eriksson 2140/6 B 0 14.3 129
2020-07-23 2020-07-23 Visby-6 Claes Sjöström 1620/2 B 2 13.0 67
2020-06-25 2020-06-25 Visby-8 Claes Sjöström 1660/9 A 1 13.2 20
2020-06-09 2020-06-09 Visby-8 Claes Sjöström 2180/14 A 2 14.8 49
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Torbjörn Östergren 1620/10 D 8 14.4 1463
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Anders Funck 1620/7 B 6 15.4 103
2021-07-29 2021-07-29 Visby-7 Martin Malmqvist 1620/3 C 0 g 199
2021-07-01 2021-07-01 Visby-2 Claes Sjöström 1660/15 A 7 13.2 64
2021-06-10 2021-06-10 Visby-7 Martin Malmqvist 2160/11 B 4 15.2 96
2021-06-03 2021-06-03 Visby-7 Martin Malmqvist 1620/5 A 5 13.0 143
2021-05-27 2021-05-27 Visby-5 Martin Malmqvist 2120/3 D 0 g 808
2021-05-10 2021-05-10 Visby-7 Martin Malmqvist 1620/10 C 6 13.5 567ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se