Atlas Eagra travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Atlas Eagra travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Atlas Eagra har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Atlas Eagra har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Atlas Eagra


Efter en galopp i debuten vann Gazoline Mearas fem raka segrar som treåring hos Svante Båth. Nu har valacken på nytt hittat vinnarspåret..


Efter en galopp i debuten vann Gazoline Mearas fem raka segrar som treåring hos Svante Båth. Nu har valacken på nytt hittat vinnarspåret och sexåringen har segrat i fem av sina sex senaste starter.
- Det är en jättefin häst och jag hade förhoppningar att få ordning på honom när jag fick in honom i träning i mitten av augusti i fjol, säger Sandra Eriksson.
Efter drygt två månader debuterade Ready Cash-sonen i sin nya regi och det blev en femteplats. Därefter har det gått som på räls. Enda plumpen är en tredjeplats på V75 då han hade greppet kort före mål men blev nedspeedad sista biten efter en tuff resa utvändigt ledaren.
- Det blev för tufft och det var lite mitt fel, säger Sandra Eriksson självkritiskt.

”Blivit tuffare på banan”
Vad är det som gjort att han hittat vinnarstilen igen?
- Vi har jobbat, precis som med alla våra hästar, för att han ska trivas och ha kul. Jag vill verkligen få hästarna att tycka att det är roligt att komma till en travbana och tävla. Jag tycker att han tuffat till sig och verkligen växt med loppen. Jag tycker det är kul att han blivit tuffare på banan, hemma är han mer försynt.
Hur skulle du beskriva honom som häst, vad har han för egenheter?
- Han är lite speciell och släpper inte vem som helst inpå sig. Han var reserverad från början när han kom, men det är kanske inte så lätt alltid att flytta och byta miljö, men nu har han väldigt förtroende både för mig och skötarna. Vi testade även att släppa honom i hage med andra men han var lite väl på de andra, han trivs bäst själv så nu har han en egen hage och går för sig själv.
Hur ser du på chansen i GS75-1?
- Jag tycker att det ser väldigt bra ut på förhand. Vi har bra spår bakom bilen med spår 5. Han är snabb från start. Sist kunde jag välja att släppa för han inte skulle bli för vass, nu är det sprinterdistans och det känns som att han klarar det även om han blir lite vass. Jag tror att de har respekt för honom.
Är det en bra spik? Vad vill du hälsa spelarna?
- Ja, jag skulle nog säga att det är en bra spik, även om jag inte är en spelare. Om han är som han varit på slutet är det en bra vinstchans.

Obesegrad med From The Mine
Sandra Eriksson kör ytterligare tre hästar inom GS75 men har ingen koll på dagsformen hos varken Fox Star (GS75-4), Atlas Eagra (GS75-6) eller From The Mine (GS75-7).
Däremot har hon bra facit med From The Mine som hon kört två gånger och vunnit båda.
- Det är en jättefin häst, jättekul han är tillbaka. Jag tror Catarina Norqvist bara vill ha ett kvitto nu och att det inte är det viktigaste loppet. Men jag har inte pratat med henne ännu.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det finns nio proffstränare på Bodentravet. Två av dem är kvinnor. Dels Hanna Olofsson men även hennes rutinerade mamma Gunnel Fredri..


Det finns nio proffstränare på Bodentravet. Två av dem är kvinnor.
Dels Hanna Olofsson men även hennes rutinerade mamma Gunnel Fredriksson. Och att flytta från landets nordligaste bana finns inte.
– Nej, jag trivs bra här uppe. Här finns fina pengar att köra om, hälsar Hanna, som inte har något direkt samarbete med mamma Gunnel.
– Nä, vi driver våra rörelser var för sig. Hon kör dock inte så mycket längre och det kan hända att jag får köra någon från hennes stall emellanåt. Det är kul.
Hanna hade tänkt att dra igång en filial utanför Stockholm i våras, men då slog coronan till och det skrinlade planerna för tillfället.
– Vi hann bara vara där nere i drygt två månader i mars till maj. Själv hann jag inte ens dit då det blev reseförbud i hela landet.
Kan det bli aktuellt framöver med en filial?
– Absolut. I så fall kommer det att bli utanför Stockholm.

Jämn och säker
När det gäller Hanna Olofsson tränarrörelse kan man konstatera en sak då man kikar i statistiken. Att hon är otroligt jämn i sina prestationer.
2020: 41 segrar - 2,6 miljoner inkört
2019: 41 segrar - 2,8 miljoner inkört
2018: 43 segrar ¬ - 3,3 miljoner inkört
2017: 47 segrar - 2,6 miljoner inkört
2016: 48 segrar - 2,6 miljoner inkört
– Vi gör det bra och är ett härligt team som har roligt tillsammans. Jag har fyra anställda, berättar Hanna, som tog stallets enda V75-seger under 2020 vilket skedde med La Norna på Bergsåker i februari.
För tillfället har hon 38 hästar på träningslistan.
Några lovande hästar på gång?
– Jag debuterar en på söndag som heter The Oak L.A. Han har varit lite stressad, men lugnat sig betydligt och nu är det dags för tävlingsdebut. Det är en rejäl och fin sort som jag hoppas har en fin framtid.
Vad blir det för banunderlag på söndag?
– Just nu är det varmt i luften, men det ska bli kallare, runt minus nio grader. Det kommer att bli en perfekt isbana att tävla på. Det är något jag gillar.
Avslutningsvis, hur kommer du att fira in det nya året?
– Det blir tillsammans med min bror Dennis. Vi bor i en liten by utanför Boden som heter Vittjärv och har gångavstånd mellan oss. Det lär bli en lugn tillställning med förhoppningsvis lite god mat.

Kvintett till start
Hanna har fem hästar från stallet till start på GS75® på hemmabanan. Stallrapporten lyder såhär:
GS75-2: 5 Gladys Knight har gjort riktigt bra insatser på slutet och varit tvåa, etta och tvåa. Senast fick hon stryk av en bra häst, så det var inget att skämmas för. Hon känns fortsatt fin i jobben och är dessutom rask ut bakom bilen. Får jag ledningen ska det vara en bra vinstchans.
GS75-4: 15 Gun de Chanlecy var med på V75 nyligen på Umåker, men blev för pigg bakom bilen och nöp i galopp direkt, sedan körde jag tufft med honom och gick med i tredjespår varvet kvar. Det blev galopp på upploppet i platsstriden, men i det läget var han trött. Jag visste om att han skulle få ett dåligt läge då jag anmälde, men jag ser det som positivt då han håller sig lugn härifrån. Allt är väl i jobben och felfri vinner han det här loppet.
GS75-5: 10 B.W.T Daenerys kommer från seger på Umåker och vann då lätt från ledningen. Nu är det andra förutsättningar med bakspår och hon har en tendens att bli lite hetsig. Håller hon sig lugn har hon en bra speed att tillgå och hon kommer att plocka många konkurrenter över upploppet. Platschans i första hand.
GS75-7: 8 Satellit L.A. kommer från seger på Skellefteå där jag körde till ledningen varvet kvar och sedan vann han lätt. Det var första starten efter en paus och han borde rimligen vara lite bättre nu. Tyvärr fick han spår åtta och det är som att välja mellan pest eller kolera om jag ska backa eller ladda framåt. Han känns bortlottad,
GS75-7: 9 Atlas Eagra körs av ägaren Jonas Petrén, som jag körde till seger senast på Skellefteå. Han var fin då. Härifrån blir det ett snällt upplägg för att spara krafterna till slut och Jonas får försöka ta en sådan bra placering som möjligt.

Magnus Blom, Kanal 75


Av en händelse hamnade travbitne projektledaren Jonas Petrén, 40, vid samma bord som framgångsrika Bodentränaren Hanna Olofsson när ..


Av en händelse hamnade travbitne projektledaren Jonas Petrén, 40, vid samma bord som framgångsrika Bodentränaren Hanna Olofsson när han för första gången såg Prix d’Amerique på plats i Paris 2018. I dag har han bytt huvudstadens myller mot lugnet i Boden, och kontorsstolen mot sulkyn.
- När jag hör det själv låter det ganska så häftigt, men för mig kändes det rätt så självklart, säger den färske travkusken.
Under de festliga förhållandena som råder på restaurangen på Vincennes under Prix d’Amerique-söndagen upplyste han sin bordsdam om sitt stora travintresse och om drömmen att få lära sig köra häst.
- Jag kände inte till Hanna så väl då men hon sa att jag kunde få komma upp och köra hos henne i Boden. Det var en sådan där sak man säger efter några glas, artighetssurr liksom. Men jag tog till vara på erbjudandet och ringde efter ett par veckor och sa att jag kommer på torsdag, berättar Petrén och skrattar.
Hanna Olofsson stod vid sitt ord och tog den travtörstande stockholmaren under sin vinge.
- Eftersom jag hade lovat att fixa boende frågade jag om han inte bara kunde sova på min soffa. Och sedan blev han liksom kvar. Efter ett tag började morsan och farsan fråga hur länge han skulle vara här, och han frågade som inte heller. Men efter tre månader berättade han att han köpt en säng och tänkte ställa den i vardagsrummet om det var okej. Gör du det, sa jag, och på den vägen är det.

”Det här är livet”
Travkunskaperna hos nytillskottet i stallet var emellertid något skralare än vad som kanske hade getts sken av mellan champagneskålarna i Paris.
- Då sa han att han hade kört en del, men han hade väl kört ponny mellan koner på ett företagsevent... Jag var helt galen första gången vi hade varit ute och kört. Det gick för fort och han lyssnade inte på vad jag sa, minns Hanna Olofsson med ett skratt.
Men Jonas Petrén hade hittat sitt kall.
- Efter de första tre månaderna kände jag att det här är livet, det här vill jag göra, så då bad jag chefen om tjänstledigt hela det året, även om jag var ganska säker på att jag skulle säga upp mig. Jag ville testa något nytt i livet och trivdes så bra i stallet. Det är aldrig tråkigt och känns liksom inte ens som ett jobb. Jag är väldigt tacksam för att Hanna har gett mig den här chansen och till och med betalar mig för att vara här. Det är en väldig ynnest att hitta ett arbete man verkligen brinner för.

Obeskrivlig glädje
I dag är den före detta projektledaren från Stockholm anställd i stall Hanna Olofsson och i höstas kvitterade han ut körlicens. Men det där med att köra travlopp visade sig vara långt svårare än han trott.
- Jag har varit en riktig staketkusk och tänkt att många kör dåligt och att där måste man kunna slå sig in lätt. Men då hade jag inte förstått alla svårigheter och parametrar. Det är betydligt svårare än man tror att sitta där med en halvmeter till det där hästarslet, i den där farten, och ha koll på alla andra och sin egen häst.
De två första försöken i tävlingssulkyn blev misslyckade och efter det var Jonas Petréns självförtroende som kusk kört i botten. Men under fredagskvällen tändes gnistan igen. När han skar mållinjen som etta med Mr Sånna i Umeå gav han ifrån sig ett segervrål som hördes över hela banan.
- Jag hörde referenten säga att jag kunde göra segergest men jag vågade bara inte släppa taget med ena handen, så jag fick ta ut all min glädje genom att skrika istället. Det var obeskrivligt, en sådan glädje man bara känner ett fåtal gånger i livet.
- Eftersom mina två första lopp gått mindre bra och jag förstod att Mr Sånna skulle bli en av de mest spelade mådde jag smådåligt hela veckan, och när det väl blev fredag var jag extremt nervös hela dagen. Så när vi vann var det en enorm lättnad och stor glädje.
När trav-Sveriges färskaste premiärvinnare svingar sig upp i sulkyn nästa gång återstår att se. Kanske blir det bakom egenägde ögonstenen Atlas Eagra.
- Det är den första hästen jag är med och äger och jag har levt mycket för honom. Känslan när han tog första segern och när han vann ett 100 000-kronorslopp i somras kan jämföras med vad jag kände när jag vann i går. Det är samma eufori och lättnad och tåtarna bara rinner.

Ola Johansson, Kanal 75


Snön låg utbredd längs arenan och isbanan var spolad när Umåker bjöd in till juldagstrav och samtidigt smällde av startskot..


Snön låg utbredd längs arenan och isbanan var spolad när Umåker bjöd in till juldagstrav och samtidigt smällde av startskottet för ATG:s Winter Burst med V75-tävlingar varje dag fram till årsskiftet.
Först att sätta tonen var ”Isdrottningen från norr”, Hanna Olofsson.
Och det började redan långt innan V75 drog igång.
När Olofsson blåste runt fältet med Madelene Wikstén-tränade Shiver W.F. i V75-1 fullbordade hon en fyrling som kusk och tränare.
- Normalt sett är det inte så här lätt, men nu verkar det vara det, konstaterade Bodentränaren som dessförinnan satt dit Satellit L.A, Atlas Eagra och Mediaislittletoxic på V4-spelet.

Brände med två – en vinnare ändå
Björn Karlsson selade ut favoriterna i dagens båda kallblodslopp och började med att köra galopp bakom Backegubben.
Men fiaskot uteblev när Solänget-kollegan Susanne H Osterling skötte sina kort bakom stallkamraten Åstas Marcus som efter en behaglig ryggresa enkelt spurtade till seger.
- Jag får be om ursäkt, men det är svårt att inte röra på smilbanden. Det är helt fantastiskt roligt. Ägarna är tolv stycken som varit med mig från dag ett, att få belöna dem med en seger i högsta ligan…. Då mår man gott, sade Karlsson som skyllde sin galopp på att Backegubben dragit ner huvudet under startbilsvingen.
- Det var synd, men han kändes jättefin i övrigt, sade Karlsson som lyckades betydligt bättre med sin andra styrning Tangen Haap.
Men det räckte ändå inte hela vägen då Hallsta Vinnex vägrade släppa favoriten förbi sig för en jublande glad Magnus O Jonsson.
- Hästen var på jättebra humör, han bara stred hela vägen. När jag bad honom ta i så åkte han undan, en underbar känsla, sade segerkusken.

Fler skrällar från svåra spår
Att starta med högsta numret på brickan i ett autostartslopp brukar inte vara någon genväg till vinnarcirkeln, men när Åstas Marcus drog upp V75-värdet i sexsiffrigt belopp var han den tredje vinnaren på rad att inleda med till synes sämsta tänkbara förutsättningar.
Magnus A Djuse hade nämligen satt dit Mika Haapakangas Special Force från bricka tolv varpå Ove A Lindqvist gjorde detsamma med Thomas Claessons Sweet Eddie.
- Jag försökte ge honom så snällt lopp som möjligt. Men när luckan kom trodde jag att vi skulle vinna enklare, förklarade Lindqvist, i travkretsar ofta kallad ”Långben” och en gång i tiden med en hjälm målad med den julaktuelle Disneyfiguren som motiv.
Åsa Näsman-tränade New Joker fick inget gratis i ledningen, men kunde ändå hålla undan i kvällens mest rafflande slutstrid, utmanad av favoriten Hagentoy och vasst spurtande Höwings Star.
Även här var det en något förvånad Lindqvist som fick åka till vinnarcirkeln.
- Jag kände mig slagen redan 300 kvar och trodde att vi hade förlorat, men hästen kämpade på, konstaterade ”Långben”.

I brorsans fotspår
Omgångens enda favoritvinnare dröjde till avslutningen och då var det redan för sent för spelarna.
Samtliga V75-system var bortblåsta då Jens Eriksson tog ledningen med Zorro Swing, som stod emot tuff utvändig uppvaktning från mer storväxte Salong.
- Han är otroligt fin och har börjat växa in i sin brors klass, så vi får sikta högt, sade Eriksson om familjehästen vars storebror Usain Swing blev miljonär och knep tre V75-segrar under 2015-2016.
Det innebär att hela sjurättspotten på 9,2 miljoner kronor vandrar vidare till multijackpoten på nyårsafton. Denna innehåller därmed drygt 28 extramiljoner och kan växa ytterligare om det skulle utfalla fler jackpots under Winter Burst som närmast fortsätter med traditionsenliga V75-finaler på Solvalla under annandagen.
Sex rätt betalade 240 861 kronor och två system lyckades roffa åt sig miljonvinster.
Ett andelssystem spelat på Ica Kvantum i Lillänge betalade 2,8 miljoner medan ett system inlämnat via atg.se av en spelare hemmahörande i Värmland belönades med 1,3 miljoner.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 Jenny Engfors 2140/11 D 1 16.9 59
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 Hanna Olofsson 2140/2 B 1 20.4 27
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-1 Claes Sjöström 2140/3 D 0 19.8g 341
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-2 Hanna Olofsson 2140/7 C 2 18.4 39
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Anna Karlsson 2140/2 D 0 g 511
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-2 Hanna Olofsson 2140/7 D 7 19.9g 17
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-11 Hanna Olofsson 1640/9 C 3 14.5 44
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-3 Jenny Engfors 2140/9 A 1 15.6 38
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-4 Hanna Olofsson 2140/2 A 4 17.1 42
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-8 Hanna Olofsson 2140/7 B 0 14.6 891
2019-08-29 2019-08-29 Boden-9 Hanna Olofsson 2140/2 B 5 14.6 137
2019-07-25 2019-07-25 Boden-9 Hanna Olofsson 2640/1 B 1 15.1 151
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-5 Hanna Olofsson 1640/8 A 3 14.8 65
2019-06-15 2019-06-15 Boden-7 Hanna Olofsson 2140/10 B 0 g 203
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-6 Hanna Olofsson 2640/1 A str
2019-03-31 2019-03-31 Boden-8 Hanna Olofsson 2160/13 B 0 14.9 92
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 Hanna Olofsson 2140/3 A 3 16.0 20
2019-02-15 2019-02-15 Boden-2 Hanna Olofsson 2140/14 B 1 15.2 31
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-4 Hanna Olofsson 2140/6 D 1 16.9 41
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Hanna Olofsson 2160/14 B 2 18.7 36
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-9 Jenny Engfors 2140/9 C 3 18.3 25
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-4 Hanna Olofsson 2680/15 C 1 18.4 41
2020-12-18 2020-12-18 Boden-11 Hanna Olofsson 2180/5 B 4 16.2 29
2020-11-14 2020-11-14 Boden-3 Jenny Engfors 2640/6 C 4 17.6 71
2020-10-15 2020-10-15 Boden-5 Hanna Olofsson 2140/2 D 0 15.7 152
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-2 Jonas Petrén 1640/11 A 8 18.4g 158
2020-06-05 2020-06-05 Boden-5 Hanna Olofsson 2140/10 B 0 16.6 69
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-8 Jenny Engfors 1640/5 C 4 13.7 177
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-9 Hanna Olofsson 1640/6 C 0 g 65
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-10 Sandra Eriksson 1640/5 B 2 13.7 139
2020-03-26 2020-03-26 Boden-6 Hanna Olofsson 2140/8 C 6 15.5 88
2020-02-16 2020-02-16 Boden-10 Hanna Olofsson 2140/12 C 2 15.4 78
2020-01-30 2020-01-30 Boden-8 Hanna Olofsson 2660/15 A 6 17.1 28
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-4 Hanna Olofsson 2140/12 B 4 16.6g 42
2021-12-20 2021-12-20 Boden-8 Jonas Petrén 2180/6 C 1 17.7 88
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-5 Jonas Petrén 2660/12 C str
2021-06-10 2021-06-10 Boden-1 Jenny Engfors 2160/5 C 4 16.9 255
2021-05-27 2021-05-27 Boden-10 Hanna Olofsson 2160/8 C 7 16.6 130
2021-05-16 2021-05-16 Boden-6 Jonas Petrén 2140/8 D 6 15.7 268
2021-04-01 2021-04-01 Boden-4 Hanna Olofsson 1640/2 D 0 g 137
2021-02-26 2021-02-26 Boden-9 Jenny Engfors 2140/6 C 0 16.0 127
2021-02-18 2021-02-18 Boden-4 Jonas Petrén 2680/13 B 7 17.9 160
2021-02-08 2021-02-08 Boden-9 Mats E Djuse 2640/12 C 0 17.4 60
2021-01-22 2021-01-22 Boden-3 Hanna Olofsson 2680/11 C 1 17.0 28
2021-01-03 2021-01-03 Boden-10 Jonas Petrén 2140/9 C 5 17.3 261
2022-09-22 2022-09-22 Boden-4 Tomi Haapio 1640/4 D 0 14.5 499
2022-09-12 2022-09-12 Skellefteå-4 Pia Jakobsson 2140/6 D 0 15.2 601
2022-09-02 2022-09-02 Boden-7 Tomi Haapio 1640/4 D 6 14.1 419
2022-08-19 2022-08-19 Boden-8 Pia Jakobsson 2140/1 D 6 15.4 370
2022-08-09 2022-08-09 Boden-9 Pia Jakobsson 2140/5 C 2 15.4 548
2022-07-19 2022-07-19 Skellefteå-7 Pia Jakobsson 1640/7 D str
2022-06-18 2022-06-18 Boden-2 Caroline Forsner 2140/9 D 5 14.4 950
2022-06-02 2022-06-02 Boden-3 Tomi Haapio 2160/6 C 0 17.6 245
2022-05-26 2022-05-26 Boden-6 Tomi Haapio 1640/9 C 6 14.0 411
2022-05-19 2022-05-19 Boden-7 Tomi Haapio 2140/1 D 0 15.0 448
2022-05-08 2022-05-08 Skellefteå-2 Tomi Haapio 1640/4 C 1 16.2 44
2022-04-18 2022-04-18 Boden-5 Tomi Haapio 2140/6 D 3 14.6 25
2022-03-29 2022-03-29 Boden-4 Hanna Olofsson 2140/8 D 6 16.4 254
2022-02-20 2022-02-20 Boden-10 Hanna Olofsson 2140/14 D 5 16.9 844
2022-02-13 2022-02-13 Umeå-9 Sandra Eriksson 2140/9 D 0 17.7 308
2022-01-20 2022-01-20 Umeå-1 Jonas Petrén 2160/11 C 0 g 556
2022-01-13 2022-01-13 Boden-4 Hanna Olofsson 2140/13 D 0 17.9 275
2022-01-02 2022-01-02 Boden-9 Jonas Petrén 2660/8 D 0 18.3 183
2023-12-22 2023-12-22 Boden-6 Elsa Säll 2640/5 D 0 17.6 1252
2023-12-16 2023-12-16 Boden-8 Elsa Säll 2660/9 D 0 g 1894
2023-12-08 2023-12-08 Boden-8 Elsa Säll 2140/4 D 0 g 1388
2023-11-30 2023-11-30 Boden-1 Elsa Säll 2140/3 D 7 16.2 727
2023-11-17 2023-11-17 Boden-7 Elsa Säll 2140/8 D 0 16.7 925
2023-11-04 2023-11-04 Boden-3 Frida Simonsson 2160/5 D 7 19.2 329
2023-10-29 2023-10-29 Boden-2 Line Barane 2140/3 D 4 18.0 709
2023-08-17 2023-08-17 Boden-9 Janita Luttunen 2140/9 D 6 17.9 1147
2023-07-27 2023-07-27 Boden-6 Frida Simonsson 2140/4 D 0 17.8g 574
2023-07-13 2023-07-13 Boden-9 Jessica Nilsson 2140/11 D 0 17.8 919
2023-06-30 2023-06-30 Lycksele-8 Jessica Nilsson 1660/9 C 6 18.8g 593
2023-06-05 2023-06-05 Skellefteå-3 Frida Sandberg 2640/2 C 0 17.2 798
2023-05-19 2023-05-19 Boden-6 Elsa Säll 2140/11 C 0 17.1 871
2023-05-11 2023-05-11 Boden-7 Elsa Säll 2140/1 C 7 15.4 631
2023-04-06 2023-04-06 Boden-8 Frida Sandberg 2140/14 B 6 16.4 432
2023-03-30 2023-03-30 Boden-9 Frida Simonsson 2660/9 D 6 16.1 2497
2023-03-17 2023-03-17 Boden-8 Hanna Olofsson 2180/9 A 0 18.8 196
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-6 Frida Sandberg 1660/5 C 6 17.0 244
2023-02-06 2023-02-06 Umeå-10 Micael Melander 2160/7 C str
2023-01-29 2023-01-29 Boden-10 Frida Simonsson 2140/8 C 0 19.2 1314
2024-05-09 2024-05-09 Skellefteå-6 Tilde Eriksson 2140/9 B 8 16.0 175
2024-05-02 2024-05-02 Boden-8 Robin Björk 2160/12 C 7 15.5 1290
2024-04-25 2024-04-25 Boden-4 Frida Simonsson 2140/5 C 0 16.0 764
2024-04-12 2024-04-12 Boden-8 Frida Simonsson 2160/10 C 6 15.8g 653
2024-04-05 2024-04-05 Boden-7 Frida Simonsson 2160/5 C 0 16.1 822
2024-03-24 2024-03-24 Boden-7 Robin Björk 2160/10 D 0 16.3g 966
2024-03-15 2024-03-15 Boden-6 Jenny Engfors 1640/2 D 3 14.8 695
2024-02-23 2024-02-23 Boden-6 Frida Simonsson 2140/11 D 0 17.1 352
2024-02-13 2024-02-13 Skellefteå-4 Frida Simonsson 2140/8 D 5 17.5 220
2024-02-02 2024-02-02 Boden-10 Frida Simonsson 2180/5 C 1 17.5 56
2024-01-23 2024-01-23 Boden-4 Frida Simonsson 2640/4 D 5 18.0 717
2024-01-14 2024-01-14 Boden-9 Frida Simonsson 2160/9 D 3 17.0 1119
2024-01-08 2024-01-08 Boden-5 Frida Simonsson 2640/1 D 5 16.5 680
2024-01-05 2024-01-05 Boden-5 Frida Simonsson 2640/1 D 0ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se