Åse travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Åse travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Åse har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Åse har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Åse


 Veckan omgång av GS75 ® avgörs alltså utanför Sveriges gräns, på den danska nationalarenan i Köpenhamn.Är d..


 Veckan omgång av GS75 ® avgörs alltså utanför Sveriges gräns, på den danska nationalarenan i Köpenhamn.
Är det något som spelarna bör tänka på när det gäller banan?
– En hel del, faktiskt. Banan mäter inte riktigt tusen meter och kurvorna är därmed ganska snäva. När det gäller autostart är det åtta hästar bakom bilen då det gäller medeldistans (2000 meter) medan det endast är sex bakom vingen då det handlar om sprinterdistans (1600 meter).
Fredrik Persson, som håller till på gården Trollabo vid gränsen mellan Småland och Blekinge, är mest känd som tränaren och kusken bakom fenomenet Viola Silas, som på 36 starter sprang in 6,7 miljoner kronor och var obesegrad i karriärens 15 första starter. Bland hennes storloppssegrar märks Guldstoet på Axevalla (2009), korta E3-finalen på Färjestad (2009), Breeders´ Crown på Eskilstuna (2009), Drottning Silvias Pokal på Åby (2010), klassiska Stochampionatet på Axevalla (2010), Derbystoet på Jägersro (2010) och H.K.H.Prins Daniels Lopp på Gävletravet (2011).
Saknar du den tiden?
– Det är klart att man saknar att vara med i storloppen. Hon var ju en undantagshäst som var helt fenomenal och alltid gjorde sitt yttersta.
I aveln har Viola lämnat fem avkommor där den förstfödde Betting Gangster (Going Kronos) sprungit in drygt 3,7 miljoner kronor på 26 starter.
– Tyvärr har han, vad jag hört, fått problem med en gaffelbandsskada. Men jag tror att hon kan lyckas väl inom aveln. Tyvärr har jag ingen i träning då prislapparna varit lite för höga.

Fina siffror för stallet
2017 hade stall Persson sin peak med 8,3 miljoner kronor inkört på 331 starter, där Ultra Brights spurtseger i Stochampionatet och Monarks Newmens andraplats i Svenskt Travderby, knappt slagen av Cyber Lane, givetvis var höjdpunkterna.
– Med Premiechansen fördubblades ju siffrorna och allt rullade på.
Men därefter dippade stallet rejält och två mörka år följde med endast 3,2 miljoner kronor (2018) och 3,1 miljoner kronor (2019) inkört och antal stallsegrar sjönk till 36 respektive 24.
– Vi var inne i en bubbla där vi ville vara med i de stora loppen, men unghästarna levererade inte som vi hoppades och därmed sjönk siffrorna drastiskt, förklarar Fredrik.
Men nu blåser det positiva vindar igen för stall Persson på ostkusten då stallet kört in drygt 4,4 miljoner kronor och tagit 55 stallsegrar på 434 starter vilket innebär att segerprocenten ligger på respektingivande 13.
– Jag matchar kanske lite klokare numera och då kommer också resultaten. När det gäller träningskonceptet kör jag som tidigare, så där finns inga nyheter att berätta.

En toppchans och en varning
Persson, med 59 hästar på träningslistan, har det bra förspänt inför tävlingsdagen på Charlottenlund och har följande att säga om sina starthästar:
Du inleder med 4 The Real Star (GS75-4), som tagit tre segrar på elva starter i år och kommer med fin form. Hur ser du på hans uppgift den här gången?
– Det är min bästa chans. Han gjorde ett topplopp senast på Åby då han gick 1.11,0/1640 meter autostart från utvändigt ledaren och bara var slagen med en längd. Nu fick vi ett kanonläge och jag kommer att ladda framåt direkt. Skulle jag komma till ledningen borde det vara en toppchans. Enda nackdelen är att han kommer gå med bakskor den här gången, men han är såpass bra i ordning att det ska fungera.
I Novemberstayern över 2 950 meter startar du åttaårige 1 Earthquake Neo (GS75-6) från innerspår. Vad kan du berätta om den här krabaten som gör sin 17:e start för året?
– Att han är i fin form och fick ett intressant läge, då han är ganska snabb ut. Då det bara är fem hästar på start hoppas jag kunna hålla upp innerspåret. Får jag sedan bestämma tempot under första varvet kan han definitivt skrälla, då motståndet inte verkar speciellt tufft. Jag vill utfärda en varning för honom. Inga ändringar.
Du avslutar dagen med stallets stjärna 8 Monark Newmen (GS75-7) i N.J.Koster Memorial som lockar med 100 000 danska kronor i förstapris. Hur ser du på hans möjligheter från bricka åtta bakom bilen över 1 600 meter autostart?
– Tyvärr fick han bakspår och det minskar ju förstås segerchansen. Från ett bättre läge hade jag förhoppningar om att kunna utmana favoriten Cyber Lane om segern. Visst, han drog också bakspår, men jag tror han är mindre missgynnad av det. ”Monarken” känns fin inför det här loppet och kommer att gå med samma utrustning som på sistone. Kan han ta en plats härifrån får jag vara nöjd.
Innan GS75-tävlingarna drar igång har du även 2 Anna S.H. (lopp 2) till start i ett stolopp. Kan det vara något för spelarna?
– Jag tror inte det, motståndet verkar vara lite för tufft. Kan hon slita åt sig lite pengar får vi vara nöjda, summerar Fredrik Persson, som lär passera 5 miljoner kronor inkört innan året är över.
Med andra ord är Kalmartränaren tillbaka igen bland toppen av landets proffstränare.

Magnus Blom, Kanal 75


I finalen av Norrlands Elitserie för fyraåringar inledde Alf Jonsson-tränade Tekno Jerven med att galoppera och tappade närmare 100 meter. ..


I finalen av Norrlands Elitserie för fyraåringar inledde Alf Jonsson-tränade Tekno Jerven med att galoppera och tappade närmare 100 meter. Sakta men säkert plockade han in sin markförlust och på sista långsidan attackerade Tekno Jerven i vida spår. I sista sväng kom han lite i otakt, men hittade stilen igen och hann fram till en säker seger.
I Norrlands Elitserie för treåringarna blev det mycket galopper. Till slut stod Ola Åsebö och Solhöjdens Drake som segrare som trots att även han tog sig en kortare galopp 700 meter före mål.
Norska toppstoet Åsrud Vilja hade som väntat lekstuga i finalen i Norrlands Elitserie för ston. Rikard N Skoglund körde till ledningen varvet före mål och sedan var loppet mer eller mindre över. Åsrud Vilja har vunnit 10 lopp på 15 starter i år och sprungit in 1,2 miljoner kronor.
Favoriterna radade upp sig under kvällen och sex rätt gav blygsamma 86 kronor. Det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt vilket betyder att Mantorp får fina jackpotpengar på måndag.

Joakim Brundin, Kanal 75


De är travsportens framtid. Men de får sällan stå i fokus på de stora riksspelen.Onsdagens V86 förgylldes av två hög..


De är travsportens framtid.
Men de får sällan stå i fokus på de stora riksspelen.
Onsdagens V86 förgylldes av två högklassiga uttagningar till Sveriges största tvååringslopp.
Och båda vanns av Per Nordström.
- Det var en riktig fullträff för oss ikväll, jag hoppas att vi inte har peakat för tidigt för det är två och en halv vecka till finalen och det är då det verkligen gäller. Men man är ju väldigt nöjd när det har gått så här fint och hästarna har travat klockrent, visat både startsnabbhet och att det har styrkan och är friska och fräscha. Vi är mycket, mycket nöjda och känner oss fullständigt trygga inför finalen, sade Nordström som började med att spåra runt om med med Good Vibes och sedan försökte upprepa bedriften bakom betydligt mindre spelade Felix Orlando.

Givet vem han kör i finalen
Det hade gått vägen om han inte gjort ett så bra tränarjobb med stallets andrahäst Islay Mist Sisu som spurtade förbi och såg till att Nordström har tre trumf på hand inför finalen på Jägersro 21 november.
- Det är nästan det näst största man kan vinna på hemmabanan. Det är ju derbyt och Hugo Åbergs, dit har vi en bit kvar, men det här är väldigt stort och vi ska försöka att försvara titeln från i fjol, sade Nordström som segrade med Revelation i fjol och efter onsdagens uppvisning kan ta på sig hatten som landets tvååringskung.
- Vi har byggt en träningsanläggning som är anpassad just för unghästträning. Både en väldigt fin rundbana och sedan jobbar vi med lösdrift då hästarna få vara ute och verkligen vara hästar. De rör sig fritt och tränar mycket själva. Det fungerar väldigt bra. Vi har tänkt till där och byggt ut det efter hästen, konstaterade Nordström som inte behöver tveka kring sitt kuskval.
- Det är givet. Jag är med och deläger Good Vibes, jag måste köra den. Jag får inte köra mot där jag har ekonomiskt intresse. Peter Ingves naturligtvis som skötte Islay Miss Sisu på bästa sätt, han kör den finalen så får vi se till att leta bästa möjliga kusk till Felix Orlando.

Lycka, långresa och champagne
Kvällens tapperhetsmedalj utdelas till Everest Sisu som kördes fram utvändigt om ledaren av sin nye körsven Daniel Olsson, mosade ledaren och vägrade släppa någon förbi trots att han var hårt ansatt redan i slutsvängen. Tränaren Elisabeth Lundholm hoppade av glädje efteråt.
- Vilken häst, åååååh, det går inte att beskriva, tjöt en euforisk tränare och fortsatte:
- Fattar ni att jag är så lycklig. Det är som att det blåser vind i ryggen. Men nu får jag vänta länge på champagnen ikväll, fruktansvärt länge, sade Dannero-amatören innan hon styrde 50 mil hemåt mot Nordingrå.
Peter Ingves blev dubbelvinnare sedan han även spårat runt om med Jörgen S Erikssons Ready Doc.
Dubbelseger blev det även för Timo Nurmos som anlitade Jorma Kontio bakom Chiru och Mika Forss på Samaritana.
Kai P Jussila bjöd på kvällens knall när han satte dit Lena Kjällman-tränade Madronjo medan Richardo Bianchi fullbordade V86 bakom sin egen Wrecking Ball.
En rad som betalade 286 645 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Under söndagen kördes det uttagningslopp till Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet på Dannero, I derbyt nyligen gjorde Öystein Tjom..


Under söndagen kördes det uttagningslopp till Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet på Dannero,
I derbyt nyligen gjorde Öystein Tjomsland succé när han tog hem de fem översta pallplatserna i den öppna finalen och stofinalen.
Under kriteriedagen om två veckor kan det bli mycket Tjomsland igen. Norrmannen kvalade in sju hästar till finaler, varav tre i kallblodskriteriet.
Jan-Olov Persson fick med två hästar – båda i den öppna finalen.
Unge Gävletränaren Oskar Kylin-Blom hade en häst till start. Bäcklös Faron visade fin uppfattning och var rejäl som kunde vinna smått överlägset trots ett ryckigt lopp.
Kvaltiden, 1.27,5 var den näst snabbaste, endast tiondelen långsammare än Jan-Olov Perssons vinnare Oppgårdsdrängen.
- Jag är nöjd med hur han uppträdde men det är klart att jag hoppas att han kommer att gå framåt till finalen med tanke på att han inte har startat sedan i maj. Vi blev av med ledningen men återtog den och han kändes suveränt bra, säger Oskar Kylin-Blom när vi ringer honom efter tävlingarna.
Det var fjärde raka segern för Bäcklös Faron som haft problem med sina blodvärden i sommar och inte kunnat tränas kontinuerligt.
2019 var det Oskars pappa Nicklas Blom som triumferade i kriteriet med Bäcklös Uriel. Brodern Wiktor Kylin-Blom körde till seger.
I år har Oskar Kylin-Blom chansen med en bror till fjolårets vinnare, en häst som pappan fött upp.
- Det är bara häftigt! Hästarna han möter är fruktansvärt bra men nu är vi i final i alla fall med en häst som är obesegrad, en jag valt ut och tränat upp själv och skött allting med från start, säger Oskar.

Jämnaste finalerna på länge?
Oppgårdsdrängen, tränad av Jan-Olov Persson, samt Öystein Tjomslands Brenne Bas vann de andra uttagningsloppen i det kalla kriteriet.
I Kriteriestoet blev uttagningsvinnarna Hopp Karoline (tränad av Johan Ole Östre), Malifika (Öystein Tjomsland) och Pegasus Mia (Nicklas Westerholm).
Kanske blir Malifika favorit i finalen efter uppvisningen i sitt uttagningslopp? Efter en avvaktande inledning ställde Öystein Tjomsland på i spåren och övertog ledningen varvet från mål med Malifika, som sedan försvann ifrån sina konkurrenter och var en och en halv sekund före tvåa i mål. Detta i Malifikas första lopp i karriären.
Bergsåkerstränaren Nicklas Westerholms Pegasus Mia vann från ledningen utan att pressas sedan storfavoriten B.W.Anita galopperat.
Thomas Almqvist, sportchef på Dannero:
- Det är imponerande av Tjomsland som fick med hela sju hästar. Men utöver Tjomsland och Jan-Olov Perssons garden är ju Oskar Kylin Blom med Bäcklös Faron och Nicklas Westerholm med Pegasus Mia med och fightas och är i högsta grad aktuella, säger Thomas Almqvist.
Vad heter dina finalvinnare?
- Jag måste nämna alla försöksvinnare och ett par av hästarna som var tvåa i mål. Det ser mycket jämnt ut i år. Det lär i vart fall inte vara någon överlägsen finalvinnare i något av loppen, tippar Almqvist.
Söndag 9 augusti avgörs finalerna på Dannero, en finaldag med V75-spel på programmet.

Startlista
Svenskt Kallblodskriterium
2140 meter, autostart

häst - tränare
1. Oppgårdsdrängen - Jan-Olov Persson
2. Brenne Bas - Öystein Tjomsland
3. Bäcklös Faron - Oskar Kylin Blom
4. Balder Odin - Johan Kringeland Eriksen
5. Guli Em – Jan-Olov Persson
6. Mjölner Rönner - Jan Roar Mjölneröd
7. Nelson Anton – Ola Åsebö
8. Nelson August – Ola Åsebö
9. Mjölner Röder – Jan Roar Mjölneröd
10. Langlands Hövding - Vegard Lundström Wolden
11. Frivoll Galilei - Öystein Tjomsland
12. Tangen Svenn - Öystein Tjomsland
Förstapris: 600 000 kronor

Startlista
Kriteriestoet
2140 meter, autostart
häst - tränare
1. Föynland Anna - Öystein Tjomsland
2. Pegasus Mia - Nicklas Westerholm
3. Malifika - Öystein Tjomsland
4. Hopp Karoline - Johan Ole Östre
5. Lykkje Tuva – Johan Ole Östre
6. Pave Sola - John Mogset
7. Lundåsens Lycka – Martin Lundahl
8. Minea – Anders Hafstad
9. Fjord Stina - Frode Larsen
10. B.W.Anita  - Jan Roar Mjölneröd
11. Myllkärrs Doris - Lise-Lotte Nyström
12. Klack Sigrid – Joakim Reiser
Förstapris: 350 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné och nu har turen kommit till Skrubbs travbana strax utanför Visby. Det är Gotlandslöpningen som ä..


V86 fortsätter sin sommarturné och nu har turen kommit till Skrubbs travbana strax utanför Visby. Det är Gotlandslöpningen som är kvällens sportsliga clou med 175 000 kronor till vinnaren. Henrik Hoffman har ingen häst med i det loppet men hemmatränaren har laddat lite extra till den här tävlingsdagen och selar ut fyra hästar inom V86. Han tvekar inte om vem som är bästa chansen när vi gör intervjuen tisdag eftermiddag. Det är Mistelns Napoleon som är tredjehandsfavorit i den femte avdelningen och som körs av Magnus A Djuse. Hästen är en riktig frontrunner som har tagit fem av sina sex segrar från ledningen.
– Det stämmer att han är som mest effektiv i ledningen. Och den gången när han gick i spets och inte vann så var han sjuk, berättar Henrik Hoffman.

”Vann överlägset med gott om krafter kvar”
Mistelns Napoleon imponerade vid segern senast på tiden 1.12,2 över kort distans. Ifrån ledningen stack han ifrån till en överlägsen seger. Det var hästens andra start för året och fyraåringen hade haft ett tävlingsuppehåll inför det loppet.
– Han hade ganska gott om krafter kvar och var långt ifrån tom i mål, säger Henrik.
Hur har hästen känts i träningen efteråt?
– Nu när han har fått ett lopp i kroppen så känns han vassare i träningen än han gjorde inför senaste starten. Allt verkar bra och jag är väldigt nöjd med honom.

”Byter till ett norskt huvudlag nu”

Hur ser du på uppgiften i V86-6 och är det aktuellt med några ändringar?
– Taktiken är ganska given och det är ledningen som gäller. Det var sprinterdistans senast och han blev ganska vass i ledningen och låg på rätt så hårt. Nu är det medeldistans och därför kommer vi att ändra till ett norskt huvudlag istället för det halvstängda som han hade senast.
– Jag hoppas att han håller sig lite lugnare då under vägen. Det ska inte ha så stor betydelse för startsnabbheten för han har tävlat med öppet huvudlag tidigare och öppnat bra då också.
– Han vann lopp under vår V86-dag för två år sedan och då slog han ganska bra hästar. Jag tycker att han ska vara ett hett bud igen och jag tror på bra chans. Jag hoppas att det ska gå vägen och han är gynnad av att det är hemmaplan. Barfota runt om och inga ändringar i övrigt, säger Henrik Hoffman.

”Nu ska vi ta av alla skor – vassare då”
Visby-tränaren hade ett bra fjolår och körde in över en miljon kronor enbart på Gotland. Det här året har också börjat bra med närmare en halv miljon kronor inkört. Henrik tycker att det är Mistels Napoleon som är den klart hetaste chansen på V86, men har ytterligare tre hästar med inom miljonspelet.
– Emelie Sisu (V86-2) gjorde debut för mig senast och gjorde ett ganska bra lopp då som trea från dödens. Hon kämpade på storstilat och jag är jättenöjd med hästen. Hon hade inte varit hos mig så länge inför den starten men nu har hon acklimatiserat sig. Den här gången ska vi ta av alla skor och jag inbillar mig att hon kommer att bli ännu vassare då. Hon är kanske inte segeraktuell från det här läget men kommer säkert att göra en bra insats och sluta långt framme.
– Someone Like You (V86-4) gör jämna och bra insatser och brukar gå bra till slut. Men läget och motståndet gör att vi måste dra ner förväntningarna. Med supermaxklaff kan det bli en plats men han känns inte segeraktuell.
– Princess Cristal (V86-5) har ett bra spår och kanske kan komma ner till plankan och lifta med. Det känns som en för tuff uppgift för henne och vi får hoppas på att hon kan ta en slant i första hand.
Till sist; hur lyder väderprognosen över Visby under onsdagskvällen?
– I dag (tisdag) är det jättevarmt men de har hotat med lite regn under onsdagen. Det är inget jag går och oroar mig för när det gäller Napoleons del, men det är ju tråkigt när vi arrangera så fina tävlingar. Vi får hoppas att regnet blåser bort.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skellefteåtravet körde ett något modifierat midnattstrav utan publik på midsommardagen med tidigare starttid under en kväll som norm..


Skellefteåtravet körde ett något modifierat midnattstrav utan publik på midsommardagen med tidigare starttid under en kväll som normala år är en riktig publikdragare.
Strax före klockan 21.00 gick klassikern Midsommarkransen i mål. Per Linderoth hade fått låna femårige finskfödde valacken Kaptah av Petri Salmela.
Östersundstränarens 998:e seger i karriären.
- Vi tog ledningen efter 500 meter kanske och det blev väldigt enkelt. Jag sa till Salmela efteråt att det kanske är två hästar per år av de man lånar som är så där mysiga och extra fina att köra. Kaptah lyssnade på allt jag sa till honom och var som en finare bil. En mycket samarbetsvillig häst med styrning, gas och broms, säger Linderoth då vi når honom tidigt på söndagsmorgonen.
Midsommarkransen avgörs över tre kilometer. Kaptahs segertid skrevs till 1.15,1 över 3160 meter.
Per Linderoth (född 1980) väntar på sin 1000:e seger i karriären. Tävlingskvällen i Skellefteå gav även en seger med Reijo Liljendahls Gerry.
Elsa Mearas från det egna stallet blev karriärseger 996 i veckan.
- Jag tror att jag vunnit ungefär hälften av segrarna med hästar jag tränat själv. Det är något jag är stolt över. 1000 segrar förresten. Slår man i systemen så är jag redan cirka sex segrar över. Men det är b-lopp jag vunnit och de räknas inte in i den här statistiken, säger Per Linderoth.
25 hästar står på jämtens träningslista. Största segern så här långt är den i Stochampionatet 2013 tillsammans med Blended Scotch från det egna stallet. 
Kommer jubileumssegern under Solängets lunchtrav på måndagen där du har fyra uppsittningar?
- Nej, jag tror att det bli tuffare att få någon seger där. Däremot har jag två fina chanser under dubbeltravet på Bergsåker i helgen om nu allt stämmer med spårlottning och annat. Jag kör två kallblod som jag vunnit några lopp med på slutet och som är riktigt bra. Lars Wikströms Mjölner Apollo som jag tagit tre segrar med i år ska ut på fredag och Anders Wallins Ulvsåsen som jag vunnit fem av sex lopp med ska ut på lördagen i Sundsvall, säger Per Linderoth.

Söderholm mot 2000
Andra kuskar som går i väntans tider (per den 200620) är Krister Söderholm på Umåker som har fem segrar kvar till 2000, Örebrotränaren Lars Erixon som har åtta segrar upp till 1000-strecket och Solvallatränaren Claes Sjöström med 32 segrar kvar till jämna 1000.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-4 2140/8 8 31.5g 680
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-6 2160/9 0 32.2g 415
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Ulf Pettersson 2200/11 C 6 29.6 444
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-2 Rauno Pöllänen 1640/5 D 0 26.7 255
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-3 Ulf Pettersson 2160/9 B 3 29.3 138
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-8 Ulf Pettersson 2680/10 B 0 28.8 258
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-4 Rauno Pöllänen 1640/10 B 2 26.3 108
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-2 Micael Melander 2140/2 B 0 28.5g 79
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-5 Rauno Pöllänen 2140/6 D 2 26.7 553
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-4 Martin P Djuse 2160/15 B 0 29.4 201
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-5 Henrik Svensson 1660/7 B 5 28.4g 161
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-13 Henrik Svensson 1640/8 C 3 27.7 222
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-7 Tomas Pettersson 2140/1 D 4 28.9 81
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-7 Henrik Svensson 2040/3 C 3 28.6g 100
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-10 Henrik Svensson 2640/3 C 4 30.1 421
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Robert Dunder 2140/11 C 3 29.3 364
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-6 Tomas Pettersson 2160/12 D 0 28.7 520
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-8 Henrik Svensson 1660/11 C 8 28.7 514
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Robert Dunder 2140/2 D 7 30.5 375
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-5 Ingvar Nyberg 1660/4 C 0 g 235
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-1 Ingvar Nyberg 2640/2 D 0 33.5g 580
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-10 Ingvar Nyberg 1680/6 C 3 29.0 191
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-7 1640/1 D 0 29.0 505
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-7 Hans Bergh 2180/14 B 0 32.6 125
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-9 Kenth Åkerlund 2140/3 D str
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-10 Kenth Åkerlund 1640/4 C 5 28.1g 98
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Kenth Åkerlund 2140/3 C 1 29.0 163
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-9 Kenth Åkerlund 2160/7 C 2 28.3 236
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-2 Hans Bergh 1680/7 C 3 27.1 115
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-10 Tomas Pettersson 2680/12 C 0 31.9g 604
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-1 Peter Wikström 2140/4 C 7 28.2 206
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 Anna-Lena Forsberg 2180/9 C 5 28.8g 87
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Henrik Svensson 2040/7 C 0
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Anna-Lena Forsberg 2140/3 D 0 29.9g 675
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Anna-Lena Forsberg 2160/6 C 6 29.6 323
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-8 Hans Bergh 2140/6 B 0 g 172
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-7 Stefan Edin 2140/3 C 0 28.9 225
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-7 Henrik Svensson 2140/1 D 7 27.8 1586
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Rauno Pöllänen 2160/4 B 0 30.0 53
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Magnus Kårvall 1640/3 C 8 28.8 264
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-3 Mats E Djuse 1660/9 C 6 27.7 184
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-5 Kenth Åkerlund 2140/12 C 0 27.6 1263
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-8 Mats E Djuse 1640/1 D 4 26.3 106
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-6 Linn Stolt 1640/7 D 7 27.5 381
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-4 Mats E Djuse 1640/12 D 5 25.5 1218
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Kenth Åkerlund 2160/14 C 0 29.3 412
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-5 Kenth Åkerlund 1660/13 C 4 27.3g 480
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-3 Kenth Åkerlund 2140/11 D 6 28.0 687
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Kenth Åkerlund 1660/10 C 6 27.2 532
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-2 Kenth Åkerlund 2140/2 C 4 28.3 252
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-6 Kenth Åkerlund 2140/3 C 0 29.2 167
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 Kenth Åkerlund 1660/12 B 3 31.6 531
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-3 Kenth Åkerlund 2180/9 D 0 28.3 359
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-8 Kenth Åkerlund 1660/15 D 5 27.8 2387
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-5 Kenth Åkerlund 2140/3 C 6 29.9 206
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-7 Kenth Åkerlund 2140/9 D 0 27.8 507ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se