Åse travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Åse travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Åse har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Åse har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Åse


Under söndagen kördes det uttagningslopp till Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet på Dannero, I derbyt nyligen gjorde Öystein Tjom..


Under söndagen kördes det uttagningslopp till Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet på Dannero,
I derbyt nyligen gjorde Öystein Tjomsland succé när han tog hem de fem översta pallplatserna i den öppna finalen och stofinalen.
Under kriteriedagen om två veckor kan det bli mycket Tjomsland igen. Norrmannen kvalade in sju hästar till finaler, varav tre i kallblodskriteriet.
Jan-Olov Persson fick med två hästar – båda i den öppna finalen.
Unge Gävletränaren Oskar Kylin-Blom hade en häst till start. Bäcklös Faron visade fin uppfattning och var rejäl som kunde vinna smått överlägset trots ett ryckigt lopp.
Kvaltiden, 1.27,5 var den näst snabbaste, endast tiondelen långsammare än Jan-Olov Perssons vinnare Oppgårdsdrängen.
- Jag är nöjd med hur han uppträdde men det är klart att jag hoppas att han kommer att gå framåt till finalen med tanke på att han inte har startat sedan i maj. Vi blev av med ledningen men återtog den och han kändes suveränt bra, säger Oskar Kylin-Blom när vi ringer honom efter tävlingarna.
Det var fjärde raka segern för Bäcklös Faron som haft problem med sina blodvärden i sommar och inte kunnat tränas kontinuerligt.
2019 var det Oskars pappa Nicklas Blom som triumferade i kriteriet med Bäcklös Uriel. Brodern Wiktor Kylin-Blom körde till seger.
I år har Oskar Kylin-Blom chansen med en bror till fjolårets vinnare, en häst som pappan fött upp.
- Det är bara häftigt! Hästarna han möter är fruktansvärt bra men nu är vi i final i alla fall med en häst som är obesegrad, en jag valt ut och tränat upp själv och skött allting med från start, säger Oskar.

Jämnaste finalerna på länge?
Oppgårdsdrängen, tränad av Jan-Olov Persson, samt Öystein Tjomslands Brenne Bas vann de andra uttagningsloppen i det kalla kriteriet.
I Kriteriestoet blev uttagningsvinnarna Hopp Karoline (tränad av Johan Ole Östre), Malifika (Öystein Tjomsland) och Pegasus Mia (Nicklas Westerholm).
Kanske blir Malifika favorit i finalen efter uppvisningen i sitt uttagningslopp? Efter en avvaktande inledning ställde Öystein Tjomsland på i spåren och övertog ledningen varvet från mål med Malifika, som sedan försvann ifrån sina konkurrenter och var en och en halv sekund före tvåa i mål. Detta i Malifikas första lopp i karriären.
Bergsåkerstränaren Nicklas Westerholms Pegasus Mia vann från ledningen utan att pressas sedan storfavoriten B.W.Anita galopperat.
Thomas Almqvist, sportchef på Dannero:
- Det är imponerande av Tjomsland som fick med hela sju hästar. Men utöver Tjomsland och Jan-Olov Perssons garden är ju Oskar Kylin Blom med Bäcklös Faron och Nicklas Westerholm med Pegasus Mia med och fightas och är i högsta grad aktuella, säger Thomas Almqvist.
Vad heter dina finalvinnare?
- Jag måste nämna alla försöksvinnare och ett par av hästarna som var tvåa i mål. Det ser mycket jämnt ut i år. Det lär i vart fall inte vara någon överlägsen finalvinnare i något av loppen, tippar Almqvist.
Söndag 9 augusti avgörs finalerna på Dannero, en finaldag med V75-spel på programmet.

Startlista
Svenskt Kallblodskriterium
2140 meter, autostart

häst - tränare
1. Oppgårdsdrängen - Jan-Olov Persson
2. Brenne Bas - Öystein Tjomsland
3. Bäcklös Faron - Oskar Kylin Blom
4. Balder Odin - Johan Kringeland Eriksen
5. Guli Em – Jan-Olov Persson
6. Mjölner Rönner - Jan Roar Mjölneröd
7. Nelson Anton – Ola Åsebö
8. Nelson August – Ola Åsebö
9. Mjölner Röder – Jan Roar Mjölneröd
10. Langlands Hövding - Vegard Lundström Wolden
11. Frivoll Galilei - Öystein Tjomsland
12. Tangen Svenn - Öystein Tjomsland
Förstapris: 600 000 kronor

Startlista
Kriteriestoet
2140 meter, autostart
häst - tränare
1. Föynland Anna - Öystein Tjomsland
2. Pegasus Mia - Nicklas Westerholm
3. Malifika - Öystein Tjomsland
4. Hopp Karoline - Johan Ole Östre
5. Lykkje Tuva – Johan Ole Östre
6. Pave Sola - John Mogset
7. Lundåsens Lycka – Martin Lundahl
8. Minea – Anders Hafstad
9. Fjord Stina - Frode Larsen
10. B.W.Anita  - Jan Roar Mjölneröd
11. Myllkärrs Doris - Lise-Lotte Nyström
12. Klack Sigrid – Joakim Reiser
Förstapris: 350 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné och nu har turen kommit till Skrubbs travbana strax utanför Visby. Det är Gotlandslöpningen som ä..


V86 fortsätter sin sommarturné och nu har turen kommit till Skrubbs travbana strax utanför Visby. Det är Gotlandslöpningen som är kvällens sportsliga clou med 175 000 kronor till vinnaren. Henrik Hoffman har ingen häst med i det loppet men hemmatränaren har laddat lite extra till den här tävlingsdagen och selar ut fyra hästar inom V86. Han tvekar inte om vem som är bästa chansen när vi gör intervjuen tisdag eftermiddag. Det är Mistelns Napoleon som är tredjehandsfavorit i den femte avdelningen och som körs av Magnus A Djuse. Hästen är en riktig frontrunner som har tagit fem av sina sex segrar från ledningen.
– Det stämmer att han är som mest effektiv i ledningen. Och den gången när han gick i spets och inte vann så var han sjuk, berättar Henrik Hoffman.

”Vann överlägset med gott om krafter kvar”
Mistelns Napoleon imponerade vid segern senast på tiden 1.12,2 över kort distans. Ifrån ledningen stack han ifrån till en överlägsen seger. Det var hästens andra start för året och fyraåringen hade haft ett tävlingsuppehåll inför det loppet.
– Han hade ganska gott om krafter kvar och var långt ifrån tom i mål, säger Henrik.
Hur har hästen känts i träningen efteråt?
– Nu när han har fått ett lopp i kroppen så känns han vassare i träningen än han gjorde inför senaste starten. Allt verkar bra och jag är väldigt nöjd med honom.

”Byter till ett norskt huvudlag nu”

Hur ser du på uppgiften i V86-6 och är det aktuellt med några ändringar?
– Taktiken är ganska given och det är ledningen som gäller. Det var sprinterdistans senast och han blev ganska vass i ledningen och låg på rätt så hårt. Nu är det medeldistans och därför kommer vi att ändra till ett norskt huvudlag istället för det halvstängda som han hade senast.
– Jag hoppas att han håller sig lite lugnare då under vägen. Det ska inte ha så stor betydelse för startsnabbheten för han har tävlat med öppet huvudlag tidigare och öppnat bra då också.
– Han vann lopp under vår V86-dag för två år sedan och då slog han ganska bra hästar. Jag tycker att han ska vara ett hett bud igen och jag tror på bra chans. Jag hoppas att det ska gå vägen och han är gynnad av att det är hemmaplan. Barfota runt om och inga ändringar i övrigt, säger Henrik Hoffman.

”Nu ska vi ta av alla skor – vassare då”
Visby-tränaren hade ett bra fjolår och körde in över en miljon kronor enbart på Gotland. Det här året har också börjat bra med närmare en halv miljon kronor inkört. Henrik tycker att det är Mistels Napoleon som är den klart hetaste chansen på V86, men har ytterligare tre hästar med inom miljonspelet.
– Emelie Sisu (V86-2) gjorde debut för mig senast och gjorde ett ganska bra lopp då som trea från dödens. Hon kämpade på storstilat och jag är jättenöjd med hästen. Hon hade inte varit hos mig så länge inför den starten men nu har hon acklimatiserat sig. Den här gången ska vi ta av alla skor och jag inbillar mig att hon kommer att bli ännu vassare då. Hon är kanske inte segeraktuell från det här läget men kommer säkert att göra en bra insats och sluta långt framme.
– Someone Like You (V86-4) gör jämna och bra insatser och brukar gå bra till slut. Men läget och motståndet gör att vi måste dra ner förväntningarna. Med supermaxklaff kan det bli en plats men han känns inte segeraktuell.
– Princess Cristal (V86-5) har ett bra spår och kanske kan komma ner till plankan och lifta med. Det känns som en för tuff uppgift för henne och vi får hoppas på att hon kan ta en slant i första hand.
Till sist; hur lyder väderprognosen över Visby under onsdagskvällen?
– I dag (tisdag) är det jättevarmt men de har hotat med lite regn under onsdagen. Det är inget jag går och oroar mig för när det gäller Napoleons del, men det är ju tråkigt när vi arrangera så fina tävlingar. Vi får hoppas att regnet blåser bort.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skellefteåtravet körde ett något modifierat midnattstrav utan publik på midsommardagen med tidigare starttid under en kväll som norm..


Skellefteåtravet körde ett något modifierat midnattstrav utan publik på midsommardagen med tidigare starttid under en kväll som normala år är en riktig publikdragare.
Strax före klockan 21.00 gick klassikern Midsommarkransen i mål. Per Linderoth hade fått låna femårige finskfödde valacken Kaptah av Petri Salmela.
Östersundstränarens 998:e seger i karriären.
- Vi tog ledningen efter 500 meter kanske och det blev väldigt enkelt. Jag sa till Salmela efteråt att det kanske är två hästar per år av de man lånar som är så där mysiga och extra fina att köra. Kaptah lyssnade på allt jag sa till honom och var som en finare bil. En mycket samarbetsvillig häst med styrning, gas och broms, säger Linderoth då vi når honom tidigt på söndagsmorgonen.
Midsommarkransen avgörs över tre kilometer. Kaptahs segertid skrevs till 1.15,1 över 3160 meter.
Per Linderoth (född 1980) väntar på sin 1000:e seger i karriären. Tävlingskvällen i Skellefteå gav även en seger med Reijo Liljendahls Gerry.
Elsa Mearas från det egna stallet blev karriärseger 996 i veckan.
- Jag tror att jag vunnit ungefär hälften av segrarna med hästar jag tränat själv. Det är något jag är stolt över. 1000 segrar förresten. Slår man i systemen så är jag redan cirka sex segrar över. Men det är b-lopp jag vunnit och de räknas inte in i den här statistiken, säger Per Linderoth.
25 hästar står på jämtens träningslista. Största segern så här långt är den i Stochampionatet 2013 tillsammans med Blended Scotch från det egna stallet. 
Kommer jubileumssegern under Solängets lunchtrav på måndagen där du har fyra uppsittningar?
- Nej, jag tror att det bli tuffare att få någon seger där. Däremot har jag två fina chanser under dubbeltravet på Bergsåker i helgen om nu allt stämmer med spårlottning och annat. Jag kör två kallblod som jag vunnit några lopp med på slutet och som är riktigt bra. Lars Wikströms Mjölner Apollo som jag tagit tre segrar med i år ska ut på fredag och Anders Wallins Ulvsåsen som jag vunnit fem av sex lopp med ska ut på lördagen i Sundsvall, säger Per Linderoth.

Söderholm mot 2000
Andra kuskar som går i väntans tider (per den 200620) är Krister Söderholm på Umåker som har fem segrar kvar till 2000, Örebrotränaren Lars Erixon som har åtta segrar upp till 1000-strecket och Solvallatränaren Claes Sjöström med 32 segrar kvar till jämna 1000.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Anders Wallin-tränade fyraåringen Ulvsåsen var snabbast ut från 20 meters tillägg och uppe som fjärde häst redan i fö..


Anders Wallin-tränade fyraåringen Ulvsåsen var snabbast ut från 20 meters tillägg och uppe som fjärde häst redan i första sväng. Andra par utvändigt blev positionen utvändigt om ledaren efter ett varv och ut på den sista bortre långsidan pressade sig Ulvsåsen till ledningen. Då tryckte Robert Bergh gasen i botten bakom Lome Storm som snabbt kom upp utvändigt. Sida vid sida lämnade tätduon övriga ekipage och i slutkurvan var utgången oviss. Men in på upploppet sträckte Ulvsåsen på sig och höll undan till säker seger. Klockan stannade på 1.26,2 över 2 160 meter och loppets förstapris uppgick till 30 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Dannerotravet i Kramfors körde V75-tävlingar utan publik på påskaftonen på grund av coronakrisen. 826 739 system lämnades in p&..


Dannerotravet i Kramfors körde V75-tävlingar utan publik på påskaftonen på grund av coronakrisen.
826 739 system lämnades in på V75 och endast drygt 30 000 av dem hade markerat häst nummer 4 i den första avdelningen.
Det var ett lopp över tre varv som inledde omgången på Dannero. Åttaåriga stoet Kiara Sånna  förvånade med att ha de bästa krafterna till slut och spurta till seger längst ut i banan i femtonhästarsfältet för Rikard N Skoglund efter en vilsam resa i femteparet invändigt.
En 69-oddsare på vinnarspelet, endast spelad på en procent (!) på V75.
Amatören Ola Eriksson tränar stoet som kom till familjen i byn Frostkåge i Skellefteå från Småland i början av året.
Noll segrar på 13 starter förra året. I femte starten för Johansson blev det en seger som inbringade 75 000 kronor.
- Om det är vår största seger? Ja, huvva! Överlägset. Vi har hållit på med trav länge. Första starthästen hade vi 1996 och det här var första gången vi överhuvudtaget startade på V75. De är visserligen bara på en liten V75-omgång – men vi är lika glada för det, säger amatören Ola Eriksson.
Hustrun Anna och 16-åriga dottern Vilma är engagerade i fyra hästar.
- Vilma är den som pysslar på mest. Vi köpte Kiara av Vaggerydstränaren Jan Hellstedt och hans sambo Jenny. De hade för många hästar och den här var till salu och de var verkligen mycket måna om att hon skulle få det bra. Kiara Sånna kom i ett toppenskick, säger Ola Eriksson.

Jörgen S(kräll)
Skräll nummer två levererades av Eskilstunatränaren Jörgen S Eriksson i loppet för den lägsta klassen med fyraårige Galba Ringeat, spelad till fyra procent på V75.
Två överraskningar som låg bakom att värdet för sju rätt på V75 blev så högt som 453 505 kronor.
Ett fyraårigt kallblod med tre starter i ryggen spelades till brakfavorit på V75.
Spelarkollektivet hade rätt.
Anders Wallins käcke hingst Ulvsåsen är fortfarande obesegrad efter lördagen - en ”79-procentare” (!) på spelet.
Per Linderoth satt i ledningen direkt från innerspåret och satte upp ett högt tempo med Ulvsåsen. Efter 1.28,5 första 1000 hade konkurrenterna svårt att hänga på när det gick ytterligare lite snabbare på den sista bortre långsidan.
Segertiden storfina 1.26,6 över 1640 meter, volt.
Ulvsåsen dubblade sin prissumma och ståtar nu med 155 000 kronor på kontot. Alldeles för lite pengar i förhållande till hästens kapacitet.
- Han ser ju lite knagglig ut i början men blir bättre ju fortare det går. Han är fin. Jag klockade honom till 1.24,5 sista varvet och det är ju fantastiskt bra för den där klassen, sa Bergsåkerstränaren Anders Wallin.

Vårbusan vann duellen
G.G.Ojjdo och Vårbusan var förhandsfavoriter i det första av tre kallblodslopp på kupongen. Det var också mellan dessa två som striden skulle komma att stå.
Mats E Djuse satte upp ett hyfsat tempo framme i ledningen med Vårbusan. Spelfavoriten G.G.Ojjdo stod med 20 meters tillägg och avancerades fram snett utvändigt efter ett varv och var bara halva längden efter i mål,
Mats E Djuse, årets komet i Sverige i fjol, såg dock tidigt segersäker ut bakom Vårbusan som tog karriärens femte seger i 20:e starten. Sundsvallsamatören Stefan Kurlberg tränar. Järvsö Aron blev svaret i V75-6 som på förhand beskrevs som ett mycket svårtippat kallblodslopp. Wiktor Kylin-Blom körde offensivt framme i ledningen med sexåringen och drog sönder fältet via 1.26,0 sista rundan.
Järvsö Aron var spelad på fem procent på V75. Wiktor Kylin-Blom som jobbar i Jan-Olov Perssons stall svarade för en snygg styrning.
Nicklas Westerholms Let´s Go Ernie fick grovjobba först i tredjespår sista rundan men hade ändå modet att sätta huvudet först i en tät slutstrid i V75-3
Ulf Ohlsson satt fast i ledarens rygg med favoritspelade Zinco Jet i V75-avslutningen men hittade luckan en bit in på upploppet och accelerationen var det inget fel på!
Petri Salmelas häst kommer att få ett bra år i silverdivisionen - och senare kanske även i guld.
Sju rätt på V75 delade ut 453 505 kronor, sex rätt 1 814 kronor och fem rätt 97 kronor.
På söndagen avslutas ATG:s ”Spring Race” med V75 på Rommetravet.
Då ska multijackpoten slutligen växlas ut och enligt beräkningarna handlar det om 80 miljoner kronor i sjurättspotten.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Börje Andersson gör intervjuer och bjuder på tips varje tävlingsdag på Bergsåker och är en mångårig profil i t..


Börje Andersson gör intervjuer och bjuder på tips varje tävlingsdag på Bergsåker och är en mångårig profil i trav-Sverige. På tisdagen fyller Mr Bergsåker 70 år.
- Nästa år firar jag 40-årsjubileum i travets tjänst. Travet betyder mycket, inte minst sedan jag blev änkeman för fem år sedan. Jag har barn, barnbarn och så har jag travet som håller en igång.
Har du en bra födelsedag?
- Mycket, jag har bland annat blivit överraskad med en flaska av tränarföreningen här på Bergsåker. Och sedan ringde Jan-Olov Persson och han med flera låg bakom så det blev en överraskningsfika på stallbacken där de hängt upp löpsedlar och så blev det kaffe och tårta. Vi var ute och satt utspritt som man ska i dess tider.
- Sedan har jag gått min Bermudatriangel med hunden. Hemifrån förbi kyrkogården och sedan travet och fotbollsplan. Det är en fin runda som jag ofta går. Det har även ringt en del och så har jag fått mycket sms och hälsningar på sociala medier. Även någon tidning har ringt. Det har varit en bra dag. Jag vill tacka allihop.
Du fyller år samma vecka som det är Spring Race på V75 med V75 fyra dagar i rad.
- Travet håller en ung. Jag tröttnar aldrig. Kul få se mycket bra trav och så vill man vara med och delta, även om spelet inte är det viktigaste.

Drömmer om en konstgräsplan
Börje är förstås påläst och bjuder på sin bästa spik till vardera omgång på V75.
V75 Gävle torsdag?
- 1 Pyrmo (V75-4) har sett lysande ut i jobben vet jag. Han har gått intervaller med Upstream som årsdebuterar i kväll på Bergsåker. Tror Pyrmo kan leda runt om.
V75 Färjestad fredag?
- 5 Vikens High Yield (V75-3) tycker jag var makalöst bra vid segrarna på Åby och. Han möter bra hästar men han står 20 och 40 meter före de bästa i loppet. Jag tror Robban (Bergh). Jag är imponerad av hästen
V75 Dannero lördag?
- 1 Ulfsåsen (V75-1) är obesegrad och jag tror han leder från start till mål. Fartmässigt är han bäst även om han är orutinerad.
V75 Romme söndag med en multijackpot på 70 miljoner kronor i potten för sju rätt?
- 14 Steinfaks (V75-3) står visserligen med 40 meters tillägg, men loppet han gjorde på Gävle var fantastiskt. Stian Eilefsen har en filial i Koppom i Arvikatrakten och det är en jätteduktig kille som jag hoppas får vinna en final.
Vad skulle du göra om du vann 70 miljoner kronor?
- Ja, jag skulle naturligtvis sörja för barn och barnbarn, men sedan skulle jag se till så att Selångers fotbollsklubb skulle få en konstgräsplan. Det skulle jag skänka dem och den hade gärna fått heta Börjevallen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-4 2140/8 8 31.5g 680
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-6 2160/9 0 32.2g 415
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Ulf Pettersson 2200/11 C 6 29.6 444
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-2 Rauno Pöllänen 1640/5 D 0 26.7 255
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-3 Ulf Pettersson 2160/9 B 3 29.3 138
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-8 Ulf Pettersson 2680/10 B 0 28.8 258
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-4 Rauno Pöllänen 1640/10 B 2 26.3 108
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-2 Micael Melander 2140/2 B 0 28.5g 79
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-5 Rauno Pöllänen 2140/6 D 2 26.7 553
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-4 Martin P Djuse 2160/15 B 0 29.4 201
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-5 Henrik Svensson 1660/7 B 5 28.4g 161
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-13 Henrik Svensson 1640/8 C 3 27.7 222
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-7 Tomas Pettersson 2140/1 D 4 28.9 81
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-7 Henrik Svensson 2040/3 C 3 28.6g 100
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-10 Henrik Svensson 2640/3 C 4 30.1 421
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Robert Dunder 2140/11 C 3 29.3 364
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-6 Tomas Pettersson 2160/12 D 0 28.7 520
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-8 Henrik Svensson 1660/11 C 8 28.7 514
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Robert Dunder 2140/2 D 7 30.5 375
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-5 Ingvar Nyberg 1660/4 C 0 g 235
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-1 Ingvar Nyberg 2640/2 D 0 33.5g 580
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-10 Ingvar Nyberg 1680/6 C 3 29.0 191
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-7 1640/1 D 0 29.0 505
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-7 Hans Bergh 2180/14 B 0 32.6 125
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-9 Kenth Åkerlund 2140/3 D str
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-10 Kenth Åkerlund 1640/4 C 5 28.1g 98
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Kenth Åkerlund 2140/3 C 1 29.0 163
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-9 Kenth Åkerlund 2160/7 C 2 28.3 236
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-2 Hans Bergh 1680/7 C 3 27.1 115
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-10 Tomas Pettersson 2680/12 C 0 31.9g 604
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-1 Peter Wikström 2140/4 C 7 28.2 206
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 Anna-Lena Forsberg 2180/9 C 5 28.8g 87
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Henrik Svensson 2040/7 C 0
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Anna-Lena Forsberg 2140/3 D 0 29.9g 675
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Anna-Lena Forsberg 2160/6 C 6 29.6 323
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-8 Hans Bergh 2140/6 B 0 g 172
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-7 Stefan Edin 2140/3 C 0 28.9 225
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-7 Henrik Svensson 2140/1 D 7 27.8 1586
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Rauno Pöllänen 2160/4 B 0 30.0 53
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Magnus Kårvall 1640/3 C 8 28.8 264
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-3 Mats E Djuse 1660/9 C 6 27.7 184
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-5 Kenth Åkerlund 2140/12 C 0 27.6 1263
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-8 Mats E Djuse 1640/1 D 4 26.3 106
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-6 Linn Stolt 1640/7 D 7 27.5 381
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-4 Mats E Djuse 1640/12 D 5 25.5 1218
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Kenth Åkerlund 2160/14 C 0 29.3 412
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-5 Kenth Åkerlund 1660/13 C 4 27.3g 480
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-3 Kenth Åkerlund 2140/11 D 6 28.0 687
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Kenth Åkerlund 1660/10 C 6 27.2 532
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-2 Kenth Åkerlund 2140/2 C 4 28.3 252
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-6 Kenth Åkerlund 2140/3 C 0 29.2 167
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 Kenth Åkerlund 1660/12 B 3 31.6 531
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-3 Kenth Åkerlund 2180/9 D 0 28.3 359
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-8 Kenth Åkerlund 1660/15 D 5 27.8 2387
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-5 Kenth Åkerlund 2140/3 C 6 29.9 206
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-7 Kenth Åkerlund 2140/9 D 0 27.8 507ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se