Arnie Express travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Arnie Express travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Arnie Express har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Arnie Express har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Arnie Express


Färjestadstravet bjöd på topptävlingar med V75 under långfredagen med femåringsloppet Prins Carl Philips Jubileumspokal som huv..


Färjestadstravet bjöd på topptävlingar med V75 under långfredagen med femåringsloppet Prins Carl Philips Jubileumspokal som huvudnummer.
Missle Hill var en smula hetsig bakom bilen och tog enkelt hand om ledningen från tredjespåret. Örjan Kihlström fick sedan styra loppet som han ville och 1.10,4 första halvvarvet blev till 1.1,3 första rundan.
På den sista bortre långsidan släpptes Missle Hill upp några snäpp i tömmarna  och lämnade bakomvarande med ett par tre längder och det såg inte alls ”slutsålt” i mål.
Segertiden skrevs till 1.10,4 över 1640 meter, auto.
Daniel Redéns seger på långfredagen var hans tredje som tränare i det stora femåringsloppet. 2016 vann han med Propulsion och 2019 med Perfect Spirit.
Missle Hill hade lite problem med fräschören tidigare enligt tränaren men har kommit ur vintern lite åt det pånyttfödda hållet.
- Vilken årsdebut! Man kan inte annat än bli imponerad av den här hästen. Han är inte större än en My Little Pony men har hjärta och lungor som en elithäst, sade en mycket nöjd Daniel Redén.
Solvallatränaren var på väg att säga något, men avbröt sig.
- Han kan kuta fort alltså och med det här loppet i kroppen tror jag att...jamen, det är en ruggig sprinter.
I studion i ATG Live menade experten Stefan Hultman att Missle Hill definitivt är en häst för Elitloppet sista söndagen i maj.
Daniel Redén ville inte prata om Elitloppet.
- Ah, det tittar vi inte så mycket på nu. Vi tar ett lopp i taget och han är bara fem år. Men det är skitkul att han var så här fin!
Zarenne Fas och Forfantone Am levererade tunga spurter till andra- respektive tredjeplatsen i Prins Carl Philips Jubileumspokal.
Daniel Redén och Örjan Kihlström vann även med Vivacious Allie (38 procent) som spårade Folke Hjalmarssons Minneslopp runt om.

Kungapokalen nästa för jätteskrällen
Långfredagens traditionella tävlingar i Karlstad avgjordes i vackert väder helt utan publik på platserna på grund av coronaviruset.
Många tränare laddar mot Färjestads våromgång och som vanligt fick publiken framför tv-apparater och datorer se många toppar göra sina årsdebuter.
Unghästarna stod i centrum med fyra lopp ingående i tävlingsserien Breeders’ Crown för tre- och fyraåriga hästar.
I Breeders-loppet för de fyraåriga hingstarna och valackerna briserade en riktig påskbomb.
Åbytränaren Stefan Granlunds Tabasco C.D. avslutade fjolåret med en V75-seger och inledde det nya med en annan.
En jätteskräll endast spelad på 0,55 procent på V75.
Tränarsonen Joakim Granlund satt absolut sist i elvahästarsfältet och gav sig av som tredjehäst i tredjespår varvet från mål med Tabasco C.D.
Sista 700 blev det positionsproblem där bland annat Björn Goops betrodde Fort Knox tappade travet. Tabasco C.D. veks då ut i fjärdespår och avslutade som en furie över upploppet.
Segern kom på målfoto mot ledande Arnie Express. Storfavoriten Digital Summit galopperade efter start.
Stefan Granlund har hela tiden sagt att man siktar mot Kungapokalen med Tabasco C.D. Åbytränaren lär inte ha ändrat sig efter fredagens fantomlopp.
Segertiden skrevs till 1.12,9 över 2140 meter, auto.

Ganga Bae mot sig själv
Stefan Melanders Ganga Bae var dagens största favorit på V75-spelet och vann också Breeders’ Crown-loppet för de fyraåriga stona mycket enkelt.
Jorma Kontio fick överta ledningen efter 500 körda och dämpade därefter tempot.
Ganga Bae – 64-procentare på V75 – lufsade enkelt undan med alla extraväxlar odragna och kanske behöver visa lite ytterligare framöver för att helt befästa sin position som kullens främsta sto.
Rommetravets Joakim Elfving tränar ett av de största utropstecknen i Breeders Crown-loppen. I de treåriga stonas uppgörelse visade Clockwork att den positiva insatsen senast i Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla inte var någon tillfällig nyck.
På lördagen rundade Clockwork hela fältet från ett tolftespår och trots dryga spår under slutrundan hade hon mod att mata ner ledande favoriten Florist i den sista kurvan och kliva ifrån.
Christoffer Erikssons Forever Melon är obesegrad från ledningen efter fyra försök.
I Breeders’ Crown för treåriga hingstar och valacker fick valacken spåra i makligt tempo. Efter 1.16,0 första rundan fick Forever Melon dra sista 1000 strax över 1.12,0 och besegrade utvändige favoriten Hector Sisu på målfoto.

80 miljoners jackpot på söndag
I V75-3 rätades frågetecknen ut angående Robert Berghs Vikens High Yield stayeregenskaper. Sexåringen fick visserligen bestämma en del efter tidig ledning men såg närmast oberörd ut när han stegade undan.
Per Nilsson pressade på genom den sista kurvan och försökte utmana favoriten med hemmahästen Enzo Am som höll klart bra mot övermakten.
Sju rätt på V75 delade ut 59 473 kronor och sex rätt 133 kronor. Det blev jackpot för fem rätt och därmed rullar miljoner vidare till går den stora finalen i Spring Race på söndag på Rommetravet. En multijackpot har utlovats sedan länge och nu ligger 80 miljoner kronor och väntar på en ensam vinnare med sju rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla körde onsdagens V86-omgång tillsammans med Bergsåker.Skrällarna kom slag i slag för spelarna och överraskningsvinnarna ..


Solvalla körde onsdagens V86-omgång tillsammans med Bergsåker.
Skrällarna kom slag i slag för spelarna och överraskningsvinnarna var jämnt fördelade mellan norr och söder.
Omgången inleddes med en riktig smällkaramell i Sundsvall.
Robert Dunder lät Even's Cool Boy årsdebutera i ett riktigt hårt gäng. Det var första starten sedan i september för femåringen från Umåker och meningen var att hästen skulle se och lära.
Det blev så mycket bättre.
Hårt betrodde Bucks To Burn fick ta emot press i omgångar framme i ledningen och höll mycket bra till tredjeplatsen, tvåa Michelangelo Ås.
Tempot var högt uppskruvat med 1.08,6 första halvvarvet och i trakterna av 1.12 första varvet.
Robert Dunder valde de rätta vägarna i den sista kurvan och lät Even's Cool Boy gå invändigt och luckan uppenbarade sig 175 meter före mål. En jätteskräll endast spelad på en procent på V86 i hästens första försök mot den äldre eliten.
- Han var inte trött i mål heller så jag har gjort mitt jobb i vinter. Jag tror alltid på chans med den här men nu verkade det lite orimligt ändå att han skulle kunna vinna mot det här motståndet. Som jag tycker så handlade det ju om hästar snäppet under Sverige-eliten! Men vi fick ett bra lopp och jag chansade rätt där  sista 400. Det känns skönt när det går vägen, säger Robert Dunder som laddar mot femåringsloppet Berth Johansson Memorial under Umåkers V75-dag i april med Even's Cool Boy.

Valuta klev fram
Svante Båth-tränade Valuta E.W. tampades mot en del kulltoppar bland de treåriga stona under fjolårssäsongen och räckte inte riktigt då.
I årets andra start visade Valuta E.W. att hon blommat ut. Hon visade fin startsnabbhet för Ulf Ohlsson och spårade hela vägen trots att hon aldrig riktig fick vara ifred i ledningen. Segertiden fina 1.14,2 över 2140 meter med bilstart.
Övriga vinnare inom V86 på Bergsåker var Hannu-Pekka Korpi-tränade Quickatore (Mika Forss) och Pekka Korpi-tränade Arnie Express, en favorit som höll tillsammans med Ulf Ohlsson.

Messiah med nyfunnen moral
På Solvalla blev hemmatränaren Daniel Redén en av skrällkuskarna.
Redén kör inte många lopp per år men Messiah är en häst i stallet han inte tycker att han lyckats med och satte därför upp sig själv som kusk i V86-6, ett lopp över tre mastiga varv.
När Conrad Lugauers favorit Admirer inte satte en fot i starten låg vägen öppen för Daniel Redén som körde till ledningen med Messiah och sedan drog hårt runt om.
En väldigt övertygande seger och en jätteskräll på V86, endast spelad på tre procent.
- Moralen har varit lite tveksam på Messiah men jag hoppas att han ska sköta sig ikväll, sade Daniel Redén som alltså provade en ny offensiv taktik och fick hästen på andra tankar.
I det avslutande sprinterloppet ledde skrällen Mr Creation från start till mål och utklassade sina motståndare. Färjestadstränaren Per C Johansson tränar och Oskar J Andersson satt bakom den åttaårige valacken den här kvällen då hästen kapade sitt rekord med några tiondelar till 1.10,7.
I lärlingarnas uppgörelse Guldklockan segrade 20-årige Jonathan Bardun med hästen Jetstream Rapida. Jonathan, son till Mantorptränaren Claes Svensson, gick ner i rygg på stallkamraten Eye In The Sky från start och hittade ut i tid.
Marcus Lillius tvåa med Claes Svenssons andra häst i loppet, favoritspelade Eye In The Sky som fick se sig passerad i god tid före mål.
Loppet i lärlingarnas serie Guldklockan var Jonathan Barduns sjätte seger i karriären med stor häst. En överraskning spelad på sex procent
Reijo Liljendahls Stonecapes Superb vann för Erik Adielsson.
Ingen spelare mäktade alltså med alla vinnarna och det blev jackpot på åtta rätt. Potten rullar vidare till nästa onsdag då en ensam vinnare kan kamma hem 19 miljoner kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delades mellan Jägersro och Solvalla. Conrad Lugauer hade inte kört travlopp sedan den 4 januari efter att ha blivit illa s..


Onsdagens V86-omgång delades mellan Jägersro och Solvalla. Conrad Lugauer hade inte kört travlopp sedan den 4 januari efter att ha blivit illa sparkad av en häst och bröt armbågen. Efter operation och rehabilitering var ”Connie” nu tillbaka och körde två lopp på V86. Han vann med båda hästarna och blev hundraprocentig. Lugauer slog till direkt i V86-inledningen. Bakom Virgin Maiden körde han offensivt från spår åtta bakom bilen och brakade till ledningen kort efter start. Virgin Maiden drog sedan i ett hårt tempo och höll undan till en imponerande seger. Segertiden blev fina 1.11,9 över 1640 meter med bilstart. Favoriten Velegance höll starkt till andraplatsen efter ett lopp mestadels utvändigt om ledaren.
– Min häst var otroligt bra. Jag körde rätt så intensivt till ledningen och hon gick undan på ett underbart sätt. Jag är väldigt glad, sa Conrad Lugauer som tidigare hade planer på avelsboxen för sin häst.
– Ärligt talat så pratade jag med ägarna om aveln och nu vann hon först på Solvalla och sedan i dag på 1.11,9. Hon spetsade från spår åtta och kom hem på pigga ben, så då får man fortsätta ett tag till.

”Känslan var att jag äger loppet”
Några lopp senare var det dags igen för Conrad Lugauer. Nero Maximus hade en ruggig uppvisning när han tog hem den femte avdelningen och krossade sina konkurrenter från dödens och var helt överlägsen. Lugauer provade för ledningen ut på den första långsidan men Lutfi Kolgjini bakom Umaticaya var bestämd och ville resolut köra i täten. Lugauer backade ner i rygg på ledaren med Nero Maximus men gled sedan fram på utsidan och fick göra grovjobbet utvändigt om ledaren. Den österrikiske derbyvinnaren var bara helt överlägsen i loppet och svarade för en oerhört läcker prestation.
– Han är ett superexemplar. Nero är så pass flexibel att man kan köra på olika sätt. I utgången av första sväng tänkte jag prova för ledningen men Ludde var sugen på att köra i ledningen. Sedan vet jag att jag också kan ta en lugn dödens och han håller sig så pass lugn och är så klok. Hela loppet var känslan att jag äger loppet. Hästen har utvecklats och i dag vann han på ett jättebra sätt på 1.13,1. Det är oerhört starka papper och jag är imponerad, sa Conrad Lugauer.

Ålands-hästen starkast och bäst
Åland har en ny reklamhäst i vardande i Timorol. Den storvuxne fyraårige hingsten har mycket inombords och nu tog han en övertygande seger i den sjätte avdelningen. Som V86-omgångens mest streckade häst gjorde han ingen besviken. Trots ett lopp utvändigt om ledaren tryckte han till ut på den sista bortre långsidan och tog över täten. Trots att Timorol inte fick något gratis under vägen var han bara starkast och bäst. Han levererade en topprestation när han gick undan till en övertygande seger. Tränar gör Ulf Eriksson på Åland och i sulkyn satt Kaj Widell.
– Jag såg att Jockes häst var så het att det var ingen mening med att ge sig in i någon körning. Det blev dödens igen men i dag så kopplade han greppet och vann enkelt. Han är stor och slapp fortfarande men har blivit bättre och bättre för varje start, sa Kaj Widell.

Lindblom: "Har potential att bli hur bra som helst"
Karat Band gjorde en mycket bra årsdebut och Åke Lindblom hade preparerat sin fyraåring väldigt väl. Hästen öppnade snabbt bakom bilen och höll ledningen med knapp marginal i kamp med Arnie Express. Sedan fick Karat Band bestämma i ett måttligt tempo och när Lindblom drog upp farten på slutvarvet grillade han konkurrenterna rejält. Det gick fort till slut och Belker avslutade bra från andra par utvändigt och Mellby Hoffa höll starkt från dödens som trea. Men ingen kunde hota Karat Band som vann enkelt.
– Jag har aldrig kört med honom från start så jag visste inte hur snabb han var. Sedan fick jag pulla upp och sedan gick det otäckt fort sista varvet. Då är det svårt för de andra att ta något, sa Åke Lindblom som har planer för årgångsloppet i år och då Svenskt Travderby i synnerhet.
– Han har gjort allting jättebra och har potential till att bli hur bra som helst. Han har allting, är stor, har snygga ben och är lågpulsad.

Redén är tillbaka – Cogan vann enkelt
Daniel Redén har haft i princip hela stallet stängt i fyra månader och startat sparsamt på grund av sjukdomar. Men nu är hästarna på gång igen och när det gäller Cogan så hade Redén sannerligen inte slarvat med träningen. Visserligen fick hästen ett smörlopp i andra par utvändigt, men sättet som Cogan bara kopplade greppet på i odriven stil mot ledande Payet D.E. lovar mer.
– Hela stallet har fått vänta med att åka på trav igen och det här trodde jag inte. Han såg riktigt bra ut och jag kände redan i värmningen att det var tryck i honom. Under hela fjolåret var han inte bra i varken värmning eller lopp men nu har vi ändrat lite småsaker, sa Daniel Redén.
– Han var lite överladdad och låg på lite under vägen men stark och rejäl var han, berömde segerkusken Örjan Kihlström.

Favoriten Chablis D.K. rundade alla
Preben Sövik tog hem ungdomsloppet bakom sin arbetsgivare Ola Samuelsson-tränade Maxi. Hästen kom tidigt till ledningen och fick bestämma i ett moderat tempo. Hon var senast ute i ett tufft gäng som vanns av King of Everything, och nu var motståndet beskedligare. Maxi höll undan efter strid upploppet ner mot Diamond Mearas som körts fram utvändigt om ledaren efter ett varv.
Steen Juul brukar inte åka över sundet om han inte har täckning i lopp som V86. I den sjunde avdelningen hade han favoriten Chablis D.K. och favoriten rundade till en säker seger med tränare själv i sulkyn.
– Han är stark men lite seg och springer och showar sig i loppen, sa Steen Juul som har börjat året strålande med sina egentränade hästar som har visat riktigt bra form.
V86:an avslutades med hårt betrodda Uret som spurtade till en lätt seger för sin tränare Pasi Aikio.
Åtta rätt på V86 betalade 6 518 kronor och sju rätt gav 93 kronor. Det blev ingen utdelning på sex rätt och därmed jackpot till kommande onsdags V86-omgång.

Mikael Wikner, Kanal 75


Sex system fixade åtta rätt denna V86-omgång som avgjordes på Åby och Solvalla och belöningen blev 1 070 385 kronor. Sju r&aum..


Sex system fixade åtta rätt denna V86-omgång som avgjordes på Åby och Solvalla och belöningen blev 1 070 385 kronor. Sju rätt gav 3 102 kronor och sex rätt 169 kronor.
Kvällens två stora överraskningar kom båda på Solvalla.
Amazingsurpriseno galopperade i första kurvan i rygg på ledaren och tappade position. Hittade sedan ut från femte invändigt till femte utvändigt 500 meter från mål och sedan avgjorde det 36-oddsaren via en mäktig slutrökare från 400 kvar och segergreppet var kopplat redan 100 meter från mål. Rikard N Skoglund satt i segersulkyn och tränar gör Anna-Karin Rundqvist.
Nästa överraskning kom i V86-6 där 26-oddsaren She Is Cecilia avgjorde efter en sen lucka från femte invändigt och en sylvass spurt i händerna på Mattias Djuse. Toumas Pakkanen tränar.

Bekväm spetsseger
V86-omgången inleddes med en mycket bekväm spetsseger för formstallet Conrad Lugauer. Marc Elias var ensam på startvolten med Restless Heart och när det fyraåriga stoet höll sig i rätt gångart blev det en enkel väg till första årssegern.
I V86-2 serverade Erik Adielsson Give Me Ten ett mycket fint lopp och Klaus Kerns sjuåring avgjorde lekande lätt över upploppet. Från start hittade Erik Adielsson rygg på ledande favoriten My Dream Art och när han kastade in handduken redan 650 kvar mot Global Thunder gled Adielsson påpassligt ut i andraspår och sedan avgjorde Give Me Ten enkel utvändigt om ledaren.
- Jag visste han var bättre med jänkarvagn och dessutom passade banan min häst bättre i dag, kommenterade tränaren Klaus Kern.
I V86-3 imponerade Utah Broline som efter fem pallplatser på sju starter nu fick sin första fullträff. Peter Untersteiner attackerade från andra utvändigt 650 kvar och 100 meter från mål kopplade den fyraårige hingsten segergreppet och såg läcker ut över mål. Favoriten Maestro Crown, som inledde karriären med fem raka segrar, klarade inte startmomentet och galopperade precis som i senaste starten i december.

Avgjorde på styrka
Favoriten Stoletheshow imponerade stort i V86-5 där han avgjorde på styrka utvändigt om ledaren Poet Broline. I segersulkyn satt Christoffer Eriksson och tränar gör Marcus Lindgren.
- Underbart. Härligt. En fin häst. Skönt att han får visa att han kan vinna den tuffa vägen också, sa Marcus Lindgren.
Key West Snapper hade ett svårt utgångsläge och avgjorde den tunga vägen utvändigt om ledaren i V86-7 tillsammans med Carl Johan Jepson.
- Han kändes så bra i värmningen, han var mjuk som en katt i dag. Han brukar vara stel och kantig, det här var jäkligt kul, sa tränaren Lars Järpedal.
V86-omgången avslutades med en favoritseger genom Arnie Express som lyckades försvara innerspåret in i första svängen och sedan ledde han hela vägen tillsammans med Björn Goop. Tränar gör Pekka Korpi.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sex system fixade åtta rätt denna V86-omgång som avgjordes på Åby och Solvalla och belöningen blev 1 070 385 kronor. Sju r&aum..


Sex system fixade åtta rätt denna V86-omgång som avgjordes på Åby och Solvalla och belöningen blev 1 070 385 kronor. Sju rätt gav 3 102 kronor och sex rätt 169 kronor.
Kvällens två stora överraskningar kom båda på Solvalla.
Amazingsurpriseno galopperade i första kurvan i rygg på ledaren och tappade position. Hittade sedan ut från femte invändigt till femte utvändigt 500 meter från mål och sedan avgjorde det 36-oddsaren via en mäktig slutrökare från 400 kvar och segergreppet var kopplat redan 100 meter från mål. Rikard N Skoglund satt i segersulkyn och tränar gör Anna-Karin Rundqvist.
Nästa överraskning kom i V86-6 där 26-oddsaren She Is Cecilia avgjorde efter en sen lucka från femte invändigt och en sylvass spurt i händerna på Mattias Djuse. Toumas Pakkanen tränar.

Bekväm spetsseger
V86-omgången inleddes med en mycket bekväm spetsseger för formstallet Conrad Lugauer. Marc Elias var ensam på startvolten med Restless Heart och när det fyraåriga stoet höll sig i rätt gångart blev det en enkel väg till första årssegern.
I V86-2 serverade Erik Adielsson Give Me Ten ett mycket fint lopp och Klaus Kerns sjuåring avgjorde lekande lätt över upploppet. Från start hittade Erik Adielsson rygg på ledande favoriten My Dream Art och när han kastade in handduken redan 650 kvar mot Global Thunder gled Adielsson påpassligt ut i andraspår och sedan avgjorde Give Me Ten enkel utvändigt om ledaren.
- Jag visste han var bättre med jänkarvagn och dessutom passade banan min häst bättre i dag, kommenterade tränaren Klaus Kern.
I V86-3 imponerade Utah Broline som efter fem pallplatser på sju starter nu fick sin första fullträff. Peter Untersteiner attackerade från andra utvändigt 650 kvar och 100 meter från mål kopplade den fyraårige hingsten segergreppet och såg läcker ut över mål. Favoriten Maestro Crown, som inledde karriären med fem raka segrar, klarade inte startmomentet och galopperade precis som i senaste starten i december.

Avgjorde på styrka
Favoriten Stoletheshow imponerade stort i V86-5 där han avgjorde på styrka utvändigt om ledaren Poet Broline. I segersulkyn satt Christoffer Eriksson och tränar gör Marcus Lindgren.
- Underbart. Härligt. En fin häst. Skönt att han får visa att han kan vinna den tuffa vägen också, sa Marcus Lindgren.
Key West Snapper hade ett svårt utgångsläge och avgjorde den tunga vägen utvändigt om ledaren i V86-7 tillsammans med Carl Johan Jepson.
- Han kändes så bra i värmningen, han var mjuk som en katt i dag. Han brukar vara stel och kantig, det här var jäkligt kul, sa tränaren Lars Järpedal.
V86-omgången avslutades med en favoritseger genom Arnie Express som lyckades försvara innerspåret in i första svängen och sedan ledde han hela vägen tillsammans med Björn Goop. Tränar gör Pekka Korpi.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-9 Janne Korpi 2140/4 C 3 13.7 419
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-6 Janne Korpi 2140/8 C 6 16.7 119
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-10 Janne Korpi 2100/8 B 7 15.1 246
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-2 Pekka Korpi 2140/5 D 0 13.1 968
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-8 Björn Goop 2140/11 B 2 14.1 252
2019-10-07 2019-10-07 Romme-8 Janne Korpi 2140/7 B 1 16.0 23
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-6 Janne Korpi 2140/9 B 2 15.3 128
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-4 Janne Korpi 2140/10 C 0 14.9 398
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-5 Janne Korpi 2140/5 B 1 14.7 56
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-12 Björn Goop 2160/7 C 5 14.9 93
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-6 Janne Korpi 2140/7 B 7 14.5 299
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-5 Janne Korpi 2140/3 D 5 14.2 520
2019-04-07 2019-04-07 Romme-8 Jorma Kontio 2160/7 B str
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-2 Jorma Kontio 2100/5 B 1 17.0 19
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-12 Janne Korpi 2140/4 B 0 g 299
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-3 Janne Korpi 2140/4 C 3 17.1 52
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-2 Jorma Kontio 2140/4 B 6 26.4g 19
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-2 Mattias Djuse 2140/9 C 2 18.4 82
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-8 Janne Korpi 2640/4 B 3 15.5 54
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/8 C 0 12.5 527
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-7 Magnus A Djuse 2140/4 C str
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-10 Erik Adielsson 2140/1 C 2 12.9 201
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 1640/4 B 1 12.4 24
2020-03-13 2020-03-13 Solvalla-6 Jorma Kontio 2140/4 B 2 15.3 23
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-7 Pekka Korpi 2140/4 C 4 15.1 48
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-9 Erik Adielsson 1640/1 B 1 12.6 15
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-9 Björn Goop 1640/1 B 1 12.9 24
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-6 Janne Korpi 2140/7 B 3 13.6 95
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-8 Janne Korpi 2100/5 A 4 16.2 33ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se