Argbiggan travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Argbiggan travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Argbiggan har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Argbiggan har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Argbiggan


Deep Pockets har startat 21 gånger och tjänat drygt 1,1 miljoner kronor i regi Svante Båth. Hästen avslutade sin sejour hos Solvallatr&aum..


Deep Pockets har startat 21 gånger och tjänat drygt 1,1 miljoner kronor i regi Svante Båth. Hästen avslutade sin sejour hos Solvallatränaren med att vinna ett lopp i Gävle på 1.11,3 över distansen 1640 meter autostart för Erik Adielsson. Efter det lades Deep Pockets ut på auktion och det var flera hugade spekulanter som ville ha den välstammade femåringen.
- Det är gamla hästägare hos mig som drog ihop ett gäng. Det gick väldigt fort och vårt sista bud var en halv miljon. Det känns väldigt roligt och inspirerande att få träna en sådan häst som redan visat så pass hög kapacitet, säger Rickard Svanstedt.
På söndag gör Deep Pockets (GS75-1) sin första start för Axevallatränaren som väljer att ligga lite lågt.
- Det känns att det är en jättefin häst. Nu har han fått träna på ett tag och det är lite annorlunda träning än han är van vid och man vet aldrig hur det fungerar när det är dags för tävling. Jag har kört 1.18/1600 meter med honom inne på Axevalla och han kändes otroligt fin. Han är bäst barfota och det är ett minus med skor, men han har tävlat bra tidigare med skorna på och det är ju lika för alla.
Med en häst som har sådana meriter som Deep Pockets är förväntningarna stora.
- Tanken är att han ska göra en eller två starter och sedan ställas av och få träna på ordentligt. Det är klart att vi hoppas att han ska utvecklas och växa in i högsta klassen.
Hur ser stallet ut i övrigt?
- Baron Gift har fått vintervila och det dröjer ett tag innan han startar igen. Argbiggan galopperade i sin sista start och skadade sig och vi vet inte riktigt hur allvarligt det är så det känns surt förstås. Vi ha mycket unga hästar som står på tur och sedan hoppas jag att Deep Pockets ska ta för sig rejält nästa säsong, säger Rickard Svanstedt.

Joakim Brundin, Kanal 75


Vi har kommit fram till finalen i V86 Super Days och onsdag kväll är det dags för Multijackpoten. Omgången delas mellan Åby och Solva..


Vi har kommit fram till finalen i V86 Super Days och onsdag kväll är det dags för Multijackpoten. Omgången delas mellan Åby och Solvalla och enligt ATG:s beräkningar ligger det i skrivande stund 35 miljoner kronor i åttarättspotten.
Rickard Svanstedt reser till Åby med en häst i transporten och han är ute i angeläget ärende. I lördags höll han sånär på att få en V75-seger som tränare till Argbiggan, som snöpligt åkte dit i sista steget.
– Argbiggan kämpade på väldigt bra och avslutade med 1.09,9 sista varvet. Men den andra hästen var för bra helt enkelt. Jag var i alla fall mycket nöjd med min hästs insats, säger Rickard Svanstedt.

"Är mycket spänstigare nu – stark insats senast"
I den femte avdelningen på V86 startar han Shimoko. En trög inledning på karriären har det varit proppen ur i de två senaste starterna. Det har blivit två raka segrar för det fyraåriga stoet och hon har vunnit lätt båda gångerna. Senast efter en forcering i spåren mitt i loppet till ledningen och sedan gick hon enkelt undan över upploppet.
– Shimoko (V86-5) vann ett billigt lopp näst sesnast och såg klart förbttrad ut då. När jag sedan körde själv senast kände jag också att hästen var klart förbättrad. Hon gick en rejäl speed varvet kvar och höll ändå farten hela vägen hem. Jag tror att hon hade kunnat fortsätta en bit till och det fanns lite krafter kvar. Det var en stark prestation, säger Svanstedt.
– Hon har tidigare sprungit och hängt mycket på en töm och inte släppt till. Men i senaste loppet var hon mycket spänstigare. Hon känns även oförändrat fin i träningen och har samma spänst i jobben. Det är en väldigt stor och tung häst och det kan vara så att hon har behövt de här loppen. Hon gjorde någon start som treåring då hon var bra men sedan gick det en lång tid innan hon började att prestera.

"Är mer stark än snabb – siktar på ledningen"
Shimoko är tredjehandsfavorit i loppet och startar från ett perfekt utgångsläge med spår tre. Den långa distansen 2640 meter är det första gången hon provar på. Men tränare Svanstedt tror att det kommer att passa bra och är optimistisk.
– Hon är inte så snabb ut och man får passa på henne den första biten. Jag tror att vi kan köra felfritt i alla fall och när jag har fått henne i balans kan jag köra till efter en bit. Kan jag komma till ledningen är det en klar fördel gentemot de andra. Jag tycker att hon ska kunna ha chans att vinna det här loppet, säger Rickard Svanstedt.
– Hästen är mer stark än snabb och jag inbillar mig att distansen är en fördel. Tidsmässigt tycker jag att hon ska stå sig bra. Axevallas bana är en ganska långsam bana och Åby är en sekund snabbare. Det blir inga ändringar utan vi kör henne samma precis som senast.

Michael Carlsson, Kanal 75


Miljonloppet Sundsvall Open Trot var huvudnumret då Bergsåker bjöd på V75 med dubbeljackpot och det blev en uppvisning av Stefan Melander..


Miljonloppet Sundsvall Open Trot var huvudnumret då Bergsåker bjöd på V75 med dubbeljackpot och det blev en uppvisning av Stefan Melander-tränade Milligan’s School som försvarade innerspåret och ledde loppet från start till mål.
Ulf Eriksson fick bestämma tempot i täten och när klockorna visade 1.12,3 första varvet var konkurrenterna mer eller mindre schack matt.
Milligan’s School hade mycket sparat inför slutrundan och i löpglad stil stack han enkelt ifrån över upploppet och Ulf Eriksson kunde göra segergest i god tid före mål.
Tvåa blev Sorbet från rygg ledaren men han var som övriga chanslös i den snabba avslutningen. Trea blev Who´s Who efter en invändig resa längre ner i fältet.
Catarina Lundström var på plats från stall Melander och hon var förstås jätteglad.
- Han har blivit lite hingstigare och kaxigare i år.
- Härligt! Kanon! Va kul, va lätt det såg ut.
Segertiden på Milligan’s School blev 1.10,6 över distansen 2 140 meter autostart. Via 26 segrar på 96 starter i karriären har den sjuårige hingsten tjänat drygt 12.8 miljoner kronor.

Månlykke A.M. i pappas spår
Månlykke A.M. var överlägsen i Svenskt Mästerskap för kallblod (V85-3) tillsammans med sin tränare Gunnar Melander.
Dramatiken i loppet bjöds på sista bortre långsidan då Ove A Lindqvist försökte en kupp när han attackerade från fjärde utvändigt med Pydin. Gunnar Melander uppfattade situationen och hann i sista stund dra i högertömmen och svara ut attacken med Månlykke A.M. som sedan avancerade till ledningen. Väl i spets handlade det bara om en häst och den sexårige Månprinsen A.M.-sonen defilerade till sitt första SM-tecken. Pappa Månprinsen A.M. har själv fem SM (2013-2015, 2017-2018). Tvåa blev Don Viking och trea Mel Odi Månlykke n.
- Det är nästan overkligt, 35 års sedan första gången man vann SM för första gången, sa Gunnar Melander som nu har vunnit Svenskt Mästerskap för kallblod elva gånger.
- Jag har tur när det är SM.
Gunnar Melander var stolt över sin häst och rörd efter segern.
- Jag fick en rysning och nästen tårar i sista sväng, att känna att man har en häst som vill vinna. Fantastiskt.
Rikard N Skoglund satt tredje utvändigt med Sir Henry P.Hill i V75-1 i rygg på favoriten Coogan. På sista bortre långsidan tvingades Örjan Kihlström ut i tredjespår med favoriten och bakom skuggade Sir Henry P.Hill på lätta ben. In mot upploppet hade Coogan kopplat greppet på ledaren Raja Ribb samtidigt som Sir Henry P.Hill tackade för draghjälpen och attackerade. Upploppet blev en tvåhästarsduell där Sir Henry P.Hill avgjorde ganska bekvämt sista biten. Jörgen Westholm tränar vinnaren.
I V75-2 blev det favoritseger genom Borups Tornado och Anders Eriksson. Ekipaget var bra med från start men kunde inte försvara innerspåret in i första svängen då Atlas Kronos var snabbare, men Anders Eriksson var bestämd och klev ut och med två varv till mål3 tog han över ledningen och hade sedan bra kontroll hela vägen.

Härlig upploppsduell
V75-4 bjöd på en härlig upploppsduell där Lipstick Tooma utvändigt kämpade ner ledaren Argbiggan. Sista varvet gick underkant 1.10 och det var två ston som verkligen gav allt.
- Jäklar vilket slutvarv. Hon är fantastisk, Jag har stort hjärta för henne, sa tränaren Daniel Redén om Lipstick Tooma.
Mats E Djuse satt i segersulkyn i Lars Lindbergs Minne.
Kenneth Haugstad både tränar och körde vinnaren i V75-5 Manuzio Hanover som bytte ut tredje utvändigt till positionen utvändigt ledaren 1500 meter kvar. När sedan favoriten Jackpot Tooma attackerade på sista bortre långsidan svarade Kenneth Haugstad och körde till sig ledningen med Manuzio Hanover. Väl i spets hade han full kontroll och andrahandsfavoriten vann bekvämt utan att se allt för pressad ut.
I V75-6 rusade Pikachu Face i ledningen och när han naturligt tröttnade stod segern mellan Anything For You och Merrit där den sistnämnde hemmahästen bäst fart sista biten och fick nosen först tillsammans med sin tränare Daniel Väjersten.
Sju rätt på V75 gav 6 495 kronor. Sex rätt gav 57 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Med över miljonen passerad till stallet redan i augusti och en V75-finalsseger säkrad går den storsatsande B-tränaren David Persson, med Ax..


Med över miljonen passerad till stallet redan i augusti och en V75-finalsseger säkrad går den storsatsande B-tränaren David Persson, med Axevalla som hemmabana, mot ett rekordår som tränare. Tretton hästar finns på träningslistan där man hittar namn som Polycrates Face, som under fjolåret slutade fyra i Monté-SM och som i år är obesegrad i monté. Även den rutinerade V75-hästen Emmylou hittas i stallet.
- Jag är väldigt nöjd med hur rörelsen ser ut just nu, jag äger de flesta av hästarna själv och får hjälp av både familjen och personal när det kommer till stallhanteringen. Som det ser ut nu vågar jag inte svara på om rörelsen kommer att utökas, jag är som sagt nöjd med hur jag har det och det är framtiden som avgör om det blir något större.
Innan travrörelsen kom igång på allvar jobbade David på en mekanisk verkstad och trots att intresset länge har funnits inom travet så har det aldrig varit någon självklarhet att David skulle ta sig så långt som till att bli travtränare.
- Travet har alltid funnits runt om mig. Mina föräldrar ägde några hästar när jag var yngre och som tonåring sprang även jag runt i stallet. Jag har länge varit intresserad av sporten och har alltid haft någon egen häst men att jag själv skulle bli travtränare var väl inget som man trodde på.

”Åker inte sextio mil för en nolla i raden”
I början av fjolåret fick David ett italienskt tillskott till stallet. Den dåvarande femåringen Vagabond Bi köptes in till Sverige efter en tuff säsongsinledning i Italien med galopper och tråkiga resultat.
- Jag fick höra att han var till salu nere i Italien och kollade upp honom genom det italienska lopparkivet. Jag tog sedan kontakt med säljaren och köpte honom som femåring i början av förra året för en inte allt för stor prissumma. Han kom till oss under mars i ett fint skick och var både rund och blank.
Debuten för sitt nya stall sköttes galant genom en enkel seger i ett breddlopp på Fornaboda. Starterna därefter slutade med galopper och redan efter fem starter i sitt nya hemland var Vagabond Bi tvungen att gå omkval efter att noterat tre raka diskningar.
- Jag kände redan i de första jobben att det var något extra men när de tråkiga resultaten kom och han inte presterade som man tänkt sig så började tvivlen att komma. Vi bestämde oss för att kastrera honom och med det började han sköta sig. Vi startade honom på nytt i början av oktober och då hade han blivit bättre och tog direkt två raka segrar för oss.

Färsk V75-finalseger
Resultaten talar sitt tydliga språk och sexåringen är nu bättre än någonsin. Med en tredjeplats i Sommartravets final på Rättvik och en rykande färsk V75-finalseger på 1.10,7 över medeldistans på Åby går den nyblivna miljonären Vagabond Bi (V75-7/DD-2) mot sin överlägset bästa säsong i karriären. Han ännu kvar i silverdivisionsklassen men laddas trots detta mot sin hittills största uppgift – gulddivisionshästarna i Sundsvall Open Trot.
- Jag har stora förhoppningar på att han kommer att tillhöra den framtida eliten så det här loppet blir ett test för att se vart han står jämfört med de bästa. Han har tidigare visat att han tål de höga farterna och även om jag anser att det känns osannolikt att han ska gå ut och vinna så åker vi inte sextio mil för en nolla i raden, jag tror på en vettig peng.
- Han kommer gå barfota runt om precis som de senaste tre starterna och vi kommer för första gången sätta på honom en jänkarvagn, säger David.
Du startar även Emmylou (V75-4). Hur går tankarna där?
- Hon fick ett lite snävt spår från start (spår 4) men skulle det lösa sig med volten så tror jag att hon kan vara med om och kämpa en platspeng, hon får en vanlig sulky på sig denna gång.
- Hon har nyligen tävlat i två raka montélopp, men vid senaste sulkyloppet fick hon en resa som fjärde invändigt, hon spurtade sedan bra på upploppet och passerade mållinjen i stort sätt i bredd med Divine och Argbiggan om att bli tvåa. Hon var bra då och hon bör ha liknande form nu.

Timmy Lundegård, Kanal 75


Kraftprovet Åby Stora Pris avgjordes i en fantastisk duell sista halvvarvet mellan två Maharajaha-hingstar där Moni Viking var den snabbare n&a..


Kraftprovet Åby Stora Pris avgjordes i en fantastisk duell sista halvvarvet mellan två Maharajaha-hingstar där Moni Viking var den snabbare när han avgjorde i läcker stil mot ledaren Who’s Who på nytt världsrekord – 1.12,4. Aldrig har en travhäst travat 3 140 meter snabbare med bilstart.
Det handlade om de två förhandsfavoriterna redan från början och det var Örjan Kihlström som vann den första duellen då Who´s Who kunde hålla ut Moni Viking för att sedan avancera till ledningen som Carl Johan Jepson frivilligt släppte ifrån sig med Handsome Brad. Björn Goop lyckades hitta ett slagläge i andraspår, där andra par utvändigt blev tredje par utvändigt efter ett varv då Don Williams kördes fram utvändigt ledaren av Mika Forss.
650 meter från mål drog Björn Goop först ner skygglapparna och sedan även i högertömmen bakom Moni Viking – och vilket svar han fick! Den sjuårige hingsten var på bara ett par hundra meter framme och i närkamp utvändigt om Who’s Who och direkt in på upploppet kopplade han segergreppet och vann till slut enkelt. Björn Goop kunde till och med sätta sig till rätta, lägga över tömmarna i högerhanden och triumfera med vänsterarmen i segergest över mållinjen.
- Vi fick ett bra lopp men sen gick det sakta en bit mitt i loppet och det är klart att det gynnar ju de där framme. Och det har varit svårt att komma bakifrån i dag, det har vi sett flera gånger. Men han var ruskigt duktig Moni Viking, sa Björn Goop.
- Han har ruggigt bra inställning, när man fäller ner skygglapparna är det som att dra igång gasen på ett jetplan liksom, han fullständigt exploderade. Han har gått bra varenda start här i Skandinavien nu, han känns bra, fortsatte Björn Goop.
Segern i Åby Stora Pris värd två miljoner kronor och segertiden 1.12,4 över distansen 3 140 meter autostart är alltså nytt världsrekord.

Goop även i Ragnar Thorngrens Minne
V75®-omgången på Åby bjöd även på ett högklassigt Fyraåringslopp, Ragnar Thorngrens Minne (V75-3) och även här blev det triumf för Björn Goop. Stjärnkusken styrde fram utvändigt ledaren 1 100 meter från mål och favoriten Aramis Bar imponerade när han satte klorna i ledaren Power sista biten över upploppet. 220 000 kronor var segern värd för den italienskfödde hingsten som ägs av förre hockeystjärnan Peter Forsberg.
- Han var jätteduktig och det kändes bra hela loppet. Han är bra slag hästen. Vi kanske siktar mot Europaderbyt nu, men jag vet inte, kommenterade segerkusken Björn Goop.

Imponerande spetsvinnare
I klass I-finalen (V75-1) imponerade Oscar Berglund-tränade Pleasure For Cash som var löpsugen i ledningen sedan Örjan Kihlström kört till täten efter 500 meter.
Även klass II-finalen (V75-2) bjöd på en rejäl spetsvinnare sedan Peter Ingves varit offensiv och kört till ledningen på första bortre långsidan med Josef Franzl-tränade Newport Beach.
I silverdivisionens final (v75-6) blev det också spetsseger sedan Peter Untersteiner lyckats hålla upp ledningen från innerspåret bakom Pastor Power. Efter en snabb inledning kunde Peter Untersteiner dämpa tempot rejält och det räckte för att Pastor Power skulle hålla undan före en tapper Zap di Girofalco.

Två vinnare via open stretch
Omgångens skräll kom i Diamanstoets final (V75-4) där Argbiggan var vassast från rygg ledaren via open stretch sista biten. I segersulkyn satt tränaren Rickard Svanstedt.
Samma taktik använde Ulf Ohlsson i bronsdivisionens final (V75-5) bakom Vagabond Bi som också avgjorde från rygg ledaren via open stretch. I segersulkyn satt Ulf Ohlsson och tränar gör David Persson.
Utdelningen på V75 blev 101 624 kronor för sju rätt, 756 kronor för sex rätt och 68 kronor för fem rätt.

Svenskt rekord i monté
Utanför V75 fick vi se en löpsugen Rajesh Face dundra runt ovalen på nytt svenskt rekord i monté tillsammans med Sofia Adolfsson. Adrian Kolgjini tränar sjuåringen som vann på 1.10,1 över distansen 1 640 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Friskt vågat, loppet vunnet.Joakim Lövgren satsade allt på ett kort och eldade till ledningen med Racing Mange i det sista kvalet till Elitlopp..


Friskt vågat, loppet vunnet.
Joakim Lövgren satsade allt på ett kort och eldade till ledningen med Racing Mange i det sista kvalet till Elitloppet. 
- Man vet aldrig riktigt med dagsformen, ibland kan hästarna få till katapultstarter. När det var 50 meter kvar till start drog jag norsken, sedan fällde ner hjälmen och smackade. Jag fick lite feeling. Jag tänkte att jag förlorar hellre från ledningen än att sitta i tredjespår i sista sväng, förklarade Lövgren det taktiska drag som fixade elitloppsbiljetten sedan sjuåringen försvarat sig heroiskt mot stona Conrads Rödluva och Billie de Montfort i en rafflande slutstrid.
- Mange har visat så många gånger att han tömmer sig i loppen, att även om han inte vinner så har han inga krafter kvar. Det är en stenhård häst och han hjälpte mig sista biten, fortsatte Lövgren som när han vann Elitloppet med Brioni också tog vägen via en start i Gävle.

Nöjd förlorare
Den gången räckte det inte till seger i generalrepetitionen, men en vecka senare stod Lövgren framför publiken på E-läktaren på Solvalla och upplevde sin största stund som idrottsman.
Om Racing Mange kan göra om det återstår att se, men lördagens prestation innebar att den forne unghäststjärnan nu tog det definitiva steget in i yppersta eliten och kommer att vara en av de 16 på startlinjen i det första Elitloppet som körs utan publik.
Segertiden 1.09,7/1 609 meter autostart är det snabbaste som travats på svensk mark under 2020 och samma tid noterade tvåan Conrads Rödluva, vars tränare Daniel Redén redan har tre hästar med i Elitloppet och kunde glädja sig trots den knappa förlusten.
- Det blev perfekt för henne, hon fick öppna upp sig från start och sprang så fort hon kunde. Man får tänka på att det var första gången hon mötte så här bra hästar. Hur bra kommer inte det här bli i framtiden, frågade sig Redén som bara minuter senare officiellt tackade ja till Elitloppet med landets största travstjärna Propulsion.

Dubbel för Djuse
Det innebär att stallets förstekusk Örjan Kihlström har ett mindre smörgåsbord att välja på till söndagen, men denna lördag började i moll då landets stadigt vinstrikaste körsven oväntat bommade starten i V75-prologen bakom Falcon Am. Det öppnade banan för Vikens High Yield att överta kommandot. Därmed var spänningen över både för tittare och utövare när omgångens mest spelade häst dundrade undan till fjärde raka segern.
- Under loppets gång kändes han i princip helt oslagbar, konstaterade gästkörande Per Lennartsson.
Unge Mats E Djuse har betydligt mindre rutin från springspår, men prickade desto bättre när han förvandlade 20 meters tillägg till tidig ledning bakom Rickard Svanstedt-tränade Argbiggan. Därmed var dramatiken över också i omgångens på förhand mest öppna lopp.
Fjolårets komet följde sedan upp med att bjuda Gott Klirr en perfekt resa i Gunnar Wallbergs Minne och kunde bokföra en snygg V75-dubbel.

…och för Wäjersten
Men tredje brodern Djuse var inte ensam om att lyckas med den bedriften.
Daniel Wäjersten är en annan kandidat att dominera svensk travsport under 30-talet och fick nu visa upp sina kvalitéer både som tränare och lånekusk.
Merritt backades ner i kön och tackade för stenhårt tempo med att spurta till seger i smått okörd stil.
Wäjersten satte sig sedan upp bakom Håkan Skoglunds Heading Reference och fixade omgångens megaknall då man nosade ut betrodde Viking Brodde.
Förutom att V75-värdet drog i höjden innebar det ännu en rollerpott på Top7 där 1,8 miljoner kronor rullar vidare till elitloppslördagen.
Men Kihlström hade en sista chans och revanscherade både sig själv och tränaren Fredrik Linder då Expensive målmedvetet styrdes fram utanpå ledaren och fixade en favoritseger som såg till att V75-utdelningen stannade vid 332 378 kronor.

Robin Johanson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-10 Åke Svanstedt 1640/8 B 2 17.1 54
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-7 Rickard Svanstedt 2140/3 B 0 18.6g 43
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-8 Rickard Svanstedt 2100/1 C 4 14.0 230
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-1 Rickard Svanstedt 2140/1 A 2 15.0 17
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-12 Rickard Svanstedt 2140/2 B 0 g 70
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-6 Rickard Svanstedt 2140/10 C 3 13.2 128
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-2 Rickard Svanstedt 2100/1 B 1 16.3 42
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-3 Rickard Svanstedt 2140/2 B 2 15.1 86
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-3 Rickard Svanstedt 2140/1 C 2 15.5 364
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-5 Thomas Dalborg 2140/2 B 7 19.0g 54
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-1 Rickard Svanstedt 2140/4 C 3 16.8 126
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-1 Rickard Svanstedt 2140/10 B 7 18.0 238
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-7 Rickard Svanstedt 2140/1 D 6 18.1 230
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-2 Åke Svanstedt 2160/8 A 6 16.1 30
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-4 Rickard Svanstedt 2140/11 A 3 16.0 102
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-4 Rickard Svanstedt 2140/3 D 3 15.1 245
2019-10-17 2019-10-17 Åby-9 Rickard Svanstedt 2140/10 D str
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-8 Rickard Svanstedt 2140/12 B 0 14.7 47
2019-09-04 2019-09-04 Åby-8 Rickard Svanstedt 2160/9 A 2 15.8 30
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-1 Rickard Svanstedt 2140/8 C str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-9 Anders Svanstedt 2140/4 D 1 14.4 89
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-2 Rickard Svanstedt 2160/14 D 7 17.2g 83
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-4 Rickard Svanstedt 2640/1 D 0 15.6 387
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-6 Rickard Svanstedt 2140/12 B 2 15.2 30
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-8 Doug McNair 2140/8 C 1 16.9 56
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-10 Rickard Svanstedt 2140/4 D 0 265
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-1 Rickard Svanstedt 2140/1 B str
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-3 Rickard Svanstedt 1640/2 A 0 g 30
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-10 Rickard Svanstedt 1640/4 A str
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-8 Rickard Svanstedt 2140/3 A 4 13.3 91
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-7 Rickard Svanstedt 1640/4 A 4 12.3 72
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Victor Rosleff 2140/7 A 2 12.9 40
2020-08-08 2020-08-08 Åby-8 Rickard Svanstedt 2160/8 A 1 12.5 284
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-6 Anders Svanstedt 2160/12 A 4 13.9 117
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-9 Rickard Svanstedt 2640/5 A 3 14.7 69
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-9 Mats E Djuse 2160/15 A 7 13.3 118
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-8 Rickard Svanstedt 2160/13 B 3 12.8 182
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-6 Mats E Djuse 2660/12 A 1 15.4 45
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-4 Anders Svanstedt 2160/6 C 2 13.6 165
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-8 Rickard Svanstedt 2160/8 C 3 14.9 27
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-6 Rickard Svanstedt 2160/13 C str
2020-02-26 2020-02-26 Åby-8 Rickard Svanstedt 2640/5 B 3 15.0 40
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-8 Rickard Svanstedt 2660/2 C 1 18.2 41
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-3 Rickard Svanstedt 2140/11 C 2 16.4 192ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se