Aramis Amok travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Aramis Amok travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Aramis Amok har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Aramis Amok har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Aramis Amok


Bäcklös Uriel inledde karriären mycket lovande och vann Svenskt Kallblodskriterium 2019 tillsammans med Wiktor Kylin-Blom. Hästen är up..


Bäcklös Uriel inledde karriären mycket lovande och vann Svenskt Kallblodskriterium 2019 tillsammans med Wiktor Kylin-Blom. Hästen är uppfödd och ägd av Nicklas Blom som även tränade Bäcklös Uriel vid det tillfället. Sedan tillstötte problem och han har inte vunnit lopp förrän den 7 januari 2023.
På fredagskvällen avgjordes V64® på Romme och då kom andra raka segern av bara farten. Bäcklös Uriel var mycket snabb från start och tog enkelt hand om ledningen. Solhöjdens Drake tog positionen utvändigt samtidigt som Tekno Jerven kom ner i andrapar utvändigt efter en galopp efter 500 meter. I sista sväng attackerade Tekno Jerven samtidigt som Solhöjdens Drake tryckte upp farten, men det bekom inte Bäcklös Uriel som stack undan till en lätt seger tillsammans med Mats E Djuse. Både Solhöjdens Drake och Tekno Jerven galopperade kort före mål och diskvalificerades.
- Han har strulat en del. Han var mycket sjuk och sedan har han stått i avel hos Jan-Ove Persson och fortsatt att starta där och då får han vara kvar, fortsatte Nicklas Blom.
V64-omgången var långt ifrån lättfunnen. Den största anledningen till det var Aramis Amok, tränad och körd av Susanne Österberg. Hästen var streckad på 0,4 procent och gav drygt 90 gånger pengarna på vinnarspelet. Aramis Amok fick en resa i ryggar och fick upp farten ordentligt kort före mål och vann säkert.
Till slut var det fyra system som hade sex rätt och ett av systemen kostade 48 kronor.
Sex rätt betalar 477 820 kronor, fem rätt 592 kronor och fyra rätt 39 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Det är dags för den tredje deltävlingen till Olympiatravet och det är Jägersro som är värd för lördagens batalj. V7..


Det är dags för den tredje deltävlingen till Olympiatravet och det är Jägersro som är värd för lördagens batalj. V75-omgången kryddas dessutom av en ny jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 53 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Mindyourvalue W.F. var en av vinterns stora snackisar på Vincennes-banan i Paris. Den Robert Bergh-tränade valacken tog där fem raka segrar, en enastående bedrift. Han vann både sulkylopp och montélopp och imponerade stort.
- Hästen gjorde fantastiska prestationer och det hade jag inte förväntat mig. Jag har sagt i någon intervju tidigare att även om jag inte är lastgammal i det här gamet så är det frågan om man får uppleva det igen att man har en häst som tar fem raka på Vincennes. Det är ytterst tveksamt, säger Robert Bergh.

”Var väldigt stressad senast – helt galen i fjol”
Mindyourvalue W.F. har sprungit in över tre miljoner kronor men senast i comebacken på svensk mark fungerade han inte och blev femma. Tränare Bergh vet varför hästen har fungerat betydligt bättre i Frankrike.
- Det är tävlingsdagarna som han trivs så fantastiskt bra med. Han gillar den franska sporten och upplägget mer som det är på tävlingsdagarna där. Han har svårt med det svenska systemet. Det är mycket stereo och högtalare ute på banorna och i stallarna men på Vincennes är det enormt lugn och ro. Det är stora ytor och mycket mer behagligt för hästen.
- Han var väldigt stressad på Färjestad senast och han höll på att ladda i fyra timmar innan loppet och det blev inget tryck i honom när det blev lopp. Då blev han liksom tom. Det var likadant i fjol på svensk mark och han var helt galen bakom startbilen förut och stressad för allting.
- Jag tänkte prova Jägersro nu som har stora ytor och jag tror att det är en bana som passar bra för honom. Vi ska ändra lite på rutinerna och se om han kan hålla sig lugn och harmonisk. Hästen är absolut inte borta i loppet men för min egen del lägger jag mer fokus på att få honom i bra känsla. Hästen känner av de olika sporterna väl, han behöver lugn och ro och stora banor, än att det är högtalare och stereo som dånar.

”Känns otroligt bra och enormt stark”
Mindyourvalue W.F. har spår tre bakom startbilen i Olympiatravsuttagningen på lördag. Robert Bergh känner sig inte slagen på förhand om hästen fungerar som han ska.
- Håller han sig bara lugn så duger han absolut. Vi får se, det kan antingen bära iväg till Olympiatravet eller så kan det bära iväg till ett montélopp på Vincennes istället. Funkar det inte nu får han gå ner där och göra en start i ett montélopp istället.
- Han känns annars otroligt bra och enormt stark i jobben. Han gick jobb i dag (måndag) och var jättefin och pulsen ligger klockrent på honom, säger Bergh.

”Går enligt planerna – allt känns bra”
Åby-tränaren har börjat det nya året bra och siffrorna visar på 25 i segerprocent för stallet. Bergh har varit hemma i två veckor efter en semester i Florida och är ute och springer med sin hund i skogen när intervjuen görs måndag kväll.
- Jag är nöjd med resultaten i år och vi körde på bra till i slutet av februari och sedan har vi tagit det väldigt lugnt i mars och ska börja varva igång nu i april igen. Det går enligt planerna och känns bra allting. Treåringarna har kommit igång bra också, säger han.

”Bra chanser – men inga straffsparkar”
Robert Bergh har ytterligare fem hästar till start inom V75 och flera spännande hästar på förhand som har intressanta uppgifter.
- Jag har några halvhyggliga chanser men det känns väl inte som att det är att gå fram och lägga en straff med någon av dem, säger han med ett skratt.

”Bästa uppgiften hittills i år – form för att vinna”
Så här kommenterar Bergh sina V75-hästar.
- Helena Klipp (V75-2) har stått över litegrann så det är inte helt perfekt vässat för den här uppgiften.
- Aileron (V75-5) har varit riktigt bra i de här två loppen han har gjort efter uppehållet. Han är klart bättre när han får vara med i den främre träffen och andraspåret i voltstart löser han. Distansen är ett plus och det här är hans på förhand bästa uppgift hittills i år. Det är bra förutsättningar och han har form för att vinna. Barfota bak igen.
- Explosive Merlot (V75-6) hade tränat jättebra inför comebacken men galopperade i ledningen när jag visade honom pisken in på upploppet. Banan var lite stum samtidigt som jag körde med kanske lite för lätt balans i årsdebuten. Det var nog en kombination och när jag skulle köra till så rullade han över. Det kändes som att han hade vunnit annars. Nu kör vi med lite säkerhetsbalans och inriktar oss på ett felfritt lopp till att börja med.

”Har en väldig lyster och spänst – första med bike”
- Coktail Fortuna (V75-6)
var fin vid segern senast och ser jättefin ut i träningen efteråt. Han har en väldig lyster och spänst i sig nu och har mått bra av genomköraren han fick. Läget med bakspår gör det svårare men jag tror absolut att det kan gå vägen ändå. Vi ska testa bike på honom för första gången inför kommande uppgifter. Barfota runt om igen.
- Aramis Amok (V75-7) var jättefin när han vann i årsdebuten och han har blivit lugnare som valack. Senast bromsade han bort sig bakom hästar och kände av när han fick grussprut på sig. Han gick jobb i dag (måndag) och såg fin ut så formtalet ser bra ut på honom. Nu när jag fick så bra spår ska jag försöka få honom att öppna lite bättre och inte få så mycket hästar framför mig. Barfota runt om igen, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75


I mitten av december i fjol debuterade sexårige valacken Jordan Lee G.L. i V75 med en tredjeplats i ett klass I-försök hemma i Gävle.Tio st..


I mitten av december i fjol debuterade sexårige valacken Jordan Lee G.L. i V75 med en tredjeplats i ett klass I-försök hemma i Gävle.
Tio starter i svit har det blivit sedan dess och hela åtta på den här sidan nyåret. En V75-satning som bara i år inbringat ett par hundra tusen kronor.
Fina pengar för 27-årige Mattias Hansson och hästens ägare Martin Lenell med stallnamnet Åbron 35.
Hansson är lärling hos Gävleproffset Håkan Wallberg och är anställd av Åbron 35 för att ta hand om deras hästar.
Hudiksvallsfödde Mattias Hansson flyttade till Gävle som 16-åring för att spela hockey men hästarna tog över. Han koncentrerar sig på träningsbiten och kör bara lopp då och då.
Det är med Jordan Lee G.L. han vunnit sin ojämförligt största seger.
- Vi vann ett lärlingslopp på Axevalla V75 i februari och det är klart att man får lite blodad tand att köra efter en sån grej. Jordan har många kvaliter faktiskt och bli det bara lite lagom kört och inget jättetok tycker jag att han kan vinna på söndag faktiskt, säger Mattias Hansson, om hästen som den här gången får Ulf Eriksson i sulkyn.

Bäst i spets - numera
Hansson vann V75 med Jordan Lee G.L. efter ledning hela vägen. Efter loppet ändrade han uppfattning om sexåringen, från att ha tyckt att den var bäst i ryggar till att hästen gör sina allra bästa lopp i spets.
Gävletravaren är fortfarande kvar i klass I. I Rommes V75-6 drog sexåringen innerspåret bakom bilen tillsammans med kusken Ulf Eriksson.
- Jag kommer att säga åt Ulf att ladda från start – spets tar han ju. Så snabb är han. Sedan får vi se då…man vet inte vad en sådan som Robert Bergh tänker (Aramis Amok) men blir det bara en normal öppning tycker jag att han borde kunna räcka. Han krigar bra från ledningen tycker jag, säger Mattias Hansson.

54 miljoner i potten
V75-omgången på påskdagen är den sista av fyra dagar på raken i påsk med spelet. I V75 Spring Race har ATG samlat jackpotpengar till den avslutande finalen på Romme. Det handlar om en multijackpot där en ensam vinnare med sju rätt är garanterad minst 54 miljoner kronor i utdelning.
En pengasamlare är han, Jordan Lee G.L., men i kraft av innerspåret en outsider att se upp med och ett streck på V75 denhär gången, menar Mattias Hansson.
- Näst senast hamnade han i dödens och där ska han absolut inte vara. Senast var det ett tufft klass I-försök och att gå ute i spåren är inte hans grej heller. Det är klart att det kommer ett formtapp snart när han varit så fin så länge, men jag tror inte att vi är där än i alla fall.
- Han är fortsatt otroligt fin och spänstig. Så det känns inte som att formen är i vikande. Det har varit lite småstrul med honom men nu känns det som att vi är på rätt väg och att han utvecklas hela tiden.

”Där vinner han fan”
Gävlehästen är ingen hjälte då det bjuds tuffa löpningar. Med lopp i ryggar eller ledningen kommer inspirationen.
- När Ove A körde honom i Gävle före jul fick han ett invändigt fint lopp och blev sittande kvar bakom en så pass bra häst som Titan Brodde. Där vinner han fan om han får lucka! Det säger en del om vad han kan, säger Mattias Hansson.
Barfota runt om blir balansen på söndag om underlaget passar. Det kan bli seger igen i elfte raka V75-starten.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 Susanne Österberg 2140/15 B 2 16.9 265
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Susanne Österberg 2140/4 C 4 16.1 648
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Susanne Österberg 2160/12 A 0 17.5 83
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-4 Susanne Österberg 2140/5 D 2 15.5 830
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Susanne Österberg 2140/9 C 3 17.6 613
2016-10-14 2016-10-14 Romme-2 Susanne Österberg 2160/11 C 6 17.7 714
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-6 Susanne Österberg 2100/8 B 5 18.9 92
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-2 Susanne Österberg 2140/4 C 6 17.9g 117
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-1 Susanne Österberg 2100/8 B 2 18.0 267
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-2 Robert Bergh 2140/4 D 0 g 76
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-6 Robert Bergh 2140/6 A 2 16.6 38
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-1 Robert Bergh 2140/4 C 0 22.2g 147
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-1 Johan Untersteiner 2140/6 C 0 g 27
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-2 Christoffer Eriksson 2140/4 D 0 18.4g 49
2016-05-19 2016-05-19 Åby-1 Robert Bergh 2140/3 D 2 18.1 14
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-11 Robert Bergh 2140/4 B 0 g 96
2017-11-13 2017-11-13 Åby-3 Robert Bergh 2640/2 B 0 g 16
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-4 Robert Bergh 2660/14 B 1 15.0 45
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-4 Kim Eriksson 2660/13 A 0 g 74
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Kevin Svedlund 2140/7 B 2 13.5 64
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-6 Robert Bergh 2160/9 B 0 g 49
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Kevin Svedlund 2140/4 A 4 14.6 31
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-4 Robert Bergh 2660/12 A 3 15.5 28
2017-08-24 2017-08-24 Åby-7 Kim Eriksson 2160/14 D 5 13.8g 141
2017-08-03 2017-08-03 Åby-8 Stefan Söderkvist 2140/12 D 1 14.9 30
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-3 Robert Bergh 2140/3 D 0 14.8g 63
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-5 Susanne Österberg 1640/10 C 0 13.9 77
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-5 Susanne Österberg 1640/3 A 4 14.7 26
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-10 Susanne Österberg 2140/1 C 3 14.3 212
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-3 Susanne Österberg 2140/4 D 1 15.2 168
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-2 Susanne Österberg 2640/10 C 6 20.0 178
2017-01-07 2017-01-07 Romme-6 Susanne Österberg 2640/2 D 0 g 231
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-5 Susanne Österberg 3160/2 C 0 17.2 96
2018-11-30 2018-11-30 Romme-8 Susanne Österberg 1640/11 D 1 14.0 149
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Susanne Österberg 2140/5 A 4 15.0 52
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Susanne Österberg 2140/4 A 2 14.3 66
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-4 Susanne Österberg 2160/11 A str
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-7 Susanne Österberg 2680/10 B 0 16.2 207
2018-08-10 2018-08-10 Åby-4 Robert Bergh 2640/6 B 0 16.0g 71
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Stephanie J Werder 2140/7 B 0 g 154
2018-07-23 2018-07-23 Åby-1 Robert Bergh 2640/6 B 3 14.7g 45
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-5 Robert Bergh 2640/5 B 0 g 180
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-9 Peter Ingves 2140/12 B 0 13.1g 854
2018-06-16 2018-06-16 Boden-7 Robert Bergh 2140/1 A 5 14.2g 193
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-9 Stefan Söderkvist 2140/10 B 0 g 182
2018-05-17 2018-05-17 Åby-3 Robert Bergh 2640/1 B 1 15.6 15
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-6 Björn Goop 2660/9 C 1 14.3 16
2018-05-03 2018-05-03 Åby-9 Kim Eriksson 2640/12 C 5 14.2 48
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-11 Robert Bergh 2140/5 A 0 g 78
2018-04-01 2018-04-01 Romme-10 Robert Bergh 2140/6 C 0 18.3g 34
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-7 Kim Eriksson 2140/10 A 1 13.9 76
2019-12-28 2019-12-28 Romme-5 Susanne Österberg 2640/4 C 5 16.2 572
2019-12-12 2019-12-12 Romme-3 Susanne Österberg 1640/6 B 1 13.7 84
2019-11-22 2019-11-22 Romme-9 Susanne Österberg 2140/9 B 2 14.7 99
2019-11-15 2019-11-15 Romme-9 Susanne Österberg 2140/5 C 3 15.3 221
2019-10-25 2019-10-25 Romme-5 Susanne Österberg 2140/1 B 2 14.5 74
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-2 Susanne Österberg 2140/1 D 1 14.2 199
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-8 Susanne Österberg 1640/2 D str
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-8 Susanne Österberg 2140/12 D 7 14.8 272
2019-08-12 2019-08-12 Romme-7 Susanne Österberg 2140/5 C 1 15.1 68
2019-07-19 2019-07-19 Romme-11 Susanne Österberg 2160/9 B 6 17.4 21
2019-05-17 2019-05-17 Romme-7 Susanne Österberg 2140/9 D 0 14.2 267
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-5 Susanne Österberg 1640/2 C 0 14.6g 125
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-7 Susanne Österberg 2100/6 B 3 14.6 64
2019-04-07 2019-04-07 Romme-4 Susanne Österberg 2140/7 C 3 13.9 166
2019-01-06 2019-01-06 Romme-4 Susanne Österberg 2140/6 C 0 16.4g 182
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-10 Susanne Österberg 2140/3 D 0 g 506
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-3 Susanne Österberg 2100/12 C 0 15.6g 532
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-4 Susanne Österberg 2140/2 D 5 13.5g 629
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-4 Susanne Österberg 1609/5 B 0 12.4 196
2020-06-12 2020-06-12 Romme-9 Susanne Österberg 1640/2 D 0 11.9 464
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-4 Susanne Österberg 1640/8 C str
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-7 Susanne Österberg 2140/5 C 1 14.0 92
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-9 Susanne Österberg 2140/3 C 0 g 175
2020-03-31 2020-03-31 Romme-3 Susanne Österberg 2140/4 D 2 13.8 177
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-11 Susanne Österberg 2640/11 D 0 15.6 292
2020-01-14 2020-01-14 Romme-4 Susanne Österberg 2140/14 C 3 15.5 77
2021-10-15 2021-10-15 Romme-9 Susanne Österberg 2180/14 C str
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-6 Susanne Österberg 2660/8 D 4 15.8 284
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-7 Susanne Österberg 2100/12 C 8 16.5g 174
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-4 Susanne Österberg 2160/4 D 2 15.2 166
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-7 Susanne Österberg 2140/9 D 5 15.9g 164
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-7 Susanne Österberg 2160/9 C 5 16.4g 147
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-3 Susanne Österberg 2140/4 D 0 15.0g 1012
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-10 Susanne Österberg 2160/9 C 6 18.1g 70
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-4 Örjan Kihlström 1640/8 D str
2021-06-19 2021-06-19 Romme-6 Susanne Österberg 2140/5 D 0 14.2 636
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-5 Susanne Österberg 2140/8 B 2 14.4 41
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-9 Susanne Österberg 1640/8 D 0 g 1317
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-4 Susanne Österberg 2140/10 D 7 14.4 434
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-6 Susanne Österberg 2140/5 C 3 15.7g 101
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-5 Susanne Österberg 2640/6 D str
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-4 Susanne Österberg 2160/11 C 0 15.0 719
2021-03-26 2021-03-26 Romme-7 Susanne Österberg 2140/9 B str
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-3 Susanne Österberg 2100/5 C str
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-6 Susanne Österberg 2140/5 C 5 14.4 171
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-4 Susanne Österberg 1640/10 B 0 14.8 76
2022-12-30 2022-12-30 Romme-9 Susanne Österberg 2180/9 B 5 16.4 583
2022-12-02 2022-12-02 Romme-3 Susanne Österberg 3140/5 C 0 17.4 731
2022-11-25 2022-11-25 Romme-2 Susanne Österberg 2140/6 C 0 13.8 980
2022-11-18 2022-11-18 Örebro-2 Susanne Österberg 2609/7 C str
2022-11-14 2022-11-14 Romme-1 Susanne Österberg 2160/6 D 0 14.1 1107
2022-10-31 2022-10-31 Rättvik-3 Susanne Österberg 2680/14 D str
2022-10-21 2022-10-21 Romme-6 Magnus A Djuse 1640/10 D 0 13.2 984
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-7 Susanne Österberg 2160/12 C str
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-4 Oskar Kylin Blom 2140/8 D str
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-6 Rikard N Skoglund 1640/2 D str
2022-08-26 2022-08-26 Romme-6 Emilia Leo 2680/11 D 0 16.1 531
2022-08-08 2022-08-08 Romme-4 Magnus A Djuse 2140/7 D 0 14.8 172
2022-07-29 2022-07-29 Romme-10 Magnus A Djuse 3180/7 D 6 17.9 636
2022-07-23 2022-07-23 Romme-6 Susanne Österberg 2140/8 B 8 14.7 392
2022-07-11 2022-07-11 Rättvik-9 Rikard N Skoglund 1640/11 D str
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-3 Susanne Österberg 2180/12 A 0 16.9g 73
2022-06-17 2022-06-17 Romme-7 Rikard N Skoglund 1640/6 A 5 12.8 408
2022-06-06 2022-06-06 Lindesberg-6 Magnus A Djuse 2140/2 B 5 14.3 230
2022-05-30 2022-05-30 Färjestad-6 Ulf Ohlsson 1640/8 B str
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-5 Örjan Kihlström 2140/8 C 6 14.3 401
2022-05-09 2022-05-09 Romme-9 Rikard N Skoglund 2680/12 A 4 15.5 205
2022-04-29 2022-04-29 Romme-5 Susanne Österberg 1640/8 A 0 14.0 932
2022-04-17 2022-04-17 Romme-4 Susanne Österberg 3180/12 C 0 14.6 2223
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-4 Susanne Österberg 2100/4 C str
2022-03-24 2022-03-24 Gävle-10 Susanne Österberg 2140/2 D 0 15.0 638
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-3 Susanne Österberg 2160/4 C 1 15.9 164
2022-02-28 2022-02-28 Örebro-8 Susanne Österberg 2100/9 D 0 16.2 1079
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-2 Susanne Österberg 2640/4 D 8 17.3 749
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-3 Susanne Österberg 2160/15 C str
2023-09-29 2023-09-29 Romme-7 Susanne Österberg 2640/1 D 0 14.9 1031
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-4 Susanne Österberg 3180/11 D str
2023-09-09 2023-09-09 Bollnäs-5 Susanne Österberg 2140/6 D 0 14.5 1586
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-3 Susanne Österberg 2140/9 C 7 14.8 151
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-5 Susanne Österberg 2160/8 C 5 15.0 704
2023-08-12 2023-08-12 Romme-4 Susanne Österberg 2140/3 C 8 13.9 876
2023-07-31 2023-07-31 Lindesberg-3 Susanne Österberg 2180/15 A 8 15.6 831
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-7 Susanne Österberg 2140/7 C 6 15.0 1749
2023-07-10 2023-07-10 Rättvik-4 Niclas Hammarström 2140/7 C str
2023-06-24 2023-06-24 Lindesberg-2 Niclas Hammarström 2680/10 B 0 g 826
2023-05-31 2023-05-31 Lindesberg-3 Julia Nilsson 3180/15 D 8 15.7 3016
2023-05-19 2023-05-19 Romme-2 Susanne Österberg 2140/2 C 0 14.7g 962
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-8 Susanne Österberg 2160/11 A str
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-8 Susanne Österberg 2140/11 C 0 g 776
2023-04-09 2023-04-09 Solvalla-9 Jorma Kontio 2140/1 D str
2023-03-22 2023-03-22 Solvalla-5 Magnus A Djuse 1640/4 D 0 12.4 383
2023-03-14 2023-03-14 Bollnäs-1 Rikard N Skoglund 2160/8 B 5 15.9 128
2023-03-04 2023-03-04 Örebro-8 Rikard N Skoglund 1609/11 D 0 g 1139
2023-02-25 2023-02-25 Romme-5 Susanne Österberg 2140/1 C 0 15.2 333
2023-01-27 2023-01-27 Romme-8 Susanne Österberg 2160/9 C 1 14.9 902
2023-01-19 2023-01-19 Örebro-9 Rikard N Skoglund 2100/5 C 4 14.1 548
2024-02-25 2024-02-25 Romme-4 Susanne Österberg 2140/3 D 0 16.5 712
2024-02-09 2024-02-09 Romme-7 Julia Nilsson 2640/11 D 0 15.8 1365
2024-01-25 2024-01-25 Gävle-6 Susanne Österberg 2160/8 C 0 15.5 852
2024-01-20 2024-01-20 Bollnäs-7 Susanne Österberg 2140/7 D 0 16.3 1927ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se