Antonio Tabac travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Antonio Tabac travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Antonio Tabac har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Antonio Tabac har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Antonio Tabac


1 juni i år debuterade Antonio Tabac i ny regi hos Oskar Kylin Blom och det blev skräll0seger direkt på Rommetravet. Därefter har den sex&..


1 juni i år debuterade Antonio Tabac i ny regi hos Oskar Kylin Blom och det blev skräll0seger direkt på Rommetravet. Därefter har den sexårige hingsten startat ytterligare elva gånger varav sju inom V75-spelet och radat upp fina prestationer och segrar.
Mellan 18 augusti och 20 oktober tog Antonio Tabac fem raka V75-segrar och blev en stor publikfavorit. Efter segern i debuten i gulddivisionen 20 oktober spände Oskar Kylin Blom bågen med sin stjärna och utmanade eliten i holländska storloppet Prijs der Giganten – ett elddop han klarade med den äran, men det blev årets sista triumf.
I senaste starten på V75 var hästen sjuk (sjua) och nu har han drabbats av en gaffelbandsskada i vänster bakben.
Därmed väntar nu ett längre uppehåll för Antonio Tabac som tjänade drygt 1,6 miljoner kronor under året.
- Det var mellan två heat i träningen som han plötsligt blev halv vänster bak. Det fanns inga tecken på att något var på gång före, säger Oskar Kylin Blom.
- Det är klart att det känns jättetråkigt, jag hade förhoppningar på att han skulle utvecklas ytterligare till nästa år. Nu får vi ta det lugnt istället. Det går inte att gräva ner sig, det är sådant här som kan hända i den här sporten. Det kommer nya lopp och även nya hästar.
Hur länge blir han borta?
- Nu får han vila en eller ett par månader sedan får vi kolla upp hur det läker, det normala är mellan tre-sex månader med denna typen av skador.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Tolv år gammal har Mofaksan (V64-3) vunnit 7 av 13 lopp och sprungit in 728 000 kronor under 2018. Det gör henne till Sveriges i år segerr..


Tolv år gammal har Mofaksan (V64-3) vunnit 7 av 13 lopp och sprungit in 728 000 kronor under 2018. Det gör henne till Sveriges i år segerrikaste och vinstrikaste sto på kallblodssidan. På hemmabanan är det endast varmblodige V75-stjärnan Antonio Tabac som toppar hennes resultat.
- Det har varit julafton varje gång hon har startat. Hon har gjort fantastiska prestationer det senaste halvåret och vi är jätteglada över allt vi har fått vara med om, säger Mikael Olsson.
Säsongens absoluta höjdpunkt kom i Svenskt Mästerskap för ston på Dannero 1 juli.
- Det hade vi kämpat för i många år och det var en milstolpe, det största jag har varit med om med hästar.
Det var fjärde försöket i Sto-SM för Mofaksan och den här gången stod hon i en klass för sig. Med 800 meter kvar av loppet styrde Mikael Olsson på i tredjespår och trots att Mofaksan fick tåga där ute resten av loppet var det spel mot ett mål.
- I loppet före på Dannero gick hon en bit under 1.20 sista varvet och i 17-fart över upploppet, så för säkerhets skull fick hon gå med boots och huva i SM. Jag kände att om hon bara travar runt ordentlig var det ingen som hade samma formtopp och kapacitet. Och hon var bara bäst egentligen.

Långsiktig plan som burit frukt
Mikael Olsson inte bara äger, tränar och kör det kallblodiga toppstoet. Han är också uppfödare. Framgångssagan började med att han köpte stoet Toga av sin far och sedan hon efter en mindre lyckad tävlingskarriär betäcktes med Fakse kom Mofaksan till världen.
- Jag vet hur många det är som håller på och försöker men aldrig kommer i närheten av en sådan här häst, och så får jag den här på en Svall Ivar-stam som farsan har fött upp. Det är fantastiskt!
Men Mofaksan var ingen omedelbar stjärna och det ligger mycket arbete, tålamod och planering bakom framgångarna.
- Hon har varit med så länge nu att man nästan glömmer bort de första åren med henne. Men så tittar man på filmer och tänker vilken fantastisk utveckling hon har haft hela tiden. Det är unikt.
Mofaksan gick segerlös ur tolv starter som treåring och det dröjde till våren som fyraåring, och karriärens 17:e lopp, innan den första fullträffen kom. Därefter har det, bortsett från en period med sjukdomsproblem under 2014-2015, gått stadigt bättre och i dagsläget ståtar Sveriges bästa kallblodssto med 31 segrar och 2,4 miljoner kronor insprunget.
- Efter fyraåringssäsongen kände jag att bara hon får vara hel och frisk kan hon ha många bra år framför sig. Och jag lade faktiskt upp en plan för att ha henne som fysiskt starkast vid den här tiden. Jag har många gånger valt att stå över lopp, även om det inneburit risken att missa en möjlighet som kanske inte kommer igen, enkom för att hon ska vara som fysiskt starkast i kroppen nu. Det kan man berätta nu i efterhand när det har gått bra, säger Mikael Olsson och skrattar innan han fortsätter.
- Vi börjar närma oss alla steg som jag vill göra och egentligen kan hon inte utveckla sig mer. Men de gånger hon inte är på topp kan jag alltid sätta fingret på anledningen och på så vis känns det som att det finns ännu mer i henne, eftersom jag vet kraften som finns i henne när allt funkar. Som loppet på Dannero till exempel, när jag tittar på klockan på bortre långsidan och ser att det går 1.20 och hon sedan går ut i fjärdespår och bara trycker i och går ännu värre. Då är det så sagolik kraft i hästen att man får rysningar.

”Svår att stå emot”
Efter segern i Sto-SM blev Mofaksan tvåa i V75 och därefter har hon vunnit fem av sex lopp. Hon var senast ute i finalen av Norrlands Elitserie i Umeå, ett lopp som hon trots startgalopp vann lätt.
- Vi hade fokuserat på den starten och efter det fick hon ta det lite lugnt. Men hon har varit så rackarns pigg och eftersom det varit hårda underlag hemma har hon varit in till banan i Gävle och fått springa av sig två gånger. Jag tror inte att hon har lika bra form som senast eftersom hon inte har gått de sista finslipande intervallerna som hon hade gått då, men hon är inte många procent sämre och ska definitivt vara med ändå.
Det är dubbel jackpot på V64 och en eventuell ensam vinnare med alla rätt kan enligt prognosen kvittera ut 5,5 miljoner kronor. Mofaksan startar med innerspår bakom bilen och om något är det vad som bekymrar Mikael Olsson.
- Jag ser fram emot loppet men jag gillar inte att ha innerspår med henne. Dels kan hon bli ilsk och bita i startbilsvingen när det ska accelereras och sådana saker kan man tappa position på så klart. Hon kräver också rejält fäste och även om hon är väldigt rask ut kan jag inte tänka mig att hon står emot Finnskog Sjefen och Algot Ålj. Sedan kan många vara intresserade av att hålla oss kvar på innerspår. Men vi får se hur det löser sig. Bara vi kommer ut tror jag att hon blir svår att stå emot.

Siktar på elitloppshelgen
Om allt går bra hemma på Gävletravet och Mofaksan känns fortsatt som hon ska blir hennes nästa uppgift troligen Odin Tabacs lopp i V75 på Romme 29 december.
- Där är det fördel ston och 1 640 meter. Det passar henne väldigt bra och jag önskar väl helst kortlopp åt henne, säger Mikael Olsson och berättar vidare att Elitkampen under elitloppshelgen på Solvalla är ett av målen nästa år.
- Sto-SM är det självklara huvudmålet men det vore häftigt att ha ett sto med i Elitkampen. Funkar allt så siktar vi på det. Där är det ju 1 640 meter och det känns som att hon har potential att gå under 1.20.
Än kan alltså flera kapitel återstå i Mofaksans saga. Tolv år ung har hon fortfarande framtiden för sig.

Ola Johansson, Kanal 75


- Nej, visst, säger Axevallatränaren och skrattar. Han är lite besvärlig bakom startbilsvingen men har aldrig galopperat förut. Nu gick..


- Nej, visst, säger Axevallatränaren och skrattar. Han är lite besvärlig bakom startbilsvingen men har aldrig galopperat förut. Nu gick bilen så jäkla sakta att han sprang in i vingen en fyra-fem gånger för att han blev så ivrig och kom helt ut balans.
Antonio Tabac vann loppet Prijs der Giganten och Baron Gift slutade sjua. Hur har det gått att ladda inför söndagens V75-start i Örebro?
-.Han tränar inte jättehårt mellan loppen men känns i alla fall fin i sina vanliga intervaller. Det känns som att han är taggad för dagen. Jag körde runt i 2000 meter där bakom efter galoppen i Holland. Det var lite snöpligt att det skulle bli så.
I den näst senaste starten klev hästen bara runt dem på Solvalla och vann säkert efter ett lopp i tredje utvändigt.
- Då var han riktigt bra och fick ett sådant lopp som han helst ska ha också. Han borde ha samma form nu, nästan full form i alla fall.
Uppgifter i V75-2 i Örebro på söndag är ett stayerlopp över 3140 meter. Baron Gift har bara startat på den distansen en gång, hur klarar han den?
- Han var ute över tre varv på Åby för några starter sedan men var sjuk då, så det sa ingenting. Men jag tror inte alls att det ska vara några problem, bara han får sitt lopp i ryggar. Kam vi hitta bra draghjälp sista varvet tror jag att han kan slå många och vi får se om det kan räcka ända till vinst. Han har bra ”fötter” så jag tror att vi kan köra barfota runt om igen.
Utveckla det där om att han behöver draghjälp.
- Han är ju väldigt snabb en bit men kör jag lite för tidigt tycker jag att det ebbar ut. Ger man honom marschorder är det full fart alltså. Då ger han allt. Det är starka hästar med som förhoppningsvis kan dra fram oss sista varvet. Får han vara still till sista kurvan är han snabbare än de flesta.
Han ser ut att kunna bli tredje-, fjärdehandsfavorit i loppet.
- Det är många bra med och Ready Ribb och Qahar Q.C. är ett par riktiga långloppare, medan min är oprövad på distansen. Så skulle vi vara trea kanske vi får vara nöjda. Men han ska absolut med om man garderar på lite.
Argbiggan galopperade bort sig i kvalet till Oaks i höstas och har innerspåret i V75-4, E3-Revanschen för treåriga ston. Vad säger du om henne?
- Jag tycker att det är en riktigt fin häst som inte var inte frisk i Oaks-kvalet. En stor, tung modell som har framtiden för sig. Senast var hon tillbaka efter vila och känns lite lättare och kvickare nu och kanske kan det lösa sig bra från innerspåret.
En bättre chans än Baron Gift?
- Nej, de har ungefär likvärdiga chanser, de kan vinna men skulle de vara bland de tre är jag nöjd också.

Fotnot: Första V75-start i Örebro på söndag är klockan 14.30

Mikael Wikner, Kanal 75


Vägen mot toppen har varit lika rak som snabb. I mitten av augusti presenterade sig Oskar Kylin Blom och Antonio Tabac för V75-publiken genom att vinn..


Vägen mot toppen har varit lika rak som snabb.
I mitten av augusti presenterade sig Oskar Kylin Blom och Antonio Tabac för V75-publiken genom att vinna silverdivisionsförsöket hemma på Gävletravet.
Tre månader, ytterligare fem segrar och en dryg miljon kronor senare står man på lördag öga mot öga med världens kanske främste travare Propulsion och flera av landets mest garvade gulddivisionare i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst på Solvalla.
- Det ska bli otroligt spännande. Det blir det tuffaste lopp han startat i. Men jag ser det bara som inspirerande, säger Oskar Kylin Blom om den högklassiga guldfinalen som förutom Propulsion - landets vinstrikaste travare 2018 - även innehåller elitloppstrean Nadal Broline, femåringstopparna Milligan’s School och Diamanten, samt årstidspecialisterna Digital Ink, On Track Piraten och Zenit Brick vilka i omgångar dominerat gulddivisionen fyra vintrar i rad.
- Jag ser det bara som ett sätt att utveckla honom ännu mer. Han behöver få möta de här hästarna. Hästarna på den här nivån har en förmåga att springa väldigt fort väldigt länge, de har en väldigt hög mjölksyretröskel. Antonio måste nå dit om han ska kunna tävla mot eliten, vilket är min dröm och förhoppning.
Så du har inget emot att Propulsion lagt avelsarbetet åt sidan för att gå ut här?
- Givetvis vill man vinna alla lopp så lätt som möjligt, men för mig gör det inget. Det ska bli häftigt att se vad man går för i den här omgivningen.
Antonio Tabac har aldrig mött så tuffa hästar, har du kört mot så bra hästar någon gång?
- Nej, det blir mitt tuffaste lopp också. Det känns väldigt inspirerande.

Drömmer om Frankrike
Antonio Tabac är obesegrad sedan genombrottet på hemmaplan och kommer närmast från storloppsseger i Holland.
Ett äventyr både för häst och kusk.
- Det var lite annorlunda med ett nytt land där ingen av oss som åkte med hade varit förut. Vi fick ett jättebra bemötande, blev visade runt och fick saker förklarade för oss, allt sköttes mycket professionellt. Det var en väldigt rolig upplevelse, inte bara för att resultatet blev så lyckat.
Hur kom det sig att ni åkte dit?
- De hörde av sig från banan och bjöd in oss. Tydligen så tittar de mycket på V75 i Holland och de hade bra koll på vad det var för häst. Jag är väldigt nyfiken på att tävla utomlands så det var inte mycket att fundera över.
Hur mycket har du kört utanför Sverige tidigare?
- Nästan inget alls, tre lopp i Norge.
Är Frankrike nästa mål?
- Jag har aldrig ens varit på Vincennes så det är klart att jag drömmer om det, men Antonio har haft en lång säsong så jag har inte bestämt någonting. Vi tar loppet på lördag och funderar på framtiden efter det. Förhoppningsvis får jag fler chanser att åka till Frankrike även om vi skulle stanna hemma i vinter.

Många nya hästar
För även om Antonio Tabac är galjonsfiguren som satt Oskar Kylin Bloms nystartade stall på travkartan så finns det förhoppningsvis andra som kan axla manteln i framtiden.
Från att ha börjat sin tränarkarriär med tio hästar vid nyår har det växt femfaldigt till dagens 48.
- Det har varit en väldig omställning. Det är mycket nytt som händer, många nya hästägare och mer pappersarbete. Men jag har bra folk som hjälper mig och även om rörelsen är betydligt större nu så tycker jag att vi har kvar den fina stämning som vi haft från början. För mig är det viktigaste att alla trivs och har roligt, samtidigt som det är lugn och ro på dagarna. Det tycker jag att vi lyckas med. Sedan finns det alltid saker som man kan bli bättre på.
Som att skaffa en hemsida…?
- Ja, det är något som vi skulle behöva och som jag har tänkt på. Men det har blivit nästa prio hela tiden. Vi har vår en sida på Facebook där vi informerar om hästarna, men förhoppningsvis ska vi få upp en riktig hemsida också.

”Kommer inte för att vara åskådare”
Vad gäller lördagen så andas Kylin Blom optimism trots det benhårda motståndet.
- Antonio fick vila några dagar efter hemkomsten från Holland, men efter det har han varit minst lika laddad som tidigare. Han tycker att livet leker för dagen och har självförtroendet på topp. Jag brukar inte köra honom själv i jobben, men gjorde det faktiskt idag (måndag) och han kändes otroligt laddad. Det finns inget som säger att han skulle vara på väg ner i form.
Kommer du att köra mer defensivt nu när motståndet är hårdare?
- Det tror jag inte. Jag kommer att köra som vanligt. Hästen har så bra form för dagen. Vi kommer inte för att vara åskådare, jag vill vara med och tävla.
Kan han vinna på lördag?
- Det är klart att han kan, han är med i loppet. Jag är ändå realist. Förutom Propulsion så jag har blivit väldigt imponerad av Zenit Brick och Nadal Broline. Och även av On Track Piraten och Milligan’s School. Som jag ser det är det många som kan vinna. Den som får bästa resan är nog först i mål. Jag ska göra mitt bästa för att se till att det blir vi, säger Oskar Kylin Blom.

Robin Johansson, Kanal 75


Vägen mot toppen har varit lika rak som snabb. I mitten av augusti presenterade sig Oskar Kylin Blom och Antonio Tabac för V75-publiken genom att vinn..


Vägen mot toppen har varit lika rak som snabb.
I mitten av augusti presenterade sig Oskar Kylin Blom och Antonio Tabac för V75-publiken genom att vinna silverdivisionsförsöket hemma på Gävletravet.
Tre månader, ytterligare fem segrar och en dryg miljon kronor senare står man på lördag öga mot öga med världens kanske främste travare Propulsion och flera av landets mest garvade gulddivisionare i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst på Solvalla.
- Det ska bli otroligt spännande. Det blir det tuffaste lopp han startat i. Men jag ser det bara som inspirerande, säger Oskar Kylin Blom om den högklassiga guldfinalen som förutom Propulsion - landets vinstrikaste travare 2018 - även innehåller elitloppstrean Nadal Broline, femåringstopparna Milligan’s School och Diamanten, samt årstidspecialisterna Digital Ink, On Track Piraten och Zenit Brick vilka i omgångar dominerat gulddivisionen fyra vintrar i rad.
- Jag ser det bara som ett sätt att utveckla honom ännu mer. Han behöver få möta de här hästarna. Hästarna på den här nivån har en förmåga att springa väldigt fort väldigt länge, de har en väldigt hög mjölksyretröskel. Antonio måste nå dit om han ska kunna tävla mot eliten, vilket är min dröm och förhoppning.
Så du har inget emot att Propulsion lagt avelsarbetet åt sidan för att gå ut här?
- Givetvis vill man vinna alla lopp så lätt som möjligt, men för mig gör det inget. Det ska bli häftigt att se vad man går för i den här omgivningen.
Antonio Tabac har aldrig mött så tuffa hästar, har du kört mot så bra hästar någon gång?
- Nej, det blir mitt tuffaste lopp också. Det känns väldigt inspirerande.

Drömmer om Frankrike
Antonio Tabac är obesegrad sedan genombrottet på hemmaplan och kommer närmast från storloppsseger i Holland.
Ett äventyr både för häst och kusk.
- Det var lite annorlunda med ett nytt land där ingen av oss som åkte med hade varit förut. Vi fick ett jättebra bemötande, blev visade runt och fick saker förklarade för oss, allt sköttes mycket professionellt. Det var en väldigt rolig upplevelse, inte bara för att resultatet blev så lyckat.
Hur kom det sig att ni åkte dit?
- De hörde av sig från banan och bjöd in oss. Tydligen så tittar de mycket på V75 i Holland och de hade bra koll på vad det var för häst. Jag är väldigt nyfiken på att tävla utomlands så det var inte mycket att fundera över.
Hur mycket har du kört utanför Sverige tidigare?
- Nästan inget alls, tre lopp i Norge.
Är Frankrike nästa mål?
- Jag har aldrig ens varit på Vincennes så det är klart att jag drömmer om det, men Antonio har haft en lång säsong så jag har inte bestämt någonting. Vi tar loppet på lördag och funderar på framtiden efter det. Förhoppningsvis får jag fler chanser att åka till Frankrike även om vi skulle stanna hemma i vinter.

Många nya hästar
För även om Antonio Tabac är galjonsfiguren som satt Oskar Kylin Bloms nystartade stall på travkartan så finns det förhoppningsvis andra som kan axla manteln i framtiden.
Från att ha börjat sin tränarkarriär med tio hästar vid nyår har det växt femfaldigt till dagens 48.
- Det har varit en väldig omställning. Det är mycket nytt som händer, många nya hästägare och mer pappersarbete. Men jag har bra folk som hjälper mig och även om rörelsen är betydligt större nu så tycker jag att vi har kvar den fina stämning som vi haft från början. För mig är det viktigaste att alla trivs och har roligt, samtidigt som det är lugn och ro på dagarna. Det tycker jag att vi lyckas med. Sedan finns det alltid saker som man kan bli bättre på.
Som att skaffa en hemsida…?
- Ja, det är något som vi skulle behöva och som jag har tänkt på. Men det har blivit nästa prio hela tiden. Vi har vår en sida på Facebook där vi informerar om hästarna, men förhoppningsvis ska vi få upp en riktig hemsida också.

”Kommer inte för att vara åskådare”
Vad gäller lördagen så andas Kylin Blom optimism trots det benhårda motståndet.
- Antonio fick vila några dagar efter hemkomsten från Holland, men efter det har han varit minst lika laddad som tidigare. Han tycker att livet leker för dagen och har självförtroendet på topp. Jag brukar inte köra honom själv i jobben, men gjorde det faktiskt idag (måndag) och han kändes otroligt laddad. Det finns inget som säger att han skulle vara på väg ner i form.
Kommer du att köra mer defensivt nu när motståndet är hårdare?
- Det tror jag inte. Jag kommer att köra som vanligt. Hästen har så bra form för dagen. Vi kommer inte för att vara åskådare, jag vill vara med och tävla.
Kan han vinna på lördag?
- Det är klart att han kan, han är med i loppet. Jag är ändå realist. Förutom Propulsion så jag har blivit väldigt imponerad av Zenit Brick och Nadal Broline. Och även av On Track Piraten och Milligan’s School. Som jag ser det är det många som kan vinna. Den som får bästa resan är nog först i mål. Jag ska göra mitt bästa för att se till att det blir vi, säger Oskar Kylin Blom.

Robin Johansson, Kanal 75


Solvallatränaren Daniel Redén lämnade glädjande besked i förra veckan när han berättade att Propulsion laddas mot ytterliga..


Solvallatränaren Daniel Redén lämnade glädjande besked i förra veckan när han berättade att Propulsion laddas mot ytterligare ett Prix d’Amerique i Paris. Hästen ståtar med sex raka segrar efter vårens andraplats i Elitloppet och på lördag väntar start i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst, tillika gulddivisionens final, på Solvalla. Men den fantastiske hingsten har ingen enkel uppgift framför sig. För motståndet står bland andra On Track Piraten, Nadal Broline, Antonio Tabac och Zenit Brick. När han dessutom lottades till ett uselt utgångsläge vill det nog till att Propulsion levererar på topp om hans segerrad ska förlängas.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-7 2140/9 4 15.4 105
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-5 2140/1 1 15.9 122
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 2140/1 6 17.5g 67
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-4 2140/2 3 15.5 140
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-2 2140/11 0 g 523
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-6 Kenneth Haugstad 1609/5 D 1 12.9 126
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-1 Jorma Kontio 2140/9 D str
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Erik Adielsson 2640/7 A 0 15.2 89
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-1 Erik Adielsson 2140/7 A 1 15.8 40
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-11 Torbjörn Jansson 2140/9 B 0 14.7 265
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-5 Ville Karhulahti 2140/7 A 0 g 234
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-8 Torbjörn Jansson 2140/5 A 7 14.3 26
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-8 Erik Adielsson 2160/13 B 3 13.7 318
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-10 Anders Eriksson 2160/10 A 1 13.9 18
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-4 Erik Adielsson 2140/10 C 0 14.1 85
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-10 Björn Goop 2140/11 D 0 12.9 149
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-10 Örjan Kihlström 2140/11 C 5 14.5 209
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Ville Karhulahti 2140/6 C 0 g 397
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Johnny B Karlsson 1640/6 A 1 14.1 21
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-12 Erik Adielsson 2140/6 C 2 13.4 250
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-5 Johnny B Karlsson 1640/1 A 1 12.1 37
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-8 Gundula Bauer 2140/11 A 2 15.2 40
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-10 Erik Adielsson 1640/3 C 3 14.0 28
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-9 Jorma Kontio 2100/11 D 0 14.5 550
2016-03-27 2016-03-27 Romme-9 Jorma Kontio 1640/3 C 3 13.4 34
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-9 Jorma Kontio 2140/12 D 5 16.3 132
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-4 Jorma Kontio 2140/1 C 1 15.5 33
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-4 Jorma Kontio 2100/4 C 1 16.0 29
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-6 2640/10 D 0 17.1 139
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-5 Erik Adielsson 2140/9 C 0 15.2 581
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-9 Torbjörn Jansson 2100/9 A 0 14.0 68
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/11 C 0 12.7 708
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-5 Erik Adielsson 2640/8 B 2 13.9 441
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-6 Erik Adielsson 1640/3 C 7 11.2 148
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-5 Stig H Johansson 2140/6 B 4 13.2 35
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-4 Erik Adielsson 2140/2 B 3 12.8 108
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-7 Erik Adielsson 1640/5 B 5 11.2g 167
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-6 Torbjörn Jansson 1640/4 B 2 13.3 15
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-15 Anders Eriksson 1640/5 C 1 10.2 136
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-11 Erik Adielsson 1640/2 B 5 11.1 52
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-11 Erik Adielsson 1640/4 B 2 12.3 51
2017-04-16 2017-04-16 Romme-11 Erik Adielsson 2640/12 C 3 14.4 286
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/3 B 2 14.2 50
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-9 Torbjörn Jansson 2140/7 B 1 13.1 37
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-10 Jorma Kontio 2140/9 C 0 14.4 342
2017-01-07 2017-01-07 Romme-11 Jorma Kontio 1640/10 C 5 12.6 144
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-10 Oskar Kylin Blom 2140/10 C 7 12.5 105
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-7 Oskar Kylin Blom 2100/3 B 1 12.0 52
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-11 Oskar Kylin Blom 2140/2 C 1 11.1 32
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-11 Oskar Kylin Blom 2140/11 A 1 11.7 87
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-11 Oskar Kylin Blom 1640/11 B 1 11.2 103
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-11 Oskar Kylin Blom 2640/1 A 2 13.2 53
2018-07-11 2018-07-11 Visby-6 Oskar Kylin Blom 2120/7 B 4 12.2 73
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-6 Oskar Kylin Blom 1640/5 D 2 11.8 101
2018-06-01 2018-06-01 Romme-9 Oskar Kylin Blom 2140/6 C 1 14.3 151
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Niclas Hammarström 2140/1 B 5 13.2 323
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-4 Erik Adielsson 1640/1 A str
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-9 Ulf Eriksson 2140/12 B 0 14.1 412ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se