Anna Mauds Lassie travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Anna Mauds Lassie travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Anna Mauds Lassie har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Anna Mauds Lassie har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Anna Mauds Lassie


Oskar Kylin Blom har förbättrat sina siffror markant i år och nu ska han byta träningscamp för att bli ännu vassare.- Jag har k&o..


Oskar Kylin Blom har förbättrat sina siffror markant i år och nu ska han byta träningscamp för att bli ännu vassare.
- Jag har köpt en egen gård i Östervåla och i början av nästa år smyger vi i gång där. Gården var till salu i höstas och jag blev kär vid första anblicken. Givetvis är det pirrigt att investera så mycket pengar men jag känner mest stolthet. Jag är stolt över att jag nått en sådan position inom mitt yrke så jag kan köpa en sådan anläggning. Det måste väl tyda på att jag gjort någonting rätt.
- På den nya gården har jag enormt bra förutsättningar för att lyckas. Jag är en stor fanatiker av att träna hästarna i sand och det kan jag verkligen här. Jag har alltid ett långsiktigt tänkande i det jag gör och det här kommer att bli bra.

Det ser bra ut
Oskar var nöjd med sitt 2021 och det ser bra ut för framtiden.
- Jag förbättrade mina siffror markant i år och har vunnit många lopp och även inom V75. På minusidan kan jag nämna unghästarna som inte presterat fullt ut som önskat men jag lär mig något nytt hela tiden och nu har jag en tvåårskull som är längre kommen än tidigare så det mesta ser ljust ut.

Två heta på GS75
Oskar har flera hästar till start inom GS75 och två av dessa tror han mycket på. Oskar kan inte bara träna och köra häst. Han är också vass på att lämna bra information.
- Jag jobbar mycket med hemsidan där jag ger utförlig och ärlig info om mina starthästar. Jag chansvärderar varje starthäst och hoppas kunna vara till god hjälp för spelare och media. Inför GS75 nu på hemmaplan ser det rätt bra ut. Jag tror jag har två riktigt bra chanser.
- Bäcklös Faron (GS75-1) har fått några lopp i sig och fick se sig besegrad av ett toppsto i Alfie senast. Loppet då blev svårt att köra taktiskt rätt med Alfie i rygg. Läget nu är perfekt och detta är en bra chans. Den här hästen är på väg mot eliten och på vägen dit hoppas och tror jag vi ska vinna här.
- Big Hurt (GS75-3) fick inte prova monté senast då loppet blev inställt. Det var synd. Nu är det ny distans men hästen stark men även lite svår. Vid rätt humör kan han fälla många.
- Chestnut (GS75-6) är en häst som berör mig mycket och senast blev det en känslosam seger. Han har en speciell stil men det var bättre senast och jag var stolt och nöjd. Nu är det bra emot men han är bra själv också och jag tror på honom. Min bästa chans tillsammans med Bäcklös Faron.
- Zack Bris (GS75-6) har varit ifrån men känns fin nu. Han gillar vintersäsongen. Nu är läget minus men vi har toppkusk. Det blir att smyga med och han behöver nog en genomkörare.
- Anna Mauds Lassie (GS75-7) hade jag varnat för länge inför segern senast och sagt att det var dags inom kort. Formen är kanske bättre än någonsin men läget sämre. Med rätt resa kan det bli fina slantar. Annars får jag väl byta kusk igen.

Ulf Nilsson, Kanal 75


Att värdera hästars chanser och ranka travlopp är inte det lättaste. Många gånger skiljer sig tränarnas och kuskarnas bed&o..


Att värdera hästars chanser och ranka travlopp är inte det lättaste. Många gånger skiljer sig tränarnas och kuskarnas bedömning stort från tipsexperters och spelares spådomar. Lite så är fallet med Oskar Kylin Bloms duo inför lördagens V75 i Bollnäs. Ledande facktidningen Travronden rankar Morotai Degato (V75-5) etta men drar ner stallkamraten Annie Mauds Lassie (V75-4) till en tolfte plats i ranken. Samtidigt bedömer tränaren att hästarna har likvärdiga chanser.
- Det handlar om vem av dem som får bäst resa. Den som har mest tur kan vinna, säger Oskar Kylin Blom.

Kan öppna snabbt
Även om lite tur på vägen är nödvändig för att det ska räcka hela vägen låter Oskar Kylin Blom nöjd med sina adepter. Att Morotai Degato fick nöja sig med en blygsam sjätteplats i sin senaste start tar hans tränare och kusk på sig.
- Hade jag suttit kvar i rygg på ledande Chapuy hade vi säkert varit tvåa i mål, men jag valde att gå ut i andraspår och det blev ett felval, säger Kylin Blom.
- Jag tycker kanske inte att det har blixtrat om honom i loppen men som han känns här hemma ska formen vara bra och därför provar vi att starta igen. Han har nog behövt de här loppen för att komma in i klassen och han gick ändå 1.11,7 full väg när han var trea bakom Born Unicorn näst senast, så det kanske är taskigt att säga att det inte har blixtrat om honom.
Mr Clayton J.F. är struken och därmed flyttas startsnabbe Morotai Degato ner till femtespåret.
- Vilken taktik jag väljer beror lite på hur han känns bakom bilen men han kan öppna jättesnabbt så jag kanske provar att ladda. Han kanske har gjort sina allra bästa lopp i ryggar men ledningen är närmaste vägen till mål och kommer vi dit ska det till en väldigt bra häst för att jag ska släppa.
Sexåringen brukar tävlar barfota runt om men den här gången blir det bakskor.
- Det tror jag inte spelar någon roll. Jag tror snarare att det är positivt för senast var känslan att han inte riktigt fick fäste i banan.

Farlig med rätt resa
Anna Mauds Lassie utmanade senast om segern och höll starkt som trea från positionen utvändigt om ledaren.
- Jag var väldigt nöjd med henne. Hon har visat jättebra form på sistone och även om hon står hårt inne på pengarna den här gången tycker jag att spelarna ska tänka på henne ganska tidigt. Får hon en bra resa och kan spara speeden till 200 kvar blir jag inte förvånad om hon dyker upp där framme för hon är bra i ordning för dagen. Det är ingen galopprisk för fjärdespåret men det blir kanske ingen snabbstart heller.

Ola Johansson, Kanal 75


Storfavoriten Diamanten tog ledningen men galopperade plötsligt i den första kurvan. Då tog istället Bucks To Burn över täten och..


Storfavoriten Diamanten tog ledningen men galopperade plötsligt i den första kurvan. Då tog istället Bucks To Burn över täten och han fick Mindyourvalue W.F. på sin utsida efter ett varv. Ove A Lindqvist såg till att hålla farten uppe och lade press på ledaren ut på slutvarvet. Det blev en härlig duell upploppet ner där Bucks To Burn inte ville ge sig. Men kort före mål kopplade Mindyourvalue W.F. greppet och vann på tiden 1.11,8/2140a. Förstapriset var 150 000 kronor och den sjuårige valacken närmar sig sju miljoner kronor i insprungna pengar. Det här var tredje gången som Ove A Lindqvist körde Mindyourvalue W.F. – och duon är fortsatt obesegrade tillsammans.
– Det kändes bra. Jag tog det lite, lite easy från start och det var lite mitt fel att jag hamnade i situationer. Sedan blev jat tvingad fram utvändigt om Bucks To Burn men hade väl räknat med den positionen. Han är en jättefin häst att köra, lite trög av sig. Men han är stark och rejäl, och det brukar vara vältränat när man kör åt den här mannen, sa Ove A Lindqvist.
Han syftade såklart på tränaren Robert Bergh som därmed tog sin femte tränarseger i Silverörnen. De tidigare Bergh-vinnarna är Rambrico, Hilda Zonett, Real du Rabut och Nahar.
Däremot föll den stora favoriten Diamanten alltså, och Peter ”Foppa” Forsbergs stjärna hade inte sin bästa dag
– Det var surt som fanken. Men han hade inte riktigt samma spänst i dag. Han kändes bra innan och efter galoppen. Jag är inte jättebekymrad utan mer sur över att det inte funkade i dag, sa Erik Adielsson.

Dubbelseger för Redén och Kihlström
Lipstick Tooma har genomgått en metamorfos i sin utveckling hos Daniel Redén som verkligen heter duga. Omgångens största favorit tog fjärde raka segern i Redéns regi hur enkelt som helst. Eller rentav bombsäkert om man säger så. Örjan Kihlström laddade från start från sina 20 meters tillägg och Lipstick Tooma var redan framme hos täthästarna i första kurvan. Erik Adielsson tog över ledningen med Anna Mauds Lassie men släppte välvilligt ut på den första långsidan när Örjan Kihlström körde till. Anna Mauds Lassie fick chansen vid upploppets början och försökte utmana, men kom aldrig hotande nära Lipstick Tooma. Det femåriga stoet vann åkandes med både tussarna och det norska huvudlaget oryckta. Så det fanns onekligen en hel del sparade krafter kvar i mål.
– Vi kom bra på det från start och fick överta ledningen. Allt löste sig bra och hon är riktigt fin för klassen. Det är en jäkla lunk i henne, det går väldigt lätt och hon har bra driv, sa Örjan Kihlström.

Daniel Redéns hästar är rent kusliga för dagen och inte roliga att möta för konkurrenterna. Favoriten Moses fick en tung inledning via tredjespår i den första kurvan i V75-3. Sedan fick han trava utvändigt om ledande Global Wizard men det bekom honom inte det minsta. Moses bara krossade konkurrenterna och gled undan över upploppet. Det var nära galopp hundra meter kvar men Örjan Kihlström parerade snyggt. En imponerande seger för Moses på jättefina tiden 1.11,6/1640a.

Kanoninsats av Global Upset
Global Upset svarade för en kanoninsats när han vann V75-2 för Rikard N Skoglund. Han fick ta över ledningen ut på den första långsidan när ledande Jalna Boko galopperade. Sedan såg Global Upset strålande ut hela vägen när han brisade undan till en överlägsen seger. Tränar gör Henrik Larsson på Solvalla och det här var Global Upset andra raka seger efter comebacken. Han tävlade även i en jänkarvagn för första gången vilket onekligen gav bra effekt.

Bol Brage smällfin – lekte hem segern
Bol Brage såg smällfin ut när han defilerade hem kallblodsloppet i V75-4. Mats E Djuse fick en bra start från tillägg och forcerade favoriten till ledningen efter ett halvvarv. Bol Brage såg lysande ut hela vägen och vann i princip okörd utan att någon kom hotande nära. Tränar gör Jan-Olov Persson och där trivs Bol Brage ypperlkgt för hästen har i princip bara gjort bra prestationer hos Hagmyren-tränaren.

Värmde dåligt – vann loppet
Zap di Girifalco värmde tveksamt och Björn Goop gav i princip avslag då travet inte stämde på den lösa banan. Men när det väl blev lopp så infriade storfavoriten alla förväntningar i V75-5. Med barfota bak och jänkarvagn stämde aktionen perfekt i loppet och när Zap di Girifalco övertagit ledningen var mycket vunnet. High Glider försökte gå i närkam över upploppet men Björn Goops favorit gled säkert undan till slut.
Omgångens andra överraskning kom i den sjätte avdelningen genom Everest Sisu och Ingvar Nyberg. Via en riktigt vass avslutning tog han sig förbi Anything For You den sista biten. Tränar gör Elisabeth Lundholm.
Sju rätt på V75 gav 11 716 kronor. Sex rätt gav 82 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det jackpot på V75 kommande lördag som avgörs på Bergsåker med miljonloppet Sundsvall Open Trot. En ensam vinnare kan då ta hem 58 miljoner kronor, enbart på sju rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-10-12 2018-10-12 Romme-1 Per Linderoth 1640/1 B str
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-1 Per Linderoth 1640/2 D 2 16.6 47
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-2 Kim Moberg 1640/1 A str
2019-09-17 2019-09-17 Solvalla-1 Ulf Ohlsson 2140/9 C 5 13.8 277
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-4 Erik Adielsson 2140/3 D 1 15.2 25
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-3 Ulf Ohlsson 2140/7 B 1 17.6 23
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-6 Ulf Ohlsson 2140/10 B 0 20.2g 87
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-9 Magnus A Djuse 2140/5 B 0 g 251
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-6 Ulf Ohlsson 2160/9 B 0 21.1g 28
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-2 Erik Adielsson 2140/4 D 0 13.5 1037
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/3 D 7 14.2 504
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-6 Erik Adielsson 2140/5 D 0 g 190
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-7 Erik Adielsson 2140/8 B 4 15.0 139
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-5 Erik Adielsson 2140/6 D 2 14.8 48
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-5 Ulf Ohlsson 2140/4 D 1 14.5 31
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-5 Niclas Hammarström 2140/10 A 4 14.8 28
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Anders Eriksson 1660/7 A 2 15.0 21
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-10 Anders Eriksson 2140/5 A 1 15.8 27
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-8 Anders Eriksson 2160/11 A str
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-3 Ulf Ohlsson 2140/7 A 2 16.1 38
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-4 Erik Adielsson 2640/3 C 0 g 72
2020-04-12 2020-04-12 Romme-2 Erik Adielsson 2140/6 B 0 20.7g 46
2020-01-31 2020-01-31 Romme-4 Ulf Ohlsson 1660/13 A 0 20.9g 28
2021-12-30 2021-12-30 Gävle-8 Hanna Reiser 2140/7 B 6 15.8 65
2021-12-19 2021-12-19 Gävle-10 Oskar Kylin Blom 1640/8 B 4 14.9 120
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-4 Hanna Reiser 2140/8 B 1 15.1 158
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-5 Hanna Reiser 2140/12 A 4 16.3 171
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-8 Oskar Kylin Blom 2140/11 A 4 14.7 173
2021-10-29 2021-10-29 Gävle-4 Oskar Kylin Blom 2660/10 B 2 15.5 98
2021-10-05 2021-10-05 Gävle-7 Hanna Reiser 2640/3 C 5 15.2 419
2021-09-23 2021-09-23 Bollnäs-6 Hanna Reiser 2140/2 C 0 g 75
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-8 Oskar Kylin Blom 2160/11 C 8 13.9 386
2021-08-30 2021-08-30 Romme-10 Oskar Kylin Blom 1640/3 D 3 13.1 85
2021-08-23 2021-08-23 Romme-6 Oskar Kylin Blom 2680/14 A 3 15.9 74
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-6 Oskar Kylin Blom 2160/12 B 2 14.0 81
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-7 Oskar Kylin Blom 2160/9 C 0 15.0 735
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-5 Oskar Kylin Blom 2140/6 D str
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-7 Mattias Hansson 2140/10 C 6 14.0 336
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-5 Oskar Kylin Blom 2140/1 D 5 13.6 366
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-6 Erik Adielsson 2160/12 C 7 14.1 570
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-8 Oskar Kylin Blom 2160/8 B 0 14.8 136
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-10 Oskar Kylin Blom 2160/9 C 2 14.4 43
2021-03-19 2021-03-19 Romme-10 Oskar Kylin Blom 2140/9 B 1 13.8 44
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-9 Jan Henriksson 2680/14 D 0 17.9 809
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-8 Jan Henriksson 2160/8 C 0 15.6 786
2022-11-21 2022-11-21 Halmstad-3 Owen Borg 2140/7 C 0 16.2 1145
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-6 Jan Henriksson 1640/3 D 0 14.2 563
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-8 Jan Henriksson 2640/7 D str
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-8 Thomas Dalborg 1640/6 D 0 14.3 675
2022-09-19 2022-09-19 Mantorp-7 Jan Henriksson 2160/6 C 3 14.9 206
2022-09-07 2022-09-07 Solvalla-6 Jan Henriksson 2140/1 D 6 13.1 1102
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-8 Jan Henriksson 2140/9 D 3 14.1 1182
2022-08-22 2022-08-22 Halmstad-4 Ola Samuelsson 2140/2 D 5 15.0 597
2022-07-31 2022-07-31 Åmål-4 Jan Henriksson 2100/13 A str
2022-07-17 2022-07-17 Solvalla-4 Jan Henriksson 2160/9 B 6 15.5 729
2022-07-05 2022-07-05 Axevalla-1 Jan Henriksson 2140/2 C 0 16.1 487
2022-05-16 2022-05-16 Färjestad-7 Jan Henriksson 2140/15 D 0 13.5 1153
2022-04-27 2022-04-27 Jägersro Trav-8 Jan Henriksson 2160/11 D 0 17.0 1358
2022-01-19 2022-01-19 Solvalla-10 Oskar Kylin Blom 2140/7 D 0 15.5 227



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se