Angle of Attack travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Angle of Attack travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Angle of Attack har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Angle of Attack har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Angle of Attack


On Track Piraten visade tidigt talang och vann fem lopp under debutsäsongen som treåring 2011. Rättvikstränaren Hans R Strömberg h&ari..


On Track Piraten visade tidigt talang och vann fem lopp under debutsäsongen som treåring 2011.
Rättvikstränaren Hans R Strömberg håller alltjämt igång valacken som alltid varit träningsvillig och, som han säger, ”bra att hålla på med”.
18,1 miljoner intjänat och 46 segrar, 27- andra och 20 tredjepris på 163 starter är facit några månader in på säsongen som tolvåring.
Hans R Strömberg får ofta frågan hur länge hästen ska tävla, och svarar varje gång att hästen bestämmer det där själv.
- Han gillar att åka iväg och tävla men vinner ju inte lopp som förr. ”Piraten” behöver lite finare lopp för att komma till sin rätt – ja, det har jag ju också sagt de senaste två åren. Får han de fina loppen duger han fortfarande i de flesta sammanhang. Men blir det att han får springa ute i tredjespår utan draghjälp kan det lite jobbigt, säger tränaren.
Vid den här tiden i fjol hade On Track Piraten en härlig form. Elva år gammal vann han två raka segrar i V75. I Färjestads Jubileumslopp i mars vann han gulddivisionen från positionen utvändigt ledaren och klev ifrån med sju längder.
Efter det har det ”bara” ramlat in en seger på 19 starter. På onsdag gör On Track Piraten årets tredje start i loppet för den högsta klassens hästar (V86-1) på Bergsåker.
- Han är ju tolv år nu och det är väl det som börjat ta ut sin rätt lite. Det märks inget alls i träningen men prestationsmässigt på tävlingsbanan har det varit lite sämre på slutet. Senast i Karlstad blev det exempelvis lite för jobbigt, säger Hans R Strömberg.
Rättvikstränaren tror inte att hästens formen varit som bäst på slutet. 
- Det är klart att man hoppas ju att han ska komma tillbaka till den gamla goda formen igen och att han kan vara med lite i vår. Men det blir tuffare ju äldre han blir naturligtvis.

"Det kan bli bra ändå"
Robert Berghs Angle Of Attack är hemma från en lyckosam sejour i Frankrike och blir favorit i loppet från ett fjärdespår bakom bilen.
Daniel Redéns Bucks To Burn är en av utmanarna från ett passande utgångsläge i onsdagens V86-inledning.
On Track Piraten hade inte turen med sig i spårtombolan och inleder från ett åttondespår, vilket Strömberg inte lär ha önskat.
- Nej, så är det ju. Men det kan bli bra ändå om han får någon framför sig, vi hoppas att det är någon fler som vill gå i andraspår och kanske bjuda Piraten en rygg där. Kaj Widell har kört ett par gånger förut och känner till hästen, säger Hans R Strömberg.

Ser utveckling i Totte
Widell sitter också upp bakom Rättviksstallets Totte C.D. i V86-5, ett lopp för fyraåringar. Ett lugnare 2019 som treåring gav en seger och senast var han mycket fin vid seger i årets tredje start. Totte C.D. (en son till Strömbergs toppsto Hilda C.D.) matade ner ledarhästen från ”dödspositionen” tillsammans med Jorma Kontio.
- Ja, han gjorde ett väldigt starkt lopp. Det här är en häst med lite utvecklingspotential faktiskt. Men vi tar ett lopp i sänder och se vad han duger till så att säga.
Edwardscissorhands och Troels Andersen satt i ledningen och drog hårt sista varvet men Totte C.D. bet sig fast och tog sig förbi.
- Det gick i 14-tempo där och han såg ju avhängd ut men kom tillbaka fint. Han verkar stark och jag hoppas att distansen ska passa - det känns ju så i alla fall
Segerchansen och vad händer från fjärdespåret?
- Det ser väl ut som en liten outsiderchans tycker jag. Spår fyra är bra. Han är väl ingen startraket men bör väl få ett bra lopp i varje fall. Totte går barfota runt om som på slutet om banan är bra och Piraten tävlar med skor, meddelar Hans R Strömberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Den Robert Bergh-tränade åttaåringen kördes till ledningen på startrakan men Dominik Locqueneux fick motvilligt släppa ifr&arin..


Den Robert Bergh-tränade åttaåringen kördes till ledningen på startrakan men Dominik Locqueneux fick motvilligt släppa ifrån sig initiativet med två varv till mål. Efter ytterligare ett ledarskifte blev det tredje par invändigt. Där satt ekipaget fortfarande instängt i slutkurvan men när favoritspelade Carioca de Lou galopperade uppenbarade sig luckan och då visade sig Angle of Attack klart starkast över det långa upploppet. Segertiden skrevs till 1.13,8 över 2 925 meter och loppets förstapris uppgick till 207 000 kronor. Efter två segrar och en tredjeplats har Angle of Attack hämtat hem närmare 470 000 kronor från Rivieran sedan årsskiftet.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Efter två floppar på Vincennes fick Angle of Attack på fredagen resa till den franska Rivieran och travbanan i Cagnes-sur-Mer.Och för ova..


Efter två floppar på Vincennes fick Angle of Attack på fredagen resa till den franska Rivieran och travbanan i Cagnes-sur-Mer.
Och för ovanlighetens skull med sin tränare Robert Bergh i sulkyn.
Bergh körde inte hästen någon gång under den förra succévintern då hästen inte slutade utanför prispallen på fem starter i Frankrike, men efter årets tröga upptakt var det dags.
Och Åby-tränaren visade sig behärska förutsättningarna då han tog sats längst ut i banan och likt en svensk springspårstart skar till ledningen.
Väl där kontrollerade man fältet och gick undan med en säker halv längd på tiden 1.13,7/2 925 meter.
Belöningen motsvarade drygt 180 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sj..


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.
Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sjunde raka segern.
Spelad till bottenodds, trots att han startade 50 meter bakom hästar som tjänat upp till fyra miljoner kronor, så tvingades Cleangame springa snabbare än han någonsin gjort över lång distans på Vincennes.
Detta tack vare att Robert Bergh-tränade Angle of Attack stal rampljuset för körande Yoann Lebourgeois som valde att dra undan i stenhårt tempo.
Mellantiderna klockades till 1.12,0/1 350 meter, 1.12,6/1 850 meter och skärptes sedan ytterligare till 1.11,6 med 500 meter kvar.

Krossade löpningsrekordet
Det var också då det gick som fortast som Bazire gjorde sitt avancemang bakom favoriten som via en repa i fjärdespår nådde tätkänning i slutsvängen.
In på upploppet var ledaren trött medan Bazire mest satt och tittade sig omkring, förmodligen för att ta reda på hur det gick för de fyra stallkamraterna.
Av dessa lyckades Ble du Gers bäst även om han fick släppa förbi Anzi des Liards – som svarade för en mycket positiv avslutning i andra starten för regerande elitloppsvinnaren Romain Derieux – i kampen om silvret.
En rapp spurt signerade även Jörgens Westholms Usain Henna som gick snabbast av alla sista 500 som femma för Björn Goop.
Segertiden för Cleangame blev strålande 1.11,2/2 900 meter, löpningrekord med nästan två sekunder, och belöningen cirka 400 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Angle of Attack gjorde succé på Vincennes i början av året och radade upp fina framgångar. Han vann två lopp i Paris och tog..


Angle of Attack gjorde succé på Vincennes i början av året och radade upp fina framgångar. Han vann två lopp i Paris och tog flera bra placeringar som inbringade drygt 700 000 kronor. Nu är Robert Berghs snart trefaldige miljonär på väg tillbaka dit igen. Efter andraplatsen i Gulddivisionen på Jägersro senast bakom Velvet Gio, var Angle of Attack under söndagen ute i ett lopp inom Grand Slam 75 på Axevalla. Han var storfavorit och öppnade sin vana trogen snabbt men blev rejält utmanad av Star Advisor Joli genom den första kurvan och fick ge allt för att hålla upp täten. Efter en tuff inledning (1.11,3 första 500) fick Robert Bergh dämpa tempot rejält. Angle of Attack varvade på beskedliga 1.18 och fick alltså anföra i ett 1.25-tempo en bit i loppet. Runt slutsvängen drog Robert Bergh på vad som gick och ryckte undan. I ryggen satt en comebackande Carabinieri som var värsta hotet och därmed fick chansen. Carabinieri svarade för en bra comeback efter sitt långa uppehåll för en senskada. Han närmade sig över upploppet men kunde aldrig hota på allvar. Angle of Attack svarade säkert och vann på beskedliga 1.15,2 över distansen 2140 meter med bilstart. Carabinieri blev tvåa.
– Han är snabb och är bra på att inte lägga några krafter i onödan. Ofta när hästar är startsnabba så kan de inte lugna sig men han är väldigt bra på det. Jag stack i sista sväng och det bet bra, sa Robert Bergh.
– Vi ska ner till Vincennes nu och det här var sista loppet inför det. Han var fantastiskt där nere och gick riktigt bra från kön och spurtade. Han gillar den banan och det ska bli spännande att se nu när han har fått en vinter där nere.
– Totalt är det 16 till 18 hästar som är aktuella att gå ner i olika perioder. Men det är tolv som är aktuella direkt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Milligan’s School missade finalen i Elitloppet efter ett olyckligt taktikval i slutkurvan i försöket och Double Exposure slogs även hon ut ..


Milligan’s School missade finalen i Elitloppet efter ett olyckligt taktikval i slutkurvan i försöket och Double Exposure slogs även hon ut i försöket efter att ha fått trava som första häst i andraspår. På lördag jagar de revansch från spår två respektive fyra i Jämtlands Stora Pris. Formtoppade Sweden Cup-vinnaren Queer Fish lottades till spår fem.

Startlista
Jämtlands Stora Pris
2 140 meter autostart

1. Shocking Superman – Rikard N Skoglund
2. Milligan’s School – Carl Johan Jepson
3. Charrua Forlan – Torbjörn Jansson
4. Double Exposure – Örjan Kihlström
5. Queer Fish – Ulf Ohlsson
6. Voltaire Gifont – Pietro Gubellini
7. Mindyourvalue W.F. – Robert Bergh
8. Angle of Attack – Ove A Lindqvist
9. Generaal Bianco – Erik Adielsson
10. Volnik du Kras – Jorma Kontio
Förstapris: 700 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Åby-8 2160/14 0 16.8 223
2015-12-12 2015-12-12 Åby-2 2140/2 0 16.0 204
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-10 2100/7 6 15.4 442
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-8 2140/5 0 19.0g 128
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-3 2180/12 2 14.5 40
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-10 Robert Bergh 2140/10 C 0 15.1 101
2016-12-15 2016-12-15 Åby-9 Robert Bergh 2140/8 A 5 14.0 26
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-9 Robert Bergh 2140/6 B 1 14.1 14
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-7 Robert Bergh 1640/7 B 1 12.0 22
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-10 Torbjörn Jansson 2140/11 C 0 14.8g 283
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Kenth Åkerlund 2140/7 C 3 13.3 72
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Robert Bergh 2640/7 D 0 13.9 1567
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-6 Robert Bergh 2640/4 D 2 14.3 216
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-6 Robert Bergh 2640/6 D 2 14.9 26
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-5 Robert Bergh 2140/8 D 1 14.3 106
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Jan Norberg 2160/14 D 3 15.8 83
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-8 Robert Bergh 2140/7 D 0 15.9 77
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-4 Robert Bergh 2160/7 D str
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-8 Robert Bergh 2140/8 D 4 15.0 296
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-9 Robert Bergh 2140/7 D 0 16.7 44
2017-12-09 2017-12-09 Åby-11 Robert Bergh 2640/1 D 1 13.8 40
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-7 Robert Bergh 2140/5 C 1 13.9 16
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-7 Robert Bergh 2140/10 D 4 12.4 252
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-9 Robert Bergh 1640/5 B 3 11.4 42
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-8 Robert Bergh 2140/8 A 0 g 26
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-9 Ulf Eriksson 2140/2 B 1 14.0 45
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-10 Kim Eriksson 2140/11 B 0 g 330
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-11 Robert Bergh 1640/3 B 1 11.1 34
2017-08-19 2017-08-19 Romme-5 Robert Bergh 2140/4 A 0 15.1g 40
2017-08-03 2017-08-03 Åby-6 Kim Eriksson 2140/7 A 1 12.9 17
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-3 Kim Eriksson 2140/3 B 1 12.2 19
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-10 Robert Bergh 2640/8 A 6 13.4g 56
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-8 Kenth Åkerlund 2640/8 A 0 19
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-7 Robert Bergh 1640/7 B 1 11.6 18
2017-06-17 2017-06-17 Boden-11 Robert Bergh 1640/10 A 0 g 54
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-15 Caroline Åkerlund 1640/10 D 2 10.4 94
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-9 Jan Norberg 1640/3 B 1 11.9 13
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-5 Jan Norberg 2140/8 B 1 13.8 23
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-3 Robert Bergh 1640/9 A 0 14.3 15
2017-01-18 2017-01-18 Åby-9 Peter Ingves 2640/2 B 5 14.8 86
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-7 Robert Bergh 2140/1 C 7 18.4 38
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-4 Ulf Eriksson 1640/10 D str
2018-10-13 2018-10-13 Åby-11 Kim Eriksson 2640/6 D 0 14.7 926
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-5 Nicklas Westerholm 2140/5 C 0 g 174
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-11 Robert Bergh 2140/8 B 0 13.6g 321
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-11 Björn Goop 1640/1 C 5 11.5 39
2018-08-08 2018-08-08 Boden-10 Robert Bergh 2140/10 A 5 13.0 33
2018-06-16 2018-06-16 Boden-11 Robert Bergh 2640/7 A 0 14.8 51
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-9 Christoffer Eriksson 2140/4 A 1 11.9 18
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-8 Rikard N Skoglund 2160/10 A 1 12.9 13
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-11 Robert Bergh 2640/8 C 0 15.2 57
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-9 Robert Bergh 2640/2 B 1 15.0 13
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-10 Erik Adielsson 2140/1 C 0 g 142
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-9 Robert Bergh 2140/5 C 1 15.2 16
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-10 Kim Eriksson 2640/10 D 2 12.5 629
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-10 Mats E Djuse 3180/9 B 0 g 254
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Caroline Åkerlund 2140/1 A 1 13.2 32
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-10 Ove A Lindqvist 2140/8 C 0 14.8g 584
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-3 Robert Bergh 1640/6 B 0 g 136
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-12 Robert Bergh 2140/11 A 0 g 80
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-7 Robert Bergh 2140/5 B 5 11.9 66
2019-03-29 2019-03-29 Vincennes-3 G Gelormini 2100/12 A 1 25
2019-02-27 2019-02-27 Vincennes-1 G Gelormini 2700/6 A 2 34
2019-02-17 2019-02-17 Vincennes-4 G Gelormini 2700/4 A 3 19
2019-02-06 2019-02-06 Vincennes-1 G Gelormini 2100/11 A 1 70
2019-01-14 2019-01-14 Vincennes-1 D Locqueneux 2700/12 D 2 304
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-4 Caroline Åkerlund 1640/2 A 6 12.6 33
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-11 Per Lennartsson 2140/5 D 0 16.0 711
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-9 Jan Norberg 2140/1 C 0 15.3g 82
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-6 Robert Bergh 2140/4 B 0 14.3 30
2020-03-08 2020-03-08 Cagnes sur Mer-4 D Locqueneux 2925/4 A 1 51
2020-01-26 2020-01-26 Vincennes-8 D Thomain 2100/11 C 0 468
2020-01-18 2020-01-18 Vincennes-3 Y Lebourgeois 2850/2 D 0 386ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se