Angle of Attack travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Angle of Attack travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Angle of Attack har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Angle of Attack har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Angle of Attack


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sj..


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.
Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sjunde raka segern.
Spelad till bottenodds, trots att han startade 50 meter bakom hästar som tjänat upp till fyra miljoner kronor, så tvingades Cleangame springa snabbare än han någonsin gjort över lång distans på Vincennes.
Detta tack vare att Robert Bergh-tränade Angle of Attack stal rampljuset för körande Yoann Lebourgeois som valde att dra undan i stenhårt tempo.
Mellantiderna klockades till 1.12,0/1 350 meter, 1.12,6/1 850 meter och skärptes sedan ytterligare till 1.11,6 med 500 meter kvar.

Krossade löpningsrekordet
Det var också då det gick som fortast som Bazire gjorde sitt avancemang bakom favoriten som via en repa i fjärdespår nådde tätkänning i slutsvängen.
In på upploppet var ledaren trött medan Bazire mest satt och tittade sig omkring, förmodligen för att ta reda på hur det gick för de fyra stallkamraterna.
Av dessa lyckades Ble du Gers bäst även om han fick släppa förbi Anzi des Liards – som svarade för en mycket positiv avslutning i andra starten för regerande elitloppsvinnaren Romain Derieux – i kampen om silvret.
En rapp spurt signerade även Jörgens Westholms Usain Henna som gick snabbast av alla sista 500 som femma för Björn Goop.
Segertiden för Cleangame blev strålande 1.11,2/2 900 meter, löpningrekord med nästan två sekunder, och belöningen cirka 400 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Angle of Attack gjorde succé på Vincennes i början av året och radade upp fina framgångar. Han vann två lopp i Paris och tog..


Angle of Attack gjorde succé på Vincennes i början av året och radade upp fina framgångar. Han vann två lopp i Paris och tog flera bra placeringar som inbringade drygt 700 000 kronor. Nu är Robert Berghs snart trefaldige miljonär på väg tillbaka dit igen. Efter andraplatsen i Gulddivisionen på Jägersro senast bakom Velvet Gio, var Angle of Attack under söndagen ute i ett lopp inom Grand Slam 75 på Axevalla. Han var storfavorit och öppnade sin vana trogen snabbt men blev rejält utmanad av Star Advisor Joli genom den första kurvan och fick ge allt för att hålla upp täten. Efter en tuff inledning (1.11,3 första 500) fick Robert Bergh dämpa tempot rejält. Angle of Attack varvade på beskedliga 1.18 och fick alltså anföra i ett 1.25-tempo en bit i loppet. Runt slutsvängen drog Robert Bergh på vad som gick och ryckte undan. I ryggen satt en comebackande Carabinieri som var värsta hotet och därmed fick chansen. Carabinieri svarade för en bra comeback efter sitt långa uppehåll för en senskada. Han närmade sig över upploppet men kunde aldrig hota på allvar. Angle of Attack svarade säkert och vann på beskedliga 1.15,2 över distansen 2140 meter med bilstart. Carabinieri blev tvåa.
– Han är snabb och är bra på att inte lägga några krafter i onödan. Ofta när hästar är startsnabba så kan de inte lugna sig men han är väldigt bra på det. Jag stack i sista sväng och det bet bra, sa Robert Bergh.
– Vi ska ner till Vincennes nu och det här var sista loppet inför det. Han var fantastiskt där nere och gick riktigt bra från kön och spurtade. Han gillar den banan och det ska bli spännande att se nu när han har fått en vinter där nere.
– Totalt är det 16 till 18 hästar som är aktuella att gå ner i olika perioder. Men det är tolv som är aktuella direkt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Milligan’s School missade finalen i Elitloppet efter ett olyckligt taktikval i slutkurvan i försöket och Double Exposure slogs även hon ut ..


Milligan’s School missade finalen i Elitloppet efter ett olyckligt taktikval i slutkurvan i försöket och Double Exposure slogs även hon ut i försöket efter att ha fått trava som första häst i andraspår. På lördag jagar de revansch från spår två respektive fyra i Jämtlands Stora Pris. Formtoppade Sweden Cup-vinnaren Queer Fish lottades till spår fem.

Startlista
Jämtlands Stora Pris
2 140 meter autostart

1. Shocking Superman – Rikard N Skoglund
2. Milligan’s School – Carl Johan Jepson
3. Charrua Forlan – Torbjörn Jansson
4. Double Exposure – Örjan Kihlström
5. Queer Fish – Ulf Ohlsson
6. Voltaire Gifont – Pietro Gubellini
7. Mindyourvalue W.F. – Robert Bergh
8. Angle of Attack – Ove A Lindqvist
9. Generaal Bianco – Erik Adielsson
10. Volnik du Kras – Jorma Kontio
Förstapris: 700 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Jägersro är värd för lördagens V75-omgång och väderprognosen talar om fint väder och uppemot 14 grader varmt. Det l&aum..


Jägersro är värd för lördagens V75-omgång och väderprognosen talar om fint väder och uppemot 14 grader varmt. Det lär gå undan i loppen och nu när våren har kommit på allvar gäller det att vara med där framme i travloppen.
Cyber Lane gör årsdebut efter ett drygt fem månader långt uppehåll och är klar favorit i den andra deltävlingen till Olympiatravet. Derbyvinnaren, som har sprungit in nio miljoner kronor, vann i fjol bland annat Copenhagen Cup och var trea i Jubileumspokalen efter en tung resa. Han avslutade säsongen genom att bli tvåa i Svenskt Mästerskap efter Readly Express, samt tvåa i Müllers Memorial bakom Propulsion.
- I fjol som femåring var det första året mot den äldre eliten. Han gjorde det bra utan att kunna utmana de allra bästa. Han var tvåa bakom Readly Express och Propulsion och vi får se om han är starkare i år och kan utmana dem, säger Johan Untersteiner.

”Är tråkig i jobben - har 20 hästar som känns bättre”
Nu är Cyber Lane redo för comeback efter en rejäl vinterträning i sig. Tränare Untersteiner är nöjd med sin adept, men säger samtidigt att det inte är någon häst som glänser i jobben.
- Han är rätt så tråkig att köra hemma. Jag har säkert 20 hästar som känns bättre hemma i träningen. Han har alltid låg puls men är trög och flegmatisk. Han sprintar inte uppför backen som exempelvis Pastore Bob gör, menar Johan.
- Nu har vi kört två tuffare jobb med honom inne på Halmstadtravet. Först ett efter 1.20 ful distans och ett i fredags efter 1.18 över 2100 meter. Det var jag som körde då och jag var nöjd med hästen. Han känns så bra som han kan göra för att vara honom.

”Day Or Night In körs I spets om han kommer dit”
Cyber Lane har spår sju bakom startbilen i V75-3. Även om han har blivit nedstruken ett spår så har han startsnabba konkurrenter innanför.
- Det blir ingen ledning härifrån. Han har snabba hästar invändigt och han tar aldrig en längd på Day Or Night In. Kommer den hästen till ledningen ska han köras i ledningen, det är ett önskemål från ägaren såklart. Racing Mange och Angle of Attack är också jättesnabba från början.
- Vi får se vad som händer och jag tror att jag tar det lite lugnt från början och kör till slut istället. Han har ju visat att han kan vinna bakifrån också, det har vi bland annat sett när han spurtade ner de andra på Solvalla som fyraåring.
- Det är klart att jag tror på en bra chans med en sådan här häst, men samtidigt vill jag ändå ligga lite lågt beroende på läget. Det blir skor runt om och faktum är att han oftast har gått med skor. Alla segrarna i fjol var tagna med skor och det var bara i de sista starterna förra året som han gick barfota. Jag tror att försök och final i Derbyt är de enda lopp som hästen har vunnit barfota, säger Johan Untersteiner.

”Lite vassare i jobben än han brukar”

Vad säger du om stallkamraten Day Or Night In som också startar i Gulddivisionen från spår fyra?
- Day Or Night In (V75-3)
har inte haft lika bra utdelning i Frankrike i år som tidigare. Nu har han fått ett litet uppehåll och känns bra i träningen. Han var med i samma banjobb som Cyber Lane och har faktiskt varit lite vassare i jobben mot vad han har varit tidigare. Han vann det här loppet i fjol med samma upplägg så jag hoppas på något liknande. Kommer han till spets blir han hårdtuggad och jag tycker att mina hästar har likvärdiga chanser. Det blir barfota runt om och inga ändringar.

”Har varit strålande - i sitt livs form”

Du har ytterligare tre hästar med inom V75. Chanserna där?
- Willmer Gel (V75-2)
blev jag besviken på senast när han återföll till gamla synder och galopperade igen. Det kan ha varit segern som rök där. Jag hade anmält till Klass I men där räckte inte poängen för att komma med. Nu får vi köra här istället och den långa distansen går bra. Men han möter ett par hästar som är för bra och det blir i första hand till att köra felfritt och försöka tjäna pengar. Troligen blir det barfota runt om för första gången.
- Pippi Roc (V75-4) hamnade illa till senast så det är bara att glömma det loppet. Hon känns bra i träningen så vi provar igen. Andraspåret är lite lurigt men trampar hon iväg så duger hon bra. Då kan hon vara långt framme felfri. Barfota fram igen.
- Havefunwithme (V75-6) har varit strålande bra på slutet och är i sitt livs form. Senast avslutade hon fantastiskt bra och hade det löst sig bättre hade hon vunnit igen. Nu är det tuffare emot i och med att hon möter hingstarna men läget är bra och jag kommer att köra på chans. Dom springer inte ifrån henne och jag tycker att man får se henne som en outsider. Vi siktar på barfota runt om igen, säger Johan Untersteiner.
Vem är bästa chansen på V75?
- Det är Cyber Lane.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är dags för deltävling två till Olympiatravet på lördag och det är Jägersro som är värd för V75. De..


Det är dags för deltävling två till Olympiatravet på lördag och det är Jägersro som är värd för V75. Det är ett litet men naggande gott startfält med elithästar som Rajesh Face, Racing Mange, Takethem och en årsdebuterande Cyber Lane, för att nämna några.
En annan uppstickare är Angle of Attack som har gått rakt igenom klasserna och upp i eliten hos Robert Bergh. Han hade tjänat drygt 100 000 kronor när Bergh fick hästen i träning och nu ståtar han med drygt 2,4 miljoner på kontot. Angle of Attack har vunnit sju V75-lopp över alla distanser och har framförallt haft en strålande vinter i Frankrike. Han har vunnit två lopp på Vincennes-banan i Paris och varit bland de tre främsta i sina fem starter i år. 
Angle of Attack är faktiskt den näst vinstrikaste svenskfödda hästen i år efter Readly Express med 787 737 kronor intjänat i år. På tredje plats kommer en annan Bergh-tränad häst, nämligen Mindyourvalue W.F. som vann tre raka storlopp i Frankrike i vinter.
- Angle of Attack (V75-3) har haft en fantastiskt fin vinter i Frankrike och varit otroligt bra. Han har varit jättebra när han har vunnit V75 tidigare och över alla distanser, och har i princip bara kommit bort och inte varit lika bra när han har haft bakspår. Han har vunnit alla sina lopp från ledningen men alltid varit stark och även vunnit över lång distans. Nu har han tagit ytterligare ett steg i Frankrike och tävlat bra bakifrån, säger Robert Bergh.

”Stallet har haft två kanonvintrar i Frankrike”
- Senast vann han väldigt lätt och från tredje par utvändigt gick han i tredjespår sista tusen på den lilla banan. Det var en lite svårare och annorlunda uppgift men han löste det imponerande bra. Man kan säga att det var som på en tusenmeters banan och insatserna han har gjort har verkligen varit bra för karriären och utvecklingen.
- Överhuvudtaget har stallet haft två kanonvintrar i Frankrike och kommit fantastiskt rätt på det. Hästarna har vunnit mycket lopp och tjänat fina pengar och vi har haft tolv, 13 hästar på Dubois gård i Melun. Men nu har vi stängt igen för säsongen och de sista sex hästarna åkte hem i helgen, bland annat då Angle of Attack. Så det här loppet han ska ut i nu på lördag passar bra i tiden.

”Har fortfarande banrekordet på gården i Hajom”

Vad säger du om karriären som Angle of Attack har gjort hos dig sedan ni köpte honom till stallet som treåring?
- Jag kände tidigt att han är väldigt kapabel och han har fortfarande banrekordet på gården i Hajom. Han var en av de första hästarna jag körde jobb med när vi flyttade dit och jag minns att han var som en katt då jag körde 1.16 vilket är en otrolig tid på den banan, säger Bergh.
Kan du beskriva honom hur han är som häst?
- Han är så otroligt spänstig och har så lätt för sig. Han har rätt fysik och jobbar otroligt med små medel och har ett härligt driv i steget. Tränar man honom med en pulsklocka ser man hur lågt han ligger i puls.

”Kör för ledningen - blir säkert en kick för hästen”
Angle of Attack har känt lite på den översta eliten tidigare när han var med i Svenskt Mästerskap i höstas. Men efter den vrålform som hästen har visat i år ska det bli intressant att se hur långt han räcker i lördagens gulddivisionslopp på Jägersro. Det är också den andra deltävlingen till Olympiatravet där han har fått spår fem bakom bilen.
- Läget är perfekt och han är otroligt startsnabb. Jag kör för ledningen och så får vi se hur länge det håller. Det ser ut som bra förutsättningar och det kan vara kul för honom att springa i ledningen på en tusenmeters bana när han har gått på stora banor och långa distanser i vinter. Det blir säkert en kick för hästen, säger Robert Bergh.
- Jag tror faktiskt att han kan duga och är småoptimistisk. Det ska verkligen bli spännande att testa honom och det blir barfota runt om, precis som han har gått i varje start i Frankrike.

Är tvåa i tränarligan - ”fått en bra start i år”
Robert Bergh ligger på andra plats i den allsvenska tränarligan med 4,8 miljoner kronor inkört. Det är ett resultat som han är nöjd med.
- Vi har fått en bra start och det har känts klart bra de sista åtta, nio månaderna efter att vi fått klart med alla träningsbanor. Hästarna går jämnt och bra och nu ser man mer resultatmässigt att det går bra, menar Bergh.
Åby-tränaren har ytterligare två hästar till start inom V75 och lägger ut texten om dem på följande vis.
- Mellby Glader (V75-2) har känts väldigt bra i träningen och hästen är enormt stor så det känns som att den här vintern har gjort honom gott. Han fungerade bra bakom hästar i årsdebuten vilket var positivt för i fjol var han en entaktare som inte ville ha några hästar framför sig. Det blev ett perfekt lopp åt honom senast och jag valde att köra på chans invändigt och det var inget tempo. Han blev kvar där och hade gott om krafter kvar i mål. Det var en bra genomkörare inför V75 på lördag. Läget med spår två är perfekt och lång distans känns bra. Är man garderingssugen kan man plocka med min häst. Vi kör barfota fram den här gången också och väntar med barfota runt om. Däremot får han en svensk jänkarvagn på sig, en Custom bike. Senast gick han med vanlig vagn.

”Var otroligt rytmisk och fin - bättre än någonsin”
- Whipped Eggs (V75-5)
var otroligt rytmisk och fin i lördags men hade spår tolv och fick dåliga ryggar och kom aldrig framåt. Han ville för mycket och det blev för mycket speed till slut så han galopperade in på upploppet. Jag fick aldrig använda hans styrka och därför passade det bra med ett tretusenmeters lopp att anmäla till direkt. Jag var enormt nöjd med hur han kändes senast och det var stor skillnad mot när han vann V75 på Axevalla. Hästen var behandlad efter näst senaste starten och hade svarat väldigt bra på det och kändes bättre än någonsin. Vi kör barfota bak igen som senast och inga ändringar, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75


I Sverige gjorde han sig känd som en utpräglad frontrunner.På fransk mark hanterar Angle of Attack det mesta.Efter fyra mersmakande pallplacerin..


I Sverige gjorde han sig känd som en utpräglad frontrunner.
På fransk mark hanterar Angle of Attack det mesta.
Efter fyra mersmakande pallplaceringar på stora banan fick hästen nu bekanta sig med Vincennes lilla kvällsbana.
Och det verkade han gilla minst lika mycket.
Bakspår innebar en köresa, men när körande Gabriele Gelormini hittade attackvinkeln vid ingången till upploppet blåstes konkurrenterna ner på några steg.
Segern var värd en kvarts miljon kronor och tiden skrevs till 1.12,5/2 100 meter autostart.
Stallkamraten Montdore slutade fyra medan Frankrikedebuterande Pythagoras Face kroknade från spets som sjua. Usain Henna slutade utanför prispengarna.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Åby-8 2160/14 0 16.8 223
2015-12-12 2015-12-12 Åby-2 2140/2 0 16.0 204
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-10 2100/7 6 15.4 442
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-8 2140/5 0 19.0g 128
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-3 2180/12 2 14.5 40
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-10 Robert Bergh 2140/10 C 0 15.1 101
2016-12-15 2016-12-15 Åby-9 Robert Bergh 2140/8 A 5 14.0 26
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-9 Robert Bergh 2140/6 B 1 14.1 14
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-7 Robert Bergh 1640/7 B 1 12.0 22
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-10 Torbjörn Jansson 2140/11 C 0 14.8g 283
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Kenth Åkerlund 2140/7 C 3 13.3 72
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Robert Bergh 2640/7 D 0 13.9 1567
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-6 Robert Bergh 2640/4 D 2 14.3 216
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-6 Robert Bergh 2640/6 D 2 14.9 26
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-5 Robert Bergh 2140/8 D 1 14.3 106
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Jan Norberg 2160/14 D 3 15.8 83
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-8 Robert Bergh 2140/7 D 0 15.9 77
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-4 Robert Bergh 2160/7 D str
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-8 Robert Bergh 2140/8 D 4 15.0 296
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-9 Robert Bergh 2140/7 D 0 16.7 44
2017-12-09 2017-12-09 Åby-11 Robert Bergh 2640/1 D 1 13.8 40
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-7 Robert Bergh 2140/5 C 1 13.9 16
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-7 Robert Bergh 2140/10 D 4 12.4 252
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-9 Robert Bergh 1640/5 B 3 11.4 42
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-8 Robert Bergh 2140/8 A 0 g 26
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-9 Ulf Eriksson 2140/2 B 1 14.0 45
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-10 Kim Eriksson 2140/11 B 0 g 330
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-11 Robert Bergh 1640/3 B 1 11.1 34
2017-08-19 2017-08-19 Romme-5 Robert Bergh 2140/4 A 0 15.1g 40
2017-08-03 2017-08-03 Åby-6 Kim Eriksson 2140/7 A 1 12.9 17
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-3 Kim Eriksson 2140/3 B 1 12.2 19
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-10 Robert Bergh 2640/8 A 6 13.4g 56
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-8 Kenth Åkerlund 2640/8 A 0 19
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-7 Robert Bergh 1640/7 B 1 11.6 18
2017-06-17 2017-06-17 Boden-11 Robert Bergh 1640/10 A 0 g 54
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-15 Caroline Åkerlund 1640/10 D 2 10.4 94
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-9 Jan Norberg 1640/3 B 1 11.9 13
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-5 Jan Norberg 2140/8 B 1 13.8 23
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-3 Robert Bergh 1640/9 A 0 14.3 15
2017-01-18 2017-01-18 Åby-9 Peter Ingves 2640/2 B 5 14.8 86
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-7 Robert Bergh 2140/1 C 7 18.4 38
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-4 Ulf Eriksson 1640/10 D str
2018-10-13 2018-10-13 Åby-11 Kim Eriksson 2640/6 D 0 14.7 926
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-5 Nicklas Westerholm 2140/5 C 0 g 174
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-11 Robert Bergh 2140/8 B 0 13.6g 321
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-11 Björn Goop 1640/1 C 5 11.5 39
2018-08-08 2018-08-08 Boden-10 Robert Bergh 2140/10 A 5 13.0 33
2018-06-16 2018-06-16 Boden-11 Robert Bergh 2640/7 A 0 14.8 51
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-9 Christoffer Eriksson 2140/4 A 1 11.9 18
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-8 Rikard N Skoglund 2160/10 A 1 12.9 13
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-11 Robert Bergh 2640/8 C 0 15.2 57
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-9 Robert Bergh 2640/2 B 1 15.0 13
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-10 Erik Adielsson 2140/1 C 0 g 142
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-9 Robert Bergh 2140/5 C 1 15.2 16
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-10 Kim Eriksson 2640/10 D 2 12.5 629
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-10 Mats E Djuse 3180/9 B 0 g 254
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Caroline Åkerlund 2140/1 A 1 13.2 32
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-10 Ove A Lindqvist 2140/8 C 0 14.8g 584
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-3 Robert Bergh 1640/6 B 0 g 136
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-12 Robert Bergh 2140/11 A 0 g 80
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-7 Robert Bergh 2140/5 B 5 11.9 66
2019-03-29 2019-03-29 Vincennes-3 G Gelormini 2100/12 A 1 25
2019-02-27 2019-02-27 Vincennes-1 G Gelormini 2700/6 A 2 34
2019-02-17 2019-02-17 Vincennes-4 G Gelormini 2700/4 A 3 19
2019-02-06 2019-02-06 Vincennes-1 G Gelormini 2100/11 A 1 70
2019-01-14 2019-01-14 Vincennes-1 D Locqueneux 2700/12 D 2 304
2020-01-18 2020-01-18 Vincennes-3 Y Lebourgeois 2850/2 D 0 386ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se