Andre Agassi travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Andre Agassi travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Andre Agassi har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Andre Agassi har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Andre Agassi


SM-dagen på Åby bjöd på fina sportsliga prestationer - och framförallt jätteskrällar som avslöste varandra. Efter att..


SM-dagen på Åby bjöd på fina sportsliga prestationer - och framförallt jätteskrällar som avslöste varandra. Efter att Milliondollarryme sopat hem Svenskt Mästerskap fanns inget system kvar med sju rätt. Efter en av de svåraste V75-omgångarna någonsin blir det därmed en stor jackpot till kommande lördag på Romme.
Men åter till den svarta blänkaren Milliondollarrhyme som inte är bara är en läckerbit utan nu även kan titulera sig svensk mästare. Han har tagit klivet in i världseliten i år med bravur och kvalade bland annat in till Elitloppsfinalen. Nu fick han en välförtjänt fullträff i ett storlopp efter många tappra insatser mot de bästa.
Och som hästen levererade.
Milliondollarrhym satt i fjärde par utvändigt samtidigt som tempot inte var speciellt i högt i täten. Favoriten Sorbet tog över ledningen efter ett halvvarv och fick tidigt Rajesh Face på utsidan. Perfekt placerad i andra par utvändigt satt Nadal Broline och i tredje par utvändigt Global Trustworthy. Milliondollarrhym var fortfarande bland de sista och hade långt fram när Fredrik B Larsson vred på i vida spår in mot upploppet. Men sedan gick det undan värre. Den femårige valacken flög fram i en hejdundrande avslutning och en glad ”Fredde B” kunde göra segergest kort före mål. Vinnartiden blev 1.13,1/2640a och förstapriset var 500 000 kronor.
– Det var ett jäkla upplopp. Det bara small till, sa Fredrik B Larsson.
– Han vinner ju så lätt och jag behövde inte köra för fullt. Han är helt otrolig och jag är så stolt över den här hästen. Det var helt fantastiskt och jag är lite skakig i kroppen. Det är inte ofta jag blir det.
– Han var bättre i dag än senast när han hade fått ett lopp i kroppen. Formen är på uppåtgående och han känns så otroligt fräsch och fin trots tuffa lopp. Så jag tror att det blir ett lopp till och det kan bli Silverhästen på Solvalla, fortsatte Larsson.
Tvåa i Svenskt Mästerskap blev Digital Ink och trea Racing Mange.

Tre SM-guld till Untersteiner
En annan stor segerherre på Åby var Peter Untersteiner. Han tog ett hattrick av SM-guld som tränare och samtliga var rejäla smällkarameller på V75. Eller vad sägs om Bonnies Celebrity i Monté-SM (1 procent), Get Ready On Tour i Ungdoms-SM (3%) och Global Upperstyle i Sto-SM (0%)!
– Tre SM-titlar, det hade jag inte räknat med när jag gick upp i dag. Det är underbart att hästarna har fungerat och att det har klaffat i loppen, sa Peter Untersteiner.
Skrällkavalkaden började i Monté-SM när Bonnies Celebrity vann för Tova Bengtsson, streckad på blott en procent. Hästen tog hand om ledningen och Tova Bengtsson red resolut i den positionen hela vägen. Bonnies Celebrity, som tränas av Peter Untersteiner, höll säkert undan före en tapper Emmett Brown som travat utvändigt om ledaren hela vägen.
– Hade någon pratat med mig innan hade jag sagt att jag trodde på bra chans. Det känns helt otroligt, sa Tova Bengtsson som alltså inte alls var överraskad över segern.

Nollprocentare i Sto-SM
Peter Untersteiner tränar även vinnaren av Ungdoms-SM, Get Ready On Tour, som kördes förtjänstfullt av Henriette Larsen. Hon tog ledningen men släppte till Key Mom och bidade sin tid i rygg på ledaren. Det var tufft tempo i täten med ledande Key Mom som på slutvarvet blev uppvaktad av Eclipse Am som kom fram utvändigt och tryckte upp farten rejält. Med där bakom tassade Get Ready On Tour som bjöds på en smaskig löpning. När Henriette vred ner på open stretch på upploppet avgjorde hästen lekande lätt. Det var andra gången som Henriette Larsen fixade SM-guld i Ungdoms-SM.

"Det var underbart"
Lördagens tredje SM-guld till Peter Untersteiner kom i Sto-SM där Global Upperstyle megaskrällde för Ulf Ohlsson. Det femåriga stoet var streckad på blott 0,85 procent(!) när hon chockade många för Ulf Ohlsson. Det är en av de största skrällarna i V75:s historia. Det blev ett rivigt lopp där det kördes friskt och Cash Crowe kördes tidigt till ledningen. Hon fick favoriten Mellby Free på utsidan in på slutvarvet och den senare tryckte upp farten rejält men galopperade halvvarvet kvar. Cash Crowe utmanades av Dear Friend som gled ut i andraspår från rygg på ledaren runt sista sväng och då blev det fritt fram för Global Upperstyle. Hon kunde köra rakt fram hela vägen och avgjorde kort före mål via en rapp spurt på open stretch.
– Vi fick ett perfekt lopp. Mellby Free är ju svårslagen på förhand men sedan var det öppet men jag trodde att det skulle vara svårt att vara bland de tre ändå. Untersteiners hästar har gått otroligt bra och han har verkligen form på grejerna, sa Ulf Ohlsson.
– I fjol var hon med i alla stora lopp men i år har det varit svårt att få igång henne. Så det var underbart att hon fick vinna nu, sa Peter Untersteiner.

Enkelt för Kennedy – Frankrike i vinter
Det blev favoritseger i V75-inledningen genom Kennedy, tränad och körd av Adrian Kolgjini. Efter att ha kört till ledningen tidigt i loppet ryckte han loss in på upploppet och höll säkert undan före en bra spurtande Digger Lord.
– Det är otroligt kul att vinna med honom. Han har kvalat in till fina finaler. Tog lite för stora kliv där ett tag när han tog sig in i fyraåringseliten och nu var han tillbaka i sin vanliga klass, sa Adrian Kolgjini som även meddelade att det blir Frankrike i vinter för Kennedy på den filial som Kolgjini ska starta upp där.
Jimmy smashade hem Amatör-SM
Jimmy H Andersson vann Amatör-SM med Andre Agassi efter en smörlöpning. Jimmy tog sig ner i rygg på ledaren i första kurvan och kunde ligga kvar där tills luckan uppenbarade sig perfekt in på upploppet. Han hade att välja på att gå ner invändigt via open stretch men valide att lyfta ut hästen i banan istället. Andre Agassi smashade sedan hem segern i ett nafs och Jimmy H Andersson hann till och med att göra segergest kort före mål. Tränar gör Markus Pihlström. Tvåa blev en tapper Velasquez Gar som höll starkt från dödens och trea blev U.B.Cool.
Victor Rosleff styrde in vinnaren i Lärlings-SM och det var Jerry Riordan-tränade Magic Cash som serverades en fin resa i rygg på ledaren. Det fyraåriga stoet fick chansen via open stretch och spurtade vasst. Det gjorde även tvåan i mål, Findus M., på det innersta spåret, men nådde inte ända fram. Magic Cash höll undan med knapp marginal.
Ingen vinnare med sju rätt således. Sex rätt gav 259 873 kronor och fem rätt betalade 4990 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Under en tid har det körts uttagningslopp till Amatör-SM på tolv olika banor.Det tolfte och sista uttagningsloppet kördes på Solä..


Under en tid har det körts uttagningslopp till Amatör-SM på tolv olika banor.
Det tolfte och sista uttagningsloppet kördes på Solänget på torsdagskvällen och det blev Ingvar Nyberg tillsammans med Bitcoin som tog finalbiljetten.
Finalen körs under SM-dagen på Åby 12 oktober med 125 000 kronor i förstapris.

Inkvalade till Amatör-SM
Bana: Häst – kusk (tränare) segertid
Färjestad: Witty – André Bood (Erik Berglöf) 1.14,3
Bollnäs: Sheridan – Lars Magnusson 1.16,4
Skellefteå: Redhot Tap Dancer – Mikael Lindqvist (Mika Haapakangas) 1.15,1
Axevalla: Amber Brick – Daniel Karlsson (Petra Björkman) 1.14,3
Bergsåker: Andre Agassi – Jimmy H Andersson (Markus Pihlström) 1.15,3
Vaggeryd: Herakles – Lennart Svensson 1.14,2
Örebro: Mach Number – Erica Söderberg (Fredrik Söderberg) 1.14,7
Mantorp: Velasquez Bar – Leif Millerud (Jim Oscarsson) 1.13,2
Romme: Thirsty For More – Susanne Österberg (Jimmi Ehlers) 1.15,1
Jägersro: Capture – Tommy Holmgren (Christoffer Eriksson) 1.13,6
Solvalla: U.B.Cool – Mats Holmstedt (Åke Lindblom) 1.14,0
Solänget: Bitcoin – Ingvar Nyberg (Robert Bergh) 1.15,8

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


 Det har gått undan värre i flera av uttagningarna till Amatör-SM runt om i landet.Men måndagens uppgörelse på Mantorp tog..


 Det har gått undan värre i flera av uttagningarna till Amatör-SM runt om i landet.
Men måndagens uppgörelse på Mantorp tog ändå priset då klockan för varvet visade på virvlande 1.11,3.
Det bäddade för hästarna som kom bakifrån och Velasquez Bar med Leif Millerud som knep finalplatsen sedan Jasmin Band rumplat till med grepp på upploppet för Mats Ulriksson.
- Jag hade tur. Vi hade inte vunnit om inte den andra hästen slagit i vagnen och galopperat. Det ska bli roligt att köra finalen, ett SM är ett SM, konstaterade segerkusken vars häst noterade 1.13,2/2 140 meter autostart, den klart snabbaste vinnartiden i uttagningarna hittills.
Spänning bjöds även på Romme där Thirsty for More och Susanne Österberg fick huvudet främst i en rafflande fyrahästarskamp.
Tidigare på dagen knep Erica Söderberg och Mach Number finalbiljetten på Örebrotravet vilket innebär att tre fjärdedelar av fältet är spikat inför finalen som körs under SM-dagen på Åby 12 oktober med 125 000 kronor i förstapris.

Inkvalade till Amatör-SM
Bana: Häst – kusk (tränare) segertid

Färjestad: Witty – André Bood (Erik Berglöf) 1.14,3
Bollnäs: Sheridan – Lars Magnusson 1.16,4
Skellefteå: Redhot Tap Dancer – Mikael Lindqvist (Mika Haapakangas) 1.15,1
Axevalla: Amber Brick – Daniel Karlsson (Petra Björkman) 1.14,3
Bergsåker: Andre Agassi – Jimmy H Andersson (Markus Pihlström) 1.15,3
Vaggeryd: Herakles – Lennart Svensson 1.14,2
Örebro: Mach Number – Erica Söderberg (Fredrik Söderberg) 1.14,7
Mantorp: Velasquez Bar – Leif Millerud (Jim Oscarsson) 1.13,2
Romme: Thirsty For More – Susanne Österberg (Jimmi Ehlers) 1.15,1

Kvarvarande uttagningslopp:
Jägersro 24 september
Solvalla 25 september
Solänget 26 september

Robin Johansson, Kanal 75


Han fyller 60 nästa år och har varit professionell travtränare i halva sitt liv. Men aldrig haft sådan potential i stallet.- Nej, har jag ..


Han fyller 60 nästa år och har varit professionell travtränare i halva sitt liv.
Men aldrig haft sådan potential i stallet.
- Nej, har jag haft det så har jag förträngt det. Visst känns det som att ribban har höjts markant med den här laguppställningen, säger Ola Samuelsson som har 42 hästar på träningslistan varav 31 är ett- och tvååringar.
Och det är inte vilka som helst.
Bland hästarna som blir två vid årsskiftet finns bland annat Matchpoint Pellini, inropad för motsvarande 3,5 miljoner kronor på en auktion i Berlin i somras vilket gjorde honom till den dyraste svenskfödde ettåringen genom tiderna.
- Uppdraget när jag åkte på auktionen var egentligen att titta på en Ready Cash-märr, men henne var jag inte riktigt nöjd med. Den här var överlägset finast, däremot var det aldrig tal om att det skulle bli sådana pengar. Som tur var köpte jag honom inte på eget bevåg.
Bakom köpet låg storhästägaren Lennart Ågren, SRF Stable, som samma dag fick se sin Perfect Spirit vinna Hambletonian i USA.
- Jag hade Lennart på telefon under budgivningen, men vi ropade in hästen 45 minuter innan Hambovinsten så det berodde inte på det.
Hur kändes att ropa in en häst för så mycket pengar?
- När det var klart så stod man där med skrajflinet och undrade vad som hände. Men jag känner mig lite tryggare för dagen eftersom hästen uppför sig väldigt vettigt och visar bra talang.
Vad skiljer honom från en häst som kostar en tiondel så mycket?
- Det är väl stammen först och främst (Bold Eagle – Prada Pellini). Mamman var en jättetalang och pappan behöver man inte snacka om, så han har papprena i ordning. Sedan är det en jäkla fin modell, korrekt och rättställd.
Hur långt har han kommit i träningen?
- Det har bara varit ”kindergarten” ännu och det är väl efter årsskiftet som vi ska börja köra lite. Han har aldrig sprungit i några farter värda att nämna, men rör sig bra och uppträder som sagt precis som han ska. Nu återstår bara att se om han tål att träna.
Kan det bli start som tvååring?
- Det är väl inte otänkbart. Jag ser inget självändamål i att starta tvååringar, men de hästar som har förutsättningarna och tål att komma ut tidigt brukar jag ge chansen.

Väljer Solvalla
Bland årets 14 tvååringar har Samuelsson startat två.
Den som utmärkt sig är Andre Agassi som vunnit två lopp och travat en 1.12-tid.
På onsdag åker han till Solvalla för att kriga om 200 000 kronor i Vinterfavoriten, som placerats före V86-spelet.
- Jag tycker att det ser intressant ut. Hästen är fin, läget är bra och de värsta från Uppfödningslöpningen är inte med. Hästen var jäkligt fin senast han var uppe på Solvalla även om motståndet var lite grundare den gången. Det är en klok och förnuftig häst som blivit van att resa. Det som oroar mig mest är underlaget, han har aldrig haft brodd på sig så det kan bli kinkigt om banan blir hård. Då ser jag hellre att det blir tungsprunget, säger Samuelsson som följer med till banan där han växte upp och således får följa sina två V86-hästar på Åby via monitor.

”Ingen blötskalle”
Och nog låter det som att båda kan vara värda att ta i beaktning i jakten på onsdagens dubbeljackpot där det förväntas bli 16 miljoner kronor bara i åttarättspotten.
Först ut är 5 Pioneer Face (V86-5) som inledde karriären mycket lovande med sex segrar på tio starter, men inte fått besöka vinnarcirkeln sedan juli 2016.
- Hon dras med muskelproblem från och till. På sensommaren gick hon riktigt bra i flera lopp, men sedan blev det problem igen. Hon fick ett ganska intetsägande lopp innanför västen senast och som hon känts efteråt ska det vara ganska bra form på den kanten.
Hon har tagit samtliga sina segrar från spets, hur ser du på det?
- Det är ju lättare att få bestämma loppen därifrån och vi måste prova en bit från start. När hon har läge en bit ut som nu kan hon öppna rätt så bra, men det får Johnny (Takter) känna av. Även om hon inte vunnit på länge så är det ingen blötskalle, är hon i ordning så krigar hon alltid.
Och för dagen har hon inga muskelproblem?
- Nej, värdena ser bra ut. Sedan är det en fördel att hon får sällskap i bussen den här gången, när hon reser ensam så kan hon lätt bli stressad.

Kan bli sista starten
Resesällskapet består av 9 Fantasy River (V86-7) som kvalat in till Stochampionatet, Derbystoet och Breeders Crown-final under säsongen, men inte fått till det när det gällt som mest. Närmast kommer hon från en misslyckad start på Vincennes.
- Först galopperade hon kort från start, sedan hamnade hon i rygg på en häst som togs ur fältet och när hon kom ikapp igen så körde hon upp i vagn. Det blev pannkaka av alltihop, säger Ola Samuelsson som eventuellt kommer att pensionera sin häst efter det här loppet.
- Ja, hon är bokad till Propulsion och ska bara göra några starter till. Vinner hon på onsdag så ger vi oss nog, det vore en snygg avslutning.
Varför ska hon till avel så tidigt?
- Därför att det finns för dåligt med femåringslopp för ston och steget upp i stoeliten är för stort. Alternativet är silverdivisionen och det tycker jag också är tufft, då har hon mer att tjäna i avelsboxen som ung, fräsch och välstammad med bra meriter.
Vad säger du om hennes uppgift på onsdag?
- Hon är ju ovan med voltstart, men med springband och bara fyra hästar på volten så tycker jag att hon borde gå iväg. Hästen gjorde ett grymt lopp efter startbubblan i BC-finalen och även om jag inte kan garantera att formen är lika vass för dagen så hoppas jag att den är nära. I så fall matchar hon de här hästarna.
Ändrar du något i utrustning eller balans på någon av hästarna?
- Pioneer har vi skiftat lite i huvudlaget. Hon hade helstängt med hål i senast, men nu blir det vanligt helstängt vilket hon oftast har. I övrigt ändrar vi inget och det är två hästar som alltid tävlat bra med skor så årstiden är snarast till vår fördel.
Vad är ditt råd till spelarna angående dina hästar?
- Nu är jag en ganska usel lirare, men i mina ögon har Fantasy River den bästa chansen och jag tycker att hon är klart streckvärd. Pioneer Face kan vara en kantboll, säger Ola Samuelsson.

Robin Johansson, Kanal 75


Det körs totalt fyra försök, två på vardera Jägersro och Solvalla, och de tre främsta hästarna från varje fö..


Det körs totalt fyra försök, två på vardera Jägersro och Solvalla, och de tre främsta hästarna från varje försök är klara för finalen på Jägersro den 2 december. Förstapriset där är 700 000 kronor. Distansen i såväl försök som final är 1640 meter med bilstart.
I fjol vann Svante Båth-tränade Coin Perdu Svensk Uppfödningslöpning.

Uttagningslopp 1 (Lopp 3, Jägersro)
1) Irish Boko – Johnny Takter
2) Filur Sisu – Per Nordström
3) Fruska Am – Kristian Lindberg
4) Smokin Joe – Lufti Kolgjini
5) Maggie Cash – Roger Malmqvist
6) Teton Lindyman – Christoffer Eriksson
7) Typhoeus Face – Adrian Kolgjini

Uttagningslopp 2 (Lopp 6, Jägersro)
1. Fanucci Am – Adrian Kolgjini
2. Ajabaja – Christoffer Eriksson
3. Andre Agassi — Johnny Takter
4. Zoey Kronos – Lutfi Kolgjini
5. Önas Nougat – Per Nordström
6. Devil Sound – Anders Zackrisson

Uttagningslopp 3 (lopp 3, Solvalla)
1. Fiddlesticks – Örjan Kihlström
2. Global Welcome – Erik Adielsson
3. Self Explosive – Kim Moberg
4. Krossteknik – Jim Oscarsson
5. Mariah’s Baby K.V. – Kaj Widell
6. Intake – Jörgen S Eriksson

Uttagningslopp 4 (lopp 6, Solvalla)
1. Fortune Mearas – Per Lennartsson
2. Attraversiamo – Örjan Kihlström
3. Isabelle Boko – Petter Karlsson
4. Finally Tour – Jorma Kontio
5. No Matter – Erik Adielsson
6. Aprecciated – Johnny Takter
7. Racing Brodda – Mattias Djuse

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-5 Örjan Kihlström 2140/1 B str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-1 Kim Eriksson 1640/4 B 1 15.3 14
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-6 Johnny Takter 1640/3 B 4 16.0g 41
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-8 Johnny Takter 2140/1 A 5 16.6 97
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-5 Johnny Takter 1640/6 C 4 12.9 80
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-1 Kim Eriksson 1640/2 B 1 17.2 14
2017-08-11 2017-08-11 Åby-7 Kim Eriksson 1640/5 B 2 15.4 18
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-1 Johnny Takter 1609/1 C 2 14.0 106
2017-07-02 2017-07-02 Danmark-11 Ola Samuelsson 1800/7 D 0 32
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-8 Peter Ingves 1640/2 D str
2018-08-05 2018-08-05 Romme-5 Kim Eriksson 1640/7 D 0 g 1186
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-5 Kim Eriksson 1609/5 D 0 g 351
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-6 Kim Eriksson 2140/6 C 4 15.0 301
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-6 Kim Eriksson 2140/5 D 0 15.0 823
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-2 Örjan Kihlström 2140/1 B 6 16.6 69
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-5 Kim Eriksson 2140/3 B 5 15.7 136
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-9 Jimmy H Andersson 3140/8 D 6 18.9 128
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-11 Jimmy H Andersson 2140/12 D str
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-5 Jimmy H Andersson 2140/11 C 2 14.8 42
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-9 Jimmy H Andersson 1640/9 A 5 12.8 32
2019-10-12 2019-10-12 Åby-6 Jimmy H Andersson 2140/2 A 1 13.8 37
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-3 Jimmy H Andersson 2140/5 B 1 15.3 14
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-2 Jimmy H Andersson 2140/4 B 1 14.6 36
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 2640/10 C 4 15.2 196
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-9 Ida Olsson 1660/8 A 1 13.3 40
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-7 Rikard N Skoglund 1640/1 C 0 18.5g 84
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-4 Rikard N Skoglund 2140/4 D 4 15.9g 97
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-8 Ingvar Nyberg 2140/11 C 2 15.0 38
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-4 Johnny Takter 2140/9 C str
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-2 Kim Eriksson 2140/3 C 3 15.4 110
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-3 Ola Samuelsson 1640/7 D 0 15.1g 685
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-4 Ola Samuelsson 2160/9 C 0 15.8 896
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2140/8 D 6 15.9 964
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-11 Jimmy H Andersson 1640/10 C 0 13.4 503
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-4 Jimmy H Andersson 2140/3 B 3 15.1 143
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-10 Jimmy H Andersson 1640/1 D 7 11.4 183
2020-08-12 2020-08-12 Boden-3 Rikard N Skoglund 1640/12 B str
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-3 Jimmy H Andersson 2140/8 A 1 17.4 18
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Ida Olsson 2160/10 B 0 15.0 77
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-9 Jimmy H Andersson 1640/1 A 2 11.7 34
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-7 Jimmy H Andersson 2140/2 C 1 14.0 39
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-9 Jimmy H Andersson 2140/12 C 1 14.1 41
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-7 Ida Olsson 2140/2 B 1 16.1 38
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-10 Jimmy H Andersson 2140/5 C 6 14.7 135
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-9 Jimmy H Andersson 1640/9 C 5 12.9 101
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-7 Jimmy H Andersson 2140/5 D str
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-3 Ulf Ohlsson 2640/12 B 8 16.7 83
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-1 Jimmy H Andersson 1640/3 C 0 g 141
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-5 Viktor Lyck 2140/8 B 3 16.6 26
2021-08-26 2021-08-26 Bollnäs-9 Viktor Lyck 2660/6 C 4 15.8 406
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-9 Jimmy H Andersson 2140/7 B 0 14.2 441
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-1 Jimmy H Andersson 2160/4 B 3 14.4 220
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-4 Jimmy H Andersson 2160/9 B 0 g 26
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-9 Jimmy H Andersson 2140/6 B 6 13.9 75
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-4 Jimmy H Andersson 2140/12 B 2 15.1 103
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-9 Jimmy H Andersson 2160/10 A 4 14.9 118
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-9 Jimmy H Andersson 2660/7 A 5 15.2 26
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-5 Jimmy H Andersson 1640/8 A 1 14.1 34
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-8 Jimmy H Andersson 2160/7 B 0 16.3 116
2022-12-27 2022-12-27 Bergsåker-4 Jimmy H Andersson 2160/7 B 6 15.6 672
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-2 Viktor Lyck 2140/1 C 0 15.4 122
2022-11-25 2022-11-25 Romme-2 Jimmy H Andersson 2140/4 B 6 13.6 266
2022-11-08 2022-11-08 Rättvik-3 Jimmy H Andersson 2140/6 C 0 14.7 156
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-4 Jimmy H Andersson 2140/2 C 2 14.6 171
2022-10-12 2022-10-12 Solvalla-9 Jimmy H Andersson 1660/6 C 0 13.1 579
2022-09-26 2022-09-26 Östersund-3 Jimmy H Andersson 2140/9 D str
2022-09-06 2022-09-06 Bergsåker-7 Jimmy H Andersson 2140/3 B 3 13.9 156
2022-08-19 2022-08-19 Bollnäs-9 Jimmy H Andersson 2640/3 D 0 15.1 687
2022-08-01 2022-08-01 Rättvik-6 Jimmy H Andersson 2140/7 C 7 15.6 351
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-7 Jimmy H Andersson 2160/9 C 3 15.1 224
2022-06-30 2022-06-30 Solänget-4 Jimmy H Andersson 1640/5 B 5 13.2 89
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-6 Viktor Lyck 2160/6 B 1 14.8 30
2022-05-26 2022-05-26 Bergsåker-5 Satu Liitiäinen 2180/13 A 4 14.8 151
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-8 Jimmy H Andersson 2140/2 C 4 13.9 273
2022-04-23 2022-04-23 Romme-6 Jimmy Dahlman 2140/11 B 4 15.7 57
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-8 Jimmy H Andersson 2180/9 A 4 15.2 96
2022-02-25 2022-02-25 Romme-8 Jimmy H Andersson 1640/11 D 0 12.6 359
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-1 Jimmy H Andersson 1660/6 B 3 14.7 104
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-9 Jimmy H Andersson 2140/7 C 0 16.1 635
2023-11-06 2023-11-06 Rättvik-7 Viktor Lyck 2140/9 D 0 15.3 600
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-1 Daniel Wäjersten 2140/3 D 3 14.4 128
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-8 Jimmy H Andersson 1640/10 C 6 13.4 923
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-4 Jimmy H Andersson 2140/11 D 4 15.4 590
2023-09-05 2023-09-05 Rättvik-7 Jimmy H Andersson 2140/7 C 3 14.3 102
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-7 Jimmy H Andersson 2140/8 C 4 15.4 54
2023-03-17 2023-03-17 Romme-7 Jimmy H Andersson 2140/8 C 0 g 273
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-5 Jimmy H Andersson 1660/10 A 5 13.7 193
2023-02-28 2023-02-28 Östersund-3 Lena Fritz 2160/8 B 0 19.5g 44
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-8 Jimmy H Andersson 2140/4 D 0 17.3 382
2024-04-19 2024-04-19 Romme-10 Lovisa Bernmark 2160/6 C 0 g 600
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-6 Viktor Lyck 2140/5 C 8 15.4 169
2024-03-19 2024-03-19 Bollnäs-6 Jimmy H Andersson 1640/10 B 8 17.6g 147
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-6 Jimmy H Andersson 1640/2 C 0 13.9 353
2024-01-31 2024-01-31 Bergsåker-5 Daniel Wäjersten 2660/6 C 0 17.2g 492
2024-01-18 2024-01-18 Bergsåker-6 Jimmy H Andersson 2140/2 D 5 15.6 576ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se